Kvoterad humor

Vet inte annars vad man ska kalla det faktiskt? Det är Knyckare i P3 som ger prov på fantastisk feministisk humor

kvoteradhumor

Nu är sidan borttagen men programmet går att lyssna på fortfarande, bara välj det från 15 december, lyssna och njut.

Kvoterad humor då? Jo Knyckare tror att killar bara kan traska in på någon redaktion för att få allt de vill medan de stackars tjejerna inte får göra något alls och vill kvotera in kvinnor i humorbranschen.

Nu vet vi ju i alla fall varför Knyckare vill bli inkvoterad…

Men det är ju så här det är på P3, Kakan är ju kvar där antar jag?

p3feminism

Och vi vet ju varför P3 är som det är…

MVH

MiT

Föregående inlägg
Lämna en kommentar

85 kommentarer

  1. MiT

     /  12/16/2014

    Svara
    • Arpi har rätt, IMHO just för de orsakerna han nämner men också för att det vara bra att dels stå för det man säger och skriver och dels för att andra kan få se vilket tillhåll SR har blivit de senaste åren. Att ta bort texten var ett utmärkt prov på feghet och karaktärslöshet.

      Svara
      • wigwag

         /  12/16/2014

        Om man tycker det är osmakligt, och inte det minsta roligt, lista kända självmördare och raljera kring dem, vilket jag gör, främst för att det är respektlöst mot efterlevande och andra som kände och brydde sig om dessa bortgångna, så är det väl bara bra om P3 tagit till sig kritik och tagit bort listan. ”Knyckare” har agerat omdömeslöst och P3 har efter kritik reagerat på det. Bra gjort.

        Svara
        • Gusev

           /  12/16/2014

          Problemet är väl att de inte kunde se problematiken kring artikeln INNAN de publicerade och därefter när kritiken (oundvikligen) kom in så drar de bort artikeln och vågar inte stå för den.

          Alla människor med en halvt fungerande hjärna fattar att självmord inte är något man skämtar om, oavsett vad man tycker om personen i fråga.

          Svara
          • MJ

             /  12/17/2014

            Det beror väl på olika avstånd från själva självmordet?

            Jag har ju hört folk skämta om Hitlers självmord utan att någon i församlingen tagit illa vid sig, och även folk skämta om den där sekten som skulle åka med Haileys komet där hundratals begick självmord utan att någon brytt sig.

  2. xavier245

     /  12/16/2014

    Oj, kul. Saknar Ted Gärdestad och Robin Williams rent spontant sådär

    Svara
  3. MiT

     /  12/16/2014

    Svara
  4. Trolletplit

     /  12/16/2014

    Vilket hån. Undrar om någon kan ställas till svars?
    Pinsamt att era licenspengar går till propaganda som hånar män som tagit livet av sig. Ja jösses vad glad man är att man insåg vad mina licenspengar gick till förut och hann hoppa av propagandahjälpen för feminismen.

    Svara
    • michael

       /  12/16/2014

      Harry Martinsson var en vit man därför bestod hans liv av att åka runt på en räkmacka,att påstå något annat är en patriarkal härskarteknik.
      Att han tog sitt liv var bara en välgärning vilket SCUM manifestet fastslagit,på detta sätt så bereder män plats för mer kompetenta kvinnor.
      Knyckares liv som vit medelklasskvinna anställd av statligt finansierade SR är oändligt mycket värre än vad Martinsson någonsin kunnat uppleva,det vet alla som googlat patriarkatet.

      Svara
  5. Knyckars har ingen distans till det hon skriver, alltså blir det inte humoristiskt (sen blir det nog inte speciellt humoristiskt i något annat sammanhang heller) Det blir bara samma gamla feministiska mindrevärdeskomplex som vanligt. Ett problem är att alla som äger en radio tvingas finansiera hennes och sina P3 kollegors lön trots deras uppenbara könsrasistiska störning.

    Svara
  6. xavier245

     /  12/16/2014

    Jag håller ju med Arpi om att man borde få skriva vad man vill, även om jag kan reta mig lite på den stadsfinansierade delen, skulle kanske reta mig mer om jag betalade någon licens. Och kanske inte helt skulle uppskatta nazistpropaganda i svt. Retar mig ju något enormt på anmälnings och förbudshysterin som man ser hos många radfems och i apgruppen exempelvis så jag skulle känna mig väldigt hycklande om jag skulle anmäla något sånt. Till viss del tänker jag att den här typen av skoj, och även vissa nyheter24 artiklar förhoppningsvis gör att en del får upp ögonen för vad mycket av modern förvanskad feminism egentligen har blivit.

    Svara
  7. Vad tror ni oddsen är på att andra medier berättar om skandalen? Ungefär samma siffror som växelkursen rubel per euro kanske?

    Svara
    • Trolletplit

       /  12/16/2014

      Och så skrev DN om det. Du skulle ger mig ett högt odds så hade jag chansat och då vunnit allt.

      Svara
      • Skrev och skrev… ser inget om inskränkt vit kränkt kvinna eller rasist i texten. De epiteten brukar DN annars ha väldigt lätt att hitta fram till.

        Svara
  8. Att feminister använder ordet ”kränkt” felaktigt är ju helt normalt, men det här är fan extremt. Knyckare har uppenbarligen ingen som helst aning om vad det betyder. Det i sig hade nästan kunnat vara humor. 🙂

    Sen står det i texten att såväl Martinsson som Hemingway fått Nobels fredspris. Jag orkar inte kolla upp ifall det stämmer, men jag misstänker att Knyckare även där gör bort sig och att hon helt enkelt inte fattar att Nobels fredspris och Nobelpriset i litteratur faktiskt inte är samma sak…

    Svara
    • Anders/AV

       /  12/17/2014

      Uppenbart inte den mest vässade pennan i pennskrinet.

      Svara
  9. Problemet är ju som sagt distansen till det hon skriver. Det blir lite som när en inskränkt rasist drar ett skämt om invandrare, det kanske är roligt när en invandrad ståuppare gör det, men när det görs av en faktisk rasist blir det plötsligt inte lika roligt.

    Svara
  10. Leif

     /  12/16/2014

    När kommer den kvinnliga listan?

    Svara
    • Trolletplit

       /  12/16/2014

      När kommer det feministiskt logik menar du?
      Svaret är lika med: när kommer Gud?
      De troende säger alltid/nu
      PRecis som feministiskt logik. Den är logiskt redan i begreppet enligt feminister.

      Svara
    • Stefemme

       /  12/17/2014

      Där i ligger ju problemet… kvinnor snackar om att ta livet av sig, män tar livet av sig.
      Men eftersom att snacka är lättare än att göra så är det betydligt fler kvinnor än män som utåt ses gå i självmordstankar.. vilket då den feministiskt baserade politiken ser i sina genusglasögon som att självmord är ett allvarligare problem ibland kvinnor trots att 3 av 4 som verkligen tar livet av sig är män.

      Jag är övertygad om att den statistiken kan översättas till andra sammanhang också.. att fler kvinnor talar om att bli slagna än de som verkligen blir det.. eller det mest uppenbara att det är så få som verkligen är kränkta ibland sveriges kvinnor i förhållande till hur många som upplever sig kränkta att det blir en spann mellan allt —>inget.

      Jag känner mig illa berörd av denna sortens misandriska trams och även fast jag som jämställdist säger mig stå för att alla människor är lika mycket värda så skulle jag inte tveka en sekund att inför liemannen byta bort Kakan, knycklare, Lady Dahmer, Gudrun schyman mm rakt av emot att världen får tillbaks Ted Gärdestad om ens bara en vecka.

      Svara
  11. CarlK

     /  12/16/2014

    Bra faktakoll. Martinsson delade sitt nobelpris med Eyvind Johnson, som såvitt jag vet inte var kvinna.

    Svara
    • Blåval Rödval

       /  12/16/2014

      Könet är en social konstruktion.

      Svara
      • Larsson

         /  12/16/2014

        Inkluderar det även Norrbottningar?

        Svara
        • Blåval Rödval

           /  12/16/2014

          Det är bitvis så glest med folk i Norrbotten så det är svårt att vara en social konstruktion där.

          Svara
        • Blåval Rödval

           /  12/16/2014

          Äh, skojar med dig. Norrbottningar är trevligt folk. 🙂

          Svara
  12. Normala människor har väl någon slags varningsklocka som ringer om man ens sitter och skriver ihop nåt så sjukt som knyckare har gjort. Om man sen är i färd med att publicera sagda text så är det väl en hel drös med sirener som börjar ringa i skallen på en vettig människa. Att ansvarig utgivare inre reagerat visar ju bara vilken lekstuga SR och inte minst SVT har blivit.

    Lägg ner, gör om, gör rätt.

    Svara
  13. Blåval Rödval

     /  12/16/2014

    Längden på listan över kränkta feminister: Ꝏ

    Svara
    • Trolletplit

       /  12/16/2014

      Det enda som till slut kommer hindra feminismen är de själva. De sitter och pratar och når konsensus direkt eftersom ingen vågar säga emot. P3 där alla tycker lika.
      När de sedan säger sina åsikter offentligt så tror de att deras åsikt är sanningen och självklart.
      Men när de plötsligt upptäcker att det visst fanns vettigta invändningar mot dem så måste de drar sig tillbaka.
      Men eftersom de aldrig själva kommer att förstå att deras åsikter inte är sanning så kommer de till slut att förgöra sig själva genom sin egen dumhet.
      Detta är början på slutet för feminismen.

      Svara
      • Intenso

         /  12/16/2014

        Feminismen kandiderar till Darwinawards. Härlig löpsedel på AB och Exp.

        Svara
  14. Nu lyssnade jag på radioinslaget. Det är om möjligt sämre än den skrivna texten, både moraliskt, språkligt och konstnärligt. Det låser som att hon läser helt innantill från sitt manus, med många stakningar och felsägningar som ”dektektiv”. Hånet mot de döda poeterna blir extra smaklöst med den klämkäcka tonen som allt läses i.

    Muntlig redovisning av grupparbeten i årskurs 7 brukar nog hålla högre klass än Knyckares radioprat

    Svara
    • Blåval Rödval

       /  12/16/2014

      Nu är du lite orättvis tycker jag. Du kan inte jämföra en sjundeklassare med en ettakluddare.

      Svara
    • Om någon i åk 7 skulle ha skrivit samma text som Knyckare så skulle skolan förhoppningsvis larma både socialtjänsten och barnpsykiatrin.

      Svara
  15. Björn

     /  12/16/2014

    Ja fy fan vad roligt att män blir kränkta och tar livet av sig. En asrolig anekdot från mitt liv: en 22 årig kompis bestämmer sig för att ta livet av sig. Visar inga tecken. Lämnar oss på krogen för att ”gå ett ärende”, åker hem och skjuter sig själv. Så himla kränkt! Det är humor det!

    En annan kompis några år senare blir så deprimerad av en serie händelser så han dricker sig redlös och sätter sig i bilen för att köra in i en betongvägg. Men tydligen var har för dålig på att dö, eller kanske inte tillräckligt kränkt för han misslyckades och överlevde. Mer sån humor! Jag garvar varje gång jag tänker på oss andra och vår maktlöshet att hjälpa de pinsamma kränkta vita männen. Antagligen får bägge mina vänner 0 av 10 i heroiskt självmord, men det har de fan förtjänat!

    Svara
    • wigwag

       /  12/16/2014

      Hahaha..Inget illa ment men du skriver rätt roligt i din upprördhet. Dina vänner får 10 av mig. Men det här var ju inget humorinlägg så jag ber på förhand om ursäkt.

      Svara
  16. Pelle2

     /  12/16/2014

    Den osmakliga radikalfeministen Knyckare visar bara sitt rätta ansikte.Hon har förlorat varje uns av värdighet om hon någonsin har haft någon.
    Jag har lyssnat på hennes så kallade humorprogram på P3 där hon på traditionellt ,feministsiskt Tourettesvis är tvungen att prata om sex mest hela tiden och kombinerar det med falsksång.En mera talanglös människa får man leta efter. Hennes enda ”merit” är väl just att hon är kvinna och radikalfeminist. Fast det räcker ju långt vad gäller P3. Det är väl bara den bristande rasifieringen som talar emot henne…

    Svara
  17. Gusev

     /  12/16/2014

    För övrigt så har Hemingway haft flera släktingar som har begått självmord och lidit av svårare depressioner. Askul!

    Svara
  18. xavier245

     /  12/16/2014

    https://twitter.com/Knyckare/status/544869100053622784
    https://twitter.com/Knyckare/status/544869779354693633

    Från 13 minuter in för de som vill höra det i sitt sammanhang

    http://t.sr.se/1BVo77z

    Sämsta pudel jag någonsin sett

    Svara
    • Trolletplit

       /  12/16/2014

      Och jag fattade inte ett dyft. Inartikel? Utan utkast?
      Om kvinnan inte ens kan skriva en förklaring som är begripligt, hur illa ställt är det inte då.

      Svara
      • MiT

         /  12/16/2014

        Jag har jättesvårt att lyssna på henne överhuvudtaget, pratar hackigt, svårt att veta när en mening är slut och nästa börjar.

        Svara
      • Trolletplit

         /  12/16/2014

        Nu har jag också lyssnat, klarade dock bara en kort stund. Det var t.o.m. Värre än när man läste det.
        Att hon inte kan skriva, träna och vara smart förstod jag redan, men att hon var usel på att läsa och prata i radio visste jag inte. Hur lyckades hon ta sig in i P3? För skämtade man ju att folk lägg dig till tjänsten. Nu verkar det räcka:
        – Varför vill du jobba med P3?
        -Jag hatar män. Jag är feminist.
        -Jobbet att ditt.

        Svara
        • Trolletplit

           /  12/16/2014

          Djävla rättstavning funktion. ☺Träna? Ja det gör hon nog inte heller, men det skulle stå ”tänka”

          Svara
          • morpheus

             /  12/16/2014

            Hahaha jag trodde att du helt medvetet skrev ungefär som Knyckare skriver/pratar. 😀

    • Pelle2

       /  12/17/2014

      Så om man skriver ett osmakligt utkast till ett manus och publicerar det så är det ok att skriva vad som helst ? Är det så hon menar ? Undrar vad man mera kan försvara på det sättet ?Rasism kanske ? Det är ju desutom extra sjukt att hon antyder att om du inte köper hennes förklaring så är du dum och missförstår henne med flit.
      Som vanligt skall man alltså köpa vilken skit som helst så länge det är en radikalfeminist som uttalar det. Annars är du förmodligen en vit,kränkt man.
      Vilken idiot !

      Svara
  19. Pether

     /  12/16/2014

    Det är inte bara i genussverige som man är redo att offra liv:
    http://nypost.com/2014/12/11/fdny-drops-physical-test-requirement-amid-low-female-hiring-rate/

    Svara
    • Intenso

       /  12/17/2014

      Verkligheten kommer ifatt dikten, var det inte nåt sånt här som var grunden till Polisskolan?

      Svara
  20. Allt är tillåtet under feministisk flagg

     /  12/16/2014

    Det redan i sig osmakliga inslaget i programmet måste även sättas
    i sin kontext med dess politiska syfte. Då blir det om möjligt ännu vidrigare.

    Det är märkligt hur långt toleransen kan töjas för vad som är ok eller ej då det just gäller feministiska kvinnor. Det är faktiskt rent för djävligt och dom ska skämmas.

    I övrigt en rätt lam ursäkt från programansvarig tycker jag.
    Jag kan inte på något sätt se att inslaget var mer försvarbart
    då jag lyssnade på det i sändning.

    Svara
  21. Empatilöst och skrämmande

     /  12/16/2014

    Jag tycker att inslaget känns djupt empatilöst.
    Det är mycket mycket illa faktiskt. Det är så här den ”goda och människovänliga” feminismen resonerar?

    I bland tror jag att feminister projicerar sina egna dåliga sidor på männen.
    och därför framställer män som de gör.

    Jag tycker flera av de beskriver precis sina egna egenskaper då de spyr galla över män.

    Svara
    • robjoh

       /  12/17/2014

      Under 8 år vid makten såg borgarna till att Svensk kärnkraft började producera igen. Renoveringsprojekt gick igenom, ökning av effekten osv. Detta gör att vi exporterar el som ersätter kolkraft motsvarande 10% av Sveriges totala CO2 utsläpp. Om miljöpartiet hade fått som de velat hade den möjligheten minskat.

      Dessutom tillkommer det faktum att deras älskade kraftkällor: bioenergi, vind och sol. Kräver så stora markytor att just den naturen som miljöpartisten ovan gnäller om är allvarligt hotad. Det har redan diskuterats att bygga vindkraftverk i natura 2000 områden.

      Jag börjar bli allvarligt trött på hyckleriet som miljöpartiet får hålla på med.

      Svara
  22. wigwag

     /  12/17/2014

    Kom att tänka på…Hitler. I sin bunker. ”Buuhuhu..Ingen förstår mig! Alla är emot mig och nu håller jag på att förlora kriget. Mina krigare..nåja barn och kvinnor..kämpar inte tillräckligt hårt för mig och fosterlandet. Varför älskar dom mig inte..Buuhuhu. Nu skjuter jag mig i huvet.” Den är rätt rolig tycker jag.

    Svara
    • Gusev

       /  12/17/2014

      Hitler var trots allt bara lite kränkt av judar. *trumvirvel*

      Svara
    • robjoh

       /  12/17/2014

      vilket redan har gjort av Eddie Izzard….

      Sedan kommer nästa poäng, ser du någon skillnad på vem du skriver om och varför ett självmordsskämt i det fallet fungerar jämfört med de Knyckare skriver om?

      Svara
      • wigwag

         /  12/17/2014

        Nej..Ingen alls faktiskt. Eller jo då Hitler visserligen var en gnällig kränkt författare som tog sitt liv men som inte var deprimerad eller psyksjuk. Eller var han det? Intressant du tycker det funkar att skämta om Hitlers självmord. Det går alltså att skämta om självmord i vissa fall. Jag tror uppriktigt sagt det har med nån slags kollektiv empatistatus att göra. Och Hitler har 0 sådan varför skämt om honom fungerar.

        Svara
        • robjoh

           /  12/17/2014

          Jag misstänker att du är ett troll, för ingen kan vara så korkad som du är. Hitler mördade judar, kommunister, socialister, liberaler och alla andra som ”var emot den tyska staten”. Därför kan Hitlers självmord vara roligt, för att han var en massmördare.

          Svara
          • wigwag

             /  12/17/2014

            Det där är ju bara illasinnat förtal mot avlidne Hitler. Han var ingen massmördare i ordets rätta bemärkelse. Vet inte om han mördat någon överhuvudtaget.

  23. Leif

     /  12/17/2014

    Kors i taket! Hut gick inte hem den här gången.
    http://www.expressen.se/noje/sr-ber-om-ursakt-efter-artikel-om-sjalvmord/

    Svara
    • Pelle2

       /  12/17/2014

      Det var en ganska lam ursäkt. De ansåg ju att det var mera fel på sammanhanget än att det var något fel på texten. När det sändes så framgick det att det menades som ett
      skämt enligt chefen på SR. Undrar om hon hade sagt detsamma om någon skämtade grovt om feminister och invandrare i ett radioinslag ?

      Svara
      • Leif

         /  12/17/2014

        Visst var det så. Men det uppmärksammades i varje fall i åtminstone två dagstidningar om än bara med ett förstrött intresse. Vad Sserugawi menar med ”Det har aldrig varit vår mening [att någon skulle ta illa vid sig]” framstår förstås som helt obegripligt. Det är uppenbart att det skulle behövas en ordentlig sanering på P3.

        Svara
    • Pether

       /  12/17/2014

      Aha, det va ett skämt, alltså är det helt ok.

      Svara
    • Björn

       /  12/17/2014

      Det förstår väl varenda jävel att det var ett försök till humor, om än taffligt och manshatiskt. Det går inte att släta över med ”ni måste förstå kontexten” eller annat genetiskt tjurbajs. Jag tänker inte släppa detta. När jag får tid senare idag ska jag författa ett brev till SRs ledning och begära hennes omedelbara avgång. För mig sjönk den redan vedervärdiga hatideologin som kallar sig feminism ännu lägre ner i träsket av förakt!
      Fy fan vilken vidrig människa. Fy fan!

      Svara
      • Pelle2

         /  12/17/2014

        Tror inte att hon kommer bli avskedad. Om du är radikalfeminist så är det helt ok att bete sig som ett svin mot vita,heterosexuella män.Möjligen kan hon hamna i karantän någon månad som kakan Hermansson gjorde om trycket blir tillräckligt stort. Tycker dock att det är bra om du och många fler skriver och klagar. Någon gång kanske genusprästerna på SR vaknar upp också….

        Svara
  24. QED

     /  12/17/2014

    Ekstrabladet skriver om Nordens Nordkorea

    ”FORBUDSLANDET: Det er ikke let at være svensker, med mindre man er smagsdommer – helst myndighedsperson – med adgang til at udstede dekreter og forbud.De har til gengæld kronede dage med at slå hårdt ned på alt, som med ond vilje kan kaldes racistisk eller kvinde-undertrykkende.”

    http://ekstrabladet.dk/nyheder/lederen/nordens-nordkorea/5354870

    Svara
  25. Sverre

     /  12/17/2014

    Man kan skratta åt detta som exempel på hur feminister tänker och uttalar sig, men det blir ju någon sorts lyteskomik.

    Svara
    • Pelle2

       /  12/17/2014

      Skönt att Word har rätt inställning till ordet feministisk;-). Knyckare kanske skall utveckla ett rättstavningsprogram själv istället för att gnälla på patriarkatet i form av män som förmodligen har utvecklat programmet.Fast som vanligt med feminister så är det bättre att gnälla på andra.

      Svara
    • Lås dörrarna till Sveriges Radios dårhus och se hur lång tid det tar innan de börjar bränna häxor och hugga ner varandra med vässade linjaler. Två dygn är nog rimligt för det tragikomiska dramat att övergå i actionfilm.

      Svara
    • Låter som om ärthjärnan inte vet hur man lägger till ord i Word. Eller så jävlas patriarkatet med henne varje gång hon skriver.

      Svara
    • Björn

       /  12/17/2014

      I det här sammanhanget utgår jag från att den antiintellektuella, manshatiska, oprofessionella och empatilösa användaren av Word slog fel på tangenterna när hon skulle skriva ”feminism”. Givetvis inte hennes fel utan det är patriarkatet som gjort en av världens mest spridda ordbehandlare som är boven i dramat.

      Jag undrar hur det känns att vara så kognitivt eftersatt? Det måste – med den stimuli hon får på jobbet – kännas rätt mysigt att aldrig tänka efter utan alltid bli bekräftad för vad skit man än släpper ur käften.
      Kulturskymning!

      Svara
  26. Sverre

     /  12/17/2014

    Det börjar bli mer och mer som i öststaterna på Sovjettiden. Jag känner en rumän som berättade att de brukade säga att staten låtsades att de skulle få lön i slutet av varje månad och de låtsades att de arbetade.

    Svara
  27. Stefemme

     /  12/18/2014

    Inte för att det spelar någon roll men jag tyckte (eftersom jag betalar tv-licens) så här på SR/lyssnarkritik:
    Hej jag heter Stefan och jag vill ärligen låta er veta att jag inte tycker det är ok att ni låter så mycket politiskt vinklat småaktigt hat bara slinka ut i sändning.

    Det som toppade av bägaren här senast var Knyckare i P3 och den förbaskat löjliga ”lista på manliga kränkta författare”(med vinklade faktafel) och sedan en helt okänslig gradering av ”heroiska självmord”… som om det inte var ett nog stort problem och källa till sorg i de flesta familjer att manliga medlemmar går och mår så dåligt inombords att de i brist på möjligheter att uttrycka sig (mycket tack vare denna typ av enkelriktat hat) inte ser någon annan utväg än att ta bort sig själv…

    Är detta humor?..
    Minns ni Sighsten Herrgård i Anslagstavlan på 80-talet, där han berättade att det vi är rädda för skämtar vi om?, en bra självterapi som nådde sin kulmen i mitten av 90-talet med killinggänget.
    Dock har vi undan för undan fått lära oss under 2000-talet att det inte längre är ok att skämta om saker som minoriteter, lyten eller andra företeelser som kan upplevas som kränkande med ett stort fett undantag… Männen.

    Men oavsett hur blint skolad att tro på patriarkatet en kan vara så är gränsen faktiskt med mariginal rejält överklampad när en känner att det är helt i sin ordning att börja skämta om självmord och tro sig komma undan med det bara för att det handlar om vad en blivit indoktrinerad till att tro är privilegierade individer.

    Ni kanske tycker er ha botgjort igenom att ta bort listan ifrån er hemsida, men roten till att den hamnade där finns fortfarande kvar (Knyckare).

    Anledningen till att Knyckare uttryckte sig på detta vis beror inte på att det är gladhumor och ett fångat komiskt ögonblick, utan detta är sprunget ur en livsåskådning och en extrem politisk ståndpunkt där det är ok att önska självmord, olycka och sjukdom på andra grupperingar än sin egen.

    Släpper ni detta med en axelryckning så har ni tydligt visat att gränsen för hur politiskt skev public service får vara ännu en gång sparkats ur läge av extrema politiska värderingar.. vilket ytterligare underminerar den lilla trovärdighet som finns kvar i det vi betalar för med TV-licensen.

    /hoppas inte detta meddelande kränkt er så mycket att ni inte kan ta till er kritiken eller för den skull förstå att Knyckare också behöver förstå sin egen del i sammanhanget.

    Svara
  28. Roliga självmord – roligast var väl paret Goebbels, där frun Magda tvingade i alla döttrarna en dödlig drink av gift. De som hoppade från WTC när hettan blev olidlig var också fulla av humor – ett par försökte hoppa hand i hand, men fartvinden slet dem isär. En kvinna försökte hålla på sin värdighet och hålla nere sina kjolar hela vägen ned. Alan Turing gjorde en pantomim av sin död, när han som spelat största rollen i kampen mot Hitler tvangs till självmord. Kurt Vonneguts syster tog sitt liv genom att svälja avloppsrensmedlet Drano – kaustik soda blandat med aluminiumflagor. Vonnegut beskrev det som att hon förvandlade sig själv till en mänsklig vulkan, Sylvia Plath var en torris som stack huvudet i gasugnen – men kanske hennes två små barn som bodde hemma såg någon humor i det?

    Svara
  1. P3s självmordslista | Genusdebatten
  2. Den viktigaste kompetensen: Radikalfeminist | WTF?
  3. Feminists at the Swedish state radio make fun of the suicides of famous male authors - Daniel Hammarberg
  4. Endast i Sverige… | Maniac Media
  5. Sveriges Radio visar det komiska i mäns självmord – och Adam Tensta FATTAR att sexuellt våld är fel | Jämställdhetsfeministerns blogg
  6. 111 - Radio Houdi Serverar Julbord - Radio Houdi | Radio Houdi
  7. Årets värsta manshat 2014 | Bashflak
  8. Mobbarens otvetydiga rätt att känna sig provocerad. | snurrigtdotcom
  9. De fartblinda | WTF?
  10. Stort eller litet problem? | WTF?

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.