Socialstyrelsens ensamma utredare om medicinsk åldersbedömning av ensamkommande barn

Socialstyrelsen ska utreda medicinsk åldersbedömning av ensamkommande ”barn” och som, vad jag förstår det, ensam utredare är en Carl-Erik Flodmark. Vem är det?

åldersbedömning

åldersbedömning1

åldersbedömning2

åldersbedömning3

åldersbedömning4

Ooopsss, han tillhör visst det suspekta gänget som kämpar stenhårt för att inga åldersbedömningar alls ska göras. De anser att ingen kontroll är bättre och effektivare än någon kontroll alls…

Han tillhör alltså dem som kämpar stenhårt för att okända fullvuxna män, en del kanske så gamla som 30-35 år, och som man inte vet något alls om (man vet inte ens identiteten på dem…) ska ha rätt att få bo med barn på HVB-hem. Det är vad de kämpar för och inget annat.

En sådan person sätts alltså som ensam utredare av medicinska åldersbedömningar på Socialstyrelsen. Det är som att sätta en talibanledare som ensam ansvarig utredare om kvinnors rättigheter i Sverige. Eller en ledare för ett kriminellt gäng som utredare av gängkriminalitetens påverkan på samhället. På den nivån är det alltså.

Migrationsverket påstår att de gör åldersbedömningar redan från början i en artikel i SvD.

åldersbedömning5

I call bullshit! Fredrik Beijer, rättschef på Migrationsverket, ljuger rakt ut. Det görs INGA kontroller. BEVISLIGEN görs inga kontroller för då hade inte varje fall som figurerat i media på något sätt bestått av sådana som UPPENBART är över 18 år. Finns det till exempel ett enda fall där de blivit åtalade för grövre brott och där de inte blivit bedömda vara över 18 år i samband med åtalet? Finns ett enda sådant fall? Om Migrationsverket gör som Beijer påstår så ska i princip samtliga fall vara sådana…? Men bevisligen är det inte så alls utan tvärtom. Alltså ljuger han.

Om han inte ljuger så är varje handläggare som haft hand om sådana här fall totalt inkompetent och/eller grovt korrumperad. Välj själv, han ljuger ELLER så är Migrationsverket totalt inkompetenta och/eller gravt korrumperade. Finns inte så många alternativ att välja på…

merit-wager-ensamkommande1

Jag vet vad jag tror är fallet i alla fall…

ensamkommande-barn-leker-med-en-boll

Två små barn som leker med en fotboll på en parkeringsplats. Är dessa åldersbedömda som barn av Migrationsverket…?

ensamkommande-ramish-17-och-moteza-16-c3a5r

17 och 16 år gamla enligt artikeln i Hela Hälsingland. Really Migrationsverket…? Bilderna ovan kommer från några av inläggen som länkas nedan.

Jag har tagit upp detta på bloggen många gånger, att det pågår ett bedrägeri i mångmiljardklassen mot Sveriges skattebetalare varje år som bara kan ske med hjälp av Migrationsverket, de är medvetna om det och gör inget åt det, de polisanmäler inte ens de mest tydliga fallen.

Because of the ”unaccompanied children” Sweden is now a bizarre circus

16-åriga ensamkommande Asad

Hur många arbetares skatt krävs bara för åldersbedrägerierna?

Möt 17-åriga Ramish

Bedrägeriet mot skattebetalarna. Mångmiljonbelopp försvinner varje dag!

Det alla förstår att man måste göra men nästan ingen vågar säga

Fritt fram att blåsa Sveriges skattebetalare!

34-årigt ensamkommande barn

Vad händer om man försöker blåsa Försäkringskassan på en halv miljon?

 MVH

MiT

Lämna en kommentar

32 kommentarer

 1. Frida Gustavlin

   /  03/16/2016

  En är 16 om en identifierar sig som 16, det har feministisk forskning visat, vi ska inte låta någon åldersförtrycka någon bara på grund ut av hur många ej normkritiska jordsnurr runt solen som hen råkat befinna sig på planeten. För det måste vara ordning och reda, det är så vi feminister tycker, och om någon annan tycker annorlunda behövs fler kunskaper och utbildningar i värdegrund.

  Vi feminister behöver hålla ihop, stötta vår feministiska regering i den här frågan!

  Pepp pepp

  Svara
  • Frida Gustavlin

    /  03/16/2016

   Jag glömde en sak. Ett år är 365 dagar!

   Trodde ni unkna män så klart!

   Det kan bland annat vara 366 också, det är alltså inte så att alla dagar finns alla år, och om en är född på skottdagen så kan hen faktiskt vara en fjärdedel så ”gammal” som ett prov faktiskt tycks redovisa. För er som inte har genusglasögon är det svårt att se, men har man fått kunskaper i det här så är det inte så svårt.

   Om jag definerar att jag är på född på en skottdag så kan jag även med ickenormkritisk ”teori” reproducera 6 år istället för 24 som vita heterosexuella män tycks tro.

   Lebensstellung, ihre gegenseitigen Beziehungen mit nüchternen Augen anzusehen.

   Svara
   • T

     /  03/17/2016

    Wer eine Vision hat, der soll zum Arzt gehen. Die multikulturelle Gesellschaft ist eine Illusion von Intellektuellen. (Helmut Schmidt)

    Svara
   • Sei Dankbar!
    ”Denn nur wer in der Hölle war,
    kann den Himmel wirklich sehen.
    Ihr müsst das Böse kennenlernen
    um zu wissen was gut ist.”

    Svara
 2. MiT

   /  03/16/2016

  Svara
  • Jan

    /  03/16/2016

   Genuint dåligt omdöme att ställa upp i sammanhang som dessa.

   Svara
 3. Jan

   /  03/16/2016

  Det djupt tragiska är att nästan hela svenska folket (87%) har röstat för massinvandringen och, således, även det här flagranta asylfusket. Grattis alla som röstade på Moderaterna, Kristdemokraterna, Folkpartiet, Centern, Miljöpartiet, Socialdemokraterna, Vänsterpartiet eller feministisk Initiativ!

  Svara
  • Opie

    /  03/17/2016

   Det eviga tjatet om de 87 procenten. Är det verkligen rimligt och rättvist att hävda att alla som inte röstade SD eller blankt röstat för dagens situation? Menar du att ”7-klövern” var helt öppna och transparenta med vad de ville göra och planerade inför hösten -15? Eller går det att se att även ”7-klöverns” väljare är lurade och manipulerade? Visst, invandringshaveriet har pågått länge i landet, i decennier, och som ansvarig och medveten väljare bör man ha förstått och agerat därefter men den absoluta majoriteten är varken ansvarig eller medveten utan just förda bakom ljuset.

   Svara
   • Grodan Boll

     /  03/17/2016

    Vi visste hur M+Mp handlat och vi vet att resten av vänstern av princip måste profilera sig som minst lika goda, så den biten kan knappast kommit som en överraskning. DÖ var väl däremot lite av en örfil till kärnväljarna.

    Svara
    • Opie

      /  03/17/2016

     Ja, vi visste och förstod. Dock är de allra flesta inte insatta eller intresserade. De får sin världsbild från SVT och MSM. De är offer för propaganda, skönmålning och rena lögner. Det är lätt för oss att sätta oss på höga hästar och peka finger, men inget gott kommer komma ur det. Nu är det dags för kraftsamling och enighet snarare än att skuldbelägga vanliga väljare. Ilskan och besvikelsen måste riktas mot de som bär ansvar, inte de som är offer för lögner och manipulation.

     Svara
     • Grodan Boll

       /  03/18/2016

      Det är lätt för oss att sätta oss på höga hästar och peka finger, men inget gott kommer komma ur det.

      Verkligen?

      Det här är vad vi fått för rationella argument och tålamod. Kanske ökad otrygghet, sänkta bidrag …och min bubblande skadeglädje fungerar bättre?

   • Jan

     /  03/17/2016

    Ibland måste man göra ett aktivt val. Även om det innebär att man måste blicka utanför det invanda. Det enda partiet som klart och tydlig tog ställning mot den generösa invandringspolitiken var Sverigedemokraterna. Den som röstade på Sjuklövern lade också sin röst på massinvandringen. Den som påstår något annat dagtingar med sanningen.

    Svara
    • Opie

      /  03/17/2016

     ”Den som röstade på Sjuklövern lade också sin röst på massinvandringen”, givetvis är det så. Men frågan är huruvida det var ett informerat val de gjorde? Var alla korten på bordet? Var det möjligt för en vanlig väljare, utan specialkunskaper och intresse, att ens förstå vad som stod på spel? Folk har i decennier fått höra att invandringen är en ren nödvändighet för att klara pensioner och välfärd, att den är en enorm vinst och att den är oerhört berikande och spännande. Det är att kräva mycket av sina medmänniskor att alla skall se igenom propagandan.

     Sen är SD ett oerhört problematisk enda alternativ. Många, både liberaler och konservativa, har mycket svårt att rösta på ett statskramande sosseparti. Addera sedan den enorma kampanjen från etablissemanget så förstår du att de bara fick 13%. SD är inte räddningen, vi behöver ett tydligt konservativt, borgerligt och nationalistiskt alternativ som verkligen vågar ta sig an de svåra frågor som ligger framför oss. SD har haft öppet mål sen i augusti. Vad har dom gjort mer än att bråka internt och sedan gömt sig?! Obegripligt!

     Svara
     • Jan

       /  03/17/2016

      a) Svar ja. Det var ett informerat val de gjorde. Om det var ett klokt val är en annan fråga b) Om man skämdes för att rösta på SD ska man inte klaga på utfallet sedan c) SD är inte ett socialistiskt parti. Grundarna till partiet var avhoppade MUF:are. SD har också nyligen gjort en invit till Moderaterna att tillsammans med dem fälla vänsterregeringen. Det skulle inte ett, förment, vänsterparti göra

      d) En personlig fundering: Jag har en känsla av att många moderater här inte kan tänka sig att någonsin rösta på någon annat parti än Moderaterna. Förmodligen av statusskäl och av gammal vana. Det är viktigt för många att pinka revir.

     • @Opie

      Har inget att tillägga men haaller fullständigt med.

      Oerhört viktigt att fokusera paa huvudfraagan och inte falla ned i sekteristiskt ”jag läste faktiskt Avpixlat 3ggr om dagen redan 2005, plutta dig” argumentation.

      Som liberalkonservativ känner jag ocksaa att SD är antingen pest eller kolera, men det är det enda icke vansinniga alternativet i dagens Sverige. Att sitta och önska sig tillbaka till SD’s sossesveriga anno 1980 som jag fullständigt hatade gör ont i märgen.

     • Opie

       /  03/17/2016

      Jan – a) Håller inte med, är inte alla fakta tillgängliga går det inte. b) Vem har sagt ngt om att skämmas? Halmgubbe. Anledning till all många högerväljare inte röstar SD är ffa deras vänsterpolitik. c) klart dom inte är socialistiska, ingen som påstått. Dock är de knappast ett borgerligt parti. Snarare ett vänster/mittenparti inte helt olikt sossarna. Läs deras partiprogram.

      d) Fullt möjligt, gammalmoderata kärnväljare har nog tidigare varit mycket trofasta och tåliga men tror många nu faktiskt börjar ge upp. Men moderaterna kanske kan svar för sig själva. Doc finns det nu en öppning för det nya parti jag efterlyser här ovan. Etablissemangen har spelat ut sin roll. Vi behöver friskt blod och nya tankar!

     • Jan

       /  03/17/2016

      Opie: Den som inte klarade av att inhämta fakta och dra egna slutsatser inför valet 2014 kommer heller inte att kunna göra det inför valet 2018. Eller någonsin. Det fanns hur mycket fakta och hur många källor som helst att ta del av.
      För övrigt så behövs inte ens det: Det räcker att gå ner till centrum i vilken stad som helst för att se hur Sverige förändrats. Eller läsa lokaltidningen. Eller lyssna på nyheterna. Bara den blinde, döve eller efterblivne gjorde ett oinformerat val i september 2014.

     • Grodan Boll

       /  03/18/2016

      Var det möjligt för en vanlig väljare, utan specialkunskaper och intresse, att ens förstå vad som stod på spel?

      Jag ÄR den väljaren.
      Frånskriv inte röstboskapen deras ansvar. Då kan du lika gärna ta ifrån dem deras rätt att rösta.

   • Rikard

     /  03/17/2016

    Hej.

    Det är din plikt som röstberättigad medborgare att ta del av partiprogram och valmanifest, i första hand från det parti du funderar på att lägga din röst på men även från andra så att din röst läggs via ett informerat val.

    Vad du röstar på ger jag egentligen blanka tusan i, men att vi röstar baserat på förnuft och kunskap, det är du och jag skyldiga varandra och alla andra i Sverige; det är vår plikt som demokrater.

    Lika lite som tyskarna fördes bakom ljuset av nationalsocialisterna (där själva formuleringen antyder att dessa var några andra än tyskar, märk väl) kan svenska väljare säga sig vara oinformerade eller vilseförda. Naiva, infantila, obildade, och framförallt lata och önsketänkande – definitivt, men inte ovetande.

    Demokrati var aldrig tänkt av de som förordade folkstyre att vara ett system för oinsatta och okunniga. Just detta var (och är) ett av de starkaste argumenten mot allmän rösträtt; hur skall vi tillse att vi röstar baserat på förnuft och kunskap? Demokrati förutsatte bildade och engagerade medborgare, vars engagemang inte bara utsträckte sig till ett parti eller en ideologi utan till själva den demokratiska idén med folkstyre. Det svenska partiväldet har i hög grad perverterat detta till att bli majoritetens tyranni, och repressiv formell demokrati.

    Oavsett det vilar ansvaret tungt över de som sålt sina ättlingars framtid.

    Kamratliga hälsningar,
    Rikard, lärare

    Svara
    • Jan

      /  03/17/2016

     Håller med dig här, Rikard. Min teori är att det sitter hårt åt för många borgerliga, särskilt moderater, att lämna mammas gata. Jag tror att det handlar om sociala markörer och sådant. Sossarna har halverats. Jag tror inte att det kommer att ske med Moderaterna. Det är lättare att överge solidariteten än egenintresset. För att parafrasera Marx.

     Svara
  • Opie

    /  03/18/2016

   Men Jan, du måste väl ändå förstå att borgerliga väljare vill rösta på ett borgerligt parti? Du vet att vi har valhemlighet i Sverige? Ingen behöver mao rösta pga grupptryck eller sociala markörer. Du vekar nästan tro att alla innerst inne är sverigedemokrater men att väljarna inte vågar rösta på dem pga socialt stigma?! Tyvärr finns det inget parti för traditionellt borgerliga väljare, det finns ett stort politiskt vakum på högerkanten. Detta bör fyllas av ett vettigt liberalkonservativt alternativ med en nationalistisk grundsyn annars kommer det vakumet snart fyllas av någon typ av avskyvärd högerpopulism.

   Svara
 4. MiT

   /  03/16/2016

  Svara
 5. MiT

   /  03/16/2016

  Svara
 6. MiT

   /  03/16/2016

  Svara
 7. Jan

   /  03/16/2016

  Flickor med höga betyg (eller låga) väljer inte IF Metall i alla fall. De har helt andra prioriteringar i livet i regel. Tror man något annat på IF Metall?

  Svara
 8. MiT

   /  03/17/2016

  Svara
  • Jan

    /  03/17/2016

   Förbjudna åsikter, tydligen. Vad som är sant eller ej är tydligen likgiltigt. Sedan finns de dem som förnekar åsiktskorridoren. Visst…

   Svara
  • Pontus, försöker impa på mamma, tror alla dessa kuklösa, ponuts hampus och allt vad pojk/flicknamn är, har mommy issues

   Svara
 9. Frida Gustavlin

   /  03/17/2016

  Det som är slående är att så många journalister och deras redaktörer tycker exakt samma sak, nyhetsvärderingen är fullständigt synkroniserad. En enda stor kökkenmödding av grådimmig bild av politiserat privatliv.

  Tycka vad man vill om innehållet på den här bloggen, men går man till källorna, det vill säga journalistelitens twitters och facebooks så blir det fullständigt uppenbart att de slaviskt följer den konssensus om vad som idag är acceptabla värderingar och åsikter, mer känt som PK. För att använda ett feministiskt uttryck, reproduceringstakten är nästintill snabbare än elektronerna fart i landets fiberoptiska kablar när det kommer till att hålla med.

  Twitter och Facebbok tycks vara det avgörande kittet som håller de som bestämt sig för att tycka lika tillsammans, det utgör själva ryggraden i det system av ryggdunkningar, likaledes utfrysningar och hån mot det som avviker. Det är en osynlig maktstruktur som feminister är oförmögna att se. Där gör toklandet, oavsett om man håller med i sak, en insats som är befriande att ta del av.

  Om man ska tänka som en krimminalassistent, när skurkarna alla berättar exakt samma historia till varför de är oskyldiga, bör man dra öronen åt sig.

  Svara
 10. Svenne

   /  03/17/2016

  OT: Erfarenheterna känns igen…

  Svara
 1. Åsiktskorridoren som inte finns | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: