Kuwaitisk akademiker har tagit fram profetiskt stolpiller mot homosexualitet!

Nobelpriset i medicin nästa år redan vikt till den akademiker i Kuwait som tagit fram ett botemedel mot homosexualitet. Botemedlet finns i form av ett islamiskt profetiskt stolpiller och ska ha effekt på maskarna som lever på sädesvätska i ändtarmen. Allt är bara ren vetenskap enligt akademikern.

Inte bara manliga homosexuella botas av det profetiska stolpillret utan även butchlebbor enligt akademikern i Kuwait. Klippet finns även här.

Några exempel från klippet:

Fantastiskt! Nobelpriset i medicin nästa för kuwaitiern!

MVH

MiT

Annonser
Tidigare inlägg
Lämna en kommentar

43 kommentarer

 1. Mike E

   /  04/23/2019

  Wow!

  Svara
 2. Lurven

   /  04/23/2019

  Haha! Hur hittar du sånt här?
  Helt otroligt. 😂

  Svara
 3. Reblogga detta på Micaels Lidéns Blog och kommenterade:
  När man trodde man hört eller läst det mesta, då kommer denna
  ” medicinska bomb ”

  Svara
 4. ”It is prophetic medicine.”

  Seems legit.

  Svara
  • x

    /  04/24/2019

   @Polyester Poontang
   Inget att raljera över.
   Det råder konsensus inom denna gren av vetenskapen, 97 % av vetenskapsmännen är överens om att detta fungerar.
   The science is settled!

   Svara
 5. weasel

   /  04/23/2019

  ”Det är samma strukturer här som där”
  Gudrun Schyman

  Svara
 6. hllviken

   /  04/24/2019

  🤣 😂 😆 🤣 😁 ”Skratta ihjäl sig” kan bli verklighet

  Svara
 7. Oj, jag blev förvånad att någon vågat offentligt kritisera våran framtida finansminister:

  https://www.expressen.se/kultur/ide/stjarnorna-som-lanar-sig-till-kinas-regim/

  ”DEBATT | KINA. Zara Larsson ler brett i reklamen för telekombolaget Huaweis nya telefon. Ler gör dock inte särskilt många av den dryga miljon muslimer som har förts till politiska fångläger i regionen Xinjiang. Repressionen mot uigurer och andra folkgrupper i västra Kina utgör den största pågående inlåsningen av etniska minoriteter i världen i dag.
  /…/
  När Larsson tidigare denna månad i en intervju med tidningen Resumé tillfrågades om negativa uppgifter kring Huawei, svarade hon kort att det är ett privatägt kinesiskt företag som har gjort en bra mobiltelefon. ”Mer än det tänker inte jag på eller kommenterar, för det har jag inte att göra med egentligen”, säger Larsson. ”

  Svara
  • weasel

    /  04/24/2019

   Huawei är inte bara ett privatägt kinesiskt företag som har gjort en bra mobiltelefon. Det är även ett företag som har betalat X antal miljoner kronor till Zara Larsson .
   Kronor som hon kan spendera på lyxkonsumtion medan hon twittrar om hur hemska människor som inte lägger alla sina pengar på att stoppa världssvälten och fattigdomen är.

   Svara
  • Melmac

    /  04/24/2019

   ZL har väl aldrig brytt sig så länge det inte gynnar henne själv?! Hon har mage att sitta o gnälla över att miljardärer vill lägga pengar på Notre Dames återuppbyggnad men inte skänka pengar till andra humanitära ändamål. Samtidigt shoppar hon för 150.000 / månad enligt henne själv.

   Allt är cyniskt uträknat för att hon ska maximera utdelningen, vilken jävla hycklare!

   Svara
 8. Skeptisk

   /  04/24/2019

  Hon har alltså bokstavligen studerat denna spermätande analmasken? Ja, då finns det ingen tvekan. Nästa Nobelpris i medicin. I en postmodern vetenskapsfilosofi är det ok med profetisk medicin. Vem är vi att med kolonial positivistisk medicin ifrågasätta dem?

  Svara
 9. fete

   /  04/24/2019

  Finns det inget stolpiller mot islam…

  Svara
  • Weasel

    /  04/24/2019

   Du kan nog ta samma stolpiller för skillnaden mellan islam och en analmask är minimal…

   Svara
   • x

     /  04/24/2019

    @Vessla
    Undra om de hjälper mot den här typen av skadedjur också?

    Svara
 10. Rikard

   /  04/24/2019

  Hej.

  Vän av ordning känner sig manad att påminna om två viktiga faktorer ang. islam och arabisk ‘kultur’ (med undantag för shia är just arabisk kultur och islam inte möjlig att studera eller förstå separat – inte mer än man kan studera Vatikanen utan kristendom…).

  För det första har araberna aldrig själva byggt upp eller utvecklat någon form av civilisation eller kultur över nomadstadiet. Deras förfäder lyckades succesivt erövra och underkuva områden i Levanten och MENA (inte minst tack vare generationer som soldatslavar åt andra folk – jfr hur germaner vilka tjänstgjort i Rom sedan ställe till det för legionerna), områden vilka byggde på tusenårig hellensk, egyptisk såväl som romersk och persisk kunskapstradition. De arabiska erövrarna var inte dummare än att använde sig av den struktur och den kunskap som redan fanns – detta har sedan byggts upp till en myt om ‘arabisk högkultur’ under europeisk medeltid. Den kunskapstradition som är det romersk-hellenska arvet saknas således helt. (Den som inbillats att antikens folk såg någon sorts motsättning mellan mytologi, religion och teknologi/vetenskap har haft dåliga lärare – den motsättningen [och exakt hur stark den är, är som att fråga ”hur långt är ett snöre?”] kommer från det abrahamitiska arvet och är närmast unik för judendom, kristendom och islam.)

  För det andra har islams folk haft varken reformation eller upplysning. Reformationen gav kristendomen en ack så nödvändig uppsträckning från det träsk av korrupt sybaritisk perversion den låtit sig bli; vad Luther och hans föregångare och samtida var ute efter var just att rensa ut korruptionen från AB Kristendomen och då det var påvedömet som likt våra tiders fallskärmsförsedda kleptokrater besatt makten var varje ifrågasättande och utmanande av detta kätterskt – varpå reformationen ger upphov till en kristendom som bejakar för samfälligheten ytterst positiva moraliska egenskaper. Inte heller har islam haft någon upplysning. Så kunde ha skett men den konflikt som faktiskt utspelades slutade med att framstående muslimska tänkare, inom alla fält, inte minst embryon till sociologi och antropologi, flydde till Europa och konverterade. Så den ofrihet för tanken som rått i det kristna Europa kan och skall kritiseras, men med vetskap om att den trots allt var betydligt friare (då som nu) än i något muslimsk område.

  Med det sagt är dessa typiska muslimska kvinnors utläggning inte en skrattretande avvikelse utan rätt normalt. De motsvaras inte av våra kristna dumskallar eller tramsmajor som antroposofer, UFO-troende eller Currykryss-dyrkare. Ser man det som två över varandra liggande normalfördelningskurvor befinner sig muslimen i mitten av sin kurva längst ut i extremen för kurvan för icke-muslimer. Den som inte vill tro detta kan söka rätt på Ruud Koopmans forskning, till att börja med. Det finns också undersökningar gjorda av berörda parter i muslimska områden – ”Arab Youth Survey” är en man kan börja med om man vill.

  Den största tragedin är att så nyligen som under femtiotalet hade islams länder kunnat anträda vandringen mot sekulariserad, civiliserad religion. Tyvärr, inte minst med benäget stöd från allt från oljebolag till champagnesocialister och ‘The Great Game’ modell Främre Orienten kunde istället mullor och imamer åter koppla ett järngrepp kring sitt stackars folk, stackars ja – då få saker är värre än när ett folk förtrycker sig självt.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

  Svara
  • Lövet

    /  04/24/2019

   Fan, vad jag hade gillat att ha dig som lärare inplugget!

   Svara
   • Rikard

     /  04/25/2019

    Hej.

    Tack för det – i klassrummet/salen hade jag dock haft ett betydligt mer neutralt anslag. Som privatperson behöver man ju inte skräda orden.

    Kamratliga hälsningar,
    Rikard, fd lärare

    Svara
 11. elina

   /  04/24/2019

  OT. Prejudiserad dom om när man inte kan utvisa en kriminell invandrare: http://www.dagensjuridik.se/2019/04/utvisningsbeslut-mot-valdtaktsdomd-upphavs-av-djupt-oenig-hd-saknas-synnerliga-skal

  Det är bara att hänga här i 4 år och gnälla att man är rädd för sitt hemland så fixar det sig.

  Svara
 12. MiT

   /  04/24/2019

  Svara
  • x

    /  04/24/2019

   Svara
  • Ivar L

    /  04/24/2019

   Näthatgranskaren stämmer vad jag förstår tusentals vilket betyder att han har hjälp till detta. Det är ett oerhört obehagligt missbruk av rättsväsendet som pågår och som dessutom tar resurser från viktigare rättsutredningar. Djävligt obehgligt att detta bara får pågå. Undrar vad et är för krafter som verkar i bakgrunden här?

   Det är garanterat samma slags folk som skulle känna sig hemma i Sovjets politbyrå och gladeligen skicka oliktänkande till Gulag i varje fall.

   Svara
   • Det ska noteras att han driver individuella åtal, antagligen på bekostnad av skattebetalarna då det inte finns en chans att han inte nallar av de bidrag han fått för näthatgranskarverksamheten.

    Svara
 13. Leif

   /  04/24/2019

  Sådan expertis snart på ett sjukhus nära dig.

  Svara
 14. En annan

   /  04/24/2019

  Fast kanske ändå en öppning, att dom vågar tala om det i TV.
  Att dom väver in det under vetenskap kanske gör att dom ändå kan prata om det.
  Så istället för att slänga ut bögar från hustak eller stena dom, vilket vår statsminister accepterar, kan dom nu enkelt botas med en insemination av sperma….
  varvid tanken slår mig att det blir lättare att acceptera ISLAM och dess väntande övertagande av det svenska samhället, eller hur Stefan Löven?

  Svara
  • Rikard

    /  04/24/2019

   Hej.

   Du gör en mycket bra poäng: att denna pseudovetenskap med religiöst sigill är framsteg jämfört med annars normal praxis. Det är bara att hoppas mönstret från Europa håller i sig. Även vi gick vägen från religiöst fördömande och mord i guds namn, via vad vi idag skulle kalla dårskaper men som tidigt artonhundratal sågs som vetenskap, till psykoanalys, till slutligen acceptans och tolerans.

   Från döda, till bota, till tolerera och respektera, så att säga.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, fd lärare

   Svara
 15. Ivar L

   /  04/24/2019

  Lagarna måste skrivas om. Sverige skall väl för i helvete inte bli en fristad för våldtäktsmän och annat löst folk bara för att vi delar ut uppehållstillstånd som om det vore lördagsgodis?

  https://nyheteridag.se/hd-river-upp-utvisningsbeslut-for-somalisk-valdtaktsman/

  ”STOCKHOLM En somalier i 30-årsåldern dömdes i både tingsrätten och hovrätten för våldtäkt till fängelse och utvisning. Fallet togs sedan upp i Högsta domstolen, HD, som nu har beslutat att mannen får stanna i Sverige – en dom som blir vägledande för liknande fall.

  Lagen kräver att en utlänning som har vistats i Sverige med uppehållstillstånd under mer än fyra år bara får utvisas om det finns synnerliga skäl.”

  Svara
  • Ivar L

    /  04/24/2019

   Viktor Banke gillar domen och det kan man ju förstå. Denne somalier kommer garanterat att generera mer sysselsättning åt landets advokater framöver.

   Svara
   • En annan

     /  04/24/2019

    j a, han är en del av problemet, inte en del av lösningen.

    Svara
  • Lite stor skillnad från USA där Joe Guidice (känd som en av makarna i ”Real Housewives of”-dokusåporna) blir utvisad till Italien på grund av skattebrott trots att han bott i USA sedan han var ett år gammal.

   Inte för att jag är nödvändigtvis för en sådan politik, men denna somaliska man har inte levt på den rätta sidan av lagen någonsin under sin tid i Sverige. Varför ska han vara kvar här? Om någon tvivlade på att rättsväsendet inte var infiltrerat av aktivister…

   Svara
  • weasel

    /  04/25/2019

   ”Lagen kräver att en utlänning som har vistats i Sverige med uppehållstillstånd under mer än fyra år bara får utvisas om det finns synnerliga skäl.”

   I min – och alla normala människors- värld är just ”våldtäkt” ett synnerligt skäl för utvisning.
   :/

   Svara
 16. MiT

   /  04/24/2019

  ”Avslöjar: Stockholms stad satsar miljoner för att asylaktivister ska ordna gratis bostäder åt afghanska män”
  http://katerinamagasin.se/avslojar-stockholms-stad-satsar-miljoner-att-asylaktivister-ska-ordna-gratis-bostader-afghanska-man/

  Svara
 17. WATER

   /  04/24/2019

  Samtidigt på Expressens nätupplaga, reklam för……Huawei.
  Undra hur det känns att få dessa smutsiga reklampengar in i företaget.

  Svara
 18. MiT

   /  04/24/2019


  *https://www.facebook.com/joakim.lamotte/posts/2300343650060213*

  Svara
  • hllviken

    /  04/24/2019

   Tack och lov för Joakim Lamotte!

   Svara
   • Ivar L

     /  04/24/2019

    Japp, nytt swish till honom. Jag anser att en del saker han driver är oerhört viktiga. Det är skrämmande att den där Näthatsgranskaren får härja som han gör och ännu mer skrämmande att inte gammelmedias journalister kritiserar detta vidriga beteende.

    Lamotte suis Charlie!
    Han är en av de få som begrep vad Voltaire sade om yttrandefrihet (om han nu sade det 🙂 uppenbarligen.

    Svara
    • Grodan Boll

      /  04/25/2019

     Jag gissar att du lästa tyska när det begav sig? 🙂

     Svara
     • Grodan Boll

       /  04/25/2019

      ( Hahah! Och bara för det så skrev jag fel. Hur tusan ska jag kunna kasta halvtaskiga men välmenande kommentarer när du gör så här mot mig Karma? )

 19. MiT

   /  04/24/2019

  Svara
 20. Senior

   /  04/25/2019

  Mer än 40 bränder härjar just nu i Sverige.
  Samtliga är helt naturliga och detta är inget nytt.
  -Det är bara anmälningsbenägenheten som ökat.

  Bara det att det är tyst om det i media gör att mina varningsklockor ringer för fullt.
  Hade det verkligen varit naturliga orsaker hade vi varit översköljda av information, råd och tips från media.

  Svara
  • J.G

    /  04/25/2019

   Såg på youtube hur flyktingar startade gräsbränder i Grekland. Varför skulle det vara en begränsad situation?

   Svara
 21. x

   /  04/25/2019

  David Attenboroughs team anklagas: Fick valrossar att dödsstörta
  ”En Netflixfilmserie, ”Our Planet”, delfinansierad av Världsnaturfonden med David Attenborough som programledare påstås visa valrossar som störtar till döds från klipporna till följd av klimatförändringar. I verkligheten är det ett gammalt fenomen, vanligen orsakat av isbjörnar. Den här gången anklagas dock filmteamet för att ha orsakat valrossarnas död.”
  https://www.nyatider.nu/david-attenboroughs-team-anklagas-fick-valrossar-att-dodsstorta/

  Svara
 22. x

   /  04/25/2019

  Exempel på vad (V) menar med ”alla människors lika värde”:
  Vänsterpartist vägrar sitta bredvid sverigedemokrater i riksdagsutskott
  ”Linda Westerlund Snecker, rättspolitisk talesperson för Vänsterpartiet, vägrar sitta bredvid sverigedemokrater i riksdagens justitieutskott. Det berättar SD:s Adam Marttinen, hennes före detta bordsgranne.”
  https://nyheteridag.se/vansterpartist-vagrar-sitta-bredvid-sverigedemokrater-i-riksdagsutskott/

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: