Predatorer

Alla de här i #vistårinteut och #skickamejistället lämnar ju en ganska obehaglig smak i munnen. De flesta förstår ju vad det i det i många fall handlar om, det är predatorer som jagar sådana som de kan utnyttja för sin egen skull, för att kunna visa upp på facebook som om de är husdjur, för att visa hur fina och goda de är. I en del fall är det uppenbart att de även är sexuella predatorer.

Ledarsidorna har Ann Heberlein tagit upp detta med de ensamkommande som medelålders och äldre kvinnor svärmar kring med glittrande ögon och en berättelse från en av de batikklädda som publicerats på blankspot.org. Läs kommentarerna under Heberleins artikel, det har dykt upp en där också…

Det är ett predatorbeteende som visas upp av de medelålders damerna! Man siktar in sig på sådana man tror man lättast kan utnyttja.

Och det otäcka blir ännu värre genom att de har media på sin sida som ständigt skriver snyftartiklar om det! Ett konstant flöde av snyftare i media. På TV4 var det häromdagen en som grät när ”hennes” afghan skulle utvisas, de pratar om att de älskar varandra, att de kallar dem ”mamma”, de säger att de är min son osv. INGEN i media granskar hur det egentligen står till! Man bara matar på med snyftare om dem istället.

Jag skrev ett ganska uppmärksammat inlägg där jag frågade hur det skulle sett ut om det handlade om unga thailändskor som påstod sig vara mellan 14 och 18 år och det var medelålders och äldre svenska män som svärmade runt dem. Alla inser ju hur media skulle agerat då. Det skulle varit massor av artiklar och debattare från div organisationer om de hemska svenska männen som utnyttjar unga tjejer från andra länder. Med rätta! Men nu? Tomt på artiklar och debattare från de organisationer som annars skulle gräva fram stridsyxan om hur ondskefulla typer utnyttjar unga människor från andra länder. Jag gissar att man faktiskt hittar några av dem som annars skulle rasa i #vistårinteut och #skickamejistället… Och en hel del från media finns garanterat också med i de grupperna! Annars hade de inte fått så mycket utrymme och så få kritiska frågor…

Det ovan kommer från en annan sån där grupp, ”Stoppa Utvisningarna”. Ser man verkligen inte vad det handlar om? Man pratar om vuxna människor som om det är små chica assessorer som man visar upp för andra!

Skulle det funka med en fb-profil på en medelålders svensk man och texten ”RÖR INTE MIN THAILÄNDSKA”? Knappast va…?

Men nu är det ju inte svenska män utan kvinnor i stället och då är det knäpptyst vad gäller granskning från media. Skulle någon på ett redaktionsmöte föreslå en granskning av de här grupperna fulla med predatorer så skulle det bli så tyst att man kunde höra ett maskrosfrö landa på golvet. Man vill väl inte granska sina kollegor och vänner antar jag…

Vill man inte bli sedd som sexuell predator eller ”bara” en predator? Sluta bete er som sådana då…

MVH

MiT

Lämna en kommentar

41 kommentarer

 1. MiT

   /  06/03/2017

  Svara
  • Frida Gustavlin

    /  06/03/2017

   Om fem år har nog F! imploderat. Deras tydliga otydlighet angående islamism kommer bli deras fall. Vad menar Gudrun? Att västerlänska kvinnor har det lika tufft som Saudi Arabiska. Det är i vilket fall det hon antyder.

   Om något, för att använda F!-språk, är det ett normaliserade av kvinnoförtryck. Att Gudrun inte skulle vara förmögen att se det är osannolikt, därför får man lov att ta henne på orden – alla kvinnor har det exakt lika svårt med den världsomspännande könsmaktsordningen. Dess magiska besvärjelse vilar som en vålnad i osmotisk jämvikt över hela universum.

   Det skulle inte ens räcka med att skicka 100 kvinnor alena till Mars. De skulle ändå, enligt Gudruns logik, lida under mannens överordning på exakt samma sätt som Gudruns överklassvänninor på Österlen.

   Svara
   • Jan

     /  06/03/2017

    De som är tillräckligt korkade för att rösta på Fi bryr sig nog inte om bagateller som logik och rimlighet. Det enda som kan sänka Fi, åtminstone tillfälligt, är om Gudrun gör bort sig ordentligt på fyllan igen. Sådant verkar det vara nolltolerans för.

    Svara
    • Frida Gustavlin

      /  06/03/2017

     Där tar du tar en kvadriljard procent fel. (1000000000000000000000000000%)

     Om Gudrun kliver på flaskan så är det samhällets fel, kapitalismen, reklamen som produceras av stora starka onda män, hon själv har inget ansvar.

     Svara
  • G

    /  06/04/2017

   Svara
 2. MiT

   /  06/03/2017

  Svara
 3. Jan

   /  06/03/2017

  Framförallt är det en miljardsvindel av stora mått. Samt ett oönskat folkutbyte. En svindel som såväl myndigheter som massmedia deltagit i. De där 23 miljarderna som det kostar per år borde ha använts till något vettigare än att försörja andra länders överblivna unga män. Män som utger sig för att vara barn.

  Svara
 4. MiT

   /  06/03/2017

  Svara
 5. En annan intressant sak med detta är hur ofta man verkar höra att dessa ”barn” ska skickas tillbaka till Afghanistan där de aldrig ens varit/växt upp – ingen verkar ifrågasätta varför exakt man skulle besluta att skicka tillbaka dom till ett land där de aldrig varit? Var är de egentligen från om de aldrig varit där?

  Svara
 6. MiT

   /  06/03/2017

  Svara
 7. MiT

   /  06/03/2017

  Svara
 8. Trolletplit

   /  06/03/2017

  Dagens skratt.
  https://www.skatteverket.se/privat.4.76a43be412206334b89800052864.html

  Se vilka de valt att ha på bild under flyttanmälan. Scrolla ner.

  Svara
  • Hypocrita

    /  06/03/2017

   Upplysningar mig gärna om vem det föreställer. Jag har ingen aning…

   Svara
   • Hypocrita

     /  06/03/2017

    Dumma autocorrect. Upplys, ska det vara..

    Svara
  • Jag måste erkänna att jag inte förstår vad du menar med bilden. Två bögar som dumpar sina böcker till sin stackars faghag som i hemlighet försöker bli inseminerad och singelmamma?

   Svara
   • Trolletplit

     /  06/03/2017

    Tolkningen ligger i betraktarens ögon.
    Själv såg jag två lurendrejare som charmade en moderskännade kåt kvinna som kunde erbjuda en varmsäng.

    Det är väl det som att den vanligaste flytten numera. 35000 unga män finner hem.

    Ska tydligen bli serie pa SVT också.
    ”Ensammankommande söker sängplats”

    Svara
    • Eh… den till vänster ser pursvensk ut. Den i mitten är kanske turk? Han har sådana överplockade ögonbryn och allt jag tänker är att han är nog bitchen i förhållandet. Tjejen är dessutom för passiv i bilden för att vara en stjärnögd – hon tar mot böcker; i en annan verklighet så skulle hon lärt dom böckerna. Över axeln. Med en sträng och sugen blick.

     Så nej, jag ser nog inte det du ser.

     Svara
 9. Frida Gustavlin

   /  06/03/2017

  En flickvän till en av våra främsta nationalekonomer har tydligen blivit illa behandlad på jobbet.

  Hon arbetar som ståuppkomiker, och några män i publiken har tydligen betett sig illa. Enligt en krönikör som det är extra synd om är det givetvis representativa för alla män. Tack och lov så kom nationalekonomen, visserligen en man – men givetvis av den bra typen – till undsättning och tog slöddret i kragen. Tack och lov. Eftersom det inte alls är så kul för flickvännen. Hon har ju gått i KBT för att kunna stå på scen, kostar hur mycket som helst.

  Hon blev i vilket fall jätteledsen, grät och slog sönder saker. Jävla män, och då menar jag alla män.

  Men, nu ska jag inte vara sådan. Ett tips till landets sköra ståuppare som behöver ”trygga rum” att verka i: Strunta i KBT:n och feminism, ägna istället några minuter åt att studera faktiska exempel på hur man kan göra när någon bestämt sig för att häckla en smula.

  Roligare för publiken, som har betalt för att det ska vara skoj och inte en bake-off med välgräddad moralkaka som tema.

  Svara
  • Vad i… välj inte yrket ståuppkomiker om du har dålig självkänsla. Det hörs ju redan i nämnet ”STÅUPP” = stå upp för dig själv = du ska kunna ta skit. Alla passar inte till alla yrken – är du känslig – STÄLL DIG INTE PÅ SCENEN OCH EXPONERA DIG SJÄLV FÖR VARENDA JÄVEL.

   Är människor verkligen såhär dumma i huvudet?

   Svara
   • Frida Gustavlin

     /  06/03/2017

    Alla ska liksom med, och alla är lika mycket värda, inte minst på ståuppscenen 😉

    Svara
 10. MiT

   /  06/03/2017

  Svara
  • Johan

    /  06/03/2017

   Se där, en hatsvans…

   ..fast på riktigt!

   Svara
  • G

    /  06/04/2017

   Ganska intressant ändå att 99% av alla som säger ”kör på” är unga tjejer hmm.

   Svara
 11. MiT

   /  06/03/2017

  Svara
 12. Jag vet inte hur män som ”skyddar ” unga thailändskor skulle mötas av pressen/nätet/grannar även om jag kan gissa, men jag vet hur män med unga pojkar med inte helt svenskt utseendet möts. Som socialsekreterare fick jag rycka ut ett pargånger på grund av pedofilanmälan.
  ” Jag såg honom krama pojken och han var i pyjamas” lät en anmälan från en dam som tydligen bevakade andras fönster..
  I ett fall var det ensam far som varit gift med en utlandsfödd kvinna som var nu död, i ett annat fall var föräldrarna skilda och sonen bodde mestadels hos pappan.

  Så jag misstänker att anmälningarna skulle hagla om de var män med unga flickor, även med unga pojkar.

  Svara
  • En vän till mig är gift med en asiatisk kvinna, i samma ålder som honom och båda är välutbildade. Ändå så behandlades hon patrask av kvinnor i Sverige till det att de flyttade till hennes hemland permanent. Det gick helt enkelt inte. Av någon anledning gör asiatiska kvinnor svenska kvinnor helt osäkra. De måste vara horor eller slavar eller bara ha ”sköna thaifittor”.

   Det är rätt vidrigt faktiskt.

   Och ja, givetvis finns det människor som importerar fruar från fattiga länder och det tycker jag man ska ifrågasätta, men det är faktiskt inte alltid så.

   Svara
 13. #NoSocialNetwork, fd. Ulf Andersson

   /  06/03/2017

  Vilken jävla tur att dessa dårar som påstår sig vara
  den nya ”mansrörelsen” i Sverige får publicitet i Aftonbladet,
  http://www.aftonbladet.se/nyheter/godanyheter/a/0RmoA/har-protesterar-de–for-sina-dottrars-rattigheter,

  när vi som kämpade för riktiga mansfrågor som till exempel
  att jämställa papporna som föräldrar med mammor i vårdnadstvister –
  inte fick någon som helst publicitet av gammelmedia, vare sig i tryckta
  tidningar – eller på nätet, mer än någon ynka insändare på sin höjd………..

  Satans PK-dårar (feminister)!

  Svara
  • #NoSocialNetwork, fd. Ulf Andersson

    /  06/03/2017

   My bad……
   Sååå TVÅA på bollen.
   Såg att kommentatorn ”Skeptiskt” hade tagit upp ämnet
   i förra inlägget.

   Svara
 14. MiT

   /  06/04/2017

  Svara
 15. Uppenbarligen tre separata attacker i London ikväll? Jag hittar inga bra källor just nu så tonvis nypor av salt.

  Svara
 16. G

   /  06/04/2017

  Efter att ha sett filmen Up in the air, så var det en scen som fastnade lite extra 😀

  Svara
 17. G

   /  06/04/2017

  https://ledarsidorna.se/2017/06/vilka-overgrepp-sker-pa-de-ensamkommande-har-vi-lart-nagot/

  Hahahaha, jävla tokar!!! Ja, gå in och LÄS lite kommentarer under Anns artikel, det är inte bara EN batikhäxa där längre, även en ”hazar lover” från rörelsen #jagärhär också!
  Följande är batikhäxornas bild av ”kalla fakta”, resonemanget går alltså ut på att ALLA (100%) var under 18 år när de kom, men nu har en del hunnit bli liiiite över 18 år då tiden har gått, det är därför ”en del” nu är över 18-strecket….

  ”Detta är kalla fakta: Av de drygt 36 000 ensamkommande som sökt asyl i Sverige under 2015 har Migrationsverket skickat 581 personer för ålderstest som de var lite smyg på hur gamla de var.. De hade då varit här i Sverige 1,5 år. Precis som du och jag åldras de 1,5 år på 1,5 år. Och då har en del av dem kommit över 18 års strecket när testet gjordes. Svårare än så är det inte..”

  Svara
  • G

    /  06/04/2017

   ”Fredrik:….

   Anna-Lena Norberg, Tack för ditt bidrag, förstår att det är obehagligt när strålkastarljuset riktas på sexualbrottslingarna till kvinnor som alltid annars framställs som godheten personifierade. Intressant att se hur den moderna svenska kvinnan ”behandlar” traumatiserade barn – med sex och närhet – mycket spännande…
   Smått obehagligt att se din fb-sida. Om du nu älskar afghaner – varför då inte flytta till Afghanistan – där finns det många sådana. Eller tänker du att alla vi andra skall finansiera din och andra kvinnors små hobbies?”
   ——–.
   Anna-Lena Norberg · Göteborgs Journalisthögskola:….

   Fredrik, Nu tycker jag att du ska passa dig ordentlig noga! Du uttrycker dig inte på det sättet gentemot mig. Jag kommer ta en skärmdump på det här och du får en anmälan på halsen. Du har gett dig på fel person. Sorry!”
   ———.

   Du talar sanning om mig, jag ska anmäla dig för det! Hahaha 😀

   Svara
 18. G

   /  06/04/2017

  Svara
 19. G

   /  06/04/2017

  Svara
 1. Den totalbisarra och perversa statliga industrin | WTF?
 2. #rörinteminthailändska för #vistårinteut om ni gör det! | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: