Lite mer om den osmakliga Kakan

Igår så hade jag ett recept på en osmaklig kaka som är väldigt aktuell och resultatet av ingredienserna blev det här

kakan

SR kom med ett märkligt uttalande om detta

kakan4

Även polisen undrade lite om det var sant

kakan5

Men om man kollar Kakans instagram så var det samma tongångar för cirka en vecka sedan, när det var kravaller i Limhamn. Då kunde man se det här av henne

kakan1

kakan2

kakan3

Så det är ju ingen engångsföreteelse direkt…

Hon ska alltså börja med ett nytt uppdrag på SR i höst enligt egen utsago.

Och eftersom detta är en ganska stor snackis på twitter idag så är det lite märkligt att det är tyst från de stora drakarna om detta? Ska det sopas under mattan och tystas ner? Kanske vi om några dagar kommer att se en snyftare om hur synd det är om Kakan som fått ta emot så mycket hot och hat från alla vita kränkta män som heter Anders, Kalle, Johan mm? Givetvis utan att visa någonting förstås, som vanligt. Det är väl samma sak som med ”skitväggen från högertroll” som Tidholm påstod att han drabbades av gissar jag.

TILLÄGG

Den här dök upp på twitter

kakan6

Nu är det inte Kakans ansvar för vad andra gör men intressant ändå eftersom vi pratar om en riktig sekt och medlemmarna i den…

MVH

MiT

Nästa inlägg
Lämna en kommentar

41 kommentarer

    • Vad gäller svansen av idioter som kommer efter Kakan så får jag hoppa in till hennes försvar. Hon ansvarar inte för vad idioter som har samma åsikter som hon tar sig för. Liksom den som uppmärksammar och vidaresprider korkade rasistiska vita män-uttalanden från feminister inte är ansvarig för att instabila individer då skickar hat och hot till dessa feminister istället för motargument och subtil ironi.

      Det räcker gott och väl för Kakan att stå ansvarig för de dumheter hon själv hittar på.

      Svara
      • men hon tar ju inte ansvar för de dumheter hon själv hittar på….

        Svara
      • Anders/AV

         /  08/31/2014

        Håller med. När vi sakligt kritiserar feminismen i Sverige vill de ju också göra oss ansvariga för de idioter som tar det som ursäkt att hota feministerna. Man pratar om Pär Ströms svans.
        Kakan har f ö så mycket annat personligt dumt att stå för.

        Sen är det lite kul att en (förmodad) kvinnlig feminist använder tillmälen som ”fitta” och ”hora” till en annan kvinna. Att använda namn för kvinnligt könsorgan som en negativism brukar kallas ”patriarkalt” och ”kvinnohatande”. Att kalla någon ”hora” som en negativism är att skuldbelägga offret. Att köpa sexuella tjänster är ju det samma som att köpa en kropp, dvs likställt med trafficing, slaveri och våldtäkt. Men det går såklart bra att själv göra sådant man kritiserar andra för. Det är ju en annan sak, skrivet i affekt och förståeligt pga upplevda erfarenheter av förtryck etc etc. Att kräva att DE ska hålla god ton och vara stringenta ÄR patriarkalt förtryck! Typ.

        Svara
        • Jonte

           /  08/31/2014

          Jag håller också med Kakan om detta, synd bara att hon inte tillämpar samma resonemang när hon eller andra feminister själva utsätts för hatmejl. Då är minsann alla kritiker skyldiga till att ha hetsat upp stämningen mot henne och andra feminister. Det är ju så de resonerar när det gäller Pär Ström bland annat, han kanske inte hotade någon själv men han var ändå medskyldig för att han piskade upp stämningen mot dem

          https://twitter.com/kakancookiejar/status/506077189880967168

          Svara
  1. Pelle2

     /  08/31/2014

    Helt sanslöst om SR låter antidemokraten Kakan få göra program i radio igen efter dessa uttalandena från henne.
    Dessvärre kan man ju tolka det som om SR tycker att det är ok.att ha åsikter som Kakan och ändå bli anlitad som frilans när man läser den ansvariga utgivarens uttalande.Hon skrev ju att hon för närvarande inte hörs i morgonpasset.Det indikerar ju att de kan tänka sig att använda henne även i framtiden.
    I och för sig har hon ju sagt sanslösa saker som att män är som utvecklingstörda barn och har ändå fått jobba för SR.

    Svara
  2. MiT

     /  08/31/2014

    Svara
  3. morpheus

     /  08/31/2014

    Kakan är förstår inte ansvarig för vad andra människor gör (även om LD förstås tycker att det är så, ja när det är feministerna som får utstå hot iaf). Men självklart måste hon klämma in ”det där är inte en feminist”…

    Svara
    • anonym

       /  08/31/2014

      Kanske dags att sluta med det då och börja skaffa ett riktigt betalt arbete som gör att inkomstskillnaden mellan henne och hennes man utjämnas?

      Svara
    • Hmm, LD skrev iofs på Schmenus’ blogg att hon hade just ”full koll”. Kanske var det bara på Schmenus hon har det, och inte hela tiden? Det är förstås möjligt.

      Svara
  4. MiT

     /  08/31/2014

    Svara
  5. MiT

     /  08/31/2014

    Svara
    • Pelle2

       /  08/31/2014

      Det visar väl hur det fungerar på SR och P3 när en programledare tycker att det är ok att att snacka skit om polisen och dessutom försvarar sig på P3,s twitter med ord som visar att det är ok att ha hennes åsikter och jobba hos dom.

      Svara
    • Blåval Rödval

       /  08/31/2014

      Att gömma sig bakom att hon är frilansjournalist är både fegt och oärligt. Sveriges Radio visar prov på extremt dåligt omdöme med såna uttalanden. Läser man deras policy om sociala media så står det följande (sidan 105):

      ”…Tänk på att det du gör privat kan förväxlas med den roll du har i arbetet. Kanske kan ett uttalande du gör på till exempel Facebook påverka din trovärdighet inom ett visst ämne som journalist på Sveriges Radio. I vissa fall kan du få vara beredd på att det kan påverka dina arbetsuppgifter om du uttalat dig eller bloggat på ett sätt som gör att företagets eller din trovärdighet kan ifrågasättas…”

      Klicka för att komma åt sverigesradio2013_socmed.pdf

      Man tycker att denna policy borde gälla även frilansjournalister som Sveriges Radio anlitar.

      Svara
  6. MiT

     /  08/31/2014

    Arpi har visst ruttnat lite…

    https://twitter.com/kakancookiejar/status/506083400743399424
    https://twitter.com/DanielWiklander/status/506083600614588416

    https://twitter.com/christolsson/status/506084528553996288
    https://twitter.com/DanielWiklander/status/506084999649853441

    Svara
    • Pelle2

       /  08/31/2014

      Wiklander och hans anhang tycker att det är fel att markera mot Kakan men dom verkar inte ha något emot våldet från sin egen sida av den politiska skalan.

      Svara
  7. Jonte

     /  08/31/2014

    Hela P3 har ju varit ett skämt länge nu. Det är den mest politiska statliga radiokanalen på den här sidan Nordkorea. Kakans åsikter är standard där, det är en kanal som helt och hållet drivs av intersektionella södermalmshipsters långt ut på vänsterkanten. Den kanalen har varit en skamfläck på tok för länge. Hoppas det här debaclet leder till förbättring.

    Svara
    • Grodan Boll

       /  09/01/2014

      Se det som öppen psykvård där de kan ventilera och ratta samtidigt in valfri annan frekvens på bandet.

      Svara
  8. MiT

     /  08/31/2014

    Svara
    • Pelle2

       /  08/31/2014

      Och det skulle ursäkta det hon säger ? Att hon är lesbisk är väl dessutom totalt ointressant.

      Svara
      • Grodan Boll

         /  09/01/2014

        Godtycklig fotbollshuligan brukar inte få använda SR/SVT som sin personliga kampplattform.

        Svara
  9. Ännu en bra uppmaning (bland många) för fler att sluta betala tv- och radiolicensen. Vänsterextremisms och manshat förtjänar inga skattemedel (speciellt när vänsterextremism och manshat är mer av regel än undantag i svt och sr).

    Svara
  10. Jan

     /  08/31/2014

    Lustigt att Lotta Mossberg, som jag uppfattar som opolitiskt borgerlig, har satts som chef för hårt politiserade SR P3. Det kommer ju att bli kulturkrockar så det sjunger om det. Undrar hur länge hon får sitta kvar? P3 kan man nog betrakta som ett centrum för kulturmarxistisk indoktrinering av ungdomar. Ungefär som UR…

    Svara
  11. Alltså, jag är liberalist och står för yttrandefrihet och åsiktsfrihet. Jag tycker faktiskt Hermansson ska ha rätt att spy ur sig precis vilka dumheter som helst och ändå jobba vidare på SR, såvida hon säger det som privatperson naturligtvis. Och självklart tycker jag hon skulle fått göra det även om hon var nazist istället för ”motsatsen” (svårt att se nån motsats när de beter sig ungefär likadant).
    Och jag tycker Mossbergs uttalande om twitterinlägget var helt okej. Hon tog avstånd med SR från vad Hermansson skrivit.

    Svara
    • Som religiös fundamentalist håller jag helt med. Vi skall kunna både ha och uttrycka åsikter som för majoritetssamhället ter sig udda eller rentav obehagliga, utan att därför få yrkesförbud. En journalist skall kunna vara kommunist, och en lärare i samhällskunskap ska kunna vara nazist.

      Dock vore det skönt med någon slags konsekvens från public service. Ibland är de känsliga utav helvete. I min ungdom råkade väderflickan Åsa Bodén komma ut med att hon röstade moderat, varpå hon genast blev petad. Nu verkar det som om revolutionär kommunism och manshat är obligatoriskt gesällprov för att få prata i P3. Folkpartister göre sig däremot inte besvär. En enhetlig, skriftlig policy som även genomdrivs vore trevligt.

      Svara
    • Pelle2

       /  08/31/2014

      I princip håller jag med dig men när det rör sig om ett media som har ett så stort genomslag som riksradion tycker jag att det är mycket tveksamt att låta extremister som Kakan få vara programledare.
      Blåval rödval visade ju dessutom att SR har en policy som säger att arbetet kan påverkas av saker som man säger på t.ex Facebook. Det borde ju innebära att hon åtminstone inte borde få vara programledare.

      Svara
  12. MiT

     /  08/31/2014

    Svara
    • Pelle2

       /  08/31/2014

      Wow, hur skulle jag kunna gissa att de tänkte ge frågeställaren ett av sina universalsvar som är normkritik ? Det är väl en del av svaret på samtliga frågor som någon ställer till dom.

      Svara
    • Jonte

       /  08/31/2014

      Mycket bra skrivet

      Svara
    • morpheus

       /  09/01/2014

      Nu är det snart norm med normkritik så då får vi kritisera normkritiken också.

      Svara
  13. MiT

     /  08/31/2014

    Svara
  1. Någon annan betalar | WTF?
  2. Följetongen Kakan | WTF?
  3. Varför blir det nästan alltid drev? | WTF?

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.