Vuxendagis planeras i Stockholm

Eller vuxendagis kanske är ett hårt ord, man funderar på en ungdomsgård för ”18-plussare” i Vasastan.

De har ingen lokaaaal alltså…

**********

Över 12 000 har redan läst mitt inlägg om de äckliga twittermobbarna!

frågajournalisten

Jag ställde en liten fråga till Helena Giertta på Journalisten om de inte kunde ta upp att guldspadevinnare startar mobbdrev på twitter. Det vore ju väldigt intressant att få deras syn på det fenomenet? Givetvis är det knäpptyst från Journalisten, inte en reaktion alls… Det är av någon anledning inte alls intressant för Journalisten att guldspadevinnare startar mobbdrev på twitter. Kanske fler borde fråga dem?

Fler om det äckliga mobbdrevet som Journalisten inte är intresserad av

Marcus Birro själv: ”Papparazzi

Genusdebatten: ”#Birrogate: En journalist är en journalist är den lägsta formen av liv

Cattas bubbla: ”I Sverige är vi ju så humana…” och ”GBA De Lux

Trollan: ”Mina tankar kring #Birrogate

Anybodys place: ”Jag är Marcus Birro!

Fnordspotting: ”Inte vuxenmobbare, men…

Daniel Hammarberg: ”Åsiktsfascismen i Sverige (angående Marcus Birros uteslutning)

Fröken missnöjd: ”långtbort…

Häxan: ””Jag är Birro!”

Sjätte mannen: ”BIRRO

Det här är säkert inte alla, jag har inte letat aktivt alls.

**********

Johan Hakelius har skrivit en bra krönika, ”De rättrogna är djupt humorlösa

**********

MVH

MiT

Föregående inlägg
Lämna en kommentar

45 kommentarer

 1. Mallemattias

   /  02/01/2015

  Tänk om den sketchen gjorts idag och de spelat invandrarungdomar. Ajajajaj.

  Svara
 2. Pelle2

   /  02/01/2015

  Jättebra skrivet av Hakelius om de som vill förtrycka andra människor genom sin förment högre moral och ideologiska överlägsenhet.
  Han skrev bl.a
  ”De politiskt korrekta oroar sig alltid för att folk säger för mycket, aldrig för att de säger för lite. De accepterar ingen privatsfär. Alla orenheter ska jagas fram och drivas ut av församlingen. Inga, utom de renläriga, bör ges någon position av vikt. De hamnar ofta i strid med varandra om vem som är mest rättrogen. De är djupt humorlösa.

  Det är denna puritanism som är kärnan i det politiskt korrekta, inte värderingarna. Och det är därför historien, en syndig slaggprodukt, upprör dem. Totalitära rörelser avskyr allt de inte själva har dikterat.”

  Undrar om Virtanen skall starta ett drev mot honom eftersom han inte delar hans åsikter ?

  Svara
 3. Pelle2

   /  02/01/2015

  Ingen risk att Journalisten vågar ta upp guldspadevinnarnas mobbarmentalitet. Deras läsare består väl av en majoritet av feminister och människor med vänsteråsikter.

  Svara
 4. MiT

   /  02/01/2015

  En artikel som faktiskt sammanfattar det mesta som är fel inom olika områden. Tror dock inte det var syftet utan det var nog meningen att det ska vara en ”tyckasyndom”-artikel.
  ”Det sista jag vill är att skicka mina barn till kriget”
  http://www.dn.se/nyheter/sverige/det-sista-jag-vill-ar-att-skicka-mina-barn-till-kriget/

  Svara
 5. En till? Vi har ju redan http://www.sh.se/

  Svara
 6. MiT

   /  02/01/2015

  Svara
  • Hans Odeberg

    /  02/01/2015

   Kul att se att fler än Hägglund har humor i KD.

   Svara
 7. MiT

   /  02/01/2015

  Svara
  • Deras kramande och kärlek har haft ihjäl mer än hundra miljoner människor.

   Svara
  • Pelle2

    /  02/01/2015

   Det värmer verkligen i hjärtat att läsa när de kärleksfulla vänstermänniskorna sprider sitt kärleksevangelium till sina politiska motståndare.

   Svara
  • Socialist in my ass

    /  02/01/2015

   Gud vilken nolla. Hen har uppenbarligen inte växt upp utan låtit skägget växa istället. Ser ut som en taliban.

   Svara
 8. MiT

   /  02/01/2015

  Svara
  • robjoh

    /  02/02/2015

   Du kan vara positiv till invandring och fortfarande anse att Hans Rosling har en poäng. För sanningen är faktiskt den som ledarsidorna påpekar, de fattigaste dör på plats. I många fall dör de även om det inte är krig eller förtryck just pga att de är fattiga.

   Svara
 9. MiT

   /  02/01/2015

  Det här är så talande

  Svara
 10. MiT

   /  02/01/2015

  Svara
 11. MiT

   /  02/01/2015

  Hahaha, Katladottir är kreativ när det gäller subtweets och hon hoppas att de inte ska hitta det när hon använder siffror istället! Sjukt roligt! 😀

  Svara
 12. MiT

   /  02/01/2015

  Svara
  • Kalle

    /  02/01/2015

   Han är väl för go den där Bhängan, han är ju nästan lika tossig som fake historikern Svahlbard eller vad han nu heter.

   Svara
 13. MiT

   /  02/01/2015

  Svara
 14. MiT

   /  02/01/2015

  Svara
 15. MiT

   /  02/01/2015

  Svara
 16. MiT

   /  02/01/2015

  Visst har det funnits folk som har påtalat detta under många år? Dödsnazister, rasister, Breivikare, Hitler, dödsrasistnasistislamofober osv kallas de visst har jag för mig…

  Svara
 17. MiT

   /  02/01/2015

  Svara
 18. MiT

   /  02/01/2015

  Svara
 19. MiT

   /  02/01/2015

  Svara
 20. Journalisterna gräver djupare i sin egen dynga

   /  02/01/2015

  Vänstern missbrukar ständigt twitter när de i själva verket borde tala ut om sina problem med en terapeut istället. Dessutom är det enbart slödder som får guldspaden som te x RG.

  Svara
 21. MiT

   /  02/01/2015

  Svara
  • Pelle2

    /  02/02/2015

   Läste ett referat från Agenda i Aftonbladet och vad jag kunde se jämförde Skyttedal Centerns förslag för att lösa integrationsproblematiken med att försöka släcka en skogsbrand med en kaffekopp.
   ”Det är positivt att Centern lägger förslag på hur vi kan förbättra integrationen. Men allvarligt talat är det som att kasta en kaffekopp för att försöka släcka en skogsbrand, säger hon i Agenda.”

   Svara
  • michael

    /  02/02/2015

   Regeringen vill ta emot 400,000 flyktingar på 5år till detta kommer även anhöriginvandringen det blir runt 800,000.
   Man ska alltså bygga bostäder i storleksordning ett Göteborg på 5år och detta bara för att kunna upprätthålla samma usla bostadsmarknad som idag.

   Svara
 22. MiT

   /  02/01/2015

  Svara
  • Det torde vara en snabbt avklarad affär.

   Svara
  • Pelle2

    /  02/02/2015

   Undrar varför så många feminister är så våldsbenägna ? Det skall dödas och utrotas både till höger och vänster.

   Svara
 23. MiT

   /  02/01/2015

  Svara
 24. MiT

   /  02/02/2015

  Svara
  • Pelle2

    /  02/02/2015

   Tycker inte att det är rätt att skriva sådana brev till någon men jag vågar lova att även de manliga riksdagsledamöterna får ta emot hatbrev.Skillnaden är att de inte gråter ut på twitter och hävdar att de är hatade på grund av sitt kön. De skulle förmodligen heller inte skriva Kvinnor skriver till XX ifall de skulle ta upp detta ämne utan enbart något om hatbrev.
   Fast som feminist, som Birgitta O, måste du ju framhäva kön framför sakfråga och gärna då se till att vinkla det negativt mot män som grupp.

   Svara
 25. Det var en gång, för länge, länge sedan, när vänstern var EMOT åsiktsregistrering och yrkesförbud pga. åsikter och övertygelse. Från de dagar då vänstern såg tabloidpressen som en fiende – inte som sin käraste allierade. Samtidigt såg man brottslingar ss Clark Olofsson som något av en revolutionär proletärhjälte, och han fick vara hedersgäst vid många rödvinsfester. Men eftersom ”bättre bemedlades barn” var kärnan i vänstervågen – så är det åtskilliga grånade f.d. revolutionärer som nu sitter i styrelser eller är VD i företaget man ärvt efter föräldrarna.

  http://sv.wikipedia.org/wiki/Katharina_Blums_f%C3%B6rlorade_heder
  ””Katharina Blums förlorade heder eller: Hur våld kan uppstå och vart det kan leda är en roman av den västtyske författaren Heinrich Böll, som publicerades på tyska 1974 //. Romanen handlar om tabloidpressens sensationalism och paniken över Röda armé-fraktionens terrorism under 1970-talets början i Västtyskland. Huvudkaraktären, Katharina Blum, är en oskyldig hushållerska vars liv förstörs av en påträngande tabloidreporter och en polisutredning rörande den man som hon precis förälskat sig i – som är en av polisen eftersökt brottsling, /…/”

  http://en.wikipedia.org/wiki/Berufsverbot
  “Berufsverbot is an order of ”professional disqualification” under German law. Berufsverbot may be translated to English as ‘professional ban’. / A Berufsverbot disqualifies the recipient from engaging in certain professions or activities on the grounds of his or her criminal record, political convictions or membership in a particular group.”
  The Berufsverbot in Nazi Germany / Pursuant to a 1933 law (the Berufsbeamtengesetz), many Jews, artists and political opponents were prohibited by the Nazi government in Germany from engaging in certain professions. / The 1972 Anti-Radical Decree[edit] / On January 28, 1972, West German Chancellor Willy Brandt and the premiers of the states instituted the so-called Radikalenerlass (Anti-Radical Decree). Under this law, people who were considered to have radical views, especially if they were members of such parties, could be forbidden to work as civil servants (Beamter), which includes a variety of public sector occupations such as teaching. The decree was declared as response to terrorism by the Red Army Faction.

  http://sv.wikipedia.org/wiki/Yrkesf%C3%B6rbud
  ”Yrkesförbud är lagar eller förbud som innebär att en person är förbjuden att utöva ett eller flera yrken i offentlig tjänst. Om en person hindras att utöva ett yrke enbart för att densamme inte innehar rätt kompetens kallas det inte yrkesförbud. Det är av andra skäl än kompetens som en person eller en grupp beläggs med yrkesförbud, till exempel att en regim vill motverka eller hindra inflytande från någon politisk, kulturell eller etnisk grupp”

  http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/mer-debatt-om-sverigedemokraterna_3959628.svd
  http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/mer-debatt-om-verigedemokraterna_3959628.svd?sidan=5
  ”Svårt för SD:are att jobba i skolan // Kan en sverigedemokrat arbeta inom svensk skola? Tänker, eller ens kan, vederbörande kompromissa vad gäller läroplanens direktiv och låta sina värderingar stå tillbaka under arbetstid? Det skriver forskaren Göran Brante och läraren Maria Wiberg.

  https://www.marxists.org/svenska/tidskrifter/fi/fi76-5/politiska_fortrycket_tyskland.html
  Ur Fjärde internationalen 5/1976 ””Först i och med den västtyska förbundsdagens antagande av tilläggsparagraf 88a i strafflagen (den s k munkorgsparagrafen) blev den allvarliga situationen i Förbundsrepubliken uppenbar för bredare kretsar. Bilden av en långt framskriden urholkning av den borgerliga demokratin och skärpt repression mot vänstern har tagit form, en bild där §88a bara är toppen på ett isberg- bara ett instrument som statsapparaten insatt för att ”disciplinera” medborgarna. Det kanske mest bekanta exemplet är ”Berufsverbot” – yrkesförbud eller yrkesutövningsförbud, dvs förbudet för ”författningsfienden” att inneha offentliga tjänster. /…/”

  http://roberthahn.nu/2010/07/07/hans-iwan-bratt-vill-infora-yrkesforbud/
  ”Hans Iwan Bratt vill införa yrkesförbud // Liberalen Hans Iwan Bratt vill införa yrkesförbud för personer i förtroendeställning, av typen läkare, om de har en andlig trosuppfattning som han själv inte tycker om./…/”

  http://www.feminetik.se/diskutera/index.php?sub=4&mid=82391
  #1 Yrkesförbud för Eva Lundgren? ErikR 2005-05-31 16:50:21
  ”Det pågår en veritabel kampanj för att få Eva Lundgren avsatt från sin tjänst på Uppsala univesitet, se http://www.expressen.se/index.jsp?a=293023 / ”

  http://malmo.lokaltidningen.se/forskaren-ingen-straffteori-skulle-r%C3%A4ttf%C3%A4rdiga-yrkesf%C3%B6rbud-/20141217/artikler/141219805/
  Forskaren: Ingen straffteori skulle rättfärdiga yrkesförbud // David Alm, docent i praktisk filosofi vid Lunds universitet, om helgens reaktioner // David Alm är docent i praktisk filosofi vid Lunds universitet och har forskat på straff och rättigheter. Enligt honom finns det många olika filosofiska aspekter av straffet men ingen som skulle säga att en råndömd 16-åring elva år senare skulle ha förbrukat sin rätt att bli brandman./…/”

  http://www.bankrattsforeningen.org.se/saepo-8.html
  ”Professor Dennis Töllborg vid rättsvetenskapliga institutionen i Göteborg beskriver Sydöstrans avslöjande som ett genombrott för debatten och forskningen kring Säpos åsiktsregistrering. Han fick efter många års kamp i höstas läsa de handlingar som avslöjade Säpos triviala grund för att avskeda snickaren Torsten Leander på Marinmuseum i Karlskrona./—/”
  ”Efter det uppmärksammade Leander-fallet, med snickaren från Karlskrona som registrerats av Säpo och därför inte fick arbete på marinmuseet – eftersom han ansågs vara en säkerhetsrisk, fick registernämnden i uppdrag att undersöka om det fanns några liknande fall. (Torsten Leander förlorade målet i Europadomstolen om de mänskliga rättigheterna men fick 400.000 kronor i skadestånd av staten 1996). /…/” ”‘Professor Dennis Töllborg företrädare för snickaren Torsten Leander som till slut fick upprättelse av regeringen för att han stoppades i jobbet efter uppgifter från Säpo.
  Efter att ”säkerhetsrisken” Torsten Leanders Säpofiler öppnades för granskning i början av november har en välbehövd debatt om svensk åsiktsregistrering kommit i gång. Sedan dess har nya fall av åsiktsregistrering upptäckts, riksdagen har debatterat frågan och justitieminister Laila Freivalds har lovat att insynen i Säpos register ska öka. Men sedan är det stopp./…/”

  Svara
 26. Pelle2

   /  02/02/2015

  OT:
  Den duktiga feministen Veronica Palm skriver idag ett inlägg om att Anna Kinberg Batra driver en antifeministisk politik. http://www.expressen.se/debatt/kinberg-batra-driver-antifeministisk-politik/
  Naturligtvis skriver hon en istället för man för att visa sin tillhörighet i den feministiska kyrkan. Sedan visar hon att feminismen enbart handlar om kvinnors situation och inte jämställdhet eftersom allt hon tar upp berör kvinnors situation.
  Hon skriver bl.a:
  ”När ditt parti aktivt motarbetar ordning och reda på arbetsmarknaden som skulle ge kvinnor rätten till heltid, fasta anställningar och schysta villkor så kommer jag fortsätta hävda att det är en bakåtsträvande politik”
  Så kvinnor skall ha rätt till heltid,fasta anställningar och schyssta villkor men inte män ?
  Eller menar dåren att alla män jobbar heltid, har fast anställning och schyssta villkor ?

  Hon skriver också:
  ”Vi ska verka för att alla kvinnor ska få njuta rätten till sina egna kroppar och att alla kvinnor ska få ta del av samma möjligheter som män får.”
  Vilka möjligheter är det som kvinnor saknar som män har ?

  Hon får mig verkligen att må illa !!

  Svara
  • Det är bara att se till att inte rösta på hennes parti. Problemet löser sig över tiden. Det kanske blir ett sånt där 4%-parti till slut?

   Svara
   • Pelle2

     /  02/02/2015

    För egen del är inte det något problem.Har aldrig röstat på Sossarna och kommer definitivt aldrig göra det så länge dom beskriver sig som ett feministiskt parti.

    Svara
  • Jag väntar fortfarande på att ”rätt till heltid”gänget börjar granska vad Manpower och Addeco har för sig och hur de behandlar sin personal.

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: