Vad man hittar på facebook

Man hittar ett och annat på fb då och då, bl annat det här

Allt är rasism för en del. Oavsett. Känner ni igen fb-sidan?

Japp, jag har nämnt dem förut, förra gången var det samma sak, vräkte på och kallade folk rasister på ett maniskt sätt trots att ingen rasism fanns. T o m när de själva konstaterade att det var sant så fortsatte de, som de idioter de sannolikt är, att vräka på. Helt bisarrt kommentarsfält var det den gången också där sidan själv var väldigt aktiv, in och kolla själva. Det är många inkl sidan själv som är kognitivt utmanande där…

Men tillbaka till det nästan dagsaktuella från dem, det blev några kommentarer också

Bl a de där. Tydligen ”otäckt” och ”vidrigt”. Jag kan dock inte se något sådant i det han skrev.

Men så dök det här upp, Niklas själv hade ju upptäckt idioterna

Och försökte fråga dem vad de menade.

Och möttes av det där, det översta alltså.

De är synnerligen underliga.

Annat man kan se på facebook

Tittade in på Andreas Magnussons fb och får se sånt där. Och jo, Magasinet Prop§ganda har knutit till sig Robsahm så nu kan den som vill läsa Magnusson trams OCH Robsahms hittepåsiffror om än det ena och än det andra göra det på ett ställe. Är nog dock första och sista gången någon skriver att hans omdöme väger tungt.

Men kollade lite mer förstås, hade en stund av självplågeri att ta i kapp

Han postar en hel del Saker Som Inte Hänt på sin sida, han verkar gilla sånt. Kanske blivit frälst på Linnea Claessons metod? Men att det finns folk som tror på det är nästan ännu mer häpnadsväckande.

Artikeln handlar om att utlänningar som ska bo i Thailand måste ha en sjukförsäkring. Det där tyckte de var jättekul.

Sidan NMR igen… Den där Simon satte på sig tänkarhatten och tänkte så det knakade och propparna gick. Och värkte fram… det där…

Konspirationsteorierna flödar, inte riktigt kolloidalt silver-klass än men de är å andra sidan i en klass för sig själva.

Sen har vi Omar Mustafa, det var islamisten som var på väg in i Socialdemokraternas verkställande utskott. Hans inlägg är från idag så antar att det handlar om en debattartikel i Expressen (tror jag det var) om bl a Ibn Rshd som medvetet skapar parallellsamhällen med hjälp av skattemiljoner som våra politiker mer än gärna och glatt ger till extremisterna. Och de senaste dagarna har ju även de där hatpredikanterna som det verkar finnas 13 per dussin av i moskéerna varit aktuella. Problemet är att alla varit för tysta alldeles för länge om islamisters infiltrerande i Sverige!

Några kommentarer

Jerlerup dyker såklart upp.

Den där Monica har enligt sig själv jobbat i regeringskansliet på Kulturdepartementet, gissar att det var under Bah Kuhnke.

Vet inte om det kanske är ett vanligt namn men det finns en Kharraki i dokumenten som bevisar att Socialdemokraterna lovade muslimer höga positioner osv inom svensk förvaltning. Och namnet Kharraki dyker upp i styrelser för div mer eller mindre islamistiska organisationer i Sverige som alla mjölkar skattepengar.

Tumme upp gjorde Faraj Semmo, känd islamist.

Fler som gjorde tumme upp. Visst är det bekanta namn…

Temsamani är miljöpartist.

Lite sånt man kan se när man vill plåga sig själv en liten stund.

MVH

MiT

Lämna en kommentar

33 kommentarer

 1. hllviken

   /  10/28/2019

  Svara
 2. Gorby

   /  10/28/2019

  Svara
  • Men hon identifierar sig som judinna, och tjeckiska, och svenska?

   Hur många identiteter och pass får man lov att ha i Sverige? Enligt dem som bestämmer.

   Men en afghan/iranier kan aldrig bli svensk? Förklara för mig gärna ”logiken”.

   Om ”gymnasielagen” hade omfattat tjecker, hade då en viss person gått ut skolan, i Sverige, med fullvärdiga betyg, betalda av svenska skattebetalare?

   Sådana frågor får vi aldrig svar på.
   Just nu.

   Svara
 3. hllviken

   /  10/28/2019

  Svara
 4. hllviken

   /  10/28/2019

  Svara
 5. info

   /  10/28/2019

  Svara
 6. MiT

   /  10/28/2019

  Svara
 7. Rikard

   /  10/28/2019

  Hej.

  Jag anser att islam skall fördrivas ur Sverige, och i det ingår muslimer. Jag anser att islam skall förbjudas i Sverige och att moskéer skall omvandlas till museum över islams offer i Sverige, både utländska och svenska sådana, och det svenska medial, politiska och kulturella etablissemangets aktiva och öppna stöd till Muslimska Brödraskapet, Hizb ut-Tahrir, Palestina, Hamas, m fl.

  Jag är öppen för argument om varför det är bra för Sverige och svenskarna att det finns muslimer i Sverige, så om någon har ett argument för det vill jag gärna höra det. Värt att notera är att så kallade rättigheter i sig inte är argument, utan ett uttalande av en värdering; det är fullt acceptabelt att ha värderingen att alla religioner har rätt att existera och utövas i Sverige, men den som hyser den uppfattningen bör vara öppen med det och inte blanda samman den egna värderingen med argument eller fakta. (Ovanstående stycke är till exempel inte fakta eller argument utan min personliga åsikt, som i USA hade varit skyddad av landets konstitution och medborgerliga rättigheter, men som i Sverige kan vara straffbar då vi i Sverige inte har yttrande- eller åsiktsfrihet.)

  Vad är argumenten för att islam skall få finnas i Sverige, egentligen? Vad behöver vi svenskar islam eller muslimer till? Om vi inte behöver dem, varför skall de vara här? Det finns gott om platser i islamska länder man kan leva på som flykting.

  Om det inte rörde sig om araber, afghaner och afrikaner och inte om muslimer, utan om kristna boer på flykt undan de svarta sydafrikanernas massmord och förföljelser eller om mexikaner på flykt undan kartellernas inbördeskrig, eller venezolaner på flykt undan diktaturen – hade man ivrat lika hårt från myndigheter, aktivister, kultur’arbetare’ och journalister?

  Jag vill tro det, men kan inte. Vad är det hos islam och muslimska folk som är så fruktansvärt attraktivt för en skrämmande stor del svenskar?

  (Som förhoppningsvis framgår bygger ovanstående funderingar inte på någon princip om allas lika värde, utan tvärtom på att olika folk och kulturer är olika värda baserat på flera olika faktorer, inte minst respektive tros, kulturs och folks typiska beteenden och värderingar.)

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

  Svara
  • hllviken

    /  10/29/2019

   Morgan Johansson som representerar makteliten, vill genomföra detta:

   Klicka för att komma åt DSM-318-31.pdf

   Svara
   • info

     /  10/29/2019

    hllviken,
    ”Jag var med när Humanisternas Christer Sturmark välkomnade Morgan Johansson som medlem. Den blivande ministern höll ett tal om att kristendomen skulle utplånas i vårt land”.
    https://www.varldenidag.se/debatt/en-plan-for-att-behalla-sverige-kristet/Bbbpfa!Ir2rEawDejSTeJNbJy6IUg/

    Att Christer Sturmark välkomnade Morgan Johansson som medlem i ”Humanisterna” visar tydligt vilken skitorganisation det är, för vilken annan justitieminister har skapat så mycket otrygghet och lidande som Moggan.
    Christer Sturmark som utger sig vara någon slags IT-guru är i själva verket en nolla och inget annat än en simpel plagierare på samma sätt som Pascalidou.
    När han arbetade på en IT-tidning snodde han artiklar och tips från utländska tidningar och översatte dessa och låtsades att de var hans egna.

    Svara
    • hllviken

      /  10/29/2019

     Christer Sturmark har dessutom fått många miljoner skattekronor till sin klubb som i åratal ofredat och hånat kristna personer.

     Stanley Sjöberg: ”Vi står nu … inför större utmaningar än någonsin om inte kristendomen … utplånas i … Europa”.

     Svara
     • weasel

       /  10/29/2019

      ”Den blivande ministern höll ett tal om att kristendomen skulle utplånas i vårt land”

      Och nu kan vi leka med tanken på reaktionerna hos MSM om någon blivande minister hade sagt att islam skulle utplånas i vårt land….

     • hllviken

       /  10/29/2019

      Makteliten reagerar inte ens på att X faktiskt utplånar Sverige nu!

  • Nils Hult

    /  10/29/2019

   Det som förvånar mest är ju ändå att Svenska Kyrkan inte insett detta och utan istället vägrar SK motverka islamisering. Dumma eller naiva? Eller så fantastiskt intrikata så att dom INSER att det enda sättet att aktivera de gamla svenskarna som kristna är att ta in en enorm B-styrka (muslimerna) som hotar välta det svenska samhällsbygget den dag dom får chans. Kyrkan kanske får fler anhängare bland ungdomarna som direkt ser vad alternativet kommer att bli om dom inte passar sig.

   Svara
  • Är du inhyrd och understimulerad islamofob eller skriver här enkom för ditt eget nöjes skull, i brist på överstimulerande men ack så uteblivna lärarjobb, vilket för omgivningen resulterar i att det ställs till med ofog för de flesta, p.g.a. dig, snarare än att du vill verka för att limma ihop husets, som det verkar, något knakande fogar?

   Är du rentav den betalda islamofobin personifierad? Du verkar hursomhelst medveten om att din kommentar kan utgöra ett lagbrott. Bra förata steg där, till självmedvedenhet och självinsikt.

   Egenskaper, som kan förväntas av lärare, även före detta.

   Kunde man tro och hoppas på även i ditt fsll.

   Men du fortsätter i samma anda och pekar ut en viss religion och dess troende, som roten till världens ont. Hur mår du själv då, innerst inne, i själen och roten?

   Bara undrar.
   Är du månne en viss Sturmark ”in disguise”, well clad in a Bur-q-ua?

   Atheists forbid!

   Svara
  • Är du inhyrd islamofob eller skriver här enkom för ditt eget nöjes skull, som innebär att ställa till ofog, för de flesta, snarare än limma ihop husets knakande fogar?

   Är du rentav den betalda isksmofobin personifierad? Du verkar hursomhelst medveten om att din kommentar kan utgöra ett lagbrott. Bra förata steg där, till självmedvedenhet.

   Kunde man tro. Men du fortsätter i samma anda och pekar ut en viss religion och dess troende, som roten till världens ont. Hur mår du själv då, innerst inne, i själen?

   Bara undrar.
   Är du månne en viss Sturmark ”in disguise”, well clad in a Bur-q-ua?

   Atheists forbid!

   Svara
 8. info

   /  10/28/2019

  Svara
 9. weasel

   /  10/29/2019

  Tja, om man ska se något positivt i det hela så¨är det ju på ett sätt bra att sådana som Jerlerup & co är så öppna med sina åsikter, eftersom det kommer att underlätta när historieböckerna om förstörelsen av Sverige skrivs.
  Många av quislingarna försöker sig nu på någon slags patetisk form av avbön .
  Typ Anders Borg, som häromåret rekommenderade invandring som lösning på Finlands problem, men som nu plötsligt har vänt sin populistiska kappa efter vinden och nu hävdar att det som han rekommenderade Finland visst inte var så lyckat.

  Nog för att människor som exempelvis Borg och Jerlerup må vara både populistiska narcissister och infantila idioter, men riktigt så jävla dumma och sjuka att dom tror att vi någonsin kommer att förlåta dom och det som dom har ställt till med kan dom väl ändå inte vara…?

  Ojojoj, vad jag gråter över Marie Kide… : )

  Svara
 10. Grodan Boll

   /  10/29/2019

  Abu Hamza Iskander

  Josåatteh .. 🙂

  Svara
  • hllviken

    /  10/29/2019

   ❓❓❓ 0 innehåll.

   Svara
   • Törnrosa

     /  10/29/2019

    ❓❓❓❓❓

    Hllviken: Tack för lånet. Du får tillbaka allihop här. mvh
    😉

    Svara
    • hllviken

      /  10/29/2019

     ⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️ 😀😀😀😀😀

     Svara
    • Var det inte sagt att du skukle sova under hundra eller tusen år?Draken, som vi fjättrade, till fram- och bakben, huvud och svans.

     Så varför vaknar du då i förtid?
     Kom vi inte överens, redan i begynnelsen?

     Vad i överenskommelsen missade du?

     Varför då trotsa oss nu?

     Svara
 11. hllviken

   /  10/29/2019

  Svara
 12. i

   /  10/29/2019

  Svara
  • Weasel

    /  10/29/2019

   Svaret på Leos fråga är ;
   Eftersom SVT är äldrefientliga .

   Svara
 13. i

   /  10/29/2019

  Genom att ljuga, skapar @swedense splittring, det om något är att ”gå Putins ärenden”.

  Svara
 14. i

   /  10/29/2019

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: