Lite info

Det är några som undrat över om man kan donera något till bloggen, har även fått något mail om det innan och svaret är visst kan man det men det är inte lätt  😀 . Jag har inte bloggen för att få in några pengar, i så fall hade jag försökt få in lite under de 2,5 år som jag haft den. Jag är alltså inte ute efter att fiska pengar så det kommer inte att bli lätt om man vill ge något, jag har inget PayPal eller liknande och kommer INTE att skaffa något heller. Däremot har jag ett gammalt Skrillkonto (fd Moneybookers) som faktiskt funkar än! Så det enda sättet för den som har några kronor som bränner i fickan och tycker att det skulle vara en bra ide att jag får dem är att starta ett Skrillkonto och därifrån föra över till mitt. Enda sättet alltså.

Jag tackar inte nej till pengar för även jag har hål att stoppa dem i, datorn börjar bli gammal t ex och kan jag få in några kronor så det räcker till lite mer minne i den nya som jag måste skaffa efter jul någon gång så tackar jag inte nej.

Så OM det är någon som vill donera så är via Skrill enda sättet och kommer att vara det enda sättet. Dra i så fall iväg ett mail om ni tänkt att ge några spänn så jag vet om det så jag också kan bekräfta att det funkat. Mailadressen som kan användas för det ändamålet på Skrill är samma som till bloggen, alltså toklandet@hotmail.se. Men maila mig helst FÖRST i så fall.

Visst gör jag det enkelt?  😀

MVH

MiT

Annonser
Lämna en kommentar

1 kommentar

  1. Jämställdhet när jämställdhetsexperter får bestämma | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: