RFSL riktar sig till nyanlända

RFSL har en broschyr som riktar sig till nyanlända till Sverige. Som vanligt när sådana organisationer är inblandade så är bilderna… ehh… minst sagt fantasifulla.

En av bilderna i broschyren.

De har lite information om vad olika saker är här och där också.

Lite information om var man hittar olika sjukdomar.

Ännu en trevlig bild från RFSL.

De avslutar med den bilden.

Man kan även se RFSL göra reklam för en aktivistorganisation. JAG personligen tycker nog att man ska vända sig till myndigheter om man är utsatt för människohandel. Men det är ju bara lilla jag det…

Jag trodde INGET kunde slå RFSU:s bilder i deras information som riktar sig till nyanlända men jag hade fel, RFSL sopar banan med med dem. Snudd på walkover!

Några exempel på RFSU:s bilder, det finns fler i inlägget som länkas precis ovan

Läs den ovan några gånger…

RFSU:s illustration av mens, en rödhårig tatuerad som är snaggad på sidorna…

Står en del annat i inlägget som handlar om RFSU och hur de riktar sig till nyanlända också, sånt som jag mycket väl tycker passar in även på RFSL.

TILLÄGG:

Det verkar som om Politikfakta på facebook var först med RFSL:s bisarra bilder, jag fick tipset via DM på twitter. Men Politikfakta var tidiga!

MVH

MiT

Nästa inlägg
Lämna en kommentar

99 kommentarer

 1. Ygeman vill ju att ca 80.000 ska lämna landet, så det här är väl ett led i att försöka få dem att åka frivilligt?

  Svara
 2. Pelle2

   /  04/03/2017

  Kommer säkert göra succé hos nyanlända muslimer med bilder om homo- och transsexualitet och dessutom väldigt explicita bilder;-)
  Dom kanske skall ställa sig utanför en moské och dela ut materialet 🙂

  Svara
 3. Som insatt i sexarbete blir jag djupt bekymrad över rådet att inte kontakta myndigheter om man tvingas till sex. Det är ett fruktansvärt brott att utsättas för och att RFSL aktivt uppmuntrar till att sådana brott inte alltid behöver anmälas är skandal.
  Tack MiT för att du publicerade detta!

  Vad jag skulle vilja se (och att det stämde) angående förövare som behöver lära sig vad ett nej är och hur man inte hyr ut andra mot deras vilja, även inkluderat svenska ord som RFSL tycker är viktigt:
  ”If you rape (våldtar) someone, or force them to have sex with others (våldtäkt, trafficking, människohandel), you will immediately be severly punished by the Swedish justice system.”

  Kan kanske lägga till en bildtext under någon av bilderna som de flesta skulle finna otäcka: ”this is what could happen in prison; where you end up if you commit rape (våldtäkt).

  Svara
  • Pelle2

    /  04/03/2017

   Tyvärr är ju inte rättsväsendet särskilt framgångsrikt numera så risken att åka dit för sexbrott är ju närmast försumbar.
   Skulle nästan vara en lögn att skriva att dom omedelbart och hårt blir straffade.

   Svara
  • MiT

    /  04/03/2017

   Jo, är man utsatt för människohandel på något sätt så är ju inte en aktivistorganisation rätt instans att vända sig till utan polisen. Så borde det vara i alla fall.

   Svara
   • Grodan Boll

     /  04/04/2017

    De ligger under ”speciellt ömmande fall” om de är traffickingoffer, så nog fan ska de uppsöka myndigheterna!

    Svara
  • G

    /  04/04/2017

   Kul att se dig här igen, Lisa!

   Svara
  • Testa att läsa texten innan du har åsikter:

   ”SEXUAL VIOLENCE
   If you have been raped or sexually assaulted you should call the
   police or visit your nearest emergency unit at a hospital. It is best to
   go there as quickly as possible to collect evidence and get support.
   Having sex with a person that is very drunk or unconscious is
   considered rape by law”

   Svara
   • Jag har läst hela broschyren inklusive det stycke du citerar. Vad är det jag inte borde yttra mig om? Prova presentera ett faktiskt argument om du vill att jag ska hålla käften.

    Svara
 4. Pelle2

   /  04/03/2017

  OT:
  Idioten Torbjörn Jerleup försöker misstänkliggöra Johan Westerholm och påstår att han har angett falska uppgifter om sina utbildningar. Westerholm bemöter detta i ett inlägg.
  Idioten
  Jerlup publicerar dessutom rakt av Westerholms personnummer på sociala medier.
  Vilken amoralisk liten skit Jerlerup är !
  https://ledarsidorna.se/notis/notis-johan-westerholms-akademiska-meriter/

  Svara
 5. Tor

   /  04/03/2017

  Ibland känns det som att bläcket i tangentbordet inte räcker till…

  Här kommer unga män till Sverige med löften om bland annat villiga blonda tjejer.
  Sen får de en broschyr i handen med killar som klätt ut sig till tjejer – eller tjejer med kukar.

  De kunde åtminstone skaffa bättre tecknare från Japan med sina tjejer med kukar , som en kompis i stan berättade om:)

  Svara
 6. Vic

   /  04/03/2017

  Haha, var det bara jag som var omogen nog att skratta högt åt vissa av bilderna?

  RFSL är ju ett förbund för homo- och transsexuella så jag tycker väl inte att det är så uppseendeväckande att det är sådana exempel. Däremot undrar jag om någon läser den.. Stackars den nyanlända som kommer hit från ett sexuellt repressivt samhälle och det första han får se i Sverige är seriefigurer som pillar varandra i Niefelheim. Förmodligen låg broschyrerna dessutom öppet jämte kaffemaskinen i skatteverkets väntrum eller dylikt.

  Svara
  • Tack Vic, ordet ”Nifelheim” fick MIG att skratta högt! Den beskrivningen har jag aldrig sett eller hört förr, men den är ju skarp som fan. 🙂

   Svara
   • Vic

     /  04/04/2017

    Tyckte det passade. Wikipedia anger följande: Nifelheim anges vara den mörka och obehagliga köldens rike norr om Ginnungagap. Vidare beskrivs platsen som ”ogästvänlig” 🙂

    Svara
 7. Jag konstaterar att deras beskrivning av analsex och vaginalsex är är väldigt HETERONORMATIV! 🙂 Det behöver väl inte alls vara ”dick” som är införd i anus eller vagina. Har de ingen queer fantasi överhuvudtaget, frågar man sig? Tungor? Fingrar? Händer? Tennisbollar? Falukorvar? Dildos? Cykelsadlar? Fötter? Näsor? Geishakulor? Käppar? Pistoler? Knivar? Underkläder? Knark?

  Svara
  • Klimathotet

    /  04/03/2017

   Sprayburksgrädde och några biljardbollar i tvåan? Majskolvar för veganer, leksaksbilar för de med barnasinnet i behåll?

   Svara
   • Kristian

     /  04/03/2017

    Bilar? Nej, det är för manligt kodat. Det närmsta vi kan tillåta är väl en vespa. Det är inte manligt.

    Svara
    • Jo, vespor är för riktigt skäggiga hipsters.

     Svara
     • Kristian

       /  04/04/2017

      Jag ligger efter lite här, hör jag. Men hipsters är väl inte manliga, egentligen, i betydelsen ‘macho’? 70-talets velourpappor hade också skägg vill jag minnas.

     • Jag är faktiskt inte helt säker men som jag förstått är ju ”hipsters” egentligen bara en sorts personer som försöker vara personliga men som istället är ungefär likadana. De cyklar, har skägg, bakar surdegsbröd, brygger öl, dricker öl från microbryggerier och dricker whisky. Något speciellt omanligt tror jag inte ingår i hipster-kvalifikationerna.

  • G

    /  04/04/2017

   Barbiedockor (inte Ken för RFSL!). Handtaget på hårborsten verkar mycket populärt. Annars så stämmer definitivt ”det är bara fantasin som sätter gränser” när det gäller det här. Tennisbollar har jag nog aldrig sett, de är ju ganska så håriga och kanske inte glider så lätt, efter ett tag kanske bollen ser ut som när man kastat tennisboll till hunden i 10 minuter och den är täckt i en massa… härligheter. På tal om hundar, de verkar kunna fler saker än att dra ut matte på promenad för att rastas… men det tar vi en annan gång lol!

   Svara
   • Barbiedockor är a big no-no för RFSL. De har inga könsorgan. Hur ska de kunna välja att egentligen tillhöra något annat kön än de har, om de inte har något?

    Svara
 8. Pelle2

   /  04/03/2017

  OT:
  Lo står för dagens politiska skämt. Dom vill införa kommunalt skattestopp för att folk skall får det bättre och för att stoppa SD,s framgångar.
  Hur tror han att kommunerna skall få ihop ekonomin när statsbidragen för flyktingarna försvinner ?
  Kommunalrådet i Landskrona beklagade sig ju dessutom i ett inlägg i svd att staten ligger efter med utbetalningar av bidrag för flyktingmottagandet med flera miljoner bara till dom.
  Citat från Thorwaldsson:
  ”Karl-Petter Thorwaldsson har en rad skarpa krav inför Socialdemokraternas kongress i helgen – och ett rop på hjälp för att stoppa flykten till SD. Dessutom kräver LO-ordföranden stopp för höjd kommunalskatt.
  – S måste markera att det är skördetid för vanligt folk, säger han.

  Han verkar heller inte ha pratat med SSU som i dagens SVD säger att Sverige skall vara en humanitär stormakt med världens bästa integration…
  ”S-kongressen behöver landa i en politik som samlar brett stöd bland svenska folket och som har förutsättningar att bli verklighet både i EU och i Sveriges riksdag. Nu måste alla delar inom socialdemokratin gemensamt ta ansvar för en långsiktigt hållbar asyl- och migrationspolitik, skriver Philip Botström, SSU, och Elin Ylvasdotter, S-studenter.”

  Svara
  • Klimathotet

    /  04/03/2017

   Ropen skalla, fria taxiresor åt alla.

   Svara
  • De verkar ju riktigt kloka, LO. Visst vore ett kommunalt skattetak en bra idé. Samt möjligheten för kommunalpolitiker att prioritera – i vilket ingår möjligheten att säga nej. ”Min kommun, mitt val”.

   Svara
 9. Tor

   /  04/03/2017

  HBTQ- organisationerna får 9 miljoner 2017 i bidrag.
  Det är väl så att Sverige och svenska är väldigt insatta (inga snuskiga fantasier) i HBTQ och fullt ut accepterat företeelsen.
  Då är den här broschyren faktiskt bra. Man arbetar på att inlemma (nej sa jag) invandrare i vårt tänkande om HBTQ.

  Svara
 10. Kristian

   /  04/03/2017

  Det närmsta jag minns är den här klassikern:
  ”No One Murdered Because Of This Image”
  http://www.theonion.com/article/no-one-murdered-because-of-this-image-29553

  (Skillnaden är väl att den personen kan rita.)

  Svara
 11. MiT

   /  04/03/2017

  *https://www.facebook.com/joakim.lamotte/videos/1320282028066385/*
  Han har skrivit lite också som inte syns ovan men här är det:

  Svara
 12. Boiohaemum

   /  04/03/2017

  Nackskott för idioterna som skapat denna efterblivna info

  Svara
  • Kristian

    /  04/03/2017

   Jag säger som jag brukar tänka: så lätt skall de inte komma undan. Låt dem istället leva i det samhälle de skapat!

   Svara
  • Vän av ordning

    /  04/04/2017

   Exakt så hade nog en religiös extremist uttryckt sig. Dom gillar inte heller att människor är fria att uttrycka sig fritt tal och skrift. Ni kanske kan lära av varandra?

   Svara
 13. G

   /  04/03/2017

  ”Häromkvällen i SVT: s Aktuellt blev justitieminister Morgan Johansson (S) anklagad för att vara en barnamördare. De vildsinta anklagelserna utslungades av riksdagsledamoten Christina Höj Larsen som representerar Vänsterpartiet.

  ”Problemet med Vänsterpartiet är att ni inte orkar stå för de svåra besluten. Ni försöker alltid ta den lätta vägen, ” svarade Morgan Johansson. Så är det förstås. Ett annat problem är att Socialdemokraterna så gärna låter sitt samarbetsparti V ta de lätta vägarna i politiken.

  Debatten i Aktuellt gällde invandring. I Höj Larsens märkliga begreppsvärld är det Morgan Johansson som har skulden för att unga människor som väntar på asylbesked uppges ha tagit sina liv. Och eftersom unga människor uppges ha tagit sina liv i asylkön så bör ett slags fri invandring införas för unga människor anser Vänsterpartiet. Den som motsätter sig detta är enligt V en människa som kan göras ansvarig för unga människors död.

  Christina Höj Larsens verklighetsfrånvända och hothatfyllda sätt att diskutera om allvarliga frågor borde vara ytterligare en ögonöppnare för Socialdemokraterna. Vad har S med det gänget att göra? (Forts)”.
  http://www.folkbladet.se/opinion/positionsbyte-for-lofven-om4571295.aspx

  Svara
 14. MiT

   /  04/03/2017

  Det verkar som om Politikfakta var först med denna, jag fick reda på den vid ca kl 21och postade vid ca kl 22
  Men här är Politikfaktas inlägg

  *https://www.facebook.com/politikfakta/photos/a.341532885938453.79792.274070532684689/1327707273987671/?type=3*

  Svara
 15. G

   /  04/04/2017

  Maria: ”socialist, feminist och disputerad medicinhistoriker”
  Mari: ”Identitär ABF-gubbe, statsvetare och MMedSc-student vid KI. @alliansfritt”
  Lisa J vet de flesta här vem det är vid det här laget lol….
  ”Radiojournalist och tidningsreporter. Studerat statsvetenskap & retorik. Pluggar rörlig bild.”

  Uppmärksamma idioti = försöka starta antiintellektuellt drev mot en stackare! Varför frågade ingen hur ett intellektuellt drev ser ut om detta är motsatsen.

  Svara
  • Pelle2

    /  04/04/2017

   Vad blir nästa steg för de identitetspolitiska nyrasisterna ? Ta upp skallmätningarna igen ?

   Svara
 16. G

   /  04/04/2017

  Svara
 17. G

   /  04/04/2017

  ”Är det ingen som reflekterar över kostnaderna för ensamkommande minderåriga asylsökande?”
  http://meritwager.nu/allmant/ar-det-ingen-som-seriost-reflekterar-over-kostnaderna-for-ensamkommande-minderariga-asylsokande/

  Läs Hela!

  Svara
  • Jan

    /  04/04/2017

   Det talas mycket om människors lika värde. Här har vi alltså konkret vad de fina sossetanterna menar i sina vackra tal. En svensk folkpensionär är värd en tolftedel av en afghansk asylinvandrare som lurat sig in i landet på falska premisser är värd. Skönt att få det konkretiserat någon gång.

   Totalkostnaden för den här illegala traffickingen av unga män är alltså 68 miljarder årligen. Dubbelt så mycket som Afghanistans årliga BNP.

   Svara
 18. Jan

   /  04/04/2017

  Det lustiga med feminister är att de har en väldigt frigjord syn på sexualitet samtidigt som de är moralister. De tycker det är okej att barn på högstadiet informeras om ganska avancerade sexualvanor. Trots att de är i en väldigt känslig ålder. Där lägger de inga moraliska hinder. Samtidigt går de till storms mot sexbutiker, underklädesreklam och herrtidningar. Där får minsann inget naket förekomma. Det objektifierar kvinnor anser de.

  Svara
  • Kristian

    /  04/04/2017

   Det som inte får förekomma är ”vad heterosexuella män vill se.”
   Så visst är de puritaner enligt definitionen ”någon som ständigt bekymrar sig över att någon annan kanske har för kul.”

   Svara
 19. G

   /  04/04/2017

  MiT är…”en bitter 35-årig, arbetslös och dataspelande ”man” som fortfarande äter mammas köttbullar i ditt gamla pojkrum.”
  https://toklandet.wordpress.com/2017/03/30/om-det-vore-unga-thailandskor-som-pastods-vara-14-18-gamla/#comment-108464

  Svara
  • MiT

    /  04/04/2017

   Haha, jag såg den en stund efter den skrevs 😀

   Svara
  • Jan

    /  04/04/2017

   Månne döljer det sig en förnärmad batiktant som vill ha sina afghanpojkar i fred bakom signaturen ”Anders Persson”?

   Svara
  • Pelle2

    /  04/04/2017

   Det är väl i deras våta drömmar att vi som kritiserar invandringspolitiken är förlorare som bor i källaren hemma hos mamma…

   Svara
 20. Tor

   /  04/04/2017

  Är väl sånt här som kallas autosatir.
  De som trycker upp broschyren gör det på fullaste allvar och de flesta bara skakar på huvudet och skrattar.

  Och så en för tyskkunniga:
  Är som när en batiktant får bilen uppeldad av en ”ensamkommande”
  ”Autosatir”

  Svara
 21. Heraldikern

   /  04/04/2017

  Sjukt! När etablissemanget gör någonting så ser det ser alltid ut som om Sveriges befolkning består till hälften av färgade människor och till hälften av sexuellt avvikande! Förstår inte vitsen med detta! Är det för att skämma ut oss för omvärlden eller för att etablissemanget vill att det ska vara så? Se bara på TV, där mer än hälften av de som syns i rutan har utländska namn.

  Svara
 22. G

   /  04/04/2017

  ”Taxichaufför frias från människosmuggling

  Chauffören körde fyra unga afghaner från Kastrup flygplats i Danmark till Sverige. De visade honom danska id-handlingar, men när polis stoppade bilen fanns dessa inte kvar. De sade att de ville söka asyl i Sverige.

  Den 56-årige mannen dömdes till tre månaders fängelse i tingsrätten. Hovrätten anser däremot att han agerade i god tro, att han bedömde att passagerarna hade rätt att komma in i Sverige.”
  http://www.gp.se/nyheter/sverige/taxichauff%C3%B6r-frias-fr%C3%A5n-m%C3%A4nniskosmuggling-1.4222561

  ”Pojke erkänner planerad påveattack

  En amerikansk 17-åring förklarar sig skyldig till att ha planerat att döda påve Franciskus vid påvens besök i USA 2015.

  Den då 15-årige pojken försökte, enligt rättsliga dokument, utföra dådet som stöd till terrorgruppen IS. Han riskerar max 15 år i fängelse.”
  http://www.sydsvenskan.se/2017-04-04/pojke-erkanner-planerad-paveattack

  ”En 20-årig man har anhållits misstänkt för att ha våldtagit en pojke.

  Våldtäkten anmäldes i Västerviks kommun vid 17-tiden på måndagen. Den misstänkte mannen greps och anhölls senare.

  Pojken är yngre än 15 år.

  – Mer kan jag inte säga just nu, säger P-O Jansson, jourförundersökningsledare vid polisen i Kalmar.”
  http://www.ostrasmaland.se/nyheter/anhallen-for-valdtakt-mot-pojke/

  Svara
 23. G

   /  04/04/2017

  ”Är sekulärt menade statsbidrag till religiösa vanföreställningar rimligt?”
  https://ledarsidorna.se/2017/04/ar-sekulart-menade-statsbidrag-till-religiosa-vanforestallningar-rimligt/

  Svar: Nej!

  Svara
  • Kristian

    /  04/04/2017

   Undrar hur många S-röstande tycker som Westerholm, och tror att om de bara fortsätter rösta kommer det gamla verklighetsbaserade partiet tillbaka? Hälften?

   Svara
 24. G

   /  04/04/2017

  ”Ivar: Kriminella gatubarn undkommer straff”
  https://www.svd.se/kriminella-gatubarn-undkommer-straff

  Verkligen bra situation politikerna skapat.

  Svara
 25. G

   /  04/04/2017

  Ahahaha!

  Ons debatt mellan Hanif och Fi:s PL Victoria, jag säger bara, håll i hatten Vickan!

  Ingrid då, inte skjuta sig själv i foten och ge idioter frispark sådär.

  Svara
  • Jan

    /  04/04/2017

   PK-lås igen. Kulturmarxisterna kan bara fördöma hat mot judar om det är nazister som ligger bakom. Är det muslimer tiger de eller låtsas som det är nazister i alla fall. Det det är lite lustigt med tanke på att det enligt konspirationsteorin är judar som ligger bakom kulturmarxismen.

   Svara
  • Grodan Boll

    /  04/04/2017

   Viralgranskaren visar att han inte är läskunnig. Hon skriver inte att nazister aldrig trakaserat judar, hon skriver att hon inte träffat några och med tanke på hur få nynassar och judar vi har kvar i landet är det inte så konstigt.

   Svara
 26. G

   /  04/04/2017

  Detta land asså…

  Svara
 27. G

   /  04/04/2017

  Ylva Johansson: For a change, I will tell you some facts this time, we can see that kostnaderna för rättsliga biträden is going up, and going up and going up.

  Svara
  • Jan

    /  04/04/2017

   Tendensen verkar luta åt: ju färre brott som polisen löser desto högre kostnader för rättsväsendet. Domstolarnas kostnader stiger alltid oberoende av antal brottsfall. Polisens uppklarandeprocent tycks dock alltid minska.

   Svara
 28. Bamse

   /  04/04/2017

  Tror aldrig jag sett något så avtändande. Fast den där översta bilden är säkert varje svensk feminists drömscenario antar jag 😉

  Svara
 29. Jan

   /  04/04/2017

  Skojaren och populisten Anders Lindberg försöker låtsas som att socialdemokratin är på uppgång i Europa och att nationalistiska partier är på nedgång. Fortsätter med att jämföra alla folkliga partier på högerkanten med Adolf Hitler samt avslutar med att skylla judarnas utsatta läge i Europa på nazister. Ska du inte ta den om Rödluvan också, Anders?
  http://www.aftonbladet.se/ledare/a/g28lB/syret-borjar-ta-slut-for-extremhogern

  Svara
  • G

    /  04/04/2017

   Haha wow, Lindberg är one of a kind, han kan verkligen skriva på sitt egna lilla sätt.

   Svara
  • Jan

    /  04/04/2017

   Göran Therborn, som verkar vara vänster på riktigt, slår tillbaka mot skojare som Anders Lindberg och Stefan Löfvén.

   ”Den populistiska traditionen är i grunden demokratisk, även om den pluralistiskt också rymmer auktoritära ledare och anhängare. Men den har alltid varit kritisk till den politiska ”pluralism” som opererar genom överhetens eget kohandlande bakom stängda dörrar, det som i Sverige kallas ”samverkan över blockgränserna”. (kritik mot Stefan Löfvén, min anmärkning).

   ”Avindustrialiseringen och det nyliberala kapitalistiska samhället har fragmentiserat arbetarklassen och arbetarrörelsen, och slagit sönder arbetarkulturen. SSU, som en gång var folkhemsungdomens plantskola för nästa generation reformatörer och samhällsbyggare, är nu inte mycket mer än en liten särskola för karriärister, där man lär sig använda armbågarna och andras pengar.”

   ”Den svenska modellen för skolkapitalism, där skattebetarna betalar företagens vinster – till anonyma brevlådebolag i skatteparadisen – ansågs riskabelt superkapitalistisk av Camerons brittiska högerregering. Nu ska den rullas ut i Trumps USA.
   Men också där anses det svenska systemet så reaktionärt att den tillträdande utbildningsministern, en ökänd agitator för kapitalisering av skolan, blev accepterad av senaten endast med vicepresidentens utslagsröst. Regeringen Löfven sitter fastklämd i den nyrika kapitalismens system.”

   ”Sveriges folk behöver ett vänster-populistiskt uppror mot den gemena ruttenhet av profitering, korruption och privat-offentligt dubbelspel som förgiftar hela samhället. För en hederlig och anständig offentlig sektor, för en rågång mellan offentlig service och privata intressen, för medborgerlig jämlikhet i hälso- och livschanser, i erkännande och respekt, och i ekonomiska möjligheter, för en kapitalism åtminstone inom en medborgerlig regel-, fördelnings- och utvecklingsram.”

   http://www.aftonbladet.se/kultur/a/dA36O/folket-slar-tillbaka

   Svara
 30. G

   /  04/04/2017

  ”Wi-Fi sex toy with built-in camera fails penetration test”
  https://www.theregister.co.uk/2017/04/04/intimate_adult_toy_fails_penetration_test/

  Med tanke på ämnet i blogginlägget passar denna bra som OT, en mycket fyndig rubrik på artikeln lol! Och kommentarerna är roande att läsa, men det finns även en seriösare sida som nog inte konsumenterna den är ämnad för vet om eller tänker på…
  https://forums.theregister.co.uk/forum/1/2017/04/04/intimate_adult_toy_fails_penetration_test/

  WiFi in a device inside pussy, a really bad idea!
  WiFi is Pulsed Microwave, so may cause cells to malfunction or die, like for mobiles; not the kind of thing you want happening to sex organ cells,
  —-
  One would hope that they were smart enough to put the antenna at the base of the unit, but after reading how they managed the security aspects of the tech, I’m not willing to place any bets.

  Svara
  • Kristian

    /  04/04/2017

   Steve: She was having sex with the guy while you were still on the phone?
   Jeff: Actually, I think the phone was involved.

   Jeff: Jeff Murdock. We were at school together.
   Jenny: Oh my God! I can’t believe it’s you. The time you called me up? That was wild! […] Only time a guy has ever phoned me.
   Jeff: I’m sure that’s not true!
   Jenny: No Jeff. The only time a guy’s ever PHONED me …

   -Coupling, S03E01 ”Split”

   Svara
   • Klimathotet

     /  04/04/2017

    Oh Jeffrey…

    Svara
    • Kristian

      /  04/04/2017

     Vilken fantastisk roll, och så utmärkt spelad av Coyle.

     Steve: You think that if you kiss a woman, your mother will emasculate you with a miniature guillotine?
     Jeff: I know. Mothers, eh?

     Jeff: She didn’t really have a miniature guillotine, you know. I’m sure she was making that up.

     Svara
     • Klimathotet

       /  04/04/2017

      Här är slutet på scenen när Jeffs mamma bryter tystnaden.

 31. MiT

   /  04/04/2017

  Jag vet varför, det beror på att man gjort sporadiska nedslag i den världen, nästan tvingade till det. Mellan varje motvilliga nedslag har det varit totalt knäpptyst varvat med utslungade anklagelser om ”islamofobi”, ”rasism” och ”antimuslimsk” för minsta lilla. Allt av en i stort sett enig journalistkår. Konstant.

  Svara
 32. he

   /  04/04/2017

  HAHA! Ännu ett tecken på hur det funkar i vänstersvängen, detta klassas alltså inte på nått sätt som sexism eller rasism? LOL lättkränkta när det gäller allt förutom sin egen skit

  Svara
 33. Kristian

   /  04/04/2017

  Lite drygt femårsjubileum för den här:

  ”När ska det röda rinna av kulturens fana?”
  http://www.dn.se/kultur-noje/kulturdebatt/nar-ska-det-roda-rinna-av-kulturens-fana/

  Svara
 34. Kristian

   /  04/04/2017

  Det sedvanliga tramset om ”konventioner” följer.
  Den här är intressant, och säger en del om vad man tycker skolan är till för:

  Och så en jämförelse:

  ”Sverige har blivit väldigt hårt.” Jämfört med…?

  Svara
  • Jan

    /  04/04/2017

   Låt ”de goda” betala för de papperslösa ur egen plånbok så ska vi se hur goda de är när det kommer till kritan. Deras godhet är alltid på någon annans bekostnad. Ta ner Tiia och Daniel på existensminimum och skänk överskottet till invandrare som fått avslag. Beslagtag deras bankmedel över 20 000 kr och sälj av onödigt lösöre. Tvinga dem att inhysa minst en illegal invandrare och stå för samtliga direkta kostnader. Sedan får vi se vad som händer…

   Svara
 35. Svenne

   /  04/04/2017

  Thomas Gür om SVT:s behandling av undersköterskan Fredrik Antonsson:

  Svara
 36. Svenne

   /  04/04/2017

  Det svänger fort i Sverige… #visselblåsare

  Svara
 37. Kim Stejre

   /  04/04/2017

  Äckligt jag tror nog dessa inkräktare vet hur man knullar. Varför syns inga kvinnliga främlingar? Bra vita som ska vara undergiven..Fy fan pedofil RFSL.

  Svara
 38. Bertil Creson

   /  04/04/2017

  Osmakligt och kränkande!
  Man tar inte hänsyn till andra kulturer

  Svara
 1. Liam, mango och helt galet  | Mitt liv som grönsaksätare 50+
 2. Det svenske selvbillede « Snaphanen.dk
 3. Love is in the air | WTF?
 4. Politisera inte! | Jämställdhetsfeministerns blogg
 5. Hvorfor Sverige...
 6. Hur vet man att det är idioter som styr och uttalar sig? | WTF?
 7. Vad hände 2017? Del 2 | WTF?
 8. Sverige är synnerligen bisarrt | WTF?
 9. Antirasistisk hivprevention i Göteborg | WTF?
 10. Viktigt meddelande till allmänheten! | WTF?
 11. Påminnelse inför valet: Del 4 | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: