Dansen kring gyllene kalven skulle startat redan för tre år sedan

Det där med Greta Thunberg, att det är hon själv som skapat hela hajpen, att det inte är någon annan som drar i trådarna osv kan man släppa nu

Hennes föräldrar ville börja exploatera henne redan när hon var 12-13 år gammal.

Stora Journalistpris-vinnaren Karin af Klintberg, som även producerat framgångsrika julkalendern ”Tusen år till julafton” och ”Bye Bye Sweden” med Lotta Lundgren och Erik Haag, berättar att det var artisten Malena Ernman som först kontaktade Karin.

– Hon hade en jättegod idé om hur hennes dotter triggat henne att tänka om och hur Malena blev den ofrivilliga miljökämpen som slutade flyga, fick lägga om sitt yrkesval och göra en massa förändringar på hemmaplan, säger Karin af Klintberg.

Malena Ernman som först kontaktade om en jättegod idé.

– Malena och familjen Thunberg hade ett jättebra programförslag som jag bearbetade.

De hade ett jättebra programförslag.

Och det är väl ingen slump att det var just af Klintberg som de kontaktade när de ville börja utnyttja Greta Thunberg, af Klintberg har ju tidigare gjort sig känd genom att vara genusfrälst och ständigt i sina produktioner framställa män som stenkorkade som i bästa fall klarar av att grymta lite oartikulerat och hon för också in aktuell politisk propaganda i produktionerna. Hon går lätt och ledigt från den ena religiösa sekten till den andra, från genus till klimat. Samma folk i båda sekterna.

I Bye bye Sverige så var det naken och ogenerad aktivistpropaganda några månader innan valet. Och mannen i serien framställs som en byfåne som inte ens vågar vidga sina vyer till grannbyn.

I julkalendern så framställs män som lata och korkade och som tjuvar och riktiga svin. Genusperspektiv genomsyrade såklart programmen enligt af Klintberg, då blir resultatet att män framställs just så…

Så ingen tillfällighet att just af Klintberg kontaktades när man skulle börja dansa runt den gyllene kalven.

Men kom ihåg, det är vi som protesterat mot detta som är de onda, som är hatarna, som är de elaka. Vi som direkt förstod vad det handlade om, det är tydligen vi som är ondingarna. Inte de som cyniskt ville utnyttja utan VI som inte ville utnyttja.

De ville alltså börja exploatera henne när hon var 12-13 år gammal. Men det är vi som inte ville det som är de onda. Smaka på det…

Aftonbladets krönikör skrev en av sina vanliga korkade hittepåkrönikor igår igen.

MVH

MiT

Föregående inlägg
Lämna en kommentar

64 kommentarer

 1. hllviken

   /  10/06/2019

  Det värsta är att vi alla blir så upptagna av verklighetsförfalskningar enligt onda agendor så det blir inte av att vi går till botten med det felaktiga och löser problemen.

  Svara
 2. MiT

   /  10/06/2019

  *https://www.facebook.com/OnskatAnvandarnamn/posts/10156676577586365*

  Svara
  • Bamse

    /  10/07/2019

   Jaså? Vad var det för konkreta förslag hon hade att komma med då?

   Jag tycker det är dags för de vuxna krafterna bakom Greta (vi vet alla att de finns) att själva träda fram och ta bladet från munnen. Exakt vem ska göra vad, när och hur?

   Svara
  • lensof

    /  10/07/2019

   Varför vill jag tro att Johan Varland är ironisk???

   Kanske för att han vill att vi ska ta Greta på allvar när hon vänder sig emot tillväxt, teknologiska lösningar och demokratiskt fattade beslut. Det är ju onekligen lite fascism över det. Vad vill hon (och dom som står bakom henne) göra med oss alla även med oss som inte delar hennes budskap. Ska vi nöja oss med att äta potatis, tvätta våra kläder för hand i kallt vatten och vördsamt lyda obildade tonåringar och en massa dolda makthavare?

   Det är väldigt svårt att ta en bortskämd ung flicka på allvar när hon angriper allt det som gett henne den priviligierade situation hon har.

   Men kanske förminskar vi henne, kanske har Varland rätt i detta. För kanske är hon riktigt, riktigt farlig i sin ångestspridande verksamhet som vill få oss att ge upp allt det som ger oss möjlighet till en positiv utveckling just där hoten finns. Och hon sprider ju inga lösningar. Hon sprider låsningar och tillbakagång.

   Svara
 3. Weasel

   /  10/06/2019

  Liksom….Tjena, SVT, jag har en 13 årig dotter med ett antal psykiska diagnoser. Har ni lust att göra en dokumentär om henne?

  Jag nominerar härmed Malena till ”årets mamma” 🙄

  Svara
  • Grodan Boll

    /  10/07/2019

   Titeln är ”Årets mam</b<a", men nära nog.

   Svara
 4. Senior

   /  10/06/2019

  Kanske lite ot, men ändå en långsökt koppling till ”Gretas” propaganda, denna är väldigt läsvärd och förtjänar att lyftas.

  http://fnordspotting.blogspot.com/2019/10/om-fornedring-som-politiskt-vapen.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+Fnordspottin+(Fnordspottin%27)&m=1

  Svara
 5. Daniel Hammarberg

   /  10/06/2019

  Kvinnokönet är det fysiska förkroppsligandet av ondska – det är allt jag kan säga. Det är bra ironiskt att man som man i dagens kvinno/fiendestyrda media får se sig ”representerad” i sin egen frånvaro med de saker man sägs stå för. Medan kvinnor, som aldrig brytt sig om annat än att trygga sin egen tillvaro (förutom den modersinstinkt de ärvt från djurvärlden, vilket inte de som påstådda ”människor” ska kunna ta på sig äran för), framställer sig själva som altruistiska.

  Något som gått upp för mig den senaste tiden är att alla kvinnor har det inom sig att vara utmärkta skådespelare. Allt de gör är skådespel. Inget de säger har något med sanning eller verklighet att göra. Och de har nått den ställning de har i dagens samhälle genom att manipulera våra (vi människors) känslor och dra fördel av våra uppfinningar och teknologi.

  Själv tror jag starkt att även denna Greta hänger sig åt rent skådespel. Inte skulle hon väl kunna klara mötet med alla världens dignitärer om hon faktiskt var den aspergarflicka hon påstod sig vara? Jag såg en dokumentär härom veckan om ett parförhållande, där en kvinna av detta slag i 30-årsåldern förhalade allt i relationsväg till den grad att det tog sådär 10 års tid innan de först hoppade i säng med varandra. Men 16-åriga Greta, hon skakar lugnt tass med Obama och dylika utan att ens rodna. Dock skulle hon då inte vara den första tjej som simulerar detta tillstånd, det måste medges.

  Och västvärldens kvinnor letar febrilt efter någon vit man som uttrycker sig alltför klandervärdigt om Greta, så de kan ställa honom till svars. Eftersom de vet att det är oss vita män(niskor) de behöver utpressa för att få de saker de vill ha. De gör sig inga besvär med svarta män, de är endast fattiga. Förutom en del rappare som underligt nog fått stor publik i dagens värld.

  Själv har jag börjat tvivla på om de själlösa och materialistiska varelser som utger sig för att vara människosläktets kvinnokön på något sätt är människor. Mer och mer ter de sig för mig som rena demoner, som har som enda mål att ljuga, manipulera, förstöra och plåga. Jag sörjer inte att jag är ensamstående i dag, för jag har insett att jag nog hellre skulle avtjäna livstidsstraff i Kumlabunkern eller annan säk-klass-1-anstalt än att bo ihop med en kvinna. Man märker verkligen hur nedbrutna män blir av att göra det. Den enda nackdelen är att man inte kan skaffa barn på det viset – annars är det trevligast att ha så lite med kvinnokönet att göra som möjligt.

  Svara
  • Steerpike

    /  10/06/2019

   Du får mig att tänka på Clippy från 90 talet ‘Det ser ut som att du skriver islamistpropaganda, vill du ha hjälp?’

   Svara
  • Weasel

    /  10/06/2019

   Hmm….jag hade tidigare ett förhållande med en tjej från skellefteå som hette Jenny .
   Det låter som om du också har haft det…? 🙂

   Svara
   • Kronblom

     /  10/07/2019

    För en massa år sedan när SNL var roligt fanns det ett återkommande inslag där Rob Schneider berättade om sina f.d. flickvänner.

    Svara
   • Kristian

     /  10/07/2019

    ”Man måste vara strikt objektiv när man skriver sin avhandling. Mitt första utkast hette ‘Om otrohet bland svenska subbor’, men jag fick skriva något annat.”
    – Fredrik Lindström (under ståupptiden, innan förvandlingen till en tredje klassens Stephen Fry.)

    Svara
  • Utlandssvensk

    /  10/08/2019

   @ Daniel Hammarberg,

   Vi människor är kraftigt dimorfa varelser och de två könen har varit utsatta för dramatiskt olika evolutionärt tryck, vilket helt rimligt har resulterat i fundamentalt olika beteende.

   Män är gjorda för att manipulera sin omvärld, kvinnor är gjorda för att manipulera män. Det har inget att göra med att vara god eller ond. Men om man ska kunna upprätthålla en fungerande civilisation måste man erkänna dessa biologiska realiteter och ha ett samhällssystem som tar hänsyn till dem. Att vi nu har avlägsnat oss från detta är, enligt min uppfattning, grundorsaken till att vi håller på att ersättas av andra kulturer som fortfarande upprätthåller traditionella könsroller.

   Vi kan gnälla och klaga hur mycket vi vill på muslimerna, men fakta i målet är att de håller på att erövra oss. De vinner och vi förlorar. Om vi är intresserade av att få stopp på detta, måste vi rimligen ta oss en funderare på varför så är fallet. Uppenbarligen har det inget med t.ex ekonomi eller teknologi att göra, eftersom vi är oroligt mycket bättre på dessa områden. Vidare gäller att vi under mer än tusen år kämpade hårt för att undvika kolonisering. Men nu har vi inte bara gett upp motståndet utan dessutom använder vi en stor del av våra resurser till att aktivt underlätta koloniseringen. Varför? Som jag ser det, är det en ganska uppenbar effekt av att vi har gett kvinnorna i väst avgörande politiskt inflytande.

   Anledningen till att det inte finns några spår av kvinnodominerade samhällen är troligen inte att det inte har funnits några sådana utan snarare att de har besegrats och utplånats ganska omedelbart när de har kommit i kontakt med maskulina samhällen. Detta har resulterat i att alla civilisationer och kulturer som har överlevt någon längre tid har haft starka tabun mot bestämmande kvinnligt inflytande.

   Svara
  • MK

    /  10/09/2019

   ”Jag sörjer inte att jag är ensamstående/…”

   Ingen är nog heller förvånad att du är ensamstående.

   Svara
 6. Senior

   /  10/06/2019

  ”Aftonbladets krönikör skrev en av sina vanliga korkade hittepåkrönikor igår igen.”

  Personligen anser jag att denna mening borde stå i pluralis, jag gick för skojs in på slasket för att se vad du avsåg, men alla krönikörer var lika illa i mina ögon.

  Kan du möjligen precisera vad du avsåg?

  Svara
  • Weasel

    /  10/06/2019

   Instämmer.
   Jag gick oxå in på aftonbladet och där fann jag
   * Johanna Fränden som informerade om att det är främlingsfientligt att ogilla att förädrar utsätter sina spädbarn för helt onödiga kirurgiska ingrepp.
   * Lena Melin som informerade om att torktumlare bör avskaffas eftersom dom förstör klimatet.
   * Linnea Claesson som informerade om att poliser skiter i våldtäktsoffer.

   Det är faktiskt helt omöjligt att veta vilken av alla krönikor det är som avses med tanke på att ALLT som skrivs i Aftonbladet är imbecillt…

   Svara
   • G

     /  10/06/2019

    ”Köksbordskirurger” utför illegal omskärelse på pojkar

    Det finns en utbredd marknad där okvalificerade män utför omskärelse för svarta pengar, enligt en granskning från SvD.

    Följderna kan bli blodförlust, huddefekter och amputation.

    – Gud garanterar att det blir bra, säger en man som SvD talat med.

    Svenska Dagbladet har granskat vad som kallas ”köksbordskirurgi” – olagliga omskärelser för svarta pengar. Socialstyrelsen har tidigare uppskattat att tusentals sådana ingrepp görs årligen, men mörkertalet betraktas som stort.

    Tidningen har varit i kontakt med fyra män som utför omskärelser för omkring 2 000 kronor. En av dem började operera pojkars underliv på flyktingförläggningen där han blev placerad när han kom till Sverige. Det tipsas också om män som utför omskärelse i arabisktalande Facebookgrupper.

    – Det är Guds påbud att göra omskärelse. Det här är den smutsigaste delen av kroppen, där du bajsar och kissar. Trots alla bakterier är man frisk där. Gud har gjort att det läker lätt, säger en man i 50-årsåldern till SvD. Han beskriver sig som en erfaren omskärare.

    För barn som är yngre än två månader kan man lagligt utföra omskärelse utan läkarlegitimation, om man har tillstånd från Inspektionen för vård och omsorg. Men det har inte männen som SvD varit i kontakt med, och ett sådant har inte beviljats sedan 2015, enligt tidningen.

    En av männen har sökt och fått avslag – eftersom smärtlindringen han uppgett sig använda inför operationen inte är tillräcklig. Ändå erbjuder sig mannen att utföra omskärelse för 2 000 kronor på en ettåring, enligt SvD – något som dessutom kräver läkarlegitimation.”
    https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/0nOp6A/koksbordskirurger-utfor-illegal-omskarelse-pa-pojkar
    https://www.svd.se/pojkar-utsatts-for-illegal-omskarelse-i-svenska-hem-ordnar-resor-varje-dag

    Svara
   • G

     /  10/06/2019

    ”Lööf om kravet på omskärelseförbud: Var dåligt påläst

    Kritiken var hård när Centerns partistämma antog en motion om att förbjuda omskärelse av pojkar såvida det inte sker av medicinska skäl.

    Detta skedde trots att partistyrelsen hade yrkat avslag.

    – Det här är inget vi kommer att skriva riksdagsmotioner om, sa C-ledaren Annie Lööf kort efter att beslutat var klubbat.

    Men 2007, när Lööf hade suttit i riksdagen i ett år, lät det annorlunda. Då förespråkade hon omskärelseförbud i en motion.

    I ”Ekots lördagsintervju” i P1 resonerar partiledaren om åsiktsbytet.

    – Jag beklagar partistämmans beslut för jag tycker inte att man har fått med hela perspektivet. Barnrätten och integriteten är viktig, men det finns också värden som religionsfrihet och nationella minoriteters rätt att få utöva sin religion i Sverige.

    Men står du inte för det du skrev i din motion?

    – Nej, jag gör faktiskt inte det. När den motionen kom så var jag integritetspolitisk talesperson. Jag såg frågan strikt utifrån ett barnrätts- och integritetsperspektiv.

    – Nu när jag pratat med väldigt många organisationer så har jag insett att den här frågan har betydligt större dynamik.

    Lööf konstaterar att FN:s barnrättskommitté slagit fast att omskärelse är förenligt med barnkonventionen.

    Hon medger också att hon var dåligt påläst när motionen författades.

    – Ja, jag var nog det. Men framförallt såg jag detta utifrån min roll som integritetspolitisk talesperson. Det finns många andra värden och dimensioner som också är viktiga.

    – Barnrätt och integritet är fundamentala i en liberal demokrati. Men det är också religionsfrihet, mångfald och tolerans. I den här frågan står perspektiven emot varandra, och det är därför liberala politiker kan landa i olika slutsatser.”
    https://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/dOzR31/loof-om-kravet-pa-omskarelseforbud-var-daligt-palast

    Svara
    • Weasel

      /  10/06/2019

     ”Barnrätt och integritet är fundamentala i en liberal demokrati. Men det är också religionsfrihet, mångfald och tolerans. ”

     Eller med andra ord och i klartext :
     Barns rätt att slippa bli utsatta för övergrepp är viktig, men inte lika viktigt som föräldrarnas rätt att få begå övergrepp.

     Jag måste även erkänna att jag blir oerhört förvånad och närmast chockad över att få veta att Annie Lööf hade en frisk åsikt för 7 år sedan.
     Jag blir dock inte ett dugg förvånad över att hon helt har bytt åsikt sedan dess.

     Svara
    • Olof

      /  10/06/2019

     ”Barnrätt och integritet är fundamentala i en liberal demokrati. Men det är också religionsfrihet, mångfald och tolerans. I den här frågan står perspektiven emot varandra, och det är därför liberala politiker kan landa i olika slutsatser.”

     De står inte det minsta emot varandra. Om man inte tror att ”min kropp” och ”din kropp” är samma sak. Tror man det är man mer än lovligt störd. En liberal politiker, i ordets klassiska mening, kan naturligtvis aldrig hamna i någon annan slutsats än att individen har rätt att bestämma över sin egen kropp.

     Svara
    • Kristian

      /  10/07/2019

     ”Barnrätt och integritet är fundamentala i en liberal demokrati. Men det är också religionsfrihet, mångfald och tolerans. vissa allt mer röststarka grupper och eventuella jobb i FN som kontrolleras av deras internationella motsvarighet.”

     Svara
 7. Vilken underbart träffande rubrik du fick till den här gången! 😀

  Svara
 8. info

   /  10/06/2019

  Svara
  • Kristian

    /  10/07/2019

   Jag vill se film från korridoren som visar total avsaknad av Che Guevara, Hammare och Skära, o. dyl.
   (Ser att mullog nämner detta i kommentarerna.)

   Svara
 9. MiT

   /  10/06/2019

  Svara
  • Weasel

    /  10/06/2019

   Aaah , jag är lite trög , men nu trillade polletten ner…och jag ser att det som jag först trodde var en dammvippa i själva verket är en bild på aftonbladets krönikör 🙂

   Svara
  • Senior

    /  10/06/2019

   Dito!

   Men fan vet om inte Melin var mest korkad. Hon hävdar att en pool är farlig för miljön och erbjuder istället ”tusentals sjöar” som alternativ.

   -Hur har hon tänkt sig att folk skall ta sig dit utan miljöskadlig förbränning som producerar koldioxid? (Om hon nu tror på den religionen.)

   Minimalt koldioxidutsläpp torde man i förlängningen få genom den korta transporten till och från badbaljan på den egna tomten.

   Svara
 10. hllviken

   /  10/06/2019

  NÄMEN!!! Känner de inte flygskam???

  Svara
 11. info

   /  10/07/2019

  Svara
 12. info

   /  10/07/2019

  Svara
  • Kristian

    /  10/07/2019

   … för att inte tala om barnen som gräver kobolt till din mobil.

   Svara
 13. info

   /  10/07/2019

  Svara
 14. info

   /  10/07/2019

  Svara
  • Kristian

    /  10/07/2019

   ”Tvingande solidaritet”?
   Den människa har missförstått minst ett av de två orden. ”Tvång” vet sossar allt om, så det kan inte vara det.

   ”Demokratisk socialism” är väl första steget mot att förstå ingenting.

   Svara
   • Rikard

     /  10/07/2019

    Hej.

    Som alltid när det handlar om solidaritet så har den gamle humanisten och cyklisten Tage Danielsson sagt det på bästa tänkbara sätt:

    ”“Den solidariteten som är tyst
    -en pakt, en gång för alla underskriven-
    den gör dig till en armlös marmorbyst, en prydnadssak, bekväm och undergiven
    Den solidariteten som har kraft
    är den som ständigt kollar sina gränser,
    förarglig, fräck, med ögonen på skaft, starrbligande på valda korpulenser.”

    Man söver oss med falskt och fagert tal.
    Avsikten är med denna tankebråte, att få den solidariske lojal
    som undersåten mot sin översåte.”

    Denna dikt inledde essän ”Mordet på solidariteten” som trycktes i Expressen 1984, och i samlingen ‘Samlade tankar från roten’ 1986. Man kan hitta hela på nätet, vilket rekommenderas, då Danielsson idag av etablissemanget troligen behandlats som Dan Park; hans åsikter hade kallats hat och hets och rasism och fascism.

    Ett smakprov ur essän:

    ”Massmedia styrs alltmer ohöljt av partipolitiker och deras välplacerade vänner. En samling bröder och systrar av alla partifärger, osams om det mesta men rörande eniga om att politiker ska sköta allt som finns att sköta, tillsätter, avsätter, insätter, utsätter och omsätter resten av befolkningen alltefter partisympatier: . .
    Ett sådant samhälle blir inte välskött…”

    Vad hade Hanna Stjärne, Jan Helin, Peter Wolodarski, han som fick sparken från Expressen, eller Anders Lindberg sagt om dessa ord, tro?

    Kamratliga hälsningar,
    Rikard, fd lärare

    Svara
    • ”Massmedia styrs alltmer ohöljt av partipolitiker och deras välplacerade vänner.”

     Tror det är tvärtom idag, men det må vara påvens skägg.

     Svara
   • Senior

     /  10/07/2019

    Demokratisk socialism är en oxymoron.

    Socialdemokrater är helt enkelt mensjeviker. De utnyttjar demokratin för att införa socialism.

    Svara
 15. info

   /  10/07/2019

  Svara
 16. info

   /  10/07/2019

  Svara
 17. MiT

   /  10/07/2019

  Svara
 18. info

   /  10/07/2019

  Svara
  • Motkraft

    /  10/07/2019

   Nu verkar han vara aningens speciell men bilden ovan är fejk. Men det var kanske uppenbart för alla 😉

   Svara
   • The Perfect Man

     /  10/08/2019

    I dagens Sverige kan man aldrig veta…

    Svara
   • hllviken

     /  10/08/2019

    Jag vill mycket gärna få veta sanningen om detta.
    Var kan man se beviset för det ena eller andra?

    Svara
 19. info

   /  10/07/2019

  Svara
 20. info

   /  10/07/2019

  Svara
 21. info

   /  10/07/2019

  Invandrare som har fått utvisningsbeslut men fortfarande uppehåller sig i Sverige ska få begå brott som ger upp till ett halvårs fängelse utan att riskera straff. Det föreslår regeringen, rapporterar TV4 Nyheterna.

  Svara
  • Rikard

    /  10/07/2019

   Hej.

   Det minskar polisens/rättsväsendets arbetsbörda, trycket på häkten och förvar och snyggar till statistiken. Så lagom till valet kan Lööfven visa att politiken varit framgångsrik: kurvorna pekar ju åt rätt håll.

   Och det är den måttstock alla förslag från S och resten av byket skall bedömas utifrån: på vilket sätt gynnar och stärker det rådande regim och ordning?

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, fd lärare

   Svara
   • info

     /  10/07/2019

    Rikard,
    om det blir helt riskfritt att t.ex. snatta, så inte kommer polisen få mindre att göra.
    Det kommer bli mängder med snatterier där affärsinnehavaren kontaktar polisen som måste utreda om personen fått utvisningsbeslut eller inte eftersom de flesta snattare kommer hävda att det inte är någon idé att anmäla dem eftersom de ändå ska utvisas.
    Nej, det enda rätta är att låsa in personerna i väntan på utvisning.

    Svara
    • Efter tio anmälningar kan man sätta dig affärsinnehavaren för att han ödslar polisens tid.

     Svara
 22. Kristian

   /  10/07/2019

  Inte landet ”lagom”.

  ”Om Reagans och Thatchers arvtagare kan samarbeta med Sverigedemokraterna, varför kan inte M?”
  https://samtiden.nu/2019/10/om-reagans-och-thatchers-arvtagare-kan-samarbeta-med-sverigedemokraterna-varfor-kan-inte-m/
  ”Sverigedemokraterna bygger framgångsrikt upp internationella kontakter med konservativa partier, men i Stockholm klarar andra partier inte ens av att ta en lunch med partiledaren.”

  Länkar till:
  ”Arvet efter västerlandet”
  https://www.di.se/ledare/arvet-efter-vasterlandet/
  ”I den mån Ryssland har lyckats influera Le Pens och Salvinis partier, anses USA i dag ha grepp om nationalistpartierna i Öst- och Centraleuropa, Tyskland och Skandinavien, i Sverige alltså SD.
  […]
  Även SD:s internationella genombrott och International Republican Institutes besök säger något viktigt om den politiska utvecklingen i Sverige. Man kan invända att amerikansk politik mest är Trump och att brittisk mest är brexit, men när dammet har lagt sig står de amerikanska och brittiska konservativa partierna kvar. De kommer även i fortsättningen att ha regeringsmakt och inflytande långt bortom sina stränder och de kommer att skapa transatlantiska gemenskaper.”

  Svara
 23. Törnrosa

   /  10/07/2019

  Bläddrade lite bland inläggen. Deprimerande. Sverige verkar vara fullt av idioter som tycks tigga om att bli utrotade. Killen insvept i blå skrud. Är han på riktigt?

  Löfven lika smart som vanligt öppnar för fler brott. Här går amnestin före brottet. Någon borde se till så att det svenska Gökboet stoppas. En sjuksyster kanske…

  Såg hos Ledarsidorna att riksdagen dessutom jobbar på att försöka införa ytterligare positiv särlag för islam – på sikt skulle det kunna leda till att islam blir statsreligion. Något som aldrig den svenska kyrkan kan bli, funderar Westerholm. mvh

  Svara
 24. sosse

   /  10/08/2019

  Svara
 25. centern

   /  10/08/2019

  Svara
 26. Innoperp

   /  10/08/2019

  Har en bekant av arabiskt ursprung som blev omskuren av en illegitim skinnklippare, där delar av glans (huvudet) grodde ihop med ärret från ingreppet. Resultatet är att han har problem att hålla stånd och komma til skott, samt att dasen ser helt jävlig ut och ger honom problem med självförtroende och potens.
  Omskärning, manlig som kvinnlig är bedrövligt och borde förbjudas förutom i de fall där förhuden är trång och operation krävs.

  Svara
 1. Dansen kring gyllene kalven skulle startat redan för tre år sedan — WTF? – Life, Death and all between

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: