Sarnecki, UG och idioter

Ni har väl alla sett UG som gick igår antar jag. Inget nytt som framkom egentligen, i alla fall inte för oss som också tittar in då och då på alternativmedia och bloggar. Men för den stora allmänheten var det otroligt viktigt att programmet gjordes då de annars inte hade trott på det. Så illa är det i Sverige.

Det jag är riktigt less på är alla dessa brasklappar som ständigt ska slängas in ”Och nu måste vi komma ihåg att det bara är en mycket liten grupp som begår såna här brott” osv. Ständigt dessa fördummande små påpekanden! Det finns ingen som tror att en majoritet, eller ens en större del, av invandrare som begår såna här brott. Det har aldrig funnits någon och kommer aldrig att finnas någon! I alla fall ingen med IQ över 70. Men ändå så matar man på konstant med det!

Man luras dessutom, förmodligen medvetet, när man hela tiden matar på med att det bara är en liten del, man ska invaggas i någon sorts känsla av att det är ett väldigt litet problem när den lilla gruppen i själva verket är ett jätteproblem!

Kombineras Uppdrag gransknings dagsaktuella kartläggning av våldtäktsmäns ursprung med demografisk statistik, skulle resultatet av detta visa att de allra flesta invandrare inte gör sig skyldiga till våldtäkt. Vad granskningen dock visar är att drygt 80 % av överfallsvåldtäkterna begås av invandrare. Vad detta rent praktiskt betyder är att migrationspolitiken resulterat i att risken att utsättas för överfallsvåldtäkt ökat till 500 % av vad den annars skulle ha varit.

När kvinnor är rädda för att utsättas för överfallsvåldtäkter är det med andra ord, krasst uttryck, till allra största del invandrare de är rädda för. Att den typiske invandraren inte är en våldtäktsman, förhindrar inte det faktum att en förkrossande majoritet av alla våldtäkter kan knytas till just migrationspolitiken. Om det inte vore för invandringen, hade risken att utsättas för överfallsvåldtäkt endast varit en femtedel av vad den är idag.

I ljuset av detta tjänar påpekandet att de flesta invandrare inte är våldtäktsmän mest som ett sätt att få huvudorsaken till ett problem att framstå som en marginalföreteelse. Att påpeka att de flesta invandrare inte är våldtäktsmän blir i detta läge ett statistiskt knep för att utmåla migrationen som en i sammanhanget liten riskfaktor, när den i själva verket ligger bakom 80 % av fallen.

Citatet kommer från Fnordspotting som skrev om UG. Läs hela inlägget!

Det är exakt så, man vill försöka få det till att bli något litet futtigt som egentligen inte spelar någon roll när det i själva verket är tvärtom. Och kollar man vidare på 2:a generationens invandrare, som jag själv tillhör, och lägger till dem till siffrorna så blir det ännu dystrare…

Det är löjligt att hela tiden säga att de flesta inte alls är såna osv eftersom ingen tror det. Om något så skapar dessa påpekanden som man hela tiden gör en misstänksamhet, i alla fall hos mig. Man börjar undra varför de är så ivriga att påpeka detta onödiga hela tiden, kanske det finns mer att fundera över?

Sen detta jävla tugg om att ”rensa för socioekonomiska faktorer” eller vad man kallar det. Man påstår att om tar hänsyn till sådana faktorer så försvinner nästan överrepresentationen helt osv

Nuhetsmorgon hade Mustafa Panshiri som gäst om just UG, varför kan inte fler lyssna på honom?

Men man kan också höra Jenny (den kvinnliga programledaren heter väl så?) som såklart bara måste säga självklarheten att det inte är alla som begår brott. Även där alltså dessa fördummande påpekanden! Man hör också Steffo (heter den manliga programledaren väl?) prata om att om man tar hänsyn till socioekonomiska faktorer så nästan försvinner överrepresentationen.

Var de fått detta ifrån vet jag faktiskt inte då det enligt Brå 2005, sid 40 tabell 10, står att den minskar från 2,5 till 2,1. Dvs en minskning på ca 16%. Minskning med 16% är inte vad jag kallar ”nästan försvinner” i alla fall. Har även hör Morgan Johansson säga att den försvinner om man ”rensar” för socioekonomiska faktorer.

Men cirkusens stjärna igår var ju Jerzy ”ökad anmälningsbenägenhet och vi vet inget” Sarnecki. Han var helt bisarr i både UG och i Aktuellt efteråt. Han säger ständigt att vi inget vet och vi inte så noga kan veta och ökad anmälningsbenägenhet osv in absurdum. Han har gjort så i snart 40 år! Han säger själv att han inget vet om någonting. Ffs, han är professor men vet inget inom sitt eget område! Han klarar inte ens av att dra en enkel slutsats!

Sarencki sitter i Brås vetenskapliga råd men verkar inte ens ha en aning om vad Brå själva jobbar med. Han sa i Aktuellt att vi inte vet om våldtäkter har ökat, dvs att vi inte vet om antalet har ökat bara för att antal anmälningar har ökat, dvs om det är t ex ökad anmälningsbenägenhet.

Så ser antalet anmälningar ut totalt mellan 1991 och 2017. 1991 var det 1462 stycken anmälda och 2017 var det 7369 stycken. Ökning med nätta 404%. Nu har det under åren tillkommit en del i begreppet men knappast så det kan förklara ökningen på 404%!

Så ser det ut om man tar antal anmälningar per 100 000 invånare. 1991 var det 17 stycken och 2017 var det 73 stycken. En ökning med 329% per capita. Samma här med att det tillkommit saker i begreppet men det kan knappast förklara 329% ökning. Omöjligt!

Så antalet anmälningar har obestridligt ökat enligt Brå. Hur är det då med anmälningsbenägenheten?

Anmälningsbenägenhet är direkt kopplat till mörkertal, dvs ökad anmälningsbenägenhet ger ett minskat mörkertal och tvärtom. Man ska också veta att mörkertal heter just så för att man inget vet om det. Alls. Hänvisa till anmälningsbenägenhet som en förklaring har bara ett enda syfte och det är att försöka dölja en verklighet man inte vill kännas vid.

Men så skriver alltså Brå själva om mörkertal. De säger att om anmäld brottslighet ökar/minskar över tid så speglar det också den faktiska brottsligheten. Och det låter ju fullt rimligt. Men det är inte det vi hört när det gäller t ex sexualbrott och våldtäkter utan då har den ENDAST varit ökad anmälningsbenägenhet som har varit förklaringen, inte bara från Sarnecki utan över hela linjen!

Vi har alltså Brå som för anmälningsstatistik som visar att antalet anmälningar har ökat markant över tid, Brå säger dessutom att om anmälningar ökar/minskar över tid så speglar det faktisk brottslighet. Man kan alltså relativt säkert, även med hängslen och livrem, med gott samvete säga att antalet våldtäkter har ökat.

Sarnecki, som sitter i Brås Vetenskapliga råd, säger i Aktuellt att vi inte vet om våldtäkterna har ökat eller minskat…

Sarnecki är en skojare! En charlatan! En skojare som försöker lura i de svenska skattebetalarna som betalar hans lön att vi inget vet. Han har hållit på med detta i snart 40 år men vet ändå ingenting. Vad ska vi ha honom till? Varför betalar man lön till honom när han aldrig vet något och aldrig klarar av att dra ens de enklaste slutsatser?

Han var otroligt dryg och arrogant i Aktuellt också. Mycket obehaglig typ!

Sparar det roligaste om Sarneckis medverkan i UG till sist, sorgligt nog säkert det mest träffande också

Det kommer från reddit. Finns en del kommentarer där också som jag rekommenderar!

Tidigare om Sarnecki:

Faktakoll inför valet: Faktiskt helt fel Sarnecki, SVT och Brå!

Hur mycket Sarnecki tål Sverige?

Eller förresten, jag avslutar med den här från några ”debattörer”

Det är det vanliga trötta gänget. Kan vi inte en gång för alla bara konstatera att de är ideologiska idioter? Det tog dem alltså 22 min att skriva ihop, skicka in och få den godkänd. Really? Det spelar ingen roll vad UG hade handlat om eller visat, vi hade sett samma skit från ”debattörerna” i alla fall. De har ett lager med likadana artiklar som bara väntar, det är samma innehåll oavsett.

De flesta av oss är överens om att vi vill ha ett samhälle fritt från sexuellt våld, men hur når vi dit? Vår absoluta uppfattning är att det bästa sättet inte är att söka enkla och populistiska lösningar.

De vill inte ”söka enkla och populistiska lösningar”. Säger de. Fiktivt samtal med idioterna:

”-Säg mig korkade debattörer, vad tror ni ligger bakom som inte är enkla populistiska lösningar?

-Mansnormer!”

-Men hur vet ni det? Och är inte det i själva verket förenklingarnas förenkling?

-eftersom vi vet med säkerhet att nästintill alla som begår sexuella övergrepp är just män, så är det normer kopplat till manlighet vi behöver förändra. Oavsett männens kulturella eller etniska bakgrund.

-Men hur förklarar det den groteska överrepresentationen som …

-MÄN!!111!!!

-Men va…

-Enligt forskningen är socioekonomiska skillnader mellan svenskfödda och utrikesfödda svenskar en av förklaringarna till den överrepresentation som finns. Forskningen visar också att brottsoffer är mer benägna att anmäla brott begångna av utrikesfödda svenskar samt att polisen är mer benägna att utreda och rapportera fall där de misstänkta har utländsk bakgrund. Sådeså!!!11!

-Men enligt Brå minskar ju överrepresentationen med bara 16% om man tar hänsyn till socioekonomiska faktorerna och det där med diskriminering  sa ju självaste Överpapegojan Sarnecki inte spelade så stor roll? Och återigen, om det är likadant överallt så skulle det ju inte finnas någon överrep…

-MÄN!!!11!! Metoo!!!11″

Osv.

Men rätt fantastiskt ändå

De som skrivit debattartikeln verkar i första hand vara våldtäktapologeter. Deras förminskande, där de inte med ett enda ord nämner alla brottsoffer som finns i spåren av migrationen de senaste 25-30 åren utan försöker får det till att vara svenska mäns fel, är i bästa fall bara skamligt. I sämsta fall efterblivet.

Håll er undan från de ovan och deras resp organisationer för de skiter i om just du blir gruppvåldtagen, de är inte intresserade av om såna saker ökat enormt och det finns  en RAK och TYDLIG koppling till migrationen. De tycker det är rimligt att svenska tjejer läggs upp som på ett smörgåsbord. De vill ha det så. Det är otäcka människor!

Som ett smörgåsbord.

MVH

MiT

Lämna en kommentar

138 kommentarer

 1. Skeptisk

   /  08/23/2018

  Om socioekonomiska faktorer vore förklaringen borde i princip samtliga fall av dömda svenskfödda våldtäktsmän tillhöra gruppen på samhällets botten. Det rimmar illa med påståendet att våldtäkt skulle vara lika vanligt överallt i alla samhällsgrupper och klasser. Hur var det nu? Antingen eller.

  Svara
  • Jonas

    /  08/24/2018

   Jag har för mig att den svenska gruppen som befinner sig på samma socioekonomiska nivån, som de försöker bortförklara, är lika stor men att de av någon anledning saknas i våldtäktsstatistiken.

   Svara
   • Jonas

     /  08/24/2018

    Kände mig tvungen att kolla.
    Bidragsmottagare 2010 Sv. 135.221 Inv. 143.112
    Bidragsmottagare 2016 Sv. 93.059 Inv. 157.994

    Svara
 2. Trolletplit

   /  08/23/2018

  Om vi inte hade haft invandring från Mena så hade vi haft cirka 600 förre dömda våldtäksmän under undersökningsperioden
  Vi hade haft kanske 3000 förre våldtäkter.

  Svårare än så är det inte.
  Är det värt det?
  Ja enligt feminster och vänstern.

  Nej enligt mig. En svensk Nordman.

  Svara
 3. hllviken

   /  08/23/2018

  I slutet av 60-talet – början på 70-talet gjorde sig Polen av med de värsta kommunisterna; bl.a. Sarnecki och Wolodovski (eller hur 17 de stavar namnet)… och tyvärr bosatte de sig i Sverige.

  Svara
 4. Pelle2

   /  08/23/2018

  Sarnecki och hans kollega Nina Rung är en bisarr installation och ett skämt som forskare.
  Dom är, av ideologiska skäl, inte ett skit intresserade av att någon forskar i vilka grupper som står för en större del av brottsligheten eftersom dom vet att den skulle visa att män med utländsk härkomst är överrepresenterade inom i stort sett all brottslighet.

  Det är ju helt sjukt att dom får fortsätta med sin ideologiproduktion på vår bekostnad.

  Det är ju också konstigt att inte flera kvinnor protesterar mot att dom får ta smällen för att samhället inte vågar konfrontera dessa brottslingar. Hade jag varit kvinna hade jag varit helt vansinning på sådana som Sarnecki och Rung och skulle definitivt låta dom få veta det också !

  Svara
  • Frida Gustavlin

    /  08/23/2018

   Det ligger i den politiska feminismen och genusteorins intresse att överfallsvåldtäkter ska föringas jämte det abstrakta mörkertalet av så kallade våldtäktskulturspatriarkatövergrepp.

   För om det var så, må Gudrun förbjuda, att fördelningen mellan våldtäkter som begås inomhus och utomhus inte var så fasligt stor som feminsiterna påstår så skulle den rimliga slutsatsen vara att våldtäkt trots allt drabbar väldigt få kvinnor, och inte är den där hemska företelsen som ger populistpartier som F! dess grund att stå på i frågan.

   För om man lyssnar på feministerna, att de flesta invandrare faktiskt är oskyldiga (vilket de så klart är) så borde ju rimligtvis de män som inte invandrat vara mångdubbel mycket mindre skyldiga, baserat på den statistik som finns tillgänglig.

   Svara
   • Vic

     /  08/24/2018

    Ja, hur många gånger har man inte hört att ”i de allra flesta fall av [brott] så är förövaren en närstående” eller ”De allra allra flesta fall sker i hemmet”. Det är säkerligen sant gällande många typer av övergrepp men det lyfts alltid fram för att skuldbelägga den vite mannen och lägga nån äcklig blöt filt över kärnfamiljen, som om den vore nån dunkel vrå utan statlig insyn där allehanda övergrepp och vidrigheter pågår.

    Svara
 5. hllviken

   /  08/23/2018

  Hatbrott mot kristna hör man aldrig talas om trots statistiken:

  Svara
 6. MiT

   /  08/23/2018

  *https://www.facebook.com/tino.sanandaji/posts/10155870684288231*

  Svara
  • Sanandaji gör som så många gånger ett bra jobb med att klä av PK-kejsarna. Bara det sista påståendet som Sarnecki gör:

   ”Hur kan man ens komma på idén att förklara de här övergreppen som begås av en väldigt liten grupp människor med hela gruppens kultur?”

   Detta påstående skulle i ett friskt land, där offentliga och uppburna experter får ta konsekvenser av sina påståenden, diskvalificera den här mannen från allt vad trovärdighet och inflytande över forskning heter. Det är fullständigt självklart att hela gruppens kultur påverkar. Detta måste vara ett grundantagande. Bevisbördan måste ligga på den som påstår motsatsen, att gruppens kultur inte har någon inverkan. Och det hade varit senationellt om det kunnat beläggas. Det är som att karln är ett barn som inte förstått vad en forskare förväntas göra. Men det är han förstås inte, efter en lång yrkesgärning, han är en cyniker som försöker blanda bort korten. Lura åhöraren.
   Förhoppningsvis blir han nedpetad denna gång. Även om det är i elfte timmen. En vidrig figur som tjänar mångkulturagendans värdegrund till varje pris, kosta hur många våldtäkter det kosta vill.

   Svara
 7. hllviken

   /  08/23/2018

  Svara
  • ”The horrible deal is made […] ‘your ancestors did something wrong, you’re infected with something called guilt and shame, and if you give us money we will let you off the hook for the next five minutes […]’
   It is an appeasement, because we seem to have given up the fight. ‘Bad things happened, we’re responsible, here’s some money.’ And we think somehow that this is going to make the problem go away. The funny thing is, when you pay off blackmailers, what do they do? They come back for more.”
   – Stefan Molyneux talar i Perth, ”The Death of White Guilt”

   Svara
 8. Pelle2

   /  08/23/2018

  OT:
  Rebecca Weidmo Uvell skriver bra om den sociala ingenjörskonst som man håller på med i våra förskolor där barnens lek skall styras efter genusideologin.
  https://uvell.se/2018/08/23/genusvirus-i-harddisken-hos-skolinspektionen/

  Kd har ju börjat kritisera detta medan Aftonbladets Kalle Sundin naturligtvis tycker att genusidiotierna är bra och enbart handlar om att ge barnen samma möjligheter.
  Eftersom genus”vetenskapen” är en vänsterideologi så är den naturligtvis alltid bra i en vänsterdemagog som Sundins ögon.

  https://www.aftonbladet.se/ledare/a/jPj52w/lat-forskollararna-slippa-desperata-kristdemokrater

  Svara
  • Senior

    /  08/23/2018

   Håll era barn borta från dagis så länge det bara går.
   Sök jobb utomlands när det blir dags för skolgång, ett måste för era barns skull, både för deras utbildning och kunskap samt för att de skall slippa bli indoktrinerade.

   Även om genusflummet togs bort i morgon, så tar det tiotals år att bygga upp skolan igen till vad den var innan 68-vänstern satte klorna i den.

   Svara
   • Senior

     /  08/23/2018

    Rikard, du som har varit lärare:
    Hur lång tid skulle det ta tror du?
    Vad skulle krävas om du frivilligt skulle gå tillbaka?
    (Jag förutsätter att du är ”i arbetsför” ålder)

    Svara
    • Rikard

      /  08/23/2018

     Hej.

     Man skulle vara tvungen att göra om hela samhället.

     De matematikkunskaper du behöver för att undervisa i matematik på gymnasienivå är i stort sett desamma (annan kontext och tillämpning men ändå) som en fysiker, kemist, ingenjör och liknande behöver ha. Varför välja skolan som arbetsplats om man klarar dessa studier till nödvändig nivå?

     Där är problemet: skolan kan inte konkurrera med den privata sektorn.

     De sociala bitarna är betydligt lättare att lösa än nöten om hur du får folk att investera fem år på universitet för att lära tolvåringar vad oregelbundna verb är…

     För att jag skall gå tillbaka till skolan?

     Det gör jag inte. Det är inte fråga om lön eller arbetsmiljö enbart: knivarna i ryggen skaver än.

     Kamratliga hälsningar,
     Rikard, fd lärare

     Svara
     • Grodan Boll

       /  08/23/2018

      Anekdotiskt, men på temat:

      Jag pluggade för NO 1-9, men även jag fick läsa mina ämnesstudier på Chalmers. De blivande gymnasielärare som jag då kom i kontakt med viskade (då) gissningar om 40-60% av deras årskullar som undrade vad fan de sysslade med och istället hoppade skepp till ingengörsstudier.

   • Bezmenov talade om marxistisk demoralisering, men principen är väl densamma: ”To [rid] society of these people, you need another twenty or fifteen years to educate a new generation.”

    Svara
    • Dreadlock

      /  08/23/2018

     Undrar hur det går med Jordan Petersons planer att starta ett globalt online Universitet? Det fanns på pappret minns jag,förra året. Med tanke på att Peterson har 100 000-tals följare så torde hans läroplan vara ett effektivt motgift mot etablissemangets uppfattning om vad utbildning egentligen är. Inbillning eller utbildning.
     Då kan det gå rätt snabbt att bryta ryggraden på alla politiserade inbillningsanstalter och då tvungna att följa efter konkurrensen, särskilt om en examen från petersons internetuniversitet visar sig producera hårdnackade självständig tänkande individer som så småningom sopar golvet med genusindoktrinerade pappersvändare på arbetsplatserna.

     Svara
    • x3

      /  08/23/2018

     ”The demoralization process in the United States is basically completed already. For the last twenty-five years, actually it’s over-fulfilled because the demoralization now reaches such areas where previously not even comrade Andropov and all his experts would even dream of such a tremendous success. Most of it is done by Americans to Americans thanks to lack of moral standards.”

     ”The result? The result you can see. Most of the people who (reeducated) in the sixties, drop outs or half-baked intellectuals are now occupying the positions of power in te Government, civil service, business, mass media, educational system. You are stuck with them. You cannot get rid of them. They are contaminated, They are programmed to think and react to certain stimuli in a certain pattern. You cannot change their mind even if you expose them to authentic information, even if you prove that white is white and black is black you still cannot change the basic perception and illogical behavior. In other words, these people, the process of demoralization is complete and irreversible. To get rid society of these people you need another twenty or fifteen years to educate a new generation of patriotically-minded and commonsense people who would be acting in favor and in the interests of the United States society.”

     som den gode Yuri sade för över 30 år sedan.

     Långt innan Internets genombrott.

     Spred sig som cancer, även om marxismen har muterat sedan dess.

     Frågan är om det räcker för att städa bort den efterblivna aktivism som slagit rot inom utbildning, media och myndigheter.

     Prognosen 20 år framåt i tiden ser annars väldigt mörk ut med burka och böneutrop flera gånger per dag.

     Ur askan i elden.

     Svara
 9. hllviken

   /  08/23/2018

  Svara
 10. Pelle2

   /  08/23/2018

  Weidmo Uvell skriver också bra om Uppdrag gransknings program som dagens inlägg handlar om.
  https://uvell.se/2018/08/22/valdtakterna-och-invandringen/

  Svara
 11. Pelle2

   /  08/23/2018

  Även bloggaren Fristad tar sig an dagens ämne på ett bra sätt.
  http://www.fristad.eu/2018/08/sexbrotten-och-harkomsten/

  Svara
 12. hllviken

   /  08/23/2018

  Svara
  • Pelle2

    /  08/23/2018

   Han skall väl snarare fråga sig hur vi fick ett samhälle där kvinnor känner sig så otrygga att dom väljer att ha med sig självförsvarsspray.
   Är ju extra kul att sossarna på sina affischer säger att dom vill skapa ett tryggt samhälle.
   Det har ju gått sådär under deras fyra regeringsår…

   Svara
   • Ja, orden ”politiskt klimat” säger ju allt: det handlar bara om hur man uppfattar saker, verkligheten är perfekt eftersom vi styr.

    Svara
    • weasel

      /  08/23/2018

     Jag förmodar att det svaret som Lindberg söker på sin fråga om Skyttedals försvarssprej och det politiska klimatet är….”Det politiska klimatet har blivit så hemskt sen SD SD SD SD SD kom in i riksdagen att folk numera måste ha försvarssprej” .

     Naturligtvis begriper inte Lindberg att hundratusentals ( miljontals ? ) kvinnor som inte har någonting med ”det politiska klimatet” att göra går omkring med försvarssprej i det trygga samhället som Lindberg har skapat.

     Svara
  • Skeptisk

    /  08/24/2018

   Hur många ickepolitiska kvinnor går runt med försvarsspray? Vad i samhället gör att de känner sig tvungna till det? Gissar att andelen kvinnor som har försvarsspray överstiger andelen kommunalråd som har det. Kanske är det mer i rollen som kvinna än kommunalråd hon har sprayen. Och om det är just för att försvara sig mot politiskt våld, kanske han skulle fråga sig från vilken kant de hoten kommer…

   Svara
 13. Senior

   /  08/23/2018

  Gällande fnordspottings inlägg:

  Exakt de kommentarer vänstern använder om invandrare gällande våldtäkter, ”inte alla invandrare” etc. är ju exakt samma argument de själva fullständigt sågar gällande Svenska män….
  -Då har helt plötsligt ”alla män” ett kollektivt ansvar…..

  Svara
 14. Pelle2

   /  08/23/2018

  OT
  Göran Persson och Anders Borg kommer ut som Nazister eftersom dom menade att åtstramningen i flyktingmottagningen var bra och nödvändig.
  https://www.expressen.se/nyheter/val-2018/perssons-sagning-av-migrationspolitiken/

  Vi som tyckte redan för några år sedan att vi inte klarade av dessa volymer var ju Nazister i godhetselitens ögon så då måste ju Borg,Persson och regeringen också vara det…

  Svara
  • Borg är därtill inte trovärdig:
   ”Anders Borg försvarar Fredrik Reinfeldts och alliansregeringens tidigare linje i flyktingpolitiken:
   – Utgångspunkten bör vara att du gör så mycket som möjligt, din spontana reaktion ska vara att bjuda in människor och sedan pragmatiskt anpassa dig till de nya realiteterna, säger han.”

   Pragmatisk, är det nyord för ”i panik, när inget annat fungerat”?

   Svara
 15. Trött

   /  08/23/2018

  Jerzy Sarnecki…..jag undrar, vad är hans egentliga titel, och hur många sådana finns det i Sverige?
  Sen skulle jag vilja fråga SVT vad deras ringnings benägenhet är just till Jerzy Sarnecki? Vilket mörker tal gömmer sig bakom de ni aldrig ringer?
  Kanske ett paj diagram hade varit på sin plats?

  Svara
  • Kalle

    /  08/24/2018

   Orm är svaret på din första fråga

   Svara
  • G

    /  08/24/2018

   Hur många sådana det finns. Ja, om han är en orm så finns det iaf en till som jag vet om, han är i gott sällskap med Fridolin som fick titeln Orm av GW 😛

   Svara
 16. Pelle2

   /  08/23/2018

  OT:
  Weidmo Uvell sågar förtjänstfullt Miljöpartiets jordbrukspolitik i ett inlägg i Expressen.
  https://www.expressen.se/debatt/partiet-som-gor-allt-for-att-forstora-for-bonderna/

  Svara
  • x

    /  08/24/2018

   Det paradoxala med miljöpartiets jordbrukspolitik är att de inte kan förklara varifrån all naturgödseln till de ekologiska odlingarna som kräver ca 3 ggr mer yta än idag ska komma från om man inte ska ha några djur eftersom de är ”klimatbovar”.

   Svara
   • AnderS

     /  08/24/2018

    Precis.
    Jag har försökt förklara för veganer flera gånger att man måste välja mellan djurskit och konstgödsel om du vill ha en skörd. Går inte, jag är tydligen en ond miljöhatande människa som inte bara håller med dem.

    Svara
 17. hllviken

   /  08/23/2018

  Snickesnacki satt i TV flera år och sa att brottsligheten ökade när det var varmt väder

  Svara
 18. hllviken

   /  08/23/2018

  Svara
 19. hllviken

   /  08/23/2018

  Svara
 20. hllviken

   /  08/23/2018

  Sarneckis namn längst ned

  Svara
  • Frida Gustavlin

    /  08/23/2018

   Jämfört med Norge, som rimligtvis är det land som går att bäst jämföra mot Sverige så är skillnaden radikal. Sex till sju gångers överrisk!

   Svara
   • Dessa förbannade jägare och sportskyttar som håller sina vapen inlåsta! De är säkert ute hela nätterna och skjuter på folk!

    Svara
 21. hllviken

   /  08/23/2018

  Svara
  • Senior

    /  08/23/2018

   Ja, det var väl den rapporten som föranledde det försök till grundlagsändring spm pågår för fullt, för att kunna förhindra människor från att söka reda på sanningen.

   Svara
 22. Fiat Lux

   /  08/23/2018

  Sarnecki har ju närmast skrutit om sin inkompetens och sin chutzpah i ett par intervjuer i polska media, vilket förtjänstfull har uppmärksammats av Morpheus Blogg. Han kör samma svammel i alla intervjuer i svenska media, och det har ju fungerat för honom. http://www.morpheusblogg.se/2017/04/16/jerzy-sarnecki-talar-ut-i-polsk-media/

  Svara
 23. narran

   /  08/23/2018

  Låt gå för att det kan vara svårt att få exakta siffror att jämföra med mellan olika år eftersom att många handlingar som tidigare räknades som sexuellt ofredande i dag räknas som sexuellt utnyttjande. Handlingar som tidigare räknades som sexuellt utnyttjande hamnar i dag under våldtäktsbegreppet. Detta eftersom att lagstiftningen har skärpts. För att få rättvisande siffror på om sexbrott har ökat eller inte kan vi helt enkelt räkna antalet anmälda sexbrott totalt. då kan man faktiskt bortse ifrån att sådant som tidigare hamnade under en lindrigare rubricering i dag hamnar under en grövre.

  Svara
  • Dreadlock

    /  08/23/2018

   Så är det.
   Under året där lagändringen implementerades sköt den sammanlagda summan under våldtäktsbegreppet i höjden i ett enda skutt.
   Och BRÅ har hittills förklarat det med ökat anmälningsbenägenhet, när de istället hade kunnat göra en analys varför den nya lagens implementering ökade i antal brott för varje år EFTER sedan lagen ändrades.

   Svara
  • MiT

    /  08/23/2018

   Det är det jag brukar göra men just den här gången var det ju specifikt våldtäkter det handlade om. Men siffrorna ser inte roligare ut om man tar sexualbrott som kategori heller kan jag säga… :-/

   Svara
 24. hllviken

   /  08/23/2018

  M-ledaren: ”Rösta på mig så ska jag ta tag i våldtäktsproblematiken! Svar:

  Svara
 25. Kike Soros

   /  08/23/2018

  Jerzi Sarnecki ingår i den svenska kretsen inom judisk makt-rörelsen. Helt opålitligt och genetiskt programmerad till hat av det judarna kallar ”gojim”, d.v.s. icke-judar. Jerzys far sysslade med subversiva, kosmopolitiska aktiviteter i polen då det begav sig, Sarneckisläktet blev persona non grata och kom snyftandes och knackade på Sveriges gränsdörrar som ”polska flyktingar” (som Bieler- och Janouchklanerna). Jerzy har nu fortsatt sin fars verk att underminera och förstöra Sverige och svenskarna, det vita kristna substratet. I Israel ger man grönt ljus till detta, förstås.

  Svara
  • Dreadlock

    /  08/23/2018

   Det blev en lite olycklig hopklumpning mellan Sarnecki, Janouch och Bieler eller ?

   Den förstnämnda är anställd under Justitiedepartementet med Morgan Johansson som chef. En statens offentliga megafon i Kriminalpolitik. Checkad och klar med allt Morgan anser som viktig att yppa offentligt.
   Janouch är frilans och känd för att leverera kritik mot regeringens migrationspolitik. Av hårdaste kaliber.
   Bieler (Paula Bieler) är en SD-politiker, med planer att begränsa invandringen främst från muslimska länder.

   Hur hamnade du i slutsatsen att alla tre tjänar för att underminera det kristna substratet ? Jag är jättenyfiken.

   Svara
  • MiT

    /  08/23/2018

   ”judisk makt”… Dra ditt löjliga troll!

   Svara
  • weasel

    /  08/24/2018

   ”Janouschklanen” kommer från Prag och Prag ligger inte i Polen, så inte ens det lyckades du få rätt i ditt inlägg…

   Svara
  • Dreadlock

    /  08/24/2018

   Nybörjare i konspirationsteorier ? Bäst du läser på ordentligt. Det här forumet kommer att syna dina kort fram-och baklänges.

   Svara
  • Patrick

    /  08/24/2018

   Stick härifrån bara. Det är sådana som du som hindrar oss andra från att hålla en seriös diskussion.

   Svara
  • Kalle

    /  08/24/2018

   Du är inte önskad här, FUCK OFF!

   Svara
 26. hllviken

   /  08/23/2018

  Svara
 27. weasel

   /  08/23/2018

  1. Vid uppskattningsvis 2.784 tillfällen har jag under de senaste 10 åren läst påståendet ”Sverigedemokrater är överrepresenterade när det gäller brott”. Vid exakt 0 av dessa 2.784 tillfällena har personen som har kommit med påståendet känt sig tvungen att påpeka att det är viktigt att komma ihåg att inte alla sverigedemokrater är brottslingar.

  2. ”rensa för socioekonomiska förhållanden”
  Nej, tack.
  Varför i helvete ska man göra det ?
  85 % av överfallsvåldtäkterna begås av utrikes födda oavsett om man ”rensar för socioekonomiska förhållanden” eller inte.
  Det är fullständigt ointressant om de som begår dessa våldtäkter gör det på grund av kultur och kvinnosyn eller om dom gör det på grund av socioekonomiska förhållanden eller om dom gör det på grund av att dom ogillar Elvis Presley.
  Oavsett varför dom gör det kvarstår faktum : Om Sverige hade haft stängda gränser hade 85 % av överfallsvåldtäkterna aldrig inträffat.

  Detta betyder att Reinfeldt & Löfven har ökat antalet överfallsvåldtäkter med närmare 500 %.
  Och detta då oavsett om det beror på brist på hjärna eller brist på fritidsgård i våldtäktsmannen tillvaro.

  På vilket sätt menar dom här kräken att det skulle vara ”finare” om våldtäkten begås på grund av ”socioekonomiska förhållanden” ?
  vi leker med tanken på att det är som kräken säger;
  Våldtäkterna begås på grund av ”socioekonomiska förhållanden” .
  Att invandrarna då hamnar i dessa ”socioekonomiska förhållandena” som är så fattiga och hemska att dom är tvungna att begå våldtäkter.
  Är då inte det ett ganska så tydligt tecken på att Reinfeldts & Löfvens invandringspolitik FULLSTÄNDIGT har misslyckats ?
  Kunde inte idioterna ha räknat ut att personer med 6 månaders koranskola på CV:t är dömda att hamna i ganska så dåliga ”socioekonomiska förhållanden” när dom kommer i tiotusentals till ett land där arbetsmarknaden är helt stängd för folk med sådan ”utbildning” ?

  3. Sarnecki undrar vad man ska med statistik, information, fakta och siffror till.
  Visst, Sarnecki, om vi nu inte behöver detta så behöver vi knappast dig eller BRÅ, så myndigheten kan omedelbart läggas ner och du kan istället söka ett jobb som du är kompetent nog att utföra.
  Vilket det nu skulle vara…
  En ”forskare” som ifrågasätter vad man ska med siffror och statistik till ?
  Det är ungefär lika jävla absurt som…en simmare som undrar vad man ska med vatten till.
  :/

  Svara
  • Senior

    /  08/24/2018

   Några bra exempel på hur dessa människor talar emot sig själva.
   Men kanske framförallt påvisar detta hur deras ”lösningar” bara förvärrar problemen.

   Svara
 28. hllviken

   /  08/24/2018

  Svara
 29. hllviken

   /  08/24/2018

  Mohamed Omar:

  Svara
 30. Senior

   /  08/24/2018

  Se där!
  En ”Liberal” denna gång.

  Om det inte vore så allvarligt i sig hade jag varit road av att se vänstern bli slagna på sin egen planhalva gällande detta övertagande via infiltration i samhället.

  Svara
  • Senior

    /  08/24/2018

   ”Politikern som fått stora bidrag för integrationsprojekt i Malmö har samtidigt via ett Facebook-konto kallat judar och armenier för ”orena oäktingar”.”

   Jag anar hur pass effektivt dessa bidrag fungerat i arbetet med att integrera….

   Hur Malmö spenderar sina ”Robin Hood” pengar de fått av prins John i form av utjämningsbidrag från andra kommuner lämnar ju lite att önska om man säger så….

   Svara
 31. x

   /  08/24/2018

  Tydligen har någon på Finansispektionen svårt med skillnaden mellan fi och f!:

  Svara
  • Pelle2

    /  08/24/2018

   Dessutom räknas inte valmaterial som reklam utan samhällsinformation så du kan sätta upp hur många ej reklam-skyltar du vill men det hjälper inte…

   Svara
  • G

    /  08/24/2018

   Det skulle den visst. Du tror ju att du jobbar på feministinspektionen…

   Svara
  • G

    /  08/24/2018

   Sosse säger inte så farligt…

   Svara
   • Senior

     /  08/24/2018

    När personen inte ens kan hålla isär sina twitterkonto är jag ytterst tveksam till att vederbörande kan hålla isär sina politiska ståndpunkter från sitt ämbete.

    Något som vederbörande nu bevisat genom att twittra privata åsikter på ett offentligt konto.

    Det var de facto finansinspektionen som twittrade detta, inte en individ.

    Svara
 32. x

   /  08/24/2018

  Svara
 33. hllviken

   /  08/24/2018

  Kriminella på valsedlarna!

  Svara
 34. G

   /  08/24/2018

  ””Varför gör de så här ..?”

  Frågan ställdes av en förtvivlad kvinna under en föreläsning jag höll för något år sedan. Jag talade inför personer som frivilligt engagerat sig i arbetet med flyktingar och asylsökande. De var engagerade och ville väl, men var i det närmaste uppgivna. Allra mest förtvivlade var de över att alla reaktioner blev tvärt emot de förväntade – ju snällare och mer tillmötesgående de var, desto otacksammare och mer respektlösa blev de asylsökande.

  Problemet var att de frivilliga agerade utifrån sin (svenska) värderingssamling, kultur och förförståelse, samtidigt som de asylsökande agerade utifrån sin (vanligtvis afghanska, irakiska eller somaliska) värderingssamling, kultur och förförståelse. Alla inblandade ansåg sina egna värderingar som fullständigt normala och dessutom överlägsna den andres.
  […]
  Den patriarkala kulturen bygger på idealiserandet av manliga egenskaper som våld och dominans. Om ett försök att klättra i rang möts av en starkare kraft, upphör konflikten så snart hierarkin har fastställts. Men en kraftuppvisning som möts av undfallenhet och eftergift, kommer att pågå och öka tills det möter motstånd. Möter det inget motstånd, tar den utmanande parten över helt och fullt.”
  http://helenaedlund.se/pa-varderingarnas-slagfalt/

  Ovan postades av @Kristian igår. Och när man ser hur ”goda” lärare nedan tänker och agerar så blir man ganska uppgiven om framtiden….

  Jaha ja, folk som växt upp i Sverige fattar inte nuet i #detnyalandet, därför måste folk som växte upp i Sverige inte säga nej utan anpassa sig till #detnyalandet med allt vad det innebär.

  Varför drar folk in friidrott, omklädningsrum eller annat. Simundervisningen var aldrig var könsuppdelad när jag gick i skolan.
  Och dessa människor tycker ju att genusflum till barn är toppen och livsviktigt, men ändå så är sånt här folk FÖR indeer som detta. Idioterna klagar alltid på att konservativa är bakåtsträvande, men om inte det här är att gå extremt konservativa krafter tillmötes så vet jag inte vad det är.

  Svara
  • G

    /  08/24/2018

   Och gemgodhetsgänget försvarar givetvis…

   Såg förresten Maria ovan för en tid sedan förtydliga till en gemkommunist som skrev att vänstern får inte vika ner sig, då svara Maria ungefär ”alla är faktiskt inte vänster, vi är en del borgerliga som också försöker förhindra så att fascisterna inte får mer inflytande”. *okej*

   Svara
  • G

    /  08/24/2018

   Bra kämpat Martin. Dessvärre gick nog inte poängen in öht.

   Svara
   • Pelle2

     /  08/24/2018

    Apologeterna jobbar övertid för att vi skall acceptera könsseparering så länge det gället folk från andra kulturer samtidigt som dom aldrig i livet skulle acceptera att svenska kvinnor skulle uteslutas från ett attraktivt område av svenska män.
    Dessutom förbehåller dom sig rätten att skapa mansfria festivaler och tjejlopp mm.

    Dubbelmoraliska hycklare är dom.

    Svara
   • Skeptisk

     /  08/24/2018

    ”Vad tycker du om nunnor?”
    Han jämför alltså på allvar vuxna kvinnors val att gå i kloster med hederskultur som läggs på barn att de inte får bada med killar närvarande. Kul också att se islamism och ”feminism” i skön förening ovan. Båda vill ha separata badtider. Ena gruppen hatar kvinnor och den andra hatar män. Samma intresse från två håll.

    Svara
 35. G

   /  08/24/2018

  ”Centerpartiets ledning hade all information om kopplingarna till de Grå vargarna redan 2015”
  https://ledarsidorna.se/2018/08/centerpartiets-ledning-hade-all-information-om-kopplingarna-till-de-gra-vargarna-redan-2015/

  Se där ja, och så en sosse utöver centerpartisten, imponerande. Finns säkert fler som ännu inte öppet sagt eller gjort något som blottar ”värdegrunden”. Sen kan ju sjupartiet gapa sig hesa över att SD ska ha en massa extremister i partiet.

  Svara
  • hllviken

    /  08/24/2018

   Svara
  • Läs svaren från C Muteborg.

   Svara
   • G

     /  08/24/2018

    Hur korkad kan man vara. Så att radera tweets sänder inga suspekta signaler öht? Hahaha. Så jävla dåligt, ni skall låta era jäkla tweets stå kvar, det är politik ni sysslar med för fan!

    Svara
 36. G

   /  08/24/2018

  ”Polisens expert Nina Rung om överfallsvåldtäkterna: ”Nu vet inte jag hennes berusningsgrad”
  ..[..]..
  Rung hävdar bland annat i programmet att det är stor skillnad på vilka som anmäls och vilka som sedan döms. Hon menar också att det begås så många allvarliga sexualbrott i landet, 190 000 är en siffra Rung nämner, att det blir vilseledande att dra slutsatser av det lilla antal som döms för våldtäkt.

  – Vad är det som gör att män, oavsett härkomst, om de är födda i Sverige eller i Afghanistan eller vilket land som helst, faktiskt går över kvinnor och barns gränser på så vis att de faktiskt våldtar? frågar Rung i programmet, och menar att det är en mycket bättre fråga för forskningen än frågan om överrepresentation bland olika grupper.

  Nina Rung anser att programmet odlar en myt och exemplifierar med ett exempel.

  – Man börjar hela reportaget med att berätta om en ensam, vit svensk kvinna som går genom en park där det finns ett flyktingboende och där hon sedan blir utsatt för våldtäkter av personer från andra länder. Och det är också just det här man gör, att man tar fram det perfekta offret, som är den här kvinnan, som jag inte, nu vet inte jag hennes berusningsgrad men hon är i alla fall på väg hem gissningsvis. Och sedan lägger man det mot de här som inte kan svenska, dom har eventuellt-

  Där avbryts Rung emellertid av programledaren. När Nina Rung återkommer förklarar hon att de flesta våldtäkter begås av närstående och att dessa är födda i Sverige, och hävdar sedan att svenskfödda döms i mycket lägre grad för sexualbrott.

  Fallet Rung hänvisar till blev mycket omskrivet då en kvinna i Strängnäs utsattes för två på varandra följande överfallsvåldtäkter av olika gärningsmän.(forts)”
  https://nyheteridag.se/polisens-expert-nina-rung-om-overfallsvaldtakterna-nu-vet-inte-jag-hennes-berusningsgrad/

  Svara
  • Pelle2

    /  08/24/2018

   Intressant att hon lägger skulden på offret genom att undra om hon var berusad.
   Sådana saker brukar ju feminister som Rung skrika högt om ifall en försvarsadvokat skulle
   fråga offret om hon var berusad eller lättklädd.
   Själv tycker jag att man inte skall ifrågasätta offret oavsett vem förövaren var…

   Svara
  • G

    /  08/24/2018

   Hon är som sagt *expert*. Glömmer aldrig detta…

   ”Exempelvis hävdar Nina Rung, i samma Aftonbladet-intervju, att situationen är mycket värre i Finland än i Sverige. Detta får stå helt oemotsagt eftersom de dåligt pålästa programledarna inte ställer några motfrågor. Men när jag kollar upp fakta visar det sig att Sverige har ungefär sex gånger så många anmälda våldtäkter per år jämfört med Finland.

   Vad är poängen att med att ljuga om detta Nina Rung? Hur motverkar det utvecklingen i Sverige att hitta på att det är värre i våra grannländer?”

   facebook.com/joakim.lamotte/posts/1645287238899194

   Svara
 37. G

   /  08/24/2018

  Svara
  • Pelle2

    /  08/24/2018

   Bra av Weidmo Uvell att ta avstånd från den klockrena könsdiskrimineringen som festivalen sysslar med.

   Svara
 38. Dreadlock

   /  08/24/2018

  Diskuterade valet på min arbetsplats igår, med majoriteten socialdemokrater,visade det sig. Nästan alla är överens om att Löveén är en dålig statsminister. Nästan alla prisade dessutom den forne ledaren Göran Persson ” För han fick saker gjorda” En del tycker att SD är ett pajasparti.
  Fick mig att småle . Göran Perssons uttalande om EU:s ”välfärdsturister” och på många sätt ville ha en strikt reglerat invandring,ringer fortfarande i mina öron, alltså ungefär som Jimmie Åkesson uttrycker sig idag. Men det är förstås glömt. Någon ville rösta (v) . Jag frågade : Är du beredd att medverka att avskaffa den kapitalistiska ekonomin ,frågade jag. VA? Vadå? fick jag som svar. Suck

  Svara
  • Hade det varit rättvist hade var och en fått de politiker de personligen förtjänar.
   Tyvärr får samtliga i landet de politiker en majoritet förtjänar.

   Påminner om Tage Danielssons statistiska grundsanning: 100% vet inte.

   Svara
 39. G

   /  08/24/2018

  Svara
 40. G

   /  08/24/2018

  En annan del av DN. Inte kulturdelen….

  Svara
 41. G

   /  08/24/2018

  Svara
 42. G

   /  08/24/2018

  Utvisar många gör vi inte, men vi kan fan lika gärna sluta utvisa helt. Spelar liksom ingen roll. Detta land har svängdörrar….

  Svara
 43. G

   /  08/24/2018

  Svara
 44. Pelle2

   /  08/24/2018

  Sarnecki skriver ett inlägg i Dn där han återigen kritiserar forskning som visar överrepresentationen av män med utländsk bakgrund vad gäller våldtäkt.
  https://www.dn.se/debatt/svts-uppdrag-granskning-exploaterar-manniskors-oro/

  Han skriver bl.a följande:
  Vi måste ta reda på fakta; det är viktig att veta varför invandrare är överrepresenterade i brottsstatistiken (att de är överrepresenterade vet vi sedan länge.) Men jag har förståelse för de som befarar att frågan exploateras av antihumanistiska krafter. Konsekvenserna av att dela in människor efter etnisk/religiös/kulturell bakgrund och sedan tillskriva vissa grupper olika negativa egenskaper bör ingen ha missat. Detta har historien lärt oss.

  UG pekar ut vissa grupper som överrepresenterade i våldtäkter och ställer sig frågan varför kulturell bakgrund inte har undersökts närmare som orsaksförklaring. Detta trots att tillgänglig vetenskap på området knappast ger vid handen att kulturell bakgrund skulle ha högre förklaringsvärde än ett antal andra variabler. Det är ett märkligt upplägg för ett program som sysslar med grävande journalistik.

  Han skriver först att VI VETATT INVANDRARE ÄR ÖVERREPRESENTERADE I BROTTSSTATISTIKEN.
  Sedan avslutar han samma passage med följande:
  UG pekar ut vissa grupper som överrepresenterade i våldtäkter och ställer sig frågan varför kulturell bakgrund inte har undersökts närmare som orsaksförklaring. Detta trots att tillgänglig vetenskap på området knappast ger vid handen att kulturell bakgrund skulle ha högre förklaringsvärde än ett antal andra variabler.

  Hur kan det inte vara ett högre förklaringsvärde än något annat när till och med han
  erkänner att invandrare är överrepresenterade inom brottsligheten ?

  Men visst, det skulle ju vara intressant att se hur många svenskar i utsatta områden som begår våldtäkt i jämförelse med utländska män i samma område. Skulle tro att svenskarna begår betydligt färre våldtäkter.

  Men något säger mig att Sarnecki aldrig skulle genomföra en sådan undersökning…

  Han beklagar sig också att han får uttala sig i frågan eftersom han inte forskar på området.

  ”För forskningen på området får undertecknad svara. Detta trots att jag knappt sysslat med forskning kring specifikt våldtäkter, men däremot kring invandrare och brott i övrigt.

  De som har forskat om förövare av våldtäkter intervjuas inte i programmet. UG har tydligen bestämt sig för att jag ändå är särskilt viktig i sammanhanget. ”

  Är ju konstigt då att han ändå uttalar sig som om han vore en expert på området invandrare och våldtäkt…
  Hade han någon heder så skulle han ha tackat nej till sin medverkan.

  Vi är ju också många som vore tacksamma om han aldrig mera blev tillfrågad..
  https://www.dn.se/debatt/svts-uppdrag-granskning-exploaterar-manniskors-oro/

  P.S någon får gärna lägga in artikeln i t.ex unvis.it. Kan inte göra det just nu,

  Svara
 45. G

   /  08/24/2018

  Svara
  • ”[…] allas lika värde, alla ska ha samma chans och bemötas med samma respekt oavsett kön, etnicitet och så vidare.”

   Att unilateralt hålla sig till dessa värden gentemot någon som tycker precis tvärtom är självmord. Eller mord, eftersom majoriteten gör detta på andras bekostnad.

   Svara
 46. Leisha Camden

   /  08/24/2018

  Så länge inte verkligheten går att rensa för socioekonomiska förhållanden så ska man inte heller rensa statistiken för socioekonomiska förhållanden, för då visar inte statistiken länger upp verkligheten.

  Svara
 47. G

   /  08/24/2018

  Ang…
  https://toklandet.wordpress.com/2018/08/23/sarnecki-ug-och-idioter/#comment-160615

  Lite för intressant att hoppa över den ranten, även om det är många tweets…

  Forts….

  Svara
 48. Läs hela!

  Litet tillägg:

  Svara
 49. PS

  Svara
  • Olof

    /  08/24/2018

   Hon var kanske utbildad(indoktrinerad), men knappast kunnig.

   Som sagt, vid det här laget tycks det som att vi skulle få samhällsekonomiska och kunskapsmässiga förbättringar genom att lägga ner stora delar av av universitetsväsendet som är relaterat till humaniora och samhällsvetenskap.

   Svara
 50. Uvell, glashus, och ”hjälp” som M nog tycker att de kunde vara utan.

  Gränserna öppnades allra senast 2010 av M för att få stöd av Mp. Den som vill värva röster till M bör nog tala tyst om att släppa in islamister.

  Svara
  • G

    /  08/24/2018

   Precis. M, KD eller MP…nix.

   ”Centerpartiet stoppar uteslutna Mikail Yüksel”
   https://www.expressen.se/gt/centerpartiet-stoppar-uteslutna-mikail-yuksel/

   Läs hela. Mycket info om hur detta med valsedlar/listor fungerar som jag inte visste.

   Svara
  • Olof

    /  08/24/2018

   Jag tycker lite synd om Rebecca, det måste kännas helt hopplöst. Men det hjälper inte, M erbjuder fortfarande inget trovärdigt regeringsalternativ för SD väljare. I och med afghanamnestin så visade C att de är villiga att sänka alliansen för möjligheten att snorta en lina GODis. För att komma runt det behöver UK visa vad han har för plan att regera utan C.

   Men det gör han inte, av vilket man kan dra slutsatsen att det inte finns någon annan plan än att regera med C av vilket man kan dra slutsatsen att det är C’s linje som gäller för UK är inte villig att sätta emot ens över ett så vrickat lagförslag.

   Vilket gör att det är meningslöst för någon som prioriterar migrationsfrågan att rösta på M. Och ja, det är till och med möjligt att det är bättre med S, för de blir inte lika känsliga för mediedrev, vilket vi ju har flera exempel på hur UK kommer att hantera. När de inte ens kunde stå upp mot vuxenmobbingen på Stockholm Pride, hur mycket ryggrad har de då? En vuxen människa med ryggrad hade tackat för sig och lämnat där och då.

   Så jag föreslår att Rebecca jobbar på att reformera M ytterligare om hon har någon önskan om att de skall vinna när nästa regering kollapsar. När UK säger åt DN att de kan ta upp saken med hans nästa kulturminister Hanif Bali om de har några åsikter om twittrande moderater så kanske M skulle ha någon trovärdighet i grenen att våga stå upp för sina åsikter. Men jag håller inte andan…

   Svara
 51. G

   /  08/24/2018

  Hahahaha! Varför måste så mycket folk som INTE borde hålla på med politik öht drar sig till det som flugor till skit!

  Svara
 52. Gorby

   /  08/24/2018

  Hanfi berättar sin version om drevet som var i veckan.

  Svara
 53. Melmac

   /  08/24/2018

  Jag vill kaskadkräka på hela den här valrörelsen! Avgå alla! Omedelbart!

  Svara
 54. Dreadlock

   /  08/24/2018

  Man bejakar sitt inre Frankenstein-monster och stapplar fram till första bästa humanoid , tar ett strypgrepp om halsen och stryper fanskapet på enbart några fel valda ord. Sammanfattning Valrörelsen anno 2018.
  Frestande att dra ner rullgardinen och släcka belysningen fram till 9:e september. Tyar icke mer. Hör du mig kristina ? Tyar icke längre. Låtom de unga störta ner sig själva i den grop de själva grävt…

  Svara
 55. Nisse Hult

   /  09/01/2018

  Förenklat så finns det ju brott som begås av invandrare/flyktingar och det är stora delar skjutningar, sprängningar, överfallsvåldtäkter, könsstympning och hemmavåld som leder till balkonghopp. Dessa typer av brott har ju ökat dramatiskt sedan 1990.
  Sen har vi det svenska våldet som i frågan våldtäkt mest handlar om alkoholister som misshandlar sina ibland alkoliserade kvinnor. Det finns ett våld mot kvinnor som förekommer bland ursvenska män i svartsjukesituationer och det är ett problem stort nog att uppmärksamma men blanda inte in oss ursvenska män i vissa typer av våld. Vi borde inte ens behöva betala för att lösa problemen utan utländska brottslingar ska utvisas pronto utan att passera socialen.

  Svara
 1. Kritik från f.d. miljöpartist av Malin Bergendal om burqaförbud | Vetenskapliga partiet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: