Steffos Angels räddar världen. Och skolan

Vi har ju en feministisk regering, det har ju varit Stefan Löfvens ingångsvärde. Han har till och med pratat i FN om den feministiska regeringen och allt fantastiskt den ska åstadkomma. Han lovade vatten och avlopp till världens kvinnor, vad det har med feminism att göra vet jag dock inte. Kanske ska de svenska feministerna gräva brunnar och avlopp?

Men det kan bli lite svårt med hans löften om man ständigt nallar ur biståndsbudgeten som man gör nu, senast var det mellan 8 och 9 miljarder som togs från den. Det är pengar som ska gå till de mest utsatta i världen och om man hela tiden nallar därifrån så kommer de nog aldrig att få vatten och avlopp…

Men hur har det gått för den feministiska regeringen hittills då? Idag är det 1 år sedan de lyckades röka ut den sista gubben i UD:s ledning

udjc3a4mstc3a4llt-e1412503689471

UD är alltså numera helt gubbfritt. Eller 135% jämställt som det också heter. Men det kan ju vara intressant att se hur de lyckats hittills?

På 1 år har alltså Sverige lyckats göra sig till ovän med

 1. Saudiarabien
 2. Israel
 3. Danmark
 4. Finland
 5. Ryssland
 6. Marocko

Ett land varannan månad, rätt bra jobbat ändå! Håller de takten blir det 24 länder under mandatperioden… En positiv sak har dock bråken med Saudiarabien haft med sig för helt plötsligt så enade sig arabvärlden, vilket är ovanligt, mot Sverige så man kan lägga till en del andra länder på listan också.

Nu är väl några av länderna inte några lysande förebilder direkt men vad vinner man på att ha dem som rena fiender?

Var det gubbfria UD och den feministiska utrikespolitiken en sådan där bra idé egentligen? Nu när man ser resultatet? När det gäller Saudiarabien var man ju tvungen att ta hjälp av just en gubbe för att ordna upp haveriet som det gubbfria UD skapat?

Och nu ska Steffos Angels alltså rädda hela världen också, det var väl i princip det han lovade i sitt tal? Han kan dock börja med Sverige tycker jag för det går inte direkt lysande på hemmaplan, det totala haveriet närmar sig mycket fort

Bostadsbristen

Hur många quattro stagionis och stora Fanta kostar det nu?

Tommatunnorskramlarmest-galan

**********

Genuspedagogik kan förbättra skolresultaten” kan man läsa i tidningen Skolvärlden. Det är ännu en av Steffos Angels som är igång.

genuspedagogik

Jomenvisst, skolresultaten blir säkert bättre av att MER ideologi ska tryckas in. MER av det som är en del av problemet löser det säkert. MER postmodernism är säkert receptet. Lycka till…

genuspedagogik1

Mmm, det är säkert där skolans och Sveriges problem sitter, att man inte utmanar vad en kille och en tjej är. Vilket jävla trams…

Och klart att en genusforskare tycker att just DERAS navelpillande är det absolut viktigaste som finns. Men man får väl hoppas att de andra på presskonferensen på Rosenbad hade lite mer innanför pannbenet i alla fall.

Jag tycker uppriktigt synd om skolan och de som arbetar där som måste förhålla sig till den ena galenskapen efter den andra samtidigt som de ser hur allt rasar ihop runtomkring dem och där en del av raset beror på postmodernism. Receptet de får mot sjukdomen är mer postmodernism. Man måste sluta lyssna på genusfolket, de har inte lösningen på något eftersom de är en del av problemet.

Testa annars en felsökningsmetod som är beprövad och som man vet funkar. Gå tillbaka i tiden tills man kommer till en punkt där det fungerade tillfredsställande och se vad som tillkommit sen dess. Bland de sakerna kommer man också att hitta orsakerna till problemen. Ibland isolerade saker och ibland så har olika saker samverkat med varandra. Men orsakerna kommer man GARANTERAT att hitta. Om man verkligen vill hitta dem alltså…

**********

Halmstad Moské är visst igång igen, ”Imam kallade homosexualitet för virus”. NBV har/hade visst ett samarbete med Halmstad Moské i form av en studiecirkel.

halmstadmoske1-e1421126192856

Förra? gången de var i farten så påstod de att attacken mot Charlie Hebdo i Paris var en stor lögn.

Det går bra för Sverige nu…

MVH

MiT

Nästa inlägg
Lämna en kommentar

65 kommentarer

  • Lövet

    /  10/05/2015

   …passar bra – nåt parti för vanligt ”folk” har det ju aldrig varit…

   Svara
  • Mycket märkligt då Folkpartiet (precis som alla andra partier) är ett auktoritärt parti…

   Svara
  • Svenne

    /  10/05/2015

   Dags att byta till liberal politik också?

   Svara
   • Jan

     /  10/06/2015

    Liberal är en märkvärdig fras som betyder allt eller ingenting. Torde dock passa politiker bra…

    Svara
 1. Ann-Sofie Nyström var väl hon som förkastade hypotesen om antipluggkultur genom sin egen forskning? Ändå åberopas den fortfarande som sanning

  Svara
  • MiT

    /  10/05/2015

   Jo, det var nog hon. Kanske omvänd under galgen? Bäst att se till att ”resultaten” stämmer med ideologin annars…?

   Svara
   • Jag tror mer de tagit med henne som aktoritet för att belysa andra aspekter, samtidigt som de skiter i hennes resultat när resultaten säger mot ideologin. Och själv protesterar hon inte, då det skulle kosta jobbet.

    Svara
 2. Karl

   /  10/05/2015

  Sverige har urartat till ett enda gigantiskt kärringvälde.

  De gamla landsbyggarna vänder sig i sina gravar.

  Man är definitivt inte stolt över att vara svensk längre.

  Att vara medborgare i världens största naiva kärringvälde är knappast en glädjande tanke.

  Tänk vad alla sjöklöver-kärringar är glada nu för att Sverige håller världens största invandringskalas.

  Så fort de fick makten lyckades de rasera tre tusen års landsbyggande.

  Svara
 3. Karl

   /  10/05/2015

  Undrar hur FI och MP kvinnorna ställer sig till kravet att bära slöja om en 10-15 år?

  Svara
  • Kristian

    /  10/05/2015

   ”Det händer aldrig”

   Svara
   • Karl

     /  10/05/2015

    Nej precis som andra världskriget.

    Svara
    • Kristian

      /  10/05/2015

     [Standard excuses when faced with serious allegations]
     Sir Humphrey: There’s the excuse we used for the Munich Agreement: it occurred before certain important facts were known and couldn’t happen again.
     Hacker: What important facts?
     Sir Humphrey: Well, that Hitler wanted to conquer Europe.
     Hacker: I thought everybody knew that.
     Sir Humphrey: Not the Foreign Office.
     -Yes, Minister, ”A Question of Loyalty”

     Eller som vi säger på svenska: Jag var naiv.

     Svara
 4. Rikard

   /  10/05/2015

  Hej.
  Som lärare har jag en sak att säga om hur vi hanterar dylikt trams: på möten och konferenser säger vi alla nyckelordern ungefär som vi katekesförhör, för att därefter skapa ett till intet förpliktigande dokument som dammas av vid behov för att visa att vi är med på tåget. Brukar vara någon som tar på sig att se till att diverse handlingsplaner verkar uppdaterade även om inget arbete gjorts. Allt det här, ihop med IPP (individuell pedagogisk planering, tänk som en läro-/kursplan per elev) slukar tid.

  Jag vägrar vara socialarbetare, reservförälder och allt annat. Jag skall undervisa i mina ämnen, jag vill sätta betyg baserade på av eleven demonstrerade faktakunskaper, inte politisk korrekthet och social förmåga, och jag betackar mig för att andra tror att de automatiskt är experter på skolan bara för att de själva genomgått den. Testa att ge din frisör eller bilmekaniker instruktioner om att arbeta genusmedvetet och se hur de reagerar.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

  Svara
  • Genustramset är ett av skälen till att mina barnbarn har bytt till engelska skolan. Det andra var att de ville lära sig något. Märkliga ungar!

   Svara
   • Kristian

     /  10/05/2015

    Man skall väl inte dra för stora växlar av ett enda exempel, men I ”Det är nu samhället prövas”, postat i förra inlägget av MIT själv kan man i förbigående höra berättas om hur en 14-årig flykting tycker matten är för lätt.
    Han har alltså flytt undan krig, och nivån i självutnämnda ”högkunskapslandet” Sverige är lägre än vad han är van vid.

    Det kanske är ett kompetensregn i alla fall?

    (https://archive.is/wsZwR#selection-3597.1-3597.27)

    Svara
    • havre@flarnstad

      /  10/05/2015

     Tror absolut att dom procenten som faktist gått i en kvalitativ skola har bättre grundförutsättningar i vissa ämnen där språket inte är ett stort hinder tex matte.

     Det skulle förvåna mig om dom fick sitta med iphonen och surfa sig igenom lektionerna, störa alla andra och kalla läraren för hora utomlands.

     Men den del som inte hade tillgång till studier förutom koranskola eller enklare by-lärare kommer självklart få det svårt och lätt haka på samma respektlösa beteende många i den stora gruppen andra generations invandrare anammat.

     Svara
  • Anonymiserad

    /  10/06/2015

   Rikard
   Nu får du inte ta illa upp för jag menar inte att ifrågasätta dig varken som person eller som lärare.Och jag menar heller inte att utpeka dig som något.
   Min fråga och mitt påstående gäller det du skriver och tanken i det.Ingenting efter ditt citat har med dig att göra.

   ” på möten och konferenser säger vi alla nyckelordern ungefär som vi katekesförhör, för att därefter skapa ett till intet förpliktigande dokument som dammas av vid behov för att visa att vi är med på tåget”

   Just det där är extremt farligt.
   Det finns massor av dåliga saker som hänt bara på grund av att ”den stora massan” höll käften och flöt med Istället för att ifrågasätta med ett rungande ”vad i helvete är det ni håller på med?!”
   Jag förstår att man är rädd om anseende, arbete och lön,men i förlängningen av det som sker just nu.Kommer du då ha anseende ,arbete och lön kvar ?Eller skjuter du bara upp det oundvikliga?Hur länge då ?Tills dina åsikter ändå läcker fram?Eller tills ni Riktiga lärare helt avskaffas till förmån för Riktigt extrema genustomtar?

   Det har som sagt hänt förr att när människor bara flyter med i strömmen (den strömmen som dom tror genererar minst problem) så gör makten nåt helt annat bakom ridån och kan sen på enklaste vis hävda att alla var med på det för ingen sa nåt annat.

   Jag vill hävda att genom att undanhålla delar av sin ideologi och på så sätt få med sig folket(den stora massan)och på samma gång se till att oliktänkande som inte riktigt vågade käfta emot ”de som flöt med” Var den enda anledningen till att nazisterna kunde göra vad dom gjorde.

   Och Nej!jag kallar ingen för nazist.
   Det var helt enkelt den mest träffande jämförelsen jag kunde göra.

   Svara
  • trollan

    /  10/06/2015

   Var på föräldramöte för son i 1:an nyligen. Naturligtvis kom man med standard att man ”jobbar med genus”.
   Hur man gör detta rent praktiskt togs inte upp naturligtvis. Men det fanns två punkter jag reagerade på.
   1. Det hade varit lite stökigt i pojkarnas omklädningsrum och en del var väldigt sena med omklädningen då de duschade en evighet (tror helt klart min son var en av de skyldiga där!) så den kvinnliga läraren var inne och skyndade på dem. Detta var inget som barnen reagerade på (enligt henne) och vi var väl ingen bland de vuxna som reagerade heller (men jag tänkte i mitt stilla sinne att det säkerligen setts som ett större problem med en manlig lärare i tjejernas omklädningsrum).

   2. Man hade 2 toaletter för 1:orna, den ena för tjejerna och den andra för killarna.

   Så. På vilket sätt visar man här att man tänker ”genus”? För mig känns det mer som man försöker segregera redan här när barnen inte ska kunna gå på samma toalett.

   Svara
 5. MiT

   /  10/05/2015

  ”E-boken ”#100röster – Om vägarna till ett nytt liv i Sverige” samlar hundra av de svar som nått Ekot i samband med en temavecka om integration i april 2015″
  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=4800&artikel=6269835

  Svara
 6. Kristian

   /  10/05/2015

  Som Johan Westerholm nämnt är Marocko ett verkligt framgångsland om man vill ”modernisera” islam. Gör man sig ovän med Marocko återstår bara Saudiarabien.

  Svara
  • Lövet

    /  10/05/2015

   …återstår???

   Svara
   • Kristian

     /  10/05/2015

    Ja, det är kanske inte det bästa ordet.
    ”Sitter man kvar med.” Eller nåt.

    Tar man bort alla kunniga politiker i Sverige, så ”återstår” bara regeringen, alliansen och SD. Så ungefär.

    Svara
 7. Intenso

   /  10/05/2015

  Det som är lite konstigt med homosexualitet som ett virus är då att de tycker att kasta de sjuka från torn och andra höga byggnader skulle vara ett gudfruktigt botemedel. Blir så inihelvete trött på dessa religiösa fanatiker som bara vill förstöra för alla andra. Vilken sjukdom lider de av?

  Svara
  • Svenne

    /  10/05/2015

   Pest eller kolera?

   Svara
   • Grodan Boll

     /  10/06/2015

    Och som vanligt när man akut behöver en intersektionell analys för att veta vad man bör tycka, så lyser den med sin frånvaro.

    Svara
 8. Karl

   /  10/05/2015

  Förutom de listade länderna som Sverige gjort sig direkt ovän med kan man även påtala att världens övriga länder ser Sverige på något utav tre följande synsätt.

  1. Landet som är helt övertagit av feminismen.

  2. Landet som är helt övertagit av muslimska invandrare.

  3. Landet som aldrig sätter ner foten och säger ifrån.

  Kom ihåg att DÖ skall gälla till minst år 2022!
  Således minst sju år till med operation ”flytta arabiska samhällen till Sverige”.

  För varje år växer skarorna av nya väljare åt sjuklövern – de nya svenskarna lär ju knappast rösta på oppositionen.
  Vid 2022 lär de senaste två miljoner invandrarna ha fattat galoppen och röstar givetvis på idiotpartier som MP, V eller tom FI.

  Vid 2026 finns garanterat ett renodlat muslimskt parti redo för Riksdagen.

  Siste man tar flaggan!

  Svara
  • Var inte så negativ. Redan till nästa val kommer svensk ekonomi ha tagit skada och ”godkända” partier ha ändrat uppfattning i migrationsfrågan.

   Svara
   • Kristian

     /  10/05/2015

    Jovisst, men ”redan till nästa val” kunde lika gärna vara ”lagom till nästa istid” med tanke på hur fort det går utför!

    Svara
    • Med tanke på att Golfströmmen saktade ner och lurade oss på sommaren i år, kan nästa istid börja ungefär vid nästa val

     Svara
    • Karl

      /  10/05/2015

     Helt rätt!

     Svara
     • Karl

       /  10/05/2015

      Mitt ; helt rätt, ovanför, avsåg Kristians kommentar.

 9. MiT

   /  10/05/2015

  Svara
  • robert

    /  10/05/2015

   illuminati!

   Svara
   • Kristian

     /  10/05/2015

    Eris har nog redan varit här med sitt äpple.

    Svara
    • Kristian

      /  10/05/2015

     På svenska har det väl inskriptionen ”Till den godaste”.

     Svara
  • michael

    /  10/05/2015

   Man visar väl snarare upp ett hjärta fyllt med hat om man tittar på vad nyheter24 sprider angående män och oliktänkande.

   Svara
 10. MiT

   /  10/05/2015

  Svara
  • Erik den förste

    /  10/05/2015

   Tror väl kanske att det mest har med det här att göra: ”För drygt ett år sedan fick vd:n och grundaren Dov Charney, som anklagats för sexuella trakasserier vid flertalet tillfällen, sparken med hänvisning till misstankar om tjänstefel och sedan dess har bolaget kämpat med vikande försäljningssiffror.”

   Dock tycker jag ju även att det ofta varit märkliga reklamkampanjer från dem. Jag bryr mig egentligen inte om huruvida de har nakna kvinnor på sina reklambilder, men tror inte heller att de är särskilt säljande.

   Svara
   • Kristian

     /  10/05/2015

    Nej, sett utifrån verkar det ha varit mer ”livsstil” än företag.

    Svara
   • Det är faktiskt väldigt säljande, ifall företaget ses som lyxigt ökar lite kvinnohud o sexiga bilder dess anseende bland kvinnor.

    Svara
    • Erik den förste

      /  10/05/2015

     Jag var lite otydlig. I vanliga fall kan det säkert vara så, men men i AA:s fall är jag högst tveksam till det. Dock nämner du förstås även att det gäller om företaget ses som lyxigt och ja…

     Svara
     • Hmm

       /  10/05/2015

      Instämmer helt med Erik. Deras bilder som associerade till barn eller prostituerade av under all kritik.

 11. Heter det inte Astrids Angels?

  Svara
 12. Karl

   /  10/05/2015

  Amerikaner som hör om sveriges öde himlar med ögonen upp i taket och utbrister ”how the fuck can you be that stupid!”

  Frågan är minst sagt befogad!

  Det finns inga amerikaner, inte ens de mest liberala amerikaner, som skulle tolerera att få sina bygdegårdar och idrottshallar översvämmade med obefogade invandrare.

  Invandringen är nämnligen helt obefogad eftersom svenska staten släpper in precis vem som helst och fullkomligt utan kontroll dessutom.

  I amerika hade ett sådant förfarande lett till att politiker hade fått avgå med omedelbar verkan.
  Enorma krafter hade satts i rörelse till opposition.
  Mängder av de största tidningarna och mediabolagen hade kraftsamlat.
  Folket hade rest sig mangrant i protest.

  Allt emot företeelsen att politker på så kort tid fattar så avgörande beslut för ett land.
  Därtill beslut som inte går att justera efteråt.

  Alla övriga beslut som är helt avgörande för ett land, brukar ha en inbyggd tröghet, att driva igenom – detta är ett medvetet skydd, för att ett land inte skall kunna fatta allt för snabba livsavgörande beslut – utav direkt egocentriska och partipolitiska skäl.

  Vad gäller invandringen som uppenbart blev sveriges ödesfråga fanns ingen sådan tröghet i systemet.
  Det enda partiet som stod redo att hindra katastrofen blev utkuppade av alla övriga partier – vilka lyckades genomföra en slags teknokratisk statskupp genom DÖ.

  Svensken – naiv och snäll – litar på sjuklöverns
  Las Vegas-satsningar när Sjuklövern gemensamt satsar hela landet på ett nummer i rouletten.

  Alla åskådare med förstånd kring insats kontra sannolikhet, inser att man vill inte se på när den rouletten snurrar.
  Inte heller vill man vara kvar när rouletten stannar.

  Svara
  • havre@flarnstad

    /  10/05/2015

   Dom har även något vi saknar en stark högermedia ..

   Är övertygad om att saker hade sett annorlunda ut om media här hade gjort stora tema-nummer om minskad invandring och gjort reportage om modiga medborgare som gjort något för att skydda gränserna etc .

   Inte förvånande med tanke på folk blir bombarderade med budskapet invandringskritisk = dåligt och invandring = något som bara är bra och ej skall ifrågasättas . Tror det är orsaken att inte fler samlas i massdemonstrationer dom flesta vill vara som alla andra även om många idag innerst inne vet att något är väldigt fel se bara SD’s explosionsartade ökning sista åren.

   Kommer ihåg Fox news och hur (var det vänsterpartiet? som stoppade dom) dom förbjöds att sända i Sverige på något konstigt sätt långt innan vi var vana vid fria åsikter via internet och högervinklingen fick åsiktspolitrukerna att protestera.

   Svara
 13. Kristian

   /  10/05/2015

  Anna Dahlberg: Så bör S och M göra upp om asylpolitiken
  http://unvis.it/www.expressen.se/ledare/anna-dahlberg/sa-bor-s-och-m-gora-upp-om-asylpolitiken/

  ” Den stora skiljelinjen går inte mellan liberaler och konservativa, utan mellan idealister och realister. […]
  Det är kommun-Sverige (realister) mot Riksdagen (idealister).”

  Svara
 14. Karl

   /  10/05/2015

  Jo om den svenska högern hade varit höger med internationella mått så hade det sett annorlunda ut.
  Garanterat.
  Nu för tiden är den svenska högern dessvärre vänsterliberal utav skäl som ingen människa någonsin kommer att kunna förstå.

  Svara
 15. Svenne

   /  10/05/2015

  OT: JJ har ryggrad:)

  Svara
 16. Pelle2

   /  10/05/2015

  OT:
  Karin Olsson på Expressen visar vilken ideologi för offerkoftor radikalfeminismen är.
  Hon menar att radikalfeministernas tjat och uppvisande av mens spelar patriarkatet i händerna eftersom det då handlar om kvinnans kropp.
  Tror inte att någon av oss patriarker är intresserade av att se och höra en massa radikalfeminister spela upp teaterpjäser och skriva böcker om mens.Åtminstone är inte jag det.
  Hur skulle det vara om radikalfeministerna tog ansvar för sina egna handlingar och inte skyllde på männen ?Det är ingen som har bett dom uppföra mensteater och skriva böcker om mens.
  http://unvis.it/www.expressen.se/kultur/karin-olsson/varning-for-den-fiffiga-patriarkala-mensfallan/

  Svara
 17. MiT

   /  10/05/2015

  http://www.dagen.se/eva-brunne-hotad-efter-meckautspel-1.403098

  Svara
 18. V

   /  10/05/2015

  På tal om att skapa fiender; det hetsas ju, i vanlig ordning, i media mot Ryssland som om en invasion av Gotland vore att vänta sig vilken dag som helst… Kan innehålla spår av osanning.
  http://unvis.it/http://www.dn.se/ledare/signerat/peter-wolodarski-det-pagar-ett-avancerat-krig-mot-sverige/

  EDIT: Ändrade till unvis.it-länk /MiT

  Svara
  • Kristian

    /  10/06/2015

   Förfalskade brev?

   ”Dera sir, I am Peter Hultqvist, president of swedish military.
   Due to excess funds we have an additional surplus Archer Artillery System of 12 units which are surplus to requirements.”

   Väldigt meta att Wolodarski skriver om skadliga lögner.

   Svara
 19. Svenne

   /  10/05/2015

  Oj, oj…

  Svara
 20. AB

   /  10/06/2015

  4chan trollar feminister 🙂
  http://www.infowars.com/pissforequality-feminists-fall-for-4chan-troll-campaign-by-peeing-themselves/

  Vet inte riktigt vad man ska säga.

  Svara
  • Pelle2

    /  10/06/2015

   Nej, jag vet verkligen inte vad jag skall säga om feminister som ställer upp på vilka dumheter som helst i feminismens namn..

   Svara
 21. Kristian

   /  10/06/2015

  Med unvisit: http://unvis.it/www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/article21529422.ab

  Vänta, vänta, det bästa sparas till sist! Ansvarig är … framtidsministern!

  Svara
 22. Kristian

   /  10/06/2015

  Inga luftballonger?
  ”Flyktingar kan få bo på pråmar”
  http://unvis.it/www.aftonbladet.se/nyheter/paflykt/article21533047.ab

  Svara
 23. Britt Allan Vårdgårdh

   /  10/06/2015

  Den här regeringen representerar Sverige enbart på papperet. Vilka pajasar!

  Svara
 1. Det mest radikalfeministiska landet i världen | WTF?
 2. Bisarra oktober | WTF?
 3. Smartaste bästa Saudigänget! | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: