Automatiskt avslag på asylansökan!

Ett automatiskt avslag på asylansökan borde vara det som gäller om det boende som skakats fram åt dem inte duger.

asylsökande vägrar kliva av bussen

I alla fall jag blir bara mer och mer less (läs förbannad!) på att höra och läsa om sånt här! Det verkar vara så att en hel del av de som kommer är bortskämda och inget annat!

Automatiskt avslag på asylansökan borde de få och omedelbart skickas tillbaka dit där de kommer ifrån. De har uppenbart inte flytt från någonting alls utan bara till något, och detta något lever inte upp till deras högt ställda förväntningar! Skicka hem dem igen och låt sådana som är på flykt ta deras platser istället! Det finns nog massor av folk som är tacksamma för att få skydd, tak över huvudet, kläder på kroppen och mat på bordet.

Eller så slänger man upp några tält på ett fält och kör bussen dit istället så kan de begrunda sitt val i lugn och ro när höststormarna börjar rassla i tältduken och den fuktiga kylan tränger sig på.

Sån här jävla idioti måste ta slut!

Det alla förstår att man måste göra men nästan ingen vågar säga

Bedrägeriet mot skattebetalarna. Mångmiljonbelopp försvinner varje dag!

Fritt fram att blåsa Sveriges skattebetalare!

34-årigt ensamkommande barn

Vad händer om man försöker blåsa Försäkringskassan på en halv miljon?

MVH

MiT

Annonser
Tidigare inlägg
Lämna en kommentar

71 kommentarer

 1. Karl

   /  10/26/2015

  Ja tänk vad hemskt det måste vara att komma från ett krig och sedan hamna i ett land med fred och få mat, husrum, pengar och trygghet.
  Fruktansvärt.
  Man förstår att de protesterar!

  Svara
  • Pelle2

    /  10/26/2015

   Helt sjukt att det inte bara är att avvisa dom direkt.
   Det är inte deras mark och det är väl helt ointressant vilka dom är.Man brukar ju hänvisa till att deras identitet måste styrkas för att de skall kunna avvisas
   .Dom gör sig skyldiga till intrång på annans mark och olovligt utnyttjande av densamma. Det är väl bara att ta deras fingeravtryck,topsa dom för DNA,fotografera dom och skicka hem dom till sitt ursprungsland med förbud att återvända till Sverige.Om dom kommer tillbaka så finns dom i våra register och då kan dom skickas tillbaka igen..

   Svara
   • Finnas i våra register? Romregister?

    Svara
    • Pelle2

      /  10/26/2015

     Så kommer säkert diverse godhetsapostlar kalla det.Själv kallar jag det för förbrytarregister eftersom det är just det markockupanterna är.

     Svara
 2. Pelle2

   /  10/26/2015

  Håller med dig MIT om att det är för jävligt med flyktingar som har mage att beklaga sig över det boende som vi Svenskar erbjuder dom. Om deras skäl till flykt inte var starkare än att dom tycker sig ha rätt till ett annat boende så kan dom åka hem igen. Varför skall vi slänga miljonbelopp efter sådan otacksamma människor ?

  Svara
  • Hur tänkte ni där ?

    /  10/27/2015

   ville bara tacka för den länken!så tack

   Svara
 3. MiT

   /  10/26/2015

  Svara
  • Pelle2

    /  10/27/2015

   Såg lite högre upp i tråden att Ali-Lindqvist skriver att Weidmo Uvell ger sig på unga rasifierade människor när hon inte accepterar att bli kallad barnamördare och visar upp de som håller med om det.
   Det är tydligen helt ok för Ali-Lindqvist att falskeligen utmåla andra som barnamördare men inte att bemöta anklagelsen.Det visar vilken moralisk ruttenhet som dessa vänsterextremister har.

   Svara
 4. MiT

   /  10/26/2015

  Svara
  • Grodan Boll

    /  10/27/2015

   Stolpskott.
   Bara intentionen kan vara rasism. Utan rasister, ved är det då som kränker folk? Det levande väsendet Strukturen? För i så fall gäller Arpis första tweet om blind tro på osynliga krafter.

   Svara
 5. Dreadlock

   /  10/26/2015

  Vet inte om jag gillar den mer och mer militante MiT just nu.

  Men respekterar din åsikt i.a.f. 😉

  Enligt min åsikt så är inte flyktingar boskap som låter sig villigt inordnas i Moder Sveas obefintliga planeringssystem.

  Det behövs inte mer bestraffningar för de som inte vill kliva av sin buss, det behövs bara att bussen inte åker vidare , eller ?

  Svara
  • MiT

    /  10/26/2015

   Är lätt att bli mer militant när dumheterna bara staplas på varandra, miljarderna strömmar ut på rena bedrägerier och de ansvariga bara skiter i det. :-/

   Svara
  • maria

    /  10/26/2015

   andra länders medborgare som inte betalar för sig kan inte kräva ett jävla skit av Sverige. Passar det inte så bye bye and good riddance. Det här är inte krigsflyktingar. Bortskämda idioter! reklamera till smugglarna!

   Svara
   • Dreadlock

     /  10/26/2015

    @Maria

    När jag läste om bussincidenten, så står det efter 3 rader :

    ” Flyktingarna är från Syrien och Irak och kommer närmast från boenden i Orsa och Uppsala.”

    Betyder det att de har blivit förflyttade och lovade någonting bättre ?

    En resa från Uppsala till en liten by i Dalarna. Någon har inte kommunicerat ordentligt, och man kan nästan misstänka Migrationsverket.
    Det här är inga bortskämda idioter. Detta är antagligen desinformerade människor som Mig.verket bollar runt just nu.

    Alltså, jag fattar inte varför man ska döma människor rakt av, snabbt som bara den. Jag vill också bli av med inflödet av flyktingar, men varför i hela friden ska man behöva ta till sådana invektiv hela tiden. Som om flyktingarna har begått ett folkmord eller nåt ? Helt befängt

    Svara
    • MiT

      /  10/26/2015

     Verkar som om de bott i ett första som bara ska vara några dagar i Uppsala? Meningen är ju att de ska iväg till andra ställen för att lämna plats för nya som ska in i det tillfälliga?

     Svara
     • Och vad är ”tillfälliga”?

      Alltså, vill du flytta runt ditt boende konstant och tappa alla kontakter du gjort på ett ställe? Är det inte väldigt viktigt när du försöker etablera dig i ett samhälle, att hålla kontakter?

      Nu vet jag inte omständigheterna kring deras flytt och lär aldrig få veta varför nya ska till deras plats och de ska till Malung. Däremot att begära omedelbara avslag på asyl inte är bra och att pressen, som vanligt, är dåliga på att förmedla hela bilden.

     • MiT

       /  10/26/2015

      Men att hålla på och leta ursäkter i det oändliga för skitbeteende ger heller inte mycket. Det kallar det inhumant att bo där. Rätt och slätt.

     • Dreadlock

       /  10/26/2015

      Jo, det kanske ”verkar så”

      Att veta är lite större än att det ”verkar så”

      Är lite känslomässig just nu, det beror på att min egen mor varit flykting , visserligen inom eget land (Tyskland) i svältens år 1944-1947 och hört historier som är slående lika historier från krig,svält och förtryck idag.
      Mig personligen går inte detta lätt förbi. Min mor har blivit utsatt för värre saker än att bli kallat för en simpel flyktingidiot.

      Därav reaktionen.

     • MiT

       /  10/26/2015

      Se svar till Polyester Poontang 😉

     • Dreadlock

       /  10/26/2015

      ”Se svar till Polyester Poontang ;-)”!

      Letar efter ursäkter ? . Nej du .

      Det du kallar ”Skitbeteende” (Vägra kliva av en buss) och vill straffa genom automatisk avslag på asylansökan, får stå för dig helt och hållet.

      Du ger sken av att vara auktoritär, fast du egentligen inte vill bli inblandat .Eller hur ? Någon annan ska utföra skitjobbet ?

     • MiT

       /  10/26/2015

      Vad kallar du det då? De står och säger att det duger inte för dem att bo där svenskar har bott i tusentals år? Jag kallar det skitbeteende i alla fall och ifrågasätter starkt deras skyddsbehov om inte en uppvärmd stuga med varmvatten och mat duger.

      Vilket skitjobb menar du? Stämpla avslag i deras papper? Skulle göra det med glädje om jag hade möjlighet! Det finns nog en hel rad med riktiga flyktingar som bara väntar på att få tak över huvudet.

      Du får ursäkta att jag låter så hård och oförsonlig men jag är fruktansvärt less på rena lycksökare som bara kräver och kräver och kräver. Det värsta är att de förmodligen kommer att fortsätta att kräva resten av livet eftersom det funkar i Sverige för här har vi massor med folk som ska leta efter ursäkter till dem och deras beteende.

      Det är jävligt enkelt, duger det inte här så får man åka någon annanstans. Duger det åt svenskar som till och med betalar mycket för det så nog fan duger det åt dem också en tid. Tycker du inte det?

     • Dreadlock

       /  10/26/2015

      Jag förstår din KÄNSLA …

      Samtidigt tror jag att du tillskriver situationen med bussen med för mycket betydelse.

      Betyder det VERKLIGEN att dessa envisa bussflyktingar missaktar den svenska kulturen ? Hur kan dom veta det, de har ju inte ens bott en enda dag i landet. De vet ju ingenting än. De vet ingenting om våra seder och bruk. De har inte ens bott i en demokrati sedan många generationer bakåt, om de någonsin gjort det.

      De vet inte ens att svenska skattebetalare betalar degen för att de ska bo i säkerhet, de vet ingenting de har bara hört löften.

     • MiT

       /  10/26/2015

      Nä man vet ingenting, de kanske har träffats av en meteor i huvudet också. Det vet vi inte heller.

      Om de har trott på floder av honung och heta blondiner som suktar efter dem på gratis lyxhotell är det faktiskt inte svenska skattebetalares problem alls.
      Man kan som sagt leta ursäkter i det oändliga men till sist så står man där i alla fall med kravmaskiner. De kommer inte sluta att vara kravmaskiner utan när första kravet har tillgodosetts så kommer nästa. Och sen nästa. och sen…

      Klart som fan de vet! Finns en anledning till att folk i Danmark och Tyskland skrek ”we want sweden” dagen efter att Danmark försämrade bidragen. De sitter ju med senaste modellen av Iphone (pass och ID-kort ”tappas” på resan av 90% av dem som kommer hit men kanske bara 1% av mobiltelefonerna av någon anledning…). De som kommer är inga getbönder, de vet precis att här uppe i norr finns en fruktansvärt naiv och kuvad befolkning som betalar allt och om man vill ha mer är det bara att kräva och klaga.

     • Du stuvas in någonstans nära där du kommer nerdimpande från flyg/tåg/gående, ansökan registreras, du placeras så fort det går i fast asylboende. Det tar några dagar beroende på hur många kommer. Sedan fraktas du vidare och då visar det sig att du fick inte ett hus mitt i den stora staden som smugglaren lovat.
      Det första tillfälliga boendet kan vara väldigt kort, ingen etablering sker där.
      Passar det sig inte att bo där du har fått tak över huvudet kan du ordna boende själv.

    • Karl

      /  10/26/2015

     Det hela handlar om företeelsen att människor som förväntats fly ifrån död och krig plötsligt väljer att buss-strejka inför åsynen av sitt boende i ett säkert land.
     Det är fullt rimligt att ifrågasätta och kritisera ett sådant agerande.

     Svara
    • maria

      /  10/27/2015

     ”Som om flyktingarna har begått ett folkmord eller nåt”

     tror du jag kallar deltagare i folkmord för idioter? att jag tycker passande straff för det är att bli utslängd ur sverige? Oj oj. Om du hörde vad jag kallar alla äckliga jävla IS terrorister och vad jag tycker man ska göra med dem skulle du får en hjärtattack och dö på fläcken.

     Och nej det finns inga ursäkter för de bortskämda kravmaskinerna. De invandrar till ett land de inte har någon som helst koppling till och tror de kan ställa krav? När de redan får tak över huvudet, kläder på kroppen och mat i magen + fickpengar? Nej du. Ut ska de. Och själva är de inte så solidariska när de inte fattar att det finns andra efter dem som också måste få plats i städerna där mig verk kontor finns för att sedan slussas vidare. Samma för alla. Och du sitter och letar ursäkter? För människor som inte ”flyr” till sina grannländer, inte nöjer sig med ett av de dussin fredliga länder som ligger på vägen till Sverige utan promt SKA bo i landet där man blir försörjd resten av livet utan att lyfta ett finger om man så önskar?

     Svara
 6. Karl

   /  10/26/2015

  När protesterna från de nya svenskarna igångsätts redan från dag ett i Sverige – undrar hur det ser ut om ett år då.

  Svara
 7. Karl

   /  10/26/2015

  Finns det någon som ens kan föreställa sig en busslast med etniska svenskar som totalvägrar kliva av bussen och inleder sitt nya liv med en protest mot ordningen i det nya landet?

  Tänkte väl det.

  Svara
 8. Motkraft

   /  10/26/2015

  Löfven upprepar igen och igen att de som kommer till Sverige är ”människor som flyr för sina liv”. Vilket står i stark kontrast till det faktum att vi igen och igen ser flyktingar som vägrar kliva av bussen för att de vill bo i en större stad.

  Att de skulle vara rädda för djuren är naturligtvis bara ett hittepå-argument.

  Svara
 9. MiT

   /  10/26/2015

  Svara
   • MiT

     /  10/26/2015

    Är inte alltid länkarna funkar med unvis.it. Archive.is verkar också funka knackigt just nu.

    Svara
  • havre@flarnstad

    /  10/26/2015

   Den där är ganska gammal om jag minns rätt körde dom den för något år sen men absolut just dumheter24 har ett väldigt förvirrat förhållande till ordningsmakten och tidigare skribenter där har hetsat duktigt om hur alla poliser är svin och hur hon istället vänder sig till yrkeskriminella för att skipa rättvisa.

   Idioterna som samlas där påminner om dom mest trotsiga tonåringarna som bara måste vara emot något utan att egentligen ha några riktiga argument.

   När dom kommit upp i åldern och fyllt 20-25 går som vidare till Aftonbladet dumheter är ju lite av en plantskola för nya radikaler.

   Svara
 10. Äh, de ägnar sig bara åt det svenskaste som finns – att klaga på myndigheter! 😉

  Svara
 11. Dreadlock

   /  10/26/2015

  Personligen uppfattar jag t.o.m. att Ledarsidorna.se ( Johan Westerholm) fastnat i sin egen känslosås, när han trummar ut budskapet om moduluppbyggda nya förorter med obefintlig samhällsöversyn och ett slags vilda västern för polis,brandkår och räddningstjänst. Som dystopi håller det inte.
  Flyktingar är per definition på väg att skaffa sig ett nytt liv. De starkaste ,driftigaste och de ekonomisk välförsedda kommer att lämna landet för andra alternativ. Vem vill bo i Sverige under våra nuvarande omständigheter som ny flykting, really 🙂

  Rent praktiskt skulle den humanitära stormakten göra avstamp från sin storvulna plakatbudskap ” Alla är lika värda” till att börja identifiera individer i flyktingmassan som vi skulle ha stor nytta av.

  En stor del måste repatrieras eftersom de per definition inte ens är flyktingar, dessa måste identifieras illa kvickt.

  En annan del är helt enkelt för traumatiserade för att göra något åt det i dagsläget. Dessa kan man bara inte skicka ut till ännu en ökenvandring.

  Men på ett sätt kanske Westerholm har rätt. Dystopin består i att Sverige behåller de svagaste,de som behöver skydd. Resten kommer att åka iväg någon annanstans.

  Svara
  • Alltså, jag kan förstå varför folk blir förbannade när de läser om dessa sorters nyheter, speciellt med tanke på att vi i stort sätt behöver sätta upp tält för att hantera de som kommer hit och att budgeten skenar iväg.

   Men samtidigt, hur medvetna är dessa flyktingar/migranter/asylsökande om situationen över huvud taget? Vad har DE blivit lovade? Jag kan förstå deras reaktion på någon nivå när de sätts i ett temporärt boende i tjotahejti – Sverige ser mer inbjudande ut på Google Search och inte i verkligheten.

   Jag kan förstå deras reaktion – detta är inte vad de blivit lovade och detta är inte vad de nödvändigtvis betalt för. Att gå på att de borde omedelbart få avslag på asylansökan är däremot en farlig väg att gå – vill man skicka ut att om man är missnöjd så ska man inte klaga?

   Och nej, jag tycker inte myndigheterna ska gå med på deras krav, låt dom sitta i bussen och protestera… men låt det också gå igenom att vi har ett system som svämmar över.

   Svara
   • Vi lovar dem skydd och alla de förmåner landets medborgare har. Det kan låta väldigt lockande för en flykting och för den som inte funnit lyckan annanstans som i Iran t ex. Vissa länder har inga flyktingar. Saudiarabien, Ryssland, Singapore…några ex. Vad kan de bero på att vi blev så populära och inte rika Saudiarabien?
    Även arabiska tidningar har haft reklam för oss med blonda tjejer som väntar på dig, har dock bara läst översättning. Och vart i världen tar man hand om sk ensamkommande som här?
    Vi är en humanitär stormakt! Hur länge?

    Svara
    • Alltså.

     Jag fattar. Jag fattar varför ”Sverige” är ett populärt resmål.

     Och jag tycker du har rätt! Vi är ett humanitärt stormål, men hur länge kan vi vara det?

     Svara
 12. MiT

   /  10/26/2015

  Svara
 13. MiT

   /  10/26/2015

  Svara
 14. MiT

   /  10/26/2015

  Svara
 15. MiT

   /  10/26/2015

  Svara
 16. Ursäkta att jag svara med en ny kommentar men av någon anledning så dyker inte en ”svara”-knapp upp.

  Alltså. Jag tycker så och du tycker si. Jag kan inte svara på sådant. Jag är inte en politiker. Jag kan tycka att vissa saker är problematiska men jag vet inte lösningen, om jag ska vara helt ärlig. Jag hoppas inte du tror att jag ska ha självklara svar. Ursäkta om jag låter som en undvikande politiker, men som privatperson så tror jag att jag har rätt att låta undvikande. Ungefär.

  Svara
  • MiT

    /  10/26/2015

   Går bara att svara några gånger, sen blir tråden för djup så att säga, dvs utrymmer på bredden blir för litet så jag har begränsat till 4 svar.

   Och det är lugnt att tycka olika! Alla kan inte ha ett kristallklart svar. Jag tycker bara att det redan finns för många som letar efter ursäkter till rena dumheter så det räcker och blir över. Det behövs inga ursäkter utan att man säger att take it or leave it. Duger det inte här så åk till något annat land. Jag lovar att det finns massor av flyktingar som står i kö och skulle gråta av tacksamhet över att få bo i en schysst stuga. Se vidare svar till Dreadlock

   Svara
   • Tack. 🙂

    Vi tycker olika. Och så är det. Tänk om fler kunde komma till den slutsatsen? Man har liksom inga ytterligare svar ibland.

    Jag ska kolla svaret till Dreadlock.

    Svara
  • Har du WordPress-appen i din mobil, så kan du lämna svar på rätt ställe.

   Svara
 17. Pet

   /  10/26/2015

  Helt off-topic, men vad tusan är detta?
  (Jag kan inte grejen med unvis, så här är en original-länk: https://www.gp.se/nyheter/vastsverige/1.2876666-farlig-och-valdsam-man-frigiven)

  Polisen som varnar för en frigiven man?
  Har faktiskt aldrig läst något liknande.

  Svara
  • MiT

    /  10/26/2015

   Ja det var helt bisarrt! Om han bedöms som farlig (som han bevisligen är) så ska han ju vara på rättspsyk?

   Svara
 18. MiT

   /  10/26/2015

  Svara
 19. MiT

   /  10/26/2015

  Svara
  • Karl

    /  10/27/2015

   Kanske Gift-Åsa vill prova?

   Svara
  • robert

    /  10/27/2015

   @FilosofenNils använder logik??
   Nu är jag förvirrad

   Svara
   • Grodan Boll

     /  10/27/2015

    Ren slump.
    Även en trasig klocka visar rätt då och då.

    Svara
   • Kristian

     /  10/27/2015

    Inte bara det, det verkar som om han _äter_ bacon också. Verkar riktigt mänsklig.
    Automatisk uteslutning ur Mp?

    Svara
 20. Rp

   /  10/26/2015

  Det är väl enda dom curlade/bortskämda som har bäst förutsättningar att integreras i det svenska samhället 🙂

  Svara
 21. MiT

   /  10/27/2015

  https://toklandet.wordpress.com/2015/09/28/sodertornslarare/

  Svara
  • Kristian

    /  10/27/2015

   Kissinger fick Nobels fredspris.
   Nominering är bara nominering.

   Svara
 22. MiT

   /  10/27/2015

  Svara
 23. MiT

   /  10/27/2015

  Svara
 24. Jan

   /  10/27/2015

  Eric Rosén är ju, som alla vet, chefredaktör för den identitetspolitiska hatsidan Politism. Vilket ju märks på hans uttalanden…

  Svara
 25. Maria

   /  10/27/2015

  Det är en kulturkrock. Svenskar som skulle betala för att få bo ett tag i en stugby i Lima eller på en anläggning vid Riksgränsen, som avkoppling ett tag, ser nu att det inte duger för någon som får bo där gratis och blir givetvis upprörd. Likaså var norrmän som hörde asylsökande i vackra Lofoten klaga upprörda. De har fått dålig konsumentupplysning av smugglarna, som lovat dem fina hus och lägenheter i städerna.

  Svara
 26. Hur tänkte ni där ?

   /  10/27/2015

  Det är intressant att de inte vill bo på anvisad plats eftersom de är rädda för vilda djur och dylikt.-Men i bussarna som står på anvisad plats parkering går det bra att bo?

  HTND

  Svara
 1. Bara för att illustrera hur djupt sjukdomen sitter i Sverige | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: