Nazistön

Hur ska politikerna göra nästa sommar? Ska de flytta Almedalen till fastlandet? De kan ju inte samlas på en nazistö, det förstår ju alla eftersom de automatiskt blir nazister om de sätter sin fot där!

sverigekartan

Journalisterna har uppdaterat sin Sverigekarta efter de senaste händelserna på Gotland och där framgår tydligt att ön är förlorad   :-/

Man kan läsa några olika tankar om Gotland och det som sker nu, här är några stycken från helt olika håll

Börjar med Jens Ganman

Den perfekta stormen, ett scenario där olyckliga omständigheter samverkar och där helheten blir större än summan av delarna tillsammans. Vi har sett ganska tydliga tecken på att detta kommer att ske under lång tid, det har samlat ihop sig till stormen så att säga. Och i Sverige fortsätter man glatt att mata energi till supercellen.

Sen är det Expressen, de har en samlande artikel de så passande kallar ”Häxjakten drar fram på Gotland”. Redan i början kan man läsa det här

Jag undrar vad taxichauffören, en pratglad man i 50-årsåldern, tänker om det som har hänt.

– Jo, det är ju hemskt att de släpptes, säger han.

Han funderar en stund. Tittar i backspegeln.

– Jag läste att åklagaren var muslim.

Mats Wihlborg?

– Jaha, heter han det? Det låter ju inte så muslimskt.

Really? Är det verkligen någon som tror på att det samtalet har ägt rum överhuvudtaget…? Låter inte det lite för bra för att vara sant? Och om något är för bra för att vara sant så är det troligtvis inte heller sant…

Genom hela artikeln ska man förstå att alla typer av protester är nazistiskt. Inte en enda bokstav om att det faktiskt kan vara på sin plats att protestera här. Man står som tidning helt och fullt på maktens sida mot folket. Helt reservationslöst. Man gör allt för att hjälpa till att flytta fokus. Och då är artikeln ändå inte extrem i sin iver utan snarare ganska ”snäll”. Men syftet finns där. Inte ett ljud om att det faktiskt är extremt stötande det som skett och som ledde fram till protesterna, inte ett ljud om att sådana här händelser är statistiskt väntade i spåren av migration från vissa områden, inte ett ifrågasättande till åklagaren om varför han fattat ett så stötande beslut som att släppa dem. Man står helt iskallt på maktens sida och är beredd att hjälpa till att lägga upp fler offer på altaret.

Den perfekta stormen håller på att närma sig. Man har matat supercellen med energi väldigt länge nu. Då hjälper det säkert att fortsätta mata genom att skrika nazist till alla som protesterar som en politruk på Gotland gjorde. Det hjälper säkert jättemycket…

Sen är det Dag Öhrlund som tagit upp det här ”Landet jag inte känner igen, del 105: När den sista våldtäktsgränsen sprängs håller politiker och feminister käften”. Han undrar med rätta vad som håller på att hända

Natten mellan lördag och söndag, Visby, Gotland: En rullstolsburen kvinna delar taxi (vilket hon enligt alla gällande regler tryggt ska kunna göra) med en man hem från krogen. Hon behöver gå på toaletten och ber att få låna hans (vilket hon tryggt ska kunna göra).

På toaletten förgriper sig mannen på henne och kallar sedan in hela armén. Minst fem, kanske sex (hittills juridiskt oklart) män våldför sig på en handikappad kvinna som a) blir rädd, chockad och paralyserad och b) inte har en chans att göra motstånd.

Du som tänker pk kan väl nu åtminstone försöka föreställa dig hur det känns när din eventuella flickvän, fru, syster eller dotter blir våldtagen och nergrisad av fem, sex kvinnoföraktande män – på en toalett.

När kvinnan till sist lyckas fly från lägenheten polisanmäler hon. Männen grips och anhålls, för att sedan bli släppta efter åklagarens beslut som motiveras så här:

”Själva gärningen baseras inte på våld eller hot utan att man utnyttjat hennes speciella belägenhet. Målsägandens berättelse är inte så pass robust att den kan ligga till grund för en häktning. Den avviker så mycket från de misstänktas berättelse. Sammantaget gör jag den bedömningen att det inte når upp till skäl för häktning.” Så långt kammaråklagaren Mats Wihlborg.

Efter att männen släppts och återvänt till sitt asylboende blir det hej och hå på Gotland. Hundratals gotlänningar deltar i en protestmarsch som går till asylboendet. Poliser och åklagare utsätts för hembesök och dolda hot – inte bra.

Allt tyder på att vanliga, hederliga människor fått nog av vidriga övergrepp mot kvinnor.

Bra.

//

Men låt oss bara för en sekund leka med gammalt hederligt sunt förnuft och fråga: Hur sannolikt är det att en rullstolsburen, kissnödig kvinna helt plötsligt får ett enormt begär efter att ha sex med fem eller sex fullständigt okända män inne på en toalett?

Om du är svensk politiker, framförallt äkta feminist, ska du nu resa dig upp och skrika att det väl är självklart att kvinnan ville bli hårt genomknullad av sex okända män.

Annars ska du skämmas så inihelvete.

Tog med hela den första delen plus lite till, inlägget innehåller mycket mer än så! För vad säger Feministiskt Initiativ på Gotland om det här?

Jo så här

personer-pa-gotland2

Och så här (från Expressens stödartikel till makten mot folket)

fi-gotland

Så säger alltså Fi om detta. Trots att det finns tydliga statistiska bevis på att det inte är sant. Här kan man läsa lite mer om det, inte ens den ideologiskt drivna plankaren från BRÅ kommer undan utan tvingas erkänna att det har ökat. Fram till 2006. För sen har man inte varit intresserad av att reda på hur det ligger till.

Är det relevant att, som Brå gör, ta upp andelen invandrare i detta sammanhang?

– Jag vet inte, säger Klara Hradilova-Selin. Vad ska man ha den informationen till?

Vilket inte är så konstigt om man resonerar SÅ DÄR JÄVLA KORKAT! Ja vad ska man ha information till? Varför vill man veta vilka som kör rattfulla eller är i riskzonen för att göra det? Varför vill man veta om våldsbrott skett i en relation eller på gatan? Varför vill man ha reda på någonting i brottsfrågor, räcker det inte med att konstatera att brott har begåtts? Kanske för att kunna ADRESSERA INSATSER RÄTT SÅ DE GÖR MEST NYTTA? Vad sägs om den omvälvande idén? Varsågod BRÅ, ett gratis tips till er…

Men vi vet ju varför de är ointresserade, det är för att kunna skylla allt dåligt på den vanliga hyggliga svenska mannen. Ni vet, den ondaste och värsta i hela världen. Det har varit alltför tydligt rätt länge nu att det är syftet. Försök bara få reda på hur många av de 16-17 kvinnor som mördas av nära anhörig varje år som är hedersrelaterat så förstår ni, hittar ni en enda artikel i en tidning som redovisar det är ni inte dåliga…

Man matar energi till supercellen även på det här viset. Man matar supercellen som man matar gäss för att få gåslever, man trycker ner det i halsen.

Nästa är Julia Caesars söndagskrönika ”Bristningsgränsen”. Hon verkar ha pratat med kvinnans advokat och om det som står om honom är sant så ska hon byta omedelbart eftersom han inte är pålitlig utan bara en som vill fortsätta mata desinformationskrigarna. Eller kunna fortsätta skicka fakturor…?

Jag ringer upp den våldtagna kvinnans advokat, Staffan Fredriksson. Han bekräftar att kvinnan frivilligt följt med en för henne okänd man och delat taxi med honom samt lånat toaletten i hans lägenhet.

“Det ska man kunna göra, följa med en okänd man” säger Staffan Fredriksson. “Det har man ju alltid kunnat göra!”

Han kämpar hörbart hårt för att försöka förstå orsaken till att kvinnor inte kan göra det längre. Det verkar vara en fullkomlig gåta att det har blivit så.

Jag frågar om de misstänkta har utländsk bakgrund. Det vill han inte svara på. Han menar att frågan är “helt irrelevant”. Han har lärt sig säga att det är MÄN som våldtar. Jag antar att han har gått en kurs i politisk korrekthet med floskelpåslag för advokater.

//

Han övergår raskt till att tala om att när de kommer hit är det vårt ansvar att ta hand om dem. Det gäller bara att de lär sig svenska och får information om våra grundläggande regler så ordnar sig allting. Och om någon ändå skulle råka begå ett brott är det också vårt ansvar, för då har vi inte tagit hand om dem tillräckligt.

Sedan börjar Staffan Fredriksson plötsligt prata om porrfilmer som visar gruppsex och kan inspirera till gruppvåldtäkt, och sådana filmer görs väl i USA?!?!

Kvinnan bör byta advokat omedelbart! Han är förmodligen mer intresserad av att hålla desinformationen under armarna än att hjälpa sådana här brottsoffer. Det går inte att lita på honom helt enkelt.

Så, det var ett par stycken olika perspektiv på det hela.

Förutom de på Gotland som bara matar på med sitt vanliga tugg, alltså sådana som med näbbar och klor försvarar desinformationen och vill att den ska vara sanning.

Hindra folk att få rätt information för att kunna fatta rationella beslut, stämpla alla som vill ha rätt information som nazistrasistfascister, undanhåll riktig vital information och statistik, hitta på ny information och statistik (eller tolka väldigt ”kreativt”…), anklaga alla vanliga hyggliga svenskar för saker som sker och som de är oskyldiga till och avskyr och kör massiva kampanjer för att få dem att sluta med vad de aldrig gjort (hur man nu gör det?), när informationen börjar läcka ändå så stämpla alla som tar del av den som nazister, mörklägg händelser som är besvärande för desinformationen som man villigt vill hjälpa till att sprida, säg att det bara är anmälningsbenägenheten som ökar och naggar mörkertalet i kanten när folk klart och tydlig ser vad som håller på att ske. Sist men inte minst, påstå att den som reagerar och tröttnat är precis likadan och har exakt samma kultur som de som begår sexövergrepp fast alla vet att inte är sant. Mata ut det i media! Och glöm inte armbanden där det på svenska står #tafsainte eftersom man gjort klart att det är svenskar som är värst i hela världen!

Och vips så har du skapat en nazistö där den perfekta stormen börjat ta fart. Snart kommer den att dra in över resten av Sverige också, det är ofrånkomligt. Helheten blir större än alla delarna tillsammans. Och man har skapat den med goda intentioner men som med allt som man försöker styra med goda intentioner genom att ljuga, hitta på, fantisera, gömma, dölja, stämpla och så vidare så kommer det att slå tillbaka hårt till slut. Det är ofrånkomligt. Och då blir det otäckt på riktigt.

MVH

MiT

Föregående inlägg
Lämna en kommentar

84 kommentarer

 1. Förundersökningsledaren – som många antar är muslim:

  http://archive.is/8dJRq

  Svara
  • Ivar L

    /  10/10/2016

   Där ser man. Om nu taxisamtalet faktiskt ägde rum så verkar ju taxichauffören haft rätt bra koll i alla fall! Att blanda ihop förundersökningsledare och åklagare tycker jag inte är särskilt konstigt. Men det glömde naturligtvis Expressens Filip att berätta för läsarna.

   Svara
 2. Ivar L

   /  10/10/2016

  Frågan är om det bara handlar om ”goda intentioner”. Jag är inte alls så säker på att det i grund och botten är goda intentioner som ligger bakom undanhållandet av vital information om migrationseffekter samt utmålandet av dem som protesterar som nazister.
  Snarare är det en frågan om makt och privilegier. De som har makten och privilegierna (t.ex. Almedalsmaffian) kan riskera att bli av med dem nu när hela sanningen om magrationskaoset börjar rullas ut och ett helt nytt parti med människor som aldrig varit i närheten av köttgrytorna kan komma till makten. Det är oerhört mycket som står på spel och den dagen SD får reell makt så är det förmodligen slut på privilegierna för en del. Inte för att jag för en sekund tror att SD skulle vara bättre än andra på den punkten, de kommer nog snart att bygga sin egen elit, men där är vi inte nu och de som hotas är de som skriker nazist åt allt som riskerar att avslöja lögnen.

  Dessutom, risken med att kalla alla som är upprörda över migrationsrelaterad brottslighet och otrygghet för nazister är att en del kanske kastar in handduken och tänker att ”skit samma – kallar de mig för nazist kan jag väl lika bra bli nazist” och det trappar upp våldsbenägenheten.

  Svara
 3. Hypocrita

   /  10/10/2016

  Enkel lösning: Får bli en etnisk utrensning av alla bofasta och ett totalt befolknings
  utbyte. Problemet löst….

  Eller vänta lite, var känner jag igen det ifrån….?

  Svara
  • Frida Gustavlin

    /  10/10/2016

   Var är Marianne Ny? Borde inte hon rycka in och ställa saker till rätta? Men den hjälpen kanske främst är öronmärkt till hennes ”systrar”?

   Svara
  • Musse

    /  10/10/2016

   Han släpptes ju också först av åklagaren, för att sedan begäras häktad på anklagelser från två personer.
   Han var också invandrare (fast han ångrade sig efter att ha fått klart för sig vilken rättssäkerhet som gällde i feminismens Saudiarabien).

   Jag såg inga arga inlägg på sådana här bloggar om att han hade släppts, jag såg inga demonstrationer mot att han släpptes osv.

   Men hur SKA myndigheterna göra?
   Ska de häkta män enbart på anklagelser eller ska de INTE häkta män endast på anklagelser?

   Svara
   • Ivar L

     /  10/10/2016

    Jag fattar inte detta riktigt, det måste väl finnas teknisk bevisning i fallet? Sperma och DNA borde räcka för att styrka hennes berättelse och hålla dem inlåsta? Om det INTE finns teknisk bevisning är det något lurt däremot och då kan jag gå med på att de släppts om det inte finns andra vittnesmål än kvinnans i fallet.

    Svara
    • Olof

      /  10/11/2016

     Teknisk bevisning är inte nödvändigtvis speciellt användbar i sådana här fall. Sperma och DNA kan styrka hennes berättelse… men om gärningsmannen säger ‘vi hade sex, hon sa ta mig hårt!’, så stöder den ju även hans. Det krävs i princip att den tekniska bevisningen motbevisar någon part för att göra nytta, då den i så fall kan användas för att sänka den partens trovärdighet.

     Annars, bortsett från rena videoupptagningar, är det väldigt svårt att använda tekniskt bevisning för att skilja på frivilligt sex och våldtäkt.

     Svara
   • Ivar L

     /  10/10/2016

    ”– Man har säkrat viss teknisk bevisning, det kan jag säga.”
    http://www.helagotland.se/blaljus/aklagaren-har-sakrat-viss-teknisk-bevisning-13155164.aspx

    Så den stora frågan nu är, var det problem med bevisen eller inte?

    Svara
    • bullshit

      /  10/10/2016

     Ni talar förbi varandra för ni talar om olika rättsfall.

     Svara
     • Ivar L

       /  10/10/2016

      Ah, miss av mig. Men det är fortfarande intressant med bevisen i rullstolsfallet. Är det något problem med dem? Om inte så måste det ju vara att hon följde med upp till lägenheten frivilligt som bidragit till att de släpptes.

 4. MiT

   /  10/10/2016

  Svara
  • Ush! Har han fått sparken än? Så får man inte säga!

   Eller: det har vi här också! Och i grannkommunen… där finns flera olika varianter.

   Svara
   • Ivar L

     /  10/10/2016

    För ett och ett halvt år sedan hade han åkt ut. Nu är det lite av ett uppvaknande. Skall bli intressant att se hur det går för rektorn.

    Svara
   • Ivar L

     /  10/10/2016

    OK, nu har jag läst artikeln och tyvärr är ju fokus inte på att det finns en muslimsk maffia i Hedemora utan det gamla vanliga… att det var en olämplig formulering. Deprimerande.

    Möjligen är det hoppfullt att han inte fick kicken bums för det hade han fått för något år sedan, men det som verkligen borde diskuteras är naturligtvis den muslimska maffiaproblematiken. För att den finns kan vi nog vara rätt säkra på om en SFI-rektor dristar sig till att prata om den skriftligt med kollegor.

    Svara
 5. MiT

   /  10/10/2016

  Svara
  • Ivar L

    /  10/10/2016

   Det vet väl redan Hanif varför han inte får. Han är ju brunråtta, de har inga rättigheter.
   (Obs ironi såklart)

   Svara
  • Einar

    /  10/10/2016

   Du vet att du är i Sverige när folk som egentligen borde hållas inlåsta på psyket får göra sin röst hörd ute i samhället.

   Svara
 6. Musse

   /  10/10/2016

  Vad SKA myndigheterna göra när kvinnor anklagar män och det saknas bevis eller ens en tillräckligt robust historia?

  Svara
  • Alice i Underlandet

    /  10/10/2016

   Robust så det räcker för häktning, uppenbart. Sen väntar man tills offret återhämtat sig så hon klarar av att vara robust.

   Svara
  • Motkraft

    /  10/11/2016

   Nu har jag ingen insyn i detta fallet men rätten frångår ”hellre fria än fälla” i andra fall så det finns inget hinder att bedöma trovärdigheten och rimligheten och att döma utifrån det.

   Och trots att en del inom rättsväsendet fått för sig att ”tjejer gör sådant nuförtiden” så är det orimligt att en tjej som inte tidigare är känd för sex med flera plötsligt skulle få för sig att göra detta och strax efter polisanmäla. Visst finns det en liten chans att av berusning eller psykiskt mående skulle göra det men den är försvinnande liten.

   Men i svensk rätt så ifrågasätts fortfarande våldtagna kvinnors klädsel så jag är inte förvånad om faktumet att hon frivilligt följde med honom in i hans lägenhet (kanske i förhoppning om sex med killen hon följde med) är grunden för att åklagaren inte vill tro på hennes förnekande att hon inte ville leka porrstjärna med ett gäng killar.

   Men lätt att bedöma är det inte. Det var ju två invandrarkillar som i tingsrätten dömdes för våldtäkt men där försvaret lyckades ta tillbaka en raderad film på en mobiltelefon och blev friade i hovrätten. På filmen framgick det klart att den historia kvinnan berättat var lögn även om det inte kan uteslutas att brott begicks när kameran inte var på.

   Svara
   • Musse

     /  10/11/2016

    Så för att domstolarna dömer oskyldiga män i andra fall så bör de göra det här med?

    Hur vet du att hon inte tidigare har haft sex med flera?
    Hur vet du att killarna är tidigare kända för att ha haft sex med flera?
    Vad är det för sex som tjejer inte sysslar med?

    Visa en enda dom där våldtagna kvinnors klädsel ifrågasätts. EN ENDA räcker alltså.
    En dom ska det vara, en enda dom. Inte någon feminist som påstår att det är vanligt utan att prestera bevis, utan en dom, en enda dom.

    Hur vet du ens att de misstänkta medgett att de har haft sex med henne?
    Det finns ju ett känt fall, andra Södertäljefallet, där tre (svenska) killar fälldes i tingsrätten och sedan friades i hovrätten. Den ena av dem förnekade att han ens haft sex med kvinnan.

    Det första Södertäljefallet rörde för övrigt anklagelser om att två (svenska) föräldrar dömdes för att bland annat ha våldtagit sin dotter och även haft många andra (svenskar) på besök och haft gruppvåldtäkter med dottern. Föräldrarna fick fem och tio år första omgången, efter resning friades mamman och pappan fick fem år. Båda föräldrarna nekade helt att några sexhandlingar involverande dottern förekommit.

    – Inga demonstrationer men mycket upprördhet från feminister om att folk kunde frias trots anklagelser. I det senare nämnda fallet fanns en stor mängd (svenska) män som flickan pekat ut, men som aldrig åtalades. Flickan stod med kvinnojouren utanför en matvarubutik och pekade på män som gick förbi som hade deltagit i gruppvåldtäkterna.

    Jag fattar att upprördheten här bara är orsakad av att det var invandrare och feministers upprördhet handlar om att det är män. Men oavsett grupptillhörighet på de anklagade så ska väl grundläggande rättssäkerhet gälla?
    Hur ska de som här tycker att män ska häktas på enbart en (icke robust) anklagelse kunna argumentera emot när feminister tycker att det ska gälla svenska män?

    Svara
 7. Svenne

   /  10/10/2016

  En ny typ av föreningsverksamhet… #sarkasm

  Svara
 8. Svenne

   /  10/10/2016

  Spänningssökande förskolebarn med pyromani…?

  Svara
 9. michael.

   /  10/10/2016

  Vad den lilla media elit klicken från Stockholm inte verkar förstå är att folk på Gotland känner varandra och att deras naziststämplande av gotlänningars arbetskollegor och grannar inte fungerar just pga detta.

  Svara
 10. MiT

   /  10/10/2016

  Svara
  • Pelle2

    /  10/11/2016

   Undrar vad radikalfeministen Kakan hade sagt om en kulturman hade sagt samma sak om en kuturkvinna ?
   För övrigt är det ju intressant att det första en radikalfeminist tänker på när det gäller en kulturman är huruvida hon vill ligga med honom eller ej och ett sådant uttalande ifrågasätts ej.
   Om en man hade pratat om huruvida han vill ligga med en kulturkvinna hade feministerna skrikit rakt ut om sexism och kvinnohat…

   Svara
  • Pelle2

    /  10/11/2016

   Hade jag varit kulturman skulle jag definitivt inte ha velat ligga med manshataren Kakan heller även om hon erbjöd sig att göra det..

   Svara
 11. MiT

   /  10/10/2016

  Svara
  • Pelle2

    /  10/11/2016

   Kvinnor tar ut 75% av föräldraledigheten.
   Nyckelorden i detta fall är väl TAR UT. Skulle tro att många män kunde tänka sig att ta ut mera föräldraledighet men deras kvinnor anser att föräldraledigheten i stort tillhör dom..

   Om fler kvinnor än män jobbar deltid kanske det inte är så konstigt att deras lön och pension är lägre än mäns.Eller skall kvinnor ha samma lön och pension om de jobbar deltid istället för heltid?
   För övrigt är det väl inte alltid påtvingat att kvinnor jobbar deltid utan något dom i alla fall periodvis gör frivilligt ?
   Är det bättre att bli misshandlad på offentlig plats eller arbetsplatsen än i hemmet ?

   Nej, Sverige har aldrig haft en kvinnlig statsminister men vi har just nu tre kvinnliga partiledare. Då ökar ju chansen väsentligt att det blir en kvinnlig statsminister nästa gång..
   För övrigt har vi en kvinnlig finansminister,kommunikationsminister och utrikesminister just nu och det är väl inte så illa ?
   Att tjejernas meritvärde i skolan är högre än killarnas antar jag att dom menar är positivt.
   Hade det varit det omvända hade det pratats om diskriminering och specialsatsningar som måste göras för att förbättra tjejernas resultat. När killarna halkar efter är det deras eget fel och ett resultat av en antipluggkultur..

   Svara
  • Johan A

    /  10/11/2016

   Intressant att de tar upp att i 87% av misshandelsfall är förövaren en man men inte att i 100% av fallen där någon blir falskt anklagad för våldtäkt är brottslingen (falsk tillvitelse, BrB 15:7) en kvinna.

   Svara
   • Opie

     /  10/11/2016

    Äsch, inget att bry sig om. Som vanligt är det VM i cherrypicking. De sjunger på sista versen. Inom kort kommer landets övriga, riktiga problem vara så stora att ingen har tid, lust eller möjlighet att ägna sig åt medeklassfeministernas klagan.

    Svara
 12. MiT

   /  10/10/2016

  Svara
  • Jans

    /  10/10/2016

   Bortsett från de stängda biblioteken med ordningsproblem orsakat av att de är ”öppna” då..?

   Svara
  • Pelle2

    /  10/11/2016

   Vad är det som har hindrat en HBTQRSTUV-människa att gå på biblioteket tidigare ?

   Svara
   • Ivar L

     /  10/11/2016

    Ssshhhh… Du får inte ställa så svåra frågor. Det kan vara kränkande.

    Svara
 13. MiT

   /  10/10/2016

  Svara
  • Frida Gustavlin

    /  10/10/2016

   Undra sa flundra när de som driver våra jurist-, psykolog- och läkarprogrammet ska producera en lika peppig poster?

   Svara
  • Anna2

    /  10/10/2016

   Äh, det är väl bara att tvångskvotera in tjejerna! Det får finna sig i att ge upp ridning, dans och andra annat de tycker är kul. 50/50 är det som gäller.
   Likaså inom musiken. De måste tvingas ge upp den glittriga, glamourösa pop/soulen och faktiskt i jämställdheten namn lära sig growla, spela bas och tunga gitarriff och inse att Jordison och Ulrich är den nivå på trummisar de måste sträva efter att bli.
   Sen kan de även få vara del av artisterna på rock/metal festivaler de gnäller om är så skevfördelade…
   Tvångskvotering av imamer ska vi inte förglömma! De manliga behöver dessutom en släng av HBTQ-cetrifiering.
   Några kvinnor i heltäckande hucklen borde kunna smälta in fint i nåt KKK-gäng i nån av sydstaterna också…
   Eller var jämställdhet bara viktigt när det kommer till positioner där tokfeminister får vara med och bestämma?
   Suck… Märks kanske lite tydligt att jag är lite trött på hela patetiska feminist/genus/fanvetvadnojjan.
   Den gäller ju bara när den för tillfället passar dem själva och det är med en dubbelmoral utan dess like och de försvarar aldrig svenska tjejer/kvinnor som utsätts för any kind of sexuella övergrepp av män/ungdomar med utomeuropeiskt ursprung…

   Svara
  • #NoSocialNetwork (fd. Ulf Andersson)

    /  10/10/2016

   Bruce Lee (https://sv.wikipedia.org/wiki/Bruce_Lee)
   får vara tacksam för att han slipper
   uppleva att kampsporter undermineras
   av genustänk.

   När jag (född 1971) växte upp (verkar ha varit väldigt, väldigt
   länge sedan), var det så att man höll på med det man var
   intresserad av och att det var individens val som avgjorde.
   Vadå att ”karaten misslyckas med jämställdhetsmålen”?
   50 procent tjejer och 50 procent hen –
   är det dithän PK-maffian vill komma?

   Fan vad det har gått utför med samhället…………
   Det verkar som de mörka krafterna tog över och
   började montera ner individens intresse kontra kollektivets
   och att det som är normalt eller norm är dåligt
   efter att Olof Palme sköts.

   Svara
  • Fakebitch

    /  10/11/2016

   Vad betyder att stå för sitt misslyckande? Att man är lite stolt över det? Luktar självförakt och kamikaze-karate lång väg! Kan bara sluta på ett sätt:
   Uppdrag 2: Ifrågasätt det egna könet.
   Uppdrag 3: Ge en hård, välriktad spark i det egna skrevet.
   Uppdrag 4: Fall platt under drevet.
   #ouch #jämställdhethurts #butsomeonesgottadoit #kamikazekarate #ugogirl

   Svara
  • Detta kommer antagligen resultera i klasser för bara flickor, varianter av karate som inte är så våldsam/aggressiv, träningsläger där hälften av tiden går åt till grupparbeten och myspys. Tror du mig inte, se hur det gick när man skulle få fler flickor att spela musikinstrument.

   Svara
   • #NoSocialNetwork (fd. Ulf Andersson)

     /  10/11/2016

    ”Detta kommer antagligen resultera i klasser för bara flickor,
    varianter av karate som inte är så våldsam/aggressiv,
    träningsläger där hälften av tiden går åt till grupparbeten och myspys.”

    Tja, jag skulle inte vilja kalla
    https://sv.wikipedia.org/wiki/Feministiskt_sj%C3%A4lvf%C3%B6rsvar
    för ”myspys”. Feministiskt självförsvar är väl det som återstår
    när de förr så respekterade och ansedda karateklubbarna
    själva anser att de har misslyckats.

    Svara
 14. MiT

   /  10/10/2016

  Svara
  • Olof

    /  10/10/2016

   Ja, och det tar inte mycket mer än 30 sekunder att googla, läsa igenom wikipedia artikeln och konstatera att en av de högsta religiösa ledarna i Saudi senast 2003 uttalade en fatwa att slaveri är en del av islam och de som påstår något annat är otrogna.

   Antar att han är djupt investerad i den salafistiska slavhandeln.

   Svara
   • Ivar L

     /  10/10/2016

    Oljeländerna och en hel del andra länder i Mellanöstern har ju i praktiken slavar fortfarande i form av mer eller mindre rättslösa arbetskraftsinvandrare som hålls under mycket spartanska förhållanden och usla löner. Men kanske viktigast av allt, de skäms inte ens för det.

    Svara
  • Pelle2

    /  10/11/2016

   Jag har aldrig hört någon kristen kyrkoledare uttala sig för slaveri. De förmenta muslimerna i IS däremot håller sig med sexslavar och säkert andra slavar med.
   Sjukt också att hon säger att Islam inte ställer till med problem.
   Is är inget problem, islamska självmordsbombare är inget problem, Al quaida är inget problem och de som mördade människor i i Islams namn i Paris var inget problem alltså ?
   Snacka o kulturrelativism…

   Svara
   • Ivar L

     /  10/11/2016

    Alltså, kristendomen går ju knappast att helt frikoppla från kolonialismen. Det skickades ju ut mängder med missionärer för att ”omvända” de otrogna barbarerna men det ligger långt bak i historien nu och är ju fullständigt irrelevant för dagens människohandel som Katerine antyder. Och mycket riktigt, att säga ”Hur ställer islam till med problem?” samtidigt som man antyder att kristendom är en fasansfull slavreligion är så oupplyst och okunnigt att det bara är att beklaga skolans praktfulla misslyckande (eller hjärntvätt?).

    Svara
 15. Känns iallafall skönt att alltfler vaknar. Verkar som att det sakta (SAAAAAKTA) går åt rätt riktning, men mycket mer behöver göras.

  Svara
 16. Svenne

   /  10/10/2016

  Generation Självförakt…

  Svara
  • Ivar L

    /  10/10/2016

   De som på detta viss hävdar att de föraktar sig själva är egentligen så otroligt stolta över sig själva så de nästan spricker. En människa som föraktar sig själv på riktigt går knappast ut i medierna. Detta är så falskt, så genomfalskt, så man mår illa.

   Svara
  • Einar

    /  10/10/2016

   Rebecca Lysholm är ett lysande exempel på den avvecklade psykvården.

   Svara
  • Pelle2

    /  10/11/2016

   Om hon känner sig som en förtryckare så får hon väl arbeta med sig själv och inte projicera sina egna misslyckanden på oss andra.

   Svara
 17. BROTTSFACIT sept 2016 [15 mord…]
  http://elisabethoglund.se

  Svara
 18. Perfekt storm? Ja, det kan vara på gång, men snart börjar julhandeln och folk får annat att tänka på.
  Kanariefågeln har i alla fall dött.

  Svara
  • Ivar L

    /  10/10/2016

   Jag tror jag inte på tryckkokarteorin/teroin om att det snart kommer en storm. Istället tror jag det kommer att fortsätta som nu att förfalla bit för bit och till sist vinner förmodligen SD eller något likartat parti regeringsmakten och drar i någon slags broms, men redan nu är det väldigt mycket som är förstört för mina barn. De växer upp i ett sämre samhälle än jag växte upp i medan jag växte upp i ett bättre samhälle än mina föräldrar växte upp i. Det känns oerhört deprimerande och orättvist. Tänk vad Sverige kunde ha varit idag med en sansad och balanserad invandring.

   Svara
   • Opie

     /  10/11/2016

    Nja, tryckkokaren behöver ngn typ av svart svan för att explodera. Så länge allt lunkar på så kommer samhället gradvis förfalla och våld, misär och terror kommer så sakteliga normaliseras samtidigt som folk vidtar åtgärder som att flytta till säkra områden, beväpna sig samt anlita privata vaktfirmor. Dock behövs det ”bara” en global finanskris med medföljande sprucken bostadsbubbla för att kaos ska uppstå. Eller vad tror ni händer när svensken blir av med jobbet och plötsligt måste sälja sin högt belånade villa med stor förlust och samtidigt upptäcker att alla lägenheter ges till migranter och att bidragen sinar? Knappast att svensken fortsätter knyta näven i fickan när han med familj står på gatan utan försörjning samtidigt som bidragsparasiterna han betalat för genom världens högsta skatt går före i bostadsköer och lever gott på bidrag.

    Svara
 19. Einar

   /  10/10/2016

  Jag tror Gotland skulle må betydligt bättre om Göran Greider, Fredrik Virtanen, Anders Lindberg, Peter Wolodarski m fl undvek att sätta sin fot där i fortsättningen.

  Svara
  • Jans

    /  10/11/2016

   Där sade du något. Det kanske kan bli lite folkliga protester som gammelmedia kommer att försöka underrapportera på nästa Almedalen. Lyckligtvis kommer även nyare medier att vara där så blir det så får vi veta det i alla fall.

   Vilket smolk för det trevliga mediekalaset…

   Svara
  • Fakebitch

    /  10/11/2016

   Vadå? Menar du att det var de, som slapp undan häktning och istället fick polisbevakning? :-O
   Hoppas att de fälls! Nazistkommunister hela bunten. Fast vilka två till var med? Anna Sordin och Åsa Linderslott?

   Svara
  • Jan

    /  10/11/2016

   Nina Simone är beundransvärd. På många sätt. En sak är säker: Dagens svenska feminister har inte läst en rad av Marx eller Lenin. Hur många högskolepoäng i genusvetenskap de än har.

   Svara
   • #NoSocialNetwork (fd. Ulf Andersson)

     /  10/11/2016

    @Jan

    Tomtar som Marx och Lenin är knappast att beundra –
    inte heller de personer som läser vad dessa skrivit……..

    Svara
  • Pelle2

    /  10/11/2016

   Hon var/är en bra sångerska men jag kan inte se något beundransvärt i att gilla Marx och revolutioner.
   Dagens feminister har ju bara andra ideologiska förebilder så dom är förmodligen inte intresserade av Marx.

   Svara
 20. MiT

   /  10/11/2016

  Svara
  • Snart i din kommun.
   OT.
   Sverige är bästa landet för flickor att växa upp i – om man borträknar vissa och vissa områden enligt Rädda Barnen. Sedan kommer Finland och Norge.
   Sämst är Niger, Thcad och Centralafrikanska republiken. Kan inte feministerna flytta dit och förändra?

   Svara
  • Ivar L

    /  10/11/2016

   De långsiktiga konsekvenserna av det här är rätt problematiska. För det första lär ju svenskar ganska omgående sluta söka bostad hos en hyresvärd som så tydligt markerar att de ENBART hyr ut till immigranter. För det andra kommer nog bostadsområdena, som en konsekvens av Ekeröbostäders nya policy att Rinkebyseras.

   Jag tror att alla som har ekonomisk möjlighet så snart de bara kan skall försöka ta sig in i bostadsrättsmarknaden istället. Snart kommer det kanske inte finnas rimliga bostäder i rimliga områden att hyra längre. Svindyr nyproduktion kommer att vara enda alternativet.

   Svara
  • Motkraft

    /  10/11/2016

   Fast utifrån att staten ålagt kommunerna att ta emot och ordna bostad åt nyanlända så målar det kommunalägda Ekeröbostäders VD upp en vision och strategi för att försöka undvika de problem som vi ser uppkommit på andra håll. Försöker göra det bästa utifrån förutsättningarna. Han skriver också om frivilliga faddrar, dvs sprida förståelse för och acceptans av svensk kultur. En bättre integration ger större chans att det kommer att fungera i deras bostadsområden.

   Det är naturligtvis skit att nyanlända får förtur före våra unga eller de som stått i bostadskö i många år. Men det är inte han som beslutat om att ge förturen. Alternativet hade varit att kommunen köpt lägenheter åt nyanlända som vissa andra kommuner tvingats göra. Nu använder de det kommunala bostadsbolaget istället för att göra det staten ålagt dem.

   Svara
   • Opie

     /  10/11/2016

    Det är väl klart att det är VDn som tagit beslutet? Rimligen hade kommunen helt enkelt kunnat vägra. Alternativt erbjudit väldigt enkla boendelösningar. Det finns inget i statens tvång som anger vilken standard boende till nyanlända måste ha, eller finns det? Isf är det bara att erbjuda tältläger eller att helt enkelt dela ut en- och tvåmanstält. Det senare har ju gått alldeles utmärkt när det gäller svenska hemlösa så varför inte nu?

    Svara
    • Klimathotet

      /  10/11/2016

     Hur många hyreslägenheter finns på Ekerö? Av egen erfarenhet, inte så värst många. Kommunen är ett ganska anonymt villareservat som ligger i toppen av landets kommuner avseende medelinkomst. Ekeröbostäders VD är en icke vald politruk som har en egen agenda att ställa till oreda men det kommer att kosta på.

     Svara
 21. Svenne

   /  10/11/2016

  Forskning och ”forskning”…

  Svara
 22. Svenne

   /  10/11/2016

  Ser inte bra ut…

  Svara
 23. Pelle2

   /  10/11/2016

  OT:
  Cissi Wallin skriver en krönika i dagens Metro om hur mödrar blir ifrågasatta om de dricker ett glas vin när dom ammar och hur diverse moralister har synpunkter på deras mödraskap.

  Jag skulle kunna sätta en bra slant på att de som ifrågasätter hur mödrar beter sig till 99,9% är andra kvinnor.

  Detta är något som hon inte med ett ord nämner i sin krönika men hon är väldigt noggrann med att ta upp att män får beröm när dom byter blöjor på sina barn och att det är viktigt att uppmuntra männen i att ta hand om sina barn så att de inte tröttnar.

  Visserligen anekdotisk men jag har personligen aldrig sagt något negativt till någon mamma om deras mödraskap och jag har heller inte hört någon annan man göra det.

  Jag anser att det är upp till föräldrarna att avgöra hur de behandlar sina barn så länge dom inte behandlar dom illa.

  http://archive.is/U4lUA

  Svara
 24. Svenne

   /  10/11/2016

  Polisen har koll #sarkasm

  Svara
 25. Svenne

   /  10/11/2016

  OT: Malmö fortsätter sin utförslöpa:

  Svara
  • Rikard

    /  10/11/2016

   Hej.

   Har jobbat som lärare i Malmö.

   Skulle inte ta emot ett erbjudande om tjänst på kommunal eller kulturberikad skola i den staden ens för en statsministerlön.

   Aldrig mer en skola i Malmö, socialdemokraternas skyltfönster och Sveriges framtid.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, lärare

   Svara
 26. Svenne

   /  10/11/2016

  Dagens Debatt: Kritik mot normkritiken

  Svara
 1. En på Gotland som försöker i alla fall | WTF?
 2. Sammanfattning av 2016 del 5 | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: