Det alla förstår att man måste göra men nästan ingen vågar säga

Läste ett lätt deprimerande inlägg på Westerholms Ledarsidorna, ”I ett ekorrhjul av halvsanningar”, som handlar om trycket på Sverige i spåren av asylhaveriet. Att det har brakat ihop är ju ingen hemlighet utan det har ju varnats för detta i flera år, det oundvikliga har bara skyndats på lite i och med senaste månaden.

Alla förstår att det som man kom överens om häromdagen inte ens är en piss i Nilen om man verkligen vill göra något som hjälper. Och varför ska det hjälpa? Det var ju samma partier som sett till att situationen är som den är? Utopister som varit med och skapat kaoset, Miljöpartiet, var ju delaktiga i uppgörelsen? Att det ser ut som det gör här nu beror inte på omvärlden utan på politiska beslut i Sverige fattade av svenska politiker. Miljöpartiet och Alliansen är en STOR minsta gemensam nämnare där! Varför tror man att galningar som fått vad de önskade skulle vilja göra NÅGOT ALLS för att förändra?

Men något måste ju göras, det förstår ju alla människor som är någorlunda friska i huvudet (dit räknar jag INTE Miljöpartiet på riksplanet!) och det som måste göras är ju mer än det extrema fjuttande som överenskommelsen avser. Det är mer än ett kaos utan like rent praktiskt, förtroendet för samhället och dess institutioner är i botten. Det handlar inte bara om Migrationsverket som körts i botten totalt utan även andra myndigheter som till exempel polisen. De är kanske på väg ut i strejk. Jag tror ingen ens i sina mardrömmar vill tänka på hur det skulle se ut om polisen helt plötsligt inte fanns…

Folk litar allt mindre på myndigheterna och på media som istället för att granska makten, politiken och deras beslut granskar folket åt makten. Ett utmärkt exempel på det var Christer Sandelin häromdagen. Efter att under flera år ha stämplat RASIST i pannan på alla som ens velat närma sig migrationspolitiken med andra intentioner än att öka migrationen till Sverige låter media nu helt plötsligt som mycket värre spegelbilder av dem som de stämplat och försöker nu låtsas som om de alltid tyckt så här. De lurar ingen, det vet de nog om. De hoppas att folk ska glömma men folk glömmer inte allt så lätt. Media är mycket medskyldiga till att det ser ut som det gör i Sverige!

Vad man måste göra för att åtminstone försöka åstadkomma något

 • Stäng gränserna omedelbart. Det måste vara prio 1! Med stäng menar jag inte bomma igen totalt utan att man ska kontrollera noga vilka som släpps in. Under tiden får Migrationsverket tid att komma ifatt. Och det får ta den tid det tar helt enkelt.
 • När man kommit ifatt så ska man vara tydlig med att man kommer att kontrollera ALLA som fått uppehållstillstånd de senaste åren under kaoset som rått sen Miljöpartiet blev inblandade och de som man kommer på har ljugit för att få tillgång till Sverige ska omedelbart utvisas till det land de sa sig komma ifrån. Har de sagt sig komma från ett land så gäller det även vid utvisning. De som fått jobb och försörjer sig själva utan bidrag på något sätt och kan visa det ska givetvis undantas!
 • Kontrollera alla ensamkommande barn mycket noga! Även de som fått uppehållstillsstånd bakåt i tiden! Man ska absolut inte kunna ändra något i framtiden om man sagt att man är 17 år men i själva verket är 34. Kommer de fram att de ljugit så ska de utvisas omedelbart! Det är bedrägerier de sysslar med! Det beräknas komma 30 000 i år och som jag tagit upp i mina senaste inlägg så sker det ett gigantiskt bedrägeri mot Sveriges skattebetalare när det handlar om de ensamkommande. Det är vuxna män som utger sig för att vara barn och blinda kan ta mig fan se att många av dem är över 18 år! Rena bedrägerier alltså och Migrationsverket anmäler inte ens. Med 30 000 ensamkommande så kommer bedrägerierna handla om miljarder! Migrationsverket blöder miljarder och bryr sig inte ens! De måste anmäla åtminstone de tydliga fallen!
 • Man måste ställa krav på de som kommer och vill bo i Sverige. Man måste kräva att de slänger allt det gamla dåliga åt skogen, det här är Sverige och här är inte religionen i centrum, här har vi inte självutnämnda kvarterspoliser som kontrollerar kvinnorna, här gifter man sig inte med kusinerna (i bästa fall) när man är 12-13 år. Här är klanen inte det som gäller och så vidare. All dålig gammal skit de släpar med sig måste bort! De måste lova det när de kommer in i landet annars kan det aldrig funka för det duger inte att de här försöker skapa det som de flydde ifrån. Det förstår de flesta hoppas jag? Det finns en anledning att strömmarna går från vissa länder och inte till…
 • När det gäller integrationen så hänger mycket på att de som kommer verkligen vill vara en del av Sverige, vill man inte det utan vill hänga kvar i det gamla dåliga så finns inget som Sverige gör som någonsin kommer att hjälpa! Vill man att religionen ska vara Lagen och det som allt kretsar kring så vill man inte bli en del av Sverige. Vill man sitta på bänkar och caféer för att hålla koll på kvinnorna så de klär sig ”rätt” så vill man heller inte bli en del av Sverige. Man vill inte bli en del av Sverige om man skickar iväg dottern för att 12-13 år gammal gifta sig med en 40-årig kusin som man aldrig har sett eller träffat. Man vill inte bli en del av Sverige om man förbjuder sin dotter att träffa svenska killar. Det är ingen tillfällighet att de bilder man ser i media alltid handlar om en man med utländskt bakgrund och en svensk tjej för det motsatta förekommer knappt. Det finns massor som visar om man inte vill bli en del av Sverige och vi ser det dagligen! Människor som vi alla försörjer men som inte vill vara en del av Sverige. Min fråga är: Om man inte vill bli en del av Sverige, varför har man då sökt sig hit alls? Vad gör man här då? Här måste Sverige ställa krav för fan!

Utan detta ovan plus en hel del till som jag glömt så har jag svårt att tro att något förtroende alls ska kunna återskapas. Det är inga kontroversiella grejer egentligen utan samma krav som man ställer på vilken svensk som helst, man ska bete sig schysst och inte ljuga för att få fördelar.

Det ovan handlar bara om Migrationsverket egentligen och inget om bostadskrisen där vi måste bygga för närmare 500 miljarder per år bara för att klara det akuta med alla nyanlända. Sen ska de bo i de byggda lägenheterna medan skattebetalarna får stå för både byggnotan och hyrorna eftersom de som kommer nu kanske som bäst har ett ”jobb” efter 10 år här…

Allt ovan plus massor med andra saker är absolut nödvändiga om inte Sverige ska krascha totalt det närmaste åren. Det förstår de flesta hoppas jag? Och man måste göra det för flera år sedan!

Och de flesta förstår väl också att för varje person som vi tar in och ger asyl så tar man 500 kronor per dygn från de allra mest utsatta i världen? Jo, så gör vi i Sverige, vi tar 500 kronor per dag för varje här som istället skulle gått till mat och mediciner till de allra mest utsatta världen. Tänk på det när man ser 25-åriga vuxna män som lever på skattebetalarna som ensamkommande ”barn” här i Sverige. En miljon per år i snitt kostar varje sådan 25-åring…

Jag är förbannad som fan på det enorma bedrägeri som pågår! Och jag är förbannad på media som inte granskar det utan tvärtom uppmuntrar det. Som till exempel GP. Här kan ni höra nyhetschefen ”förklara” och försvara den ensamkommande 24-åringen i deras reportage för några dagar sedan. Även SR verkar tycka att det är väldigt besvärligt att han avslöjades vara en bedragare av Avpixlat som kom med avslöjandet och det pratades om hur synd det var om 24-åringen nu. Inte ett enda jävla ord om att han hittills har blåst Sveriges skattebetalare på minst en halv miljon! Inte ett enda ord om det alltså…

Om till exempel SR och GP, eller någon annan, hade skött sitt jobb istället för att leka tramsaktivister dagarna i ända så skulle Avpixlat inte haft sin nyhet alls! Om Migrationsverket skött sitt jobb hade det inte funnits någon nyhet. Hade GP skött sitt jobb och istället gjort ett reportage om hur vuxna bedragare blåser Sveriges skattebetalare som ”ensamkommande barn” hade det inte heller funnits någon nyhet för Avpixlat! Där är ju problemet, om man inte själv vill göra jobbet så gör någon annan det! Och då är det ytterst oklädsamt att gnälla efteråt som både GP och SR gör! Gör jobbet själva eller sluta gnälla!

Lyssna på inslaget, det är väldigt intressant när han säger att journalisten och fotografen inte tyckt att 24-åringen skiljt sig speciellt från de andra på boendet, att han inte ser äldre ut än de andra. Det kan betyda att det finns ett helt boende fyllt av 24-åriga barn. Eller att de är över 18 i alla fall. Och hur många sådana boenden finns det i Sverige…?

Vad händer om man försöker blåsa Försäkringskassan på en halv miljon?

34-årigt ensamkommande barn

Fritt fram att blåsa Sveriges skattebetalare!

Bedrägeriet mot skattebetalarna. Mångmiljonbelopp försvinner varje dag!

MVH

MiT

Lämna en kommentar

56 kommentarer

 1. Kristian

   /  10/24/2015

  Bara att hålla med.
  Som jag sade annorstädes, är ”DÖ2” de första småstenarna framför ett jordskred av riktiga åtgärder? Löfven talar ju till och med om att skicka nykomna till andra länder! Var det tänkbart för en månad sedan? Vi hoppas att det är det första stege i rätt riktning. Men förr eller senare måste man kasta Mp och C överbord.

  Volymer är naturligtvis det viktigaste, men en ordentlig markering mot kulturrelativismen är väldigt nära tvåa, precis som du skriver. Där finns det en helsvensk ”femte kolonn” att ta itu med.

  (För att åter referera till Eduardo Grutzky: Blonda, blåögda Anna får fortsätta skolan efter 15 års ålder, gå på universitet, ha en karriär, resa utan manlig förmyndare, till och med vara lesbisk! Varför har inte Samira – svart hår, bruna ögon – självklart samma rättigheter?)

  Svara
 2. Ursäkta alla mina off-topic, men:
  http://www.expressen.se/kronikorer/malin-roos/kom-inte-och-hipp-hipp-hurra-mig-om-mens-svt/

  Dä (det) börjar bli rätt möe (mycket) mä (med) mens……………

  Svara
 3. Inget att tillägga. Kan bara hålla med.

  Svara
 4. Motkraft

   /  10/24/2015

  Jag skulle vilja lägga till listan

  – Vid grova våldsbrott där ingen tvekan om skuld, obligatorisk utvisning. Spelar ingen roll om har barn med någon här eller om dåligt med anknytningar i hemlandet, det ska inte gå att få stanna om begått grova brott. Det finns så många som vill komma hit så vi kan faktiskt välja att välkomna någon annan istället.

  – Vid upprepade småbrott obligatorisk utvisning. Det är löjeväckande att vi satsar resurser på någon som uppenbarligen inte vill leva ett hederligt liv här. Nu finns det de som har flera misshandelsdomar och flera inbrott och dylikt som kan åtnjuta vårt mesiga rättssystem och får villkorlig dom. Det måste helt enkelt bli känt att om man inte sköter sig så åker man ut.

  – Kraftigt utökat polis och rättssystem. När någon begår ett brott så måste konsekvensen komma snabbt. Vi kan inte längre lita till att en slags gemensam moral gör att de flesta sköter sig. Om vi har en så kraftig invandring från länder med helt annan tradition och samhällssystem så måste tyvärr ”konsekvens” vara det som får människor att göra rätt. Det måste göra ont att göra fel. Och om brott regelmässigt läggs ned av polis eller åklagare så är det som att säga att det är ok att begå brott. Och om blir åtalat och dömd och är långt efteråt så får inte samma uppfostrande syfte, handling ger konsekvens.

  – Vi måste tyvärr släppa på en lång tradition av att skydda individens ”integritet”. I den nya tiden med öppna gränser så fungerar det tyvärr inte. Gödsla med bevakningskameror. Obligatorisk identitetskontroll och samkörning av dataregister i asylprocess och vad gäller bidrag. Det ska vara tjänstefel av en tjänsteman att ge pengar till någon utan att kontrollerat identiteten med fingeravtrycksläsare. Det ska inte vara möjligt att få dubbla bidrag för registrerat sig två gånger under olika identitet.

  – Återinföra tjänstemannanasvaret. Och låta ett sådant ansvar vara att anmäla brott. En handläggare på migrationsverket ska inte kunna strunta i att anmäla brott till polisen, som det att någon angett fel ålder och därför fått bidrag.

  – När ansöker om uppehållstillstånd obligatoriskt att ge DNA. Och att det registret samkörs mot DNA-spår vid brott. 99% av de som kommer hit sköter sig så det är inget problem förutom för de fåtal som missköter sig. Jag vet det låter som en stor integritetskränkning men om tänker omvänt att var krig i Sverige och vi ansökte om att få åtnjuta skydd i något annat land. Inte skulle vi tycka det vore för mycket begärt att värdlandet vill ha utökad kontroll av de som kommer och får skydd?

  – Om senare visar sig att någon fått uppehållstillstånd eller medborgarskap på falska grunder så ska de bli av med det och om möjligt utvisas. Det är ju löjligt att det går att ändra sin nationalitet efter att fått uppehållstillstånd, och inte bli av med det.

  Svara
  • Motkraft

    /  10/25/2015

   Glömde en punkt

   – Mycket mer restriktiv anhöriginvandring. Är också så typiskt Sverige, att finns regler att den som tar hit sina föräldrar och syskon ska ha kunna försörja dem. Men bara på papperet, 80% av de som söker får dispens från den regeln. En bidragstagare blir flera bidragstagare.

   Svara
 5. MiT

   /  10/24/2015

  Svara
  • havre@flarnstad

    /  10/25/2015

   På farfars tid var detta otänkbart lösningar behövdes helt enkelt inte.
   För farsan var det mer synnerligt ovanligt och läraren styrde snabbt up med hårda ord och nypor samt hade kollegor som stöttade.
   På min tid hade lärarna fortfarande låg tolerans och även om vissa skolor sakta började få dåligt rykte i miljonprogramen sattes endå störande elever i karantän så kallade obs klasser där dom fick extra mycket stöd samt chansen att återvända till normala klassen om dom slutade störa resten.

   Idag har det spårat ur totalt såg det redan när jag slutade plugget att det började eskalera i förorterna och sedan sprida sig för varje årskull längre in mot normala skolor med tidigare bra rykten.

   Självklart ligger en stor del av problemet hos föräldrarna och bristen på respekt gentemot samhället det är ingen slump att problemen blir värre ju sämre området är. Ta min skola som exempel när jag gick där var området befolkat av svensk arbetarklass och något rikare ungar från närliggande villaområden numera är största delen av upptagningsområdet förvandlat till ännu ett ghetto och skolan har ett av dom absolut sämsta ryktena parallellt med den nya skolan i villaområdet som istället har mycket bra rykte tillfällighet? Skulle inte tro det.

   Svara
 6. MiT

   /  10/24/2015

  Kommer ni ihåg när Ullgren på DN kallade Billström rasist? Hon kommer att få bråda dagar om hon ska skriva så om alla som inte ens är nära Billströms ord…

  https://archive.is/jaxJH

  Svara
 7. MiT

   /  10/24/2015

  Svara
  • T

    /  10/24/2015

   Hördi bördi mördi nördi 😀

   Svara
   • Hypocrita

     /  10/25/2015

    Det där var ett kort och koncist sammanfattat av ovanstående uttalande! 🙂

    Svara
 8. MiT

   /  10/24/2015

  Svara
  • Kristian

    /  10/24/2015

   Har de inte förstått att det här är offentligt och vem som helst kan se vad de gör? Skall ”hänga ut” också förlora sin mening?

   Svara
  • Pelle2

    /  10/25/2015

   De som likeade att Uvell mfl kallas barnamördande nazister förtjänar att bli uthängda.
   Speciellt eftersom det var våldsvänstern i form av Afa som jämförde Uvell med barnamördare.Afa har ta mig tusan inget att vara stolta över heller utan borde skämmas över sin egen existens.

   Svara
 9. MiT

   /  10/24/2015

  Svara
  • Internet ser allt och glömmer inget

   Svara
  • Hypocrita

    /  10/25/2015

   ”Orsak? Jag gillade en status hos en FB-kompis som tyckte att hon o andra borgerliga skribenter har ett ansvar för Trollhättan.”

   Ansvar…..? ANSVAR?

   Herrejösses, kan en mänsklig varelse ha så fruktansvärt dålig läsförståelse?

   Svara
  • Pelle2

    /  10/25/2015

   Salka insinuerar att Uvell vädjar till högerextremister när hon kritiserar sådana som henne
   för att hon tycker att det är ok att koppla samman Uvell med barnamördare. Att hon själv verkar gilla våldsvänstern i Afa skall vi tydligen tycka är ok..
   Undrar om Salka vädjar till Afa att dom skall ta hand om Uvell med hjälp av våld ?

   Svara
 10. MiT

   /  10/24/2015

  Svara
  • T

    /  10/25/2015

   Den var här nånstans som de sista indianerna föll ur kanoten.

   Svara
   • Hypocrita

     /  10/25/2015

    Inte vara stygg med indianer…. Dom har garanterat förstånd att aldrig sätta sig i hennes kanot! 🙂

    Svara
    • T

      /  10/25/2015

     Hästarna har rymt från stallet. Kopparna har ramlat ner från hyllan. Talesätt alltså. Indianer som undviker eldvatten vet hur man bäst försörjer sig, med egna casinon.

     Svara
  • Pelle2

    /  10/25/2015

   Att Samira tycker att det är ok att utmåla sina åsiktsmotståndare som rasister och barnamördare skall de som är utsatta bara acceptera.Sedan fortsätter hon att insinuera att Uvells syfte med sitt inlägg var att utsätta de som gillade rasistanklagelsen för hat och hackning av deras konton. Maken till ohederlig hycklare får man leta efter

   Svara
 11. Jan

   /  10/25/2015

  Problemet är att 87 procent av Sveriges befolkning har röstat fram den här politiken. Nästa val kommer moderaten att röst på Moderaterna och sossen på Socialdemokraterna likt förbannat. Folk förstår inte bättre. Människor begriper inte pragmatism.

  Svara
 12. MiT

   /  10/25/2015

  Helt makalöst av Ramberg! Hon verkar tycka att man bara ska dra ett streck över de sista 5 åren…

  Svara
  • Bo

    /  10/25/2015

   Men Anne Rambergs epitet på nämnda elit är ju till 100% rätt? Antingen det eller så har de haft en agenda som de insett inte håller längre. Den krackelerar o då gäller det att rädda,skinnet så man kan försätta sörpla ur köttgrytorna. Enligt mig borde regeringen (nuvarande och föregående) ställas inför riksrätt för landsförräderi.

   Svara
   • Bo

     /  10/25/2015

    Plattans tangentbord svarar lite kinstgt, därav stavfelen i ovanstående och här….

    Svara
    • Jan

      /  10/25/2015

     De är inte Anne Rambergs epitet. Hon försvarar ju dessa figurer. Trots att hon är så mörkblå det går att bli. Advokaters humanism består, för övrigt, med få undantag, av att tjäna pengar på humanism. Därav Rambergs vurm för flyktingindustrin. Den är en guldko för vissa. Exempelvis advokatbyråer och Bert Karlsson.

     Svara
  • Pelle2

    /  10/25/2015

   De riktigt problematiska är att regeringen ÄR okunniga populister och lögnare.
   Inte att de beskrivs som det….

   Svara
   • Fredrik

     /  10/25/2015

    Instämmer till fullo för en gångs skull Pelle.

    Svara
 13. Nilsson

   /  10/25/2015

  Det finns människor som borde ha morden i Trollhättan på sitt samvete, även liken på medelhavets strand och morden på IKEA är en direkt verkan på deras politik.
  Fredrik Reinfeldt, Maria Wetterstrand, Peter Eriksson, Stefan Löfven, Åsa Romson och Gustav Fridolin.
  Jag hoppas de inser sitt ansvar.

  Svara
  • Fast det där är ju ett ologiskt sätt att resonera. Som individ har man alltid ett val. Det är ju t.ex. lite svårt att beskylla Jens Stoltenberg och norsk socialdemokrati för Breiviks dåd, eller hur?

   Svara
 14. MiT

   /  10/25/2015

  Svara
  • Fredrik

    /  10/25/2015

   Rätt så talande bild faktiskt.

   Jag har mellan varven varit rätt så skeptisk till en hel del av kommentatorerna här på MIT och speciellt sådant här ”vi och dom tänk”. Men Sverige är numera så pass skevt att jag inte längre har några invändningar.

   Oisin Cantwell brukar ha någorlunda stringens i sina analyser och texter men nu vette f**.

   Svara
 1. Förmyndarstyre nästa? | Jan Millds blogg
 2. Lappkast | WTF?
 3. Det går bra för Sverige nu… | WTF?
 4. Jävla hycklare! | WTF?
 5. Automatiskt avslag på asylansökan! | WTF?
 6. Möt 17-åriga Ramish | WTF?
 7. Det kommer säkert att gå bra för Sverige… | WTF?
 8. Ansvar | WTF?
 9. STÄNG DÖRREN FÖR FAN! | WTF?
 10. Hur många arbetares skatt krävs bara för åldersbedrägerierna? | WTF?
 11. Är Viralgranskaren makalöst feg? | WTF?
 12. 16-åriga ensamkommande Asad | WTF?
 13. De desillusionerade humanisterna | WTF?
 14. Gårdagens rubrik | WTF?
 15. Socialstyrelsens ensamma utredare om medicinsk åldersbedömning av ensamkommande barn | WTF?
 16. Man med adelsnamn besöker Östermalm | WTF?
 17. Missa inte Uppdrag Granskning ikväll! | WTF?
 18. Bisarra oktober del 2 | WTF?
 19. På en gymnasieskola i Karlskrona | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: