Menstavla

Då var dags igen då för osannolikt trams som av någon outgrundlig anledning har en direktkanal in till Expressen. Sånt här publiceras alltid i Expressen alltså.

Det blev alltså en artikel i Expressen. Ni får googla upp den själva.

Det krävdes TVÅ reportrar för att skriva om den så viktiga händelsen! Hoppas de är stolta och nöjda över att få skriva om såna här viktiga saker.

Ett par års utbildning och sen få skriva om menstavlor, tröjor med tryck som upprör en lite klick galningar och liknande. Måste kännas sjukt värt det!

Men ändå underligt att sånt här alltid har en direktkanal in till Expressen? Alltid i Expressen alltså.

MVH

MiT

Annonser
Lämna en kommentar

166 kommentarer

 1. Dan

   /  03/07/2018

  Undrar alltid när jag är och handlar vad är det för dårar som köper Expressen och Aftonbladet varje dag för 23 kr????? ( Jag läser dom inte fast jag kan helt gratis)

  Svara
 2. MiT

   /  03/07/2018

  Svara
  • Ivar L

    /  03/08/2018

   SKL är en arbetsgivarorganisation och vill att alla, oavsett kön, skall arbeta mer. Helst till samma lön. Tro inte för en sekund att detta handlar om något annat. Precis som Pride är kärnfrågan för länge sedan kapad till förmån för diverse pekunjära intressen. Dessutom har ju stora delar av kampen lyckats så därför har det blivit PR-jippon av det hela.

   Svara
   • Senior

     /  03/08/2018

    Var det du som länkade till en ledare från 1980 i förra tråden?

    Den passar ganska bra in här faktiskt, med en enkel modifiering att gälla de som faktiskt är produktiva och verkligen lyssnar och lever som de improduktiva lär.
    …..Dvs. de som betalar kalaset.

    Svara
  • Melmac

    /  03/08/2018

   Enligt Medlingsinstitutes årliga löneskoll mellan könen (2016) står det följande:

   Störst genomsnittlig löneskillnad fnns
   inom landstingen, där löneskillnaden är 21,1 procent. Minst är löneskillnaden inom
   kommunerna där den är 3,4 procent.

   Med hjälp av så kallad standardvägning går det att ta hänsyn till skillnader i yrke,
   sektor, utbildning, ålder och arbetstid. Efter en sådan vägning återstår en oförklarad löneskillnad på 4,5 procent

   Hur fan kan SKL lyckas med att både vara bäst och sämst?

   Svara
 3. MiT

   /  03/07/2018

  Svara
  • elina

    /  03/07/2018

   Låter kärleksfullt eller kanske att hen har valt fel hen att planera barn med.
   Eller är det framtid för advokater? De skall ju göra avtal och stämma och göra nya avtal och stämma i18 år per barn. Måste bli mysigt för barn med.

   Svara
   • Ivar L

     /  03/08/2018

    Bristen på kärleken till tilltänkta barn verkar vara det största problemet här.

    Den som vill ha ensam vårdnad av sina barn behöver bara ”bryta” mot kontraktet enligt huvudförslagen! Puckot som skrivit tweeten tycks alltså med glädje ge upp sina barn om hon får vabba en dag mer än sin man. Nivån är helt under isen.

    Svara
  • En del människor är olämpliga som föräldrar och den här verkar vara en sådan…

   Svara
  • Skeptisk

    /  03/07/2018

   Vänta lite här nu. Felande part får ensam vårdnad och alla kostnader i 18 år? Så om den ena föräldern inte köper lika mycket kläder får denne ensam vårdnad om barnet? Visserligen får man ta ”alla kostnader”, men se det går inte att förhandla bort. Den andra föräldern lär punga ut med minst 1200 i månaden. Och förälder med ensam vårdnad och omkostnader har rätt till underhållsstöd oavsett om den andre betalar eller inte.

   Så om man det kontraktet vill bli av med den andre föräldern kan man ge f-n i att köpa vinterskor och sen få hela vårdnaden. Eller så ser den förälder detta som att straffa den andra föräldern som ”hen” inte tycker tar sitt ansvar med att då får denne ta alt ansvar och omkostnader. Den som ser vårdnaden om sitt barn som ett straff ska nog inte ha vårdnaden iaf.

   Svara
   • Ivar L

     /  03/08/2018

    Oj, sorry. Tvåa på bollen men hamnade över i flödet…

    Svara
  • Grodan Boll

    /  03/08/2018

   Med tanke på hur samtyckeskontraktet ser ut känns barnkontrakt aningen hypotetiskt.

   Svara
 4. Sexpressen borde tidningens namn vara!

  Svara
  • G

    /  03/08/2018

   Menspressen 😛 sådana här artiklar hur ju faktiskt inget med sex att göra. Och om Menspressen nu skriver om sex någon gång så är det väl bara bra, om inte annat som motvikt till sådan här extremistisk mensjournalistik. Jag kan inte ens kommenterat, morsan må ”bara” vara 22, men herre jösses alltså, finns det verkligen ingen idiotigräns hos morsan, vissa måste sakna den helt.

   Sorgligt nog finns det säkert fler än en galning som på riktigt tänker: ”Mmm, herregud så fint gjort, tänk att sonen kom på iden att måla en tavla av mammas blödande underliv helt själv!”

   https://archive.is/OGEws
   Här är artikeln, finns även bild av KonstMensverket i artikeln. Vissa vill tydligen köpa Mensverket också.

   Svara
  • Ivar L

    /  03/08/2018

   Jag ser med spänning fram mot fler artiklar om barnteckningar som avhandlar kroppens olika utsöndringar. Bajs och kissa är ju ett populärt ämne men det finns ju mer än så.

   Jag brukar alltid tänka på Dr. Strangelove och det där galna kroppsvätskefixerade befälet på militärbasen som yrar om ”my bodily fluids” när jag ser sån’t här. Det är tecken på mentalsjukdom att vara fixerad vid kroppsvätskor. Och då är det naturligtvis inte barnet jag syftar på utan mamman och journalisterna.

   Svara
   • Senior

     /  03/08/2018

    Ja, kiss-och-bajsåldern ligger väl normalt runt 5-7 års ålder om jag minns rätt.

    Det visar ju bara nivån på dessa människors mentala utveckling, för barnet är det helt naturligt och ganska rätt i tiden, men de förment vuxna som nappar på detta…….

    Svara
 5. Glenn J

   /  03/07/2018

  Alla andra nyheter handlar ju alltid om smegma och pappor som låter barnen leka runt med deras sperma, så det var ju rättvist och bra att feministerna äntligen fick ha med lite mens i tidningen.
  (Ja, jag var sarkastisk)

  Svara
 6. Expressen är drivande när det gäller att krossa folkmedia;

  Svara
  • Senior

    /  03/07/2018

   Expressen är pådrivande för att inskränka informationsflödet till de svenska medborgarna. De har kampanjer mot både youtube och google, där de anser att dessa aktörer har ett ansvar för vad som ”sprids” via deras sidor.

   Hur var det nu igen, expressen liberal?

   Svara
   • Ivar L

     /  03/08/2018

    Bonniers är bara liberaler när det gynnar dem själva.

    Det som är så äckligt är att detta BÅDE handlar om pengar och om att dominera det offentliga samtalet med oschyssta metoder. Det finns inte en millimeter ärligt brinnande publicistiskt engagemang hos denna koncerns chefsredaktörer och ledare.

    Svara
    • Senior

      /  03/08/2018

     Jag har svårt att se något liberalt med Bonniers.

     I övrigt instämmer jag till fullo.

     Svara
  • Gorby

    /  03/07/2018

   Och nu ger sig även politiker in i denna härva.
   Börjar det brännas…

   Svara
  • G

    /  03/07/2018

   Bra bra!

   Svara
  • Senior

    /  03/08/2018

   Helt ofattbart!
   Och sedan har politikerna mage att vilja höja skatterna……

   Men detta är ju i och för sig helt normalt i en socialiststat, sagor som Robin Hood och Kejsarens nya kläder har inte uppkommit av en slump.

   Dessa sagor är historielektioner som skrevs långt innan skolornas och ”upplysningstiden” för att man skulle förmedla kunskapen om, och dra lärdomar av det.

   Som vanligt kan folk uppenbarligen inte lära sig något av historien.

   Svara
   • Senior

     /  03/08/2018

    Att socialisterna lyckats lura folk att de skulle vara någon form av Robin Hood som ”tar från de rika och ger till de fattiga” är för mig en gåta.
    Det torde vara uppenbart för de flesta vid detta laget att de i själva verket är den onde Prins John som beskattar befolkningen till svält.

    Svara
 7. Gorby

   /  03/07/2018

  Hakelius: Rapport från skandaldomen

  ”Det var intressant att se hur frågan behandlades av olika medier. Kvällstidningarna lyfte direkt fram det faktum att en av de två centerpartistiska nämndemännen tidigare förespråkat sharialagar för svenska muslimer. Där fick man också veta att den anmälande kvinnan och den anmälde mannen var muslimer. Dagens Nyheter rapporterade om saken, utan att ens antyda något sådant. Det gjorde artikeln mycket gåtfull. Man begrep som läsare att det måste finnas någon förklaring till det märkliga domslutet, men att DN inte ansåg sig kunna berätta om den

  Om ett land på kort tid får många nya invånare med andra rättstraditioner och rättsuppfattningar än de gängse, kommer rättssystemet att sättas på prov. Det begriper de flesta och det är därför domen i Solna väcker sådan uppmärksamhet. Vi vet ännu för lite om just detta fall för att säga att det handlar om just den saken, men det ligger nära till hands att tro det. Det enda sättet att reda ut saken är att tala om den. Och det är väldigt bekymmersamt med medier som förstår att de måste rapportera om ämnet, men som samtidigt anser sig tvingade att skala bort just den information som gör att ämnet är viktigt att tala om.”

  Svara
 8. Gorby

   /  03/07/2018

  Denna skulle hamnat före…

  Svara
 9. Rikard

   /  03/07/2018

  Hej.

  Mamman har alltså samlat sina utsöndringar i ett kärl och medfört detta till dagiset, och där instruerat personalen att barnet skall få måla med blodet, är det rätt förstått?

  En orosanmälan till socialtjänsten syntes mig vara på sin plats, samt att nog finns det väl fortfarande någon sorts regelverk kring hur potentiellt smittsamma kroppsvätskor skall hanteras?

  Att dessutom bli mamma vid ca 16½ års ålder är exceptionellt ovanligt för svenska kvinnor.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

  Svara
  • Hehe det var så jag uppfattade det också från början! 🙂

   Svara
  • Senior

    /  03/08/2018

   En rubriksättare som vanligt:
   ”Maximilan, 4,5 målade tavla av mammas mens”

   Läser man i texten står det ”Maximilan, 4,5 målade tavla om mammas mens”

   Ett litet men ack så viktigt ord gör hela skillnaden.

   Kvalitetsjournalistik?

   Svara
  • Senior

    /  03/08/2018

   När jag var 4,5 år gammal fanns inte en chans i h*lvete att jag skulle kunna måla något såpass som denna tavla är.

   Jag var väl kanske sen i min utveckling, troligen låg jag väl någonstans förbi huvudfoting, men absolut inte på den nivån.

   Nästa fråga som infinner sig nu är ju hur denna 4,5 årige pojke har så goda kunskaper om mammans anatomi att han kan måla en såpass lik tavla, ur det perspektivet, med buske och allt…

   Antingen är tavlan fejk, eller så det ett konstnärligt underbarn med en mamma som är incestuös pedofil om du frågar mig.

   Svara
 10. MiT

   /  03/07/2018

  Svara
  • Frida Gustavlin

    /  03/07/2018

   Tur att jag är kvinna, annars hade jag köpt skokräm och kört blackface dygnet runt.

   Att vara vit man går ju liksom inte.

   Svara
  • Han benämner iallafall sig själv ”förvirrad”, så HELT ointelligent är han inte. Bara nästan…

   Svara
  • Motkraft

    /  03/07/2018

   Är han fortfarande kvar i Sverige? Har inte Migrationsverket ingripit när de informerats om både åldersfusket och att han inte har något skyddsbehov?

   Visst ja, de slänger bara ut hederliga invandrare som missat fylla i en blankett eller tjänat för lite en enda månad under flera år….

   Svara
  • Ivar L

    /  03/08/2018

   Vem vill bo med losers? Det finns gott om länder nästan helt fria från vita män så det är bara att packa väskan och åka och bo med hjältarna istället.

   Jag stannar gärna kvar här som loser och avstår hjältarnas fantastiska samhällsbyggen. Nja Japan skulle jag iofs kunna hänga med till.

   Svara
 11. Frida Gustavlin

   /  03/07/2018

  Är sådan där mensaktivism provocerande? Ja, mycket provocerande. Har de lyckats då? Skulle inte tro det, snarare tvärt om. Helt enkelt för att det är skitäckligt, det är rent ut sagt vidrigt. Hålla på att gegga runt med mensblod, hur satans äckligt är inte det?

  Jag har kokat blodpudding någon enstaka gång, det är ju gott. Men det är fan helt omöjligt att inte grisa ner hela köket, och det är äckligt som fan. Skitsamma att mensblod faktiskt är bra mycket äckligare än helt vanligt grisblod, grismens undantaget då. Det är naturligt äckligt, det är rent objektivt äckligt, det är på inga vis en fråga om en åsikt.

  Bajs, urin, sperma, saliv, svett, hudavlagringar, flytningar, nagelklipp – samtliga av kroppens restprodukter är äckliga. Tycker man inte att mensblodsmålande är äckligt så är man ett fullfjädrat äckel. En massa flytningar och underlivsbakterier, blod som inte är i omlopp i ett invärtes kärl är helt enkelt inte någon leksak för fyraåringar.

  Samma jävla typ av pappskallar som tycker menskonst är hippt tyckte att den gymrunkande nyhetsuppläsaren inte gjort något fel.

  Bläääääääää!

  Svara
  • Instämmer! Äckelpäckel är de allihopa!

   Svara
  • Nu blev jag ju genast nyfiken på om det var mensblod du gjorde blodpudding av? 😉

   Men jag tror dock inte sonen målade med mensblod- jag tror han målade med vattenfärger eller vad han nu brukar måla med. BILDEN han målade var sin mammas könsorgan som det droppade blod ur. Det är vad jag tror. 🙂

   Svara
   • Frida Gustavlin

     /  03/08/2018

    Fortfarande helt jävla bisarrt. Såvida inte sonen är smartare än så.

    -Vad är det där, är det en bild av din ångest? Frågar dagisfröken.
    -Det är morsan som har lingonvecka igen.
    -Jaha. Den ser rätt hemsk ut. Svarar dagisfröken förvånat.
    -Ja ni vet hur det blir, dessutom är hon radikalfeminist, så ni kan ju bara gissa hur jag har det.

    Svara
    • Frida Gustavlin

      /  03/08/2018

     Jag hoppas innerligt att det inte var det, men man vet ju aldrig, det kanske jobbar någon mensaktivist på Gea’s som liksom inte kan låta bli att jävlas med produkten.

     Svara
    • G

      /  03/08/2018

     Hahaha! 😛

     Svara
    • Dagisfröken blev nog inte förvånad utan snarare upprymd och glad. Dagiset är säkert genuscertifierat med HBTQ-diplom av RFSL.

     Svara
 12. G

   /  03/07/2018

  ”Sanningen om böneutropet är att den varken handlar om religionsfrihet eller har något med religion att göra. Det som många missar när man diskuterar politiskt islam är att den har en global agenda. Målet är att återupprätta ett globalt kalifat där sharialagar från 600-talet råder. Att etablera böneutropet i Sverige är ett steg på vägen dit. Det skriver idag Bassam Al-Baghdady, ordförande och grundare för CSB (Centrum för Sekulär Bildning).”
  http://katerinamagasin.se/boneutrop-ar-ett-steg-mot-det-globala-kalifatet/

  Svara
  • Ivar L

    /  03/08/2018

   Det här är en av vår tids absolut viktigaste frågor i Västeuropa. Men medierna går helt fel, trots att de nu i vart fall fått upp ögonen en liten gnutta.

   T.ex. i alla tidningsanalyser av Centerns haveri utgår man från att Centerns mångfaldssatsning slagit fel, att Centern gjort bort sig. Men det är den omvända analysen som är den väsentliga, islamismen försöker flytta fram positionerna med alla till buds stående medel. Överallt. Att det blev Centern och en tingsrätt i Solna denna gång är helt underordnat i betydelse. Denna kraft kommer att fortsätta verka precis överallt där en dörr står på glänt, t.ex. bygga minareter med böneutrop, inrättande av koranskolor e.t.c. Det medierna borde titta på är de bakomliggande krafterna. Vilka är de som verkar i Sverige och var i arabvärlden finns deras finansiering och ideologiska vägledning.

   Svara
   • elina

     /  03/08/2018

    Inget att tillägga. Vi har släppt blivande härskare in i landet och våra nuvarande kallar visselblåsarna för rasister.

    Svara
   • Senior

     /  03/08/2018

    Precis så.

    Svara
   • Senior

     /  03/08/2018

    Jag är dock av den åsikten att det alltid gått till på detta vis:

    3 steg fram och 1 tillbaka (valår)
    3 steg fram och 1 tillbaka (valår)

    Skillnaden är bara att det nu har gått så långt att influenserna börjar bli påtagliga.
    Det spelar ingen roll att de får backa ett steg när det är valår så länge totalen innebär två steg framåt.

    Just detta är ju ett typexempel:
    Hon var ju på tapeten redan för tio år sedan. De backade då ett steg för att därefter återigen, denna gång mer diskret, ta två steg framåt.

    Svara
 13. G

   /  03/07/2018

  ”Våren 2017 sade Stefan Löfven: ”Har man fått avslag ska man lämna landet”. Mindre än ett år efter det uttalandet presenterar hans regering en satsning på 360 miljoner kronor för boenden – bland annat för de som fått utvisningsbeslut.

  360 miljoner kronor, eller 120 miljoner kronor per år i tre år, avsätter regeringen till att ge husrum åt ensamkommande, ofta med utvisningsbeslut, uppger Dagens Nyheter. Sex olika organisationer, bland dem Röda korset, Rädda barnen och Stadsmissionen, delar på bidraget.”
  https://nyheteridag.se/regeringen-lagger-360-miljoner-pa-boenden-at-ensamkommande-barn-med-utvisningsbeslut/

  Svara
  • G

    /  03/08/2018

   Bengtsson: Kommunikationsdirektör Migrationsverket

   Svara
   • Senior

     /  03/08/2018

    …..Ett steg tillbaka, sedan tre steg framåt…..

    Svara
  • G

    /  03/08/2018

   Samtidigt på andra håll…

   ”Beslutet: 400 miljoner ska sparas på tre år

   331 miljoner ska sparas ute i enheterna inom region Östergötland i år. Det står klart efter att regionstyrelsen idag tog beslut.

   Det betyder bland annat anställningsstopp för administrativ personal o översyn av tidsbegränsade anställningar.

   Under en treårsperiod ska landstinget spara närmare 400 miljoner kronor enligt det förslag som lagts fram av koalitionen, där Socialdemokraterna, Miljöpartiet, Liberalerna och Centern ingår.

   Vänsterpartiet röstade emot förslaget.

   – Vi är väldigt upprörda över dessa nedskärningar, säger Emil Broberg (V), gruppledare för Vänsterpartiet i regionen, i ett uttalande. Detta kommer att leda till att färre östgötar kan få den vård de har behov av och en redan pressad personal kommer att pressas ännu mer.”
   https://www.svt.se/nyheter/lokalt/ost/historiskt-stora-besparingar

   Svara
  • elina

    /  03/08/2018

   Jag skulle gärna ha lite av de pengarna.
   Min sjuka sambo skall nu flytta till ett boende, men hoppsan hans pension räckte inte till avgiften. Där lägger man inte en miljon i året för honom utan tar hela pensionen. Han har arbetat från 16-till 78 år dock deltid de sista fem åren och en del ideellt.
   Ni får väl söka bidrag, sa Kommunen.
   Så förnedrande för en som har arbetat hela livet, noll sjukdagar under arbetstiden och har utbildat sig med sparade pengar. Men han är ju bara en gammal svensk vit man härstammande från valloner, inte så noga med hans välmående. Han borde kanske räknas som invandrare och få sitt boende och vård för en femtilapp?
   Tänker ni pensionera er och bli sedan sjuka? Haha, det var nog inte något för Samhället att ta hand om.
   Underskriver som grinig och deprimerad.

   Svara
   • Jag sympatiserar med er till 100%
    Ni har all rätt att få all hjälp ni behöver på ålderns höst!

    Svara
    • elina

      /  03/08/2018

     Tack. Har laddat hem ”tiggeriblanketten” men det tar mot.

     Svara
 14. G

   /  03/07/2018

  ”Skrev att afghaner har homosex – åtalas

  Mannen kommenterade på Facebook skriverierna om afghanska så kallade flyktingbarn som gruppvåldtar varandra. Nu åtalas han för hets mot folkgrupp – både mot afghaner och homosexuella.”
  http://www.friatider.se/skrev-att-afghaner-har-homosex-talas

  Svara
  • weasel

    /  03/07/2018

   Det börjar bli dags att polisanmäla varenda MSM-journalist för HMF så fort minsta lilla tillfälle ges.

   ”Under drygt ett år har 15 ensamkommande pojkar från Afghanistan dömts för gruppvåldtäkter på andra pojkar i Sverige. Hur kommer det sig att vissa unga från Afghanistan förgriper sig på pojkar?”

   Om jag skriver ovanstående och de där imbecilla idioterna i ”näthatsgranskaren” ser det så anmäler dom mig direkt- och förmodligen skulle jag få typ 8.000 i böter för ”hets mot folkgrupp”
   Men nu är det skrivet av Frida Björk på SVT .

   Jag skulle vilja uppmana alla att skriva följande på varenda forum ;

   Det finns en koppling mellan pojkvåldtäkter och Afghanistan.
   Pojkvåldtäkter är en tradition som finns på vissa håll i Afghanistan.
   Det är ett fenomen som är utbrett i Afghanistan.
   Det ena kallas för pojklekar. Då är det unga män och pojkar som är med varandra. Kvinnor har inte en plats i det offentliga rummet, då finns det en längtan efter det motsatta könet och då är man med varandra.
   Det andra kallas ”dansande pojkar”. Då köper rika affärsmän och krigsherrar pojkar som är 10-12 år gamla för att underhålla på bröllop och privata fester i kvinnokläder. Efter festerna våldtas pojkarna.

   Om sedan ”näthatsgranskaren” polisanmäler er så är det bara att säga åt dom att även polisanmäla den afghanska integrationsarbetaren Mustafa Panshiri för …Hets mot sin egen folkgrupp.

   https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/svt-granskar-overgrepp-bland-ensamkommande

   Svara
   • Casey Jones

     /  03/08/2018

    Kanske vore dags att organisera sig köra en ”planka.nu”. Alltså att man betalar en hundralapp var och gör det som är olagligt, i det här fallet skriver ”hatkommentarer”, och åker man dit så får man böterna betalda… Går tillräckligt många med så har dom ingen möjlighet att komma åt folk. Undrar om det skulle funka?

    Svara
    • weasel

      /  03/08/2018

     Ett bra förslag.
     Jag skulle gå med direkt.

     Svara
 15. G

   /  03/07/2018

  ”#jagärhär mobiliseras för att ”dämpa ilskan” efter avslöjandet om shariadom

  Facebookgruppen #jagärhär har mobiliserats för att ”dämpa ilskan” efter den ”shariadom” som avslöjades av tidningen The Local i fredags. Det uppmärksammar journalisten Christian Palme på Facebook.

  Christian Palme, som jobbat som journalist i 28 år på bland annat Dagens Nyheter, Svenska Dagbladet och Sveriges Radio, kallar i ett Facebookinlägg #jagärhär för ”regeringens egen trollfabrik”.”
  https://samnytt.se/jagarhar-mobiliseras-for-att-dampa-ilskan-efter-avslojandet-om-shariadom/

  Svara
  • Passande benämning. #jagärhär ÄR en djävla trollfabrik och borde inte vara inärheten av politikerna.

   Och ilskan efter shariadomen borde inte dämpas, den borde nyttjas!

   Svara
   • Senior

     /  03/08/2018

    Och med tanke på att de får statligt stöd av regeringen så, Ja, den korrekta termen torde vara just ”regeringens egen trollfabrik”.

    Svara
 16. weasel

   /  03/07/2018

  ”Det blev alltså en artikel i Expressen. Ni får googla upp den själva.”

  Nej tack, jag tror att jag står över… :/

  Svara
 17. G

   /  03/07/2018

  ”Aftonbladet tog åt sig äran för The Locals avslöjande om shariadom
  ..[..]..
  Expressen och TT creddar The Local i sina artiklar om shariadomen medan Aftonbladets systertidning Svenska Dagbladet och Sveriges Television hänvisar till Aftonbladet, trots James Savage påstötningar.

  Svenska Dagbladet och Sveriges Television är två av fyra medier som får extra mycket skattepengar för att bekämpa falska nyheter under valrörelsen. Att credda en redaktion som gjort ett avslöjande anses vara en viktig etisk princip för seriösa journalister.

  Daniel Swedin har efter påpekande tagit bort formuleringen ”Aftonbladet kunde avslöja i helgen” från sin ledarartikel. Istället skriver man nu att ”Aftonbladet kunde berätta i helgen”, utan att The Local creddas för avslöjandet.

  Samhällsnytt har försökt nå Daniel Swedin för kommentar. Han skriver på Twitter att han ”missat” att det inte var Aftonbladet som låg bakom avslöjandet.”
  https://samnytt.se/aftonbladet-tog-at-sig-aran-for-the-locals-avslojande-om-shariadom/

  Svara
 18. G

   /  03/07/2018

  ”GRANSKNING: Tidningen Arbetaren lurade till sig hundratusentals skattekronor i presstöd

  Siffror i tidningens årsredovisningar visar på att en del av deras prenumerationer kan vara falska. Den betalda upplagan används som ett underlag för statligt presstöd som utgör hela 70% av Arbetarens budget. Samhällsnytts granskning visar att tidningen sannolikt lurade till sig hundratusentals kronor i presstöd och – möjligtvis – inte hade rätt till presstöd alls. ”Detta kan vara brottsligt”, kommenterar en vice chefsåklagare till Samhällsnytt. Tidningens chefredaktör Toivo Jokkala vars underskrift står på ansökningshandlingar om presstöd vägrar att kommentera uppgifterna.”
  https://samnytt.se/granskning-tidningen-arbetaren-lurade-till-sig-hundratusentals-skattekronor-i-presstod/

  Svara
  • Ivar L

    /  03/08/2018

   Även ETC har väl arbetat med likartade metoder (falska lokalredaktioner) för att tillskansa sig mer presstöd? Fast i detta fall verkar det varit brottsligt, ETC hamnar i gråzonen vad jag förstår.

   Svara
   • Senior

     /  03/08/2018

    Uvell har gjort en läsvärd genomgång av ETC.

    Svara
 19. Jamen folk vill ju veta sånt här jue! Det finns ett blödande allmänintresse för mens!

  PEPP PEPP!

  Och imorgon är det ”internationella kvinnodagen”, så då är det ÄNNU mer trams i media än alla andra dagar…

  Svara
 20. G

   /  03/08/2018

  Svara
 21. G

   /  03/08/2018

  Svara
 22. G

   /  03/08/2018

  ”Näthatsgranskarens lögner om Linköpings Universitet

  Granskningen av Näthatsgranskaren går vidare. Nu kan Katerina Magasin avslöja att ansökan till MUCF – Myndigheten för Ungdoms- och Civilsamhällesfrågor – innehåller en ren lögn. Det handlar om samarbetet med Linköpings universitet, där en av förgrundsfigurerna hos Näthatsgranskaren, Tomas Åberg, säger sig ingå i ett forskningsprojekt. Något sådant forskningsprojekt finns dock inte, visar uppgifter från Linköpings universitet.”
  http://katerinamagasin.se/nathatsgranskarens-logner-om-linkopings-universitet/

  Svara
 23. G

   /  03/08/2018

  Svara
 24. G

   /  03/08/2018

  Svara
  • Ivar L

    /  03/08/2018

   Vad skönt för Banke. Jag var lite orolig att han skulle bli arbetslös nu när asylströmmen minskat en aning. Så då har båda Schibstedt-tidningarna var sin vänsterman som ”rättsexpert”. SvD har ju Schultz som har ungefär samma åsiktspaket som Banke. Härligt med mångfald i media.

   Svara
 25. G

   /  03/08/2018

  Svara
  • Senior

    /  03/08/2018

   …… för att sedan efter valet återgå till sin agenda, eller ”somna om” för de som inte tror att detta är en medveten strategi….

   Jag hoppas innerligt att väljarna inte är lika naiva längre och tror på skiten.

   Svara
   • Ivar L

     /  03/08/2018

    Undrar om Ulf Bjereld informerar islamistorganisationerna att det bara är tomt prat så de i sin tur kan uppmana sina medlemmar att fortsätta rösta på S?

    Svara
    • Senior

      /  03/08/2018

     Vänta du bara, så fort de är uppe i såpass stort antal av befolkningen, vilket verkar gå ganska snabbt, (runt 2030 skulle jag tro, om de inte lyckas infiltrera eller med våld övertagit innan dess) så kommer de att veva igång sitt eget islamistiska parti, och sossarna kommer över an natt att tappa rösterna från den 20-25% av befolkningen som dessa då utgör.

     Svara
 26. G

   /  03/08/2018

  ”Neuding: Besluten som tog terrorn hit

  För bara ett decennium sedan hade ett terrorhot av dagens omfattning avfärdats som ett skräckscenario. Men även de mest omtumlande förändringarna i ett samhälle leder förr eller senare till ett nytt normaltillstånd. Rättegången mot Rahmat Akilov fortsätter denna vecka. Men verkligt ansvarsutkrävande efter morden på Drottninggatan förutsätter att vi minns ett annat Sverige.”
  https://kvartal.se/kommentar/z1e0nu06dgj5t5e64gmqpmhltcpxx0

  Svara
  • Senior

    /  03/08/2018

   Personligen får jag intrycket att de får en fristad här i Sverige, precis som terroristerna på 70-talet fick. (både från mellanöstern och europa). Det finns en fördel med att ”låta dem hållas” med sina planeringar i Sverige under förutsättning att vi själva därmed förskonas.

   Då kan man diskret hålla koll på dem, tex. avlyssna dem när de tror att de sitter trygga och planerar sina dåd för övriga världen. Då har man fått en möjlighet att kunna förvarna övriga länder när planerna blivit så pass konkreta att man vet var, när, hur.

   Jag kan tycka att myndigheterna faktiskt var väldigt snabba och effektiva när det väl gällde nu senast med Akilov.

   I ett rättssamhälle är ju dilemmat att man ju inte kan fängsla eller haffa folk i förebyggande syfte, vilket gör att man måste agera väldigt snabbt när det väl går från fantasi/teori till praktisk handling.

   Det är ju inte förbjudet att planera ett terrordåd i tanken, då skulle ju varenda bok eller film som handlar om terrordåd bli förbjuden när författaren funderar ut scenariot.

   Om vissa myndigheter däremot sitter med örat mot väggen och lyssnar kan man ju faktiskt slappna av och släppa saken när personen/personerna ifråga tar luntan till förläggaren, eller agera snabbt när personen ifråga stjäl en lastbil….

   Svara
   • Senior

     /  03/08/2018

    ….. Vilket är något helt annat än att släppa in dem i politiken i civilsamhället, eller att legitimera dem som ”mångkultur”….

    Svara
 27. G

   /  03/08/2018

  Svara
  • G

    /  03/08/2018

   Svara
   • elina

     /  03/08/2018

    Det är ett litet steg i större sammanhang. Nej, det pågår ingen islamisering i Sverige, inte.

    Svara
  • Opie

    /  03/09/2018

   Det blir knappast ngt sommarjobb i hijab. Personligen har jag börjat med aktiv diskriminering när jag rekryterar. Alla babbar, hens och vänstertomtar åker i papperskorgen direkt. Sociala medier är ypperligt för att skaffa sig en bild bortom cvs. Ofta gör dock feministkucksen det enkelt för mig då de inte ens i sina anskningshandlingar kan avhålla sig från sitt politiserade språkbruk, ”en” och ”hen”.

   Svara
 28. G

   /  03/08/2018

  Svara
 29. G

   /  03/08/2018

  Svara
 30. G

   /  03/08/2018

  Svara
  • Ivar L

    /  03/08/2018

   Den jämförelsen håller inte. Det är inte alls samma sak eftersom spermautsöndring förutsätter en sexuell akt. Något som antyder pedofili i samband med barn. Kiss, bajs, snor, spott, svett, näsblod är däremot giltiga jämförelser.

   Svara
   • Grodan Boll

     /  03/08/2018

    Pollution (Sv).
    och eftersom allt handlar om makt, narrativ och normerande verkan plockar jag även med samma ord, fast på engelska:
    Pollution (En).

    ”Mäns kön har alltid setts som smutsiga!”
    ”Samhället hatar män för deras helt naturliga kroppsvätskor!”
    Etc.

    Svara
   • Senior

     /  03/08/2018

    Har du sett tavlan?
    Gå in i artikeln och titta på den.

    En tavla gjord av en 4,5 åring ur det perspektivet, med den såpass av verkligheten överensstämmande likhet anser jag också antyder pedofili, och om det nu skulle vara modern som avbildats, incestuös pedofili.

    Eller så har han vid 4,5 års ålder fått alldeles för fria tyglar med internet.

    Eller så är det hela fakenews: någon annan har målat tavlan och lurat pojken att hävda att han gjort det.

    Hoppas innerligt på det sistnämnda, övriga alternativen ovan kan jag tycka utan tvekan borde föranleda en orosanmälan till det sociala…. Den sista med viss tvekan, även om den också antyder ett onormalt högt intresse att pracka på en 4,5 åring…

    Svara
 31. G

   /  03/08/2018

  Svara
  • Skeptisk

    /  03/08/2018

   Tänk att samtliga tjejer av helt fri vilja valt att uttrycka sin egen identitet genom det fria valet att ta på hijab. Så normbrytande härligt…

   Svara
  • Ivar L

    /  03/08/2018

   Vad negativ Bengt är. Snart har de alla assimilerats, slängt slöjan blivit raketingenjörer och åker skidor i Åre på sportlovet. Alla vill ju bli svenskar!

   Svara
 32. G

   /  03/08/2018

  ”Omar: Sveriges Unga Muslimer och jihadismen i Syrien”
  https://detgodasamhallet.com/2018/03/07/sveriges-unga-muslimer-och-jihadismen-i-syrien/

  Svara
  • G

    /  03/08/2018

   Denna passar bra här då tjommen nämns i blogginlägget ovan…

   Svara
   • weasel

     /  03/08/2018

    Man får nog leta i NMR för att lyckas hitta någon som är lika besatt av hudfärg som antirasisten Rashid Musa :/

    Svara
 33. MiT

   /  03/08/2018

  Svara
  • G

    /  03/08/2018

   Hahaha, det går bra för Jonas nu!

   Så här beskriver Zandra sig: ”Psykradikal drogrationell feministfitta”

   Svara
   • Frida Gustavlin

     /  03/08/2018

    Hon har ju rätt, män har inget att göra i feministiska sekter.

    Svara
    • Senior

      /  03/08/2018

     Ja, och diagnosen verkar hon att ha fått till hyfsat också i sin beskrivning av sig själv.

     Tyder på något så ovanligt bland dessa som en viss självinsikt, även om självmedicineringen kan ifrågasättas. 🙂

     Svara
 34. MiT

   /  03/08/2018

  Svara
 35. MiT

   /  03/08/2018

  Svara
 36. MiT

   /  03/08/2018

  Svara
 37. MiT

   /  03/08/2018

  Svara
  • Grodan Boll

    /  03/08/2018

   Ser relativt vitt, snippigt och lättkränkt ut i den troppen.

   Svara
  • Senior

    /  03/08/2018

   Metoo tappade det helt när Guillou kallade det för ”revolution”, vilket nog var vad vänstern och dess företrädare som blåst upp det och haussat det hade förhoppningen om att det skulle bli.

   Det blev illa nog dock, med ett pöbelvälde som fick vissa politiska motståndare avsatta helt utan rättssäkerhet.

   Svara
 38. MiT

   /  03/08/2018

  Svara
 39. G

   /  03/08/2018

  ”Finland: ”I Frankrike fick nästan 80 procent av irakierna asyl år 2016, i Finland endast 20 procent.”

  Ur artikeln:…

  I Frankrike fick nästan 80 procent av irakierna asyl år 2016, i Finland endast 20 procent.

  Sedan 2015 har över sextusen asylsökande försvunnit från asylsystemet i Finland. Polisen vet att ungefär hälften av dem har begett sig till Europa. Då de inte har fått asyl i Finland har de rest vidare till ett annat EU-land i hopp om att få stanna där.

  I en stad i Frankrike finns ett trettiotal irakier som har fått negativt asylbeslut i Finland. De hoppas kunna lämna in en ny asylansökan i Frankrike. De har tagit tåg och buss samma väg som de kom till Finland. Först över gränsen från Torneå till Haparanda, sen vidare söderut genom Sverige och Danmark.
  ..[..]..
  I artikeln rapporteras också om det som nu vuxit fram: ett system för asylsökande med avslag att lämna Finland:…

  Hjälparbetare och aktivister i Finland som tidigare hjälpt asylsökande med mat, husrum och rättsprocesserna hjälper dem allt oftare numera med att komma bort från Finland för att försöka få asyl i ett annat europeiskt land.

  – Nu i dagarna är det tre stycken som är på väg. Vi är många som har samlat in pengar åt dem och det finns några irakier här som hjälper med researrangemangen. De har koll på rutten, på vilka bussar och tåg det lönar sig att resa med. De ritar kartor åt dem så att de hittar rätt. Det här ger dem som har fått negativt asylsbelut i Finland nytt hopp. Hopp om att det någonstans finns ett land som kanske vill ha dem.”
  http://meritwager.nu/allmant/finland-i-frankrike-fick-nastan-80-procent-av-irakierna-asyl-ar-2016-i-finland-endast-20-procent/
  https://svenska.yle.fi/artikel/2018/03/04/irakier-lamnar-finland-for-frankrike-de-vill-inte-hora-talas-om-finland-langre

  Svara
  • G

    /  03/08/2018

   2015…

   ”Hundreds of predominantly Iraqi migrants who have travelled through Europe to reach Finland are turning back, saying they don’t want to stay in the sparsely-populated country on Europe’s northern frontier because it’s too cold and boring.
   …..
   You can tell the world I hate Finland. It’s too cold, there’s no tea, no restaurants, no bars, nobody on the streets, only cars,” 22-year-old Muhammed told AFP in Tornio, as the mercury struggled to inch above 10 degrees Celsius (50 Fahrenheit) on a recent blustery grey day.

   He had already travelled from Tornio to the capital Helsinki almost 750 kilometres (465 miles) south, and then back up to the Tornio border again to return to Sweden.”
   https://www.yahoo.com/news/finlands-no-good-disappointed-migrants-turn-back-152042061.html

   Svara
   • Ivar L

     /  03/08/2018

    Disappointed?
    Flyr de inte för sina liv? Ingen människa som räddats till livet är väl besviken?

    Svara
 40. G

   /  03/08/2018

  Sverige kan utvisa många fler asylsökare som fått avslag – och det borde vi göra.

  Svara
  • Senior

    /  03/08/2018

   ”Sverige kan utvisa många fler asylsökare som fått avslag – och det borde vi göra.”

   ja, typ alla.

   Hur vore det om vår kloka statsminister istället för att lägga flera hundra miljoner på härbärge åt dem som stannar olagligt, istället satsade pengarna på polisenväsendet för att kunna verkställa sina egna beslut och lagar?

   En regering som försöker kringgå sina egna lagar.
   Vad skickar detta för signaler till folket?

   Detta är ju helt j*vla sinnessjukt.
   -Och inte ett ord om denna enorma dissonans i media!

   Näru, nu har socialisterna visat sitt rätta ansikte även i sverige.
   Tjuvar och bedragare.

   Svara
   • Senior

     /  03/08/2018

    ….Men vill man destabilisera ett land så fungerar det ju, fortsätt i denna takt på detta vis i ett år till, så kommer även en sådan som jag att se en Rysk intervention och ockupation av Sverige som rena befrielsen…

    Svara
 41. G

   /  03/08/2018

  ”Kvinnliga biljettkontrollanter anmäler sexuella trakasserier av arbetsledare.”
  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/kvinnliga-biljettkontrollanter-utsatta-for-sexuella-trakasserier-av-arbetsledare

  Svara
 42. G

   /  03/08/2018

  ”Hon arbetar i mansdominerad bransch

  Sverige ska vara ett av världens mest jämställda land. Men samtidigt är det en lång väg att vandra innan kvinnor i mansdominerade yrken ses som lika kompetenta som män.
  Möt en kvinna som brutit normen när hon gjorde sitt yrkesval.”
  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/norrbotten/hon-arbetar-i-mansdominerad-bransch

  Svara
 43. G

   /  03/08/2018

  ”Så mår svensk jämställdhet

  #Metoo och stora lönegap. Hur mår egentligen svensk jämställdhet? Vi frågade genusforskaren Anneli Häyrén, lagom till den internationella kvinnodagen.”
  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/uppsala/sa-mar-svensk-jamstalldhet

  Svara
  • G

    /  03/08/2018

   ”Genusforskaren: Vi måste diskutera mäns privilegier”

   Svara
 44. Pether

   /  03/08/2018

  Tur den e textad.

  Svara
  • Ivar L

    /  03/08/2018

   Den där var ju otroligt rolig faktiskt! Ingen risk att den visas i SVT direkt.

   Svara
  • Hela Danmark skrattar åt tokiga Sverige!
   Filmen är från ett danskt humorprogram.

   Svara
 45. Gorby

   /  03/08/2018

  Svara
  • G

    /  03/08/2018

   Dessa stollar säger sig vara ”demokratiska politiker” som värnar yttrandefriheten, åsiktsfriheten och allt vi ska vara stolta över, pffft, knappast.

   Svara
 46. G

   /  03/08/2018

  ”Utbildningsministers falska fakta – utrikesfödda grundskoleelever utan examen ökar dramatiskt
  ..[..]..
  Det finns skäl att vara fundersam över utbildningsministerns verklighetsbild. Skolverkets faktadatabas motsäger alla de påståenden som utbildningsministern låter göra gällande som sanna.

  Alla siffror pekar i fel riktning förutom för de svenskfödda med svenskfödda föräldrar.”
  https://ledarsidorna.se/2018/03/utbildningsministers-falska-fakta-utrikesfodda-grundskoleelever-utan-examen-okar-dramatiskt/

  Här är fakta.
  Nej, det är det inte.
  Jo det är fakta.
  Nej, detta är inte verklighet, du drömmer gröna fluffiga drömmar efter att ha rökt svamp.
  Ja det är sant, men om jag skriver en debattartikel med fake news så kanske det kan bli verklighet i framtiden, verkligheten är inte som jag vill att den ska vara.
  Nej det har du helt rätt i, men det är ingen nyheten, du är MP och ingenting i verkligheten är som du vill att det ska vara, varken när det kommer till miljön, skolresultat eller åldern på afghanska män som du så gärna vill ska vara yngre i verkligheten. Listan med vad du vill att verkligheten borde vara är lång. Det är fan dags att du accepterar den kalla verkligheten så som den är rakt upp och ner. Kan du göra det?
  Nej.

  Svara
 47. G

   /  03/08/2018

  Yippie! Nu Rättviseförmedlingen i SVT och pratar om hur få kvinnor som skrivit artiklar på Wikipedia och om hur få av artiklarna som handlar om kvinnor.

  Svara
  • Senior

    /  03/08/2018

   Jahaja, snart får ytterligare en aktivistgrupp, en trollarmé, på yttersta vänstern statliga medel kastade efter sig för att på heltid sitta och skriva i wikipedia.

   -Något som jag fått för mig idag står var och en fritt att göra på eget initiativ?

   Svara
 48. G

   /  03/08/2018

  Svara
 49. G

   /  03/08/2018

  Svara
  • Pether

    /  03/08/2018

   Kanske för att de går hem innan tre, men men…

   Svara
  • Skeptisk

    /  03/08/2018

   Möjligen i en planekonomi där löner sätts centralt och inte styrs av bransch, risk, svårighetsgrad etc etc.
   Men vi lever inte i en planekonomi.

   Svara
 50. Ivar L

   /  03/08/2018

  Detta är tyvärr bakom betalvägg men jag vill i vart fall länka och citera lite eftersom det är så viktigt och det diskuteras så oerhört lite i media.
  Att döma av Ola Wongs artikel i SvD tar inom kort Kina ett stort kliv tillbaka ur demokratisynpunkt och återvänder till en politisk ordning som Ola kallar för leninism och som påminner om Maos Kina. Det är en skrämmande utveckling som får Trumptramset att framstå som naivt över alla gränser. Om våra journalister är rädda för Trump så borde de nog vara mer rädda, oerhört mycket mer rädda, för vad utvecklingen i Kina betyder på sikt. Inte minst med tanke på det ägande kina utövar i Västvärlden, den militära satsning de gör och hur beroende vi gjort oss av deras produktionsapparat.

  ”Mandatperioderna. Begränsningen till två mandatperioder på sammanlagt tio år för president och vicepresident hävs. Det öppnar vägen för att Xi [Jinping] kan potentiellt sitta resten av livet på enpartistatens tre viktigaste poster, som ledare för Partiet, Militären och Staten. ”

  ”efter decennier av reform-era vänder Xi på klacken. Kärnan i Xi Jinpings budskap är att partiet är alltid i kontroll, överallt, i det privata, statliga och civila. Det är en uppgraderad leninism med ett hårt centraliserat elitparti och marknadsförs som ett överlägset alternativ till kaotisk västerländsk demokrati.”

  ”Partiets Centrala Disciplininspektion bildar en ny organisation, Nationella övervakningskommissionen. De kommer att utreda och straffa utanför rättsystemet inte bara 88 miljoner partimedlemmar utan också alla statsanställda, såsom universitetsanställda och journalister, för ekonomiska brott och avvikelser från partilinjen. Redan idag sker partiets korruptionsutredningar med tortyr och utanför rättssystem. Den nya lagen skulle innebära ett stort avbräck för den formella separationen mellan parti och rättsystem.”

  ”Om Xi väljer en dålig politik finns det ingenting som kan stoppa honom. Och ingenting i Kinas värld – inklusive kinesiska bolag och intressen i Sverige – är oberoende från Xi.”

  https://www.svd.se/blir-evigt-allsmaktig–kan-bryta-kinas-reform-era/av/ola-wong

  PS Samtidigt som dessa viktiga världsnyheter och analyser får en undanskymd plats i tidningen så är det flera uppslag fulla med meningslösa kvinnodagsartiklar som är karbonkopior på artiklar som skrivits om och om igen vareviga år. Det är lite tra-la-la-la hålla för öronen och blunda över alltihop. Tragiskt.

  Xi Jinping bockar och bugar över att vi tittar bort och låtsas som det regnar.

  Svara
  • Rikard

    /  03/08/2018

   Hej.

   Kloka ord från Ola Wong och bra att du uppmärksammar detta samt sätter det i relation till hur Trump används som en ursäkt för journalistisk okunnighet. Det är inte utan att man undrar om det inte är så att just lathet och okunnighet är en förutsättning för yrket journalist?

   Vem som helst som läser ett par tweets från Trump kan slänga ihop en text om hur hemsk han är, men en utredande analys med argumenterande spekulation re: Kina och Xi Jinping, kontrasten mot Deng Xiaoping, och varför man efter Mao inte ville ha en ny kejsare på livstid med personkult och allt (för att inte tala om handel, militära frågor, och annat komplicerat) kräver rejäla studier och förkunskaper.

   Jag hoppas Hans Li-Engnell på Fristad-boggen tar upp detta då han brukar vara påläst på Kina.

   Om vi nu är i en era av kinesisk nationalism (vilket vi verkar vara) parad med expansionspolitik och därtill ett Kina med en ekonomisk-logistisk buffert för mer hårdhänt realpolitik så sr det värre ut än någonsin sedan ca 1980 rent säkerhetspolitiskt. Förhoppningsvis får vi europeiska och amerikanska ledare som kan manipulera fram en konflikt mellan Kina och MENA/islam – humanitärt hänsynslöst tyckande tycker även jag, men (utrikes)politik är alltid en fråga om hur man får andra att spendera sina resurser på konflikter man själv tjänar på.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, fd lärare

   Svara
  • Senior

    /  03/08/2018

   Precis så.
   Och Kineserna vill öppna en ny storhamn i Lysekil
   Där kan vi tala om att de får inflytande.
   Samtidigt har de Svenska kommunisterna bäddat för det genom att strejka sönder hamnen i Göteborg.

   Svara
 51. Klickbete. De vet att, med rätta, hånas, skrattas och ifrågasättas på ”sociala medier” så de hänger medvetet ut denna galna tant. Kanske kan de till och med få en uppföljare om hur hon blivit megamobbad och Expressen såklart spelar upprörda, trots att de fått precis de reaktionerna de velat ha.

  Mvh
  Cynisk herre.

  Svara
 52. MiT

   /  03/08/2018

  Svara
  • Senior

    /  03/08/2018

   Skulle kunna vara det:

   Tittar man på 4,5 åringens teckning kan man ana vissa likheter gällande hyllan som tydligt syns ovanför busken jämfört med den på bilda med hunden… :´-D

   Svara
 53. MiT

   /  03/08/2018

  Svara
  • Senior

    /  03/08/2018

   Jag repeterar min tidigare kommentar:

   Metoo tappade det helt när Guillou kallade det för ”revolution”, vilket nog var vad vänstern och dess företrädare som blåst upp det och haussat det hade förhoppningen om att det skulle bli.

   Det blev illa nog dock, med ett pöbelvälde som fick vissa politiska motståndare avsatta helt utan rättssäkerhet.

   Svara
   • Melmac

     /  03/08/2018

    Såg du UG om Christer Pettersson? När Guillou intervjuades om sin övertygelse att det var CP som mördade Palme. Oavsett vad man själv tycker så får man en riktig insikt hur en lönnfet gåsleverproletär beter sig. När journalisten säger att han har bevis för att utredningsarbetet var manipulerat så säger fanskapet att det tror han inte på. Men jag har bevis. Det tror jag inte på.

    En vidrig egocentrisk människa!

    Svara
    • Senior

      /  03/08/2018

     Högst medveten strategi.
     Exakt samma taktik har förr exemplifierats på denna blogg.
     Även den präst som avslöjades som stasi agent agerade enligt samma regelbok när han ertappades.
     Så gjorde även den socialistiske journalist som gick under täcknamnet König i Stasis rullor.

     Läs mer om denna strategi här:

     https://tankaromib.wordpress.com/2011/09/18/konig-anvander-sig-av-en-for-vanstern-kand-mediestrategi/

     Svara
     • Tack för den länken! Mycket läsvärd!

     • Senior

       /  03/09/2018

      Hela den bloggen borde läsas kronologiskt från ”pärm till pärm”.

      Det finns ytterligare kännetecken, bl.a. som KGB-agenten gjorde för att få boken om honom indragen.
      Detta är att leta reda på små felaktigheter, i hans fall ett betyg, för att dra uppmärksamheten från det graverande: det faktum att han var avlönad av KGB.

      Felaktigheten, den lilla oväsentliga detaljen varmed han omyndigförklade författaren och ifrågasatte hela bokens existens, vilket han dessutom lyckades med var att författaren felaktigt skrivit att att terminsbetyg var ett avgångsbetyg.
      -Eller om det möjligen var tvärtom.

      Vi har även sett detta här tidigare, små stavfel och annat, som egentligen är oväsentligt och utan påverkan på avsikten med inlägg förstoras och ges proportioner så att den graverande delen som författaren till inlägget försöker få fram bortses och hamnar i skymundan.

      Jag säger egentligen inget om deras existens i kommentarsfält och övrigt på internet, vi har yttrandefrihet i landet. Det gäller även politiska trollarméer och inflytelseagenter. Men det kan vara bra att veta vilka man har att göra med och vad deras syfte är med sin inblandning på olika forum. -Och hur man på deras sätt att agera känner igen dem.

      Vi har en till här som konsekvent sätter nertumme på allt hans meningsmotståndare skriver, men jag misstänker att vederbörande aktivt kommenterar ytterst sällan nu. Framförallt inte sedan avslöjandet av de socialdemokratiska trollen häromsistens.

      Ganska sannolikt en periodare som bara gör det när han är full och dum. 😉

 54. Melmac

   /  03/08/2018

  Av rubriken kan man tro att killen tog med sin en liten burka av mens och målade tavlan med det som färg. Men så tokigt kan det väl aldrig bli…….?

  Svara
  • Senior

    /  03/08/2018

   Nä, i texten står det ”om” inte ”av”.

   Liten men väldigt betydelsefull skillnad.
   Möjligen ett medvetet misstag av rubriksättaren för att öka klick…

   Svara
 55. Melmac

   /  03/08/2018

  Det här är faktiskt humor, Socialisten försöker ställa in sin hos kvinnorna och feministerna:
  https://www.svt.se/nyheter/utrikes/har-mansplainar-corbyn-for-may

  Två av G.B.’s mest misslyckade politiker.

  Svara
 56. Tomas Fritiofsson

   /  03/09/2018

  väntar med spänning på lilla eva som vill måla lite med pappas sperma
  å en härlig normkritisk artikel om det

  Svara
 1. Smått och gott från 2018, del 2 | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: