Fantastisk ökning av anmälningsbenägenheten för våldtäkter i Stockholm!

Anmälningsbenägenheten för våldtäkt har ökat markant i Stockholm i år jämfört med förra året! Denna fantastiska nyhet försöker Mitt i Stockholm tillsammans med Moderatkvinnorna att förvandla till något negativt. Vilka dysterkvistar!

Jag förstår inte, varför går det inte att acceptera att anmälningsbenägenheten ökar? Är det inte alldeles fantastiska nyheter? Vad Moderatmännen tycker är dock oklart, de är säkert ute och våldtar, precis som de alltid har gjort med den lilla skillnaden att tack vare Metoo så anmäls de nu!

Sååå typiskt rik Direktörshöger att inte förstå att det inte är en ökning av faktiska våldtäkter utan att det bara anmäls mera! Bara en rik borgarbracka kan anse att ökad anmälningsbenägenhet är något alarmerande och dåligt!

Och det siffrorna visar är ju att mörkertalet minskar, vad är de bekymrade över?

Ni ser, Metoo är det som ligger bakom! Det är inte jag som har markerat det som särskilt viktigt utan Mitt i Stockholm! Moderatkvinnorna får nog se till att ändra attityderna hos Moderatmännen så de inte ränner runt och våldtar hela tiden! För inget har ju hänt som kan förklara ökningen av antalet anmälda våldtäkter förutom ökad anmälningsbenägenhet, dvs allt är som det alltid har varit bara att det anmäls mer nu!

Svenska experter inom krimideologi har ju otaliga gånger slagit fast att det inte alls är någon ökning av antalet våldtäkter utan att det man ser är en ökad anmälningsbenägenhet så jag förstår faktiskt inte vad de är bekymrade över? Ökningen beror ju enligt Sveriges ledande krimideologer på, värme, sommar, höst, vinter vår, dejtingappar, avsaknad av ”våldta inte”-armband och inte minst Metoo som lett fram till att man anmäler våldtäkter vilket man tydligen inte gjorde förr!

Nä, brackorna får nog lära sig vad socioekonomiska faktorer betyder och innebär!

MVH

MiT

Lämna en kommentar

79 kommentarer

 1. hllviken

   /  09/09/2019

  Våra Ledare är ju så duktiga på att definiera Problemen…….

  Svara
 2. G

   /  09/09/2019

  ”Anmälningar om hot och våld i skolan fortsätter öka

  Antalet anmälningar om hot och våld i skolan fortsätter att öka stort under det första halvåret i år. Det visar siffror som DN fått från Arbetsmiljöverket.

  Under den senaste femårsperioden har anmälningar om hot i skolorna ökat med 35 procent, från 197 anmälningar till 266.

  När det kommer till det fysiska våldet så har anmälningarna ökat ännu mer, från 319 för fem år sedan till 602 förra året. Det motsvarar en ökning med 89 procent.

  DN har också fått siffror för det första halvåret i år och som visar att 353 anmälningar om fysiskt våld har kommit in till Arbetsmiljöverket. Om det är en ökning som håller i sig fram till årsskiftet så rör det sig om en 17 procentig ökning på bara ett år.

  Frågan är om siffrorna återspeglar en faktisk ökning eller om det rör sig om toppen av ett isberg där vi bara ser en bråkdel.

  – Det tråkiga svaret på den frågan är att vi faktiskt inte vet, säger Kristian Hansson som är sakkunnig skola och utbildning vid Arbetsmiljöverket.

  – Men vi ser att det är en allmän trend i samhället, oavsett bransch, att anmälningar om hot och våld ökar.

  Ökningen inom skolan är dock större än inom i stort sett samtliga andra branscher, enligt Kristian Hansson.

  – Vi tycker så klart att det är bra att vi får in fler anmälningar, eftersom vi tror att det finns en underrapportering, säger Kristian Hansson.

  Han tror att en förklaring kan vara att Arbetsmiljöverket gjorde en stor tillsynsinsats 2013-2016 då myndigheten besökte en tredjedel av alla skolor i landet.

  – Vi tittade på vad det fanns för rutiner om någon blir utsatt och hur man jobbade förebyggande.

  Det kan ha lett till att fler i dag anmäler allvarliga incidenter som äventyrar personers hälsa, vilket man är skyldig till enligt arbetsmiljölagen, enligt Kristian Hansson.

  – Väldigt ofta kan man se att det är situationer mellan lärare och elever som har gått över styr och som har utmynnat i hot eller fysiskt våld, säger Kristian Hansson.

  Det bekräftas av siffror från Skolinspektionen och Barn- och elevombudet BEO där man kan se en dramatisk ökning av elever och föräldrar som anmäler lärare och personal.

  Förra året kom det in 1910 anmälningar om kränkande behandling till myndigheten. Det är en fyrfaldig ökning jämfört med 2006 då endast 389 anmälningar kom in.

  I 41 procent av fallen förra året uppgav anmälare att det var lärare eller någon annan personal som hade kränkt.

  Skillnaden är att anmälningarna till Arbetsmiljöverket inte leder till att anmälaren får skadestånd vilket enligt en del kritiker kan ligga bakom vissa anmälningar till BEO.

  En annan förklaring till en ökad anmälningsbenägenhet är att det har blivit lättare att anmäla, enligt Kristian Hansson.

  På BEO:s hemsida står det ”Gör din anmälan här” med en länk till ett formulär. Motsvarande uppmaning och tillhörande länk finns på anmalarbetsskada.se.

  Det är en webbportal som Arbetsmiljöverket startade 2012 för att göra det lättare att anmäla incidenter till Arbetsmiljöverket och Försäkringskassan på samma gång.

  Samtliga anmälningar av allvarliga händelser, alla branscher, har sedan dess nästan fördubblats, från 11.209 anmälningar när portalen startade 2012, till 19.550 förra året. Det är en ökning med 43 procent, enligt Arbetsmiljöverket.

  – Vi är säkra på att det finns en underrapportering. Därför är det bra att fler anmäler, så vi får en bild som stämmer bättre överens med hur verkligheten ser ut, säger Kristian Hansson.”
  https://web.archive.org/web/20190909082923/https://www.dn.se/nyheter/sverige/anmalningar-om-hot-och-vald-i-skolan-fortsatter-oka/

  ”Anmält våld ökar stort

  • Anmälningar enligt arbetsmiljölagen om hot i grund- och gymnasieskolan har ökat med 35 procent mellan 2014 och 2018, från 197 till 266.

  • Anmälningar om fysiskt våld har ökat från 319 till 602 under samma period, vilket motsvarar en ökning med 89 procent.

  • Under det första halvåret i år, fram till den 1 juli, inkom 353 anmälningar om fysiskt våld. Om ökningen står sig under den andra halvan av året så är en 17 procentig ökning på bara ett år.

  Källa: Arbetsmiljöverket”

  Svara
 3. G

   /  09/09/2019

  ”BARNTÅGET PRIDE

  Åkte in till Kvarnholmen för att titta på årets spektakel! Prideparaden. Det som slår mig är att det är så många barn och ungdomar. Jag skulle gissa att ca 50 procent är under 18-20 år, kanske till och med ännu fler. Ca 70-80 procent av dessa ungdomar är också flickor. Säkert samma flickor som tror på klimatkrisen och jordens undergång inom ett decennium. Många barn tycks dessutom bara vara mellan 12-15 år, utan sina föräldrar. För att inte tala om de föräldrar som har med sina barn allt ifrån spädbarn i barnvagn till barn i 10-års åldern.

  Var är alla företag och idrottsföreningar? Nu var det mest de närmast ”sörjande”. Det vill säga kommunen, några politiska partier och fackföreningar. De enda företaget jag såg var Kalmar energi som ägs till 50 procent av Kalmar kommun och Södra skogsägarna. Jag såg inte ens någon större mängd från Linneuniversitetet.

  Sedan fanns givetvis hatet på plats i paraden. Till och med i det fordon som körde i täten för paraden. Där de prominenta gästerna satt Fab-Freddie, Camilla Nilsson och Andreas Rylander.

  Så här reagerade Camilla Nilsson när hon fick se mig vid sidan om paradtåget på Storgatan.

  Camilla Nilsson, ett föredöme för prideparaden i Kalmar? Ser ni hatet i ögat? Jag såg det. Foto Thoralf Alfsson.

  Här har pridekommittén något att jobba med. Var det inte alla människors lika värde och rätten att älska vem de vill och ”kärlek” som paraden handlade om. Det var många som såg Camilla Nilssons agerande på Storgatan strax före Stortorget och som reagerade på hennes sätt. Det var inga positiva reaktioner.

  Forts…”
  https://thoralfsblogg.com/2019/09/07/barntaget-pride/

  Svara
  • G

    /  09/09/2019

   ”Min egen åsikt är att några prideveckor skall inte förekomma i grundskolan och definitivt inte i förskolan och lågstadiet.

   -Det är ett fantastiskt tåg där vi påvisar allas lika rätt och hur stolta vi är över vår mångkulturella skola, säger Annika Lennartsson, biträdande rektor för fritidshemmen på Kalmarsundsskolan.

   Enligt Barometern deltog 400 barn i pridetåget.”
   https://thoralfsblogg.com/2019/09/06/bara-lintottar-pa-forskolans-prideparad/

   ”DET SVENSKA TILLSTÅNDET

   Att driva en blogg och är ibland ganska märkligt. Jag tror att visa inlägg kommer få stor uppmärksamhet och andra mindre. Men ibland blir det precis tvärtom.

   I helgen skrev jag ett inlägg om stängningen av Ringhals 2 som startade i lördags. Något som sannolikt innebär ökade risker för elbrist i södra Sverige. Blogginlägget fick 18 kommentarer och när jag delade det på Facebook så har det fått en kommentar och delats 32 gånger.

   Sedan skrev jag ett inlägg om prideparaden i Kalmar och att en kvinna gjorde en obscen gest emot mig, mitt på Storgatan. Det inlägget har fått 29 kommentarer men på Facebook har det delats 382 gånger i skrivande stund.

   I samband med detta skrev jag också ett kort inlägg där jag ställde frågan hur många muslimer som kommer delta i prideparaden och om vi kommer få se några kvinnor med hijab i prideparaden. Nu har det skrivits 643 kommentarer på inlägget. Vänstermänniskor och feminister blir som tokiga om jag lyfter vissa ämnen.

   Det visar vad som är viktigt i Sverige. I varje fall vad som är viktigt på sociala medier. Det kan bara sluta på ett sätt för Sverige.

   Trots att jag aldrig skrivit en enda negativ rad om homosexuella på min blogg (gå gärna igenom min blogg sedan 2006), utan jag har bara varit publik vid prideparaden i Kalmar vid några tillfällen. Så blir jag anklagad för att vara homofob! Är det inte just uppmärksamhet som man söker med en prideparad? Är det bara Barometerns och Östrans uppmärksamhet som man söker.

   Jag blir anklagade för att fotografera på prideparaden men jag noterade mängder av människor med kameror som fotograferade. För att inte tala om alla mobiltelefoner som används för att filma och ta foton som med stor sannolikhet hamnade på sociala medier. Det är svårt att förstå logiken.

   Men det handlar väl om det svenska tillståndet!”
   https://thoralfsblogg.com/2019/09/09/det-svenska-tillstandet/

   Svara
   • Törnrosa

     /  09/10/2019

    Dekadent. Ett smaklöst samhälle. Korkade vuxna svenskar tar med sig små barn för att titta på dessa vuxna som frossar i perversiteter. Gör mig spyfärdig. mvh

    Svara
  • hllviken

    /  09/09/2019

   Svara
 4. G

   /  09/09/2019

  ”ANHÖRIGINVANDRINGEN INGEN KOSTNAD FÖR KOMMUNERNA”

  Hur kan en människa var så korkad eller dum eller indoktrinerad eller bara en socialdemokrat/miljöpartist? Jag läste en insändare skriven av en kvinna vid namn Eva-Lena Holmgren, före detta god man och särskilt förordnad vårdnadshavare till ensamkommande. Enligt uppgift så jobbar hon på Kalmar läns museum och är socialdemokrat.

  Rubriken på insändaren är ”Anhöriginvandringen ingen kostnad för kommunerna”.
  http://www.barometern.se/debatt/anhoriginvandring-ingen-kostnad-for-kommunerna/

  Tänk att en människa kan vara så fruktansvärt verklighetsfrånvänd i vårt samhälle idag. Vem tror hon det är som betalade hennes arvode som god man. Var tror Eva-Lena Holmgren att socialtjänsten, försäkringskassan, Arbetsförmedlingen, sjukvården, tandvården, skolväsendet, åldringsvården, rättsväsendet o.s.v. får sina intäkter ifrån. Manna som ramlar ned från himlen?

  Hur många fler människor är så indoktrinerade och okunniga?”
  https://thoralfsblogg.com/2019/09/04/anhoriginvandringen-ingen-kostnad-for-kommunerna/

  ”Eva-Lena Holmgren: Replik, på debattinlägg om anhöriginvandring publicerat 23 augusti.

  Nyligen publicerades en debattartikel om hur dyr anhöriginvandringen kommer att bli, speciellt för kommunerna som kommer att bli tvungna att betala ut försörjningsstöd och ordna nödboenden. Artikeln är skriven av fyra Sverigedemokrater och till större delen ren lögn.
  ..[..]..
  Således inte en krona ökad kostnad vare sig för stat eller kommun.

  Artikeln är enbart skriven i syfte att öka främlingsfientligheten och gynna SD:s agenda.”
  https://web.archive.org/web/20190903195432/http://www.barometern.se/debatt/anhoriginvandring-ingen-kostnad-for-kommunerna/

  Svara
 5. MiT

   /  09/09/2019

  *https://www.facebook.com/svtnyheter/photos/a.499605496735662/2820316424664546/?type=3&__xts__%5B0%5D=68.ARBJGZ7BipbYAW6ZKof03xRB0Jg53uAl4OpjjFX6EK1NSRjOAu1pOjRTqtysBGWmXw4Or_NRlptBqF9udxHL6ghRMHpLbWENOA4PRBDn40f7FqBzdj5k3FgW4C7IrALc1pMzqQa7oRYAFrLgMYwVT0j3T4Vz7F1aCLezEPS4fDVlcYA7L63aYJAmRDnINj9jwtdLr2LJG_ZhvrLzGzGq8N8tneNdfjBHwYKDaXrNbbzcEw6ffwWgScB9P6DzgNcevBU7t4SC1eDyXPXktKQnl3aJFaeP4JTxq4k0Bc_nUXW_qg7dA24PuS2KfvIcNu5hI2RgeFw7tBZTHj_uPPKewQ7oneSNy2fuSbJ60qkZLsp-WqIAIlTsE-Tt&__tn__=-R*

  Svara
  • info

    /  09/09/2019

   Hur kan någon gå fjärde året på läkarprogrammet efter tre år i Sverige?
   Sedan kan man ju undra hur han kom in på utbildningen som ”nyanländ”.

   ”För att få behörighet till läkarprogrammet krävs genomgånget naturvetenskapligt program på gymnasiet. Särskild högskolebehörighet i form av Matematik D/4, Biologi B/2, Kemi B/2 samt Fysik B/2 krävs.”
   https://sv.wikipedia.org/wiki/L%C3%A4karprogrammet

   Svara
   • Grodan Boll

     /  09/10/2019

    1. Det hintades i kommentarsfältet om att år i Sverige räknas från det att du fått uppehållstillstånd/medborgarskap. Med andra ord kan han mycket väl befunnit sig i landet i 16 år eller så.

    2. Och under den tiden studerat hårt, eftersom det enda man får föra att vara medborgare är en värdelös röstsedel och tvånget att betala skatt på inkomster och fullt pris på utgifter.

    Svara
    • Hypocrita

      /  09/10/2019

     Vilket väl aktualiserar frågan ”Hur länge räknas man som nyanländ…..?”

     Svara
 6. G

   /  09/09/2019

  Kina – Statsskick: Marxist-leninistisk enpartistat (partidiktatur).
  Vietnam – Statsskick: Marxist–leninistisk enpartistat.

  ”Vietnam’s top carriers avoid Huawei 5G gear, citing security concerns

  Concerns over the security of Huawei 5G networking hardware have spread to an unexpected country — Vietnam — where mobile carriers are reportedly excluding the embattled Chinese company’s gear from their launch of 5G services.

  Top carrier Viettel has instead selected Ericsson, Nokia, and Qualcomm 5G components, Bloomberg reports, citing network safety rather than political considerations, while other carriers appear to be following its lead.

  The Vietnamese carriers contrast with those in Malaysia, the Philippines, and Thailand, which have signaled that Huawei gear will be welcome in their upcoming 5G networks.”
  https://venturebeat.com/2019/08/26/vietnams-top-carriers-avoid-huawei-5g-gear-citing-security-concerns/

  Svara
 7. hllviken

   /  09/09/2019

  Svara
 8. hllviken

   /  09/09/2019

  Svara
  • rabiata flatlöss

    /  09/09/2019

   har den rabiata flatan tappat taktpinnen (dildon) eller fick ordet ‘medelålders’ inte plats på banderollen

   den där bilden är så 2015

   Svara
   • hllviken

     /  09/09/2019

    Har mentaliteten förbättrats efter 2015?

    Svara
    • rabiesfeminist

      /  09/09/2019

     mentalfalls mentalitet förblir stabilt instabil

     det är trots allt feminister

     men blir inte förvånad om flamsfiorna på bilden vuxit upp och skaffat sig en vit rik man var vid det här laget

     Svara
 9. G

   /  09/09/2019

  https://www.bitchute.com/video/XqLeIIebXF3P/

  Svara
  • G

    /  09/09/2019

   Svara
  • Kina kommer snart att äga en stor del av Afrika. Tror vissa områden kommer att bli väldigt trygga. Framtidens semestermål?

   Svara
   • Sune

     /  09/09/2019

    Ja, buset lär väl fly till Sverige för att de blir ”föröljda”!

    Svara
   • Senior

     /  09/09/2019

    Kina äger redan en stor del av Afrika….

    Svara
 10. G

   /  09/09/2019

  ”RFSU startar sajt för sexhjälp till lärare

  Sex och samlevnad är ett brett ämne. Nu ska en ny sajt från RFSU hjälpa lärare med hur de kan undervisa om bland annat porr, samtycke och sexuella trakasserier.
  ..[..]..
  Arbetet med sajten har utgått från det rådande forskningsläget, men det har även genomförts enkätundersökningar och fokusgrupper med lärare.
  ..[..]..
  Kompetenslucka

  Johanna Jaara Åstrand, ordförande för Lärarförbundet, välkomnar den nya sajten:

  – Våra medlemmar signalerar att det finns en stor osäkerhet i hur man ska prata om normer och värderingar och hbtq-frågor. Det är en kompetenslucka som inte lärarutbildningen tar hand om men som inte heller kompetensutvecklingen täcker. Jag tycker det är jättebra att RFSU kommer med det här nu, säger hon.

  Jaara Åstrand poängterar att ämnet på sikt måste vara en uppgift för skolväsendet och lärarutbildningen men att sajten förhoppningsvis blir en hjälp för lärare i att utarbeta metoder och arbetssätt som gör att kunskapen når fram till eleverna.

  Även för privatpersoner

  Kalle Röcklinger säger att diskussionen om sexualundervisning pågått lika länge som undervisningen funnits i skolan:

  – Vi har haft obligatorisk sexualundervisning sedan 1950-talet. Det har blivit bättre men vi ser fortfarande skillnader mellan skolor i fråga om omfattning och innehåll i sexualundervisningen. Vi behöver stärka kompetensutvecklingen för lärare, det här är en färskvara.

  Sajten riktar sig i första hand till lärare, men är öppen och gratis för alla. Enligt RFSU kan det exempelvis vara användbart för föräldrar.

  – Kanske upptäcker man att ens barn har porrsurfat och vill lyfta det. Då kan man hitta hjälp och stöd i hur vi tänker att man kan prata om porr, säger Kalle Röcklinger.

  Fakta: Metodbanken

  RFSU:s nya sajt metodbanken vänder sig i första hand till yrkesverksamma lärare som vill ha tips och råd kring hur man kan prata och undervisa om bland annat sex, normer, porr och samtycke. Metodbanken har finansierats med hjälp av Skolverkets så kallade #metoo-pengar, en regeringssatsning för att förebygga sexuellt våld och sexuella trakasserier.

  Till en början riktar sig banken främst till lärare från mellanstadiet till gymnasiet men kommer i framtiden att omfatta fler åldersgrupper.

  Källa: RFSU”
  https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/dOpooj/ny-sajt-ska-ge-larare-sexhjalp

  Svara
  • Kristian

    /  09/10/2019

   ”det rådande forskningsläget, men det har även genomförts enkätundersökningar och fokusgrupper med lärare.”

   Värdegrundsceretifierat?

   ”det finns en stor osäkerhet i hur man ska prata om normer och värderingar och hbtq-frågor”

   Lär dig din katekes!

   ”vi ser fortfarande skillnader mellan skolor i fråga om omfattning och innehåll i sexualundervisningen”

   Lär dig din katekes!

   Svara
 11. G

   /  09/09/2019

  ”Klimatförnekare vill stoppa Greta Thunbergs framfart

  Hundratals klimatförnekare – i ett nätverk med akademiker, politiker och lobbyister – mobiliserar för att stoppa nettonollmålen, rapporterar organisationen DeSmog.

  Initiativet är ett svar på klimatrörelsens framgångar med Greta Thunberg i spetsen, enligt Robert Brulle som studerar klimatförnekare.

  Det är inför klimattoppmötet i FN senare i september som nätverket med klimatförnekare ska skicka ut ett brev med titeln ”Det finns inget klimatnödläge”.

  Brevet har undertecknats av över 400 personer som hävdar att klimatförändringarna är en myt och att koldioxidutsläpp inte påverkar global uppvärmning. Målet är att hindra EU från att enas om nettonollutsläpp.

  Nätverket har kopplingar till oljelobbyn, inflytelserika tankesmedjor och även till rådgivare i premiärminister Boris Johnsons regering, skriver Independent.

  Sociologiprofessorn Robert Brulle, expert på klimatförnekare, säger till DeSmog att kampanjen framstår som ett desperat svar på den senaste tidens uppmärksamhet kring klimatkrisen och nämner den svenska klimataktivisten Greta Thunberg:

  – Greta Thunbergs enorma popularitet och inflytande har stor påverkan på medias rapportering av klimatfrågan. Jag misstänker att målet med kampanjen är att stoppa dessa klimatfrämjande insatser.

  Brulle avfärdar samtidigt innehållet i klimatförnekarnas brev som ”vetenskapligt nonsens”. Men nätverkets ledare Guus Berkhout – bakom den nederländska gruppen klimatförnekare Climate Intelligence Foundation (Clintel) – menar att brevet bara är ett första steg för att påverka klimatdebatten.

  – Vi kommer att avslöja våra ambitioner och planer ett antal presskonferenser i Europa, som inleds i Bryssel, Oslo och Rom, säger han till Independent.”
  https://www.expressen.se/nyheter/klimat/klimatfornekare-vill-stoppa-greta-thunbergs-framfart/
  https://web.archive.org/web/20190909153412/https://www.expressen.se/nyheter/klimat/klimatfornekare-vill-stoppa-greta-thunbergs-framfart/

  EXPERT på klimatförnekare…. fan asså, vilken titel.

  Svara
  • Kristian

    /  09/10/2019

   ”Nätverket har kopplingar till oljelobbyn”

   Okej, kan vi en gång för alla få se hur mycket ”förnekarna” respektive ”de goda” (dvs hela västvärldens regeringar och universitet) sponsrar respektive sida med?
   Någon som tror att ”oljelobbyn” kommer i närheten? Hälften så mycket? Tio procent?

   Ständigt detta förföljelsekomplex från vänstern som har all makt på sin sida.

   Brulle är därtill inte vetenskapare utan socionom.

   Svara
 12. G

   /  09/09/2019

  Svara
  • info

    /  09/09/2019

   Dags för batiktanterna göra sig ”fina” därnere ifall någon av ””våra” ungdomarna” skulle dyka upp.

   Svara
   • skäggapa

     /  09/09/2019

    batiktanterna har säkert mer skägg än skäggbarnen själva

    Svara
  • Kristian

    /  09/10/2019

   Situationen och möjliga ”biverkningar” påminner inte så lite om när djurrättare släpper ut minkar.

   Svara
 13. G

   /  09/09/2019

  Ahahahahaha! Så underbart roligt 😛

  Läs tråden, och längre ner kommer det fram…

  Det är ju så otroligt, världen är verkliiigen bra liten ibland asså, wow!

  Svara
 14. G

   /  09/09/2019

  Svara
  • Weasel

    /  09/10/2019

   Vad CK egentligen säger är att hon vill se olika kulturer i Sverige men att alla olika kulturer ska ha samma värderingar.
   Och det låter ju oerhört logiskt.
   Själv vill jag åka till månen på en snöskoter.

   Svara
   • Rikard

     /  09/10/2019

    Hej.

    Från herr kreativt bokstavlig:

    Allt du behöver för att åka till månen på snöskoter är en Saturnusraket, samt hälsa nog att överleva starten. Skotern kan du ta med istället för månbuggy, men den behöver ett slutet system för motorn, eller batteridrift. Ta med laddare och solpaneler; det är sällan mulet på månen 🙂 Du behöver ca $110 000 000 i 2018 års penningvärde för själva fordonet, exklusive skotern.

    Betydligt mer rimligt än flickebarnets trams i twittertråden.

    Kamratliga hälsningar,
    Rikard, fd lärare

    Svara
    • Weasel

      /  09/10/2019

     Jo , men jag vill åka till månen på min snöskoter. Och den ska inte vara inne i någon saturnusraket .

     Förresten , jag ändrar mig och gör som Greta. Jag tar segelbåten till Månen.

     Svara
  • Kristian

    /  09/10/2019

   CK har en del bra att säga men …
   ”behovet av Pride är enormt här.”

   Skriver om det i min hjärna till
   –> Behovet av min religion, den icke-teistiska lutheranska kristendom som kan kallas progressivismen, är enormt här.

   Svara
 15. Eric

   /  09/09/2019

  Att medvetet mörka orsaken till ökade våldtäkter och sexuella övergrepp är ett människorättsbrott. En dag ska etablissemanget står inför rätta för sina medvetna lögner.

  Svara
 16. G

   /  09/09/2019

  ”Dålig koll på försvunna barn

  Hittills i år har minst 44 barn förts ut ur Sverige mot sin vilja. Det visar nya siffror från den nationella stödlinjen för hedersförtryck, skriver Svenska Dagbladet.

  I Östergötland saknas ett 20-tal elever efter sommarlovet.

  Mörkertalet för barn som förts ut ur landet kan vara stort – det finns nämligen ingen samlad statistik hos varken polisen, kommunerna eller socialtjänsten.

  Det är helt oacceptabelt att vi inte vet hur många som saknas. Det är politiker på lokal nivå som har det ansvaret och det måste de ta, säger Liberalernas partisekreterare Juno Blom, som länge arbetat mot hedersförtryck, till SvD.

  I Norrköpings grundskolor saknas 24 elever efter sommarlovet. Kommunen misstänker att det i vissa fall kan handla om bortförda barn, rapporterar P4 Östergötland.

  I torsdags rapporterade P4 också att fem gymnasieelever saknas i Mjölby kommun.

  Problemet med barn som förs bort har varit känt i över ett decennium. Redan 2009 visade till exempel en granskning av Sydsvenskan att skånska skolor varje år upptäckte minst 25 barn som gifts bort mot sin vilja.

  Barnen som försvinner har oftast invandrade föräldrar och utsätts exempelvis för barnäktenskap, tvångsäktenskap eller uppfostringsresor för pojkar.

  Den nationella stödlinjen drivs av region Östergötland och erbjuder råd och vägledning vid misstanke om att någon är utsatt för hedersrelaterat förtryck.”
  https://www.folkbladet.se/nyheter/dalig-koll-pa-forsvunna-barn-ntm13240271.aspx

  ”Skolbänkar står tomma – barn saknas efter sommarlovet ”
  https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=160&artikel=7293872

  Betalvägg: https://www.svd.se/minst-44-barn-forda-ur-sverige-mot-sin-vilja-i-ar

  Svara
  • Törnrosa

    /  09/10/2019

   Detta måste bli ett standardkrav från Sverige: Förs barn ut mot sin vilja till landet från vilket familjen ”flytt” så ska hela familjen utvisas. mvh

   Svara
 17. MiT

   /  09/09/2019

  Svara
 18. MiT

   /  09/09/2019

  Svara
  • info

    /  09/09/2019

   Utmana den radikalfeministiska våldsteorin!
   ”Idag vet vi att mellan 25-32 % av lesbiska har varit utsatta för misshandel av en samkönad partner. Sexuella övergrepp i HBT-gruppen är vanligt förekommande, även om vi ännu inte vet omfattningen av det. Interpersonellt våld är således inte ett manligt (heterosexuellt) problem och kan inte ha mäns strukturella makt över kvinnor som primär utgångspunkt.”.
   http://www.petraostergren.com/News.aspx?r_id=9361

   Svara
  • Grodan Boll

    /  09/10/2019

   Förutom på arbetsplatserna och ute i trafiken då. Jag är säker på att någon kan plocka fram statistik på att vatten är farligare för kvinnor än deras hem.

   Svara
  • Kristian

    /  09/10/2019

   Vanlig icke-PK fråga i sammanhanget: blir det bättre eller sämre under Ramadan?

   Svara
 19. Hej alla här

  Får jag ställa en enkel fråga?
  När har vi fått nog?

  Sluta upp att vädja synpunkter i olika forom utan ta till konkreta åtgjärder…dvs när det inte passar i det VERKLIGA livet så SÄG IFRÅN.

  Här klagas det över ynkryggar i regering och riksdag…men själv då?

  Svara
  • info

    /  09/09/2019

   kaphorn57,
   Vad betyder ”vädja synpunkter”?
   Vad menar du med ”konkreta åtgjärder”, att vi ska tillgripa våld mot de vi inte gillar?
   Att säga ifrån till någon som inte bryr sig är lönlöst.
   Varför skriver du själv i så fall på detta forum istället för att agera?

   Svara
   • Rikard

     /  09/10/2019

    Hej.

    Att skriva vad man själv gör, utöver vad som är förenligt med svensk lag och rättspraxis, på en öppen blogg på vanliga internet, vore väl mer än lovligt korkat, så säg?

    Är man sådan att man vill diskutera sådant som faller utanför det lagliga och rumsrena, bör man komma ihåg/tänka på följande två saker:

    1) Vad vet jag (alltså inte jag som skriver här utan den som tänker på utomparlamentariska åtgärder) om sådant, rent konkret i praktiken? Har jag någon kunskap och erfarenhet som är tillämplig, eller är allt jag (se förra parentesen) ”vet” rena Hollywood?

    2) Hur infiltrerade/övervakade är eventuella sådana platser på mörkare eller undertill liggande delar av internet? Det finns en poäng för säkerhetstjänster att själva driva forum, sidor, bloggar och diskussionstrådar för att tråla efter potentiella objekt som kräver tillsyn. Hur vet jag (se föregående parenteser) hur det förhåller sig med det, egentligen?

    Det är kanske svårt att tro det, men Sverige är ett av de mest övervakade länderna i världen, inte bara avseende tekniken i sig utan också i vilka resurser man använder – att övervaka de tusentals IS-veteraner, soldater, finansiärer och andra sympatisörer som lever i landet, inbjudna och stöttade och finansierade av sjupartiregeringens väljare, kräver betydligt större resurser än att övervaka vissa nordliga fronter eller blixtrande återblickar – inte minst goda kunskaper i arabiska, persiska, farsi och dari krävs, och hur många svenskar har det?

    Att då hålla reda på om Svempa, Tompa, Jerka och Harry på nätet snackar om att maska plåten, rulla på balkankakan, och knasa några yxor är betydligt lättare.

    Så håll snacket om vad man själv gör till det lagliga, eller formulera det i termer av vad du är rädd skall hända – tänk i termer om hur man varnar för giftig svamp. Det är lika mycket en guide till att hitta giftig svamp som en varning.

    Kamratliga hälsningar,
    Rikard, fd lärare

    Svara
    • Därtill är det så att även om man själv undviker utomparlamentariska metoder så betyder det inte att andra gör det.

     Historisk käpphäst:
     Hitler vann ”demokratiskt” genom att SA terroriserade politiska motståndare och slogs mot kommunister. Kommunisterna fick långa fängelsestraff, SA-grabbarna var ute nästa dag. ”Systemet” stödde väldigt tydligt ena sidan. Sedan kom 1945, och hela västvärlden bestämde sig för att aldrig mer stödja ”dem”.

     Dagens brunskjortor kastar sten på Sverigedemokrater, river ner SD-affischer, och spelar saxofon. De har stöd från media, politiker och rättssystem.

     (Tipstack för formulering till Moldbug och Rikard bland andra, det är säkert någon jag glömt.)

     Svara
    • Kregin

      /  09/10/2019

     De största finansiärerna av Tor är federala staten i USA samt Sverige. Den som betalar äger och FRA är välutrustat med amerikansk speys teknologi.

     Svara
  • X7

    /  09/09/2019

   Bra fråga.

   Det kan bli för mycket av ”kolla vad huset brinner som vi sitter i” men det ena utesluter inte nödvändigtvis det andra. Det går att både påpeka att huset brinner och samtidigt hämta en hink vatten.

   PK-folket stirrar med tom blick i brasan och upprepar mantrat ”vad bra vi har det, varmt och skönt” samtidigt som taket knakar ovanför deras huvuden och fler av deras kamrater runt bordet fattat eld och brunnit upp och förvandlats till aska.

   Tror att utvecklingen är irreversibel vid det här laget. Det krävs enorma åtgärder för vända den. För att inte tala om den demografiska prognosen. Huset kommer sakteliga att brinna upp, men det finns rum där branden ännu inte är fullt utvecklad.

   Det utesluter dock inte handling. Det tillstår var och en att rannsaka sig själv. Det är viktigt att stå upp för sanningen när allt man hör i media är lögner. Det är viktigt att stå upp för det man tror på.

   Å andra sidan om allt du gör är prata för döva öron så kommer du bli överröstad av en propagandamegafon. Lyckas du mot all förmodan bryta igenom dess brus blir du misskrediterad och karaktärsmördad. Det är kulan och priset för att säga det uppenbara, men de flesta når aldrig dit.

   Finns olika plan för handling och olika prioriteringar.

   Du måste välja dina strider för du kommer inte få någon hjälp. Du kan i alla fall inte räkna med någon hjälp. Du kan kallt räkna med att det kommer folk och pissar på dig och stjäl din klocka om du misslyckas.

   Det betyder inte att du måste vara feg och hitta på ursäkter för att aldrig ingripa.

   Scenario: En ung kvinna håller på att bli gruppvåldtagen av tre afrikaner och du är hennes enda hopp. Vad gör du?

   De är fler. De har vapen. Du är ensam, obeväpnad och oskyddad. Tiden är knapp. Går du in med allt du har, eller kommer du med ursäkter. Hon borde trots allt ha vetat bättre än att gå halvnaken, full som en kastrull, i Sverige 2019.

   Våldtäktslandet.

   Ingen kommer att tacka dig för att du riskerar livet för henne. På sin höjd kommer du blick anklagad för att vara rasist och spottad på.

   Jag skulle ha svårt att inte ingripa, men var går gränsen. Du har ett ansvar gentemot din familj och dina barn också. Det finns en prioriteringsordning vare sig du vill erkänna det eller ej.

   Ingriper du i situationer som är kränkande men inte livshotande för offret, men som snabbt kan bli livshotande för dig. När alla plötsligt vänder sig mot dig för att du går emellan. Du blir utnumrerad. Du förlorar. Du lever resten av livet med dina bästa två kompisar, en rullstol och ett sugrör, om ens det. Personen du försökte hjälpa inleder en romans med sin förövare till exempel. Är det alltid värt det.

   Det är inte glasklart.

   Motfråga:

   Vad gör du själv?

   Svara
   • Kristian

     /  09/10/2019

    Så länge 80% uppenbarligen inte ens vågar rösta på annat än de godkända partierna (nej, alternativet är inte automatisk SD) så verkar det nästan dumt att göra ”för mycket” i praktiken.

    Men gör och gör. Jag försöker vara en bland många droppar som urholkar diverse stenar. Stöd rätt personer.

    Svara
 20. info

   /  09/09/2019

  Svara
  • Johan A

    /  09/10/2019

   Lite som alla de personer som hävdar att islam är fredens religion utan att ens ha läst en endaste rad i koranen…

   Svara
  • När jag såg den videon trodde jag först Fichtelius var sarkastisk över hur det hade blivit närmast religiöst betingat att ta emot ”flyktingar”.
   Kunde omöjligt tänka mig att ens han menade allvar …

   Svara
 21. MiT

   /  09/09/2019

  *https://www.facebook.com/tino.sanandaji/posts/10156724686633231*

  Svara
  • Skeptisk

    /  09/10/2019

   När ungdomar, framtidens skattebetalare, drar hamnar kommunen i en dödsspiral. Mindre skatteintäkter leder till neddragningar. Man får mindre samhällsservice för sin skatt. Fler tänker här vill jag inte mina barn ska växa upp. Fler framtida skattebetalare drar. De som samhällsbärare som är kvar får fler att försörja. Fler flyttar. Dödsspiralen är igång.
   Den har hållit på sedan 70-talet i orter som Filipstad. Invandringsvågen skapade inte dödsspiralen, men förstärkte den. Inget utjämningssystem kan annat än kosmetiskt påverkar dödsspiralen när den väl rullar allt snabbare.

   Svara
 22. Alltså vad moderatkvinnorna behöver göra är ju att bygga fritidslokaler åt de där elaka våldtagande moderatmännen. Då kommer allting lösa sig. 🙂

  Svara
 23. MiT

   /  09/10/2019

  Svara
  • Kristian

    /  09/10/2019

   ”Kumpaner”? Nog för att hela processen känns som Jönssonligan …

   Sedan vore det väl bättre att skicka en ”nådeansökan” och få den avslagen av Frankrike?

   Svara
 24. Weasel

   /  09/10/2019

  Precis som du påpekar är det ju mycket bra att anmälningsbenägenheten när det gäller våldtäkt har ökat så mycket.
  Vad som däremot är dåligt är att det sker så många våldtäkter. Jag tror att det bara finns ett sätt att komma till rätta med problemet ;
  Ungdomarna i Djursholm måste helt enkelt sluta partyknarka . Då minskar garanterat våldtäkterna med 50 % .
  Och resten försvinner om vi bara stärker lagen om anställningsskydd.

  Svara
 25. MiT

   /  09/10/2019

  Svara
 26. Bamse

   /  09/10/2019

  Helt rätt där MiT – vilka dysterkvistar!

  Kom igen nu gott folk, vi kan göra det här. Över 2000 våldtäkter under samma period nästa år! Det måste vara ett nåbart mål. Och eftersom vi vet att brotten aldrig ökar utan bara anmälningsbenägenheten, så mycket har jag lärt mig vid det här laget, vore det ju ett fantastiskt framsteg. Det betyder ju 2000 äckliga våldtäktsmän i finkan!

  Metoo på steroider! Eller ja, det kanske blir viagra eller nåt i det här fallet… men bra måste det ju vara!?

  Svara
 27. info

   /  09/10/2019

  Svara
 28. info

   /  09/10/2019

  Svara
 29. info

   /  09/10/2019

  Svara
 30. Ylva Johansson är i den nya EU-kommissionen som kommissionär för migrations- och inrikesfrågor
  Vad kan gå fel? Vi är ju såååå bra i de frågorna.

  Svara
 31. 1) Gür är för optimistisk.
  2) Det rör sig om just en kolonisation – med den inhemska elitens goda vilja!
  3) ”en frihetlig och demokratisk borgerlighet” existerar inte längre. Den sågs senast under Fälldin.

  Svara
  • Alla går väl via invandringsdebatten.se, men här är länken för den som inte kan läsa ovan
   *https://www.facebook.com/100001246056672/posts/2654815301236646?sfns=mo*

   Svara
  • Ps. Varför i hela Hälsingland ger duckduckgo mig en massa länkar till filmen Aladdin när jag söker ”Fälldin”?

   Svara
 32. Moderater som ännu inte bytt till högerpartiet SD är lort, anser jag. Det inkluderar kanske särskilt det twittrande talibanskägget, i min mening, som försöker dra röster till Moderaterna från SD, vilket givetvis är särskilt kontrproduktivt för nationen, med tanke på den Reinfeldt-regim som fortfarande styr Moderaterna.

  Högern, d.v.s. alla partier som inte har ett utträdeskrav ur det extremt marknadsliberala EU, och de senaste decennierna har höjt sina inkomster, när 90% av oss har missgynnats, är också lort, i min mening, d.v.s. hela Riksdagen, utom fåtalet individer.

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: