Dagens övertramp

Dagens övertramp står en givetvis en Aftonbladetjournalist för

aagård

aagård1

aagård2

aagård3

Man kanske ska hålla en liten lägre profil än vad Martin gör när man själv har varit??? en mobbare av rang som BOKSTAVLIGT tvingade offren att äta piss? Och han njöt av det… Och inte nog med att han varit??? en mobbare av rang, han vill inte ta ansvar för det heller som vuxen utan han har sett chansen att slippa genom att smeta ut sitt eget grisiga beteende på alla andra genom att skylla på att det var ”strukturerna” som fick honom att bete sig som en gris. Yeah right…

Han har säkert ångrat sig på riktigt och tycker själv att det är en period i livet som inte är den ljusaste eller smartaste, hoppas jag i alla fall, men så länge han skyller på strukturerna och inte ser sitt eget ansvar så…

aagård4

Tur att det inte var Martin Aagård som gjorde sådana här saker utan ”strukturerna”. Så inte Aagård gjort sig skyldig till sådana horribla grejer menar jag för det vore ju förfärligt… Och det som står i början, att han jobbade systematiskt, är ju ett praktexempel på just en mobbare. Det är inte slumpmässigt vilka offer de utser utan just beräknande och systematiskt…

aagård5

Men det var visst inte ”strukturerna” som njöt av tortyren han utsatte andra för

Så just Aagård kanske ska hålla en lite lägre profil och inte anklaga andra för diverse saker hur som helst…

MVH

MiT

Föregående inlägg
Lämna en kommentar

40 kommentarer

 1. MiT

   /  06/19/2015

  Svara
 2. Fugen

   /  06/19/2015

  Jag visar inte detta för min danska fru och hennes familj

  Svara
 3. Vad har martin gjort för att främja intelligens?

  Vad har han gjort för att bekämpa rasism? Han har skrivit som en mupp på twitter. Vilken hjälte han är så modig

  Svara
 4. Lövet

   /  06/19/2015

  Twitter och Skåne Akvavit hör inte ihop…
  …årets fylle-tweets

  Svara
 5. Joakim Steneberg

   /  06/19/2015

  -89 gick han på skola i Gävle och detta utspelade sig enligt honom? Jan Guiilou ljuger ju redan i ”Ondskan” från -69. Men visst har mobbning ökat – med feminismen, helt klart.
  Annars får den inget vatten på kvarn…

  Svara
  • T

    /  06/20/2015

   Jag hade såna i skolan också. Det slutade med en blåtira och/eller näsblod på mobbaren/pennalisten. Flera av dem såg man på plattan (Sergels Torg) eller nån parkbänk 10 år senare.

   Svara
 6. Erik

   /  06/19/2015

  Jag undrar hur det är att jobba på Aftonbladet. Det är många där som verkar vara så genuint osympatiska personer (ex. Aagård, Virtanen, Linderborg, Laul). Jag förstår inte hur folk orkar stå ut, men jag antar att det smittar av sig.

  Svara
  • Gigas

    /  06/19/2015

   Jag var på studiebesök på Aftonbladet för ett tag sedan, det var inte så illa som jag trodde, det var värre.

   Svara
   • Zipper

     /  06/19/2015

    Berätta mer! 🙂

    Svara
    • Gigas

      /  06/20/2015

     Mitt intryck efter att ha varit där, var att vår guide, som skriver ledare, inte är speciellt stolt över att jobba på Aftonbladet. Till exempel när jag ville försöka föra ett resonemang kring kvalitet och ordval så blev jag avfärdad men orden. – Det här är en kvällstidning.

     Det sitter tätt i ett öppet kontorslandskap så jag frågade om de jobbade hemifrån.
     – Det fungerar inte, var svaret jag fick.Det kan tolkas som att arbetsmoralen är för låg för det, men jag tolkar det mer som att det blir svårare att hålla koll på vad de anställda tycker och tänker.

     Guiden stack inte under stol med att kulturredaktionen ska provocera ,och det har de lyckats med. Frågan är till vilket pris?

     När jag frågade om man gjorde något för att öka sitt låga förtrodde så var svaret att kvällstidningar alltid har haft lågt förtroende i mätningar, och att det nog beror på att folk svarar så för att det förväntas det av dem. Så nej, man gör inget för att öka sitt förtroende.

     Däremot så jagar man klick. Aftonbladet ska vara överlägset störst i Sverige, det sa guiden i alla fall när jag frågade om man såg bloggare som ett hot.
     Till exempel så följer man hela tiden hur många som går och läser en ledare när den läggs ut , och när det går ner efter några timmar så puffar man för den på Facebook.

     Jag tog även upp det här med att många tycker att pressen är Stockholmscentrerad i sina värderingar. Aftonbladets alibi var att man hade en ledarskribent som bor i Dalarna.

     Jag tyckte att jag höll en låg profil under besöket, men mina kollegor tyckte att jag ”var på”. Till viss del tror jag att det beror på att vår guide inte gillade att få frågor som ifrågasatte, vilket inte är ett sundhetstecken på en tidning, eller något annat företag för den delen heller.

     Svara
     • Zipper

       /  06/20/2015

      Tack för historien. Låter precis som man tänker sig. Obehagligt milt sagt.

  • Törnrosa

    /  06/20/2015

   Stora delar av åsiktsmaffian på Aftonbladet tycks vara ute och kleta rasism på folk. Nu visar Aagard att hans egna mobbartag sitter kvar. Vad har grannfolkets utseende med dess valresultat att göra?

   Folket på AB vet inte, har förträngt eller försöker mörka Aftonbladets egen bedrövligt mörka historia som innehåller åtskilliga bruna nyanser. Sitta i glashus och kasta sten går bra. Ynkedom.

   Svara
 7. AV

   /  06/19/2015

  Aagård, ärkesvinet som försöker urskuldra sina svinaktigheter med ”så gör män”. Han ska definitivt vara försiktig med stenkastning och invektiv. Men så kort om huvudet han är har han nog problem att tänka ut det själv.

  Svara
 8. MiT

   /  06/19/2015

  Svara
 9. Svenne

   /  06/19/2015

  Svara
 10. MiT

   /  06/19/2015

  Svara
  • Omdöpning till ”Antimuslinism” . Det ringer en fjärran klocka … Javisst ja ! Det var år 2009 som den islamiska OIC , genom FN:s Human rights council (Sug på den,kära demokrater) ville förbjuda religionskritik i allmänhet och islamkritik i synnerhet.

   http://opponent.se/2009/03/islamkritik-forbjuds-i-ny-fn-resolution/

   Extremisterna i Mp har alltså till slut segrat och gör ett substantiv av ordet ”Antimuslimism” och åter demonstrerat att de inte är intresserade av att uppmuntra ett öppet samhälle som sköter sin egen åsiktsfrihet . Mp är värre än (V) på den punkten.

   Från sjukdomen (Fobi) till en -ism (kritiker mot Islam)

   Våra invandrare som flytt ifrån sina länder därför att de har kritiserat Islam,måste tycka : WTF ?

   Svara
   • Anders

     /  06/20/2015

    Nja, jag tolkar det mera som att antimuslimism är mot personer som är muslimer, men islamofobi ät rädsla för religionen islam dvs att man är emot religionen. Att kritisera religionen islam och hur vissa utövar den är helt legitimt. Att vara emot muslimer i allmänhet är det inte. Man kan alltså vara emot en företeelse utan att vara emot gruppen individer. Det är svårt, men nödvändigt att skilja på sak ock person.

    Dock ställer det till vissa problem eftersom folk ändå kommer att ta det personligen. Om man kritiserar ett vanligt beteende inom religionen, t ex omskärelse av pojkar, kommer det tas som kritik av alla muslimer istället för deras religion. Djupt religiösa har dessutom svårt att diskutera sin religion utan att ta personligt illa upp. Endast sekulära muslimer kan göra distinktionen sak-person. Gäller f ö även andra religioner.

    Svara
 11. Zipper

   /  06/19/2015

  ”Men det var visst inte ”strukturerna” som njöt av tortyren han utsatte andra för…”

  Haha, fullträff! 😀
  Vill återigen tacka dig för all den tid och energi du lägger ner för detta! Stort tack!

  Svara
 12. Svenne

   /  06/19/2015

  Sant…

  Svara
 13. MiT

   /  06/20/2015

  Svara
  • Anders

    /  06/20/2015

   Observera den förtryckande vithetsnormen bland labradorer. De vita är normen och de bruna ska alla heta något med choklad (som de ändå inte får äta). Rasism i sin grymmaste form. Precis som med dam-fotboll är de bruna de ”riktiga labradorerna”. För det känns så…

   Svara
  • Per

    /  06/20/2015

   Det finns VIT choklad också 😉

   Svara
   • AV

     /  06/20/2015

    Ja kulturell appopriering. Den vita chokladen tar över den mörkas kulturella utseende och uttryck och förvanskar dessa till en avart.

    Svara
 14. Svenne

   /  06/20/2015

  Svara
 15. MiT

   /  06/20/2015

  Svara
  • Lövet

    /  06/20/2015

   …och sedan tycker jag att vi allesammans sjunger We Shall Overcome…

   Svara
 16. Lövet

   /  06/20/2015

  Mattssons mediaetik: http://www.expressen.se/sport/langdskidor/haag-om-ovantade-testet-fruktansvart/

  …och så grinar han om ”journalisthat”…

  Svara
 17. MiT

   /  06/20/2015

  Svara
  • Trolletplit

    /  06/20/2015

   Ja, jösses vilken pekoral. Hur kan Expressen publicera sånt… nej vad skriver jag. Det är ju givet att expressen publicerar sån dynga.

   Svara
  • Kristian

    /  06/20/2015

   ”Hur kan man göra så här?”
   ”Jo, förstår du, vi som jobbar i det som kallas ‘kvällspressen’ har rätt att göra vad som helst bara vi tjänar pengar på det.”

   Svara
 18. Leif

   /  06/20/2015

  Off topic:
  Råkade slå på P1 efter 11:00 midsommardagen. Där gavs gudstjänst från kalkbrottet i Limhamn. En kvinna sjunger Dan Anderssons välkända Helgdagskväll i timmerkoja där kolarlivets vedermödor skildras. Så här lät slutet:
  ….och snarka och vända oss kvinnligt och lugnt,
  medan elden falnar och dör.
  En feministisk erövring av Dan Andesson?

  Svara
 19. MiT

   /  06/20/2015

  De klagar på att de inte får uppmärksamhet…
  ”Väntade i timmar – smet ut bakvägen”
  http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/landslagsfotboll/vm2015/article20993675.ab

  Svara
 20. MiT

   /  06/20/2015

  Svara
 21. Ni glömde Petter Larsson på Aftonbladet. En eländigare och mer oseriös journalist skall man leta länge efter – fast på Aftonbladet går de ju 50 på dussinet!

  Svara
 22. Mirtan

   /  06/22/2015

  Åsa Linderborg är Sveriges svar på Alfred Rosenberg och Martin Aagård den lydige fanbäraren som inte tvekar en sekund att stampa oliktänkande i ansiktet med sina stormtruppsstövlar. Ett riktigt kräk.

  Svara
 1. En jämförelse mellan mobbare | WTF?
 2. Lite blandat från 2015 del 2 | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: