Möt 17-åriga Ramish

För några dagar sedan hade jag ett inlägg om bedragarna som kallar sig ensamkommande barn och som är LÅNGT över 18 år, ”Bedrägeriet mot skattebetalarna. Mångmiljonbelopp försvinner varje dag!”. En av de som syns i inlägget visar sig vara ett 30-årigt litet barn minsann

ensamkommande 30-årigt barn

Han har gjort som så många andra, reggat sig på något slags socialt forum för länge sedan och inte suddat innan han blev ett barn igen.

ensamkommande 30-årigt barn1

Ett ovanligt välväxt litet barn måste jag säga! För han är ju bara 17 år enligt artikeln i Hela Hälsingland (samma som ni kan hitta i det tidigare länkade inlägget).

Tvivlar ni på att det är samma person?

ensamkommande 30-årigt barn2

Jämför den ovan

Med den här

ensamkommande barn i Söderhamn1

Han till vänster, ingen tvekan längre va?

Men man ska inte ens behöva hitta något sånt här på nätet för att fatta att han blåljuger om sin ålder! Det räcker med ett någorlunda fungerande öga!

Och nu ska man också veta att Migrationsverket inte ens polisanmäler sådana här uppenbara bedrägerier mot Sveriges skattebetalare!

Känns det bra att betala skatt för att den ska gå till sådana här bedragare? Minst 1 miljon om året av skattemedel kostar det 30-åriga barnet.. Snart kanske han går i din dotters gymnasieklass också…

Hittade allt detta på Flashback såklart! Sveriges journalister klarar ju inte av sitt jobb numera så det är ju tur att Flashback finns i alla fall…

Det alla förstår att man måste göra men nästan ingen vågar säga

Fritt fram att blåsa Sveriges skattebetalare!

34-årigt ensamkommande barn

Vad händer om man försöker blåsa Försäkringskassan på en halv miljon?

MVH

MiT

Föregående inlägg
Nästa inlägg
Lämna en kommentar

86 kommentarer

 1. Ja men var det inte Kakan som sade att män är ju typ som utvecklingsstörda barn?

  Svara
 2. Daniel

   /  10/28/2015

  Alla dessa exempel som bara är toppen på isberget drar ner brallorna på media rejält. Att politiker ljuger och förvanskar är vi mer eller mindre inställda på. Media däremot ska hålla lite högre klass än valfri genomkorrumperad politiker.

  När det så enkelt går att se hur gammal någon är. Går att kontrollera med tand/handledsröntgen i tveksamma fall. Snabbt går att hitta motstridiga uppgifter på internet. Då tycker man det är extremt konstigt att ingen reagerat inom MSM. Men då media drivs av politiska hänsyn och har övergett sanning och fakta, då blir det så här konstigt.

  Jag ser flera problem med detta. Dels att det bereder vägen för extremister (inte normala nationalister utan riktiga kommunister och nazister) genom att folk helt slutar lita på vanliga media och tappar fotfästet faktamässigt. Skattemoralen sjunker även den genom golvet då man helst inte betalar in dyrt för något som så uppenbart utnyttjas av bedragare. För att inte tala om hur lite förtroende man får för myndigheter. Inställningen att de är till för att luras bort och undvikas att följa är inte alls särskilt långt borta.

  I totalen blir det en ömsesidig uppsägning av samhällskontraktet och en snabb övergång till Sydländsk modell där man gör allt man kan för att undvika att hjälpa samhälle genom skatt eller någonsomhelst annan hjälp utom där det gynnar en själv direkt.

  Svara
  • Hur tänkte ni där ?

    /  10/28/2015

   ” genom att folk helt slutar lita på vanliga media och tappar fotfästet faktamässigt. ”

   Hur menar du här?
   Det är ju främst vanlig media som står för falska reportage

   Svara
   • Daniel

     /  10/29/2015

    Om du helt slutar lita på media så blir du otroligt lätt att lura. Du har ingen faktamässig grund av hur samhället ser ut och har då mycket svårt att skilja mellan fakta och rena påhitt.

    Vi som läser många olika källor och faktagranskar är i minoritet.

    Svara
 3. MiT

   /  10/28/2015

  Svara
  • Hmm

    /  10/28/2015

   Trams av Bakjour! Din absoluta topp på din karriär i Hollywood är mellan 22-35 års ålder. Det är då du tjänar dina pengar. Framförallt som kvinna. Bägge har redan passerat 35.

   Gissar dock på att Clooney trots ålder ändå har ett hyfsat gage pga är man. Åldrade kvinnor finns de få roller för på duken och framförallt så är huvudrollerna så få att de knappt kan räknas i %.

   Svara
 4. MiT

   /  10/28/2015

  Svara
 5. Maria

   /  10/28/2015

  Nu när Migrationsverket äntligen ska börja följa lagen och åtgärda åldersfusket så kanske många av de 30 000 kan räkna med avslag?

  Svara
 6. havre@flarnstad

   /  10/28/2015

  Redan på slutet av 90-talet fanns åldersfusket av liknande anledningar jag kommer än idag ihåg ett brödrapar i plugget invandrade från Libanon som senare berättade fadern ändrade deras ålder för han trodde det skulle ge en fördel i skolan.

  Och visst dom var mer fysiskt mogna det händer som bekant mycket i en kropp från 14 till 18 och dom här två slogs sig fram bra men mådde nog inte så bra av att leva en lögn.

  Beror nog mycket på att farsan mest rökte opium och slog på dom duktigt hemma men det gick inget vidare för dom och högsta drömmen om gängliv och fängelse gick som på räls.

  kanske pga sånt här många redan vet att våra myndigheter är lättlurade sen årtionden.

  Svara
  • Kristian

    /  10/28/2015

   detgodasamhallet.com/2015/10/26/tva-asymmetriska-verkligheter/
   ”Personligen tror jag att den goda svensken, i all sin beundransvärda solidaritet och sitt engagemang för sin nästa, inte förstår att alla människor faktiskt inte innerst inne är svenskar utan något helt annat och att flera av de kulturella olikheter, som även den goda svensken har svårt att tolerera hos främlingen, visserligen inte sitter i vederbörandes gener, men ändå oftast är så djupt inplanterade att de inte går att omvandla till en mer utvecklingsvänlig och humanitär svensk kultur på ett antal generationer.”

   Svara
 7. Jan

   /  10/28/2015

  Vilken tur då att det finns ”hatsidor” och ”pissrännor” som kan utföra riktigt journalistiskt arbete till skillnad mot de ”fina”, värdegrundskorrekta journalisterna på DN, AB och GP. De är väl för fina för att syssla med sådant som käll-och faktagranskning. Nä, bättre då att okritiskt publicera lögner! Och sedan sitta och vara mallig på Publicistklubben!

  Svara
 8. Svenne

   /  10/28/2015

  ”Utmaningarna” växer:

  Installationen kallar jag för ”Eliten skiter i vanligt folk”:

  Svara
 9. Cain

   /  10/28/2015

  Det jag tycker är mest otroligt med alla de artiklar vi ser i media om ”ensamkommande barn” är att inte någon handlar om barn. Inte en enda! Skulle uppskatta om någon kunde länka till en artikel som verkligen handlar om barn. Det finns ett antal förklaringar till varför det ser ut som det gör:

  1. Politiskt korrekt hjärntvätt – Journalister kan helt enkelt inte skriva kritiskt om icke-svenskar. Ett resultat av postmodern, kulturmarxistisk politik: skuldbeläggning och självhat.

  2. Medvetna lögner – Agendadriven politik ligger bakom. Högern: Välfärdsstaten ska bort. Vänstern: Allas lika värde. Till vilken kostnad som helst.

  3. Kejsarens nya kläder – Det politiskt korrekta klimatet i Sverige är så absurt att det enda sättet för vissa medier att kritisera dumheterna är att skriva medvetet absurda artiklar som alla kan genomskåda. Långsökt? Kanske det, men vi bor i ett dårhus så varför inte.

  Svara
  • Just det här att i princip alla artiklar om ensamkommande ”barn” visar personer som uppenbarligen inte är barn kan möjligtvis bero på att det finns en hel del journalister som börjat inse sanningen, men för att inte bryta mot ”värdegrunden” fortsätter skriva samma reportage. Dock tar de medvetet med de äldsta ”barnen” för att ändå visa hur det är. Som en tyst protest och ett sätt att inte medverka för mycket i döljandet.

   Svara
   • Ivar L

     /  10/30/2015

    Det är den hopfulla synen, att det finns tänkande bakom bildpubliceringarna. Tyvärr är jag mer pessimist, jag tror att de är så blinda för alla signaler att de inte ser hur det egentligen ser ut. Det är kejsarens nya kläder helt enkelt.

    Svara
 10. Svenne

   /  10/28/2015

  Widar Andersson i Folkbladet:

  Svara
 11. MiT

   /  10/28/2015

  Svara
  • Hrafninn/Larsson

    /  10/28/2015

   Dagens tveklöst osmakligaste förslag/projekt/handling. Bra att någon uppmärksammar det hela.

   Svara
  • Pelle2

    /  10/28/2015

   Vilken forskning lutar sig Skolverket och Do på när de tycker att ” genomgripande normkritiskt tänk är viktigt för ickediskrimin fsk/skola” ?
   Är det en genusprofessor från Södertörn som känner att hen har rätt ?

   Det är ju helt absurt att majoriteten skall tassa på tå gentemot minoriteten och be om ursäkt för sitt biologiska kön,sin sexualitet och sitt ursprung för att inte trampa någon på tårna.Ännu mera absurt är att vi skall ägna oss åt historierevision och ta bort litteratur som inte är politiskt korrekt i en postmodern genuskommissaries ögon…

   Svara
  • Johan A

    /  10/29/2015

   I Sovjet fanns det bara myndighetsgodkänd litteratur att låna på biblioteken och i Hitlertyskland brände man böcker på bål för att de inte stämde med den då rådande politiska synen på vad som var rätt. Hur lång tid tar det innan vi gör samma sak? Fast jag antar att dessa genustomtar och feminister anser att det i detta fall är ”annorlunda” eftersom de ”vet” att deras syn och åsikt är rätt. Precis som både kommunisterna och nazisterna visste det…

   Svara
   • Kristian

     /  10/29/2015

    Den version av Lysenkoismen som används i svensk skola ger minst lika bra resultat som originalet!

    Svara
 12. Svenne

   /  10/28/2015

  Skulle förklara så mycket:)

  Svara
  • Ivar L

    /  10/30/2015

   Skulle kunna vara tvärtom också. Södertörn är ett konstprojekt. För att se hur stolliga saker man kan tuta i journalister genom att låtsas vara universitet.

   Svara
 13. MiT

   /  10/28/2015

  ”Malmö Maskulin Ungdom går fel väg om de vill ha ett jämställt samhälle”
  https://archive.is/QuatI

  För de som inte archive.is funkar för finns även originallänken (unvis.it funkade inte alls)
  http://www.sydsvenskan.se/asikter/malmo-maskulin-ungdom-gar-fel-vag-om-de-vill-ha-ett-jamstallt-samhalle/

  Svara
  • Grodan Boll

    /  10/29/2015

   Hahah! Å herre gud.

   De försöker få det att framstå som att allt feminister gör är att sätta på sig offerkoftan och klaga.

   Hela artikeln är ett klagomål. Ironin antar fysiska proportioner.

   Motståndet har dock varit stort. Många elever har sagt ifrån, utskott på skolan har protesterat och tagit avstånd för det denna grupp står för. Trots detta fortsätter Malmö Maskulin Ungdom att på Facebook både kränka andra och hindra människor från att kämpa för jämställdhet.

   Vem försöker hindra vem att göra vad? Orwellianskt runkmaterial det här.

   Hur kan man tycka att detta är något att skämta om?

   Via affischer i skolan som gör reklam för en kurs i ”maskulint självförsvar” förlöjligas även det faktum att det finns feministiskt självförsvar.

   Varför inte istället gå in i diskussionen genom att problematisera hur ”feminister” uttalar sig, argumentera för varför man tycker att det är fel och på det sättet förändra den feministiska kampen?

   Kanske därför att komedi i allmänhet och satir i synnerhet är de bästa vapnen mot totalitär idioti?

   Nästa generation journalister, politiker och kulturarbetare får man gissa. Känns tryggt.

   Svara
 14. MiT

   /  10/28/2015

  Svara
  • T

    /  10/28/2015

   Frågan är vad de ska toppa det med härnäst? Förtjänstmedalj för nit och redlighet i rikets tjänst i 23k guld till delinkventen?

   Svara
  • maria

    /  10/28/2015

   vad är det som gör att vissa konstant måste ursäkta och göra invandrare till offer? Mördare= offer våldtäktsmän=offer gängmedlemmar=offer

   NEJ! de är fan ansvariga för sina handlingar!

   Svara
  • maria

    /  10/28/2015

   stackars mordoffer och stackars deras familj.

   Svara
  • The Perfect Man

    /  10/29/2015

   Tja, det är väl vad som hände i Trollhättan också?

   Svara
 15. MiT

   /  10/28/2015

  Svara
 16. MiT

   /  10/28/2015

  Svara
  • Alex Nyström

    /  10/28/2015

   Som om Metro skulle dra ner brallorna på Rashid. Det kommer inte att hända.

   Svara
 17. Karl

   /  10/28/2015

  Undrar hur godnatt-stunden ser ut då batikhäxorna och miljöpartisterna skall gulla de små gossebarnen till sömns.

  Svara
  • Grodan Boll

    /  10/29/2015

   Tja, de sökte specifikt efter manlig personal till nattpassen på ett av härbergena som blippade till i media. Inget hade hänt, men av ospecifik anledning vill de inte ha kvinnlig personal ensam i närheten av gästerna när det var lågbemannat.

   Svara
 18. MiT

   /  10/28/2015

  Svara
  • Dreadlock

    /  10/28/2015

   Svårt detta nu. Schyffert har loggat ut. Och Ernman har kastat in handduken. Återstår bara Özz Nujen på fronten för det ultimata humanistiska samhället.

   Måste säga att både Schyffert och Ernman är ena käringar som övergav sina viktigaste objektiv, när snålblåsten börjar vina tag i twittermobilen.

   Gone with the wind…

   Svara
   • Pelle2

     /  10/28/2015

    Som sagt var, är det en tillfällighet att både Ernman och Schyffert har tystnat nu när t.o.m Löfven säger att situationen är ohållbar ?
    Skulle inte förvåna mig om dom kommer att hålla med Löfven också med ursäkten att dom har varit naiva och inte insåg vidden av det som händer..

    Svara
   • Ernman har väl inte tystnat, hon twittrar ju varje dag?

    Däremot har hon blockat mig, men i iPhone-appen kan man ändå tjuvläsa.

    Svara
    • Pelle2

      /  10/29/2015

     Ok,har väl bara inte trängt ut vad hon twittrar. Tidningarna brukar ju vara snabba med publicera det hon twittrar om. Fast hon twittrar kanske inte om saker som passar medieeliten just nu ?

     Svara
  • Kristian

    /  10/28/2015

   Äsch, vi glömde detta och åt pizza idag. Nu dog väl en enhörning till.

   Svara
 19. MiT

   /  10/28/2015

  Svara
  • Pelle2

    /  10/28/2015

   Fast frågan är väl egentligen varför politikerna är så ryggradslösa att dom låter sig hunsas av vänstereliten inom media ?

   Svara
   • Hur tänkte ni där ?

     /  10/29/2015

    Problemet är väl att Politikerna inte klarar av att vara vuxna ?

    Svara
 20. Dreadlock

   /  10/28/2015

  Vi kommer inte att märka av så mycket genom ”ekonomin” , om man säger så. Maggan Andersson kommer att låna upp utgifter för Sveriges invandringskaos för att täcka upp de mest brådskande utgifterna en två-tre år framåt, från bankmaffian utomlands och inomlands. Till något högre ränta än vad en förskuldat individ som har bolån idag.

  Det som den här regeringen kommer att åstadkomma, är att nästa regering kommer att få en statsskuld på bordet som eventuellt kan betecknas som problematisk. Det talas om skattehöjningar statliga och kommunlala i nuvarande regering. Glöm det. Det är ett politiskt dödscertifikat för sjuklövern. En jobbig tomburk på gatan som man mycket gärna vill sparka över på sjuklöverns tomtområde,nästa val 2018

  Maggan har gjort det klart : Det blir inga skattehöjningar innan nästa val.

  Maggan har även gjort klart att (s) fortfarande är ett parti som sliter med sin trovärdighet,och insikten – att (s) är ett parti som är illa utrustad att ta hand om problemen som man menar är bäst på.

  Svara
 21. Kristian

   /  10/28/2015

  ”Danmark tänker inte delta i något obligatoriskt omfördelningssystem”

  Men fortsätt gärna att säga att alla måste hjälpa till. Fortsätt låtsas att det kommer att hända innan nästa istid.

  Svara
  • Pelle2

    /  10/28/2015

   Löfven lever i en låtsasvärld om han tror att något annat Eu-land kommer ta emot de flyktingar som har kommit till Sverige eller öka sitt åtagande vad gäller nästa våg av flyktingar.
   Om han hade någon ryggrad så hade han inrättat gränskontroller och skickat tillbaka flyktingarna till det första eu-land som tog emot dom enligt de regler som finns.

   Svara
 22. Kristian

   /  10/28/2015

  Svara
 23. MiT

   /  10/28/2015

  Varför bry sig om bostäder när det är den mest extrema bostadsbristen någonsin om man är bostadsminister…

  Svara
  • Kristian

    /  10/28/2015

   Ja, du, Sarons ros och ängdens lilja, här har vi minsann ”jobba smartare”, ”samverkande och innovativ”, ”klimatsmart”, ”sätta medborgaren och företagaren i centrum”, ”ett öppnare samhälle”, och vår vän ”klimatutmaningen.” Det måste vara floskelbingo på full bricka och varsågod att hämta ett kilo ekologiskt kaffe.

   Det är inte så lite som skall åstadkommas! Fler bostäder, miljön kommer att bli fruktansvärt bra, lite trams om mat, vården blir bättre, skolan blir bättre. Ställer mig dock lite frågande till denna punkt:
   ”Att skapa fler jobb genom att förenkla för företagen. Digitala lösningar ska bidra till minskad byråkrati, förenklat uppgiftslämnande och ökad möjlighet till självservice.”
   Hur skapar detta _fler_ jobb? Snarare försvinner väl enkla administrationsjobb? Det är väl själva definitionen av självservice?

   Svara
   • T

     /  10/29/2015

    Jobbskapande politik 2015. ”Löfven pekade på näringslivets ansvar för situationen och anklagde svenska företag för diskriminering.” Också tar vi en till jobbskapande åtgärd. ”Svenska företag delvis bär skulden för att det tar för lång tid för invandrare att etablera sig i samhället.” Äh en till. ”Löfven vädjade till de andra nordiska länderna om hjälp.” Fan vad jag saknar Stålverk 80 idag. Tänk vilka enorma mängder armeringsjärn de hade kunna producerat i stället för dagens floskelbingo. Det rostande järnet kan återvinnas för att tillverka nytt armeringsjärn hur många gånger som helst. Jobbpolitik när den är som bäst.

    Svara
  • havre@flarnstad

    /  10/29/2015

   Vår mest skygga minister dyker upp som gubben i lådan och fortsätter låtsas som allt är bra vilket jävla skämt till regering. Vad har Kaplan uträttat av värde? Finns det något av vikt han gjort eller är han bara inkvoterad pga rätt bakgrund.

   MP är partiet som ger ordet politiker förakt ett ansikte och den där bilden får en att vilja gå fram till åbäket och skrika ”vad är du så jävla glad över” innan tårtan träffar.

   Svara
 24. Karl

   /  10/29/2015

  Nu vill invandrarna i bussen till Tyskland enligt SVT.
  Jahopp.
  Bye bye.

  Svara
 25. Ja, det gick snabbt att gräva fram den. Frun är medlem på OK så hon fick snabbt fram en massa ni andra inte ser. Sedan var det lätt att hitta hans Facebook och instagram. Det är deprimerande att se journalister som sväljer rövarhistorier som denna.

  Svara
 26. Trisse

   /  10/30/2015

  En till ”17”-åring. SEB känns ju pålitliga som bank efter detta… http://sebgroup.com/sv/press/nyheter/stefan-kande-en-inre-langtan-att-bidra-och-hjalpa

  Svara
 27. Tired-of-Absurdistan

   /  10/31/2015

  Oj-Oj! Tänk när det ”barnet” blir argt på boendet! Ännu ensamkväll på rummet för Ramish. Fredag. Kroppen full med ryssfemmor och starköl. Cigaretterna är slut. Ingen ”svenhourra” heller. Bingolotto på TV. Det slår slint. Brandyxan rycks loss från väggen. ”Knolla diiin mama!” ekar det i korridoren när han yxar ned servicepersonal och andra ”barn”.Ett boende dränkt i rött! Till slut hörs bara flåset från en enda överlevande som ligger halvt gömd bakom en soffa. Bert Karlsson. ”Duu! Duuu! Vänta nu vaahh!? Du får pengar, miiiiljoners miljoneeeer!!” Ramish svingar yxan ännu en gång.

  Svara
 1. Ekonomin klappar ihop i vår och gullige barnet på 17 år | hexanmexan
 2. Det kommer säkert att gå bra för Sverige… | WTF?
 3. Ansvar | WTF?
 4. SD´s budskap approprieras. ÄNTLIGEN! | hexanmexan
 5. STÄNG DÖRREN FÖR FAN! | WTF?
 6. Hur många arbetares skatt krävs bara för åldersbedrägerierna? | WTF?
 7. Är Viralgranskaren makalöst feg? | WTF?
 8. 16-åriga ensamkommande Asad | WTF?
 9. De desillusionerade humanisterna | WTF?
 10. Lite blandat från 2015 del 4 | WTF?
 11. Kod 291 del 2 | WTF?
 12. Because of the ”unaccompanied children” Sweden is now a bizarre circus | WTF?
 13. Gårdagens rubrik | WTF?
 14. Socialstyrelsens ensamma utredare om medicinsk åldersbedömning av ensamkommande barn | WTF?
 15. Man med adelsnamn besöker Östermalm | WTF?
 16. VM i hyckleri har dragit igång! | WTF?
 17. Missa inte Uppdrag Granskning ikväll! | WTF?
 18. Bisarra oktober del 2 | WTF?
 19. Lite gammalt som ligger och skräpar del 14 | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: