Jävla hycklare!

Då var det dags för enormt hyckleri igen då

jävla hycklare

Hur många tror på förklaringen att lokaler i Solna är billigare än i Rinkeby…?

Det handlar naturligtvis om extremt hyckleri som vanligt. De vill såklart inte tillbringa någon tid i mångkulturen utan gör allt för att undvika den, det är vad det handlar om! Att det kan bli dyrare i Rinkeby kan säkert vara sant men det beror inte på lokalerna i så fall utan på allt säkerhetsarbete som skulle krävas…

**********

Det alla förstår att man måste göra men nästan ingen vågar säga

Bedrägeriet mot skattebetalarna. Mångmiljonbelopp försvinner varje dag!

Fritt fram att blåsa Sveriges skattebetalare!

34-årigt ensamkommande barn

Vad händer om man försöker blåsa Försäkringskassan på en halv miljon?

MVH

MiT

Annonser
Tidigare inlägg
Lämna en kommentar

44 kommentarer

 1. MiT

   /  10/26/2015

  In och läs…
  ”Winter is Coming”
  http://www.tino.us/2015/10/winter-is-coming/

  Svara
  • Har försökt komma på hur man skickar meddelanden. Hittar inte. Så skriver här ist. Ber om ursäkt för mina kommentarer på senare tid. Är bara så uppgiven. Ingen ursäkt men jag är så less på hur det drivs. Hur allt känns som bizzaro world. Ber om ursäkt ännu en gång

   Svara
 2. MiT

   /  10/26/2015

  ”Det ni kallar kaos kallar jag demokrati”
  http://www.affarsvarlden.se/tidningen/article3940005.ece

  Svara
 3. MiT

   /  10/26/2015

  Svara
  • Trolletplit

    /  10/26/2015

   Hm. LO.
   Om någon har påtalat problem och alla har hånat denna någon… Och så visar det sig att någon har rätt, är det inte lite fel att anklaga den för ett annat fel den kan ha.

   Det handlar om trovärdighet. Nu har LO och sjuklövern noll. Inse det och återta förtroendet först.
   Idioter.
   Fast lika bra att de försvinner. De tillhörde ju 1900 talet LO.

   Svara
   • havre@flarnstad

     /  10/26/2015

    Jag är lite för ung (30+) för att ha upplevt LO’s stora dagar men som jag förstår det kämpade dom för arbetarnas löner och trygghet inom den typiska arbetarklassen?

    Min bild av LO är snarare några slags översittare som agerar förlängd arm åt S och huvudsakligen bekymmrar sig över hur vi då vi ska rösta rätt och gud förbjude oroa oss över att arbetsplatserna fullkomligt invaderas av gästarbetare och lönebidrag med oärlig konkurrens om jobben samt lönedumpning.

    Mina yngre kollegor på olika arbetsplatser har haft ungefär samma uppfattning alternativt inte vetat något alls om LO undantaget några gammla rävar.

    Dom är duktiga på att bygga upp sin nya image ute i bodarna dom verkar hata så förfärligt.

    Svara
    • Senior

      /  10/26/2015

     ”Min bild av LO är snarare några slags översittare som agerar förlängd arm åt S”

     Min bild är att S är LO’s politiska gren.

     Jämför IRA och dess politiska gren Sinn fein.

     Svara
  • Jan

    /  10/26/2015

   Det är nog LO:s försvagning som gör att de tycks gripa efter halmstrån. Det känns som man givit upp matchen mot arbetsgivarorganisationerna och avregleringarna och istället går all in på identitetspolitik. Egentligen är det ett tecken på att LO:s reella makt har minskat. Vilket för de flesta arbetstagare knappast är en bra utveckling på lång sikt.

   Svara
  • Grodan Boll

    /  10/27/2015

   Ah, politiskt oberoende LO tänker alienera +30% av sina medlemmar.
   Känns begåvat.

   Svara
 4. MiT

   /  10/26/2015

  Svara
  • Intenso

    /  10/26/2015

   Vore det inte rimligt att de stackars satarna, och det menar jag också, som inte har nånting att göra på dagarna, inte kan städa sina rum och toaletter själva??

   Återinför allmän värnplikt, alt. tvångsrekrytera alla mellan 18 och 35, och gör om boendena till logement så blir det nog fan ordning, hehe.

   fast ibland undrar man ju inte om det vore bättre att utbilda ett par bataljoner och skicka ner dem igen. Kanske skulle reda upp lite grand i skiten. Ordning och reda vill ju vår landsfader ha…eller var han landsförrädare… vete fan.

   Svara
  • Jan

    /  10/26/2015

   Är inte en hyresgäst någon som betalar hyra?

   Svara
 5. DO skulle överhopas av arbete om de hade valt Rinkeby. Det vore för nära…nu håller jag på att bli rasist igen men vilka är de ärenden DO driver? Handskakningar som inte blev till eller slöjor eller andra liknande. Kanske spar vi något i långa loppet.
  Ursäkten är dock bara strunt. Det är billigare i Byn än i Stan.

  Svara
 6. MiT

   /  10/26/2015

  Svara
  • Pelle2

    /  10/26/2015

   Är det någon som är förvånad?Ändamålen helgar alltid medlen för vänsterextremisterna.

   Svara
 7. MiT

   /  10/26/2015

  Svara
  • Kristian

    /  10/26/2015

   ”Migrationsverket kan till exempel behöva säga upp praktikavtalet innan avtalstiden på grund av att den asylsökande har fått uppehållstillstånd eller att han eller hon ska lämna Sverige.”

   Så man tar emot någon, ger dem ett jobb, kontrollerar om de får stanna i landet.
   Om de får stanna, blir de av med jobbet?
   Kan det bli tydligare att det handlar om ”åtgärd” och inte att hjälpa någon att få jobb?

   Svara
  • Hypocrita

    /  10/27/2015

   Kompetens…… KOMPETENS????

   Svara
 8. MiT

   /  10/26/2015

  Svara
  • Kristian

    /  10/26/2015

   OK, man kan tycka att Storbrittanniens ”Act of Parliament” som blir lag omedelbart kan vara lite snabbt, särskilt utan en grundlag. [Lång diskussion om huruvida de har en grundlag.]

   Men det enda svenska politiker kan göra snabbt är alltså ”komma överens om att göra ingenting”? Vad har vi dem till egentligen?

   Svara
 9. MiT

   /  10/26/2015

  ”Nu sätter vi fokus på män i jämställdhetsarbetet”
  http://www.dagenssamhalle.se/debatt/nu-saetter-vi-fokus-pa-maen-i-jaemstaelldhetsarbetet-19490

  ”Överenskommelsen mellan regeringen och Sveriges Kommuner och Landsting innebär möjligheter att utveckla jämställdhetsarbete i kommuner, landsting och regioner och omfattar 10 750 000 kronor under perioden 2015-2016.

  I kommuners, landsting och regioners jämställdhetsarbete syftar satsningen till:

  – att öka kunskapen om styrkor, svagheter och möjligheter med fokus på män, pojkar och maskulinitetsnormer.

  – att uppmärksamma mäns och pojkars roll, ansvar och perspektiv i såväl pågående som nya initiativ för ökad jämställdhet samt.

  – att inspirera till särskilda insatser för att påverka destruktiva och begränsande normer kring maskulinitet.

  Fokus kommer särskilt att vara på:

  – medvetenhet om maskulinitetsnormer och deras betydelse för utvecklingen mot jämställdhet bland anställda i kommuner, landsting och regioner.

  – män och pojkar i kvinnodominerade utbildningar och yrken.

  – mäns och pojkars ansvar för obetalt hem- och omsorgsarbete.

  – medvetenhet och omsorg bland män och pojkar om egen och andras hälsa, inklusive sexuell och reproduktiv hälsa och rättigheter.

  – mäns och pojkars delaktighet i organiserat jämställdhetsarbete, inklusive våldsförebyggande arbete.

  Vi är övertygade om att jämställdhet är svaret på många av framtidens utmaningar och att denna satsning är ett konstruktivt steg på vägen! Män liksom kvinnor har ett gemensamt ansvar och en gemensam uppgift att fylla.

  Åsa Regnér, barn-, äldre- och jämställdhetsminister (S)
  Lena Micko, ordförande Sveriges Kommuner och Landsting

  Svara
  • Karl

    /  10/26/2015

   Ho hoo!

   Jo försök att dra de där punkterna för de nya svenskarna!
   Det giget skulle jag betala för att se!

   Svara
  • Dreadlock

    /  10/26/2015

   Jo,kommuner får en pott för att köpa expertis i form av jämställdhetskonsulter ( mest från ROKS) som reser runt i kommunerna. Konsulterna är också föreläsare och till 100% bakbundna av universitetens olika genusinstitutioner.

   Kort berättelse om förra årets obligatoriska föreläsning som jag var med om (Eftersom jag är kommunalslav)

   Föreläsaren ,en kvinna i 50 års åldern presenterade sig aldrig. Inte ens vid namn .Talade inte om vilken organisation hon kom ifrån, vad som var målet (meningen) med att trumma ihop 40 st kommunalanställda till en obligatorisk kurs för att sitta i en sal för att titta på overheadbilder full med statistik, vi visste bara att vi fick betalt under tiden vi var borta från våra ordinarie jobb.

   Ämnet ”Mäns våld mot kvinnor” fick naturligtvis just den feministiska slagsidan som jag befarade hela tiden. I kompendiet som vi fick utdelade till föreläsningen stod finstilt vilka forskare som varit med att bidra . Överst stod ”Eva Lundgren” (Manliga pedofiler som bildar en satanistisk ring för att offra unga flickor i hemlighet) bl.a. (Det finns mer att förtälja över den galningen)

   t.o.m. Jan Guillou har känt sig tvungen att skriva något om Eva Lundgren

   http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/janguillou/article11667278.ab

   Hursomhelst, så har denna stjärna även författat (till stor del) en avhandling ”Slagen Dam” från 2001. Och såklart så står det exakt samma i kompendiet vi fick i våra händer innan föreläsningen skulle börja. Hela 14 år senare så står alltså en utflippat extremist avhandling till grund för kommunalt inköpta dagskurser.
   De flesta hade såklart ingen aning om vem Eva Lundgren är eller vad hennes bedrifter bakåt i historien. Personligen så kröp jag ihop för jag var rädd för att explodera. Min puls gick upp och började faktiskt svettas av allt adrenalin.

   Föreläsningen fortskred som i en overklig dimma av idioti. På overheadapparaten presenterades BRÅ´s siffror kommenterade av en osviklig indoktrinerings-kommisarie från en annan planet. ALLT vändes mot männen. Deras ”Arrogans” deras ”oförmåga att lyssna” deras ”otillräckliga impulskontroll”

   Kommissarien ägnade mycket tid och möda åt min fråga på frågestunden ifall man kunde anta att männen inte alltid slår till utan att ha blivit provocerade först – Och därigenom hamnade i rätten där ord står mot ord, och om man inte kunde tänka sig att det fanns 2 inblandade i brottsmål som handlar om misshandel, och att man måste väga in dessa faktorer då man faktiskt sitter i tingsrättens förhandlingar.

   Svaret blev bara svammel…

   Svara
   • Björn

     /  10/26/2015

    ”Föreläsningen fortskred som i en overklig dimma av idioti.”
    Underbart. Jag har varit med om exakt samma sak, fast utan ”slagen dam” kopplingen. Allt annat är på pricken. Kommisarie som aggresivt svamlar när det ställs halvkritiska frågor om forskningen hon stödde sig på.

    Dessvärre vill jag inte ge några detaljer då det kan avslöja min arbetsplats, men dimman av idioti låg tät i hela lokalen kan jag lugnt säga.

    Svara
    • Hur tänkte ni där ?

      /  10/28/2015

     ” Kommisarie som aggresivt svamlar när det ställs halvkritiska frågor om forskningen hon stödde sig på.”

     Låter ju som ett helt perfekt läge att helt köra på med halvkritiska frågeställningar tills Kommissarien tappar masken och går i taket ?DET skulle inte bara förstöra för henne själv utan samtidigt få resterande åhörare att undra om hon var frisk…

     Svara
  • Jan

    /  10/26/2015

   Elva miljoner till statligt organiserad hjärntvätt!

   Svara
 10. QED

   /  10/26/2015

  Helt rätt tänkt att lägga DO i Solna istället för närmare mångkulturen, samt att rekrytera
  personal som inte levt i den, i alla fall om skall tro den här psykologiska forskningen. Det
  maximerar empatin.

  ”It’s Harder to Empathize with People If You’ve Been in Their Shoes”

  https://hbr.org/2015/10/its-harder-to-empathize-with-people-if-youve-been-in-their-shoes#

  Anna Wallenstam twittrade den länk (hittar ej tweeten just nu).

  Svara
 11. MiT

   /  10/26/2015

  Det var väl exakt det här man ha ville ha när man konstant ville trycka ut att det var ett terrorbrott av en nazist i Trollhättan. Såna här artiklar var nog vad man ville se antar jag eftersom man dukade upp för dem.

  Och som ni kan se är artikeln undertecknad av idel förtrycka människor utan plats i samhället, de är tystade och varken syns eller hörs annars…

  ”Är vitas liv mer värda än våra?”
  http://unvis.it/http://www.aftonbladet.se/debatt/article21648054.ab

  Svara
  • Kristian

    /  10/26/2015

   Vad får vi först, ett parti för ”rasifierade” eller ett för riktiga rasister?

   Svara
  • Karl

    /  10/26/2015

   Aftonbladet är en megafon för idioti.

   Det finns ingen annan tidning som skadat Sverige så mycket som just Aftonbladet.

   Svara
  • Försörjda av svenska skattebetalare från dag 1.
   De har aldrig gjort något konstruktivt för vårt samhälle.
   P******** brrrr……..

   Svara
  • Nilsson

    /  10/27/2015

   Ni har rätt, just nu kan vi inte garantera er säkerhet, därför måste vi minimera flyktingströmmen till Sverige så att vi kan omdirigera resurser till polisen.

   Svara
 12. Karl

   /  10/26/2015

  Om man inte kliver av bussen när man nått räddningen undrar jag vad man flytt ifrån?

  Svara
  • Såg just det i TV1 och den välsminkade unga kvinnan förklarade att det var 20 minuter till skolan och 25 minuter till bussen så där kunde man inte leva. welfare shoppers?

   Svara
   • Karl

     /  10/26/2015

    Exakt!

    De hade krävt att få bo i Uppsala.
    Men tänk om Uppsala visar sig vara allt annat än nordens Las Vegas, var vill de bo då?
    Undrar vad det stod i inbjudan från början?
    Hm.

    Svara
    • Kristian

      /  10/26/2015

     Nu skall jag vara mer sarkastisk än jag brukar våga:
     Kan de inte bara ta ut på reseförsäkringen?

     Svara
 13. Svenne

   /  10/26/2015

  Barnarbetare…

  Svara
  • Karl

    /  10/26/2015

   ” det sprids många rykten nu om varför de ensamkommande skäggiga männen inte liknar barn ”

   Svara
 14. Alla har blivit blivit galna?

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: