Dessa smålänningar!

Nu är smålänningarna igång med sitt hedersförtryckeri igen!

Att döma av länkadressen så var det inte föräldrar som de först verkade ha antagit utan man har kommit fram till att det var smålänningar. Lite sådär bara, ett par smålänningar, vilka som helst, som hugger tag i sin dotter och ska ha tvingat henne att gifta sig. Så…småländskt av dem…

I sept 2018 så visade en kartläggning att östgötar verkligen gillade IS. Ni vet, helt vanliga östgötar. Inget underligt alls utan precis det som östgötar varit kända för, att gilla terrorsekter. Helt vanliga östgötar. Och smålänningar också såklart. Helt normalt för vanliga smålänningar att gilla terrorsekter. Det har Örjan, Karl-Oskar, Kristina, Pär och allt vad de kan heta alltid gjort!

Vad tror ni, kan det här vara Sveriges genom tiderna mest kostsamma afghaner (som de enligt uppgift ska vara)? Det handlar alltså om de båda påtända pundarna som förföljde och trakasserade den där rapparen ASAP Rocky i Stockholm och under tiden passade på att sexuellt ofreda några tjejer när de ändå var igång. Rapparen sa i ett klipp att de var påtända och när det gäller kunskap om vilka som är påtända eller inte så tror jag på en rappares kompetens att avgöra det alla dagar i veckan.

De har nog kostat mer än den där miljoner per år som är normalt för sk ”ensamkommande”. I form av solkig Sverigebild där man gör slödder till kungar. Justin Bieber har typ 115 000 000 följare, etthundrafemton miljoner alltså. Sverigebilden som flyger över världen just nu kan ingen kampanj från UD råda bot på.

För deras beteende kommer från att de är vana att göra vad som helst utan konsekvenser. De är vana vid att behandlas med silkesvantar. Jag har sällan sett några som så ihärdigt tiggt stryk som de två. Jag kan garantera att de aldrig trodde de skulle få stryk. Det fanns nog inte i deras tankar eftersom de är vana vid att kunna bete sig som rövhål utan konsekvenser. Detta var garanterat inte första gången de var igång!

Och jag har bara sett en enda som undrat över de båda och det är GW Persson häromdagen. Han är den enda jag sett i media som undrat över vad de båda som startade allt är misstänkta för. Ingen annan. Det säger rätt mycket om svenska journalister.

Min gissning är att de är ute och flinande fortsätter att trakassera folk och sexuellt ofredar tjejer. Eftersom det är vad de vill göra. Och tillåts göra.

Detta som vi ser ovan sker samtidigt som man kämpar med näbbar och klor för att kriminellt slödder ska få stanna. Där det är den ena snyftaren efter den andra i svensk media för mördarsektens medlemmar. Där man letar efter anledningar för att slippa utvisa terrormisstänkta islamister. Osv. Men offren för terrorn, de ska ut minsann. Nog för att man ska hålla på regler osv, finns inte skäl för asyl så ska man ut men någon enstaka gång så kan man faktiskt göra ett undantag. Detta tycker jag är ett sånt tillfälle. Våldtäktsmän och mördare får stanna men hon och hennes dotter åker ut.

Hon ska ut alltså. Samtidigt som Fridolin skriver en debattartikel som är så vansinnig att man baxnar!

Det han menar men inte säger i klartext är att han har sett till att locka hit en massa folk som inte ska vara här men eftersom de ändå är här så måste de få stanna. Som om det är ett argument eller skäl. Han använder alltså resultatet av en helt bisarr migrationspolitik, orsakad av honom själv, som ett slagträ i debatten. Sinnessjukt! Fridolin m fl har alltså skapat ett så gigantiskt problem att det hotar landets kommuner och nu använder han problemet i sig som ett skäl för att låta problemet bestå och bli ännu större. För det kommer inte att lösas om de får stanna utan bara bli värre.

Han pratar om arbetskraftsbrist, att företag skriker efter arbetare osv. Problemet är ju att de inte har behov av analfabeter eller såna som nästan är analfabeter. Eller av sådana som förföljde den där rapparen. Och det är såna som erbjuds. Den brist på arbetskraft som finns kan inte lösas av de ensamkommande. Företagen söker inte med ljus och lykta efter analfabeter. Inte heller efter pundare som förföljer och trakasserar folk och sexuellt ofredar tjejer. Svenska företag skriker inte efter de som gått i koranskola i något år. De vill inte ha folk som ljuger om vilka de är, var de kommer från och hur gamla de är. Osv.

Men frågan har aldrig handlat om huruvida Sverige kan hjälpa alla. Frågan handlar om vad som är det rationella och logiska svaret till de unga som kommit till Sverige, ofta ensamma, och som nu varit en del av vårt land i snart fyra år eller mer. Som har människorna de känner bäst här, och starkare anknytning hit än till någon annan plats på jorden.

Visst är det märkligt att några få år här ger stenhård anknytning medan 20+år i Iran eller Afghanistan inte ger någon anknytning alls? Är det magi inblandat? De skulle aldrig ha släppts in från första början helt enkelt.

Några har nu lämnat gymnasiet, gått yrkesutbildningar, börjat jobba.

Jag tror att ytterst få av dem ens har en rimlig chans att klara gymnasiet. Och det är inget konstigt utan helt normalt om man kommer som vuxen till ett nytt land så otroligt olikt det man själv kommer från på alla tänkbara sätt. Några promille kanske fixar det. Resten som ”klarat” av det har garanterat släppts igenom ändå av snälla lärare. Eller av lärare som hotats. Eller av batikhäxelärare. Eller så har de lägre krav på sig eller så går de ”gymnasiet”, dvs en nåt helt annat men man låtsas att det är gymnasiet. Och en hel del är såna som vi såg förfölja och trakassera rapparen. Men Fridolin har nog rätt i att det är några som lämnat gymnasiet och jobbar. Kanske ett lågt tvåsiffrigt antal. Av 35 000.

Pallar inte mer av han debattartikel.

Sverige är alldeles fantastiskt på många olika sätt.

Och samtidigt så vansinnigt perverst!

MVH

MiT

Lämna en kommentar

129 kommentarer

 1. ”alldeles fantastiskt” – ”vansinnigt perverst”

  Oavsett beskrivning så har vi sällan varit längre bort från ”lagom”!

  Svara
 2. Det går alldeles utmärkt att utvisa om viljan finns.

  Svara
  • Vare sig UD, regeringen, eller media i Sverige vill höra något denne man har att säga. Sorgligt.

   Det låter lite som någon Westerholm citerade: vi börjar få ordning på de här galningarna här hemma i Mellanöstern, och så kommer ni européer och ger dem fria tyglar och en massa bidrag.

   Svara
 3. Det vore betydligt mer förståndigt att rensa träsket i Sverige och bygga sunda strukturer så att våra svenska ungdomar kunde arbeta här hemma!

  Svara
 4. Rikard

   /  07/11/2019

  Hej.

  Jag påminns var gång jag konfronteras med regimtrogna medias rubriker om en käck gammal slagdänga från andra sidan Atlanten.

  Gruppen och låten skulle på svenska hetat ‘Cypresskullen’ respektive ‘Galen i hjärnan’ (alt. ‘Knäpp i membranet’).

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

  Svara
 5. Det går alldeles utmärkt att utvisa islamister i de andra nordiska länderna!

  Svara
 6. Många utländska rappare säger att de ska aldrig mer besöka Sverige!

  Bild gjord av ”Ointressanta Statusuppdateringar”.

  Svara
 7. MiT

   /  07/11/2019

  Svara
  • hehe

    /  07/12/2019

   Trevligt namn Lena Wielb-ass…

   Svara
  • Vic

    /  07/12/2019

   Hm, när jag var barn minns jag att en av grabbarna från ortens ”gäng” hotade mig och sedan varnade mig för att kontakta polisen. Jag kontaktade polisen ändå och vips så dök det upp tre blåklädda karlar först hos mig och sedan hem till grabben och dennes föräldrar. Vad jag förstod dök de inte upp med saft och bullar för jag ska säga att den grabben tittade knappt på mig under hela resterande studietiden än mindre kom i närheten av mig. Även kompisarna höll sig undan.

   Det var tider det… Jag tror inte att de där poliserna mer än pratade med grabben och hans föräldrar men troligtvis uppenbarade det sig väl under samtalet vad konsekvenserna skulle bli om en sådan handling upprepas. Konsekvenstänk… vilken grej.

   Svara
 8. info

   /  07/11/2019

  Svara
  • Ivar L

    /  07/12/2019

   Inte ”avskurna halsar”, det heter ”skador på halsen” det har SVT bestämt.

   Svara
  • The Perfect Man

    /  07/12/2019

   Jag tror att Lisa Sannervik hade en olyckshändelse när hon tänkte…

   Svara
 9. info

   /  07/11/2019

  Svara
  • Grodan Boll

    /  07/12/2019

   Då kan man med andra ord inte kalla NMR för kackerlackor heller. Ska bli intressant det här.

   Svara
  • Grodan Boll

    /  07/12/2019

   Apropå hatbrott som inte kan gå fel:

   Svara
 10. MiT

   /  07/11/2019

  Svara
  • Öppna dörrar är till för att slås in!

   Svara
  • Grodan Boll

    /  07/12/2019

   Men har påven en lustig hatt och skiter björnen i skogen?

   Svara
  • Micke

    /  07/12/2019

   Tänkte samma när jag såg rubriken! 😁
   Såg en film om Alan Turing, han som knäckte Enigma maskinen under WW2. Ett geni! Säkert med någon sorts bokstavssjukdom eller autism men ändå. Han var homosexuell eller Poofter som dom sa då, han blev dömd för osedligt beteende till hormonbehandling på 50talet och tog sen sitt liv. Nu är det nya normala att vara gay!

   Svara
   • Jo, Turing var långt före sin tid och han hade stort inflytande på utveckling av datorer och AI.

    Vad gäller Enigma glömmer man ofta att Polen och Frankrike redan gjort grundjobbet (sedan 1932), fast det i stort sett var manuellt. Detta fungerade med tre alfabetsskivor, men omkring 1940 lade tyskarna till ytterligare två.

    Turing hade en intressant kombination av intressen – eller kanske var han mycket typisk för den som gått engelsk internatskola.
    ”Ett varv runt huset-schack” (Round-the-house chess) går till så att man efter varje drag måste springa ett varv runt huset. Motståndaren måste göra sitt drag innan man hinner sätta sig igen.

    Svara
  • Bamse

    /  07/12/2019

   Haha, ett verkligt scoop ja! Det verkar snarast som de vill ha extra beröm för sin sexuella läggning (vilket de förstås också får från vänstermedia). Och framför allt: lönemässigt en bit av kakan som är betydligt större än bakverket som helhet.

   Svara
  • Kronblom

    /  07/12/2019

   Sover Dolly Parton på rygg?

   Svara
 11. Butter

   /  07/11/2019

  Flickor könsstympas och tvingas gifta sig med gamla (rika) gubbar. De tvingas bära hijab från förskolan. Stretar de emot får de smaka balkongflygning…
  Kvinnor från andra kulturer ses som ”svennehoror” och gruppvåldtas. Om det alltid varit så eller om det är det ny normala vete katten men oavsett är det inte okej.

  Men jävlar i havet om någon drar ett fräckisskämt i kafferummet. Då kommer fittmössorna skenandes som en skyffeltropp och skriker och gapar om sexism! Så kan vi inte ha det på våra arbetsplatser, speciellt inte på de arbetsplatser där det är uteslutande män som jobbar.
  Och när vanliga hyggliga vita män står upp och tar de förtryckta kvinnornas parti är fittmössorna omedelbart där igen, denna gången med epitetsmetande som islamfob och rasist.
  Känner att jag behöver något nervlugnande…

  Svara
 12. Kronblom

   /  07/11/2019

  Araby ligger väl i Småland… 😛

  Svara
 13. Gorby

   /  07/11/2019

  *https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10156526665500686&set=a.102596065685&type=3&__tn__=H-R*

  Svara
  • SVT har med dessa siffror. I slutet och i punktform med massa text så att det skall bli svårare att jämföra.

   Svara
  • Ivar L

    /  07/12/2019

   Det kanske mest skrämmande av allt är att man inte från etablerad media uppvisar någon som helst glädje över dessa faktiskt siffror. Det är ju en otroligt förbättring. Från 5000 till under 1000 döda på bara några år! Det är ju en reell framgång av stora proportioner.

   Ingen rimlig människa kan väl tycka detta är dåligt? Och skam åt Läkare utan Gränser. Jag hade stort förtroende för dem förr, men aldrig att de får pengar av mig igen, nu när jag fullt ut begriper hur det hänger ihop. De borde verkligen skämmas!

   Svara
   • Herpderp

     /  07/13/2019

    Precis. Jag gillade MSF förr (well, lite fortfarande, att släppa ett bekvämt liv och åka till konfliktzoner och liknande för att ge medcinsk hjälp är ju att göra en otrolig (och farlig) hjälpinsats.

    Men nog har deras beteende på medelhavet k’äkat upp en hel del av den goodwill’en, jag tänker inte skänka till en org som åker runt nordafrikas kust, plockar upp folk från skorvar och tröskar dom över medelhvavet och därigenom hjälper människosmugglare. Aldrig.

    Svara
 14. MiT

   /  07/11/2019

  Svara
  • En sten med namn på någon person som bott just där. Trodde också att de var tänkta att ligga ovanför gångbanan, men det verkar inte vara riktigt så galet.

   Oavsett så är det som vanligt ett konstprojekt av en liten grupp som tar offentlig plats.

   https://sv.wikipedia.org/wiki/Snubbelsten

   Svara
 15. Gorby

   /  07/11/2019

  Prioriteringar, prioriteringar…

  Svara
  • Ser fram emot förtydligandet om att såpbubbelmaskinen är inköpt privat och inte med skattebetalarnas pengar.

   Svara
 16. weasel

   /  07/11/2019

  Smålänningar tvingar dottern att gifta sig och Östgötar gillar IS.
  Det är bara att gratulera Mona Sahlin, Fredrik Reinfeldt , Annie Lööf och alla de andra ;
  Dom har äntligen fått sitt mångkulturella land.

  Sedan är jag väldigt intresserad av att gå på den där protestmanifestationen mot utvisningen av Iryna.
  Alltså den där protestmanifestationen som är arrangerad av Vi står inte ut och Ung Vänster och IRM och Feministiskt Initiativ och Linje 17 och AFA och SAC och…och de där 328 andra organisationerna som ständigt anordnar protestmanifestationer så fort någon människa ska utvisas.
  Men tyvärr hittar jag ingen information om någon dylik protestmanifestation.
  Det är knäpptyst från både Fi och Vistårinteut.
  Jag ser inga debattartiklar i Aftonbladet underskrivna av 111 artister och ärkebiskopen.
  Inga antirasister lägger upp bilder på sig själva där dom håller i en skylt med texten ”Skicka mig istället”.
  Elin Erson lyser med sin frånvaro.

  Iryna är vit.

  Svara
 17. Rikard

   /  07/12/2019

  Hej.

  Jag följde länken till Malmöpolisens FB-sida (att myndigheter inte borde finnas vare sig på Twitter, FB, eller andra privatägda sidor är en annan sak) och där noterade med visst professionellt intresse följande i inlägget om Pride:

  ”Ett hatbrott är ett brott mot de mänskliga rättigheterna…”

  Jaså? FN-deklarationen om de mänskliga rättigheterna är måhända något man tar hänsyn till vid utformandet av lagar, men den är i sig inte lag – därtill är texten alltför vag. Inte heller kan hatbrott bryta mot den, då hatbrott inte är uppvigling eller uppmaning till brott, eftersom det räcker med att uttrycka sig på sätt och vis, eller framföra åsikter, som kan uppfattas kränkande. Det torde strida mot sagda FN-deklaration:

  ”Whereas disregard and contempt for human rights have resulted in barbarous acts which have outraged the conscience of mankind, and the advent of a world in which human beings shall enjoy freedom of speech and belief…”

  ”Article 19.

  Everyone has the right to freedom of opinion and expression; this right includes freedom to hold opinions without interference and to seek, receive and impart information and ideas through any media and regardless of frontiers.”

  Eftersom svensk lag explicit och via praxis förbjuder framförandet av vissa åsikter (direkt uppmaning till annat brott mot specifik person, organisation eller grupp undantaget – sådant är av naturliga skäl förbjudet) om diverse personer, religioner, ideologier och så vidare är svensk lag och därmed också den polis som påtvingar invånaren sagda lag i konflikt mot FN-deklarationen.

  ‘Hycklare, hycklare, uniformer så blå-åh
  hycklare, hycklare, på gatan de gå-åh’

  (Till tonerna av ‘Satellit’)

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare
  PS Om man nu inte menar att de som kallas hatbrott i sig, som lag och begrepp, bryter mot FN-deklarationen; då har de ju rätt – men jag förhåller mig skeptisk. DS

  Svara
 18. MiT

   /  07/12/2019

  Svara
 19. MiT

   /  07/12/2019

  Svara
  • Grodan Boll

    /  07/12/2019

   Säg ”Tommy Robinson” i spegeln tre gånger och …Mark Zuckerberg dyker upp bakom dig!

   Svara
   • Ivar L

     /  07/12/2019

    Och snart kan han troligen inte Twittra om det heller.

    Om föra decenniet var decenniet då medierna kompletterades med alternativmedier får man hoppas att kommande decennium blir decenniet där sociala medier ersätts med alternativa och yttrandefria medier.

    Svara
  • Är det automatiskt eller sitter någon och kollar?
   Kan man lura dem genom att skriva om länken och kalla honom Rommy Tobinson?

   Svara
   • Ivar L

     /  07/12/2019

    Hur går det för andra som heter Tommy Robinson, det låter ju inte som ett ovanligt namn direkt?

    Svara
    • Nej, det borde vara ganska vanligt.

     (Det lär finnas en amerikansk präst som när han flyger alltid tas åt sida för ”selective screening”, vilket kan ta timmar. Han har oturen att verkligen heta John Smith.)

     Svara
  • G

    /  07/13/2019

   Svara
 20. info

   /  07/12/2019

  Regeringen vill inrätta zigenarmyndighet
  https://www.friatider.se/regeringen-vill-inr-tta-zigenarmyndighet

  Svara
  • Motkraft

    /  07/12/2019

   Skapas väl för att Soraya Post blev av med sitt välbetalda jobb och behöver ett nytt. Inget att se här, bara den nya adeln som kliar varandra på ryggen.

   Vi kan vara lugna, den myndigheten kommer inte att göra ett dugg. Se hur bra det gick med den Romska skolan där inga elever var där när det gjordes en oannonserad inspektion. Är bara till för att Romska lärare och annan skolpersonal ska kunna lyfta lön av våra skattemedel.

   Men visst finns det frågor de skulle kunna syssla med? Hur avskaffar vi den starkt patriarkaliska strukturen som finns bland romer? Dvs hur ska vi ge romska kvinnor som bor i Sverige samma rättigheter som andra kvinnor i Sverige? Hur avskaffar vi regler som gör att en romsk kvinna inte får ha en relation med en icke-romsk man, men en romsk man kan ha en relation med en icke-romsk kvinna? Och att unga romska kvinnor gifts bort mot sin vilja?

   Och vad gör vi åt att Romer är kraftigt överrepresenterade vad gäller brottslighet? Både män och kvinnor vad gäller småbrott som snatteri men också bedrägeri? Och grövre brott som trafficking?

   Eller att romska barn och ungdomar av sina föräldrar uppmuntras till att inte studera och skapa sig en framtid som är bättre än föräldrarnas egen? Att vill behålla sin sunkiga kultur där hatar och stjäl från oss ”gajer”?

   Nu är naturligtvis inte alla så, men är en ”kultur” som är bra om romerna ändrade på.

   Ah… detta är inte frågor som ska tas upp utan den hemska rasismen mot romer? Att de blir misstänkliggjorda för brott bara på utseendet? Och vår ”felaktiga” bild av Romer? Att inte alls är kraftigt överrepresenterade i brott fast är det?

   Svara
   • Tja, det står väl i lagen att alla skal få behålla sin ”kulturella särart,” så några krav kan man nog inte ställa.

    Fem-tio år till …
    ”Kommunal bankrutt inom fem år förutspås”
    *https://www.facebook.com/426915127739331/posts/704368016660706?s=100010281889145&sfns=mo*

    Östling pratar i någon podd om systemkollapsen och att det privata kommer att ta över till exempel vård.
    *https://www.youtube.com/watch?v=50sbRyXDNvk*

    Svara
   • Senior

     /  07/12/2019

    Mångkultur min gode man, mångkultur. Det finns inskrivet i grundlagen sedan 1975 att vi skall ha mångkultur i landet.

    Detta innebär att vi skall lämna romernas kultur i fred och låta dem ägna sig åt det du tar upp utan vår rasistiska inblandning.

    Slanga bensin och andra stölder är en del av den romska kulturen och därmed heller inte olagligt när de ägnar åt sin kulturella gärning.

    -Om svenskar gör det däremot, är det olagligt enär det inte är en del av vår kultur att ägna sig åt dylikt.

    Den långsiktiga lösningen är antingen:

    1. Skippa mångkultur och tvinga folk att anpassa sig via en stark polismakt.

    2. Apartheid mellan de olika kulturerna, att hålla isär dem via en stark polismakt.

    3. Inbördeskrig mellan grupperna.0

    Svara
 21. Kommentarer
  ”Barb Tszrsz: Som en arabisk kvinna boende i Malmö sade för några år sedan: Här är det som i mitt land, fastän där får vi inga bidrag.
  Eva Toller: vilket också innehåller en stor del av lösningen på vårt problem.”

  Svara
 22. MiT

   /  07/12/2019

  Vem eller vilka säger det som Rasmusson påstår?

  Levy är rektor

  Svara
  • Ivar L

    /  07/12/2019

   Följaktligen får inte kvinnor skratta då andra kvinnor uttrycker sig sexistiskt. Men får män skratta i de fallen?

   Svara
  • https://quillette.com/2018/09/21/the-preachers-of-the-great-awokening/
   ”as we will argue, this hierarchy is not so simple because it actually elevates a healthy proportion of the powerful, namely the white educated elites who profess unquestioning devotion to Wokeness. So, in the end, it is not really a status reversal so much as a way to distinguish one group of whites from the rest.
   […]
   players in the status game inevitably inhabit a zero-sum world.
   […]
   Wokeness appears to operate as just such a status system. […] And it does this primarily by offering a signaling vocabulary which can distinguish educated elites from hoi polloi. The elites who thus benefit offer status to those who defend and legitimize the Woke narrative (the preachers); and they strip status from those who dissent.”

   Man kan byta ut ”vita” mot ”män” utan att systemet förändras märkbart.
   (Tredje gången jag citerat den texten, skall försöka behärska mig.)

   ”[…] often called virtue signals, but they are probably better understood as commitment signals, because they don’t really signal a person’s underlying moral character, but they do signal his or her allegiance to the faith of Wokeness.”

   Svara
  • Olof

    /  07/12/2019

   Jag säger bara…

   Svara
  • weasel

    /  07/12/2019

   Bra gjort av Mikael Levy att erkänna att han har ett ansvar för det som Anders Eklund och Hagamannen gjorde.

   Svara
  • Senior

    /  07/13/2019

   Nej din dumme jävel.
   Alla män har inte ansvar.

   De enda som har ansvar för andra i ett rättssamhälle är föräldrar till minderåriga barn, de är ansvariga för sina barn fram till dess att de är straffmyndiga. Samt i vissa fall de som har en god man eller är omyndigförklarade på annat vis.

   -Thats it, i övrigt är varje individ ansvarig för sina egna handlingar, ingen annan.

   Svara
 23. Ivar L

   /  07/12/2019

  Mårten Schultz tillhör dem som ger stående ovation vid alla lagändringar som inskränker ”hatbrott” i form av yttranden. Han har hyllat Näthatskranskaren.

  Börjar han nu sakta fatta vad det handlar om att skydda yttrandefriheten? Kommer han att skriva en krönika om hur fel han hade? Naturligtvis inte, men när Mårten tycker en dom är fel så räcker det för att Mårten skall berätta att lagen, som han nyss applåderade, är ogenomtänkt. Den Mårtenska juridiska principen. Snacka om offullgånget tänkande från någon som utger sig för att vara juridisk expert:

  Svara
 24. Intressant.
  Mattsson lämnar Expressen omedelbart, två månader innan 25 år i jobbet och guldklocka. Personalen visste ingenting.
  Flashback tror på ”#metoo så in i helvete”, ”på väg till SVT” eller ”allvarlig sjukdom.”

  Svara
 25. Den oförtröttlige Sariaslan har läst … tja, se själva:

  Smaka på den: ”it discusses what can happen when mobile media technology is used to listen to music in public space”

  Och, som förväntat:
  ”Ann Werner is a senior lecturer in Gender Studies at Södertörn University in Sweden.”

  ”Moving forward with happiness,” du grabbar!

  Svara
 26. Gorby

   /  07/12/2019

  Svara
 27. MiT

   /  07/12/2019

  Svara
  • Det är Voldemort-nivå på psykosen nu.
   (Gissar att hon som uppfann Voldemort tycker att det är utmärkt.)

   Finns det någon anledning att fortsätta använda Facebook? Som Dave Cullen sade om Twitter: enda anledningen att vara kvar är Trump.

   Svara
 28. MiT

   /  07/12/2019

  Svara
 29. MiT

   /  07/12/2019

  Svara
 30. MiT

   /  07/12/2019

  Svara
 31. MiT

   /  07/12/2019

  Svara
 32. Gorby

   /  07/12/2019

  Svara
 33. G

   /  07/13/2019

  Krimideologen hälsar att USA och andra nationalstater bara har påhittade gränser…

  Kommentarer från två kvinnliga följare….

  joalalang: ”De länder varifrån människor flyr för att de inte ser någon framtid, de länders styrande borde allas blickar, krafter och hjälp vändas åt – så att människor slipper förnedringen att fly och sen bli bespottade för att de är ”flyktingar”. Det måste väl vara bäst att lägga all kraft på att förebygga elände än att släcka bränder.”

  mariakttagelser: ”Måste erkänna att jag är en sån som vaktar min påhittade gräns. Tiggaren utanför mitt lokala Ica har sett mina barn växa upp och sitter där i ur och skur för att försöka få ett bättre liv för sig och sin familj. Ändå har jag inte erbjudit henne att komma och bo hemma hos mig, bakom min påhittade bostadsrättsgräns, fastän jag har råd och mer plats än jag behöver. Antar att jag är rätt ensam om att vara ett sånt svin?”

  Svar till Maria ovan…
  ”envanligmanniska: inte alls, men du är nog en av få som vågar vara ärlig med det 💛 ”.

  Svara
 34. G

   /  07/13/2019

  Svara
 35. MiT

   /  07/13/2019

  Svara
  • Grodan Boll

    /  07/13/2019

   Humor 🙂

   Samtidigt har kvinnorna längre restid, (…) för att de gör fler ärenden på sina resor än männen.

   Men låt oss ta honom på allvar.

   Svara
 36. MiT

   /  07/13/2019

  Jag vågar sätta vad som helt på att de som sätter slöjan på småbarn är samma som tvingar äldre att ha den…

  Svara
  • MiT

    /  07/13/2019

   Svara
   • Grodan Boll

     /  07/13/2019

    Se även: det är svårare att omslära pojkar när de är starka nog att försvara sig.

    Svara
    • MiT

      /  07/13/2019

     Fy fan vad bra! Den snor jag!

     Svara
     • Grodan Boll

       /  07/13/2019

      Jag ”snodde” den själv från en lite för frispråkig rabbi som diskuterade omskärelse med en jude som var mot könsstympning. Han noterade att det antagligen skulle blivit färre omskärelser om man avvaktade tills pojkarna var 15-18 och fick bestämma själva. Han var fullt medveten om att det inte var speciellt tilltalande att lägga fram snoppen under kniven och att många därför skulle avstå.

      Om inte det är ett medgivande av att det är förkastligt så vet jag inte vad som är.

  • G

    /  07/13/2019

   Svara
  • G

    /  07/13/2019

   Vänstern klarar aldrig av att vara konsekvent. Alltid brukar det klagas på ”anonyma troll” och att alla anonyma troll ska ignoreras och kanske tom bannas för alla borde ju kunna skriva i eget namn och stå för sina åsikter. Här har vi en som (vad det iaf verkar) skriver i eget namn och två som är mer eller mindre anonyma, men den som ska stängas av är alltså inte den anonyme, give me a break….

   Svara
  • G

    /  07/13/2019

   Svara
   • G

     /  07/13/2019

    Svara
  • De flesta inkvisitorer vill sina medmänniskors bästa och är man religiös och tror att ens medmänniskor hamnar i helvetet för att de inte erkänner sina synder, då är det inte svårt att fatta.

   Svara
 37. G

   /  07/13/2019

  ”Monaco has full 5G coverage using Huawei gear, first in Europe

  The principality of Monaco is the first country in Europe to cover its entire area with a 5G network featuring Huawei equipment, giving the Shenzhen-based telecom giant an opportunity to showcase its equipment in real time.

  Why it matters: Monaco is the first on the continent to fully welcome Huawei 5G technology as part of its core infrastructure.

  The debut gives Huawei an opportunity to showcase its products to more European governments and authorities.

  “It allows us to make a shop window in a number of areas, notably linking 5G development to this intelligent state.”

  — Huawei Vice President Guo Ping”
  https://technode.com/2019/07/10/__trashed-13/

  ”Monaco debuts Europe’s first nationwide 5G network, using Huawei gear”
  https://venturebeat.com/2019/07/10/monaco-debuts-europes-first-nationwide-5g-network-using-huawei-gear/

  Svara
  • Ivar L

    /  07/13/2019

   Bäst att inte ringa hemliga telefonsamtal där då. Särskilt inte om man är kines på semester. Naiviteten kring kinas etablering precis överallt i Europa är monumental. Det kommer stå oss dyrt på alla sätt.

   Svara
 38. G

   /  07/13/2019

  ”US ‘concern’ over French plan to tax tech giants

  The United States is very concerned that the digital services tax… unfairly targets American companies,” a US trade representative said on Wednesday.

  The French parliament is expected to approve the new tax on Thursday.
  It will target companies such as Google and Facebook and is expected to raise hundreds of millions of euros.”
  https://www.bbc.com/news/world-europe-48945828

  ”France’s digital tax could hurt consumers more than tech companies

  France’s 3% digital tax is designed to target big tech companies like Facebook, Amazon and Google.

  But some experts fear the tax could end up hurting consumers.
  France argues the digital tax is a temporary measure until a broader agreement among countries is reached.”
  https://www.cnbc.com/2019/07/12/france-digital-tax-could-hurt-consumers-more-than-tech-companies.html

  Svara
 39. G

   /  07/13/2019

  Svara
 40. G

   /  07/13/2019

  Svara
 41. G

   /  07/13/2019

  Svara
 42. G

   /  07/13/2019

  Svara
 43. G

   /  07/13/2019

  Svara
 44. G

   /  07/13/2019

  Svara
 45. G

   /  07/13/2019

  Svara
 46. G

   /  07/13/2019

  Svara
 47. G

   /  07/13/2019

  Afghaner utan asylskäl anordnar ny ”strejk” i Stockholm för att få stanna

  Sedan i tisdags samlas åter afghanska migranter på Norra bantorget i centrala Stockholm. De strejkar under parollen ”Låt oss leva” i protest mot att de fått avslag på sina asylansökningar och för att ändå få stanna i Sverige.
  https://samnytt.se/afghaner-utan-asylskal-anordnar-ny-strejk-i-stockholm-for-att-fa-stanna/

  ”– Afghanistan är inte en säker plats. Jag vill stanna i Sverige, säger Masuoma Ataayi.

  Forozan Mozaffri har själv uppehållstillstånd och är på plats i solidaritet med sina afghanska landsmän som fått avslag på asylansökan. Han förklarar att sittstrejken har tillstånd att pågå i tio dagar på Norra Bantorget.

  – Målet med den här protesten är att de familjer som fått avslag på asylansökan ska få en omprövning, säger han.

  Enligt honom handlar det om flera familjer som nyligen har fått besked om att de inte får stanna i Sverige. Två av dem är Masuoma Ataayi och hennes barn. De kommer från Afghanistan, men hon har bott i en liten by i Sollefteå de senaste fyra åren.

  För två dagar sedan åkte åkte de till Stockholm för sina sista pengar. De ser protesten som en sista utväg för att kunna stanna i Sverige och att nå politiker.

  – Här i Stockholm har vi ingenstans att bo. Natten till idag sov vi i en moské, men jag vet inte om vi får plats där i kväll, säger Masuoma Ataayi.

  Enligt henne är Afghanistan ett land som diskriminerar kvinnor och barn. När hon fick veta att hennes asylansökan fått avslag blev hon rädd och sorgsen.

  – Jag mår väldigt dåligt, säger hon.”
  https://web.archive.org/web/20190711203701/https://mitti.se/nyheter/afghaner-sittstrejkar-bantorget/?omrade=hela-stockholm&view=app

  Svara
 48. G

   /  07/13/2019

  ”Sätt stopp för Palestinapengar”
  http://www.smp.se/ledare/satt-stopp-for-palestinapengar/

  Svara
 49. MiT

   /  07/13/2019

  Svara
  • G

    /  07/13/2019

   Rasistroll? Hmm, för mig spelar det noll roll om rapparen ifråga är svart eller vit, men i hennes ”anti”rasistiska värld verkar det vara viktigt att påpeka att han ju är svart och inget annat. Men knarkafghanens trakasserier mot rapparen och sexuella ofredande mot förbipasserande tjejer hade ju inte varit mer O.K. om man bytt ut ”svarta” ASAP Rocky mot en vit Eminen som går där på gatan med sina livvakter. Tramsiga intersektare som skriver ledare i AB.

   Svara
 50. G

   /  07/13/2019

  Mikael: ”Rektor för Kvibergsskolan – en skola för elevernas nutid och framtid. 2014 års Innovativa skolledare. Läs om skolan här http://www.goteborg.se/kvibergsskolan

  Svara
  • Grodan Boll

    /  07/13/2019

   En IT-charlatan med ett mörkt förflutet.

   Svara
 51. G

   /  07/13/2019

  Svara
 52. G

   /  07/13/2019

  Svara
 53. G

   /  07/13/2019

  Svara
 54. info

   /  07/13/2019

  Svara
  • Olof

    /  07/13/2019

   Den enda frågan som kan vara intressant i sammanhanget är om vem som helst som kvalificerar sig får spela i herrlagen. Om inte, så kan det finnas en diskrimineringsgrund där.

   Annars kan samma argument för att damlagen skall ha lika mycket betalt som herrlagen användas för handikapplag. Eller ungdomslag. Eller vilket lag som helst sorterat på vilka parametrar som helst.

   Nån som är med och bildar lag för oss som inte spelat fotboll sen fjärde klass? Vi kan anordna en världskupp och kräva lika bra betalt som damlaget. Hur bra vi är, hur många som ser oss spelar ingen roll – vi har vår klass där vi uteslutit alla som är bättre än oss, så vi vinner och förtjänar altså lika mycket betalt som alla andra vinnare.

   Svara
   • Jag var med i en Judo-turnering en gång. Den som anmält oss hade sagt att vi var i viktgrupp 91-, alltså upp till 91 kilo. Den viktgruppen existerade inte, så det vara bara vi fyra från samma klubb. Med två bronsmedaljer hade vi alla garanterats plats på pallen.

    Sedan skulle någon tjalla, vi fick vägas in som alla andra, och jag åkte ut i första matchen! Tio sekunder, vanlig simpel keza-gatame, och så kunde jag klä om.

    Lika bra i längden, det bronset hade jag inte velat ha på väggen nuförtiden.

    Svara
   • Grodan Boll

     /  07/13/2019

    Jag är bäst på curling i mitt vardagsrum. Var är min medalj?

    Svara
    • x

      /  07/13/2019

     Jag sparkade på en fotboll igår.
     Jag vill ha lika mycket betalt som damlandslaget.

     Svara
 55. MiT

   /  07/13/2019

  Svara
 56. MiT

   /  07/13/2019

  Svara
  • Ivar L

    /  07/13/2019

   Ofredandena via SMS tycker jag absolut han skall dömas för. Vad han postat för nassetrams i ett rysk ”socialt nätverk” känns däremot totalt ointressant och inget som staten borde blanda sig i. Tvärtom får de ju mer uppmärksamhet än de förtjänar med sin nasseromantik.

   https://unv.is/expo.se/2019/07/nmr-aktivist-%C3%A5talas-f%C3%B6r-ofredande-mot-kvinnliga-debatt%C3%B6rer

   Svara
  • Grodan Boll

    /  07/13/2019

   Källan är expo. Helle Klein och Anne Ramberg är två breda mål för befogad kritik.
   De tre första kompiskramarna i hennes kommentarsfält är
   Annika Strandhäll
   Alexandra Pascalidou och
   Ola Spännar

   Tills dess ”mycket stort antal sms” får ett numeriskt värde och ”hatet” finns citerat, kommer jag vara minst sagt skeptisk.

   Svara
 57. Svara
 58. MiT

   /  07/13/2019

  Svara
 59. Jodå. Helt vanliga östgötar och smålänningar kan vara för jävliga också, men det är ju synd att hetsa mot dem bara för att dölja någon annans identitet, men å andra sidan, vad ska mediernas journalister göra när bankmaffians globalister bestämmer agendan, nämligen krossande av folkets sammanhållning och välfärd, genom splittrande mångkultur, istället för enande sekularisering?

  Svara
 60. Gorby

   /  07/13/2019

  Svara
 61. Gorby

   /  07/13/2019

  Ibland finns det pengar till utredningar…

  Svara
 62. Motkraft

   /  07/14/2019

  Äntligen en tingsrätt som närma sig hur jag resonerar. Jag tycker att om våldet är så grovt att utgången lika väl kunnat vara att offret dött, på grund av likgiltighet eller grovheten, så ska förövaren dömas för mord. Där är vi inte men mannen fick i detta fallet förhållandevis högt straff på 12 år med motivering att om hon dött så hade han fått 16 år

  https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/kJBvp9/man-forsokte-morda-ex-fru–efter-otrohetskontroll

  Nu tycker jag 12 år för ett så grovt brott framför ögonen på parets barn är för lite och 16 år för mord också är för lite när är ett mönster och därför inte kan riktigt ses som ”i affekt”.

  När läser om sådana här brott så kan jag inte låta bli att tänka på hur PK-människor inte kan skilja på våld mot kvinnor begått av invandrare från primitiva kulturer och våld mot kvinnor begått av svenskar. Skillnaden är att när en svensk begår brottet så står inte släkten på hans sida. I många fall där en invandrare från primitiva kulturer begår brottet så är släktingar och vänner på hans sida. Kanske tycker att han tog i för mycket men ”det var ju hennes fel”.

  Nu vet jag inte om så i detta fallet men ofta glöms det bort att kvinnor som haft relation med förövare från primitiva kulturer inte kan pusta ut när han är bakom lås och bom. De måste fortfarande oroligt vända sig om när är ute. För någon släkting eller vän till honom kan vilja hämnas ”det hon gjort mot honom”. Trots att han nästan dödade henne så ses hon som den som gjort fel och som är orsaken till att han sitter fängslad. Och hon den som ska straffas.

  Svara
  • En av artiklarna från Afghanistan – av Helena Edlund, tror jag – nämnde kvinnor i fängelse som hade fått nog och slagit tillbaka. De bekymrade sig inte för vad de skulle göra när de kom ut. Ingen räknade med att leva mer än några veckor.

   Svara
 1. Året som gick del 2 | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: