Det mest radikalfeministiska landet i världen

Sverige är det mest radikalfeministiska landet i världen. Vi har en radikalfeministisk regering som håller på att göra sig till ovän med land efter land, inklusive våra grannar Finland och Danmark. Vår radikalfeministiska regering ska rädda hela världen har Löfven lovat. Vem som helst kommer in i landet oavsett vilka de är eller vad de har gjort för gränskontroller har vi inte längre. Men vi har något viktigare

oskuldskontroller

Vi har ju oskuldskontroller! Ålderskontroller på de som kommer hit som ensamkommande barn och säger att de är under 18 år anses väldigt kränkande så det görs absolut inte! Men oskuldskontroller? Köra upp fingrar i underlivet på tjejer och skriva intyg på valfritt språk? Det går finfint det! Inga problem! Det fixas på vanliga vårdcentraler i Sverige…

Här är mensfester, fettaktivism, hår i armhålan och fittpyssel på universiteten viktigare saker. Mens är så viktigt att man ger det en kvart i morgonsoffan. Vilken tur att en del har så enkla liv att de kan pilla sig själva i naveln hela dagarna och tycka att det är så viktigt att hela Sverige ska veta det.

Jag såg inte hela programmet på Kalla Fakta igår utan bara sporadiskt men om jag får gissa vilt lite så är det ingen Kasper, Jesper eller Jonatan som ville ha oskuldskontroller av sina döttrar? Och ingen Lena, Agneta eller Johanna heller?

När folk säger att de inte vill ha mångkultur så är det sånt här de menar, de menar sånt som hände när Aktuellt var i Rinkeby, de menar att människor tvingas in i förtryck, de menar när folk tvingas ha slöja eller heltäckande, de menar när folk tvingas leva efter religiösa regler och lagar och inte Sveriges lagar och regler, de menar det som kräver speciella regler och behandling. Och så vidare, det går att fylla på med mycket där.

För det är DET som är mångkulturen som försvaras och hyllas. Att alla kulturer är jättebra och jättefina. Ja alla utom den svenska då, den är ju bara dålig och töntig, de som kommer hit har ju riktiga kulturer som Mona Sahlin sa. Oskuldskontroller är en del av hennes riktiga kulturer. Lokala självutnämnda sedlighetspoliser är också en del av dem. Tvingas bära slöja är ännu en del. Könssegregering ännu en. Könsstympning finns med där också. Riktiga kulturer alltså…

Det som imbecilla människor tjatar om när det gäller mångkultur, mat, musik, sport och sånt skiter man faktiskt ganska högaktningsfullt i. De är helt ointressanta saker i den här frågan. Tror nästan ingen har problem med de delarna. Men det vanligt folk har problem med är de sakerna som räknas upp ovan, sådant som de imbecilla ignorerar. De ser sin lilla pittoreska kvartersbutik som säljer exotiska livsmedel som The Mångkultur och tror att det är den de försvarar när det i själva verket är saker som oskuldskontroller, förtryck, sedlighetspoliser och så vidare. Vanliga svenskar vill inte ha sån skit i Sverige, vi har själva kastat de sakerna på sophögen, där de hör hemma, för ganska länge sedan och vill inte ha tillbaka dem! Det finns även många i Sverige som kommer från just de kulturerna där sådana saker förekommer som också har kastat dem på sophögen. Jag gissar att de inte heller vill ha tillbaka dem…

Det här har vi alltså i det mest radikalfeministiska landet i världen, som de tycker är jättebra. Det är oskuldskontroller, tvång, sedlighetspoliser, religiöst förtryck med mera som man försvarar med näbbar och klor. Fast man låtsas att det är den lilla pittoreska kvartersbutiken man försvarar.

Sånt här kan endast ske när ett samhälle inte ställer ett enda krav på de som kommer hit. Ett räddhågset samhälle som inte vågar ställa helt normala krav. Som behandlar människor olika beroende på var de kommer ifrån. För vi skulle ALDRIG ha accepterat att det fanns ett enda fall av oskuldskontroll önskat av en svensk man/kvinna. ALDRIG alltså! Vi skulle ALDRIG accepterat att vanliga svenskar jagar bort reportrar från bostadsområdet som skedde i Rinkeby. Framför allt så skulle inte SVT ha försökt att mildra det som hänt…

oskuldskontroller1

Men vi kan nog vara lugna, snart kommer det krönikor i Expressen, Aftonbladet, DN, Åsa Romson, Kulturnyheterna på SVT, Fi, Aktuellt, Rapport med mera som menar att det beror på den vita medelålders heterosexuella svenska mannen. Att det är DÄR problemet finns. Och/eller att allt är helt frivilligt. Ni vet, precis som med slöja eller niqab…

MVH

MiT

Föregående inlägg
Lämna en kommentar

38 kommentarer

 1. uffenordholm

   /  10/07/2015

  Undrar hur det skulle fungera i domstol, om någon av dem som tvingat en flicka/kvinna till oskuldskontroll, försvarar sig med att kontrollen ingår i hans kultur, och att det i Sveriges grundlag står att Sverige är multikulturellt….

  Svara
 2. MiT

   /  10/07/2015

  Här är en artikel på Dagens Arena som jag gärna länkar utan Unvis.it!
  ”Detta är världshistoriens mest transparenta förhandling”
  http://www.dagensarena.se/redaktionen/detta-ar-varldshistoriens-mest-transparenta-forhandling/

  Svara
 3. MiT

   /  10/07/2015

  ”Extremister styr livet för somalier i Sverige”
  http://unvis.it/http://www.aftonbladet.se/debatt/article21535264.ab

  Svara
 4. Doktor Pork

   /  10/07/2015

  Det här känns ju förvånande. Not. Ingen hade ju kunnat vänta sig Snecker inte lyckas få ihop en enda motion… För övrigt kul att MSM undrar varför folk läser alternativa medier. Kanske för att det bara är Fria tider som orkade följa upp detta kanske?

  http://www.friatider.se/lyfte-riksdagsl-n-f-r-att-skriva-motioner-skrev-noll

  Svara
  • Fel kön och fel parti för att det ska bli en nyhet i SvD, DN och Public Service? Eller kommer det en pliktskyldig notis? ”Vita män under sängen och i garderoben åt upp Sneckers motioner – V kräver nu mer genus i förskolan”. Aftonbladet, Snecker om sitt mod: Männen kallade mig hora och åt upp mina motioner.

   Svara
  • Jan

    /  10/07/2015

   Det blir intressant att se hur länge hon lyckas dryga ut de där 450 föräldradagarna. Till 2017? Sambon (om hon har någon) kommer väl, som vanligt, inte få en enda dag av henne. Hon blir miljonär på att sköta sitt eget barn. Inte alla kvinnor förunnat.

   Svara
  • Johan

    /  10/07/2015

   Otroligt roligt. Någon MSM bara MÅSTE ju skriva om det.

   Jag är rent fascinerad av Snecker. Hon måste verkligen ha brass-balls. Hon VISSTE att media uppmärksammat hennes semestermanöver och skriver ÄNDÅ inga motioner. Hur lång tid kan det ta att smälla in 3-4 motioner? Ett par dagars arbete? Men hon gör absolut ingenting. Bara en tvättakta rättshaverist kan vara så cool i en sådan situation.

   All credit till Snecker. Borgerligheten skulle haft någon som hon, då hade de inte stilla somnat in a’la DÖ.

   Svara
   • Erik den förste

     /  10/07/2015

    Max ett par dagar, hon skulle ha kunnat kopiera stora delar av motionen från externa källor eller sett till att bli delaktig i någon annans motion, men inte ens det tycks hon ha gjort.

    Jag kan garantera att hennes ursäkt kommer att bli att hon har arbetat så mycket med det rättspolitiska programmet att hon inte fick tid över till motionsskrivande.

    Svara
  • Chr Ewrk

    /  10/07/2015

   Sidan fungerar inte, det står nu ”Du har inte behörighet till denna sida.”. Konstigt?

   Svara
   • MiT

     /  10/07/2015

    Såg på twitter att hon inte står som författare till motionerna utan att det är en Björklund. Visst är det praktiskt…

    Svara
 5. Karl

   /  10/07/2015

  Mycket bra formulerat av MiT!

  Det som sker nu är som sagt att de spelregler för samhället som formats i Sverige under tusentals år av utveckling – nu kullkastas totalt

  Oskuldskontrollerna är ett exempel utav hundratals andra företeelser som svensken aldrig någonsin själv skulle införa – men som ändå förekommer i vårat land pga invandringen av radikala människor.

  Vänta bara tills de hundratusentals senast inkommande invandrarna fått fäste och börjar organisera sig.

  Det vi ser idag är endast en försmak utav vad som komma skall –

  och det smakar inte gott.

  Svara
  • Kristian

    /  10/07/2015

   Operationer för att ”återställa oskulden” har väl utförts i minst 20 år?
   Samma grupp, mindre omfattning.

   Svara
   • T

     /  10/07/2015

    Hur går det till att operera tillbaka oskulden? Använder de begagnad förhud eller?

    Svara
 6. deltidsexorcist

   /  10/07/2015

  Svara
 7. Leif

   /  10/07/2015

  Rektor stängs av från sitt arbete efter att flickan Yara dödats med en brödkavel av sina vårdnadshavare. Rektorn försöker sedan ta sitt liv:
  http://www.svt.se/nyheter/inrikes/yara-rektorns-fru-godtar-inte-ursakt
  Läkare vid en vårdcentral ställer upp på att utföra ”oskuldskontroll” på en flicka som klart deklarerar att hon inte vill bli föremål för en sådan kontroll. En sådan handling strider givetvis mot lagen och den är inte heller förenlig med läkaretiken. Vidare tycks läkaren vilja ha en extradusör för denna speciella kontroll enligt vad som framgår av Kalla Fakta.
  Aleris åtgärd blir att ”förtydliga de instruktioner som finns avseende gynekologiska kontroller”. Socialstyrelsen tycks än så länge inte säga någonting.

  Svara
 8. Jan

   /  10/07/2015

  Kolla in Hans Roslings uppläxning av journalistkåren på PK i förrgår. Han lyckas reta upp hela horden genom att säga fel saker och nämna fel fakta (i deras ögon…). Lyssna på eftersnacket, strunta i själva föreläsningen (den har vi hört förut). Lägg gärna ut en länk den som har….

  Svara
  • MiT

    /  10/07/2015

   kommer nog ett inlägg om det tror jag. Ett kort sådant där också en länk finns till PK-klubben.

   Svara
   • Perry

     /  10/07/2015

    Jag gillar Rosling. han vill inte vara politiker. Han vill bara att kvinnor och barn främst i Afrika inte ska behöva dö i onödan när det finns vaccin, preventivmedel och utbildning. Nu har han blivit någon form av slagpåse från båda sidor av debatten och det kommer bara sluta med att han inte orkar fortsätta med det fantastiska jobb han gör.

    Svara
  • AV

    /  10/07/2015

   Nja, alla missförstod inte. Och några andra missförstod för mycket.
   http://journalisten.se/kronika/nar-rosling-marscherade-i-ett-minfalt
   Här är föredraget.
   http://www.svtplay.se/klipp/4031079/ar-journalister-for-daligt-palasta-om-sin-omvarld
   Från 1.34.00. Lyssna på allt han säger. Han stödjer Åkesson i en enda sak. Att man ska satsa pengar på UNHCR. Sen sa han ju faktiskt Välkomna.

   Svara
   • Karl

     /  10/08/2015

    Generalhycklaren Björn Häger på Publicistklubben har fräckheten att påstå att alla människor som inte håller med honom är tröghjärnor.

    Detta med anledning av att Rosling sade sanningen rakt ut härom dagen, vilket tydligen var för mycket för Björn Häger.

    Herr Häger skall tydligen fortfarande hävda att Rosling inte sade det han sade.

    Rosling sade ju de facto att Jimmy Åkesson haft rätt i alla år angående insatser i närområdet till flyktingar.

    Herr Häger hävdar alltså tydligt i sin pinsamma insändare att Rosling inte på något sätt sagt att Jimmy Åkesson haft rätt.

    Jag förstår att det hela blev jobbigt för PK’s ordförande Häger då det visade sig att Rosling talade fakta och inte partipolitik -vilket Häger hade utgått ifrån.

    Rosling var alltså inte den dresserade best in show hund som Herr Häger hoppats på.

    Därför försöker nu Herr Häger desperat kasta om begreppen fullständigt i sitt bisarra försvarstal, i vilket han dessutom förolämpar samtliga som inte håller med honom själv i hans irrläror.

    Jag tror att Herr Häger gör bäst i att taga annan syssla – och helt enkelt sparka sig själv från allt vad journalism heter.

    Han har gjort bort sig så det räcker.

    Svara
   • Motkraft

     /  10/08/2015

    Han sa faktiskt också att den volym som kommer just nu till Sverige är för stor, blir 2% av BNP. Och att politikerna blir tvungna att göra något för att minska volymerna.

    Svara
 9. Kristian

   /  10/07/2015

  Dags att citera Eduardo Grutzky igen: ”Det vi kallar tolerans är billig vulgär rasism”.

  Gissar att Grutzky trots sin gedigna bakgrund kommer att avfärdas som ”för vit”.
  http://grutzky.com/

  Svara
 10. MiT

   /  10/07/2015

  Svara
 11. Jan

   /  10/07/2015

  Aftonbladets yrkesfeminist, Eva Franchell, är igång igen och anbefaller mer statsfeminism. Feminism kan vi aldrig få för mycket av, eller hur? http://unvis.it/http://www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/evafranchell/article21542227.ab

  EDIT: Jag ändrade till Unvis.it. Försök gärna göra det innan ni postar länkar till de stora drakarna så blir jag tacksam och glad. 😛

  Svara
  • Jag drar snart, hon föreslår alltså gud run? Man blir helt paff, vissa har inte intellekt att känna igen inkompetens…

   Svara
 12. Kristian

   /  10/07/2015

  http://www.tino.us/2015/10/aftonbladets-enda-svar-pa-flyktingkrisen-de-hjalpt-agitera-fram-ar-mer-sieg-heil-karl-xii/
  ”Noterar att Lindberg nämner ”väder, vind”, FN och annat, men inte politiska beslut fattade av Sverige. Reform av svensk flyktingpolitik är för honom ett tabu.”

  Nu skall jag som lekman inte ställa diagnos på avstånd. Vill bara lyfta frågan om det handlar om olika ”locus of control”?
  https://sv.wikipedia.org/wiki/Kontrollfokus
  Blir man automatiskt ”ond” om man gör något aktivt?
  Det skulle förklara mycket av retoriken.

  Svara
 13. ”A woman needs a man like a fish needs a bicycle.” Gloria Steinem, om jag inte minns fel. Men det jag skulle skriva var: har ni sett reaktioner från feminister, gode Gudrun, Mona eller andra i maktens boning över TV4 s Kalla Fakta igår?

  Svara
 14. Svenne

   /  10/07/2015

  Sanslöst…

  Svara
  • Svenne

    /  10/07/2015

   Tja…

   Svara
 15. Såg att Meryl Streep vägrade kalla sig feminist. Hon var humanist. Meryl är inte bara en gudomlig skådespelare, hon är klok också.

  Svara
  • Erik den förste

    /  10/08/2015

   Skönt att höra att den förmodligen bästa skådespelaren genom tiderna inte bara är bäst inom sitt gebit utan också besitter intelligens.

   Svara
 16. Mycket bra skrivet! och ofelbart i sin logik 🙂

  Svara
 1. Statens utredare i Jämställdhet: Vi behöver mer av det som inte funkar! | WTF?
 2. Lite blandat från 2015 del 4 | WTF?
 3. Bisarra oktober | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: