STÄNG DÖRREN FÖR FAN!

Så har dagen kommit när Sverige ber om något slags socialbidrag från EU. Fast det är hjälp man ber om, hjälp för att lösa det enorma problem man själv medvetet och med öppna ögon har skapat. Man har bett EU att ta några av de asylsökande som kommit till Sverige.

Bara glöm det, finns inte en chans att något annat land kommer att hjälpa Sverige nu! Det är bara i svenska politikers egna ögon vi är en humanitär stormakt, resten av länderna ser oss som avskräckande exempel, ett land fyllt av naiva idioter som styrs av ännu naivare ledare. Varje dag pratar politikerna om att ta ”ansvar” och om ”utmaningar”, det Sverige har gjort under flera år är motsatsen till ansvar. Andra länder däremot har tagit ansvar för det är att ta ansvar att inte sänka sitt eget land till botten. DET är att ta ansvar på riktigt!

Vi behöver idag politiker som AGERAR eftersom läget är akut! Det är inte att agera akut att tillsätta en utredning som ska vara klar 2017! Det är motsatsen till att agera i ett akut läge! Om det är svinkallt inomhus och dörren är vidöppen så hjälper det inte att tända ett värmeljus. Det hjälper inte att få en hel påse värmeljus i bidrag från EU heller. Man måste börja med att stänga dörren!

BÖRJA MED ATT STÄNGA DEN VIDÖPPNA DÖRREN TILL SVERIGE!

Alla vet att problemet inte bara är regeringen Löfvens fel, de har ärvt en stor del av det från Alliansregeringen också. Men att man inte gjort ett skit sen valet, det är nuvarande regerings fel! Endast deras fel!

Det pratas om FN-konventioner och avtal osv. Har Sverige speciella avtal som bara vi har? Så måste det ju vara eftersom det bara är Sverige som har dessa problem just nu? Skit i FN, konventioner och allt vad fan det kallas nu, det är ju KRIS för fan! Vad ska FN göra om vi skiter i de konventioner som vi tydligen är ensamma om att ha? Invadera oss? Bomba bort oss? Kommer våra chanser att sitta och gulla med diktaturer i något meningslöst råd att minska?

**********

Media får väl för fan också se till att kamma sig! Det duger inte att vara en del av makten som man är satt att granska! Som bluffen med de ensamkommande som media hela tiden undviker att granska! Media gör tvärtom, man uppmuntrar bedrägerierna som sker konstant, det handlar om miljarder som skattebetalarna blåses på genom Migrationsverket. Om man medvetet och uttalat inte ens granskar TYDLIGA fall som man har framför näsan utan tvärtom, gör så att det blir svårare att se och förstå för andra, så har man också underlättat och godkänt bedrägeriet. Som till exempel GP och Hela Hälsingland gjorde!

ensamkommande barn i Söderhamn1

Ska bli intressant att se vad Viralgranskaren kommer fram till när det gäller mitt inlägg om 17-åringen till vänster på bilden

viralgranskaren 17 årigt ensamkommande

Detta var för en vecka sedan alltså.

Låt mig gissa hur det kommer att bli OM det visar sig att jag hade rätt:

Det kommer att falla i ”glömska” av Viralgranskaren, tiden kommer att gå och inget kommer att redovisas. Alla påminnelser kommer att ignoreras av dem, antingen genom att de helt enkelt inte kommer att svara på tilltal om detta via twitter eller att de svarar mycket undvikande. Tills det fallit i glömska. Inte ens en kort mening om det med den minsta sant-stämpeln de har kommer man att kunna finna någonstans hos dem.

Om jag har fel däremot:

STORA uppslag, mycket reklam för inlägget på twitter och på facebook, stora braskande rubriker om hatsajter som sprider myter och påhitt och så vidare. Den feta stämpeln FALSKT kommer att vevas igen och igen och igen och…

För de kommer inte att sätta den feta stämpeln SANT på en sådan granskning om den visar att det faktiskt är sant. Det vågar de inte eftersom media är fruktansvärt fega i Sverige. Då får det hellre falla i glömska samtidigt som miljonerna fortsätter rulla ut från Migrationsverket som inte ens anmäler de tydligaste fallen av bedrägeri till polisen…

Så jag uppmanar alla som läser att påminna Viralgranskaren varje dag tills de åtminstone ger ett tillfredsställande svar! Jag har påmint dem en gång hittills via twitter, ingen reaktion alls tillbaka…

Här är länk till deras tweet där de själva säger att de håller på att granska just det här fallet, bara att använda den tweeten för att påminna dem. Om man håller på att granska något så kommer man ju fram till något slags resultat eller slutsats oavsett? Det borde ju gälla även Viralgranskaren tycker jag. Så NÅGOT måste finnas att redovisa!

Viralgranskaren är ju inte speciellt pigg på att granska sånt som Schyffert, Ernman och gänget sprider på facebook och i Metro! Sånt som verkligen blir viralt… Har inte sett dem granska ett enda sådant fall överhuvudtaget. Säger en hel del det också…

Ansvar

Bedrägeriet mot skattebetalarna. Mångmiljonbelopp försvinner varje dag!

Det alla förstår att man måste göra men nästan ingen vågar säga

Fritt fram att blåsa Sveriges skattebetalare!

34-årigt ensamkommande barn

Vad händer om man försöker blåsa Försäkringskassan på en halv miljon?

GLÖMDE:

Apropå åldern på ensamkommande

merit wager ensamkommande

Hela hennes blogg är sen 10 år tillbaka fullproppad av inlägg som visar hur det ”funkar” inom Migrationsverket. Media är där och läser flitigt men ändå så granskar man INGET!

MVH

MiT

Föregående inlägg
Nästa inlägg
Lämna en kommentar

96 kommentarer

 1. MiT

   /  11/05/2015

  ”Könsneutrala undersökningar – i henstolen ”Kim””
  https://archive.is/PnliC

  Svara
  • Pelle2

    /  11/05/2015

   Även om namnet på stolen var löjligt så har ju den kvinnliga konstruktören ansträngt sig för att skapa en bekväm stol för undersökning av kvinnors och mäns underliv till skillnad mot dårarna som skapade androstolen.
   Det som retade mig mest med artikeln var att Vinnova,som även sponsrade androstolen,har ett normkritiskt anslag som jag antar var därifrån som Androstolens skapare fick pengarna ifrån.Dv.s ett anslag som gynnar rena idiotier som Androstolen med hjälp av våra skattepengar..

   Svara
   • MiT

     /  11/05/2015

    Att få anslag för att endast förbättra något dåligt verkar vara svårt tydligen. Är väl för normalt antar jag 😛

    Svara
    • Pelle2

      /  11/05/2015

     Ja,så är det. Men den som beviljade pengarna till Androstolen borde få sparken med omedelbar verkan. Ett så flagrant hån mot oss skattebetalare att dela ut pengar till ett redskap för att håna män är något av det mest hjärndöda jag har varit med om.

     Svara
   • Hur avgjordes utbetalningen av anslag? Kan man begära att få ut beslutsunderlaget och fp ta del av namnet på jourhavande idiot på Svinnova?

    Svara
 2. Tired-of-Absurdistan

   /  11/05/2015
  Svara
  • Kristian

    /  11/05/2015

   ”[…] det är så oklar identitet på dem. Jag vet knappt var de kommer ifrån […]”

   Kanske något man kan kontrollera VID GRÄNSEN?

   Svara
 3. MiT

   /  11/05/2015

  Svara
  • Svenne

    /  11/05/2015

   ”Hur mycket invandring tål Sverige?”
   Den gamla frågan håller på att få sitt svar, vad man än tycker om saken…

   Svara
 4. Kristian

   /  11/05/2015

  Det är sällan jag bokstavligen sitter och gapar av bestörtning.
  ”Regeringens besked: Asylboendena är slut”
  http://www.friatider.se/regeringens-besked-asylboendena-r-slut
  ”På frågan om Sverige nu ska återupprätta gränskontrollen svarade dock Morgan Johansson nej. Istället meddelade han att dagens presskonferens om situationen är den enda åtgärd som regeringen planerar.”

  Ber att få upprepa inläggets titel i stereo.

  Svara
  • maria

    /  11/05/2015

   de är så dumma i huvudeeeeeet!!!! jag orkar inte mer nu.

   Svara
  • Viktor

    /  11/05/2015

   Men för helvete… vad ska krävas för att våra politiker ska skaffa lite ryggrad och handlingskraft?

   Svara
 5. MiT

   /  11/05/2015

  https://archive.is/mfLQD

  Svara
  • Pelle2

    /  11/05/2015

   Eller Fridolin,Romson,Bah-Kunke,Wallström och Kaplan.
   Hela regeringen är ju en trainee-regering utan handledare…

   Svara
  • Trolletplit

    /  11/05/2015

   Årets bästa kommentar!!!😀

   Svara
 6. MiT

   /  11/05/2015

  Svara
  • maria

    /  11/05/2015

   Eric Rosén ditt dumma fanskap. Vart ska människorna ta vägen efter tältvistelsen? eller ska de stanna där för evigt? Betänk sedan att i princip ALLA som kommer till Sverige hämtar hit sin familj. Pengar växer på träd och hus poppar upp ur jorden som svampar eller?

   Svara
   • Trade Mark

     /  11/06/2015

    ”imma strap on my jobhelmet and squeeze down into a job cannon and fire off into jobland”

    Svara
  • Pelle2

    /  11/05/2015

   Menar Rosén att det är önskvärt att bygga tältstäder ?

   Svara
   • Rikard

     /  11/05/2015

    Hej.

    Så märkligt. Det har aldrig varit något hinder att låta svenska (och för all del en hel del finska, jugoslaviska, och zigenska) hemlösa sova på och i pappkartonger, under broar och T-banans kulvertar (gick förr men troligtvis inte nu längre). Då fanns det ingen myndighet som hade ansvaret att se till att alla dessa åtminstone hade tält. Då fanns det ingen med ansvar för att dessa människor skulle ha bostad öht; det var alltid någon annan myndighets ansvar, det fanns alltid villkor de här männen och kvinnorna, och ibland barnen, inte klarade att leva upp till själva. Så märkligt att det för svenska myndigheter har med härkomst och pigmentering att göra, hur viktigt det är med boendestandard och äganderätt. Så märkligt, jag trodde behovet av en åtgärd, och behovet allena, var det avgörande.

    Kamratliga hälsningar,
    Rikard, lärare

    Svara
    • havre@flarnstad

      /  11/05/2015

     Jag har i omgångar engagerat mig för socialt utsatta under ett tiotal år och dom som nu trendigt nog kämpar för dom hemlösa har alltid annars lyst med sin frånvaro när det gällt vanliga hemlösa.

     Det typiske hjälparen vid ett soppkök eller klädutdelning har varit en äldre kvinna med kyrklig bakgrund öht har medelåldern varit hög. Hipsters, nyfeminister och speciellt godhetsknarkarna körde då med argument som ”det är deras eget fel alla får hjälp som vill” , ”om dom bara slutar missbruka” eller klassikern att många föredrar friheten som uteliggare istället för att hunsas av samhället.

     Tiggarna gör entré och nu är det plötsligt synd som fan om uteliggarna och asylhaveristen Foujan anordnar soppkök på medis (Södermalm) och dom redan existerande hemlösa för nu finna sig i att maka på sig det är mer spännande och exotiskt att snyfta över folk i färggranna kläder som frivilligt lämnat sina byar för att sno åt sig platserna på härberget än vanliga tråkiga grå hemlösa.

     Kanske lite tillspetsat men som ungefär så ser det ut och dom som verkligen hamnar i kläm är våra egna hemlösa oavsett hudfärg och annat oväsentligt strunt.

     Svara
 7. MiT

   /  11/05/2015

  ”Alla ensamkommande behöver inte ha vård”
  https://archive.is/h3mkL

  Svara
 8. MiT

   /  11/05/2015

  Svara
  • Ivar L

    /  11/05/2015

   Mycket central fråga faktiskt.
   Jag är inte någon konsekvent SD-anhängare men om man tänker på vad de sagt sedan valet så har de nästan haft rätt i allt som rör migration. Mycket mer rätt än i vart fall jag kunde tro.

   Svara
   • MiT

     /  11/05/2015

    Fast å andra sidan har de sagt samma sak i 15 år oavsett hur det sett ut 😛

    Svara
 9. Svenne

   /  11/05/2015

  Stäng dörren!

  Svara
 10. MiT

   /  11/05/2015

  Svara
 11. Svenne

   /  11/05/2015

  Köbildning ända ner i Tyskland…

  Svara
 12. Det börjar hända saker i Grekland. Såg ett nyhets-/debattprogram, utan att förstå mycket vad som sades i ord … Bilderna visade mer om vad som hänt idag.

  Protesterande folksamling (troligen i Aten), med nära upploppsstämning. Snappade upp ur vad som sades namnet ‘Lesbos’, vilket är ön som nu grekerna är i en liten minoritet. Politiker som visade sig ute fick vattenflaskor kastade emot sig, t.o.m. en och annan knytnäve i ansiktet. Vild diskussion i senaten.

  Folket accepterar definitivt inte rådande migrationsström och visar det. Inget PK-trams här inte ..

  Svara
 13. Det här med att hoppas få asylsökarna uppdelade i resten av EU är ändå för djävla komiskt. De vill ju inte ens bo i Norrland eftersom det är ”för mycket skog” där. De VILL bo i Malmö. Hur upprörda kommer de inte bli ifall de tvingas bo i ANDRA länder än Sverige nu när de tagit sig hit? 😛

  Svara
 14. Svenne

   /  11/05/2015

  Dags att ”pitcha” en film?

  Svara
 15. Svenne

   /  11/05/2015

  Tragikomiskt:

  Utas (Mp) känner sig träffad…

  Avslappningsövningar…

  Svara
 16. Svenne

   /  11/05/2015

  Inte smickrande:

  Vettiga Josefin Utas (Mp) känner sig träffad…

  Avslappningsövningar:

  Svara
  • MiT

    /  11/05/2015

   De hamnade i spam, förmodligen pga länkar. Ibland hamnar det i spam, ibland inte 😛

   Svara
   • Svenne

     /  11/05/2015

    Ja, jag är ju värzta spammaren;)
    Mycket lättare när det inte händer så mycket (suck).

    Svara
 17. Svenne

   /  11/05/2015

  Reinfeldt har varit ganska tyst på sistone…?

  Svara
  • Ivar L

    /  11/05/2015

   Tschhh, stör inte Reinfeldt.
   Han drömmer om skogar och fält med nybyggare och avskaffad välfärd till hela familjen.

   Svara
  • Icke-svensk

    /  11/05/2015

   Joooo, det hela med ”vi har gott om utrymme” har jag redan hört. Undrar bara om det räcker med ”oändliga skogar och fält”.

   Svara
   • Viktor

     /  11/05/2015

    Hade vi haft en gigantisk invandring av rådjur eller älgar så hade ju Reinfeldts resonemang varit fullt förståeligt, i och för sig.

    Svara
  • När Reinfeldt gjorde sitt idiotuttalande, insåg i alla fall jag att mannen är skvatt galen.

   Hela världens befolkning ryms på Gotland – om man står upp och står stilla!
   Men hela världens befolkning kan naturligtvis inte leva så mer än i högst en vecka.

   Svara
 18. Ivar L

   /  11/05/2015

  Det kanske mest skrämmande av allt är att OM, säger OM de lyckas styra upp situationen och kommer ner till säg 1000 i veckan kommer de slå sig för bröstet och säga att de lyckats och hela media kommer att göra vågen och berätta att det ordnade sig.

  Sedan kommer det 20-åriga folkutbytet att fortsätta precis som vanligt fast på en högre nivå än tidigare år om än lite lugnare än hösten 2015. Resultatet försenas kanske tio år men det kommer att bli svenskar i minoritet senast 2050 oavsett.

  Svara
 19. Tired-of-Absurdistan

   /  11/05/2015

  De äckliga flykting-”barnen” fortsätter sin kolonisation av Sverige:
  http://www.friatider.se/astrid-lindgrens-v-rld-ppnar-f-r-flyktingbarn

  Svara
  • havre@flarnstad

    /  11/05/2015

   Låg nivå att kalla alla flyktingbarn ”äckliga” bland alla välfärdsasylanter och 35åriga barn finns det endå riktiga barn det ska man inte glömma och det är inte heller deras fel om föräldrarna eventuellt gjort några fel.

   Svara
  • MiT

    /  11/05/2015

   Man behöver inte kalla dem äckliga på något sätt! Vad det handlar om är att de ska ha öppet med gratis inträde under november.

   Svara
  • Jan

    /  11/06/2015

   Hur intresserade kommer dessa 30-åriga män att vara av att leka på lekland avsedda för 5-12-åringar?

   Svara
 20. Svenne

   /  11/05/2015

  Sveriges motsvarigheter? Killen med tyghinken, Fridolin ‘gör hjärta’, och många fler…

  Svara
 21. Svenne

   /  11/05/2015

  Poesi… Det du, #Greider

  Svara
 22. MiT

   /  11/05/2015

  Svara
  • Pelle2

    /  11/05/2015

   Antar att Ehrenberg föregår med gott exempel och upplåter sitt fritidshus till några migranter.Om han inte har något så upplåter han säkert sitt hem istället..

   Min familj har inte byggt,betalat skatt för och vårdat vårt fritidshus för att rädda ansiktet på regeringen när deras havererade invandringspolitik har uttömt möjligheten till boende.

   Förstår dock att de är en våt dröm för en kommunist som Ehrenberg att få expropriera andra människors tillgångar.Åtminstone så länge det inte drabbar honom själv.
   I en kommunists ögon är ju privat ägande en styggelse. Staten skall äga allt. Sedan kan nomenklaturan leva ett överklassliv på befolkningens bekostnad i sann Sovjetisk anda.

   Men som sagt var om idioterna i regeringen börjar tumma på äganderätten så kan ni vara säkra på att jag kommer stå i främsta ledet för att sparka ut dom från Regeringskansliet och rulla dom i tjära och fjäder….

   Svara
   • Ivar L

     /  11/05/2015

    Åja, han gillar nog privat ägande den lille entreprnören. Hans kommunism numera sträcker sig nog inte längre än till marknadsföringengsbiten. Allt han säger skall tolkas i ljuset av de företag han driver. Det handlar om att sälja affärsidén om den goda människan.

    Svara
    • Pelle2

      /  11/05/2015

     Han hoppas nog snarast att få vara en del av nomenklaturan när hans kommunistpolare tar över. Gåsleverproletärer som han själv måste ju leva i den förhoppningen för att kunna stå bakom den kommunistiska läran…

     Svara
  • Jan

    /  11/05/2015

   Ehrenberg är en landsförrädare!

   Svara
  • Ivar L

    /  11/05/2015

   Vetti sjutton om inte hela asylströmmen får plats i Ehrenbergs skalle.
   Där ekar det oerhört tomt.
   Möjligen att de måste förses med sygasmask för det är nog vakuum därinne.

   Svara
  • Pet

    /  11/05/2015

   Jag skulle snarare vilja veta vad de sk. godhetsapostlarna önskar sig av var man. Ska jag, som företagare med mig själv som enda anställd upplåta, efter staten tagit sitt, ytterligare 25% av min återstående inkomst kanske? Och för att ta itu med bostadsproblemet, vill de att min etta ska husera två personer extra; en för min flickvän och en för mig? Vad är mallen? Ska alla med fritidshus ge bort dessa till eu-migranter, flyktingar eller vem som helst? Är alkoholisten Lars, 47, tillåten in i en av dessa fritidshus? Betalar staten uppvärmningen eller gör husägaren det själv direkt? Vad ska mina nyhuserade boenden göra på dagarna? Ska det finnas ett system för att kontrollera dessa? Vad händer om de råkar illa ut i min bostad, vad händer om de stjäl något, vad händer om jag stjäl något från dem? Ska en tjänsteman komma och lämna dem vid min dörr varvid jag skriver på ett kontrakt eller ska jag själv komma och hämta dem på valfritt läger? Det finns så enormt många frågor…

   Svara
  • Motkraft

    /  11/06/2015

   De unga männen som kommer vill inte bo i ett fritidshus. De vill bo i en stad, träffa vänner, festa och åtnjuta den välfärd vi byggt upp. Ehrenberg vill fortsätta tro att majoriteten av de som kommer är familjer som flyr kulregn och därför är tacksamma för att få tak över huvud, mat och att slippa vara mitt i en krigszon. Oavsett om fritidshus utan rinnande vatten eller avfolkningsbyggd i ensligaste delarna av Norrland.

   Svara
  • När vi hade ett försvar, var motiveringen att vi skulle motsätta oss att vårt land ockuperades av främlingar, att vi skulle få behålla våra tillgångar och ägodelar, att vi skulle värna om vår frihet och att skydda kvinnor och barn mot övergrepp.

   Vi är mitt i en fantastisk tyst statskupp! Inget av de beslut och åtgärder som nu drabbar oss har varit uppe till prövning i allmänna och fria val!

   Svara
 23. MiT

   /  11/05/2015

  Svara
  • Jan

    /  11/05/2015

   Feminismen är ju en del av den konsensuskultur (åsiktskorridoren) som banat väg för masstillströmningen av unga män från Mena. Jag tycker inte synd om kvinnorna i det här fallet. De får skylla sig själva (jag talar om lejonparten). Jag, och många andra, insåg den här konflikten för länge sedan. Få lyssnade. Som man sår får man skörda.

   Svara
   • jaha

     /  11/06/2015

    Jo men feminister är inga riktiga kvinnor.

    Jag tycker inte att riktiga kvinnor ska lastas för feta och fula feministkärringars mentala funktionsnedsättningar…

    …eller för att påverkas av daglig propaganda i media…

    Det är knappast kvinnors huvudansvar att försvara nationens integritet och i förlängningen sig själva.

    Svara
   • Högst 2 procent av kvinnorna är feminister – en del av Fis sympatisörer är hen-män… hen-x-män. Inte ens de som röstar V är feminister i så motto att de stöder agendan. Så att lämna kvinnorna i sticket när de blir allt mer utsatta är otänkbart. Vi män måste göra som män har gjort i ca 5 miljoner år – försvara våra kvinnor och barn med våra liv om så krävs. Att apa efter motsidans föraktfulla kvinnosyn är att lämna walk over

    Svara
    • jaha

      /  11/08/2015

     Jo precis och det är det som är min poäng också, nämligen att det är vi män i samhället som måste styra upp det.

     Det är vår plikt att försvara oss själva, vår familj, våra vänner och i förlängningen också ta strid för våra kulturella värderingar och nation som sådan. Vi har några enkla traditioner och regler här. Vi kastar inte ner våra systrar från balkongen. Till exempel.

     Vi har inte råd att vara dumsnälla som svenskar längre. Signalen som förmedlas är att i Sverige där kan man få allt gratis och bete sig precis hur man vill. Det är utförsäljning av välfärden. Kom hit och plundra och lek rövare. Signalen måste vara det rakt motsatta. Ja vi är generösa, här kan många få en chans till ett nytt liv som flyr från krig. Men uppför dig, annars. För en välfärdsturist måste signalen vara att här har du ingenting att hämta.

     Sen att feminister skriver smörja på Twitter, när de inte springer runt och smygfotar folk i skrevet i kollektivtrafiken, det är egalt. Det är så dagens feminister beter sig. Någon kanske menar att detta beteende inte skulle vara representativt för feminister, men det är precis vad deras beteende är. Skulle Sveriges Radio anlita dessa personer annars?

     Feminister ser män uteslutande som ett hot, när män i själva verket driver samhället framåt och står för beskydd av bland annat kvinnor. Jag menar såklart inte att allt som flaggas som feminism, sett genom historiens backspegel, har varit dåligt. Självklart inte, tvärtom. Men feminism är idag som de flesta känner till mer eller mindre synonymt med radikalfeminism och radikalfeminism går ut på att förfitta män och manligheten och göra män passiva. Har de lyckats med det? Den här gången har konflikten har kommit till oss.

     Svara
 24. Pelle2

   /  11/05/2015

  ”Regeringen” Löfven måste vara årtusendets mest inkompetenta,handlingsförlamade och ryggradslösa samling idioter som världen har sett.
  Hur tusan kan man utlysa en presskonferens där man säger att vi inte har plats för flera invandrare och sedan inte stänga gränsen ?Att hänvisa till att Polisen får bestämma och tillsätta en utredning om invandringspolitiken när dom själva säger att vi inte har plats för flera är ju så häpnadsväckande idiotiskt att jag nästan blir helt stum.
  Om idioterna i regeringen hade tillstymmelse till självkritik,självinsikt och ryggrad hade dom avgått med omedelbar verkan med hänvisning till sin monumentala inkompetens..

  Svara
  • Fast, fast! De ordnade en presskonferens som en åtgärd. Och sedan så ska någon från vänsterpartiet få sitta och studera sin navelludd i två år också. Mycket görs! Kämpa.

   Svara
 25. Svenne

   /  11/05/2015

  Kom inte dragandes med patriarkal logik nu…

  Svara
 26. MiT

   /  11/05/2015

  Svara
  • Pelle2

    /  11/05/2015

   Och det görs bäst genom att lyssna på den världsfrånvända låtsashistorikern Arnstad menar Hallengren ?

   Svara
  • Ivar L

    /  11/05/2015

   Trodde först det var ironi.
   Men inte då.
   Skönt med politiker som har fokus på de centrala frågorna mitt i ett av Sveriges kanske mest avgörande tider sedan andra världskriget. Jag skall nog rösta på S, jo det skall jag nog göra. Stabilt och fokuserat parti som vet vad de håller på med.

   Svara
 27. Svenne

   /  11/05/2015

  Arpi regerar:

  Svara
 28. Svenne

   /  11/05/2015

  SVT: Julhandeln kostar mer än invandringen…

  Svara
  • T

    /  11/06/2015

   Baserat på min obefintliga julhandel så skulle asylindustrin få 0 kronor.

   Svara
 29. Svenne

   /  11/05/2015

  ”Sverige kan inte i något avseende ha en generösare asylpolitik än Tyskland.”

  ”Ett sådant system är krasst, men ärligt och på flera sätt mer humant. Det förpliktigar också till mer genomtänkta och långsiktiga insatser i flyktingläger och konfliktområden. Det är detta svenska politiker måste börja prata om, med varandra och med sina europeiska kolleger.”

  Svara
  • havre@flarnstad

    /  11/07/2015

   vilken skön bild den svenska cirkustruppen ”regeringen” orkar inte ens med att försöka se glada ut efter sina uppträdanden.

   Löfven manar på den rosa elefanten samtidigt kör romson & lillpojken med kolbiten sitt clowngig men ingen tycker dom är vidare roliga längre och finansministern upptäcker att det är svårt att jonglera med tomma pengasäckar det blev bara pannkaka av hela akten. Applåderna lyser med sin frånvaro undansett några journalister och en hes operasångerska som försöker kompensera med ökat tonläge.

   Det sammanfattar regeringen 2014-201? och deras förhoppningsvis korta turne.

   Svara
 30. Svenne

   /  11/05/2015

  Dumhetens axelmakter.

  Bostadsminister Mehmet Kaplan besökte Turkiet för ett år sedan…

  Svara
  • Ivar L

    /  11/07/2015

   Fast varför skulle Erdogan inte släppa dem över gränsen? Dumheten börjar i Europa och ingen annan stans.

   Svara
 31. Svenne

   /  11/05/2015

  S-märkte Widar Andersson:

  ”Trots alla vädjanden från kommuner som går på knäna, trots alla larmrapporter om kraftigt sjunkande skolresultat, trots larmen om den växande långtidsarbetslösheten, trots att det ständigt tas nya miljarder från biståndspengarna, trots polisens uppgivenhet när det gäller den inre gränskontrollen och trots den snart totala bostadsbristen har det under lång tid verkat som omöjligt för regeringen att sätta klacken i backen och av omsorg om Sverige se till att begränsa invandringen.”

  Svara
  • Pelle2

    /  11/05/2015

   Dom har ju fortfarande inte satt klacken i backen. Dom hoppas att Eu skall rädda oss trots att det med all sannolikhet aldrig kommer att hända.
   I rädsla för att bli kallade för rasister så blir dom totalt handlingsförlamade.
   Där ser vi vådan av att de anammade den sjuka identitetspolitiken och det ännu sjukare postmoderna förhållningssättet.
   Om dom inte gör en total förändring av sitt sätt att ”leda” landet så borde dom avgå med omedelbar verkan.

   Svara
 32. Kristian

   /  11/05/2015

  Trodde det var mest män som kommer …
  https://archive.is/6wVyC

  Svara
 33. Svenne

   /  11/05/2015

  Ledarsidorna.se:

  Svara
 34. Morgan Johansson är just nu i TV4 och han lever på hoppet att inga fler kommer utan andra länder tar ”sitt ansvar” och det löser sig för gränsen ska inte stängas. Alla som kommer har ju rätt att söka asyl.

  Jag tro att jag skulle klara av hans jobb mycket bättre. Fast det är ju inte svårt.

  Svara
 35. Det kommer mera ….
  Nya markockupationer med slum som följd? Äganderätten i Sverige är ju redan frågasatt!

  unvis.it/http%3A%%2Fwww.aftonbladet.se%2Fnyheter%2Farticle21711523.ab

  Svara
 36. Kristian

   /  11/05/2015

  ”Feminists Are Panicking and Lashing Out at Cassie Jaye’s ‘The Red Pill’ Movie”
  http://www.breitbart.com/tech/2015/11/03/feminists-are-panicking-and-lashing-out-at-cassie-jayes-the-red-pill-movie/

  ”Grants and institutional support were revoked after Jaye signalled that her documentary would not be a hit-piece, but instead a fair-minded assessment of the men’s rights movement. Jaye told me: “We weren’t finding executive producers who wanted to take a balanced approach, we found people who wanted to make a feminist film.”

  But now, with a little help from the internet — and your friendly neighbourhood homo — Jaye’s documentary has been fully funded. Needless to say, the feminists who hoped The Red Pill would never see the light of day are not pleased.”

  Svara
 37. Jan

   /  11/05/2015

  Just det, Toklandet. Hur svårt kan det vara att stänga dörren? (begreppet Ockhams rakkniv kan man ju inte begära att de får till statsråd vi har hört talas om). Integrationsåtgärder, snabbspår, modulbostäder och utredningar: Ta den där om Rödluvan också!

  Svara
 38. Jan

   /  11/05/2015

  Ann-Charlotte Marteus bad ju i alla fall om ursäkt för sin kappvändning. De kommer ingen ledande politiker att göra. De kommer att fortsätta att odla sin egen godhetsimage in i kaklet. Det blir som Estoniakatastrofen: Ingen var ansvarig…

  Svara
 39. Kristin

   /  11/06/2015

  Igår hörde jag låtsasjournalisten Strömberg i TV4 göra reklam för sitt skitprogram med att säga att ”eftersom vi har råd att köpa julklappar för x antal miljarder varje år så borde vi har råd med att hjälp 100 000 flyktingar till Sverige”. Ett riktigt stolpskott bland resten av gänget på TV4.

  Svara
 40. AFRICA DUMPING REFUGEES ON EUROPE – Daryl Cagle

  Svara
 41. Är det inte en lysande affär för Sverige ifall kriminella själva lämnar landet och det bara kostar några hundra tusen per skalle?

  DN: ”Försäkringskassan polisanmäler inte längre alla misstänkta bidragsbrott. Om personen har flyttat från Sverige eller om beloppet är mindre än 5.000 kronor anses anmälningarna ofta vara meningslösa.” http://www.dn.se/ekonomi/misstankta-brott-anmals-inte-langre/

  GP: ”Omkring var fjärde polisanmälan som Försäkringskassan hittills har gjort handlar om personer som lämnat landet.
  Tidigare har Försäkringskassan höjt gränsen för när felaktigt utbetalda förmåner inte krävs tillbaka. Det handlar om skulder på omkring 36 miljoner kronor som ska strykas.”

  http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.2887771-f-kassan-slutar-anmala-bidragsbrott

  Svara
 1. Är Viralgranskaren makalöst feg? | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: