Hur gick det med fittaktivismen i Lund?

Så här i tider när det brinner bilar i Lund så kan jag inte annat än undra om det är för lite fittaktivism på Lunds universitet?

Från sexualupplysning till fittaktivism – reflektioner kring njutningarnas rörelser

Den som pysslar med fittan bränner inga bilar som universitetets genusinstitution säger!

Det är ungefär 5,5 år sedan de fittpysslade på Lunds universitet.

I den vevan så läste jag på Realtid (även fittpysslet läste jag om där) om en gästforskare vid Uppsala universitet, Signe Bremer, som skulle studera

”Hur bekvämlighet och obekvämlighet uttrycks, förkroppsligas, omförhandlas och levs av stadsboende transpersoner”. Hennes forskning skall bland annat baseras på ”stadspromenader”

Hon skulle gå på gatan helt enkelt, eller stadspromenader som man också kan säga, och studera folk. Någon som vet hur det gick? Artikeln på realtid är borta men finns via wayback machine här. Blev det något resultat som verkligen kommer samhället till nytta av hennes promenader?

Finns en del intressant i artikeln när man tittar i backspegeln, bl a det här som jag gissar är från Moira von Wright och som man 2013 kunde läsa i nån bok på Skolverkets hemsida

Vad innebär det för jämställdheten att fysikböckerna framhåller det som centralt att förmedla en mekanistisk och deterministisk världsbild till eleverna och betona dess företräde? Påbjudandet av snäv kunskap med en given mening är inte förenlig med skolans jämställdhetssträvanden

och

En genusmedveten och genuskänslig fysik förutsätter en relationell infallsvinkel på fysiken samt att en hel del av det traditionella vetenskapliga kunskapsinnehållet i fysiken plockas bort

Så ser det ut när genusfolk får nåt att säga till om. Vem var generaldirektör på Skolverket 2013? Jo, det var Anna Ekström. Nuvarande utbildningsministern.

Och nu har genusfolket en egen myndighet att leka med. Och inte vilken myndighet som helst utan en som är överordnad alla andra myndigheter och har rätt att styra deras verksamheter. För det är vad det där ”jämstälddhetsintegrering” handlar om. Man ger Jämställdhetsmyndigheten en överordnad makt över alla andra myndigheter. Så man kan säkerställa att det finns aktivister allra längst ut på vänsterkanten i alla myndigheter och med mycket stor makt att kontrollera dem. Och de kommer alla från ett fält där i princip 100% är Fisare eller är ännu längre ut på vänsterkanten.

Så kan det gå.

MVH

MiT

Nästa inlägg
Lämna en kommentar

84 kommentarer

 1. MiT

   /  07/10/2019

  Weasel i kommentarsfältet under förra inlägget skrev ungefär så här

  Svara
 2. MiT

   /  07/10/2019

  Svara
 3. MiT

   /  07/10/2019

  Svara
  • (https://fnordspotting.blogspot.com/2018/11/the-stockholm-mindset.html
   ”Egentligen vet man att man befinner sig i en tämligen betydelselös stad i norra Europas utkanter, men man vill också så hemskt gärna känna sig som de framgångsrika amerikaner man ser på TV. Därför beskriver man sig i tämligen krampaktiga ordalag inte bara som någonting mycket viktigare än vad man är. Man gör dessutom detta på engelska, så att man kan intala sig själva att man har världens blickar på sig.”)

   Svara
  • weasel

    /  07/10/2019

   Mycket bra och viktig fråga som Malin Möller tar med sig från Almedalen.
   Malin Möller skulle ju ha kunnat engagera sig i någon oviktig och obetydlig fråga såsom varför det skjuts 10 gånger mer i Sverige än i Danmark eller hur det kan komma sig att närmare en tredjedel av Sveriges kommuner är konkursfärdiga efter de senaste 10 årens högkonjunktur.
   Men Malin Möller har uppenbarligen förmågan att fokusera på de viktiga frågorna- såsom denna frågan om chokladdryckens namn.

   Själv har jag spenderat de senaste åren åt att sitta hemma och vara upprörd över hur i helvete det kan komma sig att IKEA säljer ett par mörkläggningsgardiner som heter ANNAKAJSA.
   Det är ju för fan inte klokt !
   Mörkläggningsgardiner som heter ANNAKAJSA går det tydligen alldeles utmärkt att sälja. Men det finns inte en enda gardin som heter ANTONKALLE.
   Jag blir så arg och förbannad. Och framför allt blir jag kränkt och förtryckt och diskriminerad.
   Varuhuset borde omedelbart jämnas med marken.

   Svara
 4. MiT

   /  07/10/2019

  Svara
 5. MiT

   /  07/10/2019

  Svara
  • Han började relativisera och ”det har alltid varit så”a tidigt:

   Svara
  • G

    /  07/10/2019

   Jisses jisses jisses….

   Exakt! Så bra av Eva! Typ där gick gränsen för vad man gjorde som barn i mitt område också.

   Svara
  • G

    /  07/10/2019

   Karl-Ole syns ofta på vänstertwitter…

   Svara
   • Intressant när ett ”det handlar om baaarn” möter ett annat ”det handlar om baaarn”. Då får de ena bli ”de har ingen lokal” vilket tydligen är högre trumf.

    Svara
  • G

    /  07/10/2019

   *Er centerpolitik faller platt när ni kallar kritiker till er politik för främlingsfientliga. Hejdå!*

   Svara
   • weasel

     /  07/10/2019

    Verkligen hemskt av Moderaterna att hetsa mot de här små barnen.
    Och det fullständigt hemska fullblodsnazistiska partiet bildade Petris parti regering tillsammans med i 8 års tid och gick till val tillsammans med för mindre än ett år sedan … 😦

    Svara
 6. (Gissar att någon har nämnt den tidigare. Har inte läst förrän nu. Skribenten verkar ha sagt på twitter att han i stort sätt tycker att Social Justice, metoo och så vidare bra!)

  ”The Preachers of the Great Awokening”
  https://quillette.com/2018/09/21/the-preachers-of-the-great-awokening/

  Vissa saker höjer texten över ”bara ett specialfall av vad Moldbug och andra sagt tidigare”:
  ”However, as we will argue, this hierarchy is not so simple because it actually elevates a healthy proportion of the powerful, namely the white educated elites who profess unquestioning devotion to Wokeness. So, in the end, it is not really a status reversal so much as a way to distinguish one group of whites from the rest.
  […]
  status goes up, then another’s must go down, which explains why people are exquisitely sensitive not only to gains in their own status, but also to gains in other people’s status. Another’s triumph inevitably rearranges the distribution of a finite and precious resource.”

  Svara
  • https://quillette.com/2018/09/21/the-preachers-of-the-great-awokening/
   ”This may also explain the utility of outlandish beliefs. Anybody can believe something that is true. It takes no effort, no talent, and no real commitment. But to believe something that is transparently ridiculous, such as that men and women are biologically the same, and to assert such a belief with force and conviction requires singular devotion to a coalition and to its sacred narrative.”

   https://www.unqualified-reservations.org/2008/05/ol4-dr-johnsons-hypothesis/
   ”[…] in many ways nonsense is a more effective organizing tool than the truth. Anyone can believe in the truth. To believe in nonsense is an unforgeable demonstration of loyalty. It serves as a political uniform. And if you have a uniform, you have an army.”

   Svara
 7. Grodan Boll

   /  07/10/2019

  Man undrar lite smått om Showan uppskattade polisnärvaron… :

  https://www.abf.se/almedalen-2019/

  Svara
 8. G

   /  07/10/2019

  Kanske är detta en annan variant på Fittaktivism….

  NSFW!!!: ”What a bunch of silly cunts”

  xhamster.com/videos/what-a-bunch-of-silly-cunts-10471111

  Svara
  • G

    /  07/10/2019

   Om vi säger att det är en typ av s.k Fittaktivism så kan jag inte direkt säga att jag har något emot just detta, därför jag tror inte skattepengar (till skillnad mot Lunds Uni) är involverat på något sätt och alla medverkar säkert av egen fri vilja och verkar ha roligt och trevligt lol 😛

   Och lite typiskt att det är några feminister i kommentarsfältet som blir upprörda över videotiteln som är ”stupid, misogynistic, insulting”.

   Svara
  • MiT

    /  07/10/2019

   Undrar vad den där killen med svart mössa och jeans gör i det där sällskapet?

   Svara
   • Oberoende observatör!
    Konsult!
    Coach!
    Statlig kontrollör som ser till att bidrag används rätt!

    Det var lättare att vara komiker på 90-talet …

    Svara
   • Han är säkert en hen och kan mycket väl vara den som hittade på hela evenemanget.

    Svara
 9. G

   /  07/10/2019

  ”Liberaliseringens ångvält har fått motorstopp
  Petter Larsson läser Pippa Norris och Ronald Ingleharts Cultural backlash

  Om de unga bara gick och röstade, skulle västvärldens högerradikala partier ligga pyrt till.

  De stödjer mångkultur, jämställdhet, miljöhänsyn, olika livsstilar, religioner och sexualiteter mer beredvilligt än de äldre generationerna.

  Men ute i Europa röstar de bara hälften så ofta som de äldsta. (I Sverige är skillnaden dock mycket mindre).

  Värderingarna är inte bara ett åldersfenomen, utan ett generationsfenomen.
  ..[..]..
  Kan vi som lutar åt det progressiva hållet därför slå oss till ro? Kommer den mest auktoritära väljarbasen undan för undan att dö ut?

  Det finns ett sådant deterministiskt drag i boken, där den kulturella liberaliseringens ångvält bara rullar på och de konservativa nu ger ifrån sig ett sista desperat, men i grunden meningslöst ylande när de lägger sin röst på radikalhögern.

  Men det finns i princip inget som säger att kulturella förändringar är bestående, att utvecklingen inte skulle kunna gå åt andra hållet.

  I boken finns ett tänkbart exempel på det. Här beskrivs hur olika generationer i sex europeiska länder anammade allt mer post-materialistiska värderingar 1970–2008.

  Men bara fram till 1999, då utvecklingen planade ut. För dem födda efter 1976 går kurvan rent av i motsatt riktning: de blir mer materialistiskt orienterade efter 1999, prioriterar trygghet och säkerhet.

  Författarna tolkar det som en tillfällig svacka, en konsekvens av en osäker arbetsmarknad, de tillfälliga jobben och stagnerade lönerna, och de förväntar sig att kurvan ska stiga igen.

  Men faktum kvarstår: ångvälten har fått motorstopp. De är trots allt en öppen fråga om den kan rulla vidare i framtiden. Jag vågar tyvärr inte utesluta att kontrarevolutionen skulle kunna segra.”
  https://www.aftonbladet.se/kultur/bokrecensioner/a/8mx0MG/liberaliseringens-angvalt-har-fatt-motorstopp

  Svara
  • Hehe.
   ”Författarna tolkar det som en tillfällig svacka, en konsekvens av en osäker arbetsmarknad, de tillfälliga jobben och stagnerade lönerna, och de förväntar sig att kurvan ska stiga igen.”

   Hur skall arbetsmarknaden bli tryggare med globalisering och massinvandring? Hur skall lönerna bli högre när allt produceras i Kina, och allt inom IT kan göras i Indien?

   Progressiviteten gräver sin egen grav. Härligt!

   Svara
 10. G

   /  07/10/2019

  ”När iransk hårdrock möter sharia – 12,5 års fängelse och spöstraff”
  https://nyheteridag.se/nar-iransk-hardrock-moter-sharia-125-ars-fangelse-och-spostraff/

  Samtidigt i dessa dagar verkar ju FN vara helt vänsterblåsta och inte ha vare sig ryggrad eller sunt sekulärt förnuft kvar, och det verkar ju även gälla Twitter, till skillnad mot USA som konsekvent står upp för det rätta…

  ”Pakistan Presses U.N. to Crack Down on Anti-Islamic Speech
  …..
  ”As new channels for hate speech are reaching wider audiences than ever at lightning speed, we all – the United Nations, governments, technology companies, educational institutions – need to step up our response,” said U.N. Secretary General Antonio Gutierrez at Wednesday’s Security Council session. ”While digital technology has provided new areas in which hate speech can thrive, it can also help to monitor activity, target our response and build support for counter-narratives.”

  He announced plans for a conference on the role of education in addressing hate speech. Gutierrez didn’t discuss what would happen after that, but it could lead to a U.N. proposal regulating hate speech and Islamophobia worldwide.

  Thus far, Twitter has shown a willingness to voluntarily enforce Pakistan’s Islamic blasphemy rules even if the U.S. government doesn’t abide by any potential hate speech treaty that could stem from the planned conference. This raises the possibility that it and other social media companies might voluntarily follow suggestions from U.N. bureaucrats to the detriment of free speech.

  The United States opposes any idea of the kind, invoking the U.S. Constitution and saying ”speech restrictions do not work. Instead, they constrain democratic engagement, diminish respect for human dignity, and stifle change and social advancement.”
  https://www.investigativeproject.org/7956/pakistan-presses-un-to-crackdown-on-anti-islamic

  Svara
 11. G

   /  07/10/2019

  ”Twitter will now remove tweets that dehumanize religious groups

  Twitter is announcing updates to its policies today to address hateful language directed at religious groups, which is a significant change in how the platform moderates against hate speech. The policy will go into effect starting today, with moderation practices immediately updated to enforce the new rules. If the new policy is successful, Twitter said it could apply a similar standard to other protected groups of people in the future.

  “We create our rules to keep people safe on Twitter, and they continuously evolve to reflect the realities of the world we operate within,” Twitter’s safety team wrote in a blog post. “Our primary focus is on addressing the risks of offline harm, and research shows that dehumanizing language increases that risk.”

  Late last month, the company announced that it will notify users when tweets posted by prominent political figures violated the platform’s rules. If a world leader tweets something harmful, the company will now place a gray box before the tweet telling users that the content was in violation of its policies. Users will then need to click the box before they will be able to view the content.”
  https://www.theverge.com/2019/7/9/20687544/twitter-dehumanization-religious-groups-policy-rules-update

  Svara
 12. Dan

   /  07/10/2019

  Nina Rungande o Peter Rungande. Anmäler Fotbollförbundet till DO för lönen diskriminerig. Mellan herr o dam landslaget. När man inte trodde det kunde bli värre.
  https://www.expressen.se/debatt/nu-tar-vi-fotbollens-loneskillnader-till-do/

  Svara
 13. MiT

   /  07/10/2019

  *https://www.facebook.com/samnytt/videos/1553525308112175/?__xts__%5B0%5D=68.ARBtXLtOddVRyb3giq1atdOBLO_l_meAmZfkzCwlQ0Fvo0RqXIVL0d9Pt9ykempX0gj0ww768k-vyX9NkHVrLxpNOvMN4Vq_HLO_lT-eIP8NOHJFDzrGVHEWg3Nzs9E35qwhju1vueGXpBvQ–6dn9XuYD6OuWKChlDhPJy9FEzJ0oZ_oZZWwBZgy1OIGShoMFZLLD0i_Jz-LAXVFGhPH5_naQ6nP-Amw2IvNWxpFnCfKCsisIa3YXyMqhUa7qo1_luTngcGoUmy4SQWkaW0lyGygKK2HCNu0wvBdShOGT7Bdeq2Nd7TBqKlLc3a-z6WiCmmgmfTzYUeBfL1ZjqHJO9pOW_pdhvzAB1U0RwS314vO5NCkNPoahhwQQ-QX5IBGX-2&__tn__=-R*

  Svara
 14. G

   /  07/10/2019

  Kommentar…

  bjornjos: ”Samtal är en av de bästa vägarna till upplysning och förändring, men jag undrar om vi inte också måste återgå till tanken om varför porrtidningar och porrfilmer en gång i tiden fick 18-årsgräns. Samhället fattade en gång i tiden beslutet att porr inte är för minderåriga, det är för vuxna, varför då inte arbeta för ett aktivt porrfilter med ID-kontroll. Att myndiga män ser på porr kan vi inte förändra, annat genom samtal och upplysning, men att begränsa tillgången till porr för barn och ungdomar borde ligga i allas intresse. Ge tillbaka dem deras sexualitet! Deras nyfikenhet och, med risk att låta klyshig, oskuldsfullhet. Det är ur den man bygger samtycke och respekt.”

  Svara
  • Vic

    /  07/11/2019

   Väntar spänt på den dag någon kommer fram och tar ”snacket” med mig.

   Ungefär så här:
   Okänd person: Hej! Jag skulle vilja informera om att samtycke och ömsesidighet är väldigt viktigt.
   Jag: Eh, ja, jag håller med.
   *syrsor*
   Okänd person: Och… porr reflekterar inte verkligheten så väl.
   *syrsor*
   Jag: …Jo, stämmer.
   Okänd person: Gå hem och prata med dina barn om det här.
   *syrsor*
   Jag: ….

   Svara
 15. G

   /  07/10/2019

  Tänka sig, islamistiska ”islamofobi”forskaren slår ett slag för knäböjaren Rapinoe…

  Svara
  • G

    /  07/10/2019

   Han verkar dock radera vissa weets hej vilt, letar efter en islamofobi-tweet som dök upp bland sökresultaten och som jag skulle arkivera, men den verkar vara helt borta, han är liksom inte kräsen med hur han använder sitt kära vapen ”islamofobikortet”…

   ”Although only 8% of the population, it is estimated that 60-70% of the prison population in France are Muslims. French Islamophobia in a nutshell”

   Vad annars liksom.

   Svara
  • Vad gällde amerikansk fotboll konstaterade väl någon domstol att de är anställda och därmed har att göra som arbetsgivaren säger. Hoppas det blir samma sak här.

   Svara
   • G

     /  07/10/2019

    Då får man hoppas att linjen är konsekvent. Annars får väl nån som inte gillar knäböjeriet börja knäböja i protest mot knäböjarna, och ge det som svar när media ställer frågor om varför, men till sist blir det nog så tramsigt när spelare ska stå enhetligt men halva laget knäböjer i protest av olika anledningar, nån knäböjer i protest mot Trump, en annan mot diskriminering, en tredje mot illegal invandring, och en fjärde knäböjer mot identitetspolitik, det går ju inte ha det så.

    Svara
 16. G

   /  07/10/2019

  Svara
 17. G

   /  07/10/2019

  Svara
  • Rikard

    /  07/10/2019

   Hej.

   Och sedan tittar vi på hur det gick till i verkligheten.

   Och så kan doktorn hålla käften sedan.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, fd lärare

   Svara
   • Jo. Muhammed, Jesus, Marx, Rand …
    Jag sk-iter ganska högaktningsfullt i vad respektive profet sade. Vad gör en tillräckligt inflytelserik del av hans nutida adepter? Det är intressant.

    Svara
  • Grodan Boll

    /  07/10/2019

   Jesus Amalia. Punkt 4 är inte bara tillåten utan påbjuden, så länge de handlar om muslimska småpojkar.

   Svara
 18. G

   /  07/10/2019

  Visst. Något en vanlig dödlig kallar särbehandling och specialregler

  Svara
 19. G

   /  07/10/2019

  Svara
 20. G

   /  07/10/2019

  Svara
  • G

    /  07/10/2019

   Kollade på bilden och läste: ”Den Svenska Palmeboken”. Det stämmer säkert tänkte jag för hon är ju (S)ocialsekreterare.

   Svara
  • G

    /  07/10/2019

   ”– Böneförbudet är ett populistiskt beslut som skickar signaler att man inte är välkommen till Bromölla om man är aktivt troende. Jag hoppas att de inser det absurda i beslutet genom min anmälan, säger Pernilla Franklin till SVT Nyheter Skåne.

   – Jag vill visa solidaritet med andra trosuppfattningar. Jag gissar att de haft muslimer i åtanke när de fattat beslutet, säger Pernilla Franklin.

   Arbetstagare har rätt till pauser och praxis på arbetsmarknaden är minst fem minuters paus per timme, skriver Akademikerförbundet SSR på sin sajt.

   – Jag är förtroendevald i SSR och har haft kontakt med facket som backar upp mig i frågan, säger Pernilla Franklin.

   Hon är också aktiv i Equmeniakyrkan, som har sin grund i väckelserörelsen, och är en sammanslagning mellan tre frikyrkor i Sverige.

   Hon beskriver hur Gud finns med henne under arbetsdagen när hon som socionom jobbar med barn som far illa.

   ”Jag skickar ofta iväg en bön om att jag ska få mer tålamod, bli klokare och att vara bättre på att verkligen ha barnets perspektiv i fokus”, har hon skrivit till politikerna via Bromölla kommuns sajt.

   Pernilla Franklin tänker fortsätta att be på arbetet men förväntar sig att arbetsgivaren driver igenom någon form av sanktion.

   Vad har du fått för reaktioner från arbetskamrater?

   – Bara positiva reaktioner. De tycker det är bra att jag står upp för det jag tror på. Det är en markering mot ett politiskt beslut som många tycker är upprörande, säger Pernilla Franklin.

   Inlägget till politikerna avslutar hon med orden: ”Gud välsigne er!”
   https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/kommunanstalld-i-bromolla-anmaler-sig-sjalv-har-bett-till-gud-pa-arbetstid

   ”Bromölla kommun: ”Ingen självklar avvikelse från böneförbudet”

   Pernilla Franklin förväntar sig ett straff från arbetsgivaren för att hon trotsar böneförbudet. Men kanske är hennes tysta böner till Gud okej för Bromölla kommun, så länge hon inte lämnar det löpande arbetet.

   – Huruvida det ska betraktas som en avvikelse är inte kristallklart i nuläget, säger Patrik Pallin, personalchef och tillförordnad kommunchef under semestern.

   Kommunens ledande tjänstemän är fortfarande osäkra på hur politikernas beslut om böneförbud i Bromölla kommun ska tolkas, men ska ta fram tillämpningsanvisningar i höst tillsammans med de fackliga organisationerna.

   – En tolkning som vi gör i förvaltningen är att det handlar om rätten att gå ifrån det löpande arbetet och där är verksamheten är överordnad. På icke betalda raster får man be, säger Patrik Pallin.”
   https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/bromolla-kommun-ingen-sjalvklar-avvikelse-fran-boneforbudet

   Svara
  • G

    /  07/10/2019

   ”-Jag ber ofta i pressade situationer och inför tuffa möten. Jag jobbar med barn i utsatta situationer, och det är lätt att bli upprörd. Då behöver jag Guds stöd för att behålla fokus på barnens behov, säger Pernilla Franklin.

   Att förbjuda anställda att utöva sin tro på arbetstid tycker Pernilla är absurt. Genom att anmäla sig själv vill hon visa att hon står upp för sin tro och för anställda med andra trosinriktningar.

   – Jag gör det i solidaritet med andra religioner. Alla ska få lov att finnas på en arbetsplats. Det vill jag markera, säger Pernilla.

   – Jag går ju inte runt och propagerar för min tro, men jag vill visa att jag som kristen ber på min arbetstid och att jag har rätt att göra det. Precis som muslimer har rätt att göra det.

   Som kristen och facklig representant kände Pernilla ett ansvar att stå upp för ett öppet och tillåtande klimat på arbetsplatsen där alla kan känna sig välkomna.

   – Det vore väldigt tråkigt om folk inte vill jobba här för att vi inte tillåter religionsutövande, säger Pernilla Franklin.

   I brevet till kommunstyrelsen skriver Pernilla att hon hoppas att hennes brott får konsekvenser.

   ”Jag anmäler att jag har bett och att jag kommer att be på arbetstid i fortsättningen och jag förväntar mig att politikerna som drivit igenom detta beslut även beslutar om lämplig sanktion”, står det i ”anmälan”.

   Enligt kommunens jurist kan brott mot riktlinjerna i upprepade fall leda till en varning och till sist uppsägning.”
   https://www.expressen.se/kvallsposten/kommunanstalld-bad-till-gud-pa-arbetstid-anmaler-sig-sjalv/

   Svara
  • Rikard

    /  07/10/2019

   Hej.

   Min religion förbjuder lönearbete åt otrogna, eller att man utbyter pengar med otrogna. Det är dessutom förbjudet för otrogna att ta del av uppenbarelsen och skrifterna; de otrogna skall lita på att det jag säger är sant, annars kränker de min religionsfrihet.

   Va? Får jag inte igenom de kraven? Varför inte då?

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, fd lärare

   Svara
 21. G

   /  07/10/2019

  ”Hanna Lindholm: Sverige har agerat skamligt – det är dags att ge Akilovs offer upprättelse”
  https://nyheteridag.se/hanna-lindholm-sverige-har-agerat-skamligt-det-ar-dags-att-ge-akilovs-offer-upprattelse/

  Svara
 22. MiT

   /  07/10/2019

  Svara
  • Vi behöver fler motorcykelgäng som spatserar omkring i staden.

   Svara
  • weasel

    /  07/10/2019

   Den stora frågan i detta är väl varför inte även afghanen – som var den första som nyttjade fysiskt våld – sitter häktad ?
   Kan det vara så att afghaner numera är överställda svarta på PK-sektens offerskala ?

   Sedan finns det väl en annan fråga :
   Hur kan det komma sig att ASAP är häktad för ”grov misshandel” när afghanen inte ens behövde uppsöka ett sjukhus….

   Svara
   • Rikard

     /  07/11/2019

    Hej.

    Om en vit gör något mot rapparen är rapparen ett offer då han är svart.

    Om en afghan gör något mot rapparen är afghanen ett offer då rapparen är amerikan.

    Frågor på det?

    Kamratliga hälsningar,
    Rikard, fd lärare

    Svara
    • weasel

      /  07/11/2019

     Nej, inga frågor på det. När du skriver det på det sättet så är det plötsligt glasklart . Jag tyckte att det var lite konstigt, men jag stirrade mig blind på ASAPs hudfärg och tänkte inte på att han faktiskt även är amerikan.

     Svara
    • Klarar man detta är det inte svårt att byta kön på bestick!

     Svara
 23. MiT

   /  07/10/2019

  Svara
 24. MiT

   /  07/10/2019

  Hur trovärdigt är det här…?

  Svara
 25. MiT

   /  07/10/2019

  Svara
  • Kronblom

    /  07/11/2019

   Tämligen döfött. Kungafamiljen har åtalsimmunitet.

   Svara
 26. x

   /  07/11/2019

  Megan Rapinoe har varit en av världens bästa fotbollsspelare länge. Men under fotbolls-VM i Frankrike satte hon sitt namn på hela världskartan. Med sin vassa tunga, lila hår och passningar till president Trump har hon blivit både älskad och hatad.

  ”När USA:s landslag hyllades i New York passade Megan Rapinoe på att hålla ett tal till folket.

  – Vi måste älska mer och hata mindre. Vi måste lyssna mer och prata mindre, säger Megan Rapinoe.”
  https://www.svt.se/sport/fotboll/se-hela-megan-rapinoes-maktiga-tal-till-folket

  Typiskt psykopatbeteende på vänstermanér – när andra kritiserar så är det hat, när de själva säger något kontroversiellt så säger de bara ”sanningen”.
  Hon verkar inte ha alla hästar hemma, om ens någon.

  Svara
 27. x

   /  07/11/2019

  Lycka till säger jag!

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: