”Inte en ärta ska flytta till Tyskland”

För en vecka sedan kunde man se Pamp Thorwaldsson skandera ”Inte en ärta ska flytta till Tyskland” i aktuellt

Vill ni se hela klippet finns det på SVT-Play.

Det är väldigt pinsamt. Det finns några som tror jag är fackfientlig, det är jag inte. Jag ogillar däremot pampfasoner och facket uppvisar ofta och mycket sådant… De tror att medlemmarna finns till för deras skull istället för tvärtom.

**********

strandhäll och kawa

En minister är ledesen över att Sveriges i särklass största nätmobbare lämnar twitter gråtandes som ett barn när han blir bemött på exakt samma sätt han bemött andra på…

kawa lämnar twitter11

Som sagt, det är Sveriges i särklass enskilt största nätmobbare som lipar…

Jag önskar aldrig att folk ska drabbas av olika saker. Däremot så VET jag att det finns något som heter orsak och verkan. Här kan man säga att det till slut började gälla.

knullaengris

Gäller inte rätt person på rätt plats längre?

Vem har skapat bilden? Och lite reaktioner…

Minister Strandhäll kan inte vara ovetande om vad han är för figur och vilken bakgrund han har så antagligen tycker hon att det han har gjort är jättebra. Det betyder att Strandhäll är en minister som stödjer nätmobbare som jagat bort folk från offentligheten…

MVH

MiT

Annons
Föregående inlägg
Lämna en kommentar

56 kommentarer

 1. MiT

   /  04/17/2016

  Svara
  • Pelle2

    /  04/18/2016

   Skönt att det gick att påverka styrelsen. Vore helt sjukt att arvodera Palm med de summorna det pratades om och sedan tro att folk skulle fortsätta skänka pengar.
   Palm får skaffa sig något annat hittepå jobb inom S så kan de betala för stolpskottet själva,

   Svara
   • Motkraft

     /  04/18/2016

    Fast jag betvivlar att de ändrat sig på riktigt. De blev påkomna med fingrarna i syltburken och måste nu hitta ett smartare sätt att stoppa pengarna i fickan, som att döpa om det döpa om det till ”gratifikation” eller liknande. Vi lever i en tid där att sko sig på andras pengar är målet.

    Svara
  • Pether

    /  04/18/2016

   ”– Det som Rädda Barnens valberedning föreslår är att ordföranden ska jobba heltid. Och även en ordförande i Rädda Barnen måste kunna betala hyran. De vill inte att jag ägnar mig åt ett annat jobb vid sidan om.”

   600k om året för att betala hyran?

   Svara
   • Kristian

     /  04/18/2016

    Bättre att bo granne med de som kan ge mycket, än med de som tar emot?
    Som vanligt, då.

    Svara
 2. MiT

   /  04/18/2016

  Svara
  • Snart röstar dom fram sina galningar och vi måste låta det ske… Vi måste göra nått

   Svara
  • Frida Gustavlin

    /  04/18/2016

   Om det där stämmer så borde det hyllas, knappast olagligt, det är klart att en moské får väcka opinion för en kandidat som de tycker sig föredra, det både smakar och är feministiskt att använda sina medlemmar, och deras fruar som, visserligen får besöka moskén på andra villkor än männen, som röstboskap för Miljöpartiets mest feministiska kandidater.

   Islamsk syn på demokrati och representation skiljer sig en smula från den klassiskt svenska, om vi nu bortser från sammanhang där vedertagna sekter som Livets Ord och Jehovas Vittnen härjar fritt. Men det är feministiskt, för annars är det rasistiskt och islamofobiskt.

   Miljöpartiet vill
   *att kvinnor och män ska ha lika lön för lika arbete,
   *att samtycke som krav för sex förs in i lagen (se kommentar nedan), och
   *att män använder fler föräldradagar. (jättebra förslag, för medan kvinnan står vid spisen, enligt SUM:s regelverk, så får mannen tid att integrera Sverige i det muslimska civilsamhället, men det behövs fler dubbla dagar, så att det blir jämställt.)

   Sen blir en som feministisk nätaktivist lite besviken på MP!

   ”En jämställdhetsanalys visar att 65 procent av Miljöpartiets förslag på budgetreformer går till kvinnor. Våra stora satsningar på kollektivtrafik och cykelvägar gynnar kvinnor, som i högre grad än män reser klimatsmart. Ett annat exempel är att vi satsar på högre lön i kvinnodominerade yrken, som lärare.”

   Bara 65%, det är ju jättedåligt, 35 procentenheter från 100% jämställt!

   ”En av de absolut värsta effekterna av det ojämställda samhället är våld och hot mot kvinnor. Vi vill ändra lagen så att sex utan samtycke blir olagligt.”

   Här kan Stockholms moskéer hjälpa till. Här har historien visat att det är en fråga som står högst upp på dagordningen och som är jätteviktig för det muslimska civilsamhället.

   http://www.svt.se/ug/muslimska-ledare-uppmanar-kvinnor-till-underkastelse

   http://www.mp.se/politik/jamstalldhet

   Svara
 3. Jag undrar vad Zolfagary varit med om på Twitter som slutligen får honom att lämna internets avlopp? Oavsett, så innebär det ett renare vatten i avloppsröret… 😉

  Svara
  • Glödhet

    /  04/18/2016

   Det kan vara på det viset att det var han som var avloppets innehåll och att det för honom nu därför råder strikt ”inget mer näthat”-diet med efterföljande tarmsköljning. Utan fredagsmys eller lördagsgodis! Och han får INTE heller se hur filmen slutar! Fast Kawa hade redan läst i tidningen hur filmen slutade och att han inte var hjälten.

   Svara
 4. Glödhet

   /  04/18/2016

  Varför kommer jag att tänka på sagan om ”Prinsessan på ärten”?

  Svara
 5. Pelle2

   /  04/18/2016

  OT:
  Manshataren Franchell på Aftonbladet fortsätter sin attack på männen.
  Den här gången är det Göran Persson som får en släng av sleven.
  Hon håller visserligen med honom om att pensionerna måste förstärkas men ger honom en känga för att han tjänar mycket pengar själv.
  Hon tar upp frågan om varför vi känner ett behov av starka män i orostider men landar i
  följande slutsats:
  ”Många kvinnor vet nog redan hur det är att bli regerade. Det kan kännas tryggt ett tag, men snart sitter man där med en kolerisk karl. Det är då man ringer väninnorna, det är då man längtar efter någon som kan hålla tyst och lyssna.”.
  Som vanligt är det bara det kvinnliga sättet att umgås som är bra och motsatsen till det är män som förtrycker och inte lyssnar på kvinnorna.

  Hoppas att Franchell inte har någon relation med någon man för i så fall tycker jag synd om honom som måste stå ut med hennes svepande anklagelser och nedsättande generaliseringar av män.
  http://unvis.it/www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/evafranchell/article22650944.ab

  Svara
  • unvis.it/http://www.expressen.se/nyheter/persson-begransa-bidrag-for-nyanlanda/

   Reglerna för ”socialbidrag” åt avdankade politiker borde skäpas även de. Snyltare som Persson borde skaffa sig ett riktigt, isf att dränera statsekonomin …

   Svara
   • … skaffa sig ett riktigt jobb … skall det vara.

    Svara
    • Pelle2

      /  04/18/2016

     Han har ju ett konsultjobb så jobbar gör han till skillnad från äkta snyltare som Ohly som lever på sin riksdagspension trots att han inte är 65.
     Sedan kan man verkligen ifrågasätta reglerna för riksdagspension. De före detta riksdagsmännen borde ställa sig till arbetsmarknadens förfogande direkt när de lämnar riksdagen om de inte är 65 år.Finns ingen anledning att de skall ha särskilda förmåner som ingen annan har.
     Dom har tjänat bra som riksdsagsledamöter så det är inget synd om dom.

     Svara
     • Han har kostat svenska befolkningen en hel del och framför allt via hans plundring av några av AP-fonderna. Detta lade grunden till vad han gör idag i.o.m. att han hoppade i säng med Nordea så fort han slutade vara politiker. Nordea är den bank som blev mest gynnad av Perssons plundring. Fortfarande är Nordea, SEB och Swedbank dom enda bankerna i Europa som inte betalt tillbaka det de fick låna vid ”bankkrisen” (mer korrekt, de har inte betalat tillbaka ett öre …)

      Du har rätt i det du säger, speciellt med tanke på att det rör sig om ett ”yrke” där kraven på ansvar i praktiken helt saknas.

    • Pelle2

      /  04/18/2016

     Man kan ju diskutera Perssons politiska gärning men det är en annan sak. Han har sitt konsultjobb och sitt lantbruk och betalar skatt. Mer kan man ju inte begära.

     Sedan tycker jag också att vi skall återinföra tjänstemanna-ansvaret så att vi kan ställa dom till svars för eventuella fl de har gjort.

     Svara
   • Opie

     /  04/18/2016

    Nu har ju iofs Göran Persson ett jobb. Om Det är att betrakta som ”riktigt” kan diskuteras, men rätt ska vara rätt. http://www.jkl.se/our-people/goeran-persson. Fö är han väl också godsägare och köttbonde.

    Svara
    • Se mitt svar till Pelle2. Han underlättade via sin tjänsteutövning den situation han har nu. (Det finns en juridisk aspekt, men rikspolitiker står som bekant över lagen …)

     Svara
     • Opie

       /  04/18/2016

      Ja, självklart bäddade han åt sig själv och berikar sig på sin politiska gärning. Precis som Reinfeldt, Borg med fler. Yrkespolitiker agerar i stort alltid utifrån egenintresse, sen är de olika bra på att få det att se ut som de värnar folket, landet och staten. Själv börjar jag mer och mer ge upp tanken på representativ demokrati.

     • Det stora problemet är just att utnyttja sin yrkesposition för egen vinning, är klassat som tjänstefel. Olagligt m.a.o. …

     • Opie

       /  04/18/2016

      Visst, olagligt och omoraliskt men oerhört svårt att bevisa. Många gråzoner och få eller inga åklagare som är villiga att driva frågan. I praktiken är de immuna mot åtal likväl som klander.

  • Jan

    /  04/18/2016

   Enligt feministerna kryllar ju Sverige av starka kvinnor som ofta sägs vara dubbelt så kompetenta som männen. Varför skriker inte svenska folket efter ”breda tjejer” i orostider istället för dito grabbar. Och varför kliver ingen av dessa superkompetenta starka kvinnor fram och tar befälet och visar färdriktningen. Eller menar Franchell att det är det de gör på tjejfesterna? Smartaste, bästa tjejgänget liksom?

   Svara
 6. Sven

   /  04/18/2016

  Men i sakfrågan Findus har ju Thorvaldsson rätt! En empatilös, ond människa på Brittiska Jungfruöarna äventyrar svensk matförsörjning och skadar svensk industri genom Findus-nerläggningen. Här handlar det om att rädda både svenskt jordbruk och jobben.
  För min del blir det total köpbojkott av Findus-produkter när detta attentat mot Sverige är genomfört/slutfört.
  Sen har vi våra enorma svagheter i detta land att 1 AP-fond tydligen är med i ägandet av detta taskspelarbolag som köpt upp Findus och styr i bakgrunden. Här har ALLA svenska poliser en läxa att lära, låt inte den kortsiktiga vinsten styra utan tänk långsiktigt och ”runt hörnet”. Rädda svensk produktion medan det finns något att rädda.

  Svara
  • Jack - Egenföretagare

    /  04/18/2016

   Förvisso Sven men samtidigt är det inte konstigt att företag flyr landet. Är själv egenföretagare, anser du att det är rimligt att jag måste dra in 40k för att ens kunna överleva pga det massiva skattetrycket på företag + privatpersoner? Nej, exakt. Eller ja, jag kan såklart skippa alla sociala avgifter, leva på ris och aldrig spendera en krona på mig själv. Men med en direkt inkomstskatt på 35% sedan alla avgifter ovanpå det så blir det inte hållbart att äga företag, smått som stort. Än mindre är det rätt då jag aldrig använder mig av den välfärd som jag tydligen ”bekostar”, inte besökt en VC på 7 år t.ex.

   Nu sticker jag utomlands till ett land som meddelat att de inte bara välkomnar mig utan vill hjälpa mig att bidra till deras land genom att bidra till mig. Win-win situation för båda med andra ord. Den lilla skatt jag kommer behöva betala (Motsvarande cirka 5% av min inkomst just nu) kommer gå till att hjälpa riktiga nödsatta människor som lider samt låter mig bevisa att jag vill assimileras i det nya landet.

   Personligen backar jag all företagsexport nu, Sveriges nya nationalsport. Findus, Spotify osv. Ni har dragit på er det här själva, hårt må det låta men år 2016-2017 kommer vara året då eran privata sektor faller helt, än mer med tanke på att lönedumpning nu legitimeras. Säg hallå till slavlöner! Heja den humanistiska stormakten Sverige….

   Jäkligt synd, Sverige var ett helt okej land för bara en 8-9 år sedan, iaf mindre illa. Nu ska jag gå och köpa en av de där goda färdigmåltiderna från Findus.

   PS. Inbefore downvotes

   Svara
   • Frille

     /  04/18/2016

    Jag blev givetvis nyfiken. Till vilket land ska du?
    Mvh/ Frille

    Svara
    • Jack - Egenföretagare

      /  04/18/2016

     Det får du fortsätta vara nyfiken på tills vidare 😉 Detta då jag inte vill riskera något förens jag är bosatt i landet med papper eftersom det vore ganska jobbigt om det skiter sig. Planen är att bli insyltad med regeringen i landet för att förtjäna min permanenta plats i landet, ni vet, man vill ju bidra till landet man invandrar till.

     Vi säger så här, du kommer nog veta vem jag är om ett år eller två, då min expansion kommer öka med cirka 150% första året då jag kommer kunna använda alla ”nya” pengar till företagets fördel ist för att spola ner dem i toaletten, kommer även anställa en hel del, troligen från olika delar av världen för kompetens. Samtidigt kommer jag alltså att gå från dagens situation, dvs, jag har inte ens råd med mat alla dagar, till att bli övremedelklass vilket är välkommet såklart.

     Kan dock säga att landet inte alls är något av dem du någonsin skulle gissa. Är ett ganska ”konstigt” val, tom ”idiotiskt” enligt släkt och vänner. Men jag ser bara fördelar och fantastiska möjligheter. Det är ett ”låglöne”land iaf med fantastiska möjligheter om man har rätt kunskap och tänk. Alltså låglöne jämfört med den västerländska standarden.

     Haft rätt om Sveriges framtid medans bekantskapen haft fel så satsar på mina egna teorier även denna gång. Sen vad ska hända, kan knappast vantrivas mer i ett annat land, framförallt inte om man har råd att försörja familj och sig själv, det är allt en man vill trots allt. Jo möjligtvis Nord Korea eller Syrien.

     Förresten, vad är det med alla uppröstningar? Hade helt klart gissat på en massa nedåt.

     Svara
     • Trolletplit

       /  04/18/2016

      I like.
      Jag håller på att testa och planera en flytt också. Det blir nog huvudkontor pa ngn ö, samt verksamhet i eu länder. Dock så ligger 95% av intäkter i Sverige.

      Men eftersom det ser ut som är jag ska försörja en nya massa människor med mina intäkter, så är det bättre jag tar hand om mig själv från nu.
      Under 10 år har jag byggt upp och inte tjänat några större summor, nu när vi börjar generera vinst så har jag inte lust att bekosta bidragstagare, oavsett om det är nyanlända, svenskar eller politiker.

      Så jag kanske inte flyttar fysiskt, men ändå permanent, något jag aldrig hade en tanke på för 3 år sedan.
      Jag är inte ensam vet jag, vi äro många.

  • Rikard

    /  04/18/2016

   Hej.

   Ett företag lägger ned produktionen i Sverige då lönsamhetskalkylen är för dålig, i hög grad på grund av skatter och pålagor via diverse regleringar, och din lösning är uppmana till att ytterligare försämra lönsamheten?

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, lärare

   Svara
   • Har svårt att se hur det kan bli bättre genom att acceptera utsugningen …

    Svara
  • nordtomta

    /  04/18/2016

   @Sven: Så blir tänket i ett land där man tutat i folk att privata företagare är ett gissel som har som främsta mål att suga ut sina arbetstagare och lura sina kunder. INGET land någonstans kan överleva på statlig inblandning i den privata företagsamheten eller statligt övertagande av produktionsmedlen.

   Ja, jag tycker att det är fruktansvärt tråkigt att Findus i Bjuv lägger ner sin verksamhet och flyttar någon annanstans. Det är ett hårt slag mot de anställda och deras familjer och det är synd på den alldeles nya fabrik som företaget invigde förra året.

   Det är väl sent att komma och gnälla som regeringen och facket gör nu. Varför har varken denna, eller den föregående regeringen, gjort någonting för att förbättra förutsättningarna för privat företagsamhet i detta land? Den privata företagsamheten som är vårt samhälles ekonomiska ryggrad.

   I stället för att göra något konkret drar politikerna på oss ökade utgifter för att ytterligare suga ut företagarna och medborgarna.

   Och Sven: jag tycker att du ska ta reda på litet bättre vilka det är som kontinuerligt har försämrat Sveriges självförsörjningsförmåga! Tips: det är vare sig Findus eller något annat privat företag.

   @ Jack – egen företagare: Lycka till på den nya färden! Jag beklagar att du lämnar detta vrak till land, men förstår dig till 100 %

   Svara
   • Jack - Egenföretagare

     /  04/18/2016

    Tackar man tackar. Jo tyvärr är det ju inte konstigt att många börjar tänka i dessa banor. Riktigt sorgligt att se en av världens mest utvecklade länder snabbt gå mot U-landsnivåer. Är inte svensk men kommer garanterat sörja nationen i resten av mitt liv (Eller tills man repat sig till slut).

    Utöver så har Nordtomta helt rätt i det han säger. Så som han beskriver det är hur alla företagare och affärsmän jag känner tänker och tycker. Alltså allt från småföretagare som mig till flera aktieinvesterare (Som nu alla verkar flytta till Thailand av någon anledning).

    Problemets kärna är egentligen löjligt enkel; Man för NOLL kommunikation med näringslivet. Man tar konstant parti med fackpampar istället för att prata med företagarna direkt om problemen de möter. Sedan det massiva föraktet mot privat sektor man försöker pränta in (Och lyckas bra med värt att nämna) leder såklart till ännu sämre relationer mellan företag och politiker.

    Med andra ord, det enda som egentligen krävs är att man börjar kompromissa med varandra. Spotify i sitt öppna brev gav flera bra råd och tips till exempel. Visst man kan nog inte erbjuda företag 20% skatt eller så, men det finns otroligt många saker man kan göra. Såsom vissa skattelättnader, minska avgifter och så vidare. Det är ju verkligen inte mycket man ber om eftersom svenska företag vill ha sina högkvarter i Sverige, inte i valfritt U-land eller flytta över allt till USA. För en gångs skull kan man utan sarkasm säga att dialog skulle lösa biffen.

    Svara
    • Jan

      /  04/18/2016

     Fast du kommer väl tillbaka om det blir en moderatledd regering 2018? De älskade ju den privata sektorn så mycket att de sålde ut stora delar av den allmänna sektorn till privata intressen. Ofta ägda i utlandet. De hade ju också en väldigt aktiv näringspolitik som, bland annat, ledde till Noun-affären och nedläggandet av Saab. Saab som mycket riktigt kritiserades av Fredrik Reinfeldt för att tillverka ”fel” bilar.

     Samme statsminister som i utlandet bekräftade att svensk industri är ”basically gone”. En insikt som delades av den rödhåriga, småländska bondjänta vi hade till näringsminister. Du vet hon som aldrig haft ett jobb i hela sitt liv men som naturligtvis var klippt och skuren för att hantera näringslivsfrågor. Eller ”särintressena” som nyliberalen Reinfeldt kallade näringslivets organisationer.

     Svara
    • J.G

      /  04/18/2016

     Jag funderar också på en Exit, men då jag är en vanlig arbetare med inte allt för speciella kunskaper, samt närmar mig fyrtio, så känns det lite bistert. Har har man alltid haft hög arbetsmoral, men nu känns allt kört.

     Funderar om man inte ska titta på någon öststat med relativt goda relationer med Ryssland. Men vad ska man göra för att försörja sig? Det är det som är frågan. Jag är ingen entreprenör, eller chefsämne.

     Svara
     • Rikard

       /  04/18/2016

      Hej.

      Mina rekommendationer:
      Polen, Ungern, Rumänien, Estland, Lettland, Litauen, Finland.

      Fixar du språket och visar att du jobbar lika bra som en infödd tror jag resten fixar sig också, vare sig du är murare eller frisör.

      Kamratliga hälsningar,
      Rikard, lärare

    • Noger

      /  04/18/2016

     Jack.
     Får jag följa med?
     Jag kan bo hemma hos dig och koka te på morgnarna. Jag tar inte stor plats.

     Svara
 7. Frida Gustavlin

   /  04/18/2016

  Verkar som att Kaplan får gå, poppa pop-cornen, the rasist-kort is coming, 17 av 19 feministiska distrikt har förtroende för honom, denna demokrat och innerliga feminist kommer visa ytterligare hur Miljöpartiet är ideologiskt sammansatt.

  Svara
 8. Dreadlock

   /  04/18/2016

  Nu skolkar både Kaplan och Fridolin från jobbet. Fridolin skulle ha presenterat en ny utbildningsreform för nyanlända, och Kaplan har ställt in ett evenemang på KTH…

  Svara
  • T

    /  04/18/2016

   Romsås har skippat Göteborgsresan idag. Det börjar brännas.

   Svara
 9. Dreadlock

   /  04/18/2016

  Extrainsatt rapport just nu ( 12:10) ” Kaplan kan avgå idag.”

  Svara
  • Skeptisk

    /  04/18/2016

   ”Jag har förtroende för Mehmet”, sa Löfven, men nu är det risk att han vänder Kaplan efter vinden.

   Svara
   • T

     /  04/18/2016

    Hej då Kaplan. Per Bolund och Mikael Damberg ersätter tillfälligt.

    Svara
  • Svenne

    /  04/18/2016

   Allt annat är ohållbart, det förstår nog alla inblandade. Antisemitismen var ”strået som bröt kamelens rygg”, s.a.s.

   Svara
   • Kristian

     /  04/18/2016

    Tja. Säg ”den allt för tydligt uttalade antisemitismen” så håller jag med.
    Indirekt antisemitism uttryckt lite svävande är ingen vänstern har något emot.

    Svara
 10. Dreadlock

   /  04/18/2016

  Lövfén prisar Kaplan som en oerhört engagerad politiker som bostadsminister . What ?

  Svara
 11. Den ena, Kaplan får sparken när han kritiserar judar den andra, Margot sitter kvar. Det är inte jämlikt. Igen gynnas kvinnor. Fy! Nu poppar jag popcorn.

  Svara
 12. Kristian

   /  04/18/2016

  ”Bostadsministern avgår”
  http://www.svt.se/nyheter/live/efter-kritikstormen-mot-kaplan

  ”Samlad bedömning” är det nya ”ingångsvärde”.

  Svara
  • Kristian

    /  04/18/2016

   Kaplan: ”Vi har hamnat i en situation där den jag är och det jag står för ifrågasätts”

   Självinsikt … ja, som en vanlig miljöpartist ungefär.

   Svara
  • Skeptisk

    /  04/18/2016

   Rekordet i att låta som en trasig LP och inte svara på frågor togs idag av Stefan Löfven. Efter många tidigare försök med ”ordning och reda” samt ”Vi ska utreda detta ytterligare”, slog han till idag med ”samlad bedömning”. Ett revolutionerande drag i struntpratets svåra konst. Tage Danielsson skulle jublat.

   Svara
 13. Skeptisk

   /  04/18/2016

  Mellin i Aftonbladet säger om MP att ”Deras tid vid makten har inte varit kantad av rosor.” Men det är väl precis vad den varit. Vissa har ju t o m ett förkläde med rosor, fast hon är ”inte invandringsminister”. Andra är vice statsminister, men inte ställföreträdande. Hur mycket mer kantat av rosor kan makten vara?

  Svara
 14. Pelle2

   /  04/18/2016

  Romson och Fridolin vill inte ens kritisera Kaplan utan försvarar honom med följande uttalande:
  ”Språkrören Gustav Fridolin och Åsa Romson deltog inte på presskonferensen, men skriver i ett skriftligt uttalande.
  ”Som kollegor till Mehmet Kaplan har vi på nära håll i många år sett hur han har kämpat outtröttligt för mänskliga rättigheter, demokrati och dialog. Mehmet har både förmågan och modet att ta denna dialog till några av de arenor där det behövs som allra mest. Denna typ av mod är lika viktig för vårt samhälle som den är provocerande för vissa”, skriver Miljöpartiets språkrör Gustav Fridolin och Åsa Romson i ett skriftligt uttalande.”
  Med andra ord säger dom att de som kritiserar Kaplan är provocerade av honom och inte att det är fel på hans agerande och uttalande.
  Häpnadsväckande minst sagt att dom fortsätter stödja honom och kritiserar hans kritiker.
  Avgå Romson och Fridolin säger jag !

  Svara
  • Nej, låt dem sitta och köra MP till botten. De är helt utom räddning. Finns noll realism i det partiet.

   Svara
 15. Dreadlock

   /  04/18/2016

  Nalin Pekgul har varnat för Kaplan redan när denne tillträdde som minister i regeringen. Lövfén låtsades inte lyssna eller så hade han inte handlingskraft nog att sätta ner foten mot Mp.

  ” Enligt Pekgul har Kaplan en ”dold agenda”. För att exemplifiera nämner Nalin Pekgul ett uttalande han nyligen gjort i turkiska medier.

  MP-ministern ska där ha sagt att ett av de viktigaste skälen till att ungdomar ansluter sig till den islamiska staten, IS, är att islamofobin är så utbredd i Europa. Lösningen skulle vara mer pengar från staten till moskéer, så att dessa kan motarbeta rekryteringen till IS.”

  http://www.svd.se/pekgul-kaplan-har-dold-agenda

  För mina ögon/öron låter det som ett perfekt upplägg att lura skjortan av oss otrogna, genom att spela på vårt notorisk dåliga självförtroende som tyckande individer, så är vi beredda att ställa upp på vilket relativistiskt trams som helst, så länge vi invaggas in i en tro om fred och förlikning och harmoni. Betala för att att slippa konfrontationen och skammen att kallas för ”Islamofob” .Och när skattebetalarnas plånbok halas fram som första hjälpen för att betala för sveda och värk, så går Mona och Stefan hand i hand …i ett upplyst tillstånd av ett humanistisk mirakel som just skett.

  Det enda som egentligen skett är att våra folkvalda genom enkla lumpna tricks låtit sig duperas fullständigt – och vad värre är – erkänner motparten, den islamistiska fåran antidemokrater som både får kontantstöd och ett demokratisk uppdrag: Att motverka rekryteringen till IS. Jag menar, hur j-a dum i huvudet får man egentligen lov att bli ?

  Opportunisten Kaplan fattar ju hur det fungerar. År efter år finns samma bidragsdiande antidemokratiska samfund kvar över listan för föreningsstöd, betalda genom dig och mig. Man kan fortsätta bjuda in hatpredikanter (Och göra en tårfyllt avbön att ingen visste något) Man kan fortsätta håva in skattepengar , bilda religiösa miliser i förorterna och helt ostört verka vidare för en allt mer hårdför form . Ingenting spelar någon roll. Längre

  Svara
 1. De tyska ärtorna | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: