Smugglarkungen

Expressen avslöjade igår att en socialdemokratisk politiker smugglat folk till Sverige, 30 000 kr för varje vuxen och 20 000 kr för varje barn var priset. Han använde befintliga handlingar och pass för att smuggla, i några fall sin egen familjs men även andras. Han kom själv hit via smuggling 2013 enligt sig själv och hade smugglat hit sin egen familj.

Det här visar hur vansinnigt sinnessjukt Sverige är. Han har alltså själv kommit hit illegalt, tagit hit sin familj illegalt och fortsätter att se till att folk illegalt kan ta sig in i landet. Allt detta som politiker. Varför är han politiker? Nånting är ju jävligt ruttet om man kan komma hit och det första man gör är att bli politiker? Eller ja, han har tydligen jobbat på Försäkringskassan och Arbetsförmedlingen också. Känns ju betryggande att skojare släpps in där hur som helst…

Ordningen måste väl vara att man först lär sig språket, sen lär man sig hur landet fungerar ur olika aspekter osv och SEN kanske man kan bli politiker? Nu var det snabbspår rakt in. Den här driftiga syriern kanske är något för Ylva Johansson att skryta om i utfrågningarna i Bryssel? T o m hennes eget parti ju? Han har t o m använt sin ställning som argument för en för lyckad smuggling!

Här måste ju samhället markera stenhårt! Frys alla hans tillgångar omedelbart, det har ju varit systematiskt i stor omfattning enligt honom själv då han själv sagt att han smugglat massor till Sverige. Dra omedelbart in hans och hans familjs uppehållstillstånd i Sverige. Har fuskaren hunnit få svenskt medborgarskap så annullerar man det direkt. Omfattande förhör om vilka som han smugglat hit och konsekvenser för dem. Omfattande kontroller av vilka som ”lånat” ut sina handlingar till hans stora smuggelverksamhet och dra omedelbart in deras uppehållstillstånd om de har något. Får de bidrag i någon form så stoppa omedelbart då de inte lånat ut sina handlingar gratis och dessutom vetat om vad de användes till och de har då varit en vital del i hans smuggling. Allt han äger i Sverige ska konfiskeras och man ska även kontrollera om han har tillgångar utomlands och göra sitt bästa för att konfiskera dem också. Jag hoppas detta är gjort idag redan! Så kanske samhället kan få tillbaka åtminstone en bråkdel av alla kostnader han orsakat!

Man måste ta reda på vilka han smugglat hit, det kan ju för fan vara IS-terrorister!

Och nu har man också en inblick i hur de som smugglas in betalar för det, i våras så snurrade ju ett utdragskvitto runt lite, ett utdrag där det avslöjas att en person swishat en stor del av sitt bidrag till en annan person som jobbade/jobbat på Arbetsförmedlingen/Försäkringskassan. Man spekulerade då om det handlade om att man tog betalt för att bevilja bidrag eller liknande. Nu visar det sig att personen som fick en massa stålar insatta på sitt konto var människosmugglaren!

Och allt blir ju glasklart, det är ju delbetalning för smuggling man ser på utdragskvittot! Om det inte är annan muta.

Lina Jerneck skriver en ledare i Expressen om de apatiska barnen och att SVT, där ju Gellert Tamas gjorde ett program i UG om just dem, har ett ansvar.

Var är självkritiken, Uppdrag granskning?

Kanske vågade de inte larma. I SvD intervjuades 2005 flera sjuksköterskor som vårdat ett femtiotal apatiska barn, och som berättade att de sett att föräldrar aktivt motarbetade vården. Men att ”Vårdsverige lagt locket på”:

”Det är viktigt att kunna prata om det utan att ses som en förrädare eller en rasist”.

Man skulle kunna tro att Filterintervjun med Nermin och Anahit skulle leda till medial självrannsakan. Vilket ansvar har svenska medier för att debatten blev så svartvit att vårdpersonal, av rädsla att förlora jobbet, inte vågade berätta att barn for illa?

//

Varför valde SVT att bortse från larmen? Har ansvariga inom sjukvården, socialtjänsten och Socialstyrelsen blundat för risken att föräldrarna har del i apatin, och därmed förlängt lidandet? Hade man agerat annorlunda, om det inte hade handlat om barn till minoriteter?

Det är frågor som jag hoppas att SVT vill besvara.

Jag tror att Linda Jerneck, tidigare Linda Nordlund, egentligen mycket väl vet hur det kunde gå som det gick.

Det var möjligt av samma skäl som gjorde att Linda Nordlund i ett av SVT:s numera berömda Debatt med Sverige och Danmark satt tillsammans med de galna Fisarna och hojtade om mera genuspedagogik i skolan och mer feminism i samhället för om man inte gjorde det då 2015 så var man kvinnohatare, rasist, nazist och fascist. Och dödsknarkare. Hade Nordlund inte då tyckt som hon gjorde hade hon blivit slaktad och kallad allt det där i svensk media, kanske t o m av Expressen där hon nu arbetar. Hon hade misstänkliggjorts för att ha en dold agenda osv. För att Sverige är vansinnigt sinnessjukt.

Det är av samma skäl Smugglarkungen nästan direkt kunnat jobba på Arbetsförmedlingen och Försäkringskassan och sitta som politiker i snart ett år, eller att han ens finns i landet. För om man tycker att det är fel att man ska kunna komma hit och bli politiker direkt så är man också allt det där.

Där kan man se en liten sammanfattning av haveriet. Danmark skickade seriösa och pålästa debattörer, Sverige skickade en bunt clowner.

Det är samma skäl som låg bakom att Sverige skickade ett gäng bisarra clowner till ett debattprogram i sept 2015 när man diskuterade migrationen, man diskuterade skillnader mellan Sverige och Danmark.

Det ovan är en liten sammanfattning av debatten. Framtidsministern sa att Danmark var cyniska och att Sverige klarar av det finfint eftersom vinsterna kommer på sikt och att Sverige behöver arbetskraft. Det massor av andra såg 2015, att det skulle gå åt helvete, såg framtidsministern inte alls i sin spåkula. Hon såg inte ens att det inte fanns någon arbetsmarknad för analfabeter.

Och här kan man läsa en kort sammanfattning om hela debatten.

Eller om man vill nöja sig med Arnstad Special från debatten. Fast den korta specialen säger ganska mycket om varför skandalen med de sk apatiska barnen kunde ske. Minsta lilla så lät det sådär. Från all media. Det är också därför den socialdemokratiska smugglarkungen kunnat hålla på och tjäna pengar. Pengar som betalats från bidragen de hitsmugglade fått. Sverige är nu alltså officiellt en del av de Europeiska traffickingnätverken.

MVH

MiT

Följande inlägg
Lämna en kommentar

67 kommentarer

 1. hllviken

   /  10/03/2019

  Instämmer helt, MiT!

  Problemet är att härskarklassens vilja är en helt annan än vad det svenska folket vill.

  Svara
 2. Äsch, det är ju inte som om han jobbat på SÄPO eller nåt.

  Eller?

  Svara
 3. Senior

   /  10/03/2019

  ”Sverige är nu alltså officiellt en del av de Europeiska traffickingnätverken.”

  Svenska staten menar du?
  Det är åtminstone så jag ser det när korrupta politiker och statliga tjänstemän ägnar sig åt dylikt. De är representanter för den Svenska staten, alltså är det Svenska staten som ägnar sig åt detta.

  Svara
  • Senior

    /  10/03/2019

   I förlängningen (läs: inom en snar framtid) kommer inte svenska pass vara värda pappret det är skrivet på, och Svenskar kommer som alla medborgare från dylika skurkstater nekas inresetillstånd till de länder som har problem med terrorrism.

   Svara
   • Ofrivillig svenska

     /  10/03/2019

    Senior: du har helt rätt om passen. Den sk direkt-incheckning på Arlanda för resenärer till USA (vet ej vad det blev av det i slutändan) som i MSM presenterades som en ”gräddfil” berodde i själva verket på att man från USA:s synvinkel inte litade på vare sig svenska pass eller d:o kontroll, de ville själva kontrollera vilka som släpptes ombord på planen. Samma sak med de små förändringar i passreglerna som med kirurgisk precision drabbar den som haft otur eller varit slarvig men inte det minsta stör den som – företrädesvis från MENA – säljer sitt pass till någon med liknande utseende, något få etniska svenskar kan göra av förklarliga skäl. Kronan störtdyker allt snabbare och det märks, igår köpte jag rårörda lingon för det facila priset 56kr (och då valde jag bort Önos motsvarighet som gick loss på 62kr) !!! Det var en ordinär burk, ej storpack. Som jämförelse köpte jag för två månader sedan exakt samma produkt men då kostade den 44kr. Men både Riksbanken och MSM tiger still…

    Svara
 4. Senior

   /  10/03/2019

  Konstigt, mjölk, OK-tecknet etc. räknas som högerextrema hatsymboler.
  Samtidigt kan Guillou och Schibbye et al stå och posera med automatkarbiner och göra kommunisttecken utan att detta registreras som hat….
  -Då är det ”den goda kampen”, eller nåt…….

  Svara
 5. Rikard

   /  10/03/2019

  Hej.

  Satt och funderade om man hade nåt att säga om den där typiska invandraren och stereotypiska socialdemokraten. Kom på en massa långrandigt, både seriöst och djupt och så, och en hel del vulgärt – nästan ymnig hets-hornskvalité på orden.

  Men det räcker med sex (6) små ord:

  Ut med packet – Sverige åt svenskarna!

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

  Svara
 6. hllviken

   /  10/03/2019

  Etablissemanget tar svenska resurser för att främja utländska intressen.

  Svara
 7. Q-Ken

   /  10/03/2019

  ”Varför är han politiker? Nånting är ju jävligt ruttet om man kan komma hit och det första man gör är att bli politiker?”

  De frågorna är väl redan besvarad av en annan s-politiker.

  ”Jag tycker om kvotering till exempelvis politiska uppdrag. I vårt parti har vi en sådan regel när det gäller kvinnor och politiska uppdrag. På arbetsmarknaden är det svårare eftersom det krävs viss kompetens för ett visst jobb.”

  Svara
 8. elina

   /  10/03/2019

  Vi får nog stå ut med fusk, människosmugglare, mutor mm. så länge vi håller gränserna vidöppna, förser inkommande med bidrag, förmåner och rätten att ljuga om ålder, hemland (som Afghanistan i stället Iran) och ett stort gäng politiker och ”goda” tycker det är bra om svenska folket blir multikulturellt.
  Vi har ju (inte jag) röstat för det igen och igen.

  Nu är det bara att stå ut och invänta en fungerande regering fast jag tror inte det kan hjälpa för de bidragsbetalda och fuskare är så många redan. De är i maktposition så länge bidragen rullar. Efter det? Vill inte ens tänka på det.

  Svara
 9. STEFAN HEDLUND: FRAM MED ÅRORNA, SHEKARABI!
  https://detgodasamhallet.com/2019/10/03/stefan-hedlund-fram-med-arorna-shekarabi/
  ”Under intryck av ett växande antal rop på hjälp från partiföreträdare i utsatta kommuner har även de S-märkta partistrategerna nu börjat inse att det är allvarlig fara å färde.
  […]
  Det enda sättet att förhindra en katastrof är att snarast ta över Sverigedemokraternas politik, och att helt skamlöst hävda att denna helomvändning under galgen inte visar något annat än att partiet alltid har stått för en stram migrationspolitik, baserad på att man alltid stått redo att ta ansvar för landet.”

  Svara
 10. Hej

  För att sammanfattar allt jag har läst i och om Sverige: landet blöder i en allt större omfattning, både ekonomiskt ock kulturellt.

  Och jag är rädd att det är för sent att rädda landet…om inte en MASSIV hjälpinsats sker NU.
  Antingen in- eller utifrån spelar ingen roll, bara bodflöderna stoppas.

  Svara
 11. MiT

   /  10/03/2019


  *https://www.facebook.com/christian.sonesson/posts/10157067643152098*

  Svara
  • Jans

    /  10/03/2019

   Rena rama scoopet.

   Å DN bah…
   ”Äsch, vi skriver om Trump och Biden istället”.

   Svara
  • Petimäter: att skilja på ”asylinvandring” och annat är en chimär.
   Vi måste skilja på ”helt självförsörjande från dag ett” och ”inte.”

   Svara
 12. MiT

   /  10/03/2019


  *https://www.facebook.com/christian.sonesson/posts/10157067871897098*

  Svara
  • G

    /  10/03/2019

   ”professionell journalistik” ala Aftonbladet. Fy fan så jävla illa, både av den *goda* sossen och journalisterna, snacka om usel research, om någon research öht har gjorts från AB:s sida, verkar ju inte så pga inga motfrågor till sossen från AB.

   Svara
 13. Ivar L

   /  10/03/2019

  Värst av allt är ju att denne smugglare bara är toppen av ett isberg. Att Expressen ”vågade” göra ett avslöjande beror på att han är politiker och därmed offentlig person. Det går förmodligen att avslöja en ”svensk” flyktingsmugglare i veckan om man åker ner och walraffar som expressen gjort. Om det är en fråga jag verkligen undrar över, vid sidan av hur demografin kommer se ut 2050, så är det hur många av de immigranter man möter i vardagen som i grund och botten ljugit sig in i mitt land och kanske även är bedragare på andra sätt.

  Svenskarna är utsatta för ett enormt bedrägeri i flera dimensioner.

  Svara
 14. weasel

   /  10/03/2019

  ”Framväxten av ett parallellsamhälle motverkas genom effektiv samverkan mellan myndigheter och genom poliskontroller och åtgärder mot människosmuggling”

  Stefan Löfven , statsminister och partiledare i människosmugglingspartiet (S ) i regeringsförklaringen den 10 sep 2019.

  Svara
 15. MiT

   /  10/03/2019

  Svara
  • G

    /  10/03/2019

   ”Mer problematiskt är att analys och slutsatser bygger på att allt innehåll från tio specifika nyhetssajter som delas på Twitter i Sverige, från till exempel Nyheter Idag, klassificeras som medvetet felaktigt, alltså skräpnyheter (”junk news”). Allt material delat från andra utvalda medier, till exempel aftonbladet.se, klassas som professionellt.”

   Svara
 16. MiT

   /  10/03/2019

  ”EXTRA: Människosmugglande socialdemokrat har köpt flera fastigheter”
  https://samnytt.se/extra-manniskosmugglande-socialdemokrat-har-kopt-flera-fastigheter/

  Svara
 17. G

   /  10/03/2019

  ”Förlorade jobb och relation för porren

  Cristoffer har tagit sig ur ett 12 år långt porrberoende. Nu vill han hjälpa andra. 41 procent av alla unga män konsumerar porr varje dag.”
  https://www.tv4.se/efter-fem/klipp/f%C3%B6rlorade-jobb-och-relation-f%C3%B6r-porren-12502865

  Finns hur många kvinnor i varierande åldrar som gör det samma, men det är endast intressant för media att rapportera om det när/hur män gör det, och alltid ur negativ vinkel. Bilden som levereras om ”porr” inom media ju verkligen stenåldersmässig, lika korkad syn som Centerkvinnorna och andra har på ”porr”.

  Svara
  • G

    /  10/04/2019

   Såg hela nu. Ni behöver ej se klippet, mest ointressant, för honom var det mest en jakt på, ja inte vet jag, ”det perfekta klippet”, eller nåt. Inte direkt något om synen på porr och ”porr”. Men beroende och beroende, han sade sig konsumerar porr _för mycket_ ”tiden rann iväg” sade han. Det gjorde det även när han spelade spel sade han, och som han också sade sig blivit beroende av, gaming alltså. I min världen låter det inte olikt vilken vuxen som helst som inte kan leva utan mobilen och kollar sin facebook och andra sociala medier stup i kvarten och klarar sig inte långa stunder utan. En form av beroende, men knappast extremt, människor kan ägna sig åt mycket som gör att känslan att ”tiden rinner iväg” uppstår. Men om detta är mått på beroende så den nivå jag skulle kalla beroende vete tusan. Jag nämnde att kvinnor också konsumerar, men det gör även par. Män ,kvinnor och par både konsumerar och bidrar med eget material som aldrig förr. Hela denna debatten om porr som blivit är ju så moraltantig att man blir trött på att höra skiten. Och hans tips för de som vill ”ha hjälp” var bland annat kyrkan, slutna grupper online där man kan prata, men även att ta kontakt med honom själv, så det var väl kanske ett sätt för honom att sälja in det också: https://se.linkedin.com/in/christoffer-nettelbladt-46432514a Jag skiter i vilket, mår han bättre idag så: good for you, liksom.

   Han finns även med i artiklar hos Expressen och Aftonbladet, båda ligger bakom betalvägg.

   Svara
  • Rikard

    /  10/04/2019

   Hej.

   Om det är en tekniskt avancerad och kompetent målning i olja av en eller annan mytologisk/historisk scen med nakna fruntimmer och karlar som förlustar sig med varandra och allt möjligt annat (‘Leda och svanen’ t ex) är det konst. Det är konst eftersom det uppskattades av härskarklassen och inte var allmänt tillgängligt.

   Om det är foto med vuxna människor som frivilligt hänger sig åt lust, mot betalning, så är det porr. För att det är allmänt tillgängligt och kommersiellt. (Om det är ‘stötande’ bilder och politiskt korrekta fetischer som avbildas på ett ‘kittlande sätt’ [läs: avbildas på sätt som var gamla när von Sacher-Masoch skrev om dem…] kan det fortfarande vara konst, men det får inte vara öppet kommersiellt; Ecce Homo t ex.)

   Hyckleri, ditt namn är bourgeoisie och puritanism, om du ändock sveper dig i feminismens lånta fjädrar.

   Det lämnas som en övning att avgöra om Sergels teckningar är porr eller ej.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, fd lärare

   Svara
 18. G

   /  10/03/2019

  Framgång…

  ”Hon vill ta bort könsseparerade bubbelpooler

  Flera badhus har infört könsseparerade bubbelpooler efter larm om trakasserier och övergrepp – men nu vill den borgerliga majoriteten i Stockholm att Eriksdalsbadet ska införa gemensamma bubbelpooler igen.”
  https://www.tv4.se/efter-fem/klipp/hon-vill-ta-bort-k%C3%B6nsseparerade-bubbelpooler-12502722

  Svara
 19. MiT

   /  10/03/2019

  Svara
  • hllviken

    /  10/04/2019

   Hur kan denne svenskfientlige Henry Ascher ha så stor makt i Sverige❓❓❓

   Svara
  • hllviken

    /  10/04/2019

   Svara
  • Grodan Boll

    /  10/04/2019

   Jag orkade till 14:00 ungefär… där sa mitt blodtryck nog.

   Svara
  • Orkade inte med allt. Spridda floskler från Ascher:

   ”För barnens skull så är det inte intressant att föra någon typ av polemik eller diskussion, det är ingen som vinner på det.”

   ”Du hamnar lite fel när du generaliserar på det sättet. Alltså, i all medicinsk verksamhet så kan symptom peka åt olika håll. Ett barn som kräks kan i enstaka fall ha hjärntumör […] det finns jättemånga barn som kräks som inte har någon hjärntumör.”

   ”Jag vet inte om du inte riktigt förstår vad jag säger.”

   Man har hela tiden varit tydlig med att det i det enstaka fallet kan vara precis vad som helst, samtidigt får man inte generalisera, samtidigt har det övergripande budskapet som gått ut till allmänheten varit att det inte var manipulation, samtidigt som man har underförstått – eftersom man är läkare – att det generellt sett inte går att bevisa att det alltid var manipulation …
   Eller tvärtom, i det enstaka fallet, men man kan inte generalisera.

   Svara
 20. G

   /  10/03/2019

  ”Matilda fick raket inskjuten i sovrummet: ”Ingen ska behöva utsättas för sånt här”

  Under lång tid har Matilda Pyk i Östra Hoby utsatts för trakasserier av olika slag. Det senaste året har hoten eskalerat och blivit allt mer våldsamma. Efter att ha fått en raket inskjuten genom sovrumsfönstret fruktar hon för sin egen säkerhet. ”Den landade rakt i sängen där jag suttit sekunderna innan. Hade jag inte rest mig hade det här slutat helt annorlunda”, säger hon.
  …..
  – Det eskalerade för ett drygt år sedan när jag flyttade in till byn. När de kör förbi mig på byn lägger de sig på tutan så man hoppar till och ibland filmar de mig helt öppet. Jag känner mig hela tiden bevakad och förföljd.
  …..
  Totalt har Matilda Pyk gjort ett tjugotal anmälningar om olika typer av hot och trakasserier. Ingen av dem har lett till någon utredning som gett resultat, trots att gärningspersonerna är kända.

  – Alla vet vilka de är, både boende i byn och polisen. Man kallar det pojkstreck, men det här rör sig inte längre om barn, utan vuxna människor som anser sig ha makt över andra.

  Varför just Matilda blivit särskilt utvald som offer av mobben vet hon inte, men hon har sina misstankar.

  – Jag sticker säkert ut. Jag är inte härifrån och har inte släkt som bott i byn i femtioelva generationer. Sen syns jag ganska mycket i media genom olika kulturprojekt, vilket säkert kan sticka i ögonen. Jantelagen är stark här.

  Att Matilda och många med henne engagerat sig i flyktingfrågan och arbetat aktivt för att integrera nyanlända i byn tros också vara en bakomliggande orsak till mobbens missnöje.

  – Enligt polisen som var här efter raketincidenten är de starkt främlingsfientliga. Att jag och många med mig anammat flyktingfamiljerna som våra grannar och vänner har säkert bidragit. Sjukt nog, säger hon.”
  https://web.archive.org/web/20191003212818/https://www.lokaltidningen.se/2019-10-03/-Matilda-fick-raket-inskjuten-i-sovrummet-Ingen-ska-beh%C3%B6va-uts%C3%A4ttas-f%C3%B6r-s%C3%A5nt-h%C3%A4r-5953613.html

  Svara
  • hllviken

    /  10/04/2019

   ”vuxna människor som anser sig ha makt över andra”….jaså⁉️

   Så den beskrivningen gäller svenskar som protesterar mot att berövas sitt land och framtidsmöjligheter för sina efterkommande⁉️

   Men samhällsförstörarande maktmissbrukare som hon själv porträtteras som helgon i MSM❗️

   Svara
 21. MiT

   /  10/04/2019

  Svara
  • G

    /  10/04/2019

   Svara
  • Skeptisk

    /  10/04/2019

   Religionsfriheten är en opinionsfrihet. Man får tro och tycka vad man vill. Det är inte en handlingsfrihet. Man får inte göra vad man vill i religionens namn. Väldigt mycket i Bibeln och Koranen är väldigt förbjudet enligt lag. Allteftersom vi moderniseras får religionen mindre handlingsutrymme. Man får tydligen inte stena obstinata tonåringar längre. Inte gifta bort döttrar till den som våldtagit henne. Inte ens kasta ut homosexuella från hustaken eller stena häxor. Vart är vi på väg? Ska man inte kunna leva ett religiöst liv längre?

   Eller så släpper man forntidens barbari.

   Svara
  • Gorby

    /  10/04/2019

   Svara
   • Grodan Boll

     /  10/04/2019

    Cirkeln sluts av amerikanska kristna mödrar som låter omskära sina söner för att de inte ska vara annorlunda och för att de inte ska bli ratade av sonens framtida flickvänner.

    Precis som i Afrika är mödrarna de pådrivande, deras projektion slående och motivet är ”välvilja” mot avkomman.

    Förövrigt, har Hamrud någonsin varit på rätt sida av historien?

    Svara
 22. G

   /  10/04/2019

  ”Cwejman: Det är ingenjörerna, inte aktivisterna som kommer rädda oss”
  https://www.gp.se/ledare/det-är-ingenjörerna-inte-aktivisterna-som-kommer-rädda-oss-1.18716356

  Svara
 23. G

   /  10/04/2019

  ”A-C Marteus: DNs liberalism hänger inte ihop

  Per Svensson läxar gärna upp dem som inte når upp till DN-liberalismens eteriska höjder. Men det är inte alla förunnat att ta sig fram genom livet i ett tillstånd av akut logisk spagat.”
  https://www.expressen.se/ledare/ann-charlotte-marteus/dns-liberalism-hanger-inte-ihop/

  Svara
 24. hllviken

   /  10/04/2019

  Svara
 25. hllviken

   /  10/04/2019

  Fullständig klimatgalenskap:

  Svara
  • Senior

    /  10/04/2019

   Motarbetade med sina egna medel, om än med lite mer extrema ståndpunkter på skalan.

   -Hon lyckas aldrig övertyga några miljömuppar med sin kupp, men publik och allmänhet kan nog förhoppningsvis få sig en tankeställare när de börjar fundera på alternativen.

   Det finns nämligen en anledning till att Greta och hennes kollegor aldrig kommer med konkreta förslag.

   Svara
 26. Leif

   /  10/04/2019

  Apropå apatiska barn:
  Jag så för nu ganska många år sedan ett inslag där mitt lokala SVT-program gjorde ett reportage om en familj med ett ”apatiskt” barn. Det intressanta i det inslaget var de ögonblick då barnet inte längre var i bilden centrum. Det var när föräldrarna intervjuades och i sedvanlig ordning vädrade sin förtvivlan över att svenska myndigheter inte kunde lyfta denna börda från deras axlar och ge familjen uppehållstillstånd. Då var det ett helt annat barn som syntes där i kanten av rutan. Underligt att reportern som var på plats inte märkte det.

  Svara
 27. MiT

   /  10/04/2019

  Svara
  • ”Om sanningen på något sätt, någonstans, i något tänkt universum kan användas ”fel”, så är lögnen bättre.”

   Har jag förstått rätt? Guldstjärna? Bra värdegrund?
   [Gnäller och viftar oroligt på svansen]

   Svara
 28. Smugglar … kung?

  Han är alltså som en kombination av Han Solo och Pippi Långstrumps pappa!
  En riktigt fin kille tycker jag rent spontant!

  Svara
  • Sune

    /  10/04/2019

   O T: Har hört att huvudrollen i nya Pippifilmen skall besättas av en afghansk ensamkommande transvestit, för att främja jämställdhet, mångfald och tolerans. Pippis pappa, som numera smugglar migranter över medelhavet, ska spelas av Kakan.

   Svara
   • Trodde det skulle bli som med Lucia, att alla som vill får vara Pippi.

    Ser fram emot genuskontrollerad armbrytning mellan Pippi och Kakan.

    Svara
    • Sune

      /  10/04/2019

     Tyvärr, armbrytning är ett utslag av toxisk maskulinitet, så de kommer att tävla om vem som täljer den finaste menskoppen i stället.

     Svara
 29. elina

   /  10/04/2019

  Länge sedan, när asylsökanden var än få och trafficking låg, mest glädjeflickor från öst, människosmuggling syntes låg och inga smugglarkungar fraktade barn mot pengar hade EU en konferens om det för att få fram riktlinjer. Man anade att det kunde bli värre.

  Sverige var inte med. De skickade ingen. Det var nog ointressant problem? Eller det vanliga: sådana problem har vi inte.

  Jag var inbjuden för min specialitet, man passade på att ha en liten ”sidoföreläsning” om familjer och narkotika för knark kom ju genom gränser. Det var ganska pinsamt för alla trodde jag var Sveriges representant.

  Gränskontroll var ordet. Vid osäkra fall förvaring tills man var klar över vem och varför. Men ingenting radikalt hände vad vi alla vet
  Välkomna till smugglarkungarnas värld!
  Kanske drabbas ni lite av voodoo med Black Axe. (Vem fan släppte in dem?)

  Svara
 30. hllviken

   /  10/04/2019

  Svara
 31. Ofrivillig svenska

   /  10/04/2019

  Tyvärr är jag inte det minsta förvånad över att smugglaren ifråga har varit anställd hos AF, F-kassan och är / varit politiker då samtliga myndigheter och all annan offentligt (läs politiskt) driven verksamhet (kommuner, landsting / regioner etc.) sedan åratal aktivt ägnat sig åt diskriminering av svenskar under parollen ”inkludering”. ”Ju mer exotisk desto bättre” är deras devis och kompetensnivå o.dyl. är ingenting de intresserar sig för vid anställning resp. befordran, endast mörkt hudpigment och/eller muslim räknas.

  Svara
 32. weasel

   /  10/04/2019

  Den socialdemokratiska människosmugglaren har nu avgått.
  Och det är väl åtminstone någonting positivt.
  Men….om Sverige vore ett normalt land istället för ett tokland så skulle han väl även dömas till åtminstone 10 års fängelse ( dödsstraffet för landsförräderi är ju avskaffat ) och livstids utvisning ?
  Och naturligtvis skulle även alla som han har smugglat in i landet utvisas omedelbart.

  Svara
 33. hllviken

   /  10/04/2019

  Svara
 1. Året som gick del 3 | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: