Vänsterpartiet retuscherar bort Amineh Kakabaveh från alla bilder

Vänsterpartiet har i spåren efter att ha uteslutit Amineh Kakabaveh beslutat att retuschera bort henne på alla bilder som finns där också Ledaren för Vänsterpartiet finns med.

Man vill helt enkelt sopa bort alla spår efter henne. Inget får visa att hon ens funnits. De valde en retuscheringsmetod, Niqab-metoden, som också ska visa vilka värderingar Vänsterpartiet står för.

MVH

MiT

Föregående inlägg
Nästa inlägg
Lämna en kommentar

73 kommentarer

 1. uffenordholm

   /  08/29/2019

  Tja, det är inte första gången som kommunister gett sig på att ändra bilder som plötsligt inte stämmer med deras verklighet. Se tex denna klassiska ”censur av verkligheten”:

  Svara
 2. MiT

   /  08/29/2019

  Läs gärna hela tråden…

  Svara
  • Skeptisk

    /  08/29/2019

   Filipstad har haft problem länge. Ungdomar med större mål i livet lämnar kommunen för att studera eller jobba och kommer inte tillbaka. Att motiverade 20-30åringar lämnar en kommun för gott är ett problem. Man har betalat personens utbildning till vuxen ålder, men alla skattekronor som denne genererar över livet hamnar på annat ställe. Samtidigt blir gamlingar kvar i kommunen och kommer kosta mera. Det är ohållbart i längden. Även innan den stora flyktingvågen, när småkommunerna på vischan var mer eller mindre homogent svenska, var det en tydligt nedåtgående spiral, där betalarna blev färre och kostnaderna ökade. Enda lättnaden var att även barnen blev färre, då alla de unga som flyttade även fick barnen borta.
   Om en sådan trend ska vända måste det komma till flera betalare. Unga med utbildning som kan ta jobben som finns i industrin och turistnäringen. Men de kommer inte. Istället fyllde man på med ännu flera människor som kostar pengar. De vuxna kan inte ta jobben och en massa barn som behöver gå i skolan. Med 1-3 barn betalar två föräldrar in mer än vad barnen kostar i skolan i skatt. Men om vi har barnfamiljer som inte betalar in skatt faller kalkylen. Då blir kommunservicen sämre. Man skär ner. Hur reagerar folk på det? De som kan flyttar. Vem kan flytta? De som har utbildning och jobb har råd att skaffa bostad annorstädes. De som inte har det får stanna kvar. De kommer aldrig kunna få en bostad nära Karlstad, Karlskoga eller Örebro.Vi kommer få se en ökad white flight. Inte bara av att svenskar inte vill bo med invandrare, utan för att de vill ge sina barn den bästa möjligheten i livet och söker sig till kommuner med bättre skolor. Precis som en förort till en storstad.

   Jag är uppväxt i en förort till Göteborg. På 70-80-talet var det ganska blandat. Arbetarklass bestående av svenskar, finnar, danskar och andra européer. Några chilenare, några kineser och några iranier. Redan då var flykten ur förorten inledd. Skolan var kass och de som kunde valde det bästa för sina barn och flyttade. Svenskar och nordbor mest. Det är där de nya invandrarna fick plats på 90-talet och framåt. Ingen som bott där på 80-talet och åker dit idag kan förneka att det skett ett folkutbyte där ute. Där bor i princip inga svenskar eller nordbor. De flesta från Jugoslavien, dvs tidig arbetskraftsinvandring har lämnat. Har man råd, flyttar man. Nu är området närmast en del av Mellanöstern. Så kommer kommuner som Filipstad också bli. Svenskarna drar allt eftersom kommunens finanser blir svårare. De som inte har råd, stannar kvar. Orten är för långt borta från andra för att barnen kan pendla till en bättre skola, så flytta. Dessa orter kommer bli som Göteborgs norra förorter, Biskopsgården, Bergsjön, Järvafältet osv. Inte bara skolan för de som blev kvar, utan kommunen för de som blev kvar. Blir det för få i kommunen flyttar industrierna och då är det godnatt som egen kommun. Då får de gå ihop med andra för att få ihop ekonomin.

   Det enda som kan rädda kommunen på sikt, är som integrationsansvariga sa, att invandrarbarnen skaffar utbildning att de kan ta jobben på orten på sikt. Då krävs omfattande insatser att lära föräldrarna att ge sina barn maximala förutsättningar att klara sig genom utbildningssystemet och på svenska arbetsmarknaden. Det blir inte lätt att få dem att totalt tänka om i barnfostran, könsroller och kulturella riktlinjer. Risken är dock stor att även de kommer se om sina barn och flytta om de kan.

   So jag ser det är Filipstad dödsdömd på sikt. Först drar svenskarna och vi får ett folkutbyte som i förorterna, sen drar utbildade invandrare och invandrarbarn. Då finns det inget skatteunderlag. Sist uppgår orten som en biort till Karlstad eller Karlskoga. Ger det max 20 år. Bara att se i vilken takt svenska ungdomar drar och inte kommer tillbaka.

   Små landsortskommuner har varit på fallrepet länge och invandringen av människor ickekompatibla med arbetsmarknaden påskyndar processen.

   Siste man släcker lyset.

   Svara
   • Rikard

     /  08/29/2019

    Hej.

    Kan bara instämma och berömma, visst är det så som du beskriver det. Jag har sett detsamma.

    Lägg där till över femtio års – ett halvt sekel! – kulturproduktion som gått ut på att hata, håna, förnedra och ironisera över landets och landsbygdens folk, politik som aktivt uppmuntrat flytt till storstadsområden där ingen känner någon och ingen sammanhållning finns, och kraftigt eftersatt underhåll av infrastruktur (och dess förutsättningar) utanför residensstäder och större (10k+ minst) samhällen.

    Lägg också till en historie(be)skrivning som implicerar att urbanisering och större och större städer är en naturlag, är rationellt, är förnuftigt och är bra.

    Senast man såg en Ståkkålmare (säger en som dessutom är uppvuxen i Eken på deltid) framställas som tönt var väl i den där chipsreklamen med en ädelskåning som får förklara skillnaden på blast och potatis…

    Lena Nymans ”Jag har talat med Hasse Tellemar” kunde lika gärna utspelat sig i ett annat land.

    Kamratliga hälsningar,
    Rikard, fd lärare

    Svara
    • ”En farbror till mig har sålt ett par golfbyxor till Lars Madsén.”

     Svara
    • Ofrivillig svenska

      /  08/29/2019

     Rikard: i all ödmjukhet ett litet tillägg till din uppräkning är den av LO & Sossarna genomdrivna ”solidariska” lönepolitiken som var en i förväg medberäknad katastrof för landsbygdens alla företag, större som mindre och drev på urbaniseringen och splittringen av familjer.

     Svara
     • Rikard

       /  08/29/2019

      Hej.

      Jo, listan blir lång när ett och samma korporativ styrt landet större delen av ett sekel. Det är som med Ryssland: det är mycket i infrastrukturen som har sina rötter i Sovjetunionen.

      Värdesäkra pensioner, kärnkraftens bortre parentes, alla de olika varianterna på den ”tillfälliga” momsen (som hetat olika saker genom åren), målsättningar, allt mer tillkrånglade regler för det mesta, allt större certifieringshysteri; – allt kan inte skyllas enbart på Partiet förstås, men har man suttit på styråran i i mer än en mansålder kan man inte svära sig fri från ansvar och skuld.

      Det är modernismens utopi man sökt genomföra: enorma städer, tom landsbygd där endast de som är nödvändiga för produktion tillåts leva, och en stat istället för ett samhälle. Den är inte ideologi-specifik som så, men går som hand i handske ihop med alla varianter på marxism. Läs ”Elektra. Kvinna år 2070” av Lo-Johansson. Den skrev han, arbetarikonen och proletärförfattaren (vad han hade spytt galla över dagens socialdemokratiska folkförrädare!) och förutspår i den, på litteratörens dramatiserande vis, det framtida samhälle han såg växa fram. Talande nog brukar moderna beskrivningar av boken framhålla den som en positiv utopisk vision, vilket kräver en alldeles särskild sorts idiot till att få den att vara. Tvärtom är den en varning och en spådom, och inte minst en dom över de politiker som redan då lyriskt frossade i att förinta folkets levande historia.

      Ett folk utan historia finns inte, och ett folk som förlorar sitt språk förlorar sin historia. Det visste redan Gaius Julius för två tusen år sedan.

      (Det var då f*n vad det är svårt att inte slira iväg längs alla idétrådar!)

      Med allvar: försök hitta den boken. Man klämmer den på en söndag.

      Kamratliga hälsningar,
      Rikard, fd lärare

   • Senior

     /  08/29/2019

    Problemet är att det är hög tid att kolla på andra länder snarare än städer vad det gäller flyttlass.

    Svara
 3. Såg ett riktigt märkligt inslag i Aktuellt ikväll om en muslimsk minoritet av bland annat kazaker som blir satta i ”omskolningsläger” i Kina. Personerna som inlägget fokuserade på lyckades lämna Kina och ta sig till Kazakstan. Därefter drog de vidare till TRELLEBORG!
  Och DÄR borde ju en äkta reporter ha ställt frågan: Varför i helvete då?
  De blev torterade i Kina för att de är KAZAKER. Inte för att de är SVENSKAR. Så varför stannade de inte i Kazakstan? Tror knappast att de vill bli svenskar heller. Det sades i programmet att problemen började när sonen kom hem från skolan och vägrade prata kazakiska. Läraren hade tejpat för munnen på honom för att han inte pratade kinesiska.
  Okej, så de vill fortsätta vara kazaker alltså. Helt okej. Men det borde de väl ha lättast att vara i Kazakstan? Här borde VERKLIGEN en riktig reporter frågat ut dem ordentligt…

  Svara
  • hllviken

    /  08/29/2019

   Svara
  • Varför har vi inga asylsökanden i Singapore? frågade en företagare mig når vi satt i ett refuge i Chamonix, åt middag och pratade om läget i Sverige. Han hade en filial här och var föga imponerad av svenskt arbetsliv. Långa semestrar! Kort arbetstid! Usla löner som följ.

   Jag kunde inte svaret, så dum var jag.
   Det lyder; Vi betalar dem inte.

   Svara
 4. hllviken

   /  08/29/2019

  Niqab-bilden ovan är rätt misslyckad eftersom man ser håret på Amineh och att det är en annan påklistrad person ovanpå.

  Svara
  • killeri

    /  08/29/2019

   Ja, men den stämmer till historisk eftertanke och det var väl toklandets avsikt.

   Svara
  • MiT

    /  08/29/2019

   Jag gissar att det är meningen att den ska vara lite taffligt gjord (hittade den på fb), att man ska se att det är en annan person bakom.

   Svara
 5. hllviken

   /  08/29/2019

  Svara
 6. Leif

   /  08/29/2019

  En väl beprövad åtgärd!

  Svara
 7. hllviken

   /  08/29/2019

  Svara
 8. Gorby

   /  08/29/2019

  Svara
 9. hllviken

   /  08/29/2019

  ”Hederskulturen”…..

  Svara
  • Senior

    /  08/29/2019

   Japp, där har du början till slutet på denna nation…..

   Svara
  • Några klipp ur första delen av
   https://lagen.nu/prop/1975:26
   Det finns ett par godbitar här och var.

   ”Detta förutsätter att de olika invandrargrupperna får ekonomiskt och annat stöd för att utveckla kulturell egenverksamhet samt att det allmänna kulturutbudet i Sverige bättre svarar mot de behov som har uppkommit genom invandringen.”

   ”Samverkansmålet syftar även till att genom utbildning och information till den egna befolkningen öka förståelsen för människor av annat ursprung och klarlägga intressegemenskapen mellan invandrar- och minoritetsgrupperna och befolkningen i allmänhet. Härigenom borde intressekonflikter på nationella eller språkliga grunder kunna undvikas. Särskilt bör invandringens positiva kulturella effekter uppmärksammas.”

   ”Invandrare från utomnordiska länder måste ha arbete, bostad och arbetstillstånd ordnade före invandringen. Om invandringen skall ske i kollektiva former bör invandrarna få förberedande undervisning i svenska och svensk arbetslivsorientering redan i hemlandet.”

   ”Beträffande barna- och ungdomsvården konstaterar IU att störningar i invandrarbarnens och invandrarungdomarnas utveckling har observerats i ökad utsträckning. Störningarna har ofta sin grund i identitetskriser och motsättningar mellan olika kulturmönster. Tendenserna bör ägnas omsorgsfull uppmärksamhet.”

   ”Det är naturligt att olika invandrar- och minoritetsgrupper har organiserat sig. Organisationerna är ett värdefullt inslag i samhället. […] Mot denna bakgrund föreslår IU ett särskilt statsbidrag till invandrar- och minoritetsorganisationer av rikskaraktär. […] Statsbidraget till invandrar- och minoritetsorganisationer bör inte förbindas med närmare villkor. IU räknar dock med att stödet främst kommer att användas för att bygga upp organisationernas centrala administration. Stödsystemet bör således vara uppbyggt så att organisationerna kan beräkna sina inkomster och utgifter under flera år framåt och anpassa sin verksamhet härefter.”

   TLDR:
   Allt som sker i Sverige förutsätter statsbidrag!
   ”Kultur” är alltså mat, musik, och färgglada kläder?
   Utomnordisk invandring – som alltid förutsätts vara till arbete? – skall organiseras på förhand, inklusive språkundervisning.
   ”Motsättningar mellan olika kulturmönster” bör man titta på.
   Statsbidrag ”bör inte förbindas med närmare villkor.”

   Det finns minst en kandidatuppsats att göra om hur olika delar av denna propositions satts ur spel, förvrängts, och gjorts meningslös av andra politiska beslut. Särskilt den där ”intressegemenskapen,” som väl är första delen av ”Gör din plikt, kräv din rätt” verkar ha försvunnit helt.

   Svara
   • Skeptisk

     /  08/29/2019

    Den svenska naiviteten om vad kultur och mångkultur egentligen är, är äldre än Reinfeldt.

    Svara
    • ”Den svenska folksjälen” (Gustav Sundbärg, 1911) är väl värd att läsa.
     Mycket är dåtida samtid och kan hoppas över, men det som är tydligt är att det redan då fanns en tendens att berömma andra länder och kulturer, och kritisera det svenska.

     Detta speglade sig även i utdelning av priser och stipendier – idag har väl detta ersatts av diverse statsbidrag.

     Svara
   • Senior

     /  08/29/2019

    Japp, och dessutom passade politikerna samtidigt på att befria sig själva från ansvar…

    Svara
  • De som invandrade under Palmes tid, vars kultur aldrig blev något problem, vars mängder var en fis i rymden, vilket ledde till nästan total assimilation, går inte att jämföra med gullandet med enorma mängder av sekterister och terrorister som vill göra om Sverige till en islamisk stat.

   Palme, som var vänsternationell, hade aldrig godkänt detta, lika lite som han godkände vietnamesiska flyktingar. Deras USA-slickande kultur var givetvis för extrem för ett anständigt Sverige. Palme vill inte ha in enda av dem.

   Han hade aldrig varit för införseln av islamister i Sverige. Jag lovar!

   Svara
 10. Senior

   /  08/29/2019

  Problemet med detta inlägg är att man inte vet om du skämtar eller om det stämmer.

  Svara
 11. info

   /  08/29/2019

  Här är originalbilden:

  Svara
 12. MiT

   /  08/29/2019

  Svara
  • Finns det statistik på hur mycket den hemvävda hellyllemisshandeln ökar under Ramadan?
   Att den ökar vet alla.

   Svara
  • weasel

    /  08/29/2019

   Och eftersom ”allt våld är förkastligt” så får terroristen Akilov uppehålla sig illegalt i landet och utländska medborgare som döms för misshandel och våldtäkt slipper utvisning.

   Jo, det låter ju säkert jävligt logiskt. Om man har Annie Lööfs hjärna.

   Svara
   • Rikard

     /  08/29/2019

    Hej.

    Avd. för realistiska truismer låter meddela att den något cyniska men rent moraliskt, etisk och på annat vis värde-ringsmässigt solida satsen ”Våld är alltid rätt när det är jag som vinner” till skillnad från ”allt våld är förkastligt” kanske inte är så trevlig, men den är däremot sann, praktisk och medger handlingsfrihet medan ”allt våld är förkastligt” istället fungerar som en principiell hel-Nelson, alternativt krama-sig-själv-tröja.

    Man kan tänka sig en aesop, om ABaculum den brutale och råe sällen, och Pacificus den smärte och skäggoljade heniskan, och vad som hände den dag bägge två ville använda grillplatsen. Pacificus ville grilla grönsaker, och Baculum kött. Pacificus svängde sig med många och långa tillspetsade fyndigheter, och Baculum kände sig alltmer tillintetgjord och besegrad, men så kom Baculum på att Pacificus var mindre och klenare – och då spelade det ju ingen roll på hur många sätt Pacificus kunde säga ”Aj! Fy attans dig din dumming!”.

    Och eftersom den här historien inte alls är inspirerad av en om två bröder, o nej inte mer än vad Marklund, Guillou och Pascalidou inspirerats av andra, så finns där ingen högre makt som straffar Baculum med ett märke i pannan.

    Så gick det till när Pacificus blev strykpojke på Baculums gård, ty Baculum var inte dummare än att han tyckte att en sallad eller lite kryddor till den riktiga maten kunde vara trevligt, och Pacificus behövde inte vara ensam – Baculum ordnade en annan heniska åt hen (Pacificus hen som egentligen var hon ville inte se åt hen när hen inte ens försvarade sig) så att hen och hen kunde skaffa nya hen, som kunde arbeta åt ätten Baculum på deras allt större latifundia.

    Sic transit tempus; fugit, eller nåt.

    Kamratliga hälsningar,
    Rikard, fd lärare

    Svara
 13. MiT

   /  08/29/2019

  Svara
  • Det de egentligen behöver är en Åkesson-mask åt Milhouse!

   Det är två grundfrågor som inte tas upp:
   * Vad skall ni göra med de ”övertaliga” asylansökningarna?
   * Hur skall ni se till att folk lämnar landet vid ”nej”?
   Utan svar på detta har vi dagens situation.

   Känns lite som diverse ”garantier”.
   USA har politiska ”war on …”, Sverige har politiska ”garantier.”

   Svara
  • Rikard

    /  08/29/2019

   Hej.

   Gillar det där med volymmål.

   Inte så som det är tänkt att förstås, därtill är jag för gammal och garvad (eller pantad, kalkad och såld…).

   Nej, surgubben i skogen läser istället ‘självmål’. Vad anser moderaterna skall göras när man i mitten av januari har fått in ca 8 000, och det fortsätter välla in folk? Ställa upp maskingevärsposteringar vid flygplatser, broar, hamnar med mera? Inhägna alla gränsövergångar och med skarp eld hindra tiotusentals välla in över gränsen? Patrullera gränsen och kusten?

   Idiot stavas m-o-d-e-r-a-t-e-r-n-a.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, fd lärare

   Svara
   • hllviken

     /  08/29/2019

    Borde vara självklart – men vi har anti-svenska politiker:

    Svara
   • weasel

     /  08/29/2019

    Ja, det är en mycket bra fråga.
    Vad gör Ulf Kristersson om det har kommit 8000 asylsökande i mitten av Januari ?
    Eller, för den delen , om det har kommit 8000 asylsökande den 30 December – och sen den 31 December så kommer det en liten handikappad sjuårig flicka som ensam har flytt tvärs över jorden på grund av att hon är förföljd av onda nazister ?
    Säger då Ulf Kristersson ”Dra åt helvete – du är nummer 8.001 ” ?

    Menar Ulf Kristersson att Sverige ska frångå ”asylrätten” och alla de ”internationella konventioner” som tidigare har varit så omöjliga att frångå ?

    8000 asylsökande. Och deras 24.000 anhöriga. Det är 32.000 per år.
    Det blir ju bara 5 nya Halmstad på 10 år .

    Migrationsmissbrukare är den rätta benämningen på de 7 partiledarna.
    Likt alla andra typer av missbrukare saknar dom insikt över sitt missbruk ;
    Migrationsmissbrukaren Kristerssons missbruk och förnekelse i andra ord ;
    ”Okej, doktorn sa att jag kommer att dö om jag fortsätter dricka en liter whisky om dagen, så från och med nu ska jag ta ansvar och bara dricka 70 centiliter vodka om dagen för då kommer det säkert gå jävligt bra ”

    Svara
 14. MiT

   /  08/29/2019

  Svara
  • Fem minuter med Krita:

   (Hade tänkt göra något mer aktuellt, men hittade inte något bra från ”Ring” där man såg ansiktet. Överkurs av ovanstående är naturligtvis en version där Kristersson ser sig i spegeln.)

   Svara
 15. MiT

   /  08/29/2019

  Svara
 16. Cui bono. Follow the money.

  Svara
 17. info

   /  08/29/2019

  Svara
 18. info

   /  08/29/2019

  Svara
 19. info

   /  08/29/2019

  Svara
 20. info

   /  08/29/2019

  Svara
 21. MiT

   /  08/29/2019

  Svara
 22. MiT

   /  08/29/2019

  Svara
 23. MiT

   /  08/29/2019

  http://www.erikaohlsson.se/anmalda-valdsbrott-94-hogre-i-filipstad-an-i-hela-varmlands-lan/

  Svara
 24. MiT

   /  08/29/2019

  Svara
 25. Gorby

   /  08/29/2019

  Svara
  • Gorby

    /  08/29/2019

   Sorry för dubbelpostningen. Blev visst lite fel :S.

   Svara
 26. MiT

   /  08/29/2019

  Svara
 27. hllviken

   /  08/29/2019

  OT men intressant om hur vi blir manipulerade:

  Svara
 28. Gorby

   /  08/29/2019

  ja det kan man ju undra…

  Svara
  • Sune

    /  08/30/2019

   Belysande att han inte räknar (C) som opposition…

   Svara
 29. MiT

   /  08/30/2019

  Svara
 30. info

   /  08/30/2019

  Svara
 31. Reblogga detta på Varjager's Weblog och kommenterade:
  Klockrent

  Svara
 32. x

   /  08/30/2019

  Svara
 33. Chrille

   /  08/30/2019

  Dum fråga:
  Finns det någon verklighetsbakgrund till detta? Att de suddar ut henne?
  Förutsatte att det var ett skämt, men nu körde Viktor Barth-Kron i samma stil.
  https://mobile.twitter.com/kvartalet/status/1167338514771578880
  VBK är fö den siste personen som var höger på DN och den siste persone med humor på DN. Nu dör demokratin där i mörkret.

  Svara
 34. Nils Hult

   /  08/31/2019

  Det är ju gammal kommunisttradition att förvanska historien och att retuschera bort det oönskade som hänt.
  Vad gäller ””Bergersjö” reflektion om Kazaker är det ju det som är det vansinniga i svenska politikers flyktingpolitik hittills. Att ta emot så många människor som inte rimligtvis har flyktskäl HIT utan borde hamna på annat ställe. Och som en följd av krav på fullständiga asylutredningar sen gör att människorna anses ha etablerat sig sig i Sverige efter några år när det visar sig att dom inte hade skyddsskäl i Sverige men fiffiga advokater har fixat så att dom i praktiken får uppehållstillstånd ändå.

  Vi får hoppas att Sverige får en politik som är likartad det som moderaterna föreslår. UTAN en j-a massa ”ventiler”, ”humanitära hänsyn” och alla fina ord som så brutalt skadat Sverige genom åren.

  Sverige kanske klarar att långsiktigt ta 10000 flyktingar per år, all-inclusive med anhöriga och ALLT, även kvotflyktingar. Detta skulle baklängesberäknat inklusive BREXIT, då Sverige blir 3% av EU-befolkningen, att Sverige väl fyller sin kvot om EU får upp till 330000 flyktingar mot EU. Sen får då svenska politiker vara aktiva och informera omvärlden om att vi under en lång tid tog emot ”för många” flyktingar relativt vårt betalande underlag och att vi inte förmått assimilera dessa invandrare. Och att vi inte vill göra om samma misstag igen.

  Genomför moderaternas förslag och ägna sen all kraft på att assimilera den mängd flyktingar som vi har ansamlat i landet. Se till att partier som Vänsterpartiet och MP får mängder av kritik för att dom driver politik som bevarar invandrade hederskulturer (och därmed kastar ut invandrare som faktiskt står upp mot hederskulturen ur partiet) och MP som t.ex. medverkar till att Sverige tidigarelägger vår ”overshootday” genom att importera folk till Sverige och sen får vi gamla svenskar ta skit av miljörörelsen för att konsumtionen i Sverige ökar.

  Svara
 1. Upprop för Amineh Kakabaveh och för en ny vänster i Sverige! – Skriv på! | Vetenskapliga partiet
 2. Vänsterpartiet retuscherar bort Amineh Kakabaveh från alla bilder – Suzie Weathers

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: