Mullor och kullor

Ingen har väl missat att Sverige har varit i Iran och för att exportera feminism och mycket här hemma har handlat om vad vissa hade på huvudet under besöket.

Sverige är inte bara världens samvete, världens bästa humanitära stormakt och världens bästa moraliska stormakt utan vi har också världens första, och bästa såklart, feministiska regering. Som vi alla har sett de senaste åren så är allt en omedelbar succé! Vi är beundrade vart vi än vänder oss i världen! Sverige är en förebild och alla ser upp till oss och vill gå på samma framgångsgata som vi har gjort!

Nu kommer unkna toner och röster om att Sverige böjer sig för Iran pga vad vissa bar på huvudet vid besöket i Iran.

strandhall-om-iran

Men som Strandhäll klokt beskriver det så är det medvetet att kvinnor åker till Iran som representanter för att visa mullo… männen hur fria människor ser ut och beter sig! Så de lär sig nån gång!

bastaste-tjejganget-i-iran2

Ni ser väl stoltheten och trotsen i deras ansikten och i deras hållning över att ingen mul… man bestämmer över dem? Över att äntligen ha satt patriarkatet på plats? Nu fick mullo… männen minsann lära sig en läxa! Det är viktigt att markera mot regimer som piskar kvinnor, som stenar dem, som hänger homosexuella, som kastar ner dem från tak osv! Nu fick mullo… männen i Iran så de teg!!

lovin-mot-trump

En måste markera mot stenhårda religiösa diktaturer där kvinnor och homosexuella totalt saknar rättigheter. Precis som Isabella Lövin vågade göra mot USA när hon gjorde narr av bilden på Trump och andra män som skrev på dokument. Viktigt att markera ordentligt! Och modigt!

lofven-i-iran

Och som en kan se hade markeringen mot Iran, delegationen av mest kvinnor, omedelbar effekt. Vår mäktiga markering gjorde direkt mul… männen rädda så de vågade inte annat än att hålla sig i bakgrunden medan kvinnorna paraderade stolt i sin fulla frihet! Jag vet att det finns en del unkna rasister/nasister som kanske tycker att det nästan ser ut som en slavmarknad där männen ska välja vem de vill ha men det är bara påhitt! Det är i själva verket tvärtom! Och som vi kan se så ratar de peppiga tjejerna de unkna männen och går bara nonchalant förbi! PEPP!

BOOOOM! Bästaste smartaste tjejgänget har på bara några veckor satt två förtryckarregimer på plats genom hårda markeringar! Vi levererar! Omvärlden ser med avundsjuka ansikten på vår framgång! Tidigare framgångar är t ex Israel där utrikesminister Wallström är portad för sin hårda kamp för minoriteterna i området, som t ex terrorister. Det finns bara en enda demokrati i Mellanöstern och det är ju inte bra och om en då är en utrikesminister i världens bästaste feministiska regering så ser en snabbt till att bli portad av den!

Sverige, alltid på de förtrycktas sida!

MVH

PEPPelina

Lämna en kommentar

68 kommentarer

 1. MiT

   /  02/13/2017

  Någon som missade PK-bollarna igår?

  Svara
  • Kärringarna vet ju uppenbarligen inte vad politiskt korrekt betyder. De tror att det är samma sak som DERAS ”värdegrund”. När pendeln svänger är PK helt andra saker och då tror jag inte att de fortfarande anser att det är ”det absolut finaste vi har”. 😉

   Svara
  • Pelle2

    /  02/13/2017

   Om du inte är politiskt korrekt så är du rasist och antifeminist tycks vara den bild dom vill förmedla.
   Dessutom vill dom ju framhålla dom politiskt korrekta som moraliska förebilder.
   Att de politiskt korrekta är några av tidernas största mobbare och åsiktsförtryckare vill dom naturligtvis inte att folk skall komma ihåg.
   Helt sjukt vilket vinklat reportage.

   Svara
  • Usel journalistik. 0 kritiska frågor. Inte ens till Tino, förvånande nog

   Svara
 2. För svenska feminister är ju slöjan bara ett chict modeplagg.

  Svara
 3. Utlandssvensk

   /  02/13/2017

  Kvinnor gillar män som pekar med hela handen och bestämmer vad som gäller. Det sker nu i hela västvärlden en väldigt snabb konvergens mellan feminister och Islam. F! i Sverige har möjligen kommit längst med i princip öppet samarbete med muslimska brödraskapet, men det finns liknande tendenser i många länder.

  Allt det här beror på att vi har inbillat oss att vi kan frigöra oss från historiskt mycket väl etablerade fakta och skapa nya, bättre lyckoriken. Att ge kvinnor avgörande politiskt inflytande har varit tabu i alla fungerande civilisationer. Vi har inbillat oss att detta berodde på att männen var elaka förtryckare. Men det blir nu gradvis uppenbart att detta inte var något annat än grundläggande självförsvar.

  Män som ger kvinnor makt över dem, blir först utnyttjade. Detta är redan väldigt uppenbart i alla västländer, där männen är de enda som netto betalar in skatt. Kvinnorna använder överallt välfärdsstaten för att suga ut männen.

  Men över tiden uppstår allvarligare problem. Kvinnorna utvecklar förakt för de svaga män som har givit dem makten. Detta yttrar sig dels i allt mer absurda krav, men även i att kvinnorna blir väldigt intresserade av män från mer traditionella kulturer som sätter dem på plats.

  Man ser denna dynamik väldigt tydligt i Sverige. Om en vanlig svenne så mycket som tittar på en snygg tjej, är detta skäl för extrema åtgärder för att omskola hela den befintliga manliga befolkningen. De spännande nykomlingarna kan dock inte göra några fel, oavsett hur grova övergrepp de ägnar sig åt.

  Män som ger sina kvinnor makten över dem, bli över tiden helt enkelt ersatta av andra män. Det är inget konstigt i det. Vilket manligt däggdjur som helst som lämnar över kontrollen över sitt territorium till honorna lär drabbas av samma sak. Honorna betraktar honom inte längre som en riktig man och släpper in nya, starka hanar.

  Svara
  • Fredrik

    /  02/13/2017

   Du beskriver en långvarig och global version av det s.k. skittestet i PUA kretsar.

   Svara
   • Utlandssvensk

     /  02/13/2017

    ”Du beskriver en långvarig och global version av det s.k. skittestet i PUA kretsar.”

    Ja! Min funderingar är delvis baserade på vad jag har läst om detta.

    Svara
   • Utlandssvensk

     /  02/13/2017

    @ Fredrik,

    Jag ska kanske tillägga att mitt perspektiv i denna fråga är kraftigt påverkat av att jag sen länge bor i Schweiz. Här fick kvinnorna rösträtt 50 år senare än i övriga västländer och det är ganska klart att detta starkt har bidragit till att detta land inte har förfallit på samma sätt som övriga länder. Men man kan också se att det kommer. Det är ganska kusligt att nu observera liknande tendenser som jag såg i Sverige på 70-80 talet här.

    Svara
  • M.P

    /  02/13/2017

   Kvinnor har så länge jag levat, alltid tyckt att de länder där kvinnor behandlas som sämst i världen, producerar de sexigaste manliga charmörerna.

   En man som ser en kvinna på nivå med en ko eller get, kommer ju aldrig att darra på manschetten inför kvinnsen = jätteläckert.

   Erövrande ockupanter är också toksweet, enligt många, titta på hur brudarna la upp sig för nazister i Norge och Frankrike, vikingar i England etc…

   Svara
   • Utlandssvensk

     /  02/13/2017

    ”Erövrande ockupanter är också toksweet”

    Det finns ganska mycket skrivet i USA om ”war brides” och hur detta är helt naturligt, givet hur kvinnor fungerar. Här är en artikel:

    ”Men are the disposable sex, women, the preserved sex. Men would simply die in favor of a superior aggressor, but women would be reserved for breeding. So it served a feminine imperative to evolve an ability to cut former emotional ties more readily (in favor of her new captor) and focus on a more self-important psychology – solipsism.”

    https://therationalmale.com/2011/10/03/war-brides/

    Svara
    • M.P

      /  02/13/2017

     Ska läsa, då det låter precis som jag upplever världen.

     Som hur aphonorna tävlar om att ligga med den nya alfa-aphanen, efter han dödat deras tidigare ledare, och apungarna de fått med honom tidigare.

     Ett patriarkalt ledarbyte kan ju t.o.m. gynna många honor som tidigare hade låg status.

     Svara
  • Jan

    /  02/13/2017

   Visst, du har en del poäng där. Kvinnor kn…ar uppåt i regel. Eller åtminstone gifter sig uppåt. De svaga männen sorteras bort obönhörligen. Läkaren på sjukhuset blir åtrådd medan männen längre ner i hierarkin har svårare att få kvinnornas uppmärksamhet. Tyvärr har samhället och människor i stort svårt att se de här mönstren men för kvinnor sker det här oreflekterat och undermedvetet. Det är därför feminismen innehåller ett stort mått av hyckleri. Kvinnor tillåts vara svaga men män icke. De män som tror något annat är lurade.

   Svara
   • Utlandssvensk

     /  02/13/2017

    ”Det är därför feminismen innehåller ett stort mått av hyckleri. ”

    Jo, men det är inte feminismen som gör att kvinnor agerar som de gör. Det är tvärtom, dvs. kvinnors naturliga beteende resulterar i feminism om man ger dem makt.

    Svara
    • Jan

      /  02/13/2017

     Visst, men feminismen är ohederlig på så sätt att den ger sken av att deras ideologi enbart är av godo. De har en blind fläck för det biologiska mönster du påpekar.

     Svara
   • Jan

     /  02/13/2017

    För att uttrycka mig mer tydligt: När jämställdheten (den förmenta jämställdheten) väl inträffar så söker sig kvinnorna uppåt i hierarkin och ratar de ”jämställda” männen. Trots att de säger något annat. Kvinnor nyttomaximerar i större omfattning än män på kärleksfronten. Deras tankar ligger redan på det tilltänkta barnet nämligen. Eller egen bekvämlighet.

    Svara
    • Utlandssvensk

      /  02/13/2017

     @ jan,

     ”När jämställdheten (den förmenta jämställdheten) väl inträffar så söker sig kvinnorna uppåt i hierarkin och ratar de ”jämställda” männen”

     Jo, absolut! Sen kan man tillägga att det är de ratade, jämställda männen som betalar för kalaset över skattsedeln.

     Svara
 4. Svenne

   /  02/13/2017

  Jens Ganman förklarar… #satir

  Svara
 5. Pelle 2

   /  02/13/2017

  Men ni ser väl hur de svenska kvinnorna, på typiskt svensk manér, knyter näven i byxfickorna om än lite mera bildligt talat denna gången 😉

  Svara
 6. Svenne

   /  02/13/2017

  Jan Björklund tror att Iran ligger i arabvärlden… #Liberalkartan

  Svara
  • Anders Karlsson

    /  02/13/2017

   Jag börjar inse att jag inte är som alla andra, jag umgås med människor från jordens alla hörn. Om man umgås med t.ex. människor från Iran så framgår det snabbt och tidigt att dem inte ser sig som araber, dem ser sig som dem alltid har gjort, som Perser.
   Slut på meddelandet!!
   Hälsningar Anders K

   Svara
   • Grodan Boll

     /  02/13/2017

    Inte ”Mig börjar inse att mig inte är” då? 🙂

    Svara
    • Anders Karlsson

      /  02/13/2017

     Toll, toll, junger Mann!!!

     Svara
     • Jan

       /  02/13/2017

      De och dem, Anders! Öva, öva…

     • #NoSocialNetwork (fd. Ulf Andersson)

       /  02/14/2017

      @Jan
      ”Öfning ger värdighet”?

      Uppenbarliga välfärdsproblem när någon lägger sig i
      hur någon annan stavar. Jan, skyll inte på att du var tvungen
      att lära dig. Jag har sett att du har haft vendettor mot de som stavar
      fel tidigare. Tråkigt…………

 7. Svenne

   /  02/13/2017

  ”Danke Merkel”

  Svara
 8. Svenne

   /  02/13/2017

  Stark misstro mot svenska politiker.

  Svara
  • Jan

    /  02/13/2017

   Förvånar mig lite. Jag har klassat svenska folket som välvilligt men lite aningslöst. Kanske att de ställde relevanta frågor för en gångs skull? Hursomhelst så har åtta av tio svenskar rätt. Likafullt kommer de att rösta som vanligt i alla fall…

   Svara
 9. MiT

   /  02/13/2017

  Svara
 10. MiT

   /  02/13/2017

  Svara
 11. Svenne

   /  02/13/2017

  Reklamprofessorn… #satir

  Svara
 12. Svenne

   /  02/13/2017

  Tino Sanandaji:

  Svara
 13. Parvus

   /  02/13/2017

  Spela roll. Om deras fjäskande för mullorna gynnar svensk exportindustri så får de gärna fjäska på lite till. Vad svenskar saknar är någon som säger ”Sverige först!” och att ”Sverige skall göra vad som gynnar Sverige bäst!”
  Moralisk stormakt kan någon annan leka.

  Svara
 14. MiT

   /  02/13/2017

  Svara
  • Jan

    /  02/13/2017

   Det är det som gör mig förbannad. Politik är bara ett spel för dem. I sin spinningverkstad trodde de att de kunde vinna poäng på att markera mot Iran genom att skicka nästan enbart kvinnor i delegationen. Knappast…

   Vore de här kvinnorna ansedda akademiska experter på Iran så skulle jag inte anmärka på den sneda könsbalansen. Men något säger mig att de inte är det (det skulle inte förvåna mig om flera av dem skulle ha problem att ens peka ut Iran på kartan). Det handlar snarare om att skylta med feminism. Bästa och smartaste tjejgänget ni vet…

   Svara
   • Olof

     /  02/13/2017

    Ja, jag har börjat fundera på om kvoteringsivern i politiken börjat göra avtryck. Det finns gott om stolpskott i Svensk politik, men bland de kvoteringsglada partierna är det ju alldeles väldigt vad svårt det tycks vara att få fram kompetens hos det kvoterade könet.

    Svara
 15. Tor

   /  02/13/2017

  Samtliga tanter har stora delar av håret framme, vilket är tillräckligt för valfri islamist att komma i brallan. Håret ska vara HELT undanstoppat. Ska man ha slöja ska det göras rätt!
  Som att använda kondom – men det var hål i den.

  Svara
  • Hannah

    /  02/14/2017

   ”Typ slöja dårå” a la bästaste tjejgänget ? Vi vågar inte nobba slöjan men vi kan minsan hänga på den lite på måfå. De finns tillfällen när det är ok. Ett officiellt statsbesök känns inte som ett sådant. En kvinna som själv burit slöja hade kunnat visa hur man gör för det där ser bara slarvigt ut. Resten av kläderna lämnar mycket övrigt att önska också.

   Svara
 16. Jan

   /  02/13/2017

  Mitt råd till Ygeman: Lägg ner rättsväsendet. Det är alldeles för dyrt och ineffektivt. Inför medborgargarden och ge polisen större myndighet istället. När det kostar samhället en halv miljard att utreda brottslighet för 20 miljoner har något gått fel. Det är juristernas fel att brottsligheten tillåts härja fritt. Deras förbannade arvoden som dränerar statskassan. Egentligen inte polisens.
  http://www.aftonbladet.se/a/J9PgP/strunta-i-snatteriet–for-att-spara-pengar

  Svara
 17. Som homofil (vilket är ett roligt ord!) så funderar jag att flytta utomlands.

  Något bra land ni rekommenderar?

  Svara
  • nja stanna du här
   tror din röst behövs

   Svara
   • Du inser att jag röstade på Socialdemokraterna i förra valet? Så mitt omdöme är diskutabelt.

    Om jag skulle försvara mig själv så var jag faktiskt jättefull när jag röstade (helt sant)… jag röstade även på KPML(r) i kommunvalet för att killen som gav mig en broschyr var söt och var elektriker och hade ett jobb, vilket är mer än de flesta pojkvänner Polyester Poontang har haft!

    Svara
  • Svenne

    /  02/13/2017

   Jag håller med Tomas Fritiofsson, ser gärna att du stannar!
   Men mycket förenklat: liberala länder tenderar att ha problem med importerad homofobi, och i konservativa länder (som utgör flertalet) kan det vara farligt att leva ut sin ‘homofili’ (ja, kul ord). Mitt bästa tips är nog en liberal storstad typ Berlin/Amsterdam eller motsvarande i Nordamerika/Australien.

   Svara
 18. MiT

   /  02/13/2017

  Nu ska propagandan ut i skolor på bred front
  ”Böcker med berättelser från ensamkommande flyktingbarn kommer att spridas gratis i klassuppsättningar till högstadie- och gymnasieskolor i Skellefteå kommun.”
  http://norran.se/nyheter/bokslapp-ska-ske-i-forumsalen-762091

  Svara
  • Jan

    /  02/13/2017

   Något säger mig att de här berättelserna kommer att vara ganska ensidiga. Mer åt hjältehållet förmodligen. De här ”barnen” kommer att beskrivas som hjältar som tagit sig ända till Sverige. Med mobiltelefoner och modekläder och allt. Allt annat torde vara fullständigt uteslutet.

   Svara
  • Liten

    /  02/13/2017

   Inget att bry sig om. Ungdomar läser inte böcker längre. Projektet är dödfött från början. 🙂

   Svara
   • Hannah

     /  02/14/2017

    Att män favoriserar ungdom och skönhet, kvinnor prestation/resurser pga biologi förstår de flesta normalbegåvade av bägge könen. Men den stora massan män vi får in nu är ju knappast några högpresterare som grupp så jag tror inte du behöver oroa dig. Vissa individer ja, men inte den stora massan. Några kan kanske glädja ”gambiatanter klientelet” och andra som annars har svårt att hitta en partner. Men de allra flesta svenska kvinnor lever de facto med svenska män eller män från närbesläktade länder. Jag vet inte vilka svenska män du omger dig med men undviker man Söders hjältar är de flesta inga mesar. Även om våra politiker lämnar mycket övrigt att önska är knappast lösningen att beröva halva befolkningen rösträtt. Däremot tror jag vi går mot tuffare lagar och mindre dalt nu när även medelklassen börjar drabbas av ”utmaningarna”.

    Svara
 19. MiT

   /  02/13/2017

  Svara
 20. David Rexid skriver i http://www.expressen.se/debatt/beslojad-regering-ett-slag-i-ansiktet-mot-fortryckta-kvinnor/
  Beklagar att jag länkar till Expressen men han brukar skriva bra.
  Sjalarna var skamligt eller är det den nya feminismen? Vad näst?

  Svara
 21. Vic

   /  02/13/2017

  Flinade ordentligt när jag läste detta: ”och det är ju inte bra och om en då är en utrikesminister i världens bästaste feministiska regering”. En fick läsa om meningen 3 gånger innan en fattade andemeningen i den ^^

  Svara
 22. Rikard

   /  02/13/2017

  Hej.

  Om jag är feminist och därmed menar att kvinnor äger en inneboende rätt att välja plagg själva, utan hänsyn till religiösa eller kulturella regler, och dessutom anser att detta gäller kvinnor universellt (med någon sorts definition av kvinna), så sviker jag mina ideal om jag reser till Iran och tar på mig slöja.

  Om jag är feminist enligt ovan men inte anser att det finns universell generaliserbarhet som trumfar andra hänsyn (religion och kulturell tradition i det här fallet) kan jag välja om jag vill följa Irans tradition (lagen är oftast en följd av en kulturs inneboende värdesystem, i vilket även religion ingår).

  Om man som jag själv inte är feminist, men hävdar att likhet inför lagen och dessutom hävdar att ett västerländskt meritokratiskt system trumfar ett arabiskt/persiskt klan-baserat teokratiskt dito, som gör man som Michelle Obama och Theresa May, med flera, och kräver att slippa följa lag och tradition som strider mot ens egna principer; det kräver dock att man konsekvent vågar hävda sina egna principer som bättre än andra.

  Löfven och hans harems problem är att de i grunden hävdar allas lika värde, vilket i förlängningen innebär att det blir omöjligt att kritisera kulturell och/eller religiös praktik, då det kräver en värdering till att börja med. Parat med den strukturella-hierarkiska tolkningsramen modern akademiker-marxism inympat i västerländsk politisk diskurs omöjliggör det ställningstaganden utom mot tillräckligt vaga skurkgrupper; dvs motståndare som är så pass generaliserade att de saknar tydlig organisation samt saknar våldskapital, och/eller folkliga sympatier ens i det tysta.

  Om Stefan Löfven stått i Sverige inför resan och istället sagt: ”Jag skall resa till Iran, och jag skall ta med mig flera av kvinnorna i världens enda feministiska regering. Om Iran tror att vi kompromissar med vår feministiska kamp för världens kvinnors rätt att välja själva, kommer vi att kliva på planet och avresa hem omedelbart!”, hade vi kritiserat eller hyllat honom då?

  Om Stefan Löfven skött förhandlingarna via ombud på respektive ambassad (för att bland annat slippa tappa ansiktet som nu), vem hade kritiserat eller hyllat honom då?

  Om Löfven bjudit in Iranierna och krävt att eventuella kvinnor i delegationen skulle av-slöja sig, vem hade hyllat eller kritiserat honom då?

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

  Svara
  • Islam och (äkta) feminism är oförenbara som olja och vatten. Därav alla försök med ”hijab”-day etc.

   Innerst inne så måste de så kallade feministerna i Sverige veta detta och det gnager på dom något så extremt. Därav GUDruns utspel om ”alla män är talibaner”. Vi får väl se hur det utvecklar sig…

   Svara
  • Hannah

    /  02/14/2017

   Frågan är om inte svensk folkdräkt med vissa tillägg i hättan/hårnät hade klarat någon sorts miniklädkod. Hade varit intressant att höra reaktionerna på det.

   Det är väl en sak att vi har inkompetenta politiker. Men har de inte en enda utrikespolitisk rådgivare som kunde givit dem dresscode och numret till en stylist eller personal shopper på en kedja med lite finare märken? De ser ju ut som Vanheden och DynamitHarry på besök. Jag har visserligen inte besökt just Iran men i många länder med påtvingad religösa klädregler är det superviktigt med rätta märken, snitt osv är min erfarenhet. När du inte kan välja fritt så är även de små nyanserna viktiga. Genom dessa talar du om din status. Om du är någon som bör tas på allvar eller om du inte vet vad du sysslar med. Bestämmer de sig för slöja kan de åtminstone fixa riktiga kläder istället för något hemskt hopplock.

   Svara
 23. Pelle2

   /  02/13/2017

  OT:
  Thomas Gür skriver intressant om den havererade migrationspolitiken i dagens SVD.
  https://www.svd.se/varning-for-etniska-sarlosningar/om/ledare-kolumnister

  Svara
 24. Pelle2

   /  02/13/2017

  Ivar Arpi kritiserar regeringen Löfven för att dom vill driva igenom sin variant av feminism gentemot demokratier men kryper för diktaturer vad gäller regeringens förmenta feministiska politik.
  http://archive.is/U3LwU

  Svara
 25. Paranoian växer – ser nu en tråd på QX/Qruiser om att ”vi” har blivit infiltrerade.

  Ärligt talat – är inte det ett tecken på att vässa argumenten och röka ut dessa jävlar? Nej… vi ska passivt peka fingret istället. För att det är en framgångssaga.

  Svara
 26. Björn

   /  02/14/2017

  Magda Rasmusson (MP) försöker köra ett spinn…

  Svara
 1. Visselblåsare | WTF?
 2. Smartaste bästa Saudigänget! | WTF?
 3. Vad hände 2017? Del 1 | WTF?
 4. Påminnelse inför valet: Del 2 | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: