#WomensMarch for sharia

Var ju det där Womens March häromdagen där folk gick omkring i fittmössor och skanderade slagord och undrade varför man inte tog dem på allvar.

Jag kan tala om varför i alla fall jag inte tar er på allvar

Skulle ni ta sådana som ovan på allvar…?

Men det är inte det stora problemet utan det är att man faktiskt lurar folk att de demonstrerar för något som är bra och viktigt medan de egentligen bara är duktiga verktyg åt underliga men tydliga agendor.

Nej, jag tror såklart inte att alla som var ute och demonstrerade vill ha sharialagar. Men det var faktiskt vad man demonstrerade för vare sig man vill det eller inte. Initiativet togs av en sharialagförespråkare, man hade exotiska hijab-påtagningar med USA:s flagga som hijab.

symbolen-for-womens-march

Symbolen för hela klabbet är den ovan, eller har blivit det i alla fall. 2+2 är inte speciellt svårt faktiskt. Speciellt inte när man också vet att initiativtagaren har kopplingar till Vita Husets administration under Obama redan 2011 och frotterade sig med Nancy Pelosi som var representanthusets talman. Talman där är det högsta ämbetet en kvinna någonsin haft i USA, slår t o m utrikesminister som Clinton var.

Nej, jag vet att islamism inte är kompatibelt med mänskliga rättigheter på ett enda sätt. Nej, det är inte alls konstigt att islamister ger sig in i ROFLHBTQLOL-träsket eftersom de ser var de kan skaffa sig inflytande och makt lättast. Ungefär som Miljöpartiet som infiltreras av islamister. Vissa är lättare att lura än andra helt enkelt. Nej, jag menar inte att homo, bi, trans whatever är extra lättlurade utan att organisationerna runtomkring som säger att de för deras talan, men och som är där enbart för maktens skull, BER om bli r*vknullade. Hårt! De skriker ut sin längtan att bli det med alla sina knäppa maktteorier hit och dit.

För en sak kan ni ge er fan på, när/om islamismen fått ordentligt med inflytande så tar engagemanget från dem slut väldigt plötsligt, då får ni se på en backlash som heter duga! Och då, när det är för sent, så kan ni inte gå runt i löjliga fittmössor och skandera slagord eftersom det kommer att vara förbjudet…

isobel-hadley-kamptz-om-womens-march

isobel-hadley-kamptz-om-womens-march1

isobel-hadley-kamptz-om-womens-march2

isobel-hadley-kamptz-om-womens-march3

Visst gå runt i löjliga utstyrslar om ni vill och tro att ni gör något för kvinnors rättigheter eller för homosexuellas rättigheter. Eller t o m för mänskliga rättigheter. Men säg inte till oss som ser bakom vad det handlar om att vi är en ”ytterhöger som hotas” och ”en hatrörelse på nätet”. Vill ni lura er själva och försöka lura andra så visst, gör det. Men vi andra kommer att säga att det är just det ni gör.

Det duger faktiskt inte att säga ”men JAG demonstrerar minsann för …” eller ”MIN demonstration handlar om …” Det drogs igång av en som längtar efter sharia, som kämpar stenhårt för det, som har TYDLIGA kopplingar till Hamas, man har symboler som hijab, man har symboliska hijab-påtagningar där själva hijaben är flaggan osv. Ett ställe verkar ha fattat vad det handlar om, och köpt det rakt av trots att de fattat, och det var demonstrationen i Berlin där en tysk kvinna skrek ”ALLAHU AKBAR” från scenen…

Men framför allt, bli inte förvånade när det helt plötsligt är förbjudet att demonstrera för sådana rättigheter alls och att straffet om man gör det ändå är piskan i bästa fall…

Mer av intervjun på fox som är med i filmen.

MVH

MiT

Föregående inlägg
Nästa inlägg
Lämna en kommentar

41 kommentarer

 1. MiT

   /  01/23/2017

  Svara
  • havre flarnstad

    /  01/23/2017

   Vilken jävla bomb Nyheter idag och Chang Frick släpper :
   HELA LISTAN: Invandrare i samtliga gruppvåldtäkter inkomna 2014
   Tyvärr ligger artikeln bakom betalvägg men såvida det stämmer är det ett sensationellt gräv
   och ännu en fjäder i hatten för Chang & co som med små medel och få personer lyckas få till gräv som får mediejättarna att kallsvettas.

   Svara
   • Ivar L

     /  01/23/2017

    Om man har ok ekonomi kan man ju överväga att betala för att se bakom betalväggen. Chang Frick är ingen rik Bonnierknös, han behöver vårt stöd!

    Svara
 2. Jan

   /  01/23/2017

  Identitetsvänstern har inte bara varit skadlig för samhället i stort utan även skadlig för vänstern som helhet. Identitetspolitik är egentligen ingenting annat än politisk lättja och narcissism. Se hur det går för SAP efter åratal av identitetspolitik …

  Svara
  • icke-svensk

    /  01/23/2017

   Det du sa är mye intressant. Bakom narcissistiskt beteende är så vid jag vet en diskrepans mellan självbild och självpresentation.

   Kanske kan man säga, om man ser på rörelsen som om det var en person, att dess ideologiska elit är självpresentationen…och följarna är självbilden.

   Svara
 3. Jan

   /  01/23/2017

  Att så många muslimer och Mena-folk släppts in i väst är inget annat än en tragedi. Det följer ingenting gott av islam. Bara elände. Varför flyr annars muslimer sina muslimska länder i parti och minut?

  Svara
 4. havre flarnstad

   /  01/23/2017

  Vilken jävla bomb Nyheter idag och Chang Frick släpper :
  HELA LISTAN: Invandrare i samtliga gruppvåldtäkter inkomna 2014
  Tyvärr ligger artikeln bakom betalvägg men såvida det stämmer är det ett sensationellt gräv
  och ännu en fjäder i hatten för Chang & co som med små medel och få personer lyckas få till gräv som får mediejättarna att kallsvettas.

  Svara
 5. Svenne

   /  01/23/2017

  Ser ut som ‘IS’-fingret…

  Svara
 6. Svenne

   /  01/23/2017

  Ledarsidorna:

  Svara
 7. Rent folkligt så har vi börjat röra oss, men sen då.

  Svara
 8. MiT

   /  01/23/2017

  Svara
 9. Hur blir det när islam får mer makt? Är kvinnorna lika glada då och ropar på gatorna? Får de gå ut och ropa? Det är märkligt att så få kan dra slutsatser från de länder där islam faktiskt styr idag. Tror man att det kommer aldrig hända oss?

  Klicka för att komma åt Muslim-behaviour-based-on-population.pdf


  Ett ex från Peter Hammond som forskat om slaveri/islam och kristendom. Tyvärr tycker jag att det stämmer alltför väl.
  Det känns inte bra alls.

  Svara
  • Dreadlock

    /  01/23/2017

   @Elina. Nej det är inte alls konstigt. Varhelst en ny population av Muhammedaner utvandrar och slår ner sina bopålar , så är utvecklingen densamma. Det är exakt samma mönster när de kristna koloniala makterna under 1600-1850 talet försökte tvinga på herren Kristus frälsning i sina kolonier. Och vi vet hur det gick. Vi vet hur brutalt och omänskligt detta avskyvärda historiska kapitel började och slutade.

   Svara
 10. Jan

   /  01/23/2017

  Då kanske jag kan ”re-posta” mitt inlägg från förra tråden där ”vår”, allmänhetens, pressombudsman tycker om folkets röst visavi presskårens agendajournalistik:

  ”Evigheter sedan man hörde något från PO. Nu har han uttalat sig. Han heter Ola Sigvardsson. Han lär ska företräda allmänheten. Läser man texten så får man snarare intrycket att han företräder presskåren. Den är tydligen ofelbar och saknar agenda. Den som påstår något annat har fel påpekar han. Få läsare håller med…..”

  Vår ombudsman hävdar alltså att folket har fel och att pressetiken är ofelbar. Någon agenda finns inte hävdar han tvärsäkert….
  http://www.aftonbladet.se/debatt/a/OO2Kl/hot-och-hat-far-inte-pressen-att-sluta-pixla

  Svara
 11. Svenne

   /  01/23/2017

  Ännu en stor tänkare…

  Svara
 12. MiT

   /  01/23/2017

  Svara
 13. MiT

   /  01/23/2017

  Svara
 14. Rikard

   /  01/23/2017

  Hej.

  Efter att ha försökt föra ett samtal med en SVT-korrespondent (Erika Bjerström) och i princip endast fått nedlåtande kommentarer som t ex ”Jag tycker synd om dina elever” till svar, har Katerina Janouch mina fulla sympatier.

  Jag vill uppmana alla, hög som låg, i vad fråga de än må gälla, att skriva till den SVT/UR/SR-journalist som sprider dumheter och partsinlagor om det är inom ett fält där ni själva har kunskaper och insikter. Ser ni att de skriver rent nonsens eller rena lögner – skriv och påtala detta.

  Artigt tilltal, utan att luras in i deras trollande formuleringar. Inte gnälligt käbbel utan torr och nykter ton. Inget drama.

  I den här bloggens kommentarsfält har jag sett inlägg från människor med alla möjliga bakgrunder och karriärer – använd den kunskapen till att ifrågasätta deras påståenden när det är inom era fält. Visa sedan deras svar för bekanta som inte tror att SVT, UR och SR är statens media.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

  Svara
  • havre flarnstad

    /  01/23/2017

   Medhålles det är så man måste hantera lögnmedia man måste kunna visa upp hur dom ägnar sig åt härskartekniker, förvränger, mörkar, och bygger halmdockor. Kan man visa en konversation där man själv är trevlig och blir bemött med sådant är det redan en seger och aldrig någonsin själv hota eller skriva onödigt aggressivt det är så jävla onödigt och kontraproduktivt.

   Bra att fler tar sig några få minuter och ställer kritiska frågor till agenda-drivna journalister.
   Om dom blir mer ifrågasätta av vanligt folk kanske man kan få till en ändring till det bättre och få dom mest hängivna journalisterna portade till mer lämpade redaktioner som tex proletären, flamman, arbetaren eller kanske expo.

   Svara
 15. MiT

   /  01/23/2017

  Svara
  • Jans

    /  01/25/2017

   Det kändes så djäva gött att skriva under utträdet.
   På sätt och vis lyckades de kanske, de vill väl inte ha män som ogillar sexism från extremfeminister som medlemmar.

   Svara
 16. MiT

   /  01/23/2017

  Svara
  • Pelle2

    /  01/24/2017

   Hur tänker han då ? Det är väl inte jobbigare att använda sig av kol,olja eller kärnkraft för den enskilda konsumenten.

   Svara
   • Jans

     /  01/25/2017

    Tänka är nog inte aktuellt i sådana här sammanhang. Floskelproduktion kan man nog lära in som en mer eller mindre automatisk reflex helt utan att blanda in hjärnbarken.

    Svara
 17. Karl

   /  01/24/2017

  Det är som att kvinnor måste leva i ett patriarkat för att vara lyckliga. Om inte Sverige och dess män är tillräckligt maskulina, och står emot feminiseringen i samhället, så byts de gärna ut mot muslimska män och islam. Så protesterna är mer riktade mot de feminiserade männen, brukar väl kallas ett shit-test. Så när kvinnor säger bli mer feminiserade så gör tvärtom och lyckan är gjord, för samtliga parter.

  Svara
 18. Pelle2

   /  01/24/2017

  OT:
  Nina Åkestam på Metro skriver, i och för sig positivt, att hon inte hatar män.
  Hon är dock väldigt vid i sina definitioner av män när hon beskriver att hon kanske borde hata män eftersom hon har blivit trakasserad av småpojkar under sin uppväxt bl.a.
  Barn är elaka mot varandra och det är naturligtvis inte rätt eller trevligt men att överföra barns beteende på gruppen män är ju inte speciellt hederligt.
  När hon skall beskriva vad hon har blivit utsatt för skriver hon bl.a att det är män som har gett henne sämre lön för att hon är kvinna.
  Har hon bevis för det och vad tvingade henne att ta jobbet om hon ansåg sig få för dåligt betalt ?
  Kan säga att jag för egen del har haft och kanske fortfarande har sämre betalt än några av mina kvinnliga kollegor trots att jag har gjort samma och ibland mera kvalificerade uppgifter än dom. ..

  Hon skriver också om alla de män som omger henne och som stöttar henne.
  Naturligtvis är de alla feministiska män för vi som inte är feminister är per definition inga bra män i hennes värld..
  För att vara en radikalfeminist är det ju dock bra att hon landar i slutsatsen att man inte skall hata män utifrån deras kön utan i så fall utifrån deras handlingar.

  Hon avslutar med följande:
  ”Dels handlar det så klart om ett beslut. Ett beslut om att hat inte leder någonstans. Ett beslut om att alltid ta den värdiga vägen. Att inte vika sig, men visa respekt. Att inte ursäkta, men förlåta. Och att aldrig, aldrig dra förhastade slutsatser om någon baserat på deras kön, utseende eller bakgrund.

  Det är en utmärkt metod för att inte hata män, trots allt fanstyg män ställer till med. Den praktiseras med framgång av kvinnor över hela världen. Det kanske kan vara något att prova nästa gång man får för sig att generalisera vilt om någon annan grupp, som till exempel feminister?
  Kanske har blivit jobbigt för henne att män generaliserar negativt över gruppen feminister
  och att hon inte kan klaga på det eftersom många feminister negativt generaliserar över gruppen män ?
  Skillnaden är ju dock att du inte kan välja bort ditt kön medan du kan välja bort ideologin feminism.
  http://archive.is/E6Tb7

  Svara
 19. Svenne

   /  01/24/2017

  Hmm…

  Svara
 20. Svenne

   /  01/24/2017

  #smh

  ”Eradicate men”

  Svara
 21. Svenne

   /  01/24/2017

  Ojojoj… Sanandaji i Riksdagen…

  Svara
  • Jan

    /  01/24/2017

   Tino är bra. Emellertid är han ingen särskilt bra talare. Han är lite slängig i sättet och ingen större pedagog. Vilket är synd då han, nästan alltid, har rätt i sak.

   Svara
   • Grodan Boll

     /  01/24/2017

    Håller med.
    Han låter sluddrig och jävligt dryg, men att se meningsmotståndarna skruva sig brukar vara värt det.

    Svara
 22. Björn

   /  01/24/2017

  Angående bilden på amerikansk-flagga-hijab…
  Är inte dessa kvinnor vansinnigt förutsägbara? Genom att visa en bild på en klassiskt vacker kvinna med stora, vackra ögon och en knallröd sensuell mun så försöker man förmedla budksapet ”så här läcker kan du bli i hijab” parat med snacket om freedom och eget val och manlig blick och gud vet allt. Exotism, sensualism, och lite käckt uppkäftigt mot alla män som bara tjatar om isis…

  Såg videos när kvinnor fick hjälp att iklädas hijaber… de såg mer och mer konformativa ut i sina uniformer, och de som stod i kö såg högtidligt andaktiga ut. Kan det verkligen verkligen gått alla dessa människor fullständigt förbi att islamiska länder där hijab är ett krav INTE är vidare bra för kvinnor? VARFÖR vill man visa upp sig sådär? Det enda jag kan se är deras outömliga behov av att tillhöra något större än det egna jaget. Både patetiskt, sorgligt och lite läskigt på samma gång 😦

  Svara
 1. S¨ndagskrönika: Stålbadet: Media vs Trump « Snaphanen.dk
 2. Vad hände 2017? Del 1 | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: