Så blir du en hjälte inom feminismen!

Reformerade svin, det uttrycket myntade? Aktivarum (del 1, del 2, del 3) när det gäller vissa typer av människor som blir hyllade för att de inte är svin längre? utan har erkänt att de var formidabla svin, mobbare, idioter mm mm mm under uppväxten men nuuuuu minsann så har de ångrat sig. Det handlar om män som betett sig extremt illa men som nu kallar sig feminister och hyllas av feminister, ja de är i princip deras mycket våta dröm. Feministerna ser alltså upp till dem som betett sig som riktiga praktarslen. Den stora majoriteten män som ALDRIG har betett sig illa, dvs de som följer den av feminister så hatade mansnormen, är inte vatten värda i feministers ögon. Dem ska man hacka på, gnälla på, hata, spotta på, anklaga för allt möjligt från skoskav till massmord. Hela fältet genus”vetenskap” går ut på att göra just allt detta. De som har BEVISAT att de är svin och praktarslen då? Tja, de är de som är de bra männen enligt feminismen… De är hjältar! Nu senast är det Martin Aagård som erkänner att han är ett praktarsle av allra värsta sort, en sådan som det som tur är bara finns enstaka av för jag har aldrig ens hört talas om någon som närmar sig Aagårds klass! Här pratar vi om att bokstavligt pissa på folk och få dem att äta piss bl a… Han kallar det ”pennalism”, jag kallar det systematisk tortyr. Och han gillade det. Sa jag att feminister verkar föredra praktarslen och svin? Aagård är tillsammans med Kazmierska… Kapten Klänning dyrkades av Roks (gissar att några höjdare inom Roks hade MYCKET våta drömmar om honom då). De poppar upp som ärkesvin en efter en, de där feministiska männen som hyllas. Alla andra män, de vanliga hyggliga männen, dem spottar de på istället. Och pissar på. Och hatar. Och anklagar för allt möjligt. Och de gör det tillsammans med de”reformerade” svinen för de beter sig ungefär som förut, de har bara bytt arena och metoder… Har du ljugit, misshandlat, manipulerat, mobbat, spottat och bokstavligen pissat på andra människor men säger att du ångrar dig? Grattis, du är en hjälte i feminismens ögon och blir omhuldad som en ledsen hundvalp! Har du inte gjort något av ovanstående utan är en vanlig hygglig man? Ledsen, då har du dragit nitlotten och är en äcklig, stinkande vit kränkt man. Jag tycker man ska läsa Aktivarums inlägg om detta för han förklarar väldigt bra varför ärkesvinen är så snabba att prata om detta som ”normer” och ”strukturer”. För övrigt så påminner Aagårds ”erkännande” i Aftonbladet mest om lägervakter från WW2 som gör allt för att skylla ifrån sig… TILLÄGG Läs Eriks inlägg på Genusdebatten om hur Kimmel sågas Daddys inlägg efter UG MVH

MiT

Lämna en kommentar

141 kommentarer

 1. Jonte

   /  09/11/2013

  Jag har alltid misstänkt att många manshatande feminister är sådana kvinnor som tenderar att dras till svinaktiga våldsamma män, det skulle förklara varför dom inbillar sig att alla män är svin och att alla män misshandlar sina flickvänner.

  Svara
 2. Känner alltför väl igen den där typen av människa, de har samma attityder nu som de hade då.
  Svinen – reformarade eller ej – lider av personlighetsstörningar. Det här är psykon.

  Svara
  • magnus:
   Jag är inte heller så dum att jag tror att de ändrat sig egentligen, vad man gör och tycker är jättebra som vuxen/nästan vuxen hänger nog med i en eller annan form. Man kan säkert trycka tillbaka det lite men nog fan tittar trynet fram med jämna mellanrum. Nä, det enda som ändrats för dem är möjligheterna att sköta det ”snyggare” med andra metoder. Och så får de ju fantastisk hjälp av dem som gör likadant…

   Svara
 3. AV

   /  09/11/2013

  De reformerade svinen bekräftar ju deras tes. Innerst inne var de ju inte dumma, de var bara konstruerade och smittade av den förfärliga ”manligheten”. Nu när de kommit till insikt om att det bara var ”manlighet” de led av och nu är friska, kan de bekräfta att alla män som inte gjort avbön är drabbad av ”manlighet”.
  Att dessa män inte representerar gruppen män har aldrig slagit dem. De ser det de vill se och dessa ”reformerade” praktarschlen säger allt de vill höra. Man kan dra paralleller till det inte helt ovanliga projektet ”gör om min man”. Man blir ihop med en spännande, lite farlig, man. Gärna streber, tar för sig, framåt. Sen ska man göra om honom till familjepappa som gillar att byta blöjor och tvätta kläder. När det går sådär drar man slutsatsen att ”män är svin”, inte att de själva är dåliga på partnerval. När de så ser dessa ”män” får de dels bekräftade att män är svin, samtidigt som de nu vet att de kan tjata om sin man. Bara man får ur honom ”manligheten”.
  Om de mot förmodan lyckas får de en kastrerad hipster som ängsligt frågar ”är det skönt?” var tionde sekund. Sen kan man bli bitter för att det inte finns ”några riktiga män”.

  Svara
  • Det är en ganska bra beskrivning av vad feministen Andrea Dworkin skrivit om män. Förutom att hon själv verkade lindrigt sagt psykiskt labil (svåra ätstörningar och grav mytoman), så stämmer det du skriver alltför väl.

   Apropos nollingsritualer – jag gick gymnasiet på Ebersteinska skolan i Norrköping, på 4-årig teknisk linje, och där hade man en nollningsritual under första veckan varje läsår. Det fanns en förening får åk 4-elever som hette Finis, den finns förmodligen fortfarande. Jag är kluven till nollningsveckan, och för 10 år sedan skrev jag ett brev till Finis.
   En bra nollning ska bygga på att elever som INTE känner varandra ska utföra en uppgift ihop, likgiltigt vad egentligen, för att lära känna varandra. Det funkade första och sista dagen av vår nollningsvecka – första dagen var det filmvisning, vi blev lurade att vi skulle få titta på en film om skolans historia – bara det att filmens skärpa var obefintlig, ljudet ohörbart och den kördes i halva tempot. Eftersom alla blev konfunderade och började prata med sina bänkgrannar i aulan funkade idén, om än på ett ganska primitivt plan. Sista dagen var det sedvanliga tramslekar som irländsk julafton, såpafotboll, dragkamp med intvålade rep m.m. Det hela avslutades med fest där vi förklarades vara ettor.
   Finis borde ha skippat mellandagarna och satsat på två ordentligt organiserade dagar. Jag tror det är under de oorganiserade dagarna som pennalism kan uppstå. Personligen har jag inte råkat ut för något men mellandagarna var meningslösa.

   Svara
  • AV:
   Sen att de dras till varandra, det heter ju lika barn leka bäst… Det ÄR ju inte tillfälligheter som styr i vilka grupper de är hjältar utan de är likadana innanför skalet.

   Svara
 4. Jag kallar dem för pseudo-alfahannar.

  Svara
  • rocki:
   Det är nog det närmaste de kommer, de tror att vara ett ärkesvin är manligt. Och de som hyllar och gillar dem gillar helt enkelt sådana tendenser antar jag.

   Svara
  • En alfahane behöver inte ta makten, han får den.

   Alltså, varenda ledarskapskurs, militär befälsutbildning m.m. bygger ju på att locka fram de egenskaperna hos personer. De flesta människor har dem, men vill/vågar av olika anledningar använda dem. Pennalism och översitteri funkar ganska dåligt.

   Titta på hur ordet ”respekt” används. Dagens unga förstår inte skillnaden på respekt och rädsla, men de är varandras motsatser.

   Svara
 5. Någon som ska gå?

  https://www.facebook.com/events/588967721150075/

  En gammal bekanting som säger att hon inte är politiker fast ändå är politiker ska hålla i det
  https://toklandet.wordpress.com/2013/05/14/det-ar-svart-att-forsvara-en-rasist/

  ”De feministiska frågorna är glödheta. ”Hijabuppropet” som var ett svar på att en kvinna blev misshandlad för att hon valt att bära slöja, renderade enorm uppmärksamhet och tusentals deltog i protesten mot våld och kvinnoförtryck. I Sverige år 2013 har kvinnor fortfarande inte samma möjligheter som män. Lönerna är lägre, skönhetsidealen ger unga tjejer ångest och tiotusentals kvinnor utsätts årligen för våld från en man.

  Feminismen behövs, och vi behöver bli en ännu starkare feministisk röst för rättvisa.

  Vänsterpartiet är ett feministiskt parti. Vad innebär det i praktiken? Hur ser vår feministiska politik ut och vilka är de viktigaste aktuella utmaningarna för att förändra Sverige i mer jämställd riktning?

  Barbro Sörman, som sitter i Vänsterpartiet Storstockholms distriktsstyrelse kommer och presenterar Vänsterpartiets feministiska politik och leder en diskussion om hur vi kan arbeta feministiskt.

  Alla medlemmar och intresserade är varmt välkomna!

  Tid: 17/9, 18.30-20.00
  Plats: vår lokal på Albyberget, Tingsvägen 17.

  Arr: Vänsterpartiet Botkyrka, Abf Botkyrka-Salem”

  Svara
 6. Här kan ni läsa lite om spelbranschen (eller kritik mot spelbranschen), eller det vanliga tugget som man hört till leda från feminister

  http://discordia.se/?p=5513

  Ser nu att bland kommentarerna så finns det bl a en Mikael Bergström, ni vet han som vill att det ska vara ”förbjudet” för män som vet något att förklara någonting eftersom det då är ”mansplaining”… Länkar hittas här.

  Svara
  • Jonte

    /  09/11/2013

   Gillar hennes skarpa svar mot argumentet att det är rätt logiskt att det finns fler manliga soldater i spelvärlden eftersom det alltid varit så (och fortfarande är så) historiskt sett.

   ”Historiskt korrekt schmistoriskt korrekt. Det är ett SPEL! Du kan hitta på VAD SOM HELST! Historiskt korrekt är bara ett svepskäl och på precis samma sätt som spel reflekterar kultur kan spel skapa kultur. Bläh. Jag orkar inte ens argumentera om det här.”

   Knivskarpt verkligen

   Svara
 7. Läs detta om kommentarer och sånt som kommer bara man nämner genus och feminism. Hon pratar om LÖGNAREN Sveland och om hur drabbad hon är, det är reklam för Svelands bok ”Hatet”.

  http://www.litteraturmagazinet.se/medlem/168644/jonna-lindberg/blogg/skrivande-kvinnor-med-asikter-7788287

  Sen läser man detta om hur kommentarer ”rasar” in…

  https://toklandet.wordpress.com/2013/06/13/riktig-verklighet-vs-feministisk-verklighet/

  Det finns två möjligheter till att man får skit, antingen gör man som Yilmaz och ljuger om det eftersom det inte alls ”rasade” in några och det verkar i de kretsarna vara status på att få skit. Eller så är man så dum att man sprider extremt mycket skit och anklagelser, ljuger, manipulerar mm mm mm. För sprider man skit så kommer det skit tillbaka, det är inte raketforskning vi pratar om… För det visade sig t ex efter ”gubbslemsdebaclet” att Sveland med anhang GÄRNA ljög friskt för att offerkoftan skulle passa lite bättre, när det kom fram en ljudinspelning som visade att de ljög så blev det knäpptyst…

  https://toklandet.wordpress.com/2013/03/24/lite-sveland-sa-har-pa-sondagen/

  Svara
 8. Lite glastak igen…

  http://hd.se/inrikes/2013/09/11/sabuni-tar-plats-i-af-s-ledning/

  Men det intressanta är vilken kompetens hon ska tillföra…

  Svara
  • Fugen

    /  09/11/2013

   Sköter hon sig som sin föregångare så är det helt ok, dvs inte störa oss som arbetar.Ser väl snyggt ut med en före detta jämställdhetsminister. Före politiker karriären var hon på Folksams sociala råd och som kommunikationsrådgivare på Geelmuyden.Kiese.
   Annars tycker jag hon skall ta tillbaka sitt gamla jobb, det skötte hon helt ok.

   Svara
   • Fugen:
    Jämfört med den vi får dras med nu så är en hög med bäverskit bättre…

    Svara
   • Jonte

     /  09/11/2013

    Tycker det är rätt kul att Sabuni trots att hon var en invandrad svart kvinna (fatta hur mycket intersektionalitetspoäng det borde ge….) var avskydd av feministerna för att hon vägrade kalla sig för feminist.

    Svara
 9. Hon som tweetade beskriver sig som
  ”#Lärare Sh&Hi. Går skrivutbildning. #utbpol ass.talesperson i #Fi. Vill bidra till mångdimensionalitet & politiska synliggöranden. #Intersektionalitet #skola”

  Man blir lite mörkrädd när sådana ens släpps in på skolor överhuvudtaget…

  Svara
  • Jag tror att föräldrar faktiskt är ganska ”könsneutrala” i sin uppfostran, så de översta två rutorna i seriestrippen tror jag inte på. Jag har hållt alla mina barn i fötterna, hehe…
   Seriöst, de flesta föräldrar försöker nog överföra så mycket ”uppfostran” som möjligt till sina barn, oavsett kön. Det är barnomsorg, skola m.m. som gör skillnad på pojkar och flickor, på olika sätt, och/eller håller på och manipulerar barnen med en massa grumliga genusteorier.

   Svara
   • magnus5039:
    Jag håller med dig till 100%! De enda som sår konstiga idéer hos ungarna är barnomsorg och skola. Föräldrarna är de ENDA som bara vill det allra bästa för sina barn, de som jobbar på de ställena är precis likadana…

    Svara
   • Stött på alla varianter, från min egen stockkonservativa mellanstadielärare som nog egentligen inte tyckte om pojkar, till mina ungars försollärare och lärare, som inbegripet allt från radikalfeminister till frikyrkliga och new-ageare.
    En sak som slagit mig är hur lite män – RIKTIGA män, inga henus-sparrisar – som barn träffar de första 10 åren av sitt liv. Pappa då, i bästa fall, och kanske lite släktingar. Funderar på om det var annorlunda förr? Det kan vara så att kvinnor saknar förmågan att ge barn de ”manliga kunskaperna” som alla barn borde få del av, både flickor och pojkar…

    Svara
    • magnus5039:
     Det VAR nog annorlunda på den fronten förr. Det var ju lite annorlunda även om man inte växte upp på landet som jag gjorde utan även de som bodde i städerna hade t ex närmare ut dit där maten producerades, de hade kanske vänner/släktingar som var lantbrukare och tillbringade lite tid på sådana ställen och fick lära sig att inte bara sätta ”JAG” i centrum. Man fick helt enkelt på ett annat sätt lära sig att bli en bra människa. Och man lärde sig det genom att träffa olika sorters människor.

     Det fanns liksom inte utrymme och tid för att påverkas av hen-sparrisar…

     Svara
  • Den som tecknade det där har nog aldrig haft barn

   Svara
   • bashflak:
    Haha, nä det finns nog inga barn där! Fast hur man än gör så kommer det nästan alltid ändå att sluta som på bilden. På ett eller annat sätt.

    Svara
 10. Petter

   /  09/11/2013

  http://illvet.se/manniskan/10-myter-om-man-och-kvinnor

  Vad är det här för patriarkalt nonsens dom hittat på nu! Att vissa håller på med sån här gammal forskning om biologi när vi kan hitta alla svaren i kulturen och PATRIARKATET! 😉

  Svara
  • Fugen

    /  09/11/2013

   Herregud, forskning, sååååå patriarkalt, Jag känner att det måste vara fel

   Svara
  • Petter:
   Haha, det där jävla patriarkatet med sina fakta…

   Simple, Free Image and File Hosting at MediaFire

   Svara
  • Jonte

    /  09/11/2013

   Hahaha kollade länkarna till höger och fann denna 😀

   http://illvet.se/manniskan/kvinnor-foredrar-grottman

   Ny forskning pekar på att psykopatiskt och asocialt beteende hos män verkar­ ­ytterst attraherande på moderna kvinnor när de har ägglossning. I varje fall vill många kvinnor ha barn med män, som skulle ha varit bra beskyddare och jägare under stenåldern men som är olämpliga för ett modernt parförhållande med ­gemensamt ansvar för barn och hushåll.

   Svara
   • Jonte:
    Hahaha!

    Svara
   • Dreadlock

     /  09/11/2013

    Grottman ? Asocial ? Psykopatisk ? Har inte psykologilingot sladdat av banan totalt ? Hur fick våra forna jägare och beskyddare sådana efterkonstruktionella epitet ? Våra ”moderna” parförhållanden har i princip ca. 150 år på nacken, jämförelsevis tusentals år historia av samlare,jägare och jordbrukare. I det skenet så kan jag mycket väl förstå att en gänglig manlig sparris bosatt på södermalm med självutplånande tendenser, inte hamnar på kvinnornas lista över framtida flockfrämste. Frågan är vem som är grottman eller vem som är grottman ?

    Ur den vinkeln – kan jag mycket v-ä-l- förstå kvinnors preferenser. Och att man nogsamt , ur feministiskt perspektiv, vill sopa alla primala instinkter under mattan. Vi är ju civiliserade för f-n. 🙂

    Svara
   • Fast riiiiiktigt så fungerar det inte i verkligheten. Att bete sig som en buffel på speed funkar faktiskt dåligt, tro mig, jag har prövat.

    Det finns tekniker som funkar betydligt bättre om man (man) ska attrahera kvinnor, och den bygger egentligen på mycket enklare principer än vad folk tror. Egentligen BORDE det här vara självklarheter för alla män, men med tanke på all skit man öser över dagens tonårspojkar så sabbar man möjligheterna för dem – och det gäller en massa olika sociala sammanhang.

    I och för sig har det skapat en marknad för raggningskurser a 6000:-/helg. Jag kan berätta alldeles gratis vad som funkar och inte funkar, enligt min erfarenhet, och de allra flesta kan träna upp sin förmåga.

    Kan tillägga att det funkar i andra sammanhang än att jaga kjoltyg, och det funkar förmodligen till stor del för kvinnor som vill ragga. Det funkar rätt bra på underställd personal också.

    Det är egentligen självklarheter jag pratar om – visa sitt känslomässiga oberoende (”jag gillar dig, men jag behöver dig inte”), självförtroende/självsäkerhet, inte börja ”mesa” för att den andra vill det, hålla på sin personliga integritet m.m. Om jag tänker efter så gillar jag samma saker hos kvinnor – klängiga, osjälvständiga, svartsjuka, krypiga våp är inte så kul i längden de heller.

    Haha, jag frågade min sambo varför vissa män har haft så många olika sexpartners. Hon tyckte frågan var löjligt enkel – ”därför att de raggar 100 gånger så mycket som andra, då får de 100 gånger så ofta ett ja. Var inte det självklart?”. Precis vad häradsbetäckaren Roosh säger alltså.

    Är nån sugen på att diskutera det så är jag på – när jag var runt 35 dejtade jag rätt aktivt, efter en skilsmässa. Det slutade med att jag träffade min sambo några årsenare. Delger gärna erfarenheter, jag hade rätt kul när jag höll på.

    Svara
   • Jonte

     /  09/12/2013

    Magnus,

    Självklart inte, men vad gör inte populärvetenskapliga tidningar för sensationalistiska rubriker? 🙂

    Enligt min erfarenhet tänder de flesta kvinnor på självsäkerhet framförallt annat, men även saker som social dominans, och mod/risktagande och det är egenskaper som ofta återfinns hos människor med psykopatiska drag. Men man är inte automatiskt psykopat bara för att man besitter de egenskaperna, man kan vara en empatisk individ ändå. Men det förklarar nog varför många psykopatiska män verkar så tilldragande för många kvinnor.

    Svara
 11. Jomen, det är männen inom socialtjänsten som är det STORA problemet att lösa…

  http://jamstall.nu/blog/jamstalldhetipraktik/socialtjanstens-system-gynnar-man/

  Svara
 12. Svara
  • Dreadlock

    /  09/11/2013

   Kära Matilda . Anledningen till varför du inte får ut ditt budskap är att du spelar ut två kort samtidigt. Ras tillsammans med kön. I den övergripande feministiska diskursen gäller att alla män, oavsett hudfärg är överordnade kvinnor.

   Med detta i åtanke , så skall du finna ett betydligt behagligare diskussionsklimat med vilka jobbiga antagonister som helst, nu när den lilla detaljen är åtgärdat.

   Se upp bara. Det kan komma fram fler än 5 olika vinklar på svar som du inte tycker om, och som du redan prövat. Om du kör fast, återkom gärna. Det finns hitills outforskade fysiska diskussionstekniker, som går ut på att angripa sin motståndare med en sko i skrevet och fly . Det kallas för Adaptiv Appropriate Reaction och är en framgångsrik metod att bokstavligen däcka sina bångstyriga meningsmotståndare och förmedla både insikt och kunskap.

   Svara
  • Pelle2

    /  09/11/2013

   Nu har jag inte sett hennes argumentation men skall vi gissa på strukturer, jag känner i min kropps alla fibrer,genusforskningen säger eller Maria Sveland skriver….
   En kvinna som påstår att män kollektivt inte klarar av något eller inte kan förstå vad en feminist säger har diskvalificerat sig från diskussionen tycker jag.

   Svara
 13. Svara
  • Dreadlock

    /  09/11/2013

   … därför att twitter är ett efterblivet forum för diskussioner ?

   Svara
   • Dreadlock:
    Nu var du snäll dessutom!

    Kul dock att titta in där och se de vansinnigheter som frodas där, det är ju bara en bråkdel som jag klistrar in i kommentarsfältet… 😉

    Svara
  • Pelle2

    /  09/11/2013

   Tror inte att de flesta män krampaktigt vill hålla fast vid könsroller utan de försöker mera påvisa att vi gör olika val utifrån vårt kön.Kan väl också replikera att jag inte kan förstå varför feministerna vill göra om män så att de mera skall bli som kvinnor.Vad är det som säger att kvinnligt betende är bättre i alla lägen ?

   Svara
   • Pelle2:
    Precis, vem håller ”krampaktigt” fast vid könsroller? Men det är ju samma extremt överdrivna snack som innan hon slutade med twitter… 😉

    Svara
   • Män vill väl inte ha sin könsroll definierad av kvinnor, direkt eller indirekt.

    Svara
 14. Haha, nä det är säkert samma sak…

  Svara
  • Fugen

    /  09/11/2013

   Det saknas folk som kan svetsa rostfritt, det kan vara en bra karriärväg.

   Svara
   • Vi kan kvotera in lite feministkvinnor till det yrket? Gärna de som hojtar om kvotering, då borde de ju bli nöjda? Eller blir det så här då kanske?

    Simple, Free Image and File Hosting at MediaFire

    Svara
  • Gahahaha…vad besviken hon ska bli. Bara för att man kan sy på maskin är det inte riktigt samma sak som att göra en snygg sutur med catgut.

   Svara
   • magnus:
    Extremt besviken! Jag är ingen svetsare själv, kan svetsa hjälpligt men känner ett par st som är det och det är inte bara att hålla ett handtag och se glad ut 🙂

    Svara
   • Löda kan jag i sömnen, med tanke på vad jag jobbar med. Har prövat att svetsa, elsvets i grov stålplåt fick jag hjälpligt ihop, men jag har prövat att gasa tunn plåt, det är SKITSVÅRT, snudd på konstform. Fattar inte hur bilplåtslagarna gjorde, före MIG-svetsarnas intåg…

    Fick lära mig sy sutur i lumpen förresten, jag var brigadsjukvårdare på T1. Jag är nog lika kass på det som att svetsa i tunnplåt, men jag har i alla fall gjort det 🙂

    Svara
    • magnus5039:
     Jag kan använda svets om det skulle krisa och något skulle behöva lagas och inget krav fanns på vare sig hållfasthet och utseende…

     Svara
  • Svetsa är synonymt med limma, vilka båda är slang för ragga

   Svara
   • bashflak:
    Ahhh, hon vill ragga! Ragga på svetsare kanske? Eller blir det ett cirkelraggande då? 😉

    Svara
   • Fugen

     /  09/12/2013

    magnus5039
    Trodde de bara gjorde falukorv på T1……Gjorde själv lumpen på A1, grannbaracken

    Svara
  • AV

    /  09/11/2013

   Hon kan ju följa med Fanny till det där kvinnoseparatistiska landet. De lär ju behöva svetsare där också. Och slamsugare, asfaltläggare, takskottare, tunnelborrare, ställningsbyggare, anläggningsdykare mfl.
   Önskar henne såklart lycka till. Hoppas hon tar licens och blir off shore-svetsare. Då kan hon ju bidra med att minska inkomstskillnaderna mellan könen. Göra lite manliga uppoffringar för fler kulor i plånboken. You go girl!

   Svara
   • AV:
    Vilken syn det skulle vara… 🙂

    Svara
   • Jonte

     /  09/12/2013

    Idén verkar ha fått spridning, inte mig emot…. 🙂

    Svara
 15. Det har ju skrivits om att var fjärde man i asiatiska? länder har våldtagit. Den siffran verkar nero på vad som menas med våldtäkt.

  http://www.friatider.se/tt-citerar-feministisk-bluffrapport-om-valdtakter

  Svara
  • Ändå ligger Sverige tvåa i världen

   Svara
   • bashflak:
    Med feministisk logik och matematik kan man lösa alla problem!

    Svara
   • Vi har ju ett våldtäktsbegrepp som är väldigt omfattande sedan 2005. Om man definierar en massa sexuella handlingar som våldtäkt, istället för t.ex. sexuellt utnyttjande, så blir det väldigt mycket våldtäkter. Frillig sex kan klassas som våldtäkt idag (hon 14 han 16), det gjorde det inte innan 2005. Risken är att begreppet urvattnas totalt.

    Om man definierar om beloppsgränsen som skiljer snatteri från stöld, från 800:- till 25:-, så kommer vi att få en stöldvåg också.

    Svara
  • Hjalmar

    /  09/11/2013

   Som man ropar får man svar…
   Att låta en feminist definiera våldtäkt är som att sätta bocken till trädgårdsmästare.

   Svara
 16. Idiotiskt påstående får ett konstigt svar…

  Svara
  • Pelle2

    /  09/11/2013

   Ytterligare en mangina och kapten klänning man md brun näsa ser jag .

   Svara
   • Pelle2:
    Det kryllar av dem… 😉

    Svara
   • Mr. Cox har dessutom ett sexistiskt, grabbigt machoefternamn. Om han ska vara feminist borde han omedelbart byta till Mr. Cunt eller åtminstone Mr. Hen.

    Svara
    • Ekvalist:
     Hahaha, det såg jag inte ens! Fan, alla andra ser ju så mycket grejer som jag missar…

     Svara
  • Hjalmar

    /  09/11/2013

   Det är minst lika sjukt som det låter.
   Men har SSU bidragit med något vettigt de senaste 50 åren…?

   Svara
  • Pelle2

    /  09/11/2013

   Det sjuka är att det finns kommentarer till artikeln som försvarar ssu.
   Skulle de tycka att det var satir om man påstår att de som röstar på sossarna gillar att betala sina inköp med företagets betalkort,,åka till Mauritius på skattebetalarnas bekostnad och strunta i att betala böter i tid ?Eller kanske klippa och klistra i sina kvitton så att man kan göra avdrag för inköp som redan har betalats av skattebetalarna.

   Svara
  • Pelle2

    /  09/11/2013

   @Toklandet
   När jag läste kommentarerna så tyckte jag att det var ganska många som försvarade den så kallade satiren. Gissar att det var personer som antingen själva är ssu:are eller socialdemokrater som försvarade det hela.
   vad jag gjorde i mitt inlägg var att visa på att höga partiföreträdare i socialdemokraterna,läs Sahlin och Marjasin med en touch av Juholt, inte direkt är några moraliska föredömen.
   Då borde ssu:arna uppskatta om man drev med det i serieform också eftersom de själva utmålar företagare och män som pedofiler mm och tycker att det skall kallas för satir.
   Någonting säger mig att de inte skulle uppskatta en satir med udden riktad mot dom själva.

   Svara
   • Pelle2:
    Jag förstod vad du menade och fattar inte heller hur någon kan försvara det. Vad jag menade var bara att de faktiskt också fått mycket och välförtjänt kritik från håll där det kanske var lite mer oväntat (på twitter i o f…). Det var nog FÖR dåligt även för dem gissar jag. Fast det svider nog för dem att klaga på ”sig själva” så att säga.

    Svara
 17. Säger chefredaktören på Politism där bla My ”leka med tanken” Vingren, Kawa”vita män är rasister” Zolfagary och ”Hanna ”män upprätthåller våldtäktskultur” Gustafsson huserar…

  Svara
  • Pelle2

    /  09/11/2013

   Snacka om att kasta sten när man sitter i glashus.Fast om man omger sig med och lyfter fram sådana som Vingren,Zolfagary och Gustafsson så kan jag ju inte bli särskilt förvånad..

   Svara
   • Pelle2:
    Han KAN ju inte vara omedveten om t ex Vingrens senaste extremt sjuka text. Det är omöjligt att inte vara medveten om vad den förmedlade!

    Svara
 18. Är det någon som ens kan gissa vad han menar? Jag har inte en aning!

  Svara
  • Hjalmar

    /  09/11/2013

   Det är frågan. Men dumheterna verkar gå i arv…
   Dottern låter som en genomsnittlig feminist… Med utbildning på Södertörns Lekskola, så kan hin kanske bli en ny Solanas!

   Svara
  • David8

    /  09/11/2013

   ”Ping på er”? Ta ifrån dottern DN och stäng dörren för ”genuspedagogen” några månader så byts ”avrättas” ganska snabbt mot ”killbaciller”.

   Svara
   • David8:
    Han kanske borde pinga genuspedagogerna istället, inte riktigt normalt kanske att en treåring vill avrätta andra…

    Svara
  • Dreadlock

    /  09/11/2013

   Twitter, som sagt. Helt outgrundligt. Vad betyder ”Ping på er ” ?

   Svara
   • Dreadlock:
    Tror det betyder att man vill uppmärksamma någon/några och att man ska förstå det när man ser ordet ping. Annars kan man kanske tro att man vill något direkt till den personen. Jag tror det alltså.

    Svara
 19. En del tar det där med färgade äggkartonger på lite väl stort allvar…

  Svara
 20. Dreadlock

   /  09/11/2013

  Kommentatorsfältet till artikeln har i.a.f. fall genomskådat eländet.

  (Här ska min kommentar vara placerad)

  Svara
  • Dreadlock:
   Haha, ja några som minsann läst ”genus” och ska försöka uppfostra de som skiter i äggkartongen. 🙂

   Svara
   • Dreadlock

     /  09/11/2013

    Kommer inte exakt ihåg vem som skrev om könsmarkeringsfärgerna ljusblått och rosa. Det var på en av våra tappra bloggar (Som bara växt med tiden,kul!)

    Men mycket tänkvärt att minnas . Våra ”moderna” färger för pojk och flickbebisars kläder HAR varit precis inverterad förr i tiden . Dvs rosa för pojkar och ljusblått för flickorna !!!

    Påpekande : Allmogen har imiterad ”fint” folk. Och naturligtvis så svänger klädmodet ibland. Allmogen har bara haft tillgång till vadmal och gjort samma gråa yllekläder till båda könen.

    I princip handlar färg på kläderna endast om en ständig upprepad diskussion om tillhörighet – Om kön, klass och ytterst om en tunn fernissa av civilisisationsmarkörer. För tunn att ens räknas i något sammanhang alls.

    Svara
    • Dreadlock:
     De enda som överhuvudtaget pratar om kön och färger är de som säger att det inte spelar någon roll. De är sjukligt besatta av det.

     Svara
   • Jonte

     /  09/11/2013

    @Dreadlock

    Precis, och just det visar väl hur betydelselösa färgerna egentligen är för att forma vår personlighet? För inte fan var könsrollerna inverterade på den tiden?

    Svara
 21. Svara
  • Så det är vidrigt att kvinnor skrattar åt vad män säger? Jag vill lova att många män skrattar åt vad Fanny säger.

   Svara
  • Jonte

    /  09/11/2013

   Männen kanske högläser från @sinoes twitterkonto för kvinnorna? 🙂

   Svara
  • Pelle2

    /  09/11/2013

   Skulle vvilja säga att det vidrigaste med Twitter är att sådana som Fanny sprider ut sina marxistiska och misandriska åsikter och det finns folk som gillar det..

   Svara
   • Pelle2:
    Ännu mer otäckt är att det finns journalister och sådana som studerar till journalister som hänvisar till henne…

    Svara
  • Dreadlock

    /  09/11/2013

   Jag ska inte avslöja vad jag tycker innerst inne. Men om denna twitt representerar något slags allvar – Så är den här individen på väg att utveckla en allvarlig form av paranoia.

   Svara
  • Blåval Rödval

    /  09/11/2013

   Vad som är vidrigare är när hön blandar ihop sitt Twitterkonto med sin primalskriks/regressions-terapi.

   Svara
  • AV

    /  09/12/2013

   Om det är det vidrigaste som händer på offentlig plats är det en ganska fin värld vi lever i. Eller så går Fanny endast på väldigt speciellt skyddade ställen. Jag har betydligt svårare för att se utslagna människor (inte att de ses utan att de är utslagna). Riktigt vidrigt när jag ser barn som far illa. Men Fanny här tycker skratt är det vidrigaste, eftersom kvinnor skrattar åt saker män berättar. Ja alla har vi olika prioriteringar, som berättar om vem vi är.

   Till Fanny från Arne Anka:

   Svara
   • AV:
    Men det är ju skratt som är initierade av det vidriga Patriarkatet! Vad kan vara värre än det liksom…

    Ahahaha. goa Arne Anka!

    Svara
 22. ”Bara dumma vuxna serverar barn stereotyper”

  http://www.litteraturmagazinet.se/nina-ruthstrom/boklogg/nar-skrotas-konsstereotyper-i-litteraturen-6385670

  Har för mig att jag har sett en del hårresande grejer från henne förut.

  Svara
 23. Gissar att hon menar att hon har blivit så extremt lurad av prästerna att hon inte ens kan tänka sig att det skulle vara på annat sätt än vad de sagt.

  Svara
 24. Jomen, detta nedan säger en som beskriver sig som

  ”Postkolonial och intersektionell genusvetare, pedagog och aktivist. Politiska sakfrågor är roligare än partipolitik.”

  Svara
  • Vad skulle hedersmord annars vara, biologiskt betingat eller?

   Svara
   • Nej, hedersmord är patriarkatets fel, vet du väl, Bashflak? Läs på, jag orkar inte stå för din utbildning 😉

    Smart argumentation av Gülsen, förresten. Alla som säger emot Gülsen är per Gülsens definition vedervärdiga.

    Om en vit person säger emot Gülsen så är hen rasist.
    Om en icke-vit person säger emot Gülsen så är hen rasisternas springschas, en Onkel-Tom, en husslav, en kokosnöt, en Bounty, eller något annat hemskt.

    Jag tror att jag ska konstruera en lika snillrik fälla som Gülsen. Hädanefter är alla som säger emot mig Breivik, oavsett kön, etnicitet, kroppslängd, tumbredd och sexuell förmåga.

    Svara
   • bashflak:
    Antagligen tror det det. Det kan ju fråga Kawa annars, han kommer väl från en del av världen där sånt är väldigt betingat på ett eller annat sätt.

    Svara
  • Grodan Boll

    /  09/12/2013

   Gav inte Mauricio Rojas Inti Chavez på nöten i just den här frågan?

   Svara
 25. Oj, redan 105 kommentarer! Det jag vill ha sagt är att Aagårds pennalistfasoner fortfarande finns kvar. Det har han klart och tydligt visat det senaste året. http://malteroxxx.wordpress.com/2013/05/16/vanskapskorruption/

  Svara
  • Malte Skogsnäs:
   Fast mer än hälften står jag själv för… 😉 Jag postar ju en massa konstigheter som jag stöter på som egna kommentarer.

   Svara
 26. Jonte

   /  09/12/2013

  Tänkte posta en intelligent tweet för en gångs skull, och som def inte är off-topic

  Svara
 27. Pelle

   /  09/12/2013

  Läste just i ett mail på genuslistan att på bokmässan i Göteborg så ska Maria Arnholm och ICP dela monter med bl.a. Maria Sveland och Gudrun Schyman. Synd att dom inte har ett öppet mailarkiv som man kan referera till.

  Svara
 1. Vad får folk att ställa upp på sånt här? « Toklandet
 2. Gör som Schyman, premiera svinaktigt beteende | WTF?
 3. Westgårdh sällar sig till idioterna igen | WTF?
 4. Feminismens mansideal | WTF?
 5. Minihitlers is da shit! | WTF?
 6. Den feministiska analysen | WTF?
 7. Okunnigt och korkat | WTF?
 8. När kommer Lars Lindström ut ur garderoben? | WTF?
 9. Är det inte dags för @nyheter24 att sluta bete sig som fjortizar på Lunajstojm? | WTF?
 10. Dagens övertramp | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: