Äntligen dags för REVOLUTION!

Genuskamrater, nu är det äntligen dags för revolutionens kamp att svepa över landet!

genusgasque

Förena er i vår kamp mot förtryckets diktatur! Inget offer är för litet, varje droppe blod räknas. Vi lever under ett fruktansvärt förtryck! Krossa diktaturen, krossa normerna, krossa strukturerna!

Hur ska man se på bilden de valt? Och på språket de använder i bilden? Det är ju ingen tillfällighet att de väljer just en sådan bild. Vad för folk genusfrälsta och radikalfeminister är avslöjar sig rätt fort när de pratar, skriver och använder bilder, det är gammal revolutionsromantik över hela linjen. I Sverige 2015…

genusgasque1

Någon som har möjlighet att gå på Genusgasque i Uppsala den 20 mars? Det är alltså Genusföreningen vid Uppsala universitet som håller i det

genusgasque2

Om någon kan gå (och vill, vilket jag tvivlar på…) så maila gärna en rapport med lite material som använts under kvällen. Skulle vara intressant att få höra/läsa brandtalen och de revolutionära sångerna. Att de låtsas vara roliga och skriver att statskupp kan ske är ju inte så roligt egentligen med tanke på var radikalfeminister står politiskt och att de berusas av revolutionsromantik. Poes Lag gäller ju i högsta grad!

Vilket hemskt förtryck de lever under. Gratis skola för alla barn. Gratis utbildning för vuxna, ja de FÅR till och med pengar för att gå utbildningar som inte ens efterfrågas och som ENBART syftar till att rasera det andra byggt upp. Gratis sjukvård för barn och ungdom, i princip gratis sjukvård som vuxen och så vidare. Allt det där vill de tydligen revolutionera bort. Smartheten är inte på topp hos dem, såga av grenen de sitter på? Undrar om de blir förvånade när de plötsligt dunsar i marken med sågen i handen?

Jag blir mer och mer övertygad om att Sverige haft fred för länge.

********************

Genusdebatten: ”För dina döttrars skull – var öppen för att vi kan ha rätt.

Sannolikt och sannolikt osannolikt: ”Omskolningsläger och politruker is the shit!

Susanna har skrivit om den otroligt förtryckta Tove Styrke. Det är skandal att hon är så förtryckt av Patriarkatet att hon inte förrän som 22-åring är en firad artist och kan leva på sitt stora intresse och hobby! Alla män i Sverige kan ju givetvis välja och vraka vad de vill göra och alla män lever på sitt intresse och hobby! Hur kan man tillåta sånt otroligt förtryck i Sverige?

Man kan även läsa om ännu en pudel hos Susanna.

MVH

MiT

Lämna en kommentar

24 kommentarer

  1. Bara bröst med målade slagord och blommor i håret?

    Svara
    • MiT

       /  02/21/2015

      Då kanske man kan få någon frivillig som går dit i alla fall? 😛

      Svara
  2. MiT

     /  02/21/2015

    Ojojoj, läs kommentarerna i Sydsvenskan under artikeln om semlan
    http://www.sydsvenskan.se/malmo/bageri-saljer-tjejsemla-/

    Man kan t ex se sådana här

    Svara
  3. Det är alltså framtidens läkare, psykologer, jurister, byråkrater och lagstiftare som går på den revolutionära genusgasquen. Kanske dock ingen framtida fysikprofessor. Men det är illa nog. Vi vet ju vilka maktpositioner 1968-rörelsens studenter fick, efter att i sin ungdom ha rabblat Mao-citat, hyllat Pol Pot eller rentav varit med i ”Rebellrörelsen” (googla, spännande historia). Snart kommer en ny generation revolutionärer till makten. Sverige kommer då gissningsvis att få en utvandring som är lika stor som invandringen.

    Svara
  4. Svenne

     /  02/21/2015

    En vettig feminist, som omväxling?:

    Svara
    • Man vet ju inte om han var så pass fysisk mot henne att det krävde våldsamt nödvärn för att freda sig? Det finns nog goda skäl att anta det.

      Men annars är detta en sån där episod som visar hur kvinnors våld mot män ofta hyllas. ‘You go girl, he had it coming’

      Svara
  5. Leif

     /  02/21/2015

    ”Kom i dina mest revolutionära kläder”
    För 45 år sedan var det maokeps, blåkläder från Fristads (gärna hängselbyxor med praktisk bröstficka för Maos lilla röda) och råläderskor (utan invändigt foder, nota bene!) från Arbetarboden. Utstyrseln pryddes lämpligen med en FNL-flagga samt väl förberedda revolutionär floskler.

    Svara
    • Hans Odeberg

       /  02/21/2015

      Det mest revolutionära man kan ikläda sig idag är väl tweedkostym och fluga.

      Svara
  6. Leif

     /  02/21/2015

    Att råläderskorna var ofodrade var särskilt viktigt – en revolutionär måste ju vara beredd att tåla svåra fysiska strapatser. Undrar om man dagens revolutionärer har kommit längre i sin revolutionära offervilja.

    Svara
  7. Rick

     /  02/21/2015

    Haha

    ”Kom i dina mest revolutionära kläder”.

    Normbrytandet har inte nått särskilt långt när det första dessa kvinnor talar om är kläder. De kan ju inte ens starta sin revolution utan att först gå igenom garderoben. Synd att Lenin inte var kvinna, för då skulle ryska revolutionen ha blivit inställd när Lenin skulle ha ägnat sin uppmärksamhet åt att finna moderiktiga kläder.

    Om man kvoterar in minst 100 % kvinnor bland revolutionärerna, så slipper man revolutionerna…

    Får man förresten sälja alkohol till sådana där? Laglydigt nog gäller förköp, men laglydighet är knappast det ideala när man ska genomföra en statskupp 🙂

    Svara
  8. Vad dessa radikala feminister behöver är vård. Inte en revolution.

    Svara
  9. Gusev

     /  02/21/2015

    Svara
  10. MiT

     /  02/21/2015

    Svara
  11. Anders Senior

     /  02/21/2015

    Snart Kanske folk kan börja fatta det jag sagt hela tiden;
    Feminism ÄR kommunism….

    Svara
  12. MiT

     /  02/21/2015

    Svara
  13. Är det för mycket att hoppas på att de super ihjäl sig hela bunten. Eller snabb kontrarevolution på efterfesten kanske.

    Svara
  14. MiT

     /  02/21/2015

    Svara
  15. MiT

     /  02/21/2015

    Svara
    • Researchgruppen, Aschberg och Virtanen med med My Vingren på axlarna lämnade precis Gamla Stan i armkrok. ”Özz ska få stryk” sluddrar en påtagligt berusad Roberg Aschberg. 🙂

      Svara
  16. Medial Observatör

     /  02/22/2015

    Värt att påpeka är att FI tydligen gjorde en egen semleskandal, med tanke på att dem delade ut små semlor på Sergels Torg tydligen. Rosa var dem också.

    Iofs förra året men verkar som lite dubbelmoral att inte stödja sitt egna parti, det är trotsallt bara ett bakverk.

    Källor:
    http://nyheteridag.se/superskandalen-feministiskt-initiativ-har-sjalva-serverat-sma-rosa-tjejsemlor/
    http://svnytt.com/tjejsemlor-skapar-politisk-skandal/

    Svara
  1. Revolutionstörst | WTF?

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.