34-årigt ensamkommande barn

Då var det dags igen då, förra inlägget, ”Vad händer om man försöker blåsa Försäkringskassan på en halv miljon?”, var om han som GP hade ett stort reportage om. Ett rent bedrägeri och inget annat!

Nu är det ännu ett fall, SvD är skyldiga den här gången när de har en artikel om att de ensamkommande blir allt yngre, ”Ensamkommande flyktingbarn allt yngre”. Bilden som finns i SvD.s artikel är den här

ensamkommande blir yngre

Killen längst fram sägs vara 17 år. Nog tyckte jag att han såg lite väl mogen ut för att vara 17 år men inte kunde man ana

azizullah

att han skulle vara 34 år! Det är dubbelt så gammalt som han utgett sig för att vara! Detta enligt någon sort datingsida han reggat sig på, hot or not. Börjar det suddas finns den även som archive.is-länk.

Ännu fler rena bedrägerier mot Sveriges skattebetalare alltså!

Sveriges journalister har lite att jobba på…

Inlägg på flashback om detta.

MVH

MiT

Lämna en kommentar

191 kommentarer

 1. Noll vänner, stackarn.
  Män drabbas värst av ensamhet
  Men främsta intresse ‘Thug life’, WTF?

  Svara
 2. markus

   /  10/21/2015

  Den där profilen känns dock rätt fejk, alltså någon annan som gjort den för att framställa honom som äldre. Hunger games – Sverige.

  Svara
  • MiT

    /  10/21/2015

   Men det ligger nog en hel del i det eftersom SvD nu har bytt ut bilden, han syns knappt längre. Han är kvar i texten men den kan de ju inte ändra hur som helst…

   Svara
  • MiT

    /  10/21/2015

   Glömde, han är dock kvar i en mindre bild en bit in i texten.

   Svara
  • Ivrr L

    /  10/22/2015

   Intressant teori. Frågan är var de fick bilderna ifrån i så fall. Det ser verkligen ut att vara samma person. Nyttigt att vara skeptisk i dessa tidevarv men jag lutar allt åt att det hela är autentiskt.

   Svara
  • 122 personer har ‘rejtat’ profilen, så den har nog legat ute ett tag. Inget fejk som gjorts nu

   Svara
   • Men å andra sidan kan det finnas skäl att ljuga om sin ålder på en dejtingsida. Kanske söker kvinnor som är äldre än honom t.ex. 😉 eller tjejer som gillar äldre killar.

    Svara
    • Ljuga om det för pengar kan han ju inte. Han är ju utlänning. Dom ljuger aldrig

     Svara
 3. norskgoy

   /  10/21/2015

  Det er faktisk ganske humoristisk, helt sant. Voksne mennesker som lar seg så>/i> villig ”lure”. Vet at ”lure” er feil ord, da slike tekster har en høyere mening for de som skriver dem. Nemlig det politiske målet som de har, som forsåvidt er å forandre Sverige så totalt, slik at man i fremtiden ikke kan kalle Sverige for Sverige slik man har kjent Sverige.

  Eller som Norges egen ”norgeshater”, thomas hylland eriksen sa det;
  ”Den viktigste hvite flekken består nå i å dekonstruere majoriteten og gjøre det grundig slik at den aldri kan kalles majoritet lenger.”

  Og ja, han bor selvsagt i en av de hviteste bydelene i Oslo vest 🙂
  Man er ikke med i denne gjengen uten å være en førsteklasses hykler.

  Svara
 4. MiT

   /  10/22/2015

  Svara
 5. havre@flarnstad

   /  10/22/2015

  Men vafan nu blir jag grymt besviken att inte Arpi och Gudmundson sagt ifrån på redaktionsmötet ang detta det finns endå några väldigt få resonliga röster kvar inom media och att dom tillåter detta på sin egen arbetsplats är sorgligt.

  Varför ifrågasätter ingen detta inom pressen varför vågar inte en enda tidning göra ett riktigt gräv målet är öppet det finns hur mycket bevis som helst och att låta någon wallraffa en eftermiddag borde ge ett reportage självaste Janne Josefson avundas …och var är han i den har smeten han om någon har tidigare om än försiktigt vågat peta på vad som händer i samhället.

  Är detta resultatet av den berömda korridoren är det helt jävla tabu att avslöja bedragare bara pga invandringskopplingen. Media i Sverige borde skämmas över sig själva hur fan sover dom om nätterna.

  Svara
 6. Karl

   /  10/22/2015

  Undrar vad han tyckte om gosedjuren han fick av batikhäxorna?

  Han blev nog mycket gullad med när miljöpartisterna kom och gav honom alla nya barnleksaker.

  Svara
 7. Karl

   /  10/22/2015

  Självklart är det en minskning i åldrarna – men en minskning av den påstådda åldern och inte den faktiska.

  Självfallet gynnas vederbörande av att bli uppgullad några år extra. Det är ju bara att knalla runt och skrika ” jag är barn ” så kommer stora batikmaffian till undsättning.

  Vem skulle inte vilja bli tonåring igen?

  Jodå, det finns mycket kreativitet i de där leden.

  Men ta det lugnt, det är vi som betalar!

  Svara
 8. Karl

   /  10/22/2015

  Kanske Schyffert kan adoptera honom?
  Han har väl alltid önskat en liten bäbis?

  Svara
 9. robert

   /  10/22/2015

  Våldtäkt på asylboende – Personal försöker mörka händelsen
  Gärningsman 40 år gammal och hade flyttats från boendet, personal vägrade berätta var han flyttats eller vad han hette. Polisen berättade att först efter påtryckningar från polis till ansvarig på boendet så gav dom med sig. Mannen greps senare på kvällen. Personal på Migrationsverkets boende fördröjde arresteringen med minst 8 timmar.

  Just ja, offret var 3 år gammal!!!!! Asså vad fan är det som pågår?

  http://t.sr.se/1hTRzmD
  Start 11:45

  Alternativ länk (Youtube):

  Flashbacktråd om det hela:
  https://www.flashback.org/t2637317

  Tidningsartikel: (Notera att dom mörkar migrationsverkets mörkning)
  http://www.smp.se/tingsryd/man-anhallen-for-valdtakt-mot-barn/

  Vad för agenda har dom som jobbar på migrationsverket egentligen?

  Svara
 10. Problemet är ju att ingen i Sverige vill vara ”elak” och ifrågasätta och då blir det såhär. Man accepterar absurda påståenden, trots att man innerst inne måste ha någon slags kritisk röst som säger att något är komplett galet.

  Sätt in ålderskontroller. Om man nu försöker minska flyktingströmmen (vilket är det man i flera politiska partier försöker göra, men vill inte säga konkret) så är det ett första steg. Ensamkommande barn gynnas faktiskt INTE av att man är snäll mot alla som påstår sig vara det – att vi har regler för ensamkommande barn har aldrig varit för att 30-åringar ska kunna fejka sig till något…

  Svara
 11. Ulf Oreest

   /  10/22/2015

  Han ser ut att i alla fall vara minst 18. Sedan beror det lite på hur man mäter ålder. Men att värna tiggarna, och andra grupper som kommer hit nu kan ge politiska framgångar och ge fortsatt fri frukost och lunch i riksdagshuset och en god årsinkomst utan några större kvalifikationer.

  Svara
 12. Björn

   /  10/22/2015

  Jag undrar faktiskt hur det känns att ljuga så för sig själv som journalister, lärare, mig-handläggare osv gör. Gör man det för ”en god sak”, eller för att man inte vågar säga ifrån pga rasist etc anklagelser?

  Och ständigt dessa ”nu vill han plugga svenska och spela fotboll”-texter som tidningarna försöker vrida till för att vi ska förstå att dessa män är som vilken knasig tonåring som helst men med lite extra drive för trots allt har de ju kämpat sig fram genom ett krigshärjat Europa som de små barn de är…
  Nej. Jag lämnar landet inom tre år. Min extremt kostsamma, skattebekostade utbildning tar jag med mig, så kan ”kidsen” från afganistan ta över 😀

  Svara
  • havre@flarnstad

    /  10/22/2015

   För ett år sen var jag på väg att skaffa första barnet idag vågar jag inte längre lusten är inte stor att chansa på ett samhälle som hellre prioriterar vuxna utlänningar. Ser bara mörkt på framtiden och blir argare för varje dag.

   Händer inget drastiskt flyr även jag inom ett år och om det här är resultatet dvs att fler flyr kan politikerna sitta där och fundera på varför skatterna inte betalas och arga svenskar istället talar ut i utländsk media.

   Kommer göra allt för att påverka opionen utifrån så att något händer här hemma och hjälpa dom som inte kan/vill lämna eländet.

   Svara
   • Karl

     /  10/22/2015

    Jo vi är många nu som på allvar börjar fundera på att lämna detta totala toklandet.
    Det är minst sagt ganska svårt att identifiera sig med all den massiva idioti som pågår dag ut och dag in.

    Det verkar aldrig ta slut heller.
    Det blir dessutom endast värre och värre.

    Exempel.
    Denna morgons nyhet:
    190 000 invandrare till Sverige i år.
    Bedömt 170 000 nästa år
    Väntar nu endast på nästa nyhet att nästa års 170 000 skall visa sig bli 300 000.

    Siste man tar flaggan!

    Svara
    • Opie

      /  10/22/2015

     Vad är det för jäkla fegt snack om att fly?! Givetvis ska vi alla stanna och kämpa! Det kommer ta slut och pendeln kommer svänga. Frågan är bara hur lång tid det kommer ta. Ju längre förfallet får pågå desto extremare blir motrörelsen. Det Sverige behöver är ett tydligt nationalistiskt alternativ, utan kopplingar till diverse nazidårar, med repatriering på agendan. Ett radikalare och tydligare alt. än SD. Kommer inget sådant inom kort är risken att många börjar se den parlamentariska demokratin som överspelad och då kan det sluta precis hur som helst.

     Svara
     • Karl

       /  10/22/2015

      Jo det ” fega snacket om att fly” är ett medvetet uttryckssätt för att ge en känsla av den uppgivenhet som råder inför svensk invandringspolitik.

      Det behöver inte innebära att vederbörande planerar någon flykt över huvud taget.

      Hela syftet är att skapa en opinion och medvetandegöra folks känslor inför den förda politiken.

      Jag tror vi står på samma sida men ge fan i att kalla mig feg!

     • Kristian

       /  10/22/2015

      Håller med, vi behöver något alternativ.
      Vore lite käckt om det kommer innan det verkligt otrevliga dyker upp, det som får de tokigaste inom SD att se ut som velourpappor från 70-talet.

      Kan BF bli en blåslampa i baken på de ”borgerliga”, eller känns det mer som ett hobbyprojekt?

 13. Senior

   /  10/22/2015

  Personligen tror jag att våra agendasättande journalister (och politiker) insett att vi måste vända skutan, men har för mycket prestige för att öppet kunna göra en pudel. Därmed skulle de ju erkänna att sverigedemokraterna haft rätt hela tiden, vilket ju inte går för sig.

  Därför publiceras dessa lättkontrollerade felaktiga uppgifter som reportage, just för att folk skall uppmärksamma detta och skapa opinion. (Hur svårt hde detta varit för journalisten att själv kontrollera innan reportaget släpptes, och korrigera det från början?)

  Vad de inte verkar fatta är att deras egen trovärdighet åker längre och längre ner i avloppet för varje gång….

  Svara
  • Senior

    /  10/22/2015

   De har målat in sig i ett hörn helt enkelt, och försöker hitta lösningar att komma ut.

   Trovärdigheten är förbrukad i vilket fall som helst…

   Svara
  • 1.) Ja, förr betydde grävande journalistik att man grävde FRAM fakta – inte att man grävde NED. Det klassiska publicist-uttrycket ”publish and be damned” är sedan länge avsomnat – ordet ”konsekvensneutralitet” har blivit ett sjukt, cyniskt skämt.
   Citat: ”Konsekvensneutral även Konsekvensneutralitetsprincipen, innebär att eventuella konsekvenser av publicering av en text, ett reportage eller dylika inslag i ett mediautrymme(sic) ej ska avgöra om publicering skall ske eller ej, det vill säga man skall förhålla sig neutral till konsekvenserna utan att låta sig påverkas av dem.
   De flesta tidningar och andra medier i Sverige uppger själva att de tillämpar principen i sin redaktionella vardag.” [Mo-ho-ha-haaa!]
   2.) Är det någon politik-nerd som har en lista på frågor där SD redan har fått rätt? Gärna samma för Ny Demokrati – man hör ofta att många av deras förslag har antagits nu, långt efteråt. Men aldrig några exempel. ./.

   Svara
 14. QED

   /  10/22/2015

  Svara
 15. MiT

   /  10/22/2015

  Finns lite bilder som är väldigt lik honom
  https://www.facebook.com/aziz.amini.125

  Svara
 16. De slängde så lätt med siffrorna på 190 000 ”flyktingar” på morgonnyheterna (vilket skulle innebära dubbelt) mellan branden i troligen nedlagd äldreboende som nu skulle ta mot de inkommande. Det känns nu mera som om nyheterna bara handlar om invandring, som om våra grannar vore i krig och vi ska hjälpa dem. Granater som flyger och hus som brinner, pengarna är slut och skolorna bedrivs ute i kylan på arabiska. Mera skatt ropar politikerna och vanligt folk går hem med Aftonbladet tror att allt är bara som vanligt om vi är snälla nog.

  Är vi i krig, mina vänner? Preppar ni eller planerar flytt?

  Svara
  • Kristian

    /  10/22/2015

   Bor utomlands sedan många år. Preppar. Funderar på om det är dags att flytta de småslantar som är investerade i Sverige.
   Jävligt orolig för släkt och vänner.

   Svara
  • Varför gnälla? Förr var vi missnöjda med att hälften av alla nyheter handlade om tiggande romer. Nu är utklassade kostnadsmässigt. 🙂

   Svara
 17. MiT

   /  10/22/2015

  Svara
 18. MiT

   /  10/22/2015

  Nu i Sverige också…
  ”Fem skadade efter svärdattack på skola”
  https://archive.is/uPR0X

  Eller via unvis.it
  http://unvis.it/http://www.expressen.se/gt/en-person-har-blivit-skjuten-pa-skola/

  Svara
  • Kristian

    /  10/22/2015

   http://www.svd.se/politisk-strid-om-otrygghet-pa-skolan/om/skoldadet-i-trollhattan
   ”[…] biblioteket, caféet och andra tillhörande lokaler hålls öppna för allmänheten. Det betyder att vem som helst kan promenera in på anläggningen, inte bara elever och personal. […]
   För att komma till matsalen och andra salar måste eleverna passera caféet.”

   Sådant här skulle man på de flesta ställen i världen skratta hånfullt åt, alternativt rycka på axlarna uppgivet.

   Svara
  • Nyheten hade följande rubrik i Bohusläningen. MSN nyheter och Aftonbladet:
   ”Polisskott på skola – flera skadade” – det måste har varit reportern Clark Kent som satte rubriken?

   Svara
  • Kristian

    /  10/22/2015

   Och det tidigare ”Frågan”. Som är retorisk.
   http://www.6mannen.se/fragan/
   ”Eller är det så att det är vi som är mest cyniska som sitter med svaret på frågan varför vi i Sverige närmar oss gränsen av vår kapacitet av flyktingmottagande? Att allt beror den svenska ambitionen att alltid vara de som är mest godhjärtade, med generösa, ha minst krav, bjuda på en massa bidrag, förmåner och att allt det är välkänt i flyktinglägren och länderna som flyktingarna flyr ifrån?”

   Svara
 19. MiT

   /  10/22/2015

  Svara
 20. trollan

   /  10/22/2015

  Finns många saker i den artikeln som förvirrar, men rubriken ”Ensamkomna flyktingbarn allt yngre” och man illustrerar detta med två stycken som är 17 år och en som är 19. Känns inte som så där jätteunga tycker jag, jag trodde väl liksom inte att man sätter 19 som barn. Men visst, om man höjer barnåldern till 25 så kan man kanske se att gapet mellan angiven ålder samt max ålder ökar.

  Men visst, plus för att man lyckats vaskat fram ensamkomna flickor.

  Svara
  • T

    /  10/22/2015

   Barnåldern upphör vid 65 år är generellt mer gångbart i Sverige

   Svara
 21. Opie

   /  10/22/2015

  Karl: Ok, du menar inte vad du säger utan vill skapa debatt. Dock är det ynkedom och feghet att fly sitt land som våra förfäder kämpat och dött för att bygga upp under 1000 år allt medan det tas över av en medeltida ökenkultur. Vidare tror jag snacket om landsflykt är helt kontraproduktivt, det ingjuter knappast hopp utan förstärker bara känslan av att loppet är kört och i förlängningen att folk slutar kämpa.

  Det vi behöver göra är att förbereda oss för det värsta (och hoppas på det bästa). Flytta till etniskt svenska områden, amortera hårt om ni inte redan gör det, skaffa förnödenheter för minst 3 månader (helst ett år), se över er möjlighet att kunna försvara er själva och er familj mot fysiska hot, skaffa vapenlicens/ta jägarexamen, prioritera er hälsa.

  Det kommer bli mycket, mycket sämre innan det blir bättre.

  (Kunde inte svara i tråden av ngn anledning)

  Svara
  • Karl

    /  10/22/2015

   Då tar vi det igen.
   Det verkar först om främst som att det är du som vill skapa debatt och i synnerhet med mig.
   Jag besvarar endast dina personangrepp om att jag skulle vara feg vilket du för andra gången på samma förmiddag nu lyckats påstå respektive antyda.

   Inom den stora mängd inlägg som jag gjort i invandringsfrågan under lång tid så växlar jag regelmässigt ton och känsla i inläggen.
   Allt syftar dock till samma sak.
   Syftet är inte, vilket du tror och tydligen hakat upp dig på fullständigt, att vi alla skall fly fältet.
   Däremot har jag uppfattningen att vissa slags demoraliserande budskap kan ha effekten av att påtala hur illa ställt det faktiskt är i vårat land.
   Det var ett inlägg i den stilen som tydligen fick igång dig.
   Om du hade läst mina hundratals övriga inlägg här på Toklandet hade du möjligtvis insett att jag inte är någon landsförrädare eller någon person som vill ge upp.

   Jag skrev tidigare i ett svar till dig att vi båda är mycket närmare än vad du nog tror.
   Återigen, jag håller med dig i högsta grad förutom i din slutsats kring min påstådda feghet.
   Nu avser jag att inte älta denna saken mer.
   Jag fick ge det hela ett utförligt svar eftersom det är inte ofta man blir beskylld för att vara feg.
   Jag är säker på att övriga besökare här är mindre roade över något internt gräl och avslutar nu härmed denna ordväxling.

   Svara
   • Opie

     /  10/22/2015

    Äsch, Karl, du överreagerar och misstolkar. Jag har inte kallat dig feg. Jag skrev att det var fegt snack, sen förde jag ett allmänt resonemang om saken. Jag skrev ju tom att du inte menar vad du säger? Men jag var uppenbarligen alldeles för otydlig. Hursomhelst helst så var det inte min mening att förolämpa dig och jag ber om ursäkt. Trist att vi inte kan diskutera sakfrågan/frågorna ist.

    Svara
    • Karl

      /  10/22/2015

     Halloj.
     Då förstår jag!
     Visst, ursäkt godtagen!
     Du har nog rätt i att jag måste feltolkat dig och förstorat upp det jag upplevde som ett påhopp.
     Ja men då är saken utagerad på ett fint sätt.
     Utmärkt gentlemens agreement.
     Som sagt, du har mitt medhåll i väldigt mycket!

     Svara
 22. MiT

   /  10/22/2015

  Svara
 23. MiT

   /  10/22/2015

  Svara
  • Hmm

    /  10/22/2015

   Ja vi ska inte prata vissa kostnader men att säga att vi ska spara in på dem som behöver samhället allra mest, ”Inom vilka andra områden än migrationen ser du att det är möjligt att spara?
   ”Till exempel assistansersättningen och sjukförsäkringen”, säger hon.”
   det går tydligen bra.

   FY FAN!

   Svara
   • Jan

     /  10/22/2015

    Nja, på både assistansersättningen och sjukförsäkringen finns mycket att spara. Miljarderna fullkomligen väller ur dessa försäkringar utan någon som helst koll. Sedan är det naturligtvis fel att dessa, eventuella, besparingar går till andra onödiga (i mitt tycke) utgifter i så fall. Yttermera så är det naturligtvis mycket svårare att göra dessa besparingar än vad finansministern ger sken av.

    Svara
    • Hmm

      /  10/22/2015

     Jan, ja jag hör om vissa fall men de allra flesta som verkligen behöver assistans får inte den hjälpen so de behöver. Läs inne hos Annybody om tidtagarur på toalettbesök samt om huruvida du har rätt att få hjälp att äta eller inte och vilka vansinniga regler so gäller där.

     Så nej några jättesummor år det inte frågan om. De resurser som finns behövs fördelas till dem som behöver hjälp men ingen får idag. Många får inte als den hjälpen som de behöver idag.

     Svara
 24. MiT

   /  10/22/2015

  Svara
 25. MiT

   /  10/22/2015

  Svara
  • Nilsson

    /  10/22/2015

   Feministerna är redan nöjda, det var en man!

   Svara
   • Har någon hällt LSD eller PCP i dricksvattnet i Stockholm så att alla blivit komplett vansinniga? Dådet i Trollhättan kallas av en del saker som ”Värsta terrorattentatet i Sverige sedan 1940” och ”VDet värsta som hänt i svensk historia ”! Hur kan bli så totalt hjärndöd?

    Alltså värre än tsunamin, värre än Estonia. värre än Backabranden, värre än Scandinavian Star, värre än bussolyckan i Norge, värre än järnvägsolyckan i Getå, värre än flygolyckorna för några år sedan – och man behöver väl inte gå ända tillbaka till Digerdöden, eller när danskarna hade tagit halva Sverige, eller när Ryssland tog Finland som hade tillhört Sverige sedan 1200-talet, eller när ryssarna seglade utefter bottenhavskusten och brände allt de fick syn på, från torp och bondgårdar till hela städer.

    Och i Horsfjärden hösten 1941 lyckades en sabotagegrupp under Ernst Wollweber, en tysk kommunist som blev underrättelsechef i Sovjet, sänka tre jagare vid kaj varvid 33 sjömän omkom. Den 24 oktober 1940 sjönk en färja fullastad med unga soldater i sjön Armasjärvi och 46 omkom. 1944 sänkte en rysk ubåt S/S Hansa, och 84 personer omkom. Och så vidare. Ubåten Ulven minsprängdes och 44 man omkom. Ende överlevande av besättningen var en matros som festat om på stan och satt i polisens finka. 84 svenskar gick till botten med Titanic.
    Terroristgruppen Jemaah Islamiyah mördade bl.a. 6 svenskar när den utförde tre bombattentat på Bali 12 oktober 2002. – Är det någon som vet varför offrens namn fortfarande hemlighålls?

    http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=3117&grupp=19054&artikel=6284992
    ”Det värsta som hänt i svensk historia. Så beskriver polisens presstalesperson Tomas Fuxborg det dåd som inträffade i morse”

    http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/oisincantwell/ Oisín Cantwell
    ”Värsta terrorattentatet i Sverige sedan 1940 Ett hatbrott med rasistiskt motiv, bekräftar polisen. Anton Lundin Pettersson har därmed begått det värsta svenska…”

    Vad Ojsan Cantarell glömmer att tala om är, att medan Finland kämpade för sitt liv, så tog Norrskensflamman Sovjets parti och utmålade både finnar och svenska frivilliga som ”fascister” – detta trots att vid den tidpunkten var Sovjet fortfarande i pakt med Tyskland, och Norrskensflamman följde lydigt direktiven från Moskva och kritiserade inte Hitlertyskland. Det är ju inte helt oförklarligt att många kokade av vrede, och att några utförde ett illa genomfört attentat som oavsiktligt kostade fem människor livet.

    Svara
    • Cuntwell är ett äckel av rang. Han säljer sin morsa för en kolumn i kluksdagblad. Fullkommlig hora

     Svara
     • MiT

       /  10/24/2015

      Vad fan håller du på med? Sluta med såna kommentarer här!

 26. MiT

   /  10/22/2015

  Svara
 27. Fredde

   /  10/22/2015

  Här ges en inblick i vilka funderingar som går genom huvudet på en godhetsknarkare.

  Radiopsykologen – Jag gråter över flyktingkrisen
  http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/620848?programid=3637

  Svara
 28. MiT

   /  10/22/2015

  Jag håller med Perra, visa upp eller håll käft! Vilken otroligt slump att det alltid är fullt i deras mailkorgar med sånt som passar perfekt att bekräfta deras politiska budskap…

  Svara
 29. MiT

   /  10/22/2015

  Svara
 30. MiT

   /  10/22/2015

  Svara
  • TV10 visar filmer som mer eller mindre hyllar Sovjetregimen …

   Svara
   • Mirko

     /  10/24/2015

    Och History Channel visar väl krigssaker mest hela tiden?

    Svara
    • Har inte den tv-kanalen, så jag vet inte vad de förmedlar för budskap, men min poäng är att det är bara de () positiva delarna TV10 tar upp beträffande Sovjet, inte de vidriga. Trots att den regimen har ansvaret för att betydligt fler liv gick till spillo, jämfört med Tyskland under samma tidsperiod. Det är en medveten vinkling TV10 sysslar med.

     Finland är det land som har ‘bäst’ erfarenhet av tidsperioden, då de blev invaderade av både Sovjet och Tyskland. Uppenbart inget som roade finnarna, men majoriteten i Finland ‘föredrog’ tyskarna av ett uppenbart skäl. Det är inget finnarna skäms för heller, utan man har hela tiden varit öppna med detta i Finland. (Den finska landsfadern Mannerheim hade öppen dialog med Tyskland, medan Svenska politikers öppna tysk-sympatier försvann, när det blev uppenbart hur AVK skulle sluta … Sekretessen på de dokument över svenska riksdags och regerings förehavanden släpptes härom året. Inget man vill uppmärksamma här i media …) När tyskarna invaderade Finland, gjordes detta i stort sett disiplinerat, medan när Sovjet gjorde det, så var plundring, våldtäkter och bränder standard (en sorts belöning åt de sovjetiska soldaterna för att behålla den militära disiplinen).

     Svara
    • … och nu verkar något ha hänt på TV10, då man utan förvarning ändrat i tablån och ersatt ett program med Ross Kemp med ett som handlar om Sovjets invasion av Polen …

     Svara
     • MiT

       /  10/25/2015

      Har det inte med att fomel 1 blev uppskjutet och att det är ändring till vintertid?

     • Nej, de enda F1-sändningar de har denna helg är höjdpunkterna söndag kväll (23.00). Två program är inlagt mellan kl. 01.20 till

     • (kom åt ‘skicka’-knappen på mobilen …) 03.15 sommartid. Utfyllnad extratimmen (eg. 02.15-03-15) handlar om CIA:s hemligheter (?). Ser nu att de även ersatt det det andra Ross Kemp-programmet med ett om Tysklands anfall mot Sovjet.

 31. MiT

   /  10/22/2015

  Svara
  • Ivar L

    /  10/22/2015

   Tur att man inte har sina pengar på Nordea.

   Svara
   • Instämmer! Det var den bank som fick låna mest pengar av Göran Persson, som han hämtade ur AP-fonderna (pengar som tillhör löntagare). Gemensamt med SEB och Swedbank, så har man än idag inte betalat tillbaka ett enda öre. De är de enda banker som finns kvar i Europa, som inte gjort rätt för sig efter den självförvållade bankkrisen …

    Svara
  • Potential – menar de typ som i MATRIX – som mänskliga batterier?

   Svara
 32. MiT

   /  10/22/2015

  Svara
 33. MiT

   /  10/22/2015

  Svara
 34. MiT

   /  10/22/2015

  Svara
  • Har vänstern patent på detta …?

   Svara
  • Det är mycket bättre att vara smygkommunist och planera för det demokratiska systemets avskaffande till förmån för Proletariatets Diktatur. Alla små röda svenska förrädar-wanna-bees hoppas ju att bli med i partitoppen och vara en av dem som utövar diktaturen mot alla fascister – dvs 80 procent av folket.

   Fast förra gången det var aktuellt, på 70-talet, så hade kommunisterna dubbelt så hög IQ och var 20 gånger bättre belästa. Dagens vänster är bara gamla uppvärmda rester från kylskåpets mörkaste hörn.

   Svara
 35. MiT

   /  10/22/2015

  Svara
 36. MiT

   /  10/22/2015

  Svara
 37. MiT

   /  10/22/2015

  För den som inte vill klicka på länken i tweeten utan hellre vill använda unvis.it:
  http://unvis.it/http://www.expressen.se/nyheter/anton-lundin-pettersson-mordade-tva-i-skolan/

  Svara
  • Kristian

    /  10/22/2015

   Allvarligt talat, är inte detta att ta i?
   ”Det här en av de värsta händelserna i svensk historia, säger polisens presstalesman Thomas Fuxborg”

   Estonias förlisning, diskoteksbranden i Göteborg, Lasermannen. Tsunamin 2004 dödade 500 Svenskar, om man nu bara ser till det.

   Svara
   • Ivar L

     /  10/22/2015

    Möjligen att det hände på en skola. Den vidriga amerikanska traditionen har i värsta fall fått fäste här.

    Svara
    • Svenne

      /  10/23/2015

     Kombinationen psykfall och gott om vapen är inte begränsad till USA, Sverige eller ens västvärlden. Tyvärr. Och i takt med att psykisk ohälsa breder ut sig så kommer vansinnesdåden att fortsätta.

     Svara
 38. MiT

   /  10/22/2015

  Svara
 39. MiT

   /  10/22/2015

  Svara
  • Svenne

    /  10/22/2015

   Firma Greider & Billström?

   Svara
   • Jan

     /  10/22/2015

    Således är också Greider rasist? Eller fiskar i grumliga vatten? Eller spelar de främlingsfientliga i händerna? Kanske han rentav är fascist också?

    Svara
    • Svenne

      /  10/22/2015

     Jag trodde aldrig att vi skulle få uppleva att Greider pratar volymer… Är proppen ur?

     Svara
    • Olof

      /  10/23/2015

     Nejdå, Greider är socialist, men eftersom enda smaken av socialist (i vårdskolaomsorg bemärskelsen) kommer vara av märket ‘national’ i nästa val så börjar han väl anpassa sig.

     Det skall bli spännande att se hur det svenska folket väljer i valet mellan avveckling av välfärdsstaten och en övergång till privata försäkringssystem eller om PUT plötsligt kommer visa sig väldigt temporärt.

     Svara
     • Opie

       /  10/23/2015

      Att skifta från PUT till TUT har i dagens läge ingen som helst betydelse eller påverkan. Katastrofen är redan ett faktum. Diskussionen är bara ett sätt att blanda bort korten och skifta fokus från den totala kollapsen. Likaså dravlet om snabbare vägar in på arbetsmarknaden, validering av utbildning mm mm. Politikerna fortsätter att tro och behandla folket som om vi vore helt dumma i huvudet.

   • Verkligen kusligt att Greider sa så! Krisen måste vara mycket, mycket, MYCKET värre än jag trodde!

    Svara
 40. MiT

   /  10/22/2015

  Svara
  • Kristian

    /  10/22/2015

   Svara
  • Han var tydligen särskilt förtjust i en grupp kallad ”Suicide Commando”- och kanske han har läst i en livsstilsspalt i någon tidning att man ska ”leva sin dröm”…?
   En organiserad nazist skulle väl ha fixat skjutvapen?

   Svara
   • Kristian

     /  10/23/2015

    Ja, det där med ”samurajsvärd” ger mer intryck av en stackars förvirrad drömmare.

    (Ja, offren är fortfarande döda, jag vet. Och det var synd om han på IKEA också. Empati betyder inte sympati eller att handlingarna är försvarbara.)

    Svara
    • Kanske var han i själva verket en konvertit? Svarta kläder, svärd?
     ”Islam säger: Allt gott som existerar gör det tack vare svärdet och i svärdets skugga! Människorna kan inte förmås lyda annat än med hjälp av svärdet! Svärdet är nyckeln till paradiset, som endast kan öppnas för heliga krigare!””

     Ayatolla Khomeini

     Svara
 41. MiT

   /  10/22/2015

  Svara
  • Tror inte att människorna i Afghanistan, Pakistan, Nigeria, Irak, Syrien, södra Thailand eller ens Turkiet skulle bli värst imponerade av vår terrorverksamhet. Två heliga krigare skulle bränna Lars Vilks inne, men satte eld på sig själva och sprang därifrån. med sina id-handlingar liggande på Vilks förstutrapp. Tre yngre män från västra delen av Nordafrika som av oförklarliga anledningar fått uppehållstillstånd, skulle till Danmark för att spränga Jyllandsposten och skära halsen av personalen – men åkte rakt i armarna på polisen med bilen full av vapen. En globetrotter-terrorist, som naturligtvis hade uppehållstillstånd, skulle avlägga examen i terrorskolan genom att utlösa ett par sprängladdningar i julruschens Stockholm. Men trots den enligt färska uppgifter mycket avancerade terroristutbildningen, ,så lyckades han först inte spränga bilen, bara sätta eld på den, och först efter flera misslyckade försök fick han sitt självmordsbälte att explodera – fast bara en del av det, lagom för att döda honom själv.

   Svara
 42. MiT

   /  10/22/2015

  Svara
 43. Svenne

   /  10/22/2015

  Statsministerns agerande vid IKEA Västerås-morden är inte glömt:

  Svara
 44. MiT

   /  10/22/2015

  De har ändrat lite i artikeln om ”16-åringen” som var med i GP. Kolla själva…
  https://archive.is/e6HUU

  Svara
 45. havre@flarnstad

   /  10/22/2015

  Samtidigt hos en annan mördare Löfven och Arnstads verkar tro inte existerar om man bara ignorerar händelsen.

  IKEA mördaren är nöjd och belåten på sjukan och tycker helt seriöst att han såklart ska få resa vidare till Kanada eller om han så önskar ska få PUT här.

  Ukbagabir förklarade sig nöjd med den rättspsykiatriska bedömningen.
  Han beskrivs vara bekymrad över sin situation men fortfarande ha ”gott hopp om att få stanna i Sverige, eller fortsätta till Kanada”.

  Har ser vi precis vad det är för sjuka signaler vi sänder till omvärlden angående asylrätten vissa tycker tom det är helt OK att komma hit och straffmörda befolkningen och sen självklart få stanna .

  Svara
 46. MiT

   /  10/22/2015

  Svara
 47. Svenne

   /  10/22/2015

  Knutsson radar upp regeringens problem:

  Svara
 48. Kristian

   /  10/22/2015

  Svara
  • Kristian

    /  10/22/2015

   ”Nej, vi vet inget om bredbandsskatt:”
   http://www.nyteknik.se/asikter/debatt/article3940318.ece

   Svara
  • Pelle2

    /  10/23/2015

   Som sagt var,dom blev väl skitnervösa när dom insåg hur deras så kallade förslag till kulturpolitik togs emot.Har inte läst någon som har skrivit något positivt om det.
   Skönt att så många reagerade i alla fall.Om de inte hade gjort det så hade Mp säkert infört denna politik och Löfven hade säkert genomfört den också…

   Svara
 49. MiT

   /  10/22/2015

  Svara
 50. MiT

   /  10/22/2015

  Svara
 51. MiT

   /  10/22/2015

  Svara
 52. MiT

   /  10/22/2015

  Han tjatar mycket om de anonyma för att inte vilja lägga någon tid på dem tycker jag.

  Svara
  • Pelle2

    /  10/23/2015

   Undrar om han kan blocka sig själv eftersom han uppvisar ett trollbeteende ?

   Svara
 53. Svenne

   /  10/23/2015

  Dubbla standarder.

  Svara
  • Jan

    /  10/23/2015

   Det första fallet: Damage control. Det andra: brösttoner och krigsretorik. Det heter dubbelmoral på svenska för övrigt. Dubbla standarder är svengelska…

   Svara
 54. Den här killen, Zabi Nasro. har angett sin ålder till 24 år ute på nätet . jag har skärmdumparna. Och han har varit på en dejtingsajt sedan 2008 – men eftersom han uppgavs vara 15 vid ankomsten i maj, så skulle han börjat dejta kvinnor vid 8 års ålder! Ja, de påstår ju att de ensamkommande är så tidigt utvecklade – kraftig skäggstubb och början till rynkor i ansiktet vid 15…
  GP har redan tagit bort reportaget! Så detta är cachen:
  http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:DqxN8PU5CsEJ:www.gp.se/nyheter/reportage/1.2866002-ensam-i-nytt-land+&cd=1&hl=sv&ct=clnk&gl=se

  http://avpixlat.info/2015/10/20/ensambluff-i-nytt-land/

  Svara
 55. Verkar som om GP, dvs Göteborgs-Posten, har rensat bort all text från sin facebooksida och ersatt den med stort fotogalleri?

  Svara
 56. Pether

   /  10/23/2015

  Tydligen ligger SD bakom skolattacken, om vi nu ska tro på det som står på facebook. För vi vet ju alla, ifall något du skriver gillas av någon annan så är du ytterst ansvarig för vad denna personen gör.

  Fast ger gäller ju bara om dina politiska åsikter ligger till höger om Lenin,

  Svara
 57. Svenne

   /  10/23/2015

  Widar Andersson i Folkbladet:

  ”Jag hoppas i vart fall att en handfull av partierna med S i spetsen mobiliserar stora doser sans och balans när de känner sig mogna att styra upp den kollapsade invandringspolitiken.”

  Svara
  • Kristian

    /  10/23/2015

   Både S och M styrs av ett 6%-parti för att undvika ett 13%-parti. Folk kommer att förvaras i tält i upp till två år oavsett årstid.
   Vad hette den där filmen sade du? ”Verkligheten”? Är det många zombies? Nähä. Lite action och snygga brudar och snabba bilar och pangpang? Nej. Bara elände för samtliga inblandade? Jag vet inte om jag vill se den. Obligatoriskt och mycket dyrare än vanligt och inget popcorn? Fan också.

   Svara
 58. MiT

   /  10/23/2015

  Svara
 59. MiT

   /  10/23/2015

  Svara
 60. MiT

   /  10/23/2015

  Svara
  • Kristian

    /  10/23/2015

   Ja, vi vet ju vad ”avvisning” betyder, nämligen ingenting.

   Svara
   • trollan

     /  10/23/2015

    Noterar ordvalet ”bör återresa” – ingen avvisning eller tvång.

    Svara
 61. MiT

   /  10/23/2015

  Svara
  • Är antikommunism också självförsvar?

   Svara
  • Lövet

    /  10/24/2015

   …det där ”inbördeskriget” som extremistmiljöerna brukar tokrunka om…
   …ja eller ”tokpulla” i det här fallet då…

   Svara
 62. Ivar L

   /  10/23/2015

  ”Sverige kommer inte att bli sig likt igen.”

  Susanna Birgersson – Göteborgsposten
  http://www.gp.se/nyheter/ledare/1.2873125-birgersson-var-beredskap-ar-inte-god

  ”Förändringarna är redan oåterkalleliga. Dels för att segregationen, klyftorna och den sociala oron kommer att öka. Dels för att vi kommer att få en hetsigare – och förhoppningsvis mer vital – diskussion om vad Sverige är och skall vara, vad som behöver slängas över bord och vilka värderingar som tvärtom måste tydliggöras. Sverige kommer inte att bli sig likt igen.”

  Man blir gråtfärdig.
  Skräckscenariot är om det dessutom blir nedgång i världsekonomin och lågkonjunktur i Sverige.

  ”Förändringarna är redan oåterkalleliga.”
  ”Sverige kommer inte att bli sig likt igen.”

  Svara
  • Opie

    /  10/23/2015

   Så är det tveklöst, det gamla Sverige kommer aldrig tillbaka. Det betyder dock inte att det behöver bli sämre. Vi kan med säkerhet förvänta oss en mycket turbulent tid med extrema motsättningar, våld och social oro. Men jag tror och hoppas att svenskarna kommer gå segrande ur den konflikten. Nu är ju detta på längre sikt men att landet kommer bli bättre är jag övertygad om. Men som jag skrev ovan, det kommer bli mycket, mycket sämre innan det blir bättre. Var förberedd.

   Svara
 63. Bonnläppen

   /  10/23/2015

  Kan tipsa om en sida som åldersbestämmer personen på bilden. Du kan ladda upp en bild på dig själv så berättar roboten hur gammal du ser ut på fotot. Jag har förvisso märkt att ju suddigare bilden är desto äldre gissar roboten att du är. Kul hur som helst!
  I det här fallet gissade roboten att ”barnet” är 40 år.
  https://how-old.net

  Svara
 64. MiT

   /  10/23/2015

  När man förnekar sitt eget partis politik, S har alltid varit för en ganska restriktiv invandringspolitik. Alt är extremt okunnig. Alt dum i huvudet. Alt ljuger. Det är bara de senaste 4-5 åren som de gått full Miljöpartiet

  Svara
  • Olof

    /  10/23/2015

   Hedh är mer än lovligt naiv om hon tror att permanenta uppehållstillstånd kommer att vara speciellt permanenta om väljarna tvingas välja mellan nedmonterad välfärd eller återkallande av de permanenta uppehållstillstånd som redan givits.

   Svara
 65. Dreadlock

   /  10/24/2015

  Ähh.

  Nu är jag trött på läget.

  Nu vill vi höra om hur Ernman , Schyffert, Kronprinsessan och Gudfadern om hur de praktiska detaljerna skall lösas.
  d.v.s. folk som har en miniräknare hemma, och vet hur att använda överslagsberäkningar. I regeringen finns det 1 (en) person som har hittat miniräknaren i finansdepartementet. Och lo and behold. När Magda slår in siffror in i kalkylapparaten. Så står Sveriges sjuklöver mållösa.

  No Money Honey !

  Duktig munkavle vår regering satte på Magdalena Andersson. Nu när det är totalhallaballo DÅ får minsann Maggan regeringens uppdrag att utlysa en statsekonomisk kallops framför media.
  Och vi som har en miniräknare i byrålådan tänker : Jaha, det var så dags 😦

  Svara
 1. Fritt fram att blåsa Sveriges skattebetalare! | WTF?
 2. Bedrägeriet mot skattebetalarna. Mångmiljonbelopp försvinner varje dag! | WTF?
 3. Det alla förstår att man måste göra men nästan ingen vågar säga | WTF?
 4. Lappkast | WTF?
 5. Det går bra för Sverige nu… | WTF?
 6. Jävla hycklare! | WTF?
 7. Automatiskt avslag på asylansökan! | WTF?
 8. Möt 17-åriga Ramish | WTF?
 9. Det kommer säkert att gå bra för Sverige… | WTF?
 10. STÄNG DÖRREN FÖR FAN! | WTF?
 11. Hur många arbetares skatt krävs bara för åldersbedrägerierna? | WTF?
 12. Är Viralgranskaren makalöst feg? | WTF?
 13. Ideologisk drömbubbla vs verklighet | Cattasbubbla - Just read it !
 14. 16-åriga ensamkommande Asad | WTF?
 15. De desillusionerade humanisterna | WTF?
 16. Lite blandat från 2015 del 4 | WTF?
 17. Kod 291 del 2 | WTF?
 18. Because of the ”unaccompanied children” Sweden is now a bizarre circus | WTF?
 19. Because of the ”unaccompanied children” Sweden is now a bizarre circus
 20. Gårdagens rubrik | WTF?
 21. Socialstyrelsens ensamma utredare om medicinsk åldersbedömning av ensamkommande barn | WTF?
 22. Man med adelsnamn besöker Östermalm | WTF?
 23. Missa inte Uppdrag Granskning ikväll! | WTF?
 24. Bisarra oktober del 2 | WTF?
 25. FC Putilov | WTF?
 26. Påminnelse inför valet: Del 10 | WTF?
 27. Lite gammalt som ligger och skräpar del 14 | WTF?
 28. Landet Bizarro del 6: Förra årtiondets mest bisarra bild? | WTF?
 29. Landet Bizarro del 6: Förra årtiondets mest bisarra bild? – Suzie Weathers

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: