Kolossen

Så här dagen efter valet till kolossen kan man konstatera att alla var vinnare, i alla fall enligt dem själva. Förutom Fi för deras väljare har sen förra valet förvandlats till rasister och klimatförnekare enligt Soraya Post.

Intressant är att 6% av Fis väljare från valet 2014 har bytt till SD. Det är inget litet skutt! Fi fick enligt val.se 188 880 röster 2014 och 6% av dem är drygt 11 000. Vad får drygt 11 000 att byta från Fi till SD? Jag GISSAR att ett antal av bytarna, eller deras närmaste, har drabbats av invandringskaos på ett eller annat sätt, det kan t ex vara brottslighet osv. Man säger att en liberal är en konservativ som inte blivit rånad än och det gäller nog även inom annat.

Men nu är det F!INITO för Fi i EU i alla fall (bild från fb)!

Nu ska alltså 751 nya Koloss-parlamentariker skickas för att suga i sig av alla förmåner som politikerna har ordnat åt sig själva.

För det är inga dåliga pengar det handlar om!

Från Aftonbladet om ersättningar.

En Koloss-parlamentariker har alltså efter EU-skatt och annat ca 72 000 kr i månaden. (Jag är inte säker på att man som EU-parlamentariker är tvungen att betala svensk skatt också, tror det är frivilligt, i alla fall om man bor i t ex Bryssel). Plus ett traktamente på ca 3000 kr per dag man är på plats och deltar i arbetet som man tydligen kan plocka ut även om man bor i Bryssel. Plus ca 47 000 skattefria kronor rakt in på kontot i sk ”kontorsbidrag”. Vet inte hur många möten/annat en flitig Koloss-parlamentariker har per månad men om vi säger 10 dagar per månad så är väl det lågt räknat?

Så hur mycket pengar kan en flitig Koloss-parlamentariker dra in per månad efter skatt?

72 000 kr (lön)+47 000 (dold skattefri lön som går rakt in på parlamentarikerns konto)+30 000 (också delvis skattefri lön)=149 000 kr per månad varav ca 77 000 kr per månad är dold lön. Eller korruptionspengar om man så vill. Eller om man vill kalla det mutpengar. Efter alla skatter osv.

Detta gäller alltså för en enda parlamentariker. Nu finns det 751 st. Vad blir kostnaden bara för parlamentarikerna varje månad?

92 000+47 000+30 000=169 000 kr per parlamentariker.

169 000*751=126 919 000 kr per månad. Nästan 127 miljoner kronor per månad.

Bara parlamentarikerna kostar alltså 1 523 028 000. 1 miljard 523 miljoner 28 tusen kronor. Varje år.

Lönen är inget som stör mig alls. Inte det minsta. Däremot de dolda lönerna som sätts in på kontot varje månad utan att man behöver redovisa minsta lilla, de stinker! Det stinker korruption! Det är svarta löner! Skulle det godkännas i Sverige att ett företag bara sätter in 47 000 rakt in på kontot varje månad utan minsta lilla redovisning om vart pengarna tar vägen och kallar det ”kontorsbidrag” och dessutom så är det skattefritt? Skulle det godkännas av riksdagen? Av Skatteverket?

Några få redovisar en del vart pengarna tar vägen, bl a har ju Malin Björk från V berättat att hon köpt kaffemuggar och några plastklitorisar för dem. Men de flesta vägrar redovisa ett enda litet öre. Och det förstår jag, pengarna går ju rakt in på deras konton i form av i princip svart lön. 564 000 skattefria kronor rakt in på kontot varje år…

Traktamentet, det är ju inte riktigt samma sak, det ska ju ersätta kostnader man har extra vid arbete på annan ort. Men det har ju visat sig att det bara är att anmäla sig att man ska ha traktamentet men att ingen kontroll på att man faktiskt gjort något eller ens varit på plats sker. Man kan anmäla att man vill ha och sen åka hem. Om man vill. Hela skiten är ju vansinnigt slappt! Det är som gjort för mygel! Och är det nåt man lärt sig genom åren så är det att politiker tar varje liten chans att mygla till sig några kronor om den dyker upp! Och 3000 kr per dag är ju inte pisspengar. Om man gör det 3 gånger per månad så är det ca 100 000 på ett år. Rakt ner i fickan. Fuskpengar. Riskfritt.

Fråga gärna Fritzon, Federley, Lundgren, Bah Kuhnke och allt vad de heter om de öppet och transparent tänker redovisa vart alla pengar de får tar vägen? Om de öppet redovisar t ex vart de 47 000 kronorna som bara rullar in varje månad används till och bekräftar det med kvitton? Och om det inte når upp till 47 000 så redovisar de var resten tar vägen?

Kräv öppenhet om allt! Som det är nu så uppmuntrar man till mygel!

Annat

Sådär ser det ut på div fb-sidor som står nära Socialdemokraterna. Väldigt ofta ser det ut ungefär sådär faktiskt. Oftast kallar de alla som inte är S (vänster-S…) utan höger om S för nassar. Väldigt ofta. Nästan alltid faktiskt.

MVH

MiT

Tidigare inlägg
Lämna en kommentar

65 kommentarer

 1. robbe

   /  05/28/2019

  en påminnelse bara att moderaterna klistrade sönder stockholms innerstad med valaffischer där det stod ”Hej då Stöldligor, rösta tomas tobe till eu”.
  Så vid nästa eu-val om fem år så är vi inte plågade av stöldligor eller så har mannen med dom galna ögonen inte levt upp till förväntningarna…

  Svara
 2. MiT

   /  05/28/2019

  Hon som sa att man får göra avkall på välfärden för att plocka in migranter i Sverige…

  Svara
  • Jag tyckte att det var uppfriskande att hon var ärlig med att de fattigaste och utslagna skulle få maka på sig. Nu när det drabbar den välmående medelklassen och över så blir det annat, även för henne…

   Svara
  • Weasel

    /  05/28/2019

   Det där med orsak-verkan är visst inte frk Rambergs starka sida….🙄

   Svara
  • Kristian

    /  05/28/2019

   Svara
 3. robbe

   /  05/28/2019

  Svara
 4. robbe

   /  05/28/2019

  bagdad bah :)))) den är en keeper

  Svara
  • Kristian

    /  05/28/2019

   Snyggt komponerat med bilder där gesterna matchar så bra!

   Svara
 5. MiT

   /  05/28/2019

  ”Här är EU-politikernas förmåner – från kontorspengar till resepott”
  https://www.metro.se/artikel/h%C3%A4r-%C3%A4r-eu-politikernas-f%C3%B6rm%C3%A5ner-fr%C3%A5n-kontorspengar-till-resepott

  Svara
 6. Cain

   /  05/28/2019

  OT men *varmt rekommenderad* : Lauren Southerns nya dokumentär *Borderless* om flyktingkrisen i Europa. Skrämmande men insiktsfullt, riktigt bra faktiskt.

  Svara
 7. Jonas

   /  05/28/2019

  Klanröster från Rinkeby räddade Folk … Liberalerna.

  Svara
  • Rikard

    /  05/28/2019

   Hej.

   Vet inte om nån här minns tjafset (oh, pardon ‘debatten’) när den ytterst kringrända och ytterst begränsade möjligheten att personrösta infördes, ”på försök”.

   Det är på sätt och vis roande att se hur vår inavlade politikerstam rundas och springs förbi av människor som är helt på det klara att ett politiskt systems egenvärde bestäms subjektiv av individen själv och dennes möjligheter att utnyttja det.

   Ännu mer roande är det att så kallade liberaler, frihetliga och libertarianer konsekvent misslyckat stat utnyttja samma system, trots att de ofta är just av den personlighetstyp som excellerar i att hölja reglers bokstav medan de bryter mot dess andemening.

   Men mest roande är nog ändå hur direkt-demokrati, i val av representant om inte sakfråga ännu, kör över den gamla partistrukturen.

   Det vi sett hittills av hur invandrare röstar på sina egna just för att de är av samma folk och tro är bara början. Klientilism är universellt.

   Nej, förresten, mest roande är hur hårt denna etnonationalistiska röstning är ett grundskott mot drömmerierna om mångkulturell integration, alla folks förbrödring och Den Gode Invandraren.

   ”Svenskarna vi ta ifrån er barnen och tvinga dem att bli svenskar!” lär ge dig många röster i flera dussin olika valkretsar i landet – och partiernas svar på detta kommer att vara att bli ännu mer tillmötesgående mot medlemmar och väljare från icke-skidåkande länder.

   Och allt detta hade kunnat undvikas, särskilt om våra politikers rådgivare bland statsvetarna (eller skall det vara statssvetsarna numera..?) valt Huntington istället för Nozick, Fukuyama och Said. Fast att veta att politiker och deras statsvetare konsekvent väljer fel gör det ju lättare att välja rätt.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, fd lärare

   Svara
 8. hllviken

   /  05/28/2019

  Svara
 9. hllviken

   /  05/28/2019

  Svara
 10. Jonas

   /  05/28/2019

  Morgan Johanssons bruna bakgrund 😀

  Svara
  • x

    /  05/28/2019

   @Jonas
   Om inte detta är hets mot folkgrupp, så undrar man vad som är det.
   Därför hoppas jag att regeringen förbjuder bokstavskombinationen ”SS” snarast med tanke på hur det användes av nazisterna.

   Svara
   • Kronblom

     /  05/28/2019

    ”ß”

    Svara
    • Kristian

      /  05/28/2019

     ”Es-zett”, en gammal kombination av S och Z.

     Har alltid trott att dubbelt S var standar i svenska -son-namn. Där ser man hur allt återigen påminner om trettiotalet! Trettiotalet!

     Svara
     • weasel

       /  05/28/2019

      Påminner en hel del om när Henrik Arnstad drog nazistkopplingar eftersom något av kungabarnen (minns inte vilket ) döpte sin son/dotter (minns inte vilket ) till något namn ( minns inte vilket ) som någon nazist (minns inte vilken ) hade haft på 30 – talet…

      Mitt minne är inte så bra, men historien är faktiskt sann. :/

     • Noger

       /  05/29/2019

      Henrik Arnstads initialer baklänges blir ju: AH

      Det står inte på förrän han gör OK-tecknet, postar en grod-emoji, dricker mjölk, äter Nogger eller 88an, eller ber någon lära sig programmera också!

      Jag förutspår att trettiotalet är här inom 11 år!

     • Weasel menar du denna klassiker?

 11. pub lik service

   /  05/28/2019

  Intressant kunna se hur de som röstat bytt partier:
  https://www.svt.se/datajournalistik/euvalu2019/partibytare/

  Svara
 12. MiT

   /  05/28/2019

  Vad tror Löfbergs lila att man ska vinna på sånt här? Kränga mer kaffe genom att säga att svenskar är rasister?

  Svara
  • MiT

    /  05/28/2019

   De kör visst en hel serie med ren extremism. De tror tydligen att det ska locka till att köpa mer kaffe

   Svara
  • G

    /  05/29/2019

   Neeej. Helvetes jävlar skit. Skulle gärna slutat handla/dricka Löfbergs om det gick, men alla andra sorter jag provat går ej, vill alltid komma tillbaka till Löfbergs, men kanske får jag prova nåt annat igen. Herregud vilket jävla hjärndött skit. Varför skulle ett kaffeföretag börja med sådan här extrem skit?! Fy fan asså.

   Svara
 13. En annan

   /  05/28/2019

  Ja men då finns det bättre reklam här

  Sedan du sett och tagit in den kan du lugna ner dig i läshörnan med detta
  https://kvartal.se/artiklar/de-osynliga-skyddsnatets-vaxande-revor/
  F.ö kan jag tipsa dig med att om du får allvarliga problem med prostatan ska du söka hjälp i tyskland, INTE i landet där kirurgerna älskar maskiner som säger ping…

  Svara
  • Kristian

    /  05/28/2019

   Det blir till att läsa på väldigt specifikt om man blir sjuk ….

   Svara
 14. Kristian

   /  05/28/2019

  ”för att suga i sig av” skrev du, naturligtvis. Jag läste någon annat. Har inte högre tankar om våra parlamentariker. Fy på mig.

  Svara
 15. MiT

   /  05/28/2019

  *https://www.facebook.com/joakim.lamotte/videos/453606415449191/?__xts__%5B0%5D=68.ARBcKr28MEpD9PRFikECDXLFVMKaxX8j1WkdHLT4474qK-LZxIaZXugpaRmQioWlsQWgD7tNl4BoSQhnVHJeuoHboc-JzhdChiJLK_cpBr8CLDGIrSKDf4apIEZMZSQSGBRpStiXTYVO1paAf4W6i5GMAKkTGLAgVyOvQPgyWzIGqDQWLUC6vvH1GUYMH56y8igvJuiE63CiFzzvm-Vv6wxR262ZoKkNNp93lT6JODmvVuG6nxzORsICE9ZzUzZgezVeA7Vr7DZB26OY_DJLg5iy5mYjNqpdQEEM0K2Aln_6VfJo8VNwCHNxEiPoweYdtDennZUJc5GDzNYcAFA5E_8ClEFhDU4jhjUCKk99OahtT-hK9olh94PVeuCry-X6nRxYHNYcN5QiD-TkSmKpF2PxlEA1m3A7Z6mAYGr3c5a2jh7QXH5Tw7kLURQ14vLxAldxgE1xmOkCEggwNvrdMLzdTgCcRAnzLcak_SNCv1vDxHL78VtoUiDYCRvBu90TF0T0mY1I7VDeaMWB7v__kg&__tn__=H-R*

  Svara
  • Törnrosa

    /  05/30/2019

   Med rådande bakgrundshistoria hade jag varit tacksam för den här kunskapen om jag haft en dotter. mvh

   Svara
 16. MiT

   /  05/28/2019

  *https://www.facebook.com/FreudianSlipProd/videos/2202839493144069/?__xts__%5B0%5D=68.ARD2fo31o0gcLNhoD5TxwOOlNPieHTcaYdq5TJmPqNwJtU2w3zSHs3QIQumEunNFUXsB6laqm5vm4foHPPX5Id0EQ5yCehiUHsz2NS9x7kKfzJ6kYrn4BhMRvS51aJ6gjGE1YMzeW6Q2nW1bSy0WJGorf48Da0XMUn1N2-5Dp7yTJOW787U5P_-Djp_qgsPb9cveQNO8nJDDVzC-NnJJk8U5hq6qnT_H-W9YNI5A_PeIjgDAzvry-gvGbBkQ3PJOZvaZREkNx7RMU17sNW03fXd6cztrGuYrp8Md_AZeJr6PkuR-_tu-QxqlFOg4YmpjDn5jy8keVsMPqXsr03DvBfZFNVu9bC82z8ewQ7YhsQ6z_rgP4ecMRuk3vZHZf2xrcqA&__tn__=-R*

  Svara
 17. MiT

   /  05/28/2019


  *https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10156477909558231&set=a.10150320256993231&type=3*

  Svara
 18. MiT

   /  05/28/2019


  *https://www.facebook.com/hanif.bali/posts/10156423214025686*

  Svara
 19. val

   /  05/29/2019

  Dagens rekord:

  Svara
 20. MiT

   /  05/29/2019

  Den ovan tror (och hoppas…) jag är satirisk

  Svara
  • Casey Jones

    /  05/29/2019

   Fantastiskt. Dom gör verkligen allt dom kan för att gräva oss djupare ner i skiten.

   Svara
   • Rikard

     /  05/29/2019

    Hej.

    Jämför med andra historiska brott mot mänskligheten (omfattningen av våldtäkter mot svenska kvinnor är så stor årligen att den knappast kan beskrivas som något annan än brott mot mänskligheten; inte ens under Bosnienkriget begicks våldtäkter i sådan omfattning och då rörde det sig ändå om ett krig med etnisk rensning).

    Väl du börjat med industriell massutrotning, beordrat massvåldtäkter och plundring (den ryska inmarschen i Tyskland t ex), eller gasat din egen befolkning för att de är av fel slag (Irak bl a) så går det ju inte att backa. Gjort är gjort, och dt var du som gjorde det.

    Då kan du lika gärna fortsätta och till och med öka på takt, tempo och omfattning. Så länge du besitter erforderlig makt och ingen utomstående agent har viljan att betala priset för att stoppa dig. Exempelvis ställdes noll sovjetiska soldater inför rätta för krigsbrott och brott mot mänskligheten – vem skulle tvingat Sovjetunionen att lyda?

    Vill vi ha stopp på detta måste vi själva ta hand om de som driver på våldtäktspolitiken mot svenska kvinnor, plundringen av landets och folket resurser, och kolonisationen av vårt land.

    Kamratliga hälsningar,
    Rikard, fd lärare

    Svara
    • Törnrosa

      /  05/29/2019

     Bara en liten kontrollfråga Rikard efter att ha läst dig inne på DGS. När du föreslår, så uppfattar jag det, att ni män ska gå samman och rädda kvinnor från att bli våldtagna kommer Du då att fråga varje kvinna om hon frivilligt sökt skydd hos mannen?

     Eller kommer du att lämna vissa kvinnor i sticket så att fåglarna kan… ja du vet nog vad jag menar.

     Kan bli jobbigt att selektera. mvh

     Svara
     • Rikard

       /  05/29/2019

      Hej.

      Jag förstår inte frågan. Utveckla vad du menar så att jag begriper.

      Kamratliga hälsningar,
      Rikard, fd lärare

     • Törnrosa

       /  05/29/2019

      Nja Rikard. Gammalt beprövat knep. Den finten går jag inte på. Du vet utmärkt väl var och vad du skriver och varför. Du har varit en intressant bekantskap men här skiljs våra vägar. Du får ha det så bra. mvh

  • G

    /  05/29/2019

   Svara
 21. MiT

   /  05/29/2019

  Jag anar en viss sarkasm hos Morenius i den sista tweeten…

  Svara
 22. MiT

   /  05/29/2019

  Liza Pettersson: ”Politiskt sakkunnig hos Miljö- och klimatminister @IsabellaLovin på Miljödepartementet. Statsvetare. Gillar inrikespolitik, opinion, politiker & popmusik”

  Att de pratar om ”bilskatt” i det här tror jag bara är en miss.

  Svara
 23. MiT

   /  05/29/2019

  Är det inte väldigt svårt att jämföra länder? Har t ex Danmark och Norge samma form av Pysselsättning som vi har här och kallar det jobb? Om inte så torde ju det påverka rätt mycket?

  Svara
 24. MiT

   /  05/29/2019

  Kolla tråd

  Svara
 25. elina

   /  05/29/2019

  Två saker:
  Leta reda på vad ditt område röstade på. Kan bli en sur/glad överraskning. Ifall du kollar hur befolkningssammansättningen ser ut kan du gissa redan nästa val och nästa… Mitt så högerområde hade hastigt blivit väl så rödgrön. Ja, det kunde jag gissa redan när jag gick genom torget till mataffären. Dock ökar SD men inte radikalt.
  Bra läsning för kvinnor som hatar män samt män som är vita och för män speciellt. Vi är än många som älskar er och om ett tag dör kanske vurmen hata män ut: https://detgodasamhallet.com/2019/05/27/kvinnor-som-hatar-man/#more-16720

  Svara
 26. MiT

   /  05/29/2019


  *https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10156493797028251&set=a.454058298250&type=3*

  Svara
 27. G

   /  05/29/2019

  Hon var en av bästa kvinnorna inom (M)!

  Svara
  • G

    /  05/29/2019

   Svara
  • G

    /  05/29/2019

   ”M vill utesluta Pilthammar efter ”gruppsex”-bild

   Efter den hårt kritiserade ”gruppsex”-bilden har de två moderata politikerna på bilden lämnat sina uppdrag.

   Nu kommer en kraftig markering från Moderaterna.

   – Vi inleder ett uteslutningsärende om Emilie Pilthammar, och uppmanar Joelsson att ta time out, säger ordförande Roger Fredriksson till BLT.

   Den som lade ut bilden var Sölvesborgs kommunalråd Emilie Pilthammar, M.

   På bilden syns Pilthammar, moderaten Niklas Joelsson och sverigedemokraten Peter Thyrén Bilden har kritiserats för att vara opassande och för att förringa sexuella övergrepp.

   – Skälen till att vi vill utesluta Pilthammar är hennes agerande både när hon försvarade den tafsande SD-politikern och sedan hennes medverkan i skandalbilden där hon och Joelsson ironiserar över sexuella trakasserier, säger Roger Fredriksson till BLT.”
   https://www.expressen.se/kvallsposten/m-vill-utesluta-pilthammar-efter-gruppsex-bild/

   Detta jäkla parti alltså.

   ”De sista dagarna har jag fått veta att jag skyddar en man som tafsar.
   Jag skulle vilja påstå att detta är det ultimata beviset på att den socialistiskt styrda skolan många i Sverige har gått i, inte har klarat att lära ut den mest grundläggande läsförståelsen.”
   http://emiliepilthammar.blogspot.com/2019/05/den-mediala-viskleken.html

   Svara
  • G

    /  05/29/2019

   ”Nytt avhopp: Inger Pilthammar (M) lämnar politiska uppdragen

   Efter de senaste dagarnas turbulens i Sölvesborgspolitiken väljer nu även Inger Pilthammar (M) att lämna sina politiska uppdrag med omedelbar verkan, skriver BLT. Avgången är en sympatihandling för dottern Emilie Pilthammar, som lämnade kommunalrådsposten under måndagen.

   Inger Pilthammar är ledamot i kommunfullmäktige och vice ordförande i omsorgsnämnden i Sölvesborg. Dessutom har hon tunga uppdrag i Region Blekinge, där hon sitter i regionfullmäktige och hälso- och sjukvårdsnämnden bland annat.

   – Efter allt som har hänt de senaste dagarna känns det inte längre roligt att vara politiker. Jag gör som Emilie, jag avgår och släpper alla mina uppdrag med omedelbar verkan, säger Inger Pilthammar till BLT.

   Hon kallar skandalbilden som orsakat den politiska krisen för ”en idiotisk bild”, men menar att dottern utsatts för ett drev i sociala medier.

   – Allting handlar om att Emilie satt i Samstyret med Sverigedemokraterna och umgicks med en del av dem även privat. Det stack i ögonen på en del av hatarna, säger hon till tidningen.

   Det är i nuläget oklart om hon lämnar partiet.”
   https://www.svt.se/nyheter/lokalt/blekinge/nytt-avhopp-inger-pilthammar-m-lamnar-politiska-uppdragen

   Svara
  • G

    /  05/29/2019

   ”Det är både Pilthammars kommentar kring Peter Lundgren-affären och bilden som hon publicerade i sociala medier, där hon tillsammans med två andra kommunala politiker skämtar om gruppsex, som gör att partiet vill utesluta henne.

   – Det är publiceringarna vid de här två tillfällena och kommentarerna hon har fällt kring detta som ligger till grund för beslutet. Hon har kört sitt eget race fullständigt och det har skadat partiet, säger Roger Fredriksson, förbundsordförande till SVT.”
   https://www.svt.se/nyheter/lokalt/blekinge/elilie-pilthammar-lamnar-partiet

   Gud vilken skada hon gjort på partiet. Ja blir så sugen rösta M efter partiets diverse behandlingar av en av M:s få starka kvinnliga röster, så sugen…

   Svara
  • G

    /  05/29/2019

   ”– Det hon gör är totalt omdömeslöst. Det strider mot de värderingar Moderaterna står för där vi vill att fler ska anmäla sexuella ofredanden för att brott ska kunna beivras, säger Roger Fredriksson.

   Även moderaternas partisekreterare, Gunnar Strömmer, har tagit avstånd från bilden.”

   Svara
 28. Den humanitära stormakten skördar nya framgångar

   /  05/29/2019

  ”Since the company’s main products are fighter jets and Hungary’s leasing contract for 14 Swedish Gripens (JAS 39) used by the Hungarian Air Force will expire in less than 10 years, the business is logically either about buying the latest variant of the F-16 or the fifth-generation jet fighter F-35.“The Swedes were digging their own grave with their many anti-Hungarian attacks. It is conceivable that we are buying F-35s instead,” a senior Hungarian government official told Direkt36 referring to the Gripens and the frequent criticism coming from the Swedish government regarding the state of rule of law and human rights in Hungary.”

  https://www.direkt36.hu/en/orban-es-trump-milliard-dollaros-fegyveruzletre-keszul-de-ennek-magyar-civilek-lathatjak-karat/

  Fjamåt sa Strandhäll.

  FJAMÅT! skrek Lööf.

  MickeP

  Svara
 29. Kronblom

   /  05/29/2019

  Sälj Aset Annars Byt!

  Undrar om Duterte vill ha några billigt? 😀

  Svara
 30. robban

   /  05/29/2019

  Slutlig rösträkning hos länsstyrelsen pågår. 4766 av 6305 valdistrikt räknade.

  L ligger på 3.99%

  Finns det en gud eller en gudomlig rättvisa(karma)? frågan avgörs snart, låt mig få vakna upp till gråtande liberaler imorgon…

  Svara
 31. Jo. man undrar ju… Är det verkligen sant? Har alltför många av de feministerna kanske blivit våldtagna av alltför många ”berikare” under året som gått? Eller har feministerna förstått att SD faktiskt vill stoppa våldtäkterna, medan de andra partierna gör allt för att öka på antalet våldtäkter?

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: