Hur stor skuld har genussekten?

Såg UG i onsdags om transpersoner och att det är en stor ökning av unga som anser sig vara trans och vill genomgå behandling. Hittepå letar sig in i utredningar och tankar hos politiker, t ex att 40% av de unga som väntar på en utredning ska ha försökt ta livet av sig som t ex Åsa Lindhagen säger. Hittepå som förmodligen kommer från RFSL. Vad gör RFSL i såna utredningar? De är ju inte intresserade av fakta och verklighet utan enbart av att sprida vänsterextremistisk ideologi. Som alla genusmarinerade är.

Det är ganska tydligt att organisationer med egna agendor fått stort inflytande i den här frågan.

Att det finns de som på riktigt är födda i ”fel” kropp är väl knappast någon som inte tror förekommer? Människan är ju komplex men att det plötsligt skulle välla fram genuina fall av unga är knappast vare sig troligt eller rimligt.

Så vad beror det på?

Har genussekten en skuld i detta? Minns ni Hjernevask? Där var det en norsk genusvetare som sa att ena dagen kan man vara homo och nästa hetero, inga problem alls.

Hur länge har genusfolk tillåtits påverka våra barn och unga på dagis, förskola, skola och sen vidare i organisationerna på arbetsplatserna osv? Kanske det börjar ge resultat i form av förvirrade människor som inte ens vet om de är killar eller tjejer? För genusfolk hatar ju individualism, alla ska vara hen eller vilken av alla 200 modekönsidentiteter som passar för dagen eller alla samtidigt, alla ska ha samma grå arbetaruniform, alla är likadana osv. Det blanka pappret.

Vad gör genustankar som att man motverkar sexövergrepp om man inte har en brandbil på dagis med barnen? Eller de där böckerna som ”problematiserar genus och familjekonstellationer”? Barn som kanske sen får div andra psykiska problem eller kanske redan har? Barn som ständigt matas med att alla är likadana, att det bara är det yttre som skiljer? När de sen upptäcker att alla inte alls är likadana?

Vad gör kodspråk från dagispersonalen när de genussyndar med barnen? För ungarna fattar ju rätt fort ändå.

Vad gör alla ”lyft” som man gör med tjejer för att de ska välja sånt som de förmodligen inte ens är intresserade av med ungdomarna, både tjejer och killar?

Vad gör det barnen när man byter könen i barnböcker?

Och när de sitter framför Barnkanalen på kvällen så ser de Super-Peter.

Och på Lilla Aktuellt är det radikalfeminism, alltså genusfeminism, som pumpas ut.

Och de som besöker Lilla Aktuellt och berättar hur det EGENTLIGEN ligger till är alltid såna som Genusfotografen, Lina Thomsgård och liknande.

Och UR matar på med sina produktioner som visas på Barnkanalen. Kolla ämnesorden. Producenten förklarade att det var satir och ironi. Riktat till 6-10-åringar. Precis i den åldern då man är som bäst på att förstå satir och ironi…

Extremister förklarar i Aktuellt att antal skillnader i orgasmer mellan män och kvinnor är en samhällelig orättvisa. RFSL var det alltså, de bara pumpar ut propaganda. Och är med i statliga utredningar.

Man ville alltså föreslå att 15-åringar skulle få göra könsoperationer utan föräldrarnas godkännande. 15-åringar. Föräldrarna skulle inte få reda på någonting enligt förslaget. Ligger i linje med vänsterextremisters vanliga idéer, att det är bättre att staten bestämmer över barnen och uppfostrar dem.

Det verkar vara mest unga tjejer som söker hjälp för könsdysfori, Det är väl heller ingen slump att just unga tjejer står och skriker på Fi-möten, att de samlas för klimatdemonstrationer, som startar marxsist-möten på skolor, som kräver att få genusgranska skolmaterial, som kräver safe spaces osv då de de facto är mer lättmanipulerade och lättledda än killar. Detta utnyttjas stenhårt av genusfolk.

Kan inte barnen bara få vara unga och växa upp? Är inte tonåren tillräckligt skitjobbiga ändå med allt som händer i både kropp och huvud utan att man måste experimentera med dem också? Tänk de som drabbas av andra psykiska grejer som är jobbiga nog och samtidigt pumpas full av genuspropaganda via dagis, skola, tv osv? Propaganda som motsägs av verkligheten man observerar? Klart det kan börja snurra i huvudet då! Speciellt om man är i en känslig period.

Andra psykiska problem ligger bakom en hel del av fallen, det vet man ju, och ändå vill man gasa på med att låta 15-åringar starta utredning och behandling utan föräldrarnas godkännande!

Det är märkligt nog alltid samma typ av folk, aktivister långt ut på vänsterkanten, som är inblandade i horribla grejer.

När Kapten Klänning var aktuell med sitt jämställdhetsarbete så ville feministiska kvinnoorganisationer utse honom till Årets man (eller var det Hederskvinna? Minns inte riktigt) trots att varningsklockorna ringde. Man gjorde honom untouchable tills det avslöjades på ett brutalt sätt.

Bortträngda minnen passar bra på Feministiskt Forum 2014. Efter UG för några år sedan finns väl inte så många som tror på det längre va? Undrar vad den där Christiansson sysslar med numera, han som kämpade så hårt för just bortträngda minnen? Undrar också vad de där läkarna som var med tycker idag…? Nu undrar man ju hur man kan ställa upp på nåt sånt men om man kollar vem som är arrangören så säger väl det en del…

På det där Feministiskt Forum kunde man visst lära sig att bli lesbisk också.

Vi har Eva Lundgren och ritualmördade och halvt uppätna nedgrävda barnlik i skogarna runt Södertälje. Lundgren hittas i radikalfeministiska kretsar, alltså det som i Sverige är mainstreamfeminism och som ALLTID hittas väldigt långt ut på vänsterkanten. Kolla gärna på Könskriget för att fräscha upp minnet!

Asylaktivister är ännu ett område där man hittar samma sorts människor.

Nu senast är ju de apatiska barnen på tapeten, samma sak där, de som varit mest aktiva i debatten om de apatiska och hävdat att de inte alls varit fejkat hittas alla långt ut på vänsterkanten, t ex Tamas och Ascher (från Barnläkarföreningen).

Ascher och Barnläkarföreningen har ju också varit starkt drivande om att de sk ensamkommande barnen inte alls varit ljugande vuxna.

Osv i oändlighet!

Alltid samma sorts folk som direkt orsakar enorma samhällsproblem och lidande för många människor. Ibland är det t o m samma personer som återkommer år efter år och tillfrågas ständigt, de är med i tv, i tidningar, i utredningar osv trots att de många gånger bevisat att de inte har där att göra. Givetvis var både RFSL och Barnläkarföreningen med i utredningen som påstod att 40% av de unga som står i kö för utredning om könsdysfori begått självmord.

Den typen av folk är med i alla sorters utredningar, när förrförra regeringen skulle utreda män och jämställdhet så slog genusfolket bakut och hävdade att det var helt onödigt, att de redan forskat tillräckligt om det och som exempel gavs

För att direkt i stycket efter

skriva det där. De begriper inte ens att vad de räknar upp som goda exempel lika gärna kan ligga bakom att det går dåligt. Finns inget som de lyfter fram som inte har syftet att se män som problem, ja nästan förlöjligande. Precis ALLT ovan har som syfte att vara MOT män, inget annat. Genusfolk kan inget annat.

Det där lyfte alltså genusfolk fram som gedigen forskning om män för att bevisa att det inte behövdes nåt mer. Och inte några genusstudenter som påstod detta utan professorer. ”Mäns positioneringar som feminister”. Eller Brummande bilar av Dag Balkmar liksom…

Genusfolket fick panik när de trodde att de inte skulle få vara med och påverka med sin smörja. Vilket de såklart fick. För inget viktigt skulle ju få komma fram.

Så hur stor skuld har genusfolket för det man såg i UG? Eller föralldel för de samhällsproblem vi ser överlag? De har ju varit inblandade och drivande i precis ALLT som sen visat sig vara fel på alla tänkbara sätt?

MVH

MiT

Lämna en kommentar

29 kommentarer

 1. De verkar tycka att vanliga människor inte skall få existera utan alla måste omkonstrueras i enlighet med vänsterextremistisk genusteori, de skall genom massiv propaganda tvingas till förändring av hur de tänker, talar och hur de beter sig sexuellt!!!
  Allt i enlighet med kulturmarxismens riktlinjer för hur man slår isär och krossar kärnfamiljen och sedemera nationalstaten.

  Svara
 2. hllviken

   /  10/11/2019

  Bryt ner normbrytarnas norm!

  NIVELLERA DEM!

  Svara
 3. hllviken

   /  10/11/2019

  En massa andar har flugit in i fel kroppar!

  Svara
 4. fet feministkovändning deluxe

   /  10/11/2019

  Kovändningar i etablerad media från att propagera för saker som förstör människors liv till att plötsligt vara emot det, när facit ligger på bordet.

  SVT-aktivisterna tar inte ens statsministern i hand och säger att de ”vi” har varit naiva. De låtsas som att det regnar. Trots massiv tidigare propaganda.

  Det rationella vore att lägga ner public service och skapa ett sakligt och opartiskt public service. Fritt från radikal ideologi och sektmentalitet.

  Det kommer såklart inte att ske med denna institution, bestående av radikala aktivister.

  Svara
 5. MiT

   /  10/12/2019

  Svara
  • Olof

    /  10/12/2019

   Tyvärr har ju Rebecca helt fel här.

   Jag kunde omedelbart gissa vad hon hittade i dem.

   Svara
  • info

    /  10/12/2019

   Svara
  • Motkraft

    /  10/13/2019

   Jag undrar ju om de som fått efterlevnadspension och sedan tar hit sina föräldrar via anhöriginvandring tvingas betala tillbaka pengarna de fått?

   Detta är ju Sverige, gissar att de inte behöver det. ”De kunde ju inte veta att föräldrarna levde och det vore ju synd om dem om de måste betala tillbaka pengarna”.

   Svara
 6. hllviken

   /  10/12/2019

  Svara
  • Olof

    /  10/12/2019

   Nu var det ju en liten felskrivning där, 158 miljoner skall det vara inte 158 biljoner.

   Men ja, det är ganska hårresande. Och jag skulle bli förvånad om det ens är mer än 20% vars föräldrar är döda.

   Men återigen bör man nog framförallt rikta ilskan mot politikerna. Varför delar vi ens ut efterlevandepension till någon vars föräldrar inte är svenska medborgare? Hela det systemet verkar ju helt absurt.

   Svara
   • hllviken

     /  10/12/2019

    Min tolkning:

    158 285 931 miljoner. Dvs drygt 158 miljoner.

    Svara
   • Anledningen till att vi har efterlevande pension torde vara att om någon dör under arbetslivets gång så blir inte de efterlevande lottlösa. Kravet torde vara att föräldrarna bott och arbetat i Sverige.

    Svara
 7. Rikard

   /  10/12/2019

  Hej.

  För att försöka svara på frågan så har gensusekten som du kallar dem 100% ansvar, tillsammans med läkare som inte säger nej och stopp.

  Vi har haft ett gediget och på vetenskap baserat metodiskt system för transsexuella, som fungerade väl. Utredningsperioden var minst två år väl själva transiteringsutredningen påbörjades, och genomfördes av två av varandra oberoende arbetande psykiater, vilkas resultat stämdes av, av en arbetsgrupp bestående av psykolog, kurator, läkare (helst endokrinolog) och de två psykiatrikerna. Resultatet skulle vara entydigt och bortom rimliga tvivel att det rörde sig om äkta transsexualitet, och inte en psykisk störning (som disassociativ personlighetsstörning, grav kropps-dysmorfi, eller liknande). Även kromosomerna kontrollerades och hormon-utsöndring/upptagning kontrollerades över utredningstiden. Personens historik gicks igenom – om personen exempelvis under barndomen och puberteten uppvisat typiskt könsbundet beteende, klädsel, intressen med mera för det kön den anser sig tillhöra, och anhöriga tillfrågades om detta.

  Väl allt detta var avklarat och personen under en period av flera år, minst de två som utredningen varade som kortast, levt helt och hållet som det kön den anser sig ha, kunde hormonbehandling och kirurgi ens diskuteras.

  Det är självklart att den sortens sållning och urval rensade väck de som av olika psykologiska skäl manifesterade sin ohälsa genom att vilja ändra sin kropp och identitet. Det är dessa som gjorts till symboler, tolkar och talespersoner för och av pedofil-organisationen RFSL (man hanterar sexuella övergrepp mot barn som katolska kyrkan gjort: locket på och skuldbelägg offret).

  Det finns vissa former av psykiska störningar där personen lär sig/ges möjlighet att göra sin svaghet till styrka via omvärldens empati och hjälp: ätstörningar tar sig t ex oftast formen av utpressning mot vårdgivare och anhöriga. När personen inte får som den vill/livet går på tok används åkomman (under)medvetet för utpressning: personen blir sämre tills den får sin vilja fram. Det säger nog sig självt att detta som är nog så svårt att hantera professionellt inom psykiatrin är nästan omöjligt att korrekt bemöta för anhöriga eller för den som lägger ett ideologiskt/politiskt filter på det.

  Det här är inget annat än perversa människor som offrar barns liv för att bevisa sin hypoteser: de har visat sig sakna stöd i den verklighet man kan observera, så nu skall denna verklighet tvingas lyda hypotesen så att hypotesen är sann.

  Att utländska folk som araber och liknande anser oss sinnessjuka och onda är ibland inte att förvånas över.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

  Svara
 8. info

   /  10/12/2019

  Ungefär samtidigt var trädgränsen i de svenska fjällen 600 m högre än idag eftersom det var 3,5 – 4 grader varmare då.

  Svara
 9. info

   /  10/12/2019

  Svara
  • Senior

    /  10/12/2019

   Sak samma med Europa som en ”kärnvapenfri zon”.

   Det är bara ett annat sätt att säga att det är ok att de står placerade på östra gränsen till Europa och har full täckning in i Europa, men att europeiska länder skall sakna samma möjlighet…..

   -Samt att detta resonemang rent inrikespolitiskt förhindrar ett närmande till NATO.

   Svara
 10. info

   /  10/12/2019

  Svara
 11. MiT

   /  10/12/2019

  Svara
  • Ofrivillig svenska

    /  10/12/2019

   Nog för att vi inte egentligen behöver fler lagar men när man (ännu en gång) läser sådant som Csaba-Perlenberg skriver är det inte utan att man önskar sig en lag mot ”terror-apologeti”, eller vad man nu skall kalla den. För övrigt är det för mig obegripligt att alla i MSM uppenbarligen tar så lätt på allt ifrån terrorism till s.k. home-invasions och allt där emellan, men agendan står väl över allt.

   Svara
   • Senior

     /  10/12/2019

    Jag misstänker starkt att det redan finns lagar man kan tillämpa, förutsatt att viljan finns.

    Exempelvis borde det kunna tolkas som landsförräderi att strida på motståndarens sida.

    -Det förutsätter förvisso att vår feministiska regering anser IS vara våra motståndare, vilket deras undfallenhet i frågan får mig att undra över…..

    Svara
 12. MiT

   /  10/12/2019

  Svara
 13. MiT

   /  10/12/2019

  Svara
 14. MiT

   /  10/12/2019

  Svara
 15. hllviken

   /  10/12/2019

  Genussekten ingår i globalisternas strävan att bryta ned de demokratiska nationalstaterna.

  Svara
 16. info

   /  10/12/2019

  Svara
 17. Senior

   /  10/12/2019

  Jag har sagt det förut, och jag kommer att säga det om och om igen:

  Jag kommer aldrig att förlåta dessa feminister för det de utsätter våra barn och ungdomar för. -Aldrig.

  Svara
 18. Du river upp starka minnen. Många av de galningar som fanns på den tiden, finns ju inte längre i debatten. Det finns förvisso nya galningar, men jag får ändå känslan av att de retirerat något. Kanske till sina skyddade rum.

  Svara
 1. Hur stor skuld har genussekten? — WTF? – Life, Death and all between

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: