Bara för att illustrera hur djupt sjukdomen sitter i Sverige

Det finns en sjukdom som heter postmodernism och som håller på att kväva Sverige. Den tar sig lite olika uttryck men asylhaveriet som vi ser är ett resultat av den. Även den galna radikalfeminismen som håller på att jaga vita män och pojkar som om det vore ständig jaktsäsong är ett annat resultat. Det finns mycket som orsakats av dessa galningar i Sverige.

aik-vam demokratiministerns pressis

Sådär kan sjukdomen också ta sig uttryck. Att fara ut i att alla är så ”vita” och sånt, att ”vita” är ett problem här på gränsen till nordpolen, att allt dåligt i världen kommer från ”vita”. Sjukdomen får den infekterade att, objektivt sett, bli helt bisarr och bete sig helt bisarrt

Enligt Talltorp var det en ”bitter kommentar” som syftade på IFK Göteborgs värvningsstrategi av nordiska spelare.

Det var ingen bitter kommentar eller ”skämt” som han sa på nyheterna nu på morgonen utan normaltillståndet hos den som drabbats av sjukdomen. Man blir totalt dum i huvudet helt enkelt. Sjukdomen sätter sig på hjärnan och styr resten kroppen som en marionettdocka. Vi ser exempel på dessa sjuka människor flera gånger varje dag.

Och han är inte den enda sjuka, Alice Bah Kuhnke är också allvarligt infekterad, tänk på att hon har anlitat Näsviseförmedlingen som har som affärsidé att sprida just den sjukdomen så mycket de bara kan. Vi får ju inte glömma Miljöpartiets Kulturmanifest heller. Det finns många politiker som är så infekterade att de blivit allvarligt sjuka och egentligen en fara för allmänheten

Alla kommer ju ihåg Åsa Romsons Almedalstal förra sommaren där hon slog fast att svenska vita heterosexuella män inte ens är människor och dessutom är skyldiga till alla farsoter och problem i världen, allt från skoskav till mord och svält i Syd-Sudan bara för att de vita männen äter kött och kör bil. Sådan blir man när bakterien har fått härja fritt ett tag.

Även stora delar av journalistskrået har blivit djupt infekterade och är förmodligen bortom räddning.

MVH

MiT

Annons
Lämna en kommentar

61 kommentarer

 1. MiT

   /  10/27/2015

  ”Gästskribent Hans Kindstrand: Ansvar – ett relativt, kanske dekonstruerat, möjligen irrelevant begrepp”
  http://detgodasamhallet.com/2015/10/27/gastskribent-hans-kindstrand-ansvar-ett-relativt-kanske-dekonstruerat-mojligen-irrelevant-begrepp/

  Svara
  • Ju fler invandrare i Sverige –
   ju mer aggressivt ockupantbeteende.

   Svara
   • Jan

     /  10/27/2015

    Tyvärr stämmer den iakttagelsen. De börjar se Sverige som en ockuperad stat. Nu nöjer de sig inte förrän de vita är i minoritet. Det är tacken för att vi tog emot folk som inget annat land i världen var intresserade av. Och försedde med bidrag upp över öronen samtidigt som vi försämrade villkoren för inhemska svenskar. Slutmålet med mångkulturen är naturligtvis att den ursprunglige svensken blir i minoritet. Då har ockupanterna uppnått sitt mål. Med benäget bistånd av riksdagen, staten, kommunerna och den samlade pressen…

    Svara
 2. Trolletplit

   /  10/27/2015

  De gröna khemernas kultur manifest var en vidrig uppvisning i kommunism. Hu. Jag blev riktigt förbannad när jag läste det.
  Utan tiden sitter alliansen och funderar på hur man bäst ska hjälpa khemerna och de handikappade intellektuellas riksförbund(S) till total makt.
  -om vi lagstiftar att vi inte får finnas så blir dt lättare att regera landet. Ja fst blir bra.
  . Anna Kindberg Batra

  Svara
 3. MiT

   /  10/27/2015

  ”Professor: ”Den fromma salafismen är inte farlig””
  http://www.gd.se/gastrikland/gavle/professor-den-fromma-salafismen-ar-inte-farlig

  Svara
 4. MiT

   /  10/27/2015

  Vad som väntar Sverige…
  ”Sveriges två ledande migrationsforskare Jan Ekberg och Joakim Ruist sågade i Dagens Industri möjligheten att dagens stora invandringsströmmar skall bli en plusaffär. Eller för att citera Ruist: ”Det krävs en radikalt högre och mycket osannolik nivå på sysselsättningen bland flyktinginvandrare än vad vi har sett tidigare, för att den här flyktingströmmen ska bli en vinstaffär för Sverige.” Slutsatsen är därför klar: finansieringen av dagens stora invandringsströmmar kommer att drabba hela folkhushållet med brutal kraft mätt i kronor och ören.”

  ”Skattechock väntar”
  http://www.skd.se/2015/10/25/skattechock-vantar/

  Svara
  • Pelle2

    /  10/27/2015

   Den som tror att dagens invandring kan bli en vinstaffär måste vara både blind och döv.
   Majoriteten av de som kommer hit har en låg eller obefintlig utbildning vad jag förstår
   och med en sådan utbildningsnivå får du inget jobb i Sverige.
   Hade varit skillnad om de som kom hit var välutbildade och med lite utbildning i svenska kunde komma in i arbetslivet..

   Svara
 5. Pelle2

   /  10/27/2015

  Ja, man kan ju verkligen undra vad det är som gör att folk faller för den postmoderna och identitetspolitiska ideologin.
  Ingen med en iq större än sin skostorlek borde ju tycka att dessa ideologier är något att ha.Detta såvida du inte sitter på toppen av pyramiden och kan styra människor i den riktning som du behagar med hjälp av dessa sjuka ideologier.
  Får verkligen hoppas att flera öppnar ögonen och protesterar mot dessa dumheter
  så att sjukdomen försvinner.

  Svara
 6. MiT

   /  10/27/2015

  Svara
  • Intenso

    /  10/27/2015

   De här ”rättskaffens” och ” gooooda” människorna skrämmer mig mer och mer. Har redan avföljt ett par tidigare vänner på FB för deras allvarliga släng av postmodernism.

   Kan skatta mig lycklig att postmodernismen bara var en bok i kursen och inge en integrerad del av allt som kursen handlade om. Kan tänka mig att de flesta humaniorainstitutionerna numera är helt marinerade i effekten av sjukdomen. Bot? Sunt förnuft men den försvinner efter de första 10 poängen på universitetet.

   Svara
  • Anders

    /  10/27/2015

   Och själv åker hon väl runt i världen och beter sig som i Sverige och kräver att få göra det?
   Endast den som inte själv levt med två kulturer kan säga något sådant. Som invandrare måste vi alltid dela upp vår tillvaro i en offentlig och en privat sfär. Man måste kunna dela upp vilka delar man måste anpassa i det offentliga, i det privata och vilka delar av sin egen kultur man kan lägga i de olika skålarna. Ju mer utbildad man är, desto lättare är det att göra denna uppdelning och navigera rätt.
   En anpassning till Sverige innebär inte att man måste gilla sill och nubbe på midsommar, men att man kommer i exakt tid till möten, att man ringer innan man besöker någon etc. De där små detaljerna som Emma Lindström nog aldrig har funderat över. Fisken förnimmar inte vattnet, för den vet inte vad ickevatten är.
   Men det är gulligt med en 20-nånting-åring som minsann vet.

   Svara
  • havre@flarnstad

    /  10/27/2015

   Misstänker starkt att majoriteten såna här artiklar är rent clickbait dom spånar fram dom grejer som ger mest reaktioner eftersom just dumheter24 är totalt oförmögna att bedriva seriös journalistik gäller det att få in annonsintäkter endå.

   Om inte blir jag faktiskt lite rädd innerst inne eftersom så många från den sajten vandrar vidare till semi-seriösare publikationer(aftonbladet m.f.l) där dom visserligen inte kan skriva samma artiklar men likt förbannat endå har samma inställning och mål med sin journoaktivism.

   Svara
  • Pelle2

    /  10/27/2015

   Det är väl få som kräver att invandrarna skall bli helt som oss svenskar. Det vi kräver är att
   de respekterar våra lagar och vår kultur och helst lyckas försörja sig också.
   Att dom sedan behåller vissa delar av sin kultur, så länge det inte är olagligt, tror jag få bryr sig om.
   Om jag flyttade till ett annat land skulle jag definitivt försöka smälta in så mycket som möjligt.
   Men det är väl typiskt för den söndercurlade och postmoderna delen av mänskligheten som Emma uppenbarligen tillhör att man tycker att det är ok att skita i andra.

   Svara
  • robjoh

    /  10/27/2015

   Så om de som flyr till Sverige tycker kvinnlig könsstympning är en bra idé så bör de inte anpassa sig efter den svenska lagen?

   Svara
   • Lövet

     /  10/27/2015

    Självklart – liksom att de skall bära slöja, giftas bort vid 9-årsåldern och knuffas ut från balkongen om de tittat på fel pojke för länge!

    Svara
  • Kristian

    /  10/27/2015

   Ännu en som inte förstår vad ”kultur” betyder. Tankeexperiment:
   Tänk dig att 10% av det negativa som ”folk” säger om folkgrupp X är sant. (X kan gärna vara ”Svenskar”.) Antag samma om grupp Y. Tänk dig att det finns 20-30 sådana grupper överallt där du vistas. Tänk dig att de misstror varandra.
   Tänk dig att skola, skattmas, polis, åklagare, sophämtning, läkare, tandläkare, ambulans, brandkår, vägarbetare, kollektivtraffik, TV, Radio, tidningar … och politiker på lokal och riksnivå … tänk dig att ingen av dem litar på varandra och alltid först ser om sitt eget hus.

   När du har bytt byxor, fundera på att detta bara är en aspekt av ”ingen anpassar sig.”

   Men sannolikt har hon väl tänkt sig en samhällsvetenskaplig version av Maxwells demon: det dåliga med det svenska kommer att försvinna, och bara det bra med det invandrade kommer att komma in. Det är många till vänster som tror på den demonen.

   Svara
   • Svenne

     /  10/27/2015

    Mer troligt att det dåliga av det svenska kommer blandas med det sämsta av det invandrade >>> Lagen om Alltings Jävlighet

    Svara
 7. Maria

   /  10/27/2015

  https://www.flashback.org/sp45185320
  ”Det känns som att den där präktiga självbilden (blandat med masochistiskt martyrskap, en paradox typisk för narcissister, som upplever sig som sämst/minst och bäst/störst på samma gång) är något som vuxit fram inom etablissemanget. Det svenska etablissemanget är ungefär som alla bekräftelsekåta titta-på-mig-kändisar i Hollywood, rika men ändå tokvänster/tokliberaler och tävlar i vem som kan engagera sig mest i sociala frågor, krig, svältkatastrofer, HBT och delfinjakt. Allt det där är förstås oantastligt och därför vågar ingen ifrågasätta det egentliga syftet.
  När man är låginkomsttagare kan politik vara en ödesfråga och då förhåller man sig pragmatiskt till det mesta och struntar i ideologi. Men när man är ekonomiskt oberoende eller nästintill, har man råd att vara idealist och ha politik som en identitetsmarkör. Resten av Sverige blir som ett dataspel där ute någonstans. Man kan strutta omkring i bubblan bland likasinnade, moralisera och skryta om sin altruism, sitt patos, sin empati, hur engagerad man är för de svaga, miljön, klimatet, arbetarklassen, vargar, surdegsbak, palestinier och fucking Dawit Isaak. Pådyvla resten av Sverige, fattig som rik, samma mentalitet. Kräva att alla andra ska vara generösa och goda. Självbilden av Sverige som världens Jesus måste upprätthållas till varje pris.

  Det är knappast en tillfällighet att det är journalister, kändisar och politiker som är drivande i detta race mot undergången. De har sökt sig till rampljuset för att de är maktlystna och bekräftelsekåta. Vad är detta om inte kollektiv narcissism?

  ”The cardinal feature of the narcissistic personality is the grandiose sense of self importance, but paradoxically underneath this grandiosity the narcissist suffers from a chronically fragile low self esteem.”

  Svenska självbilden i ett nötskal. Å ena sidan ”Blä. Vi är inga alls. Fuck svenska flaggan. Landsgränser är skit. Vi är inte ett folk. Vi har ingen kultur. Vi har bara fånigheter som midsommarstång. Ursvenskt är bara barbariet.” Å andra sidan ”Titta på oss! Vi tar emot flest flyktingar! Vi betalar mest i bistånd! Vi har högst miljöskatter! Vi värnar de svaga som ingen annan! Titta hur vi piskar våra egna ryggar, titta hur vi offrar oss och bär korset för era synders skull! Fall på knä inför er gudomliga förebild, martyren Sverige!”

  Narcissister reagerar som ilskna huggormar när något hotar den falska självbilden. Här hotas den underifrån av otäcka svenskar som inte är med på tåget utan tycker vi ska vara lagom ifråga om invandring, bistånd och miljö. Vi måste inte vara bäst på det, och ingen blir imponerad ändå. Dessa otäcka svenskar måste bekämpas och frysas ut från alla maktpositioner. Tänk om de skulle få makt och vi skulle vakna upp och vara så där gräsligt europeiskt genomsnittliga som folk är mest. Usch. Då skyddas vi ju inte längre av vårt Jesuskomplex, vår projicerade bild, utan måste förlika oss med vilka vi egentligen är.”

  Svara
  • havre@flarnstad

    /  10/27/2015

   Flashback är en riktigt guldgruva ibland 🙂 10/10

   Svara
 8. Trolletplit

   /  10/27/2015

  Agera efter faktan.
  Ja, samhällsekonomin och välfärden blir sämre. Skatterna blir självklart högre, men din eget välstånd kan öka.
  Hur?
  Förutom att starta flyktingboende finns det flera sätt att tjäna på detta.
  Sök Tex tjanster där desperationen är stor efter arbetskraft: lärare, tandläkare, jurister. Ypperliga lägen för löneförhandling. Starta företag inom SFi mm. Starta gärna egna företag, ju fler det finns desto sämre kontroll av skattemyndigheterna.

  Bara för att Sverige går att helvete betyder det inte att du kan få det bättre.

  De som drabbas är de som saknar förmågan att använda fakta till sin fördel.

  Själv, skatte planerar jag mycket samt köper mark, skog och binder räntan.

  Svara
 9. MiT

   /  10/27/2015

  Svara
  • Trolletplit

    /  10/27/2015

   Lät ju sensationellt bra, men det ser ut som programmet är från 4/9… Vilket innebär…

   Svara
 10. michael

   /  10/27/2015

  Sverige befinner sig i den perfekta postmodernistiska stormen.
  Där antirasismen och feminismen som idag har makten i samhället blivit direkt skadlig och destruktiv för den svenska välfärdsstaten,där framtida barn kommer få höra om den svenska välfärdsstaten berättad till sig likt en saga om ett land som en gång fanns,likt ett Atlantis.

  Svara
  • Kristian

    /  10/27/2015

   ”Det fanns en gång något som hette Välfärd, som drevs av utbildning, arbete, och tillit. Vadå, ‘Tillit’? Ja, det finns inte längre, det är som orikalkum eller de vises sten, ungefär. Man bara lägger till det och så fungerar allt bättre. Ingen vet varifrån det kom eller vart det tog vägen.”

   Svara
 11. QED

   /  10/27/2015

  Vilken problematisk jargong de har på kulturministerns kansli. Det behöver arbeta med värdegrunden. Kanske några föreläsningar från någon patriotisk förening kan skänka viss upplysning.

  Svara
  • Maria

    /  10/27/2015

   Jag tror faktiskt att Lena Mellins resonemang är mycket vanligt bland journalister. De har mörkat allt negativt med invandringen, dels för att invandrarna setts som en svag grupp och man ska inte sparka nedåt, dels har man inte velat oroa befolkningen.

   Svara
   • Viktor

     /  10/27/2015

    Det kan ju faktiskt vara så att även politiker mörkat, men att det var i välmening. Men lögnen blev bara större och större och i takt med att den växt så är det färre och färre som kan tänka sig att avslöja den och faktiskt börja prata om problemen. Jag vet inte om jag själv tror på den hypotesen, men om det skulle vara så, så lär vi ju oss en viktig läxa i alla fall: Att aldrig mer skapa en förmyndarstat som tror dom vet bättre än den enskilde medborgaren.

    Svara
 12. havre@flarnstad

   /  10/27/2015

  Dags att bekänna färg nu Toklandet hur mycket pröjsar Putin varje månad? Rapporterar du till Kreml. Nu griper regeringen efter halmstrån och ska börja skylla på inblandning från främmande makter när det kommer till kritik mot galenskaperna och invandring på nätet.

  Det mest tragiska är att många säkert köper det och nu ska kritiker få rysskortet när sdkortet visat sig vara ineffektivt. NATO skrattar gott bakom kulliserna åt den märklige lilla svetsaren som kommer springande och vill ha hjälp med att vända den inhemska opinonen gällande postkolloniala genusteorier och fri invandring.

  Svara
 13. MiT

   /  10/27/2015

  Svara
  • Kristian

    /  10/27/2015

   Fantastiskt att ”ministerstyre” är ett fult ord, men myndigheten får ändra regler på eget bevåg.
   Ministrar är i alla fall indirekt folkvalda.

   Svara
   • Kristian

     /  10/27/2015

    (”Videovåld”, förresten. Säg inte att det inte finns en Svensk kultur! 🙂 )

    Svara
 14. MiT

   /  10/27/2015

  Det här är på vift på facebook igen, 17 000 sidvisningar bara de senaste dagarna och snart 70 000 totalt
  https://toklandet.wordpress.com/2015/06/27/det-gar-bra-for-sverige-nu/

  Svara
 15. MiT

   /  10/27/2015

  Svara
  • Hur tänkte ni där ?

    /  10/29/2015

   Det känns ju ändå hyfsat tryggt när det är en polis som säger sådär.Eller hur Magnus Betnér?

   Svara
 16. MiT

   /  10/27/2015

  Vad kan gå fel liksom…

  Svara
  • Kristian

    /  10/27/2015

   De kunde väl spela lite Sex Pistols eller Ebba Grön i bakgrunden? Då kan man kalla det ”Prata till punk”.
   Börja med ”Häng Gud” och fortsätt med ”Beväpna er.”

   (Helt okunnig om musik efter 1750, så kanske passar ovanstående bra. Gör i så fall tvärt om. Var god stryk det som ej önskas.)

   Svara
 17. MiT

   /  10/27/2015

  Svara
 18. MiT

   /  10/27/2015

  Svara
  • Hypocrita

    /  10/28/2015

   Jag är faktiskt imponerad av denne Jonas Andersson. Hur han orkar försöka förklara samma sak till så många andra som verkligen VILL missförstå. Dessutom utan att tappa tålamodet…..

   Svara
 19. MiT

   /  10/27/2015

  Svara
 20. MiT

   /  10/27/2015

  Svara
  • norskgoy

    /  10/27/2015

   Selv om jeg har sansen for Uvell, så mener jeg at hun i sak har feil. Selvsagt skal man kunne kalle henne ”bajseter” om det er så. Eventuelt barnemorder (som er bakgrunnen her) Problemet er selvsagt den __enorme__ dobbeltmoralen som utøves. Barnemorderpåstenden faller selvsagt på sin egen urimlighet.

   Svara
  • T

    /  10/27/2015

   Demokratiministerns medarbetares tweet är ett klart lagbrott. Huruvida alla är lika inför lagen är mycket tveksamt. ”You can predict future behaviour by past behaviour”, brukar Dr Phil säga.

   Svara
   • Hur tänkte ni där ?

     /  10/29/2015

    om det är Dr Phil som säger det så säger han förmodligen behavior utan U i stavningen. 😉

    Svara
 21. Kristian

   /  10/27/2015

  Funderar på de som hamnar i den hemska skogen. I ”Översättarens anmärkningar” (om arbetet med nyöversättningen av Ringarnas Herre) skriver Erik Andersson:
  ”Och så denna vånda som drabbar hobbitarna så fort de träder in under lövverket. I den svenska litteraturen är det svårt att hitta någon skog som inte lockar fram de allra ädlaste känslor av djup samhörighet och frihet hos författaren.”

  Det kanske inte är orker som kommer utan hobbitar?

  (Ja, jag stavar orker med ”K” nuförtiden. Ohlmarks esse delendam.)

  Svara
 22. MiT

   /  10/27/2015

  Apropå gårdagens inlägg om flyktingarna som inte vill bo i Lima
  https://toklandet.wordpress.com/2015/10/26/automatiskt-avslag-pa-asylansokan/

  ”Några vill ta tillbaka sin asylansökan”
  http://www.svt.se/nyheter/regionalt/dalarna/nagra-vill-ta-tillbaka-sin-asylansokan

  Svara
 23. Jan

   /  10/27/2015

  Okej, i så fall: Afrika IK – IFK VAM 1-2!

  Svara
 24. MiT

   /  10/27/2015

  Svara
 25. Sven

   /  10/27/2015

  Svenskarna går förstås under för att vi inte vårdar oss själva. Vi ser här nu i Trollhättan att de anhöriga till de nyligen mördade vårdar minnet av de sina och piskar upp stenhårda stämningar över hela landet ”mot våld och rasism”.
  Medan offren för hatbrottet i Västerås, den eritreanske flyktingen som begick ett precis lika hårt rasistiskt brott fick en annan behandling. Om några hade gått ut och demonstrerat för Skellefteborna hade de kallats rasister och om släkten hade dragit igång samma kampanjer som nu sker i Trollhättan hade släkten kallats rasister. Nu vek släkten ner sig vill att deras anhöriga ska glömmas och att den rasistiska bakgrunden till det mordet inte ska diskuteras. Detta är väldigt olyckligt och om något liknande Västeråsmordet händer igen måste vi gamla svenskar räta upp oss och meddela flyktingarna: Döda oss inte, ni kan inte ta fler liv än ni redan tagit.

  Svara
 26. Svenne

   /  10/27/2015

  Giftig feminism…

  Svara
  • Jan

    /  10/27/2015

   Hyckleriet kondenserat till tre meningar och en bild!

   Svara
 27. Svenne

   /  10/28/2015

  Torbjörn Jerlerup (S): Vindkantring…

  Svara
 28. Svenne

   /  10/28/2015

  Sant 🙂

  Svara
 1. 1 april varje dag del 14: Genusgodkänt bibliotek på förskola | WTF?
 2. Bisarra oktober del 2 | WTF?
 3. Påminnelse inför valet: Del 10 | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: