Stå för att ni skiter i klimatlarmen istället för att posera och hyckla

Det här med Anders Lindberg och hans flygresa kommer nog att hålla i sig ett tag gissar jag. Nu försöker man låtsas att han är som vem som helst, att han har rätt att inte bli fotad när han väntar på planet eftersom han var ledig och på semester osv. Att inte just han har hetsat om flygskam. Att inte just han har skrivit så mycket om flygskam.

Ledsen men det funkar inte så, är man chef på ledarsidan på Nordens största tidning så är man en extrem makthavare. Då spelar det mycket stor roll om det man gör matchar det man säger eller opinionsbildar för. Är man chefen över ledarredaktionen så publiceras knappast något som man inte står bakom där. Man i princip ÄR det som publiceras där vare sig man vill det eller inte. Och ledarsidan har svämmats över av Greta och klimat det senaste året! Och Lindberg har spridit alltihop på sin stora plattform på bl a twitter.

Massor av flygskam har det varit på ledarsidan. Massor med klimat har det varit. Högt tonläge. Han är som en präst som predikar vad folk ska göra, hur de ska leva, vad de ska tro på och hur nödvändigt det är med mera skatter för klimatets skull osv. Gärna tillsammans med att hota med helvetet, förlåt, jag menar SD, om man inte följer direktiven från predikstolen.

Hyckleriet av Lindberg är av gigantiska mått. Det han säger med sin flygresa är att han privat och personligen skiter i både klimatet och vad Greta säger samtidigt som han för svenskarna predikar att det är dags för späkning för klimatets skull för att Greta säger så.

Det är Lindbergs moral som rasat ihop. Eller rättare sagt hans skenmoral, låtsasmoralen som han gärna vill att andra ska tro att han har. Som han plockar fram i varje debatt och diskuterar utifrån när han varje gång diskuterar precis allt utom sakfrågan det gäller, oavsett fråga. Det är den låtsasmoralen som rasat ihop. Det kanske inte ser ut som en big deal med en flygresa till solen men det är det. Det är en jättegrej när man är en av de högsta cheferna på Nordens största tidning som ägnat det senaste året åt att skrämma upp folk med klimatet.

Då sker nåt otäckt, de som borde vara om inte glada över att gigantiskt hyckleri avslöjas men åtminstone nöjda dyker upp och försvarar hyckleriet med den ena krystade förklaringen efter den andra! Man sluter upp och skyddar de sina till varje pris.

”privat situation” för att lägga ut för ”ansträngd politisk shaming”. ”Semester”. Det är alltså helt ok att ha en offentlig och officiell moral som man predikar för andra och ha en annan privat som gäller för en själv. Man lämnar bara den offentliga moralen på jobbet när man är ledig. Det är så man ska göra? Gäller det bara ledarskribenter och journalister eller vilka ingår i den adeln? Nä, jag tror nog att Perlenberg med detta lägger upp en jobbsökarannons, kanske giget på Expressen/GT upphör snart?

”usel fake news-sajt” och ”folk med dåligt omdöme” som borde skämmas och skaffa en hjärna säger hon som också sagt att vi måste lyssna på Greta för annars dör vi. Men att Sima ställer upp och försvarar Lindbergs hyckleri är mindre konstigt, de är ju kollegor på samma ledarredaktion och innehar förmodligen samma syn på moral, att man kan ha en officiell som gäller på arbetet och som de kan lämna där när de är lediga.

Magnå, reporter på Aftonbladet, dyker upp i Schultz tråd om detta och säger att Aftonbladet också gärna publicerar bilder på barn men att de inte har nån regel som säger att de ska göra det. För det är vad det han säger betyder. Men när andra än Aftonbladet gör det så ”förstår de inte” hur dåligt det är utan de agerar då bara efter sina fördomar. ”förstår inte”, ”fördomar”. Javisst, folk är lite dumma. Lite mindre vetande. Precis sån attityd som får fallen att bli ännu hårdare när de ramlar av sina allt högre hästar. Ungefär samma sorts attityd som Lindberg har.

Han säger alltså att Aftonbladet också publicerar exakt samma typ av bilder när det passar. Men vad är det som säger att publiceringen på Lindberg med maskad familj var en regel och inte just ett undantag? Varför utgår han från att det är regel? Ser han bara vad han vill se utifrån sina fördomar?

Victoria Jansson är gruppledare för Moderaterna i Sundsvall. Det är sunkigt att den opinionsbildande högsta chefen på ledarredaktionen på Nordens största tidning som predikar späkning i klimatets namn avslöjas som en hycklare tycker hon. Det första jag kom att tänka på var likheten med den där Miljöpartisten på Gotland som låtsades vara en moderat. Förmodligen ditlockad av Reinfeldt.

Han var också gruppledare för Moderaterna. Man kan notera att han inte nämner M där, det är själva grejen. Hans värdegrund har inget gemensamt med M verkar det som.

Men tillbaka till Lindberg, den ena efter den andra dök alltså upp med den ena skruvade förklaringen efter den andra till varför man inte ska bry sig om vad Lindberg gör eftersom han hade semester.

Här är ännu ett exempel.

Man vill få det till att det är omöjligt att leva som man lär. Och så är det nog. Men att bedriva opinion för en viss livsstil på Nordens största tidning och därifrån attackera folk som inte lever som man själv predikar med beskyllningar som ”klimatförnekare” osv samtidigt som man gör EXAKT samma saker själv är en helt annan sak. Hade han bara försökt att leva som han lär utan pekpinnar och utan att döma andra så hade få brytt sig om hans flygresa nu.

Man har angett som skäl att hans barn var med på bilden och Lindberg själv hade önskemål på Nyheter Idag att de skulle klippa bort dem ur bilden då han inte vill att de är med på fotografier på det viset. NI gick honom till viljes.

Fast jag vet inte, vilken av bilderna drar mest uppmärksamhet till barnen på bilden, den ovan

eller den där de är maskade…? Det var i alla fall den maskade jag använde i mitt inlägg.

Han har under massor av år ägnat sig enbart åt att försöka fulstämpla folk, han har varit totalt ointresserad av sakfrågor utan bara fulstämplat. Det är i princip det enda han gjort. Stämplat. Kallat folk för fula saker. Konstant. Då blir fallet när man avslöjas som hycklare extremt hårt. Och det ska det vara! Jag vill se fler ”smygtagna” bilder på hycklare som officiellt och offentligt sitter på en hög moralisk häst medan de privat inte ens sitter på en ponny. Smygtagna bilder på Lövin på flyget till Thailand vore väl nåt? Bolund i vräkig gammal bensinslukande amerikanare? Kristersson som frivilligt betalar in mer skatt än han behöver? Åkesson som ber i en moské? Fisare som är tillsammans med en vit heterosexuell svensk man?

Men så enormt tydligt det är hur de inom media och politiken ser på sig själva resp hur de ser på vanlisar! De anser att de själva är lite finare, lite bättre, lite smartare. Ja de anser att de är bättre människor helt enkelt. Man gör allt för att skydda sina egna mot den dreglande pöbeln när de har mage att klaga på hyckleriet och dubbelmoralen. De rycker ut och försvarar hyckleri. Du och jag säger politikerna till media, du och jag säger media till politikerna. Och så undrar de varför politiker- och journalistföraktet ökar.

Visst är det rätt äckligt att se?

Ett inte så rumsrent exempel på samma typ av hyckleri och dubbelmoral.

MVH

MiT

Tidigare inlägg
Lämna en kommentar

91 kommentarer

 1. Kalle

   /  07/17/2019

  Ska man inte få hyckla ifred?!! Ni borde skämmas!! Vet hut!!

  Svara
 2. michaelnilsson228

   /  07/17/2019

  Äntligen, det här har jag väntat på. En hycklare som ertappas med fingrarna i syltburken. Vi får se vad för patetiska undanflykter han kommer med.

  Svara
  • weasel

    /  07/17/2019

   Hmm…
   Kan det kanske ha varit Anders Lindbergs svåger som bokade flygbiljetterna… ?

   Svara
 3. info

   /  07/17/2019

  Svara
 4. Olof

   /  07/17/2019

  Som sagt.

  Jag tänker bli orolig för klimatet när miljöpartiet börjar kräva tiodubbling av Sveriges kärnkraftsproduktion.

  När Löfven inte bara låter bli att flyga till Frankrike för att se på fotboll, utan hotar att dra in allt stöd till sporten om spelarna flyger.

  När Aftonbladet går över till att bara ha textannonser eftersom energin deras läsares datorer drar skadar miljön.

  När Centerpartiet kräver att vi stoppar all invandring till Europa på grund av miljöeffekterna.

  När Greta kräver att vi invaderar Norge för att stoppa deras oljeproduktion.

  Tills dess tänker jag mest småle åt hysteriker. När jag var i Gretas ålder hade vi inga tio år på oss. Då hade vi tio minuter på oss att hinna till skyddsrummet innan himlen lystes upp av undergångens sol.

  Svara
 5. MiT

   /  07/17/2019

  Den här var fin också

  Sen blev jag blockad. Stackarn :-/

  Svara
 6. MiT

   /  07/17/2019

  Svara
 7. info

   /  07/17/2019

  Svara
 8. Daniel Davidsson

   /  07/17/2019

  På eftermiddagen/kvällen, efter en djupt tragisk olycka på Kolmårdens djurpark, där en kvinna avled inne i varghänget, stod Aftonbladets reporter på trappen till kvinnans arbetskamrater för att snika till sej en intervju. Sjuuukt smaklöst, men helt i stil med vad för kaliber på människor de är.

  Svara
 9. Q-Ken

   /  07/17/2019

  Han jobbar med väldigt tunga stenar…

  Svara
 10. Rikard

   /  07/17/2019

  Hej.

  Jag tror vi behöver börja skriva till politiker att de skall lagstifta på nationell nivå ett system för snabb och säker utbyggnad av hyckelbanor, så att hycklister lätt kan navigera utan att gå på värdegrund eller lämna trafikkorridoren. Dessutom bör man snarast lagstifta om hyckelhjälm, även i hemmet och särskilt i det offentliga rummet.

  Riksdagen skulle kunna göras om till en vel-o-drama-bana för elithycklister, med långlopp över till Söder och Kungsholmen (som faktiskt, ejenklijen, borde heta Republikholmen eller Folkholmen!) – dessutom, alla vet ju vad ‘kung’ är men vad betyder ‘sholme’ och varför stavas det inte med ‘tj’?

  För att solidarisera oss med den utsatta klassen bör vi i dagarna bära snörliv (för att visa att vi snålar in på mat och bara andras vartannat andetag för att halvera koldioxidutsläppen) och hyckle – det visar även stöd för den miljard muslimska kvinnor som ständigt förtrycks av några miljoner vita kristna män på artonhundratalet.

  Däremot bör hyckelbyxor klassas som hatbrott; kameltå.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

  Svara
  • Kronblom

    /  07/17/2019

   Inte nog med det, kamelen kräver sin tå tillbaka. 😛

   Svara
  • Fiat Lux

    /  07/17/2019

   Kameltå är väl animal appropriering?

   Svara
 11. Q-Ken

   /  07/17/2019

  Gissar att man har ett och annat krismöten på Aftonbladet just nu… Tyvärr blir journalistiken lidande av detta. Som i denna artikel där man missat information att gärningsmannen också kommer att utvisas hem till Eritrea efter avtjänat straff.

  https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/EWmaqo/tonaring-dodade-skolkamrat–doms-for-mord

  Svara
 12. Q-Ken

   /  07/17/2019

  Krismöte. Autocorrect…

  Svara
  • MiT

    /  07/17/2019

   Men den där har han aldrig skrivit vad jag vet, har för mig att just den var fejk.

   Svara
   • ll

    Svara
    • MiT

      /  07/17/2019

     Jaha, se där, då var det nån annan jag tänkte på 😛

     Svara
    • MiT

      /  07/17/2019

     Glömde, om man postar bilder av tweetar så försök få med datumstämpeln i tweeten så man lättare kan hitta om man vill kolla.

     Svara
  • En viktig del av vänsterns världsbild är att de är svaga, förtryckta och maktlösa. Detta även i ett land där S har styrt 80-95% av tiden.

   (Hittar inte var Moldbug sade det, så ni slipper ett citat den här gången.)

   Svara
 13. Senior

   /  07/17/2019

  Helt vanlig vänsterblivenhet, inget nytt under solen

  Det är därför de vurmar sitt kollektiv med dessa kollektiva regler:
  Som individer klarar de inte av att leva som de förespråkar.

  Ta Jonna Sima, som häromsistens som infödd svensk ville tvingas flytta till ett utanförskapsområde då hon insåg att hon inte frivilligt skulle göra det, trots att hon ansåg detta vara lösningen på integrationsproblemen.

  Klart att Lindberg också han efterfrågar lagar och tvång för att sluta flyga, då han uppenbarligen inte heller klarar av att leva som han lär.

  Det är ju precis detta som är vänsterblivnas signum, och det är precis därför dessa diktaturkramare vurmar och efterfrågar lagar och regleringar in i minsta lilla detalj i privatlivet. -De har inte karaktär nog att leva som de lär.

  Precis som feministiska män, när de nickande och hummande köper feminismens nidbilder av män, det kan ju endast bero på att just de själva är den typen av män feministerna beskriver, till skillnad från oss andra som inte håller med dem….

  Svara
 14. MiT

   /  07/17/2019


  *https://www.facebook.com/joakim.lamotte/photos/a.717590181668909/2457366577691252/?type=3&__xts__%5B0%5D=68.ARBMl6Ox15zZOPoxn8wpvhtJFRqKuRBjjlTwjEYkyFzh7jDqJvKlmoK7shDHhmwGg0llFg71nG9eG4pYK13C6oF-71UgYwzOK3TMmZ-6DhTIKzV_xrsKpwDr0glk4SXuG9K2cHaLchd_9X4Si368ZVixon2eJbiu8N7x1VPJ5YCfaAHBbQm2B4IKk_8BDDQvhqy73bXuAqFCHupm_EbA9M_vRNvmrnJdPz7Yxr9PNoaF2OFFhUElsi4uDcdcTDrDAHbDpRNNNBVRBcRLyRDgkmUvTQkKzc2jVfxGcGXFFQn977W67Cbi2d9fIJiW-RTgAjS0u2VUlSKU6xUqwhbfvxasemzvQuXjz-LDDkz47mMeejPr2B8RDlsg&__tn__=-R*

  Svara
  • Grodan Boll

    /  07/17/2019

   Helt ok enligt twitter att hävda att man är källan till Breivik & Co, ser jag.

   Svara
 15. Wow, Aftonbladet är verkligen på jakt efter idioter för att rationalisera kring det meningslösa rånmordet på Hjalmar Brantingsplatsen:
  ”Han menar att det finns en relation mellan neddragningar i förorter och en ökning av brott och våld.

  – Arbetsförmedlingen i Angered stänger ned. 140 arbetsförmedlingar ska stängas ned. Det leder inte till något bra, säger Robin.
  Lena Kronér ska ta bussen från Halmar Brantingsplats med döttrarna Rebecka och Johanna Kronér. Hon menar att det finns ett samband mellan neddragningar på fritidsgårdar i förorter och ungdomsbrottslighet.

  – Det fungerar inte att lägga ned fritidsgårdar och göra sig av med pedagoger. Plötsligt så står ungdomarna bara på ett torg och de har inga kanaler. Ungdomar måste ha vuxna förebilder, säger Lena Kronér.”

  https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/Jo3x5J/lena-46-om-mordet-stoppa-neddragningar-i-fororten

  GMs är 21, 20 och en 17-årig tjej…

  Svara
  • ”Vi har ingen lokal.” Da capo ad nauseam.

   Alternativt kan man växla mellan den och ”bygg ut välfärden.”

   (När är välfärden färdigbyggd? Finns det någon definition?)

   Svara
   • Det intressanta är att namnen som nu har läckt på Flashback är ”svenskklingande” – ifall om det är sant, tror Aftonbladet att människor kommer köpa deras skatteslösande linje av ”mer fritidsgårdar” och ”mer arbetsförmedlingar” för att det är svenskar som är GM?

    Svara
    • Ivar L

      /  07/18/2019

     Vilket tyder på att alla som ropar ”fritidsgård” troligen själva utgår från att alla rån begås av immigranter från fritidsgårdslösa förorter.

     Svara
   • Ivar L

     /  07/18/2019

    Ibland är det väl även hur gatorna är dragna och var lyktstolparna sitter som avgör om någon skall bli rånmördad eller inte. För att det skulle vara själva gärningsmannen bakom rånmordet som den rånmördade dör av är ju orimligt att tänka sig.

    Svara
 16. 😆 😆 😆 Jenny Strömstedt!!!!

  Svara
 17. Anders Lindberg älskar GREAT WALL

  vars syfte är….? [Utestänga oönskade utlänningar] 🙂 🙂 🙂

  Svara
 18. Har han inte varit ett stort Metoo-fan också? Med samma logik gick väl kanske flygresan till något sexparadis med sexslavar då? och vad hade han i väskorna? Diverse plast att dumpa i havet? 🙂

  Svara
 19. MiT

   /  07/17/2019

  Vilken bisarr tråd. Och patetisk…

  Svara
  • Tja, börjar man med ”vänsterextremist” lägger till ”jobbar åt en av våra mest självgoda ministrar” och garnerar med ”får twitter istället för tvångströja och mer litium” så blir det som det blir!

   Svara
  • Ivar L

    /  07/18/2019

   Nyheter Idag = Makten.
   Jojo.

   Aftonbladet kommer från och med nu aldrig skriva en kritisk artikel om alternativmedier.

   Svara
 20. weasel

   /  07/17/2019

  1. Visst kan vi för bövelen låta Anders Lindberg vara ifred, Per Lemberg. Den dagen då Anders Lindberg inte har några synpunkter på mitt och andras flygande kommer jag och andra inte ha några synpunkter på hans flygande.

  2. Det där ”Lyssna på Greta – annars dör vi” gäller alltså bara när folk inte har semester, Jonna Sima ? För när folk har semester är det helt ok att inte lyssna på Greta så att vi dör ? Särskilt om den som har semester råkar vara en kollega till dig.

  3. Kul att se att Mårten Schultz plötsligt är så mån om privatlivet. Då ser vi väl inte dig något mer i ”Trolljägarna” , Mårten ?

  4. Värnandet om Lindbergs barn känns i situationen minst sagt aningen krystat – med tanke på att Aftonbladet ju anser att barnen dör om folk flyger.

  5. Kan Aftonbladet skriva att Zlatan brukar flyga till Miami på semestern så förstår jag faktiskt inte varför Nyheter Idag inte skulle kunna skriva att Anders Lindberg åker flygplan på sin semester ? Den enda skillnaden är väl i sådana fall att Zlatan inte har propagerat mot flygresor.

  6 . Förbannade vidriga hycklare.
  ( Med reservation för att Lindbergs 4 resväskor faktiskt kan ha varit fyllda med ”tunga stenar” . Om så var fallet så är hans flygande naturligtvis helt i sin ordning och jag har då inga negativa synpunkter på att han genom sitt flygande förstör både Parisavtalet och klimatet och dömer oss alla till undergång och lidande i den globala uppvärmningen som får helvetet att framstå som en kylig höstdag. )

  Svara
 21. Svara
 22. Nils Hult

   /  07/17/2019

  Miljöpartiet och Anders Lindberg har genom krav på ökad invandring bidragit till att Sverige flyttat fram sin ”overshoot day” en bra bit genom att två miljoner personer flyttat hit de senaste 30 åren, ökat befolkningen och därmed vår konsumtion. Sverige är ändå ett land som tack vare vårt omfattande skogsbruk är koldioxidpositivt, men marginalen för det minskar ju mer befolkningen ökar.

  Svara
 23. Gorby

   /  07/17/2019

  Svara
  • Pekoralister i alla länder, förenen eder!

   Det värsta med -68 kan ha varit något annat än kommunist-, socialist- och revolutionsromantiken. Kanske var det tanken att ”alla som har en gitarr kan sjunga, och alla som kan skriva kan dikta.”

   Svara
 24. MiT

   /  07/17/2019

  Svara
 25. MiT

   /  07/18/2019

  Svara
  • info

    /  07/18/2019

   It’s OK when we do it:

   Svara
  • Olof

    /  07/18/2019

   Brunhögerns attityder?

   Jag skulle snarare säga att det är pk vänsterns attityder som sprider sig. När man kallar edgelords nazister, är det då förvånande att barn tror att nazihälsningar är nått edgelords gör?

   Men visst, kör hårt, jag tycker det är fantastiskt intressant hur man snart lyckats rehabilitera Hitler till att bli rumsren genom att smeta smutsen så tunnt att den inte ens syns längre…

   Svara
 26. MiT

   /  07/18/2019

  Svara
 27. MiT

   /  07/18/2019

  Svara
  • Visst är det tur att garanterat inga sverigedemokrater jobbar inom jordbruk, livsmedelsförädling och -distribution, kläd- och husgerådsförsäljning, övrig detaljhandel, apotek, byggindustri, el, VVS, kollektivtrafik …
   Skulle bli svårt då.

   Svara
 28. Ivar L

   /  07/18/2019

  Oerhört bra sammanfattning om vad Ilhan Omar-gate och Trumps go home-tweetar i grund och botten handlar om. Att säga till en immigrant att ”åka hem” betraktas ju som oerhört rasistiskt i Sverige (och delar av USA) men faktum är att det är synnerligen påkallat att fråga sig vad Ilhan Omar egentligen gör i USA med tanke på hur hon resonerar. 5 min som avslutas med ett viktigt resonemang om vad som står på spel; yttrandefrihet. Likheterna med Sverige är slående.

  Svara
  • Olof

    /  07/18/2019

   Fast jag tror det här egentligen handlar om Trumps 4d schack… tokvänstern är rätt ordentligt impopulär i swingstates och det här lurar demokraterna att sluta upp runt tokarna. Trump själv förlorar knappast något på det, vem bryr sig längre om allt ‘whaaaa rasist’, dagarna innan var det ju Pelosi som var ‘whaaaa rasist’…

   Trump kommer vinna igen. Inte för att han är speciellt bra, utan för att motståndarna gör sig långt, långt värre…

   Svara
   • Precis Olof. De röstare som demokraterna behöver för att vinna är ju ”moderates” som inte är imponerade av identitetspolitiken alls, utan snarare skräms bort av den. Lägg sedan till att de också ska välja sin presidentkandidat snart så är detta det perfekta sättet att få dom att balla ur och välja någon som är riktigt impopulär i ”swingstates” som du säger.

    Jag skulle dock inte kalla det för ”4d schack” eftersom det nästan är fånigt uppenbart vad han pysslar med.

    Svara
    • Rikard

      /  07/18/2019

     Hej.

     Det är som i alla tävlingar: du behöver inte vara bra, bara bäst.

     Kamratliga hälsningar,
     Rikard, fd lärare

     Svara
   • Grodan Boll

     /  07/18/2019

    Jämför med svensk riksdag/regering som alltid släpper några bomber i tysthet precis innan sina, medias och befolkningens sommarsemestrar. Sedan hittas besluten i en arg tråd på flashback ett halvår senare.

    Svara
    • Lurigt!
     Tim ligger ett steg före de flesta. Bra poäng om hur ”woke” och narcissism undergräver sig självt.

     Svara
  • info

    /  07/18/2019

   Svara
  • Bamse

    /  07/18/2019

   Sargon har också lyckats ganska bra med att reta gallfeber på folk genom att be om en närmare förklaring om vad som egentligen är rasistiskt med Trumps tweetar:

   Svara
   • Vilken tur att vi har demokrati så att alla får rösta!

    Besvarar delvis fråga ”varför vill 80% av svenskarna uppenbarligen ha det så här?”

    Svara
   • ”Sealioning” hade jag inte sett förr.

    Svara
 29. Ivar L

   /  07/18/2019

  Så för Anders Lindberg och de andra i medieadeln gäller följande apropå flygskam:
  1. När de jobbar måste de flyga, så då räknas det inte.
  2. När de inte jobbar och vill flyga har de rätt till ett privatliv, så det räknas inte.

  Tjusigt.

  Svara
 30. MiT

   /  07/18/2019

  Svara
  • Weasel

    /  07/18/2019

   Publicera bilder på Anders Lindbergs barn som inte går att identifiera eftersom ansiktena är pixlade är ett fruktansvärt brott !!!
   Men publicera bilder på Malena Ernmans barn och drunknade fyraåringar går förstås alldeles utmärkt…? Idiotvänstern är verkligen konsekvent och logisk 🙄

   Svara
  • Grodan Boll

    /  07/18/2019

   Tråden är lite besk. Det där gick ju inte bra alls 😀

   Svara
  • info

    /  07/18/2019

   Svara
 31. MiT

   /  07/18/2019

  Svara
  • Ivar L

    /  07/18/2019

   Viktigt såklart för BRÅ att berätta att det ofta sker i bostad & nära relationer. Dagen efter att det skett i form av rånmord på öppen gata. Så att vi inte får för oss att det sker rånmord med kniv i Sverige och är rädda i onödan.

   Svara
 32. MiT

   /  07/18/2019

  Svara
  • Ivar L

    /  07/18/2019

   Man tager vad man haver.
   Finns det ens några manliga präster kvar?

   Svara
 33. ”Idag slutar du jobba åt staten”
  https://www.gp.se/ledare/idag-slutar-du-jobba-åt-staten-1.16351769
  ”I år infaller skattefridagen två dagar senare jämfört med när den rödgröna regeringen tillträdde 2014. En medelinkomsttagare betalar alltså mer i skatt nu än för fem år sedan, men får knappast mer för pengarna.”

  Svara
 34. Bali har en poäng:

  Svara
 35. MiT

   /  07/18/2019

  Svara
 36. MiT

   /  07/18/2019

  Svara
 37. MiT

   /  07/18/2019


  *https://www.facebook.com/joakim.lamotte/photos/a.717590181668909/2459208437507066/?type=3&__xts__%5B0%5D=68.ARDdZMfFud_bI7GyGw7MkXDz7JCIk_9dmkICbObDQ_-zFD41JKX2Vhz5B57k6SsK-XBKtBdpNVutuPRBEn8a4TWrGngV5CEuNNNaDXvh1AJ-Pj18OuxRF-urh9FqOp20PjXuUv31khe9DEg5gFLi6mFYr8cm1UIeVgO_-GLC2yB3vPb8TE1128ZmdrawN64HlRhC59tPuXDAK2mfEfiogKCZrfZnIkV78b0OHGMfuzHNtY_qJIjmpytR-zNdHkfFaQa-zdCnKSpu_LOrD4yv0P56nCnySGJuDCSly3w-3VqkYyXvK-91yQzwlhh5JMrpPZh34fr3pPH89k8U9Snv60q9uBwSAdUk17R2OcFj2M40jOCEFyLYsCk&__tn__=-R*

  Svara
 38. Q-Ken

   /  07/18/2019

  Medaj till Anders när han kommer hem!

  https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/naBW6J/svunnen-rajtantajtan-i-molle-nar-vi-semestrar-med-barnen-i-sverige

  Och läsarundersökningen här visar ju tydligt att Sverige aldrig varit tryggare…

  https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/y3G4Pg/polisen-varnar-klockagare-var-forsiktiga

  Varning. Kommentaren kan innehålla spår av både ironi och nötter.

  Svara
  • Ja, rejält me dalj …

   (Stulet från På Håret när det begav sig, det handlade om pensioner tror jag.)

   Svara
 39. MiT

   /  07/18/2019

  Svara
 40. Från fyllo till kompetent PK-galning:
  https://www.svt.se/opinion/sverigedemokraten-darfor-rostar-vi-nej-till-von-der-leyen
  ”Kvotering av bolagsstyrelser, socialdemokratisk socialpolitik och stöd för federalistiska projekt som en europeisk arme.”

  Plus ”alla skall med i Euron” och ”nollutsläpp 2050”.

  Svara
 41. MiT

   /  07/18/2019


  *https://www.facebook.com/joakim.lamotte/photos/a.721663931261534/2459888460772397/?type=3&__xts__%5B0%5D=68.ARAipY2W5TYfTNHPbACrNF4jtNPlH-Xgv-TsK-HAoGjRnznA-KXYvKLtQXIzsKFVqEpn3nqLp11wytCl1PMFxDvo0jnM1L8U4AKrEoL5b6hRNiTl3gumhTO-luELfviuAfXUaBwhIAANmyIDKo-lAaScDbI7fMf9TaGOPkBTOWkvtbpAgvhLoUCjcCUzTHi1KYa9nnsot-pXf_mvTOJrg0t262y_kqPYrEBPI3xjd_i-DWfHbUrTzG4PszbBw59XmYN9kSfzDK_iuHHsSAhrLo76C1oC6-iEUVApw0JLSaff8s-Nb7QvDLA3iV2G0gj0YV8a9han9-MX5ZRjofJ6LzxxzjQnGr0qeNCMUytorqygGOCZKAHzGtM0&__tn__=-R*

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: