Dags att slänga Miljöpartiet på komposten!

Såg något som flimrade förbi igår om att det är Miljöpartiet som blockar en hel del när det gäller att åtminstone försöka fixa problemen som Sverige står inför. Sant eller inte vet jag ju inte men det låter troligt. Miljöpartiet är ju i högsta grad ansvarigt för att situationen är som den är tillsammans med Allianspartierna. Det är inte så mycket Socialdemokraternas fel även om deras skuld i det hela är den totala handlingsförlamningen det senaste året. Som kanske beror på… Miljöpartiet…?

lindberg naiv

Lindbergs rubrik häromdagen säger ganska mycket och han får vara hur naiv han vill men helt enkelt hålla sin naivitet på det privata planet. Att man även i kris måste klara mänskliga rättigheter är väl ingen som säger emot? Handlar ju inte alls om det. Däremot kanske vad som ingår i mänskliga rättigheter? Är det kris och kaos kanske man ska sluta läsa in en jävla massa som inte ingår?

Nu säger Morgan Johansson att antalet asylsökanden måste ner ordentligt. Så lät det inte för bara några veckor sedan och nu är Johansson sur på Danmark för att de inte inför gränskontroller, han vill att de ska göra jobbet åt Sverige för att slippa vara den som gör något. Detta efter att framtidsministern från 1300-talet i september stod i debatt och kallade danskarna cyniska för att de ville minska flyktingströmmen till Danmark och att Sverige absolut inte såg några problem. Allt var bara finfint enligt henne.

Handlingsförlamning är nog ordet som symboliserar dagens regering. Kanske på grund av Miljöpartiet? Men om det är så och man vet om det är det också en handlingsförlamning!Det pratas om att man måste göra något samtidigt som inget sker och 10 000 per vecka kommer in i landet.

Det var dags för länge sedan att kompostera Miljöpartiet, sällan har något så litet parti varit så skadligt för så många människor (ett helt land!) som de är…

Anna Dahlberg på Expressen skrivit att Sverige går sönder och Löfven tittar på.

Ledarsidorna har ”Slutet på början

Den sjätte mannen har skrivit ”HELT OM MARSCH

MVH

MiT

Föregående inlägg
Lämna en kommentar

45 kommentarer

 1. MiT

   /  11/22/2015

  Svara
 2. MiT

   /  11/22/2015

  Svara
 3. Nej, nej, nej!
  Endast friskt organiskt avfall ska slängas på komposten!

  Det lömska, skadliga MP ska köras till Sopstationen avd. giftigt avfall!

  Svara
 4. Svenne

   /  11/22/2015

  OT: DN diskuterar volymer i migrationspolitiken:
  http://unvis.it/www.dn.se/nyheter/sverige/hostens-kriser-fick-debatten-om-flyktingar-att-tvarvanda/

  Svara
 5. Svenne

   /  11/22/2015

  Romson har väntat länge på detta:

  Svara
  • Bo

    /  11/22/2015

   Vad gör väl några döda kroppar, när det är bal på (klimat-) slottet. För att cyniskt travestera en känd saga.

   Svara
 6. MiT

   /  11/22/2015

  Svara
 7. MiT

   /  11/22/2015

  Svara
  • Pelle2

    /  11/23/2015

   Namnbytet skall väl tas på blodigt allvar och då kan ju ovanstående produkter vara till hjälp 😉

   Svara
 8. MiT

   /  11/22/2015

  Svara
 9. Emanuel E

   /  11/22/2015

  Det är passande att MPs partisymbol är en maskros. För de är sannerligen ogräs!

  Svara
 10. Jan

   /  11/22/2015

  Varför hackar ni på Lars Lindström här? I det här fallet har han bara gjort sitt jobb som krönikör och journalist. Att Säpo är ett gäng clowner är inte mediernas fel. För svensken i gemen och synnerligen de som bor i norra Västerbotten var situationen en helt annan när mannen greps. Folk var med rätta skärrade. Ska det kastas ägg: Kasta dem på Säpo!

  Svara
  • JW

    /  11/22/2015

   Kasta ägg på msm istället, SäPo har inte gått ut varken med bild eller namn före media gjorde det.
   Läcka inom polis i yttre tjänst som tipsat någon tidning, sen följde resten av media på tåget.

   Svara
 11. Dreadlock

   /  11/22/2015

  Det är även dags att slänga monarkin på komposten.

  Vår horkarl till kung , statschef över Sverige tillika familjeöverhuvud för en bisarr offentlig freakshow bestående av övriga juvelbehängda jättebarbiedockor, och som bor i ett 600-rums dockskåp .

  ” I intervjun med Svenska Dagbladet konstaterar kungen att kärnkraften har varit bra för samhället, men nu är på väg ut.

  – Nu har den tjänat ut sin del och det visar sig att vi inte behöver ersätta den. ”

  Nä just det kungen. Vi behöver inte ersätta kärnkraften med något alls. 50% av Sveriges energiförsörjning som faller bort kommer automatiskt att ersättas med ökat tryck i elledningarna.

  ” Glödlampor och hus har blivit energisnålare, faktiskt också bilar även om det går långsammare.”

  Glödlampan drar visserligen mer energi som går åt som värme. Men detta är enbart en fördel i kalla klimat på den norra hemisfären,där de flesta människor bor. Värmen hjälper till att värma upp våra bostäder, och går alltså inte till spillo.

  Vad har vi fått istället ? En lågenergilampa som innehåller 5mg kvicksilver per styck. Såhär skriver kemikalieinspektionen :

  ” Stäng dörrar till rummet där en varm lampa gått sönder, ventilera rummet (öppna ett fönster) och LÄMNA rummet. Den europeiska lamporganisationen ELC rekommenderar att man lämnar rummet i 20-30 minuter. Samla senare upp lampresterna med en bit styvt papper eller kartong och torka golvet och andra ytor i närheten med en fuktig trasa. Lägg lampresterna i en glasburk med lock. Lägg även trasan i glasburken, förslut burken och märk den tex med texten ” Kan innehålla kvicksilver från en lågenergilampa”. Lämna in burken till returhantering som är avsedd för miljöfarligt avfall. Använd inte dammsugare, eftersom det finns risk att ytterligare finfördela och förånga kvicksilverdropparna och sprida kvicksilvret i luften, vilket ökar risken för inanding av giftet. ”

  Rena miljöbomber i våra hem, det är vi tvungna till att ha.

  Tänker knappt ens kommentera kungens skämtsamma förslag att ”förbjuda Badkar” (För att spara på vattnet) För där blev det bakvänt igen. Vi har gott om färskvatten i skandinavien.

  Vad mer kan denna kasperdocka hitta på ? ” Att köra bil enbart en åt gången ”
  Ja, där uppenbarade sig klassklyftan ? Kungen har Ferrari och Porsche i sitt garage. Så kom ihåg nu att om ni ska åka bil så ta inte ut hela bilparken ur garaget för att åka familjekolonn till Båstad. Gör som kungen. Det räcker om ni tar Hummern, då får princessorna ordentligt med plats och det blir ordentligt med luft mellan bilens innertak och Silvias nylagda hår.

  Svara
  • Olof

    /  11/22/2015

   Ja, bilar blir långsamt mer energisnåla, men något säger mig att om en väsentlig del av bilparken går över till att bli eldriven så kommer inte direkt behovet av el att minska. Om inte Knugen planerat ställa en bensin/dieselbil bredvid varje elbil för att ladda dem…

   LED lampor är dock rätt snabbt på väg att ta över efter kompaktlysrören, de faller snabbt i pris och stiger till faktiska användbara ljusnivåer nu. Köper man dessutom via ebay så är sådant som LED-strips redan idag klart konkurrenskraftiga med annan belysning.

   Vad gäller badkar… tja, badkar dödar ju fler människor än terrorism, så det skulle nog vara en bättre anledning än vattenförbrukningen. Annars har jag hört att just sådant som t.ex slott är väldigt dyra att värma och sköta, så kanske vi skulle förbjuda boende i sådana?

   Svara
   • Dreadlock

     /  11/22/2015

    Men är det inte snudd på idiotiskt att fasa ut den gamla glödlampan utan att ha ett miljövänligt alternativt ? Det spelar i samma liga som vår indoktrinerade pappskalle till kung som tycker att kärnkraften inte behövs, och inte behöver ersättas .

    Nu kommer Led-lampan, men det kommer dröja ännu några år innan den fått acceptans. Under tiden måste vi på ett eller annat sätt deponera lågenergilampor som miljöfarligt avfall någonstans. Att ta hand om kvicksilver är dyrt och farligt.

    Svara
    • Rikard

      /  11/22/2015

     Hej.

     Blir jag ny knug om jag har lösningar? Trampbilar, med dynamo för lyse mm, kan ersätta bensin och diesel. Och tänk! Då kan kollektivtrafiken verkligen göras solidarisk och ‘gratis’. (Fast det lär suga att bo längst ut på en linje). Kollektiva sovgropar i polyamorösa flermänniskohus med rejäla betongväggar, så behövs ingen uppvärmning. Inge el alls faktiskt: då kan vi alla bli supervegetarianer och bara att råa växter. Ingen ekonomi heller nu när jag tänker efter, alla kommer att vara upptagna med att ordna odlingen av växter, och ingen mödra- eller åldringsvård kommer att behövas (och utan vaccin slipper vi massor med läskiga effekter, tjoho).

     Eller inte. Den mer lämpades överlevnad är inte trevligt i praktiken, ens för den som ‘vinner’.

     Varför känns det allt mer som om demokrati och allmän rösträtt står i motsats till kunskap och intelligens? Det är ingen trevlig känsla, men den blir allt starkare ju mer dumheter som görs till dygd.

     Kamratliga hälsningar,
     Rikard, lärare
     Ps. Sarkasmen ovan är alltså riktad mot miljömuppar som struntar i kunskap, inte dig. Ds

     Svara
     • Rikard

       /  11/22/2015

      Hej.

      Gah, felstavningar. ”Ingen el alls…” och ”…bara äta råa växter.”

      Kamratliga hälsningar,
      Rikard, lärare

    • Olof

      /  11/23/2015

     Absolut. Det finns bra anledningar att använda lågenergilampor, framförallt om man vill ha massivt mycket mer ljus eller man tröttnat på att byta glödlampor jämt. Men miljövinsten är ganska tveksam och definitivt inte stor nog för att fasa ut glödlamporna med tvång.

     Svara
    • Hmm

      /  11/23/2015

     Du har mer rätt än vad du verkar veta om. Det har nämligen visat sig att den värmen som gick ur glödlampan som också då värmde upp våra hus, behövde ersättas av värmen från annat håll, element, så visar det sig att det går åt mer el för att få ut samma mängd värme som du fick av glödlampan. Mao glödlampan var mycket effektivare på att värma upp våra hus än systemen som driver våra element = det går ät MER el idag för att hålla våra stugor varma efter byte av lampsort. 😉

     Svara
     • Ett element måste ha en stor yta för att effektivt värma den omgivande luften. En rund glödlampa är ett uselt element. Visst blir den varm men luften runt den är lika kall. Jag har bara behövt byta en lågenergilampa en enda gång. Om fem år är det kanske dags att köpa en ny.

     • Dreadlock

       /  11/23/2015

      @Jerry

      Snälla du,

      En varm glödlampa sätter igång luftens molekyler i lika stor grad som ett traditionellt element, förutsatt att den lämnar lika stor effekt.

      Det där är bara voodovetenskap.

 12. MiT

   /  11/22/2015

  Svara
  • Grodan Boll

    /  11/22/2015

   Alla Sveriges större tidningar kan ju alltid hänga ut Lena Mellin som pedofil,.. så att vi lättare kan skriva av henne som det.

   Svara
 13. Senior

   /  11/22/2015

  Nu bygger man upp scenariot med utökad larmberedskap, utser en syndabock a.k.a. terrorist, nyheterna gör reportage angående problemen med kodade mail, etc. etc.

  Avsikten är att därmed skapa förståelse och opinion för att utöka avlyssning och bevakning av de egna medborgarna i Sverige…. ”-Har man rent mjöl i påsen så….”

  Hade man stoppat dessa element via gränskontroller istället för att vara ”naiv” hade man inte haft tillnärmelsevis lika starka argument för att klubba igenom dessa lagar om övervakning.

  Näru, statens största fiender är de egna medborgarna som nu börjar tycka annorlunda och därmed behöver kväsas med avlyssning och kriminalisering av kritik, detta sker här precis som i alla länder som utvecklas till diktaturer med små, små steg, ett i taget.

  Vi har redan fått FRA-lagen, ipred etc.

  Undrar just vem/vilka som är naiva…..

  Svara
 14. Svenne

   /  11/22/2015

  Om vänsterns dilemma:

  Svara
 15. Svenne

   /  11/22/2015

  Fnord om ”Liberalerna”:

  Svara
 16. Svenne

   /  11/22/2015

  ”Vad är ett öppet samhälle?”

  Svara
 17. Den komposten vill inte jag använda i grönsakslandet. Låt Sysav som är experter på farligt avfall ta hand om Miljöpartiet.

  Svara
 18. Svenne

   /  11/22/2015

  ‘Burn’…

  Svara
 19. Jan

   /  11/22/2015

  Ordet liberal verkar vara en helig Graal. Alla vill vara liberaler. Även vänstern. Fast ingen vet egentligen vad det innebär att vara liberal idag. Det kan vara allt från massinvandring till nattväktarstat. Allt från identitetspolitik till nyliberalism. Ingenting som faller mig på läppen direkt.

  Däremot var namnbytet klokt. Sveriges kanske minsta parti kan väl inte kallas Folkpartiet?

  Svara
 20. MiT

   /  11/22/2015

  Svara
 21. MiT

   /  11/22/2015

  Svara
 22. Svenne

   /  11/22/2015

  Patrik Engellau om Migrationsverkets prognoser:

  Svara
 23. MiT

   /  11/23/2015

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: