Idioterna hade en produktiv helg verkar det som

Jag hade en del annat att göra i helgen och då smäller det till med den ena artikeln efter den andra av galenskaper… Jag är lite sen på bollen så att säga!

SvD har nu bevisat att kvinnor drabbas mest av hot och hat! Visst är det fantastiskt? Hur kommer de fram till detta? Jo man frågar enbart kvinnor givetvis… Männen då? Äh, de skiter man i att fråga, det är nog inte så viktigt eller nåt. Och vad är en nedsättande kommentar? Ganska viktigt att få reda på det eftersom just de verkar dominera. Har inte politiker alltid fått skit från befolkningen i form av förklenande omdömen? Det ligger väl i ”yrkets” natur? SvD:s ”undersökning” säger absolut ingenting om någonting eftersom det t ex saknas alla former av jämförelser med något annat. Upplevelser är inte fakta hur mycket man än vill det!

Och BRÅ-rapporten som det också hänvisas till i SvD-artikeln är väl inte riktigt pålitlig, de klassar ju ALLT som kriminellt oavsett om det är olagligt eller inte. Vad kan syftet vara att göra så om inte att blåsa upp siffror?

Natalia Kazmierska kände för att hacka lite på favoobjektet män igen och vad passar då bättre än att påstå att VI har en djupt rotad manlig våldskultur som gör att idioter åker till Syrien för att kriga? Jag är ledsen men någon sådan kultur finns inte, är det inte bättre att hon frågar DE som åker dit eller vill åka dit varför de gör det istället för att påstå att det är en djupt rotad manlig våldskultur som tydligen ska finnas i Sverige som orsakar det?

”Livsfarliga och destruktiva krigsäventyr som arga unga män ger sig ut på för att ansluta till arméer, rebeller och islamistiska grupper. Det är ingen megastor reseindustri – ett 70-tal personer från Sverige och Danmark har enligt Säpo dragit till Syrien för att delta i den väpnade kampen. Bli hjältar i ett avlägset krig.

På nätet googlar jag lätt fram hemmagjorda, våldsförhärligande Youtube-klipp. När – om – de kommer hem är de ofta radikaliserade och skadade av trauman.”

Ok, ett 70 tal innebär tydligen en djupt rotad manlig våldskultur… Och nog fan åker de just för att de ÄR radikaliserade? Eller lättlurade kanske är ett bättre ord… Är ca 70 st ett lämpligt antal att dra sådana slutsatser av? Kan man dra några slutsatser alls?

21273_524529937605702_237782416_n

Ann Heberlein har kommit fram till att det tydligen är helt normalt att kidnappa folk och hålla dem instängda i 10 år och begå mängder av övergrepp under tiden, även i Sverige. Jag måste ha missat något här, är detta ett vanligt förekommande brott i Sverige? Undrar vilken umgängeskrets hon befinner sig i där sådant tydligen är normal för jag känner INGEN som gör något sådant. Men hon hävdar att det lika gärna kunde vara en av oss… Blanda inte in oss friska människor i dina sjuka fantasier Heberlein, behåll dem för dig själv!

Och detta måste bero på det mäktiga Patriarkatet! Eller rosa färg, eller ”obetalt hemarbete”, eller något annat valfritt i den påstådda sociala konstruktionen…

387228_536458676392362_277574382_n

Ni som bor i Umeå har tur minsann, de verkar vilja damma av Gudrun Skyrmäns gamla genomtänkta förslag på mansskatt… Och givetvis så dyker den gamla hederliga termen ”obetalt hemarbete” upp som gumman i lådan. Någon som kollat hur mycket det skiljer i tid mellan ensamstående män och kvinnor? Jag gissar att det skiljer en hel del… Och om det gör det så är det ingen vågad gissning att tro att det även följer med i så fall.

577485_462773747133550_603362324_n

Resultat av obetalt hemarbete i Umeå?

MVH

MiT

Lämna en kommentar

13 kommentarer

  1. Ann Heberlein blir man inte riktigt klok på. Den ena dagen briljant, den andra bara korkad.

    Svara
  2. Den där bilden med lotterivinsten är nog fejk, eftersom tjejen är Natascha Peyre från Sverige.

    Svara
    • bashflak:
      Haha, ja bilden är nog så mycket fejk det kan bli, det bakomliggande är nog inte det.

      Svara
  3. Pelle2

     /  05/13/2013

    Kunde inte låta bli att skriva ett mejl till Lova Olsson,som skrev artiklarna i Svd om hot och hat mot kvinnliga riksdagsledamöter och fråga varför de inte också hade tagit upp eventuella hot eller hat mot manliga riksdagsledamöter. Frågade henne också om inte det var lika allvarligt som hot mot kvinnorna och hur de hade kommit fram till att avgränsa sig till kvinnorna.
    Hon svarade ” Denna gång valde vi att låta kvinnorna stå i fokus, men det är inte omöjligt att det kommer fler artiklar på samma tema längre fram”
    Jag är ganska tveksam till att hon verkligen kommer skriva om trakasserier och hot mot manliga riksdagsledamöter men jag hoppas att jag har fel. Det är ju dock konstigt att om man väljer att göra en avgränsning i sådana undersökningar så kan man nästan utgå ifrån att de väljer att avgränsa sig till kvinnorna. Åtminstone om det kan få dom att framstå som offer.

    Vad gäller Heberlein så skrev jag en kommentar hos Ekvalist,som också tog upp detta,att jag undrar vilken källa Heberlein kan hänvisa till som visar att miljontals män vill spärra in kvinnor i sitt hus. Tror inte att hon kan svara på det. Om det verkligen var på detta sätt så undrar jag varför vi inte får läsa om dessa händelser dagligen. Skulle tro att det handlar om det extremfeministiska guilt by association där alla män skall utmålas som brottslingar,våldtäktsmän mm.

    Svara
    • Pelle2:
      Visst är det märkligt att det alltid heter att ”just denna gång så..” medan den underförstådda nästa gången aldrig inträffar? Utan då är det ”just denna gång så…” återigen… Och igen, och igen och…

      Svara
  4. Hjalmar

     /  05/13/2013

    Sverige – dårarnas paradis…
    Sure we can – med feministisk matematik!
    Luck has nothing to do with it…

    @Pelle2
    Bra gjort. Tyvärr så kommer vi inte få se en sådan undersökning, det är ‘besides the point…’
    Plus tusen andra bortförklaringar. Jag kallar det för beställningsjobb.

    Svara
  5. Pelle2

     /  05/13/2013

    @ Hjalmar
    Tack !
    Tror som sagt var inte heller att sannolikheten är särskilt stor att dom kommer göra motsvarande undersökning på de manliga riksdagsledamöterna.Då kan det pinsamma inträffa att det är de manliga ledamöterna som får mest hat och hot riktat mot sig.Det visade sig ju att manliga journalister och krönikörer var mer hotade och hatade än de kvinnliga när man gjorde en undersökning.
    Sedan kan man ju undra hur undersökningen gick till i bägge ovanstående fall.Presenterades några bevis i form av mejl,polisanmälningar os.v eller litade man bara på den enskildes ord ?

    Kan säga att jag har börjat ställa lite frågor och motfrågor och göra påståenden via mejl till journalister,krönikörer,chefredaktörer och t.o.m politiker när jag tycker att det de säger inte stämmer. Hittills har förvisso bara Lova Olsson svarat,vilket hedrar henne, men jag har i alla fall markerat att det finns människor som inte köper extremfeminismen och att deras agerande kan få konsekvenser i form av minskade prenumerationer och uteblivna röster.Om flera gör samma sak så kan de inte blunda och tro att genuskyrkan på södermalm accepteras av alla.De skulle kanske också inse att vi som inte delar extremfeminismens värderingar är en lågutbildad,arbetslös rasist.
    Detta naturligtvis om vi är så sakliga som de flesta är i kommentarsfälten på t.ex denna blogg.

    Svara
  6. Pelle2

     /  05/13/2013

    oops, blev lite fel där. skall naturligvis stå att vi som inte delar extremfeminismens värderingar INTE är en lågutbildad,arbetslös rasist

    Svara
  7. Mansskatt är en grundbult för ett jämställt samhälle. När män och kvinnor lyder under samma skatteregler är det ju kvinnoförtryck!

    Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.