Bostadsbristen

Såg ett inlägg på facebook av Jonas Andersson (@humlanitton på twitter) som handlade om bostadssituationen i Sverige som blir värre varje dag då det kommer in cirka 1000 stycken asylsökande per dag. 7000 i veckan den senaste tiden alltså. Nu kommer det kanske inte att vara så många hela tiden framåt men någon större minskning kommer det inte att bli om inte något drastiskt inträffar antingen i Europa eller i de länder där de kommer från.

Så hur ska man fixa bostäder? För det är nog det mest påtagliga, att det saknas bostäder.

bostadsbristen

Länk facebook.

Så cirka 3,5 stycken Nyponet per dag alltså. Och det bara för att klara den akuta strömmen som kommer nu. 1259 stycken Nypon på ett år. Bara för att klara de som kommer under året…

Och som Jonas skriver, var i Sverige ser man sådan aktivitet på byggmarknaden? Och kostnaden, 250 miljarder leker man inte bort heller…

Nu tänker man att kostnaden bara är i början, att de som kommit till Sverige också kommer att betala hyra själva framöver när de fått ordning på livet och blivit självförsörjande? Och jo, en del kommer att göra så men långtifrån alla, kanske inte ens hälften på 10 års sikt. För dem betalar någon annan, gissa vem… Och en hel del av dem kommer aldrig att kunna betala en hyra själva. För att inte tala om anhöriga som kommer hit. Äldre som aldrig betalat en krona till pensionssystemet kommer att få pension. Och så vidare.

sanandaji

Länk facebook.

Och då är ”komma i arbete” att man arbetat minst 1 timma i veckan…

Så hur ska alla dessa Nypon finansieras framöver? Hur ska de som bygger få igen pengarna som det kostar? Det kommer ju inte ens på sikt att finansieras av de som bor där, inte på långa vägar.

Och då är detta bara kostnader som rör byggande, inga andra kostnader är med. Bara rena byggkostnader. 250 miljarder per år…

sanandaji2

Länk facebook.

Och så passar regeringen på att rent av plundra bolag på pengar, antagligen för att kunna pytsa i de enorma hål som finns och som kommer att bli ännu större, oavsett om man pytsar i mer pengar. Dosen ”reality” Sverige står inför kommer nog att i stort sett knocka landet…

MVH

MiT

Annons
Föregående inlägg
Nästa inlägg
Lämna en kommentar

98 kommentarer

 1. MiT

   /  09/27/2015

  ”Låt alla invånare i Sverige få en betydande utbetalning”
  ”Tryck mer pengar. Det finns lägen då det är skadligt att budgetera stramt, och vi är där nu.”
  https://archive.is/bfR6x

  Svara
 2. Till det kommer utbyggnad av alla samhällets funktioner, hela samhället måste skalas upp. Sjukhus, skolor, vägar, poliser, socialkontor … mm mm i en oändlig lista. Hela samhället måste skalas upp.

  Till det kommer att människor är kulturbärare. Jag skriver om problem som uppstår till följd av att kvinnlig och manlig kultur är lite olika, det jag kallar genuskrockar. Det är inget mot de kulturkrockar som kommer uppstå och redan uppstår (enklaver, no-go-zoner). Dessutom tar vi hit människor som är på var sin sida i konflikter där de sett sina anhöriga dödas av motståndarsidan. Människor läks inte från sånt för de passerar en gräns och sjunger vid lägerelden med sina motståndare för de är i Sverige. Invandrare är bara människor, inte robotar som nollställs från sitt bagage vid svenska gränsen. Det medför en ökad kostnad för rättsväsendet per capita.

  Jag är så otroligt trött på alla ”vi klarar det”, ”vi har råd”.
  HUR klarar vi det? HUR!

  Svara
  • Eftersom folk har en tendens att tolka som fan läser bibeln så vill jag tydliggöra en bit:

   Dessutom tar vi hit människor som är på var sin sida i konflikter där de sett sina anhöriga dödas av motståndarsidan. Människor läks inte från sånt för de passerar en gräns och sjunger vid lägerelden med sina motståndare för de är i Sverige. Invandrare är bara människor, inte robotar som nollställs från sitt bagage vid svenska gränsen. Det medför en ökad kostnad för rättsväsendet per capita.

   Nej, jag menar inte att alla nykomna tar med sig konflikterna till sverige, inte ens majoriteten. Det räcker att en liten minoritet gör så för att det ska leda till påtaglig ökning i samhällets kostnader. Detta är ett exempel på vad jag menar.

   Tillika är även svenskar ”bara människor”. Det sätt man bedriver mig.pol. och hur ”lika inför lag” inte längre gäller får konsekvenser. Minskad lojalitet gentemot staten, medborgargarde kommer att bli ett faktum, rasism kommer öka, konflikter mellan svensk kultur och importerad kultur kommer uppstå. Det vill säga även en liten minoritet svenskar kommer att bidra till ”ökad kostnad för rättsväsendet per capita”.

   Svara
 3. MiT

   /  09/27/2015

  Svara
 4. MiT

   /  09/27/2015

  ”Anna Mannheimer: Det är män! Det är alltid, alltid män”
  https://archive.is/02GEF

  Svara
  • Pelle2

    /  09/27/2015

   Vem är förvånad ?
   Vad är lättare för en kvinnlig krönikör än att kollektivt smutskasta män ?
   Hon kommer inhösta de sedvanliga applåderna från mediaeliten, radikalfeministerna och alla ängsliga människor som hakar på det politiskt korrekta.
   Det skulle säkert gå att ta fram ett program, om det inte redan finns, som skulle kunna klippa ihop valfria radikalfeministiska floskler till artiklar som kan publiceras med jämna intervaller.
   På så sätt skulle tidningarna slippa betala någon för att göra detsamma manuellt.

   Svara
 5. MiT

   /  09/27/2015

  ”Rebecca Uvell rasar mot Livs ordförande efter anonym kommentar: “Passivt hotfull””

  Ja han var ju så smart att han hade sitt telefonnummer i mailadressen så inte så svårt att spåra kanske… Tror faktiskt inte att han ens tänkte på det 😛

  http://nyheteridag.se/rebecca-uvell-rasar-mot-livs-ordforande-efter-anonym-kommentar-passivt-hotfull/

  Svara
  • Pelle2

    /  09/27/2015

   Höga fackföreningspotentater går från klarhet till klarhet. Är det inte Jenny Bengtsson på Hotell och Restaurang så är det Hans-Olov Nilsson på livs som gör bort sig….

   Svara
 6. MiT

   /  09/27/2015

  ”Staten ber uppfinnare om hjälp för att lösa migrationsproblem”
  http://nyheteridag.se/staten-ber-uppfinnare-om-hjalp-for-att-losa-migrationsproblem/

  Svara
  • Jag är ‘uppfinnare’ till yrket. Eller snarare problemlösare. Men min lösning på volymfrågan kan de få helt gratis:

   Sätt migranterna i halvtidsarbete från dag 1, med att bygga sina egna bostäder, laga sin egen mat, köra lastbil & skolbuss m.m, samtidigt som de läser svenska & samhällskunskap. Etablera statliga fabriker som tillverkar försvarsmateriel, livsmedelskonserver och annat som staten behöver, ett kostnadseffektivt sätt att återetablera av de beredskapslager som avskaffades för nåt decennium sedan.

   http://bashflak.wordpress.com/2015/09/20/volymfragan/

   Svara
   • Return of kings

     /  09/27/2015

    Väldigt få immigranter kommer till Sverige för vädret eller för de trevliga svenskarna. Att minska pull-faktorer, våra höga bidrag och få krav, skulle minska strömmen betydligt. Bara se på Danmark som sänkte sina bidrag till hälften och ställde krav. Så krav är en enkel och rätt väg att gå, dessvärre så finns det ingen i maktposition som vill genomföra detta.

    Svara
    • Bulgarien är första EU-land för de som tar vägen över Bosboren. Där får nästan alla asyl om de söker. Men de får inga bidrag. Därför söker nästan ingen asyl där, trots att de enligt reglerna ska göra det.

     Svara
   • Trolletplit

     /  09/27/2015

    Ja svårare än så är det inte. Bra.
    Arbetsledare du fördelar arbete på bygget.
    Ashida, du bär teglet dit.
    Hamid, sågar där.
    Kl. 12 får ni Lunch.
    18 middag.
    Kl 06.00 börjar vi och efter 8 h arbete slutar vi.

    Så enkelt det är egentligen.
    De jobbar och skapar eget mervärde.
    Så blir det bra.
    Vill men inte, så har man blir man utvisad.

    Svara
    • Trolletplit

      /  09/27/2015

     Materialet får de känns till, likt csn.

     Bostadsfragan löst.

     Svara
     • Trolletplit

       /  09/27/2015

      Låna till. Djavla ratsdffflrogram

 7. 250 miljarder räcker förvisso till att avlöna väldigt många byggnadsarbetare. Hoppas det kommer många såna med flyktingströmmen då

  Svara
  • MiT

    /  09/27/2015

   Nä, det är mest civilingenjörer, hjärnkirurger, professorer inom teknisk fysik, kemi och matematik som kommer. Och så några raketforskare också.

   Svara
   • Då kan de nog snickra och gjuta betong också

    Svara
   • MiT

     /  09/27/2015

    Glömde: Enligt Ylva Johasson och regeringen och svensk media är det alltså mest sådana som kommer.

    Svara
   • T

     /  09/27/2015

    Det är lite nedlåtande att vissa kallas kebabtekniker när de i själva verket är kebabingenjörer.

    Svara
    • Intenso

      /  09/28/2015

     Vad är det för fel på 4-årig teknisk nurrå? Är väl också Ingenjör ju.

     Svara
   • Hamon

     /  09/28/2015

    Glöm inte alla nyanlända kebabtekniker.

    Svara
 8. MiT

   /  09/27/2015

  Svara
  • Pelle2

    /  09/27/2015

   Skall vi förbjuda griskött också för att inte kränka någon ?
   Snacka om att lägga sig platt för andra kulturer och kräva att vi skall förtrycka vår egen kultur. Nog för att jag visste att han är en dåre men nu visar han det mer och mer öppet !

   Svara
  • Don

    /  09/27/2015

   Alla barn ska erbjudas att äta haram-slaktad gris i skolbespisningen. Passar inte det kan man flytta till ett muslimskt land.

   Svara
 9. MiT

   /  09/27/2015

  De här siffrorna stämmer väl inte. Men det är nog också ett ordentligt trixande för att gömma kostnader samtidigt så vem vet vad som gäller egentligen?

  Svara
  • Daniel

    /  09/28/2015

   Jag skulle inte alls bli förvånad om siffrorna faktiskt stämmer. Man har ansträngt sig för att flytta undan kostnader och gömma dem. Framförallt har man slagit ihop kostnader så att det inte går att särskilja vad som är vad.

   Och då statsbudgeten inte minskat trots att välfärd och försvar mm är mer eller mindre avvecklade så förstår man att nånstans hamnar alla pengar.

   Svara
 10. MiT

   /  09/27/2015

  Svara
  • Don

    /  09/27/2015

   Vad hände med alla öppna hjärtan?

   Svara
  • Kristian

    /  09/28/2015

   Att Malmö undantas är väl ren logik. För att få den staden på fötter igen skulle man behöva bygga en hög mur och bara släppa in miljonärer.

   Svara
 11. MiT

   /  09/27/2015

  Svara
  • Björn

    /  09/28/2015

   Fast vänta lite nu. Wolodarski – från ledarplats i samma tidning – talar om en ”stark svensk tradition” att vilja ta hand om fler flyktingar.

   Vad hände med den grasserande svenska rasismen? Den strukturella rasismen som tvingar hjärnkirurger till taxiföraryrket? Gäller inte den längre?

   Svara
 12. MiT

   /  09/27/2015

  Är det verkligen någon som tittat på Parlamentet de senaste 13-14 åren?

  Svara
  • T

    /  09/27/2015

   Nej, det krockar alltid med mitt favoritprogram med tyska brudar som vill sälja dyra telefonsamtal.

   Svara
  • Pelle2

    /  09/27/2015

   Om Bianca Kronlöf är med så kommer jag definitivt inte titta.

   Svara
  • Kristian

    /  09/28/2015

   Det finns ett par kul klipp med Micke Tornving och Robert Gustafsson. Från 2011.

   Om Soran Ismail är med förvandlas ”tumme upp”/”tumme ned” markeringen till tre dödskallar. I varje fall på de skärmar jag använder.

   Svara
   • Kristian

     /  09/28/2015

    För övrigt:
    En gång hade vi Gerhard, Ramel, Hasse och Tage, O’Månsson.

    Idag har vi ”kuk i hatt”.

    Svara
 13. MiT

   /  09/27/2015

  Svara
  • Men jösses!

   Svara
  • Erik den förste

    /  09/27/2015

   ”Och fortf sura för att jag smulade sönder dansk rasism i tevedebatt.”

   Jag är mållös. Det värsta är att han sannolikt är seriös. Han skämde ju ut sig totalt, men enligt honom smulade han sönder de danska rasisterna?

   Svara
  • robert

    /  09/27/2015

   Han förstår inte danska helt enkelt

   Svara
   • Jan

     /  09/27/2015

    Tyvärr är det här ett typiskt sjukdomstecken. En grandios självbild helt enkelt. Fullständig avsaknad av självinsikt.

    Svara
  • Blåval Rödval

    /  09/27/2015

   Trippin’ on schrooms again are we? 😀

   Svara
  • Han var väl den enda som överhuvudtaget pratade om raser i det programmet?

   Svara
   • Rikard

     /  09/27/2015

    Hej.
    För h*lvete! Det där måste väl vara ett fejkat konto? Snälla!?

    Kamratliga hälsningar,
    Rikard, lärare

    Svara
  • Rille

    /  09/28/2015

   Beträffande just Arnstad får man erkänna att Anna Mannheimer har en poäng med ”grandios självbild”

   Svara
 14. MiT

   /  09/27/2015

  Svara
  • Don

    /  09/27/2015

   Kan ingen ge hen en lärobok i evolutionsbiologi?

   Svara
 15. MiT

   /  09/27/2015

  Svara
  • robert

    /  09/27/2015

   Något är lurt här! Sen när behöver flyktingboenden i SVERIGE vara självförsörjande utan hjälp av skattepengar?
   Mobilnumret är oreggat btw

   wtf? SJ låter ju alla som ej har vitt kulörschema resa gratis ju

   Luktar blåsning lång väg, fast målgruppen är ju naiva flyktingvänliga svenskar så… move along folks!

   Svara
   • Erik den förste

     /  09/27/2015

    Att själva platsen har omvandlats till en temporärt egendrivet flyktingboende verkar stämma. Men matteövningarna de ägnar sig åt.?!
    (3000 sängplatser á 400 kr per natt = 101 000 kr?!)
    Nu stämmer inte 3000 sängplatser och det blir ju i runda slängar 250 sängplatser om var och en kostar 400 kr. Har dock ingen aning om summorna stämmer.

    Går att läsa mer om det här: http://www.nvp.se/Nacka/Nacka/Nojespalats-blir-nytt-flyktingboende/

    Svara
  • Pelle2

    /  09/27/2015

   Hur mycket skänker hon själv ?

   Svara
 16. MiT

   /  09/27/2015

  ”Barn behöver ha fler vuxna vänner runt sig”
  https://archive.is/ccxCe

  Svara
  • Erik den förste

    /  09/27/2015

   Jag kan helt hålla med om att det är bra för barn och unga med fler vuxna förebilder. Tyvärr tycker jag att hon är lite naiv som inte problematiserar sitt kön.

   Jag kommer i kontakt med en del yngre människor genom mitt arbete, och är det något jag är rädd för är det att jag ska bli utpekad som pedofil, vilket jag verkligen inte är.
   Jag förstår uppriktigt sagt inte ens hur män törs arbeta inom förskolan.

   Svara
 17. havre@flarnstad

   /  09/27/2015

  Dom får väl fortsätta göra som nu i helgen i Sthlm inkvartera dom direkt från tåget till Hilton (var det Hilton eller ett annat centralt lyxhotell?) för ynka 2500:- person och natt.

  Såg att Aftonbladet fortsätter med propagandan och nu hävdar att över 50% istället vill ÖKA volymerna migranter det kan ju bara inte stämma undrar vad det är för siffror dom doktorerat för att påstå det.

  Jag tycker absolut vi ska hjäpa dom som bevisligen flyr krig men att det ska ingå livstids försörjning och permanenta uppehållstillstånd till varenda en som bara behöver ”hävda” att den kommer från Syrien är bara naivt.

  Svara
  • Erik den förste

    /  09/27/2015

   44 % vill ta emot fler flyktingar, enligt DN/Ipsos: http://unvis.it/www.dn.se/nyheter/sverige/kraftig-forandring-fler-vill-se-okat-flyktingmottagande/

   31 % av de tillfrågade är ok med att ta emot en flykting i sitt hem.

   Jag måste erkänna att jag är något förvånad över siffrorna.

   Svara
   • Det luktar skumt om de siffrorna, tycker jag med. Det är inte vad jag märker av, varken på nätet eller AFK. Jag märker motsatsen … att folk börjar vakna och se de negativa konsekvenserna.

    Svara
    • Erik den förste

      /  09/27/2015

     Jo, dock ökade även gruppen som är orolig för ett ökat antal flyktingar från 30 till 39 procent. Det kan alltså delvis handla om ökad polarisering.

     Jag är inte egentligen för ett minskat antal flyktingar, men det gäller samtidigt att se på det hela realpolitiskt och det är minst sagt tröttsamt att inte få höra några tänkbara lösningar på boende, skola och vård utan det verkar som att det är något som bara kommer att lösa sig.

     Svara
    • robjoh

      /  09/27/2015

     Ni har inte tillräckligt med socialister i era facebook flöden. Mitt facebook flöde är mer eller mindre enbart propaganda mot hur hemska SD är och hur enkelt det är för Sverige att ta emot alla flyktingar i världen…

     Svara
     • havre@flarnstad

       /  09/27/2015

      Jag undviker tack och lov facebook men om jag går på vad som sägs på arbetsplatsen och bland släkt och vänner är det snarar det motsatta speciellt på jobbet 70-80% är dödströtta på hela grejen men då jobbar jag nära inpå byggnads och där är som bekant alla hardcore nazister… dvs trötta på lönedumpande gästarbetare och att diverse klåpare med 80% invandrarsubventionerad lön konkurerar ut resterande.

      Alltid dom som själva blir lidande av konsekvenserna som först protesterar. Lattekärringarna och kostymnissarna slipper ju höra hur arbetsgivare ständigt fråga om man kan lyfta några bra bidrag till lönen från AF för att sedan upptäcka att densamma hellre anställde någon outbildad med språkförståelse som en treåring pga att staten ersätter nästan hela lönen.

    • Rikard

      /  09/27/2015

     Hej.
     Betänk att de flesta svenskar varken bor i eller ens nära de mångkulturella områdena, och om Malmös mönster stämmer med resten av landet, inte träffar många invandrare då de är obenägna att ge sig ut från sitt område. Med träffar menar jag inte när någon torghandlar eller så. Därmed blir det lätt att vara för ökat mottagande, särskilt med den ytterligt låga kunskapsnivån om kostnader och sociala problem. De flesta människor vet inte mer än vad som rapporteras via SVT och Aftonpravda/Excessen.

     Kamratliga hälsningar,
     Rikard, lärare

     Svara
   • Jan

     /  09/27/2015

    De där undersökningarna ger jag inte fem öre för. Resultatet beror helt enkelt på hur frågorna är utformade. Man får det resultat man vill ha. DN är ett propagandaorgan och Ipsos bistår dem gärna så länge de får betalt.

    Medierna (huvudparten av dem), universiteten, kommunerna, kändiseliten, SR/SVT/TV3/TV4, myndigheterna, näringslivet, idrottsrörelsen och hela partiväsendet är i propagandaläge nu. Godast vinner. Den ena kampanjen efter den andra kommer att avlösa varann. Nu ska det slantas upp! Morgondagen tillhör flyktingarna. Sweden is up for grabs!

    Svara
   • Don

     /  09/27/2015

    Håller med, det är något lurt med den där undersökningen. I Österrike har invandringskritiska FPÖ idag i regionval vunnit en jordskredsseger efter migrantchocken mot landet. Jag har svårt att tro att nästa valresultat i Sverige blir mindre dramatiskt än i Österrike.

    Svara
   • Varför löser de då inte bostadskrisen direkt genom att öppna sina hem i praktiken, inte bara i en poll? Svenskundervisning på kuppen och kontakter så alla kan få jobb. Sätt igång ni. Jag avstår, för jag är inte så god.

    Svara
   • Kristian

     /  09/28/2015

    Känns lite som telefonintervjuer i USA som frågar ”stöder du presidenten under det nu pågående kriget?”. Det finns acceptabla och icke acceptabla svar.

    Svara
 18. MiT

   /  09/27/2015

  Svara
 19. Gorby

   /  09/27/2015

  OT: Den arge Tobbe Mortensson som är känd från YouTube var inbjuden till SVT Debatt.
  Men efter att SVT stämt av med EXPO, blev hans medverkan stoppad. Han ansågs vara högerextrem och har visst blivit dömt för något brott. Men vänta nu, det har väl en hel del i EXPO också blivit?
  Så EXPO bestämmer i och med detta vilka som får och inte får vara med i SVT…

  Tobbe Mortensson ringer därför upp chefsredaktören för debatt, Hanna Nordin, för att ställa frågor varför han inte får vara med i programmet:

  Svara
 20. MiT

   /  09/27/2015

  Svara
  • Pelle2

    /  09/27/2015

   Inte bara kulturnyheterna har väl sorg ? Både SVT och SR skall väl sända minnesprogram under en veckas tid och programledarna skall bära sorgband 😉

   Svara
 21. MiT

   /  09/27/2015

  Svara
  • Jan

    /  09/27/2015

   Det här stämmer. Medierna är i propagandaläge. De styr nyhetsurvalet. Naturligtvis försöker de hålla ryggen fri. De är ju inte dumma.

   Svara
  • Björn

    /  09/28/2015

   Nu är den trovärdig, pga nyhetsvärdet!
   Öppet erkännande av propaganda 😂
   Man baxnar!

   Svara
 22. MiT

   /  09/27/2015

  ”SHOCK POLL: 81% Of Al Jazeera Arabic Poll Respondents Support Islamic State”
  http://www.breitbart.com/national-security/2015/05/25/shock-poll-81-of-al-jazeera-arabic-poll-respondents-support-isis/

  Svara
 23. MiT

   /  09/27/2015

  Svara
 24. MiT

   /  09/27/2015

  Svara
 25. havre@flarnstad

   /  09/28/2015

  Tänkte på en grej jag skrev i ett svar längre upp angående lönesubventionerna.
  Alla invandrare har idag rätt till 80% av lönen betald av staten sk instegsjobb (finns även andra varianter) och det har idag skapat en snedvridning på arbetsmarknaden där arbetsgivare ratar alla som inte kan konkurera med egna lönebidrag och dessutom är det en arbetsmiljöfara för många jag träffat på inom byggnads kan inte kommunicera på svenska eller engelskaoch förstår inte säkerhetsintruktioner.

  Borde inte facket engagera sig i detta? Som jag förstår det tycker dom att det är helt ok om en inhemsk kille helsvensk eller kanske andra generationens invandrare med utbildning söker samma jobb som invandraren utan utb och språkkunskaper förutom väldigt grundläggande svenska typ samt noll läsförståelse men arbetsgivaren väljer bort bättre kvaliciferade sökanden pga dom här bidragen gång på gång.
  o b jn
  Vet företag idag som helt slutat anställa andra än bidragsjobbare och det spelar ingen roll hur värdelösa dom är på jobbet företagen kan fakturera kunden en massa dyra timmar och sen kamma hem storvinsten i form av mellanskillnaden och själva enbart behöva betala en tjuga i timmen per anställd (plus avgifter) . När personen inte är berättigad till mer bidrag byts den ut mot en ny och så fortsätter bidragskarusellen och facket skiter i vilket dom lägger ner all energi på propaganda om könsroller på byggen.

  Svara
  • Kristian

    /  09/28/2015

   Facket har glömt vad de en gång var till för och är nu antirasister på heltid. Vissa talar väl på allvar om att utesluta de 25% som röstar fel?

   Svara
 26. Svenne

   /  09/28/2015

  Dick Erixon kritiserar den svenska oredan:

  Svara
 27. Svenne

   /  09/28/2015

  Polisen prioriterar annat:

  Svara
 28. robert

   /  09/28/2015

  HAHA!

  Svara
 29. robert

   /  09/28/2015

  Svara
 30. robert

   /  09/28/2015

  Vår store ledare var tydligen i central park och lovade bort 20 miljarder(!!!!) av våra pengar till TOALETTER(!!!!!) till 60 miljoner människor.

  Ett tips är att han börjar med toaletter till EU-migranter så våra parker/trappuppgångar/lekplatser/sportanläggningar/dagis/mfl slipper högar med mänsklig avföring

  Svara
 31. robert

   /  09/28/2015

  Svara
 32. Pelle2

   /  09/28/2015

  OT:
  Catia Hultqvist på Dn skriver om att det finns en smalhetsnorm för kvinnor men naturligtvis inte för män. Alla kvinnor älskar ju tjocka män..
  http://unvis.it/www.dn.se/kultur-noje/kronikor/catia-hultquist-det-ar-bara-graviditeten-som-kan-ge-en-paus-fran-var-tids-kvinnoideal/
  Sedan jämställer hon kvinnliga former med att vara tjock. För mig är kvinnliga former en relativt small midja och bredare höfter i kombination med en stor eller liten byst. Inte att vara mer eller mindre tjock.
  Naturligtvis får var och en bestämma om de vill vara tjocka eller ej och i vissa fall kan det också vara svårt för några i att gå ner i vikt.Det innebär ju dock inte att man kan tvinga någon annan att tycka att tjocka är attraktiva.

  Svara
  • michael

    /  09/28/2015

   Självklart har tjocke Gunnar på lagret drösvis med kvinnor att välja på,eftersom jag känner att det är så,så är det så.Hälsningar Catia Hultqvist hela Sveriges statistiker i en och samma kropp.

   Svara
 33. Pelle2

   /  09/28/2015

  Lite mera OT:
  När vi just har vant oss vid att mensen skall synliggöras och normaliseras i alla sammanhang så är det dags för snippan att visas upp i offentligheten.
  http://unvis.it/www.metro.se/noje/nu-ar-det-snippans-tur-att-ta-plats/EVHoiy!bjqpGw9nZcg/.
  Den patriarkala fallosen är helt ute enligt artikeln medan snippan är inne.
  De menar att fallosen har varit ok hur länge som helst som om vi dagligdags matas av bilder på sådana.
  De skriver också att det inte har funnit ett namn för snippan tidigare. Hon har aldrig hört talas om Slida och fitta mm ?Misstänker dock att hon menar att det inte har funnits någon motsvarighet till snopp…
  Om vi skall se det på den positiva sidan så har radikalfeministerna efter detta projekt uttömt förrådet av unikt kvinnliga kroppsdelar som skall visas upp för allmänheten. Möjligen återstår att visa upp livmoder och äggstockar på bild . Dessa kroppsdelar är ju dock inte synliga för gemene man med mindre än att man öppnar upp bukhålan på kvinnorna..

  Svara
  • Björn

    /  09/28/2015

   Kan vi inte bara propsa på mer tuttar istf mens och musar? Vad hände med #freethenipple? Fan alla kvinnor jag ser har kläder på överkroppen 😕
   Hur ska vi någonsin kunna avsexualisera brösten om tjejorna bara döljer dem hela tiden! Så otroligt dåligt mot systerskapet!

   Svara
  • Kristian

    /  09/28/2015

   Georgia O’Keefe hälsar från 1920-talet.

   Svara
 1. Ansvar för Sverige | Jan Millds blogg
 2. Kåkstaden Al Rinkaby | Bashflak
 3. Tommatunnorskramlarmest-galan | WTF?
 4. Steffos Angels räddar världen. Och skolan | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: