Hur länge ska vi plågas?

Hur länge ska vi plågas av idiotin som rasar fram som en lavin över landet?

krankt-av-bibelcitat

HUR kan bli kränkt av en sådan sak?

I brevet uppger fyra kyrkoherdar att de med bävan åser den nedmontering som sker av sjukvården vi Sollefteå akutsjukhus, detta speciellt i dagarna då vården för kvinnor och barn är på väg att tas bort.

//

Ingeborg Wiksten (L) är en som reagerar starkt.

– Känner mig mycket kränkt av detta brev från fyra kyrkoherdar i Sollefteå, uppger hon i ett sms-meddelande och fortsätter:

– Att kyrkoherdar ska ifrågasätta att jag inte gör allt för befolkningens bästa med ett bibelcitat känns oerhört kränkande.

Jag orkar fan inte med mer sån här idioti, snart är gränsen nådd…

**********

Apropå igår

producent-pa-sveriges-radio-om-nobelpriset

Man blir lite orolig ändå, tänk att det som står där är sådant som de faktiskt tyckte var lämpligt att sprida ut. Det man undrar är hur det som stoppas låter och ser ut? Vad säger de ”Stopp och belägg, hold your horses, hejda er för fan, det fattar ni väl att sånt här kan vi inte sprida?” om? Hur låter de sakerna? Vill vi ens veta…?

Det ovan är ju bara en i raden som, det matas ut liknande varje dag i varje tidning och på tv-kanaler! Den viktigaste kompetensen har blivit radikalfeminism, allt annat är ovidkommande. Då slutar det i haveri, speciellt om man jagat iväg alla normala så ingen finns kvar som kan säga åt dem att hejda sig.

SR har liksom SVT har varit i farten ordentligt med samma typ av haverier och haverierna kommer allt tätare, på SVT var ”snoppens dagar räknade” och de har även haft någon sorts pigmentmätare för att bedöma vilken hudfärg folk har baserat på namnet och om den är brun nog. Och så vidare, det finns massor på Public Service och allt stammar från galningar som fått anställningar och/eller inflytande enbart baserat på radikalfeminism/postmodernism istället för kompetens. Det kan inte bli annat än haveri då. Det är vad vi ser nu, inget annat.

hoger-om-fi-pa-ekot1

SR Ekot körde på med ännu mer propaganda samtidigt som de försökte låtsas som om de inte alls hade en politisk vinkel på det. Här är originaltweeten. Kolla även hur SR försöker ”försvara” sin politiska propaganda…

**********

Sen var det en kulturdirektör i Uppsala som tyckte fasaden på huset inte var normkritisk nog

kulturdirektor-klagar

Anna Söderbäck anser att väggpanelerna på Eldarens fasad är för homogena, och sänder ut fel signal om människorna som arbetar i huset.

– Vi är ett landsting och vi ska spegla mångfald, vi ska verkligen inte bara vara vita perfekta människor. Utan vi ska spegla de som människor som finns på gatan, och det gör inte de här bilderna, säger hon.

Tro mig, ingen ser er som några perfekta människor alls… Och hur perfekt är en man som uppenbarligen saknar penis?

Även DN hoppade på tåget och pratade med kulturdirektören

— Både från rasister som tycker att det är förfärligt att jag som vit kvinna står och ondgör mig över att man sätter upp så vackra bilder, och från människor som själva är rasifierade och säger: ”Kom inte här och snacka, ni är bara vita i det där huset.” Och faktiskt från en del kulturelit som tror att jag, på grund av rubriken som sattes i SVT, kritiserade det faktum att människorna på bilderna är nakna. Men det har jag varken sagt eller tänkt!

Varför är det viktigt att belysa de här väggdekorationerna?

— Jag stod utanför huset med en fotograf från SVT i en kvart, och av de som gick förbi på gatan såg ganska få ut som på bilderna på väggen ovanför oss. Det kom barn och gamla, mörkhyade, slöjbeklädda och människor i rullstol, och ingen av dem kunde känna igen sig. Vi på Kultur och bildning har ett uppdrag från staten som är att hela tiden titta normkritiskt på det vi gör, att vara medvetna om mångfald. Det är inte att vara PK! Det är för att alla ska kunna känna sig inkluderade!

Hon fattar fortfarande inte varför en del skrattar läpparna av sig och andra undrar vad fan de håller på med…

Men allvarligt, en KULTURDIREKTÖR? Finns ens sådana kvar i Sverige? Och varför finns de kvar? Vad gör en sådan för innehållet i lönekuvertet mer än inte förstår varför folk tycker de är löjliga? Vill hon vara normkritisk på riktigt så ska hon nog se över sin egen och sina kollegors roll och arbete ganska ordentligt…

MVH

MiT

Föregående inlägg
Nästa inlägg
Lämna en kommentar

55 kommentarer

  1. MiT

     /  10/14/2016

    ”Gästinlägg: Henrik Sundström om utanförskap och utbildning”
    https://fnordspotting.blogspot.se/2016/10/gastinlagg-henrik-sundstrom-om.html

    Svara
  2. MiT

     /  10/14/2016

    ”Förutfattade meningar, statistik och jämställdhet”

    Klicka för att komma åt 44-6-pj.pdf

    Svara
    • Jans

       /  10/15/2016

      Inte så lång artikel och ingressen lockar, skall läsas:
      ”Jag diskuterar hur svårt det är att nå ut med empiriska resultat som inte stödjer en gängse uppfattning och att det kan vara till nackdel för jämställdhetsarbetet. Anledningen till det förstnämnda är att de flesta människors förståelse av verk- ligheten i stort styrs över hur ofta en företeelse syns i media snarare än vad som är en företeelses verkliga omfattning. Dagens jämställdhetsdebatt styrs i mycket hög grad av feministiska idéer. Genom ett selektivt val av utfall och utan analys visar man det man redan vet från sin teori om könsmaktsordning och att kvin- nor är missgynnade eller diskriminerade. Detta är en situation där statistik kan likställas med lögn.”

      Svara
  3. Rikard

     /  10/14/2016

    Hej.

    Hur vet hon vad mannen respektive kvinnan på bilden har för hudfärg? Förutsätter hon en hudfärg utifrån deras hållning och pose?

    Med hälsning till kränkta politiker:

    “We have appointed a law and a practice for every one of you. Had God willed, He would have made you a single community, but He wanted to test you regarding what has come to you. So compete with each other in doing good. Every one of you will return to God and He will inform you regarding the things about which you differed.” (Surat al-Ma’ida, 48)

    samt med särskild hälsning till Ärkebiskopen och politiker:

    “God does not love corruption”. (Surat al-Baqara, 205)

    Kamratliga hälsningar,
    Rikard, lärare

    Svara
  4. MiT

     /  10/14/2016

    ”Låt haverikommission utreda porrens skadliga verkningar”
    http://www.dn.se/debatt/lat-haverikommission-utreda-porrens-skadliga-verkningar/

    Svara
    • Skeptisk

       /  10/14/2016

      När man inte vet om artikeln är skriven av feministiska eller frikyrkliga moralister.
      ”Porr är inte sex” nej porr är fantasier som tänder folk. Och folk tänder på de konstigaste ting. Porr är den optimala marknadsekonomin. Om folk inte tittar på en viss typ kommer inget mer att spelas in. Inga stödpengar som håller upp något, utan direkt konsumentmakt. Ser man på gamla ekivoka historier hade de väldigt udda fantasier förr också. Lycka till att få folk att sluta fantisera om udda sex. Och både män och kvinnor ser på porr. När en större porrsajt undersökte tittarnas preferenser var det kvinnor som tittade på den grövsta porren med tvångslekar och hårda tag. Vilket 50 shades-succén bekräftar. Miljardindustri? De stora producenterna som Private har dött. Det är små filmer och klipp på Youtube-liknande siter. Mycket amatör och halvamatör. Inga miljardkonglomerat.

      Svara
    • G

       /  10/14/2016

      ””Det de då får se är extremt våld, och det är inte spelat våld, utan reellt. Kvinnor stryps så att de tappar andan och män trycker sina kön så långt ned i halsen på kvinnorna att de nästan kvävs.

      När våra barn nyfiket googlar ”bröst” eller ”sex” är det porrindustrins människofientliga, kvinnohatande och rasistiska världsbild de möter. Att vuxenvärlden lämnar dem ensamma med den här parallellvärlden är ett stort svek.

      Porr är en mångmiljardindustri som samarbetar med multinationella storföretag för att kunna fortsätta prångla ut kvinnoförakt och rasism. Porren visar bilder av gruppvåldtäkter, grova sexuella övergrepp och förnedring av kvinnor och tjejer – den totala motsatsen till universella värderingar och offentliga politiska ideal om jämställdhet, jämlikhet och alla människors lika värde.

      Dagens porr finns tillgänglig i allas mobiler, paddor och datorer dygnet runt, var du än befinner dig. Samhällets insatser för att förebygga mäns och killars våld mot kvinnor och tjejer är verkningslösa om vi samtidigt tillåter att porren med sitt motsatta budskap finns tillgänglig två klick bort i varje mobiltelefon. Hur ska en 12-åring förhålla sig till budskapet att riktiga män vill spotta på, ta stryptag på och kalla kvinnor för horor?

      Ett annat vanligt argument är att det finns ”bra porr” och ”dålig porr”. Men världen är inte jämställd och den så kallade feministiska eller jämställda porren existerar knappt i någon mätbar utsträckning eftersom den inte säljer.

      Unizon har tagit fram rapporten ”Porr och prostitution” som samlar forskning och redovisar en sammanfattning av kunskapsläget.

      Haverikommission. Den 28 september visades filmen ”Pornland – How the Porn Industry Has Hijacked Our Sexuality” i riksdagen. Vi rekommenderar alla att se den. Seminariet var fullsatt och reaktionerna från politiker, föräldrar, poliser, fältassistenter med fler visar att tiden är mogen för att prata om elefanten i rummet. Runt om i världen växer en rörelse för att stoppa porrkulturen. Vi vill ha en haverikommission som har verkligheten som utgångspunkt. Porren sexualiserar våld mot kvinnor och visar bilder av grova övergrepp och förnedring av tjejer och kvinnor. Det är oacceptabelt att porrens människohatande värderingar tillåts stå oemotsagda trots officiella politiska mål om att mäns våld mot kvinnor ska upphöra och alla människors lika värde. En haverikommission måste granska hur samhället kunnat låta detta gå så långt och hur vi nu kan begränsa porrens skadliga verkningar.

      Opt in- opt out. Flera andra länder har påbörjat ett arbete för att åtminstone begränsa spridningen av pornografi på nätet. I England har man infört ett ”opt in/opt out”-system i samarbete med internetleverantörerna, där grunden är att inte ha tillgång till porr och där man aktivt måste välja att ta bort filter för att kunna titta på porr. Om det finns barn skrivna på adressen så skulle det även kunna vara obligatoriskt att ansvariga vuxna ska motivera hur de ska förhindra att barnen får tillgång till porren. Vi förespråkar ett ”opt in/opt out”-system som ett av alla nödvändiga steg för att stoppa porren men det krävs mycket mer än så.

      Sverige har tagit ledningen i arbetet mot mäns våld mot kvinnor och barn genom kvinnofridslagstiftningen, sexköpslagen och lagen mot barnaga. Det var många som sade att det var omöjligt. Men vi gjorde det. Vi har visat vägen för jämställdhet, kvinnofrid (Gotland ?) och barnfrid. Den världsbilden ska vi fortsätta förmedla till barn, unga och vuxna. Porrindustrin står för det totalt motsatta. Låt inte den industrin och dess förespråkare få fortsätta stå i vägen för ett jämställt samhälle fritt från våld.””

      Nu tappade jag direkt respekten för några som undertecknat den här debattartikeln som jag tidigare tyckt bra om. Herregud, det låter om om de skriver om ett stooooort monster.

      ”opt”-systemet som är kopplat till adressen där man bor fungerar i exempelvis skolan när barnen har med mobilen dit, eller när barnen inte är i hemmet osv ? Nope. Korkat förslag. Mycket bättre att de föräldrar som har barn och känner att de vill (eller behöver) förbjuda vissa kategorier på internet installerar en ”parental control”-app i mobilen som tar hand om den saken och sätter upp exempelvis OpenDNS Family Shield i sin router i hemmet så tar det hand om all trafik som går genom routern, och blockerar åtkomst till de sajter som ingår i family shields kategorier. Sen är det ju inte alls integritets kränkande för någon att behöva be ”store bror” ISP om lov med opt-out för att någon idiot bestämt att porr gör dig dum i huvudet. Det är även helt fantastiskt att de bara skriver om s.k ”hardcore porn”, eller vad fan det kallas, och som att folk nödvändigtvis har sex i varje porrfilm, de skriver som om porr = knulla. Inget om alla de andra kategorierna som finns, för att inte nämna all den amatörporr av vanliga enskilda eller par som laddas upp på sajter varje dag från runt om i världen. Jag har nog skrivit för mycket redan 😛 men jag kan säga att jag har aldrig tittat på den porr som dessa idioter tror har så stor inverkan på mäns hjärnor att de liksom inte vet att det är en porr”film”, utan att männen börjar tro ”ah, är det så här jag ska göra”. Det är inte en kategori som jag ”dragits” till eller någonsin har ”tänt” på. Nu blev det väldigt personligt känner jag 😛 Så man kan säga att jag skulle bli drabbad av detta även om jag inte ens är en del av det problem som de målar upp, vilket majoriteten av män i Sverige inte heller är för den delen! Ibland går det bra att generalisera, I see! Kollektiv bestraffning är vad de vill ha. Och ett ”öppet internet” är inte heller längre viktigt för dess stollar. Detta är lika idiotiskt som debatten om att våld i dator- och tv-spel gör folk våldsamma, eller att spelarna inte kan skilja på spel Vs verklighet, så de gör samma sak i verkligheten som i spelet. Vissa tror att människor verkligen blir dumma i huvudet av minsta lilla och att DE VET BÄST!

      Mitt förslag. Utred ”religioners skadliga verkningar”!

      FWIW: https://www.opendns.com/home-internet-security/

      Q: Använder G själv OpenDNS Family Shield ?.
      A: Ja & Nej. Ja, jag använder mycket riktigt OpenDNS, fast utan Family Shield 😉 .
      Q: Varför använder du OpenDNS ? (orkar inte förklara).
      Q: Hur gör jag ifall jag vill börja använda OpenDNS.
      A: Se länken ovan med instruktioner och vilka IPs det är som gäller för med/utan Family Shield. Lycka till.

      Svara
      • Klimathotet

         /  10/15/2016

        På Apoteket.
        Kund: Ett paket kondomer tack.
        Säljare: Javisst. Vill du ha en påse?
        Kund: Nej det behövs inte, hon ser fortfarande rätt trevlig ut.

        Svara
    • G

       /  10/14/2016

      http://www.pornhub.com/insights/pornhub-2015-year-in-review

      Ingen porr men en jävla massa statistik från PH för den som är intresserad, jag läste den redan när den publicerades. Funderar på att skicka länken till Beatrice Ask hmm…

      Svara
    • Grodan Boll

       /  10/15/2016

      Och som av en händelse finns flera på listan i liknande debattartiklar för att knyta samman porr=prostitution=trafficking.
      Aftonbaldet
      Metro
      Rena slumpen.

      Svara
  5. Patrik S

     /  10/14/2016

    Krossa idiotmaktordningen!

    Svara
  6. Sven

     /  10/14/2016

    När normkritiken blir norm får vi ett nollöst samhälle och är det verkligen det politikerna vill leda in befolkningen i?

    Svara
  7. MiT

     /  10/14/2016

    ”Kunskapskonferens om diskrimineringen av muslimer i ljuset av etnisk profilering”
    http://www.do.se/om-do/vad-gor-do/kalendarium/kunskapskonferens-om-diskrimineringen-av-muslimer/

    Svara
  8. Skeptisk

     /  10/14/2016

    Hur vet hon att människorna på panelen är vita? De är generiska människor med samma färg som materialet, grå. De där människorna som ritades på guldplattan som skickades med rymdsonden var de vita eller guldfärgade? Att hon genast tolkar figurerna som vita visar bara hennes egna fördomar och etnocentrism.

    Svara
  9. michael.

     /  10/14/2016

    Om man har lite insyn i det svenska kulturlivet så vet man att sådana avbildningar som på dessa paneler har under en längre tid stämplats som varande fascistiska,enligt den styrande postmodernistiska normkritiska kultureliten.
    Om det varit tvärtom på panelerna att mannen gått först och kvinnan efter,hade man även lagt ett genusperspektiv på detta om patriarkala maktstrukturer där kvinnan går efter mannen.
    Svenskt kulturliv är långt ifrån fritt och lever under en massa regler om vad som tillåts och vad som är förbjudet och leder till utfrysning,man brukar säga att konsten måste få vara fri,men i dagens Sverige är den långt ifrån fri snarare kraftigt inhägnad där kulturarbetare tyvärr själva applåderar och bygger ett ännu starkare stängsel runt sig själva för att utestänga icke önskvärda åsikter och personer.
    Man brukar prata om åsiktkorridoren inom journalistiken men bland kulturarbetare är den minst lika trång om inte värre.

    Svara
  10. Jag har börjat fundera om galenskaperna är en virusepidemi. Tyvärr finns inget bot för virus, inga vacciner. Så småningom dör virus ut eller kommer i ny form ungefär som influensa varje år.
    Eftersom inte alla drabbas visar bara att vissa har bättre motståndskraft för denna moderna sjukdom. Ungefär som att jag är immun för vinterkräksjuka, kommunism, feminism och lite annat.

    Men så jäkla trött blir man.

    Svara
  11. En av de första kommentarerna angående Dylans nobelpris i litteratur var att det var ”gubbigt”. Men Cissi Wallin har gått steget längre i bitterhet och sexism, den här texten hade jag gissat att jag skulle råkat på i ”Nyheter24”:
    http://www.metro.se/kolumner/cissi-wallin-dylan-man-slapp-guran-och-lar-er-slicka-istallet/EVHpjm!ebSjmaGH2dGtw/

    Svara
  12. G

     /  10/15/2016

    Politiker Wiksten (L) blev nog ”oerhört kränkt” därför att de här prästerna inte skrev en text om att nya asyllagen är ”inhuman och splittrar familjer”, som vissa andra brukar göra.

    Svara
    • Jans

       /  10/15/2016

      Riktigt olydiga präster. Hänvisa till Jesus och bibeln istället för till FN och Rädda Barnen. De verkar ju nästan religiösa på riktigt. Jackelén får skicka dem på AFA-övervakat träningsläger med Rättviseförmedlingen i Seglora.

      Svara
  13. G

     /  10/15/2016

    ””Gotlands medier samarbetar – för första gången

    För första gången samarbetar Gotlands tre konkurrerande redaktioner med varandra för att stå upp för demokrati och kämpa mot våld och hat. ”Det hela började med en polisanmälan om en misstänkt gruppvåldtäkt”, säger Ulrica Fransson, printchef på Gotlands Media.

    Samarbetet – som består i gemensamma reportage, ledarsidor och krönikor – inleddes på grund av de reaktioner som en misstänkt gruppvåldtäkt på ön orsakat.

    Ulrica Fransson, printchef på Gotlands Media, säger att man valt att lägga konkurrensen åt sidan för att tillsammans stå upp för demokrati och mot våld och hat.

    – Det hela började med en polisanmälan om en misstänkt gruppvåldtäkt, i det läget var det inte mycket mer än så att rapportera. Men i samband med att de misstänkta personerna släpptes förändrades klimatet, säger Ulrica Fransson och fortsätter:

    – En enorm ryktesspridning tog form i sociala medier. Knappt en vecka senare hade vi nazistiska tendenser på torget.

    Gotlands medier har pratat med makthavare, myndigheter, advokater och forskare. Men också med vanliga gotlänningar och nyanlända som har fått ge sin bild av händelseförloppet.

    – Jag har själv delat ut tidningarna på stan och fått positiva reaktioner både på stan, sociala medier och via mejl, säger Ulrica Fransson.

    Kan det tänkas att ni gör något liknande samarbete även i framtiden?

    – Det krävs att det är en väldigt stor och viktig fråga som den här i så fall.

    Samarbetet inleddes idag och reportage kring de senaste dagarnas händelser kommer publiceras både idag och imorgon.””
    http://www.dagensmedia.se/medier/gotlands-medier-samarbetar-for-forsta-gangen-6796130

    Svara
  14. G

     /  10/15/2016

    …..

    Önskar att han på twitter skulle länka till ALLA sina inlägg som han gör på FB, inte bara när det är extremt obehagligt och viktigt som denna videon+texten som jag postade om igår, nu har videon visats hela 422,000 gånger!, inte illa pinkat.

    Svara
  15. G

     /  10/15/2016

    Svara
    • Ivar L

       /  10/15/2016

      Fast Teodor traderar bilden av att de som kan tänka sig rösta på SD på något vis är utstötta och förlorare hela bunten. Rätt långt från sanningen. Den som utgår från den analysen kommer aldrig att förstå vad som lyfter SD fullt ut.

      Svara
  16. Ivar L

     /  10/15/2016

    Apropå:
    ”Jag orkar fan inte med mer sån här idioti, snart är gränsen nådd…”

    En känsla många av oss upplever varje dag.
    Men det som är så lömskt är att det inte finns någon gräns. Det sker en långsam förskjutning och en långsam tillvänjning. Hade man fått göra ett blixtbesök från 2001 i dagens Sverige hade man fått en chock och hela riksdagen hade haft en helt annan mandatfördelning, förmodligen också andra partier. Gränsen passerades för länge sedan.

    Svara
  17. Ivar L

     /  10/15/2016

    Kommer insatsstyrkan till Kents undsättning, blir stureplansbrudarna uppradade för visitering. Om inte, varför? Är inte detta också ett ”angrepp på demokratin” med tanke på hur det brukar låta:
    http://www.smp.se/sverige-varlden/kastade-drink-pa-sdare-atalas-2/

    Svara
  18. MiT

     /  10/15/2016

    Svara
    • Pelle2

       /  10/15/2016

      Kan förstå att Palm skulle vilja ha kvinnlig kvotering till Nobelpriset för det vore den enda chansen den obegåvade människan skulle ha haft att få Nobelpris..
      Undrar om inte hon blev inkvoterad i Socialdemokraternas ledning ?

      Svara
    • Jans

       /  10/15/2016

      Om man vill ha ett könskrig och förlorar så talar man förlorarens språk.

      Svara
    • Jans

       /  10/15/2016

      Från samma tråd:

      Just att formulerade som att det är en fråga om att det är ”skämmigt” och att ”systrarna” i akademien svikit. Skämsargumentet var ju vanligt från Thomsgård när hon ledde Rättviseförmedlingen (”skämmes” brukade hon skriva). Som om priset handlar om att Nobelkommitténs uppdrag är att skall vara duktig och lydig inför världens feminister, att de skall stryka medhårs.

      Idén att ”systrarna” d.v.s. akademiens kvinnliga delegater på något sätt sitter där för att representera enbart kvinnor är ju direkt kvinnoförnedrande. De reduceras till sitt kön och som representanter för detta kön. Istället för att ses som litterära experter med ett uppdrag att så objektivt som möjligt läsa och välja från världslitteraturen.

      Svara
  19. Får man ta hunden med sig in i himlen?

    Svara
  20. Svenne

     /  10/15/2016

    OT: Elever utan gymnasiebehörighet:

    Svara
  21. Svenne

     /  10/15/2016

    OT: #Sverigetillsammans #1årsminne
    https://twitter.com/PicyVicy/status/786797677472129025

    Svara
  22. Stressad inte.

    Svara
  23. Pelle2

     /  10/15/2016

    OT:
    Ann Heberlein skriver bra på dagens ledarsidorna om kommunernas dåliga ekonomi och hur flyktingpolitiken kommer påverka ekonomin framöver med mera
    http://ledarsidorna.se/2016/10/ann-heberlein-skillnaden-mellan-att-vilja-och-vart-ansvar-att-valja/

    Svara
  24. Kan någon förklara varför asiater sjunger miloojna ruusua?

    Svara
  25. MiT

     /  10/15/2016

    Svara
  26. MiT

     /  10/15/2016

    Svara
  27. MiT

     /  10/15/2016

    Svara
  28. Svenne

     /  10/15/2016

    #Plågoande #WTF

    ”En kvinna döms nu till fängelse för att vid flera tillfällen ha misshandlat sin man, bl a genom att bita honom i pungen.

    Kvinnan i Mönsterås döms till tre månaders fängelse av Kalmar tingsrätt och dessutom 33000 kr i skadestånd liksom behandling för alkoholmissbruk, rapporterar Barometern.

    Vid ett av tillfällena ville mannen inte ha sex med kvinnan som då svarade med att slå honom till golvet och bita honom i pungen. Skadorna blev så pass allvarliga att han måste föras med ambulans till sjukhus för att få pungen igensydd.

    Kvinnan ska också vid ett annat tillfälle ha skadat mannens snopp så pass kraftigt att han måste till läkare och hade ont i flera veckor efteråt, rapporterar Barometern.

    Domen från tingsrätten berättar också att paret fortfarande lever tillsammans.”

    Svara
  29. Svenne

     /  10/15/2016

    OT: En utveckling av det traditionella…
    https://twitter.com/DanielWiklander/status/786505110914334720

    Svara
  1. Sammanfattning av 2016 del 5 | WTF?

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.