Lite rester och annat viktigt

Så här efter jul och nyår så kommer lite blandat att ta till sig. Jag börjar med att undra vad i helvete allmänheten har att göra med Janne Josefssons skilsmässa? Finns det en enda anledning att överhuvudtaget skriva om sånt i en tidning? Undrar om Fredrik Hansson känner sig som en riktig skjutjärnsjournalist när han får skriva om sådana här viktiga saker? Hade jag varit tvungen att skriva om sånt här hade jag krävt att få göra det under pseudonym och haft en bild av Kalle Anka för att riktigt visa vad jag tycker om det. Fredrik Hansson skriver under riktigt namn och har en bild av sig själv…

Aftonbladet fortsätter ju att ensidigt kasta skit på män och nu fortsätter man med att ta upp de fall där pappan mördat mamman men fortfarande har vårdnaden, det var så i fyra av tio fall men det saknas en viktig bit där, det står nämligen inte ett ord om hur många % av de mammor som mördat pappan som har vårdnaden kvar… Ska vi gissa att det är mellan 90%-100%? Kan vi också gissa att Aftonbladet ALDRIG kommer att granska just de förhållandena? Maukonen har skrivit om detta här och här. Pater semper est har också tagit upp det.

Den ”granskningen” som Aftonbladet gör ingår i deras sk ”granskning” av de kvinnor som mördats av någon anhörig man under 2000-talet. De är lite fler än 200 nu. Det är ju lite fler än 200 för många eftersom det helst ska vara NOLL. Men NOLL kommer man aldrig att nå någonsin för det är ett utopiskt samhälle där man i så fall får avliva alla som högst eventuellt kan avvika på något sätt redan vid födseln och efter det måste alla leva ensamma och åtskilda hela livet utan någon som helst kontakt med någon annan. Men ett antal av de som mördas varje år kan räddas om man bara vill men den viljan finns inte idag hos någon som har något att säga till om utan det verkar som om siffran ska ligga ungefär på ca 20 st/år, 16 kvinnor och 4 män.

Eftersom det går att läsa mellan raderna lite om vad som ligger och pyr i botten, smutsig vårdnadstvist, och att de som mördar faktiskt är psykiskt sjuka och eftersom man själv vet hur socialtjänst, familjerätt mm aktivt jobbar på att få bort pappor ur barnens liv så är det inte konstigt om det brinner i huvudet på ett mycket litet fåtal personer som från början är psykiskt sjuka. Jag gissar att flera stycken av dessa 16 st/år skulle kunna räddas om socialtjänsten, familjerätten mm SLUTADE hjälpa mammor att få bort papporna. Jag gissar att flera st av dessa 16/år just sagt till pappan att hon ska ta barnen ifrån honom och sen sett till att få hjälp med detta av idioterna som sitter på socialen. Är man lite psykiskt sjuk, har en kvinna emot sig som säger att hon ska ta barnen ifrån honom, har stora mäktiga staten mot sig som hjälper till med att få bort dig från barnen så brinner det kanske till i huvudet. Så hur i HELVETE KAN MAN VARA FÖRVÅNAD ÖVER ATT SÅNT SKER?

Ekvalist, TREVE och Bashflak tar upp det fantastiska med hur man ser på jämställdhet där Aftonbladet granskat kommunernas kommunfullmäktige och hur många kvinnor resp män det finns. I artikeln på Aftonbladet står det längre ner om att  Bräcke är bäst med 57,5 % kvinnor… Bräcke är alltså lika bäst som alla andra kommuner där det är fler män då får man anta…

Rocki har ett inlägg som alla Genuspolizei ute i landet borde läsa… Och resten också förstås!

MVH

Medborgare i Toklandet

Föregående inlägg
Lämna en kommentar

2 kommentarer

  1. Se hit alla som är irriterade över sakernas tillstånd, allmänna urspårning och särskilt på Katarina Mazetti!

    Nu finns ett flygblad att dela ut eller sätta upp på ICA:s anslagstavla, som anger följande:

    ”Vi bojkottar ICA!
    Tills vi får en offentlig ursäkt av Katarina Mazetti för hennes förolämpning av svenska folket i ICA-kuriren

    Läs krönikan här: korta.nu/mazetti
    Reaktioner: korta.nu/sursorti
    och debatt: korta.nu/debatt”

    Här har ni länkar till dessa flygblad. Snälla, ladda ned, skriv ut och SPRIIIIIIID! Nu är verkligen måttet rågat, och att tanten sedan får valsa runt i medierna och debriefa sig själv utan att hennes värsta utsagor ens nämns eller ifrågasätts är så vidrigt att man kan få uppkastningar för mindre! Hon ska darra i sina grundvalar för det här klavertrampet. Vi måste sätta P för den här ständiga missfirmelsen av oss hårt arbetande skattebetalande svenskar som finansierar hela bygget:

    https://www.box.com/s/v2jja8vyxrejfqxprlsr
    https://www.box.com/s/x8znmr907ltrjyw3azec

    Sätt åtminstone upp en lapp på ICA:s anslagtavla!

    Svara
    • Cavatus:
      Jag läste den för ett par dagar sedan och det snällaste och mest diplomatiska man kan säga är nog att hjärnan hos henne inte ens gick på tomgång när hon skrev… Jag har också läst de kommentarer som skulle vara så hemska och visst, några var väl inte så lysande direkt men det var ju inte så fruktansvärt som de ville påstå.

      Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.