Smartaste bästa Saudigänget!

Saudiarabien har ju valts in i FN:s kvinnokommission och man misstänker starkt att Sverige har varit med om att rösta in dem.

För att undvika att erkänna det så har man hemligstämplat hur man röstade. De kunde lika haft en siren och gigantiska reklamtavlor som blinkar ut budskapet ”Vi röstade in Saudi! Hälsningar den feministiska och humanistiska stormaktens regering med S och MP!”. Hade nog varit nästan lika effektivt för att övertyga alla om att man röstade in Saudi som att vägra säga hur man röstade.

Detta är väl ett led i den feministiska utrikespolitiken som man slog fast i oktober 2014?

Man började ju med att införa 100% jämställdhet på UD genom att röka ut alla gubbar så ingen var där och satte krokben för de storvulna visionerna. Nu skulle man minsann visa världen! Att man gjorde sig till ovän med land efter land man försökte samtala med var väl en del av planen antar jag. Man gjorde sig då till riktig ovän bl a Saudiarabien och nästan hela den muslimska världen så till den grad att man var tvungen att skicka en unken gubbe att ordna upp saker och ting. Men det ingick säkert i planen!

För kort därpå var smartaste bästa tjejgänget ute och hängde lite för att fira triumferna!

Sen satte man USA på plats så det bara visslade om det! Feminism på riktigt! Jämställdhet på riktigt!

Efter att på allvar ha satt den värsta kvinnoförtryckarstaten, USA, på plats så var det Irans tur. På bilden ovan kan man ana hur skrämda mullorna måste ha blivit! Så bestämt! Så stolt kroppshållning! Man visar verkligen med hela kroppen hur stolt man är över den feministiska utrikespolitiken och att man inte tänker vika sig en enda centimeter. Ingen idé att mullorna ens tänker tanken!

Man t o m visade upp sin styrka genom en stolt parad framför de unkna gubbslemmen och mullorna så de verkligen skulle inse att de var chanslösa mot den feministiska styrkan!

Och så har man då äntligen baxat in Saudiarabien in i FN:s Kvinnokommission! Triumferna för den feministiska utrikespolitiken tar ju aldrig slut! Det bara kommer mer och mer och mer!

Vilken jäkla tur att de rökte ut alla omoderna gubbar från UD! Utan gubbarna har ju framgångarna staplats på hög!

Så med Saudiarabiens hjälp så har vi snart jämställdhet på riktigt även i gamla unkna Sverige!

MVH

MiT

Nästa inlägg
Lämna en kommentar

76 kommentarer

  1. MiT

     /  04/25/2017

    Svara
  2. Frida Gustavlin

     /  04/25/2017

    Vår feministiska regering äger. De visar det vi riktiga feminister alltid vetat. Endast 100% kvinnor, eller islamister, på ledande postioner kan råda bot på bristande jämställdhet.

    Svara
  3. Ron (GB)

     /  04/25/2017

    Enligt brittiska Independent har fem EU-länder röstat FÖR Saudi i den här frågan.

    Svara
    • Frida Gustavlin

       /  04/25/2017

      Det vore ju för bra för att vara sant om det visar sig att Sverige röstat ja. Saudi Arabien är den företrädelsevis största importören av svenska produkter. Vi exportar för runt 11 miljarder, och importerar för ca 1 miljard. Bara en ytterst liten del utgör export av tjänster, merparten är hårda patriarkala saker från vår unkna verkstadsindustri.

      Det måste därför vara mina peppiga kompisar i RFSL som har lobbat för det här. Den saudiska marknaden är som ni säkert vet jungfrulig mark vad gäller våra viktiga HBTQ-certifieringar, och vi räknar med ett inflöde på i runda slänga 30 miljarder vart fjärde år då vi tjänar ungefär en tusenlapp per certifierad medborgare.

      Feminstiskt politik och matematik äger fett mycket! Poppar lite pop-corn i väntan på att mer information kommer fram i den här block bustern.

      /Frida

      Svara
    • Ron (GB)

       /  04/28/2017

      Belgien var ett av de fem EU-länderna. Premiärministern säger ”I regret the vote” och erkänner misstaget.

      Ytterligare ett citat från den belgiske premiärministern:
      ”I gave instructions so that in the future the political assessment of this type of file takes place at the highest level,”

      Vad gäller Belgien så kommer alltså den här typen av röstningar alltså att tas på HÖGSTA nivå. Att alltså inte att komma och skylla på tjänstemännen duger inte överhuvudtaget, så Margot Wallström, nu är det dags att svara på frågan:

      Hur röstade Sverige?

      https://www.unwatch.org/belgium-sorry-helped-elect-saudi-arabia-u-n-womens-rights-commission/

      Svara
      • Ron (GB)

         /  04/28/2017

        ”Att skylla på tjänstemännen…” ska det naturligtvis vara.
        Beklagar svamlet, bloggägaren får gärna redigera.

        Svara
  4. Daniel Hammarberg

     /  04/25/2017

    Själv har jag egentligen inget emot att Saudiarabien kom med i denna kvinnokommision – inte för att jag tycker landet är vidare lovvärt, men de tjänar nog som bra motvikt mot all dum feminism.

    Vad det gäller svenska kvinnor så känns det för mig som ett rop på hjälp från deras sida. De vill nog bort från den röra feminismen har orsakat för dem och hoppas att någon man kan ta tag i dem och visa dem deras plats. Tyvärr tycks det bara vara muslimska män som gör det, när det borde vara vi svenskar.

    På tal om kvinnor. Jag kan inte riktigt bestämma mig för vilket djur man bäst liknar dem vid. Är de att likna vid yra höns som springer omkring och kacklar utan syfte, eller är de herrelösa hundar som bara står där och skäller åt förbipasserande?

    Svara
    • Frida Gustavlin

       /  04/25/2017

      Du gillar uppenbarligen varken kvinnor eller feminister märker jag. Jag har dock inga som helst problem med förstnämnda grupp.

      Själv är jag trots allt ganska förtjust i det moderna Sverige, där kvinnor inte betraktas som ägarlösa höns eller hundar, och om jag tvingas välja så föredrar jag galna rabiata feminister före machomän från halshuggarländerna i mellanöstern, eller för den delen, män som efterfrågar en svensk version av dessa.

      Missförstå mig inte nu, för jag delar verkligen inte den syn på kvinnor som du förmedlar ovan.

      /Frida

      Svara
      • norskgoy

         /  04/26/2017

        Hvilket kvinnesyn? Du leser nå en tekst som fanden leser bibelen.

        Svara
        • Pelle2

           /  04/26/2017

          Att kalla kvinnor för yra höns utan syfte eller skällande herrelösa hundar vittnar inte direkt om en bra kvinnosyn och kräver inte precis att man läser en text som fan läser bibeln.

          Svara
    • Pelle2

       /  04/25/2017

      Håller med Frida om att du har en dålig kvinnosyn som jag inte på något sätt delar.
      Långt ifrån alla kvinnor är radikalfeminister och förtjänar inte att få skit för radikalfeministernas idiotiska beteende och idiotiska ideologi.

      Svara
  5. MiT

     /  04/25/2017

    https://twitter.com/daccraft/status/856852580722499584

    Svara
  6. MiT

     /  04/25/2017

    ”Knivskar medpassagerare när han ombads visa biljett – nu begärs 25-årig irakier häktad för mordförsök”
    http://www.friatider.se/knivskar-medpassagerare-nar-han-ombads-visa-biljett-nu-begars-25-ring-haktad-for-mordforsok

    Svara
    • Kalle

       /  04/25/2017

      Grattis Sverige!!!

      Svara
    • Frida Gustavlin

       /  04/25/2017

      Det är obegripligt att vi accepterar att labila nedknarkade våldsverkare, mot bättre vetande, springer omkring på våra gator.

      Den här killen kommer dömmas till maximalt sex års fängelse för grov misshandel. Jag tror dock knappast att domen landar på sex år, trots att han varit oerhört våldsaktiv tidigare, och med 100% säkerhet kan påstås vara inbegripen i konsekvenser av knivvåld.

      Han kommer säkert hävda någon typ av nödvärn, att han kände sig hotad, ev under influens av droger/alkohol. Straffet landar som max på fyra år. Med lite straffrabatt är han kanske ute om tre.

      Då är han 28 år och kommer med 99,9% säkerhet fortsätta skada samhället, andra människor, sina släktingar, vänner och inte minst sig själv. För allas bästa vore det klokast om han satt inne bra mycket längre.

      Ett intressant förslag till skärpning av knivlagen vore att börja med att kasta förstagångsförbrytare rakt i fängelse, oberoende av ålder, behöver inte nödvändigtvis vara något långt straff, kanske en vecka eller två, kan gå som ett strafförläggande, om det upprepas så blir det tre månadaders fängelse, om det upprepas ytterligare en gång fem år, ytterligare en gång, 25 år. Det finns ingen anledning till att vi accepterar att det springer omkring folk med kniv. Har vi nolltolerans mot trafikdöda så borde vi kunna ha nolltolerans mot knivmisshandlar och knivmord.

      /Frida

      Svara
    • Frida Gustavlin

       /  04/25/2017

      Den där filmsnutten med Yasri Khan skulle fungera utmärkt för att illustrera en wiki-artikel om begreppet att ”prata i skägget”.

      Om jag får tid över ska jag se till att transkribera hela samtalet.

      /Frida

      Svara
    • Jans

       /  04/25/2017

      Observera att Yasri vid ca. 3.30 säger att ”rättsäkerhet är en viktig grej inom islam”, d.v.s. han likställer religionen islam med ett rättsystem. Tydligare än så kan knappast Yasri uttrycka shariatankens centrala roll i islam.

      Svara
    • Grodan Boll

       /  04/26/2017

      En muslim som inte kan stå för sin religion är inte direkt något undantag. Har man sett tillräckligt många debatter eller paneler där islam ska avhandlas och muslimer blivit inbjudna specifikt för att prata om islam, så blir det tydligt att de inte kan det. De blir halare än en svensk politiker som ertappats i en porrklubb. Allt blir ett ok sidospår. Allt kan avhandlas utom religionen i fråga.

      Typexempel:

      Ickemuslim: ”Enligt hadth si och så… vad tycker du om det?”
      Muslim: ”I västerlandet så…”

      Och vips så pratar denne om något annat än islam och kommer aldrig återkomma i närheten av frågan igen.

      Svara
      • Rikard

         /  04/26/2017

        Hej.

        Muslimer får lov att praktisera taqiya när de finner det påkallat.

        Förenklat kan man säga att de får lov att svara undvikande eller direkt lögnaktigt om de upplever sig förföljda för sin tros skull, eller fruktar repressalier om de talar ärligt angående vad Koranen, hadith och sharia påbjuder.

        Hur någon kan lita på en anhängare av en religion som innehåller en institutionaliserad process för hur man ljuger för otrogna är bortom mitt förstånd.

        Från engelska wikipedia [https://en.wikipedia.org/wiki/Taqiya]:

        ”The technical meaning of the term taqiyya is derived from the Quranic reference to religious dissimulation in Sura 3:28:

        ”Let not the believers take the unbelievers for protectors rather than believers; and whoever does this, he shall have nothing of (the guardianship of) Allah, but you should guard yourselves against them, guarding carefully (illā an tattaqū minhum tuqāt).”
        The two words tattaqū (”you fear”) and tuqāt ”in fear” are derived from the same root as taqiya, and use of the abstract noun taqiya in reference to the general principle described in this passage is first recorded in a Qur’anic gloss by Al-Bukhari (9th century).

        Regarding 3:28, Ibn Kathir writes, ”meaning, except those believers who in some areas or times fear for their safety from the disbelievers. In this case, such believers are allowed to show friendship to the disbelievers outwardly, but never inwardly.” He quotes Muhammad’s companion, Abu Ad-Darda’, who said ”we smile in the face of some people although our hearts curse them,” and Al-Hasan who said ”the Tuqyah is acceptable till the Day of Resurrection.”

        Detta är vad hundratusentals kulturberikare lever efter, och du kan aldrig som otrogen eller dhimmi veta om en muslim praktiserar taqiya eller ej; tillstånd att ljuga i trons namn, uppmaningar att le utåt och hata inåt – hur kan man lita på den som följer en sådan tro?

        Kamratliga hälsningar,
        Rikard, fd lärare

        Svara
  7. Johannes Pilvikukka

     /  04/25/2017

    Om man översätter ”ateism” med ”omfamnar inte vår gemensamma värdegrund” blir det lätt att förstå som svensk. Jag tror Sverige kommer återinföra dödsstraffet först för nåt om ”allas lika värde”.

    Svara
  8. MiT

     /  04/25/2017

    Ja vilka kan det vara som gör så…?

    Svara
    • michael.

       /  04/25/2017

      Förövarna kärleksbombas,ett numera populärt tilltag i dagens Sverige.

      Svara
    • Pelle2

       /  04/25/2017

      Förstår inte att det kan finnas rättsliga hinder för att utvisa svinen. Dom har förverkat sin rätt att vara i landet anser jag.Jag skiter fullständigt i om dom riskerar dödsstraff i sina/sitt hemland…
      Om de riskerar dödsstraff borde de veta om det när dom begick brottet och var därmed beredda att få ta konsekvenserna av sitt handlande…

      Svara
      • Tor

         /  04/25/2017

        Lämpligt straff för dessa ”buspojkar” skulle vara att få ett kvistigt kvastskaft uppkört i röven, allt filmat och med en stor kvinnlig publik – en gång per dag – då kunde den dömda strafftiden accepteras.
        Feminister tycker att det är humor att ”klippa kuken” – här har ni er chans.

        Svara
        • Rikard

           /  04/25/2017

          Hej.

          Det räcker bra med att återinföra biltog i straffsatsen.

          Kamratliga hälsningar,
          Rikard, fd lärare

          Svara
          • Olof

             /  04/25/2017

            Ah, där lärde man sig en ny term.

            Och jo, det låter som en en helt lämplig straffsats i fall som det här. Klarar inte rättsväsendet längre av att upprätthålla någon form av rättvisa förenlig med befolkningens rättsmedvetandet och lämplig för att upprätthålla åtminstone någon sorts konsekvenstänkande från brottslingarnas sida så får det väl börja abdikera det hela till resten av befolkningen.

            Till en viss del misstänker jag att utvecklingen mot klansamhälle i förorterna inte bara är ett resultat av importerade klansystem utan ett direkt resultat av samhällets oförmåga att upprätthålla lagen där – i ett rättsvakuum blir människor tvungna att freda sig och sina genom mer eller mindre uppenbara hot om repressalier från klaner. Jag undrar just, hade dessa killarna förgripit sig på fel tjej, skulle de överleva? Var denna tjejen fritt byte för att de vet att det svenska rättsväsendet är skrattretande till och med i ett sådant här fall?

            Vad skulle man själv helst ha på sin sida som en garant för upprättelse i en sådan situation? Den Svenska Rättsapparaten eller något mer hotfullt, som en halt och lytt morbror, en efterbliven kusin och en tjurig faster?

            Patetiskt.

  9. MiT

     /  04/25/2017

    Svara
  10. Svenne

     /  04/25/2017

    Vansinnet fortsätter… #snowflake #generation
    http://www.telegraph.co.uk/education/2017/04/22/students-avoid-making-eye-contact-could-guiltyof-racism-oxford/

    Svara
    • Frida Gustavlin

       /  04/25/2017

      ”Students who avoid eye contact could be guilt of not wanting to get beaten up.”

      Mellanösternkvinnor i traditionelt mode tittar nästan aldrig på mig, aldrig, och jag är inte ens man. Mina manliga vänner säger sig aldrig få en blick. Vad säger det om kvinnor från mellanöstern? Rasister?

      Prova att åka ut till Husby och verkligen titta förortsgängen i ögonen. Teckna dock en överfallsförsäkring före.

      /Frida

      Svara
  11. Jan

     /  04/25/2017

    Clownen Anders Lindberg gillar att utländska medborgare sitter utanför våra butiker och tigger. Kriminaliteten och prostitutionen som frodas i dess närhet har han heller ingenting emot. Däremot är han kritisk mot NRK och politiker som vill göra något åt det.
    http://www.aftonbladet.se/ledare/a/K5Pge/forbud-mot-tiggare-hjalper-inga-fattiga

    Svara
    • Pelle2

       /  04/25/2017

      Det där halmgubbeargumentet om att förbud mot tiggeri inte hjälper fattiga är så jävla tröttsamt.Det är väl ingen som påstår att förbudet mot tiggeri hjälper fattiga ?
      Vad det handlar om är varför vi helt okontrollerat skall ta hand om andra länders fattiga genom att tillåta tiggeri i Sverige.
      Om vi istället hjälpte deras hemländer att bygga ut sitt näringsliv eller något sådant så skulle det vara en reell hjälp som på sikt skulle minska eller kanske helt ta bort behovet av tiggeri.
      Att låta en människa sitta och förnedra sig själv genom tiggande är ingen hjälp.

      Svara
      • Jans

         /  04/25/2017

        Nja, det är väl inte uteslutet att om man lagstiftar mot tiggeri i Sverige ökar möjligheterna för att integrera dem i Bulgarien/Rumänien?

        I alla fall i teorin. Sedan att EU, denna fantastiska federation inte verkar förmöget att göra något alls i frågan är ju en annan sak men det enda man kan säga säkert är att så länge en tiggare sitter och tigger så är tiggaren tiggare medan det finns möjligheter att förbättra tiggarens situation när denne inte längre tigger.

        Svara
    • Pelle2

       /  04/25/2017

      Bloggaren i otakt skriver om tiggeriet:
      http://iotakt.se/rattan-i-pizzan/

      Svara
    • michael.

       /  04/26/2017

      Problemet med Romsk kultur är att den bygger på både klan kultur och kastsystem,där s,k hövdingar och deras familjer och släkt tjänar på att andra Romer hålls obildade och utanför samhället,så länge ingenting görs för att bryta detta kommer ingen förändring ske.

      Svara
  12. Pelle2

     /  04/25/2017

    PÅ tal om huvudinlägget så är jag inte ett dugg förvånad om Sverige röstade för att Saudi-arabien skulle få vara med i Fn,s jämställdhets och kvinnokommission.
    Feministerna brukar ju gilla att relativisera islamisterna och vill inkludera dom i olika sammanhang.
    Dessutom är det ju som sagt var konstigt att dom inte vill uttala sig om de röstade för detta eller ej om det inte faktiskt är så att dom gjorde det.

    Svara
  13. Dreadlock

     /  04/25/2017

    Saudi har köpt (och köper) stora mängder vapensystem från EU. Sverige är med på ett hörn naturligtvis, och har använt alla till buds stående medel för att kränga svensk vapenteknik till saudierna. Svenskarna är nr.4 på EU-listan över levererad material räknad i kronor/Euro.

    Självaste Kronprinsessan Victoria har fungerat som täckmantel när svensk vapenteknik skulle säljas in till Saudis kungahus (I ett skede där Saudi ville dra sig ur affärer med svenskarna) Yepp. Vår väna humanist Prinsessan Victoria har hjälpt till att försegla vapenaffärer med Saudi. För Sverige i tiden, om man säger så.

    Vem minns skandalen FOI (Totalförsvarets forskningsinstitut) ? Sverige och Saudi har i hemlighet planerat en gemensam bombfakrik , avslöjades till slut 2012. Det finns prisbelönt journalistik om detta ämne .

    Vad hände då efter Margot Wallström förolämpade Saudi ( Ett medeltida samhälle) 19 januari 2015 då Raif Badawi stod inför ett piskstraff genom att ha publicerat kritik mot kungahuset ?

    Vapenprogrammet var på vippen att avslutas. Men på något vis efter att Björn von Sydow åkte ner och viftade med vit flagga (dvs smörade som en väloljad salamander) Kungen, och vips. Så utropade både Sverige och Saudi att relationerna åter blev normaliserade.

    Jag vill gärna se listan på vad Björn von Sydow fick från Saudi för att ”återställa” balansen. Hade svenska jobb i försvarsindustrin med detta att göra ? Exporten till Saudi i gemen ? ( 11-12 miljarder årilgen)

    https://www.svd.se/tidslinje-sa-forolampade-wallstrom-saudiarabien

    Då vi har med politiker att göra så finns det alltid en avgrund mellan det talade ordet avsedd att höja aktierna bland fårskocken väljare – Och den faktiska verkligheten. Och den är till synes hemlig till stor del.

    Svara
  14. MiT

     /  04/25/2017

    Svara
  15. MiT

     /  04/25/2017

    Svara
    • Peter

       /  04/26/2017

      Jag är fascinerad av den här bilden. Det finns inget som helst statsmannaskap i den. Kvinnorna bara utstrålar hur förnedrade de är. Titta på respektives ansikte så ser man hur väl medvetna de är att de har inget att säga till om gentemot Saudierna.

      Svara
  16. MiT

     /  04/25/2017

    Svara
    • Frida Gustavlin

       /  04/25/2017

      F! har motsvarande solkyddsfaktor 50 mot sådan logik. De har ju slagit fast att män som grupp är det farliga, och då går det inte helt plötsligt komma dragandes med några nypor från verkligheten.

      Kortfattat, F! hatar män och är så nära ett fullblodspopulistiskt parti man kan komma. Det är vetenskapligt bevisat.

      Svara
    • Grodan Boll

       /  04/26/2017

      Annan del av världen, men relaterat till de flesta ämnen här på sidan:

      https://www.liveleak.com/view?i=ef7_1487558825

      Nu är det förstås inget problem längre, för Margot var där nere under sin FN-tid och fick slut på det.

      Svara
  17. Tor

     /  04/25/2017

    Filmade våldtäkten i Uppsala:
    Här har Fisarna frislag på att komma in i Riksdagen,
    Just ja – det var inte svenska män som våldtog.
    Har någon hört ett enda knyst från Fi om våldtäkten eller domen?
    Visar hur fruktansvärt fel ett helt parti kan vara.
    Inte bara ett litet skitparti som Fi. Ett sånt här fall borde ruska om i den feministiska regeringen.
    Just ja – det var afghanska buspojkar.

    Vore jag flickans far skulle kräken önska sig långt fängelsestraff!

    Tänk er om motsatsen skulle hända.
    Tre rågblonda svenskar åker ner till Afghanistan och festar loss lite på alkohol och droger.
    Våldtar en afghansk flicka och filmar.
    Sverige skulle behöva skicka ner mer trupp/ alt. helt dra sig tillbaka.

    Svara
    • Grodan Boll

       /  04/26/2017

      Jag hade varit mer nyfiken på reaktionerna om det handlade om tre blonda blåögda och en ung hucklemademoiselle ute i valfri förort.

      Inte ett nys från politiker?
      Inte många meningar i media?
      Inga rasupplopp?
      Etc.

      Svara
      • Senior

         /  04/26/2017

        En till demonstration mot rasism kanske? -Knappast….

        Svara
  18. Tor

     /  04/25/2017

    I USA pågår en maktkamp mellan republikaner och demokrater om illegala invandrare.
    Väldigt många städer, och till och med en stat, är fristäder för illegala.
    Det innebär att utvisningspolisen (ICE) inte kontaktas när vanliga polisen släpper en illegal invandrare som begått brott.
    Känns det igen att man bryr sig mer om brottslingen än offren?
    Trump försöker nu ordna detta.

    Facebook våldtäkten skulle ha kunnat förhindrats om Sverige hade hög moral på sina lagar.
    Vad jag sett har åtminstone två av de dömda flera gånger tidigare varit i kontakt med rättvisan. Är man asylsökande/migrant kalla det vad du vill, så ska man hålla sig från att begå brott. Gör man det ska det vara autoutvisning – och då hade flickan inte våldtagits.
    Ett offer mindre och två afghaner som vi slapp livstidsförsörja.

    Hur kommer det då att gå för dessa unga män?
    Ja om inte ens en brutal filmad våldtäkt skickar dem ut ur landet så kan inget.
    De kommer att begå stora och små brott hela livet och utsätta mängder av svenskar och invandrare för brott.
    Tack svenska rättvisan!

    Svara
  19. MiT

     /  04/25/2017

    Svara
    • Tor

       /  04/26/2017

      ”Åka dit” låter som man gjort något dåligt och blir straffad för det.
      Just saying…

      Svara
    • Pelle2

       /  04/26/2017

      Hur kan en femtekolonnare i form av en man få infiltrera det nästan till 100% kvinnliga FI ?
      Fast hen kanske inte identifierar sig som man och då kan det ju fungera…

      Svara
      • Grodan Boll

         /  04/26/2017

        Eller vit. Kawesa hade inte varit ok med det.

        Svara
  20. MiT

     /  04/25/2017

    Svara
    • Frida Gustavlin

       /  04/25/2017

      Bra, då vet vi i vilket fall vad nästa generation inte kommer vara intresserad av.

      Med tanke på resultaten från de undersökningar som Ungdomsbarometern för fram så ser jag en generation med lata självupptagna arbetsskygga individer. Våra barns barn kommer sannolikt vända på steken och begripa att det enda som leder dem framåt är arbete.

      Svara
    • Jag har sagt det förr och jag säger det igen: när jag var tonåring/”ung vuxen” så var jag kommunisten som på allvar trodde att anledningen till att kommunismen inte funkat var för att ingen bedrivit ”riktig kommunism” (fråga mig inte vad exakt ”riktig kommunism” är dock). Och Pol Pot? Var han verkligen SÅ illa? Jag var i princip den personen som många skämtar om på denna blogg.

      Och ja, jag ska gå och skämmas i ett hörn nu.

      Svara
    • Grodan Boll

       /  04/26/2017

      Unga b>flickor. Ersätt pojkarnas Gamer med nästa punkt på flickornas lista vetja.

      Svara
  21. Tor

     /  04/25/2017

    Roade mig (nåja) att titta på gamla klipp från Debatt.
    Detta från 2012 visar att invandringen var stor även då. Det var alltså för FEM år sen.
    De ensamkommande var fortfarande barn och väldigt många som kom var tandläkare.

    Kvinnan från Södertälje beklagar sig att det inte finns några jobb eller bostäder.
    Det var 2012. Sen blev man överraskad och ”tagen på sängen” 2015, tre år senare.

    Skillnaden mot idag är att Åkesson var rätt ensam.
    Idag skulle man kunna klippa in ansiktet på Åkesson mot Batras eller Löfven.

    Svara
  22. MiT

     /  04/25/2017

    Svara
  23. Svenne

     /  04/25/2017

    SvD: Per Gudmundsson: Så sällan utvisas utländska förövare
    (Artikeln bakom betalvägg, men statistiken syns.)

    Svara
  24. Svenne

     /  04/26/2017

    SvD: Ivar Arpi: Svenskarna vill ta emot färre flyktingar

    Svara
    • G

       /  04/26/2017

      Från samma tråd. Pixla, inte pixla, pixla….

      Svara
      • Rikard

         /  04/26/2017

        Hej.

        Nyckelfras i Streichers, jag menar Mattssons resonemang: ”journalistiskt media”.

        Mattsons gör alltså en uppdelning av media mellan exempelvis Expressen (förr ibland kallad ‘Excessen’) och en blogg eller en videokanal. Om man tar hans agerande och resonemang som definition för att kunna finna skillnaden mellan ej journalistiskt media och journalistiskt media så torde den landa i ”Det är okej när vi gör det mot andra, men inte när andra gör samma mot oss”.

        Det du gör mot andra ger du andra lov att göra mot dig.

        Kamratliga hälsningar,
        Rikard, fd lärare

        Svara
  25. MiT

     /  04/26/2017

    En radikalfeminist berättar lite om sitt liv. Det visar sig att hon… Tada… Är precis som stereotypen av en kvinna… Så är det med den radikalfeminismen, först vara slav under biologin under hela sitt vuxna liv för att sen bli radikalfeminist och skrika gubbslem åt Janne Josefsson.
    https://twitter.com/mymlan/status/856974625464623104
    https://twitter.com/mymlan/status/856976030350946305
    https://twitter.com/mymlan/status/856976451178029058
    https://twitter.com/mymlan/status/856976912857653248
    https://twitter.com/mymlan/status/856977418623561728
    https://twitter.com/mymlan/status/856977566195908617
    https://twitter.com/mymlan/status/856977738854543360
    https://twitter.com/mymlan/status/856977832290988034
    https://twitter.com/mymlan/status/856977970392596480
    https://twitter.com/mymlan/status/856978336467300352
    https://twitter.com/mymlan/status/856978845576171520
    https://twitter.com/mymlan/status/856980833554530304
    https://twitter.com/mymlan/status/856981081224097793
    https://twitter.com/mymlan/status/856986950217105413
    https://twitter.com/mymlan/status/856987997375537152
    https://twitter.com/mymlan/status/856988275059429380
    https://twitter.com/mymlan/status/856988374355365888
    https://twitter.com/mymlan/status/856988592534671361
    https://twitter.com/mymlan/status/856988771308498944
    https://twitter.com/mymlan/status/856989142869307392
    https://twitter.com/mymlan/status/856989392824672256
    https://twitter.com/mymlan/status/856989433568088064
    https://twitter.com/mymlan/status/856989903971864577
    https://twitter.com/mymlan/status/856989963589742600
    https://twitter.com/mymlan/status/856990230863388672
    https://twitter.com/mymlan/status/856990311863734272
    https://twitter.com/mymlan/status/856990482060234753
    https://twitter.com/mymlan/status/856990525114777600
    https://twitter.com/mymlan/status/856990658317471745
    https://twitter.com/mymlan/status/856991069308936192
    https://twitter.com/mymlan/status/856991268110520321
    https://twitter.com/mymlan/status/856992317072445440
    https://twitter.com/mymlan/status/856992556248420352
    https://twitter.com/mymlan/status/856992643963904001
    https://twitter.com/mymlan/status/856992959933427718
    https://twitter.com/mymlan/status/856993143245475840
    https://twitter.com/mymlan/status/856993371235241986
    https://twitter.com/mymlan/status/856993605529067523
    https://twitter.com/mymlan/status/856994211287248897
    https://twitter.com/mymlan/status/856994436194205700
    https://twitter.com/mymlan/status/856995097581408256
    https://twitter.com/mymlan/status/856995192641118209
    https://twitter.com/mymlan/status/856995494559612928
    https://twitter.com/mymlan/status/856995737892257792
    https://twitter.com/mymlan/status/856995821543403520
    https://twitter.com/mymlan/status/856996036379897856
    https://twitter.com/mymlan/status/856996261731422210
    https://twitter.com/mymlan/status/856997517849919488
    https://twitter.com/mymlan/status/856997673949376513
    https://twitter.com/mymlan/status/856997796104335361
    https://twitter.com/mymlan/status/856998002120175616
    https://twitter.com/mymlan/status/856998292064010240
    https://twitter.com/mymlan/status/856998632276594688
    https://twitter.com/mymlan/status/856999101132615680
    https://twitter.com/mymlan/status/856999180514021379
    https://twitter.com/mymlan/status/856999294213206017
    https://twitter.com/mymlan/status/856999435372556289
    https://twitter.com/mymlan/status/856999771416006658
    https://twitter.com/mymlan/status/857000013284745217
    https://twitter.com/mymlan/status/857000111771189248
    https://twitter.com/mymlan/status/857000797082705920
    https://twitter.com/mymlan/status/857001084887367680
    https://twitter.com/mymlan/status/857001380128722945
    https://twitter.com/mymlan/status/857001559196147712
    https://twitter.com/mymlan/status/857002136575643648
    https://twitter.com/mymlan/status/857002850521690117
    https://twitter.com/mymlan/status/857003120479653889
    https://twitter.com/mymlan/status/857003475846168576
    https://twitter.com/mymlan/status/857003711385698304
    https://twitter.com/mymlan/status/857003844361957377
    https://twitter.com/mymlan/status/857004104031272960
    https://twitter.com/mymlan/status/857004227415166976
    https://twitter.com/mymlan/status/857004689182928897
    https://twitter.com/mymlan/status/857004837111771136

    Svara
    • Definitionen av ”gå och lägg dig – du är full”.

      Svara
    • G

       /  04/26/2017

      Haha 😀 intressant läsning.

      Svara
    • Pelle2

       /  04/26/2017

      Undrar om Mirjamsdotter tror att någon utom hon själv är intresserad av hennes kraschade förhållande och KK,s ?

      Svara
      • MiT

         /  04/26/2017

        Hon tycks ha fallit offer för ”strukturer” väldigt mycket under sin uppväxt. Dock väldigt självvalda…

        Svara
    • Grodan Boll

       /  04/26/2017

      Är det här ett konstprojekt för att få ett ”gotcha!-moment”, eller fyller hon på allvar i varenda ruta i bingon för hennes stereotyp, inklusive rödvinstwittrande och den totala avsaknaden av pappa/manlig förebild i unga år?

      Jag har bara en ruta kvar: ”Certifierad med diagnos, helst bipolär.”

      Svara
  26. G

     /  04/26/2017

    ”Hiv-smittad 16-åring döms för sexbrott mot barn

    Pojken åtalades för våldtäkt mot barn och försök till grov misshandel i två fall. Nu har domen kommit i Linköpings tingsrätt.

    Den 16-årige pojken hade vid upprepade tillfällen under förra året vaginala och orala samlag med en flicka som var under 15 år. Det skedde samtidigt som han bär på hiv-smitta, vilket han inte talade om. Dessutom misskötte han medicineringen vilket höjde smittorisken.

    Nu döms 16-åringen till ungdomsvård och 100 timmar ungdomstjänst för sexuellt utnyttjande av barn och försök till grov misshandel. Han ska också betala 15.000 kronor i skadestånd till flickan.(Forts)”
    https://www.svt.se/nyheter/lokalt/ost/16-aring-doms-for-sexuellt-utnyttjande-av-barn-1

    Svara
  27. G

     /  04/26/2017

    ”JO-anmälan mot att nazister får delta i Almedalsveckan

    En Alabo har JO-anmält Region Gotland för att den nazistiska organisationen Nordiska Motståndsrörelsen tillåts delta i Almedalsveckan i sommar.

    I sin anmälan till Justitieombudsmannen hänvisar hon till FN:s konvention om avskaffande av alla former av rasdiskriminering och lagen om hets mot folkgrupp.

    Hon anser också att det är en säkerhetsfråga och pekar på att politiker tidigare utsatts för hot och hat under Almedalsveckan.(Forts)”
    http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=94&artikel=6681538

    Svara
  28. G

     /  04/26/2017

    Ville bara posta den här av Polyester igen, alltså, läsa artikeln, vilka djävla s.k politiker, ingen riktiga motargumenterar öht, bara kastar en massa olika invektiv och känsloargument. Vad fan hände med att hålla en saklig debatt!!! Dra åt helvete era jäkla skojare, fy fan vilka idioter. (Se också 17 kommentarer under artikeln för den som är intresserad.)
    http://www.stockholmdirekt.se/nyheter/vild-debatt-i-stadshuset-efter-sd-forslag/repqdx!JXBlfkasFJt9i6uUGvqpIg/

    Svara
  29. Pelle2

     /  04/26/2017

    OT:
    Miljötalibanerna har inte lärt sig något utan vill mjuka upp asylreglerna igen

    http://archive.is/xR3Vf

    Svara
  30. Pelle2

     /  04/26/2017

    Wallström erkänner i dagens Aftonbladet att Sverige röstade för att Saudi skulle vara med i Fn,s jämställdhetsarbete men skyller på tjänstemännen.
    http://archive.is/CSBFx

    Svara
  31. G

     /  04/26/2017

    ”Google Rewrites Its Powerful Search Rankings to Bury Fake News

    Plan is to remove misleading, offensive pages from top results.
    News searches now given special treatment like finance, health.

    Google isn’t planning to rid fake news from its search results — but it’s trying to purge it from the top.

    The Alphabet Inc. company is making a rare, sweeping change to the algorithm behind its powerful search engine to demote misleading, false and offensive articles online. Google is also setting new rules encouraging its “raters” — the 10,000-plus staff that assess search results — to flag web pages that host hoaxes, conspiracy theories and what the company calls “low-quality” content.(Forts)”
    https://www.bloomberg.com/news/articles/2017-04-25/google-rewrites-its-powerful-search-rankings-to-bury-fake-news

    Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.