Det äckligaste som finns

Såg på Aktuellt om de vanvårdade barnen som inte får ersättning av staten trots horribla övergrepp. Man har i budgeten avsatt 1 miljard till ersättning till dem men har gett så många avslag att man ”sparat” en halv miljard.

De som drabbats av dessa övergrepp och inte får ersättning ska nu öppna sina hjärtan som Reinfeldt ville… För man behöver väl inte vara speciellt konspiratorisk för att inse att de pengarna behövs för att bekosta asylhaveriet? Migrationsverket behöver ju över 400 miljarder de närmaste åren och då är varje liten tusenlapp viktig…

I inslaget så såg jag vad jag tycker är bland det äckligaste som finns, nämligen höga tjänstemän och politiker som gömmer sig bakom

Jag kan inte kommentera enskilda fall.

Vilka ÄCKLIGA människor det är som gör så! Ni ljuger, klart man kan kommentera det! Finns INGET som hindrar eller förbjuder att kommentera det enskilda fallets omständigheter! Ni är skitäckliga som håller på så och fegt gömmer er bakom den frasen. Jag föraktar er så mycket att jag börjar må illa.

Åsa Regnér var i studion och betedde sig som om hon var berusad när det gäller det här. Eller som om de råkat på henne på gatan utanför och sagt ”kan inte du debattera en viktig fråga nu i Aktuellt?” och sen bara kört igång utan att hon hade en aning om vad det handlade om.

Skäms på er som beter er såhär mot de som drabbades förr! Äckliga människor som måste ljuga istället för att bara säga ”Vi behöver den där halva miljarden till viktiga saker, som Migrationsverket, eftersom alla måste öppna sina hjärtan, vi tycker inte att ni är viktiga helt enkelt”!

Jag hoppas att håret börjar växa inåt på er!

MVH

MiT

Föregående inlägg
Nästa inlägg
Lämna en kommentar

15 kommentarer

  1. Svenne

     /  05/18/2016

    OT: ”Sabotage vid ännu en mast i Sjuhärad”
    http://www.bt.se/tranemo/sabotage-vid-annu-en-mast-i-sjuharad/

    Svara
    • Johan A

       /  05/18/2016

      Hm. Det är inte utan att man börjar tänka på den gamla klassiska försvarsproduktionen ”Förebudet” man fick se under värnplikten…

      Svara
  2. Mm

     /  05/18/2016

    Behöver inte vara särskilt konspiratorisk för att inse ”får man inte vara med vid köttgrytorna (halalslaktat förstås)” så kan man skapa oro i civilsamhället. Det behövs inte svensk media i muslimska världen, det räcker med parabolinfo, styrt av de rättrogna samt talet vid fredagsbönen till den nödvändiga frasen Allah är störst. Eftersom de flesta har valt så här i sverige så är det väl bara att gilla läget.

    Svara
  3. Näää men nu tar du väl ändå i att det skulle vara det äckligaste som finns. Det äckligaste som finns är ju Patriarkatet, alltså vita, kränkta, medelålders, heterosexuella cis-män.
    Och han Per Asp som var med i gårdagens debatt är ju såväl vit, någorlunda medelålders samt cis, om han är heterosexuell vet jag inte men sannolikheten att det är så är ju stor med tanke på att majoriteten är det, och KRÄNKT är han ju absolut!

    Svara
  4. Daniel Hammarberg

     /  05/18/2016

    Den statliga vanvården är ett mycket mörkt stycke svensk historia som dessvärre inte avrundats än, då lagar som SoL och LVU fortfarande gäller och används för att omhänderta barn på hutlös grund. För att ta del av denna historia, se kapitel 4 i min bok Dårhuset, som ligger i sin helhet online: https://darhuset.danielhammarberg.se/darhuset/kapitel-4/

    Det är sådant hyckleri att en massa invandrare tillåts kräva förmåner av vårt samhälle, medan man inte talar mycket om alla de övergrepp vår stat begått mot faktiska etniska svenskar, än mindre ger dem upprättelse. I vår forntid har vi långt värre, och långt mer närliggande, förtryck än svarta slavar drabbades av i USA, som det inte talas någonting alls om. Praktiskt taget alla illgärningar vår stat gjort sig skyldig till har drabbats det egna folket.

    Svara
    • Rikard

       /  05/18/2016

      Hej.

      Har du tagit del av förändringarna i LVU; isolering och tvångsvård i den nu liggande utredningen?
      [http://www.regeringen.se/contentassets/e77c4c5bd7624980aebe10b0bfe1c23f/barns-och-ungas-ratt-vid-tvangsvard-forslag-till-ny-lvu-sou-2015_71_dela_webb.pdf]

      För övrigt får jag upp ett meddelande om att din länk inte leder till en säker anslutning. Kanske något att undersöka?

      Kamratliga hälsningar,
      Rikard, lärare

      Svara
      • Daniel Hammarberg

         /  05/18/2016

        Oj, det där dumma SSL-certifikatet som man måste betala för. Skulle ha använt HTTP-länk, blev en miss att jag använde HTTPS. http://darhuset.danielhammarberg.se/darhuset/kapitel-4/ för okrypterad länk.

        Jag följde utvecklingen kring samhällsvården rätt ingående för några år sedan och försökte påverka den i rätt riktning, bland annat genom ett upprop, men fann att det var meningslöst. I svensk socialtjänst har vi en alltför lukrativ affärsverksamhet för att det ska kunna bli någon bättring. På sin höjd presenterar de då och då några rapporter med tomma ord om att det eller det ska rättas till, men nästan alltid med förordningar som ger socionomerna mer makt. Som t.ex. i samband med den stora vanvårdsutredningen, då det bestämdes att varje barn skulle få sin egen socionom – när det är dessa som är barnens plågomän (eller rättare sagt kvinnor).

        Svara
  5. Svenne

     /  05/18/2016

    OT: iotakt.se (Fredrik Antonsson) – Hotell Rwanda:

    Svara
  6. Svenne

     /  05/18/2016

    OT: Nya tider, nya prioriteringar…

    Svara
  7. Havre flarnstad

     /  05/18/2016

    Vill du sätta emot på att du kan sätta epitet som asylrättsaktvist på läkarna som skriver under det här.

    Oärligt av media att aldrig beskriva personerna på ett korrekt sätt och presentera folk så läsaren förstår vilka intentioner gruppen har utöver sitt yrkesval.

    Svara
    • Havre flarnstad

       /  05/18/2016

      En annan tanke är hur mycket det kostar för en George Soros sponsrad aktivist grupp att helt enkelt köpa sig ett gäng läkare för den goda sakens skull.

      Asyl lobbyister finns det gott om bakom kulisserna där dom verkar så gott som ostört det läskiga är vad döende gammla miljardärer har för syfte med att förstöra Europa dom verkar inte direkt vara religiösa så det faller bort.

      Svara
      • Behövs inga pengar. Det finns gott om idealistiska läkare. En del av dem gör mycket nytta. Några få gör tyvärr mycket skada.

        Svara
        • Havre flarnstad

           /  05/18/2016

          Oj glömde klippa in länken 😀

          Du har säkert lite rätt i det med men om nu vill vara helt säker på att kunna styra innehållet är det nog smidigt att köpa lite personer med rätt titlar.

          Klarar man av att sponsra miljontals dollar till tankesmedjor och broschyrer samt organiserar och betalar för att få aktivister bussade runt olika delstater / länder är det nog inga problem att ha en mängd olika mer och mindre ljusskygga aktiviteter och välbetalda lobbyister.

          Unvis.it/www.svd.se/lakare-kritiserar-ny-metod-for-aldersbedomningar/om/svenskt-flyktingmottagande

          Svara
  8. Svenne

     /  05/18/2016

    Australien prioriterar ordning och reda…
    https://twitter.com/Jon_Brenelli/status/732846159765590016

    Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.