Polis som ruttnat på mörkande

En polis i Örebro har ruttnat ordentligt på allt mörkande och myglande för att försöka dölja hur det ser ut och vilka som faktiskt står för de grova brotten till allra största delen i Sverige.

polis-som-ruttnat-pa-morkande

Det kan man väl säga är klarspråk…

Men så här kan man ju inte ha det i det här jävla landet så Nerikes Allehanda rycker ut direkt. Lars Ströman på NA är en välkänd faktaförnekare i sekten, kolla hans diskussion med MiggaX på twitter om kostnad för sk ”ensamkommande”, går nog att söka efter. Och han är likadan nu och är ivrig med att förknippa Springare med ”Avpixlat-sfären”. Kolla klippet med intervjun i länken.

I ett inlägg på Facebook, som kan tolkas som invandrarkritiskt, skriver Örebropolisen Peter Springare ut namn på misstänkta gärningsmän.
Han kommer nu att anmälas till åklagare.

Han har skrivit ut förnamn, inget mer. Det ENDA de avslöjar är att man konstant försöker dölja sånt här fast alla ändå vet om det. Den svenska offentliga hemligheten rämnar allt fortare.

byfc3a5ne-pc3a5-expressen

Skriva ut förnamn är sånt som journalister/krönikörer gör väldigt ofta, fast av motsatt skäl. De vill fortsätta försöka mörka ända in i kaklet, fortsätta tro att den offentliga hemligheten är just en hemlighet som ingen känner till. Av ideologiska skäl. Därför är de så ivriga att påstå att allt dåligt i Sverige kommer från svenskarna. De är beredda att offra hur många människor som helst på altaret.

Om jag ska välja vem jag anser är trovärdig mellan krönikörer som påstår att de enda som någonsin antastat henne är Janne, Peter, Anders och Mats osv eller en polis som utreder sånt här dagligen och rapporterar som ovan är valet inte speciellt svårt. Speciellt inte när det han säger är rimligt med tanke på den statistik som finns tillgänglig. Det som Ströman säger om att ”överrisken att misstänkas för grova brott”, vilket bara är en förskönande omskrivning för överrepresentation, är ca 2,5 ggr svenskens är en sanning med modifikation då det gäller ALLA invandrare, även sådana som drar ner totalsiffran. Som t ex öst-asiater gör. Eller danskar, norrmän tyskar. Ja västeuropéer överhuvudtaget. De länder/områden/kulturer som drar UPP statistiken vad gäller grova brott är de som av en händelse dominerat totalt de senaste 10 åren vad gäller invandring till Sverige. Gissa vad det gör med siffrorna… Siffrorna som det också finns verkliga människor bakom!

Men det är slut med sånt nu, det har gått sakta hittills men det oundvikliga närmar sig allt fortare. Springare skyndar på det lite extra tack och lov. Kanske räddar han några framöver från altaret med sitt inlägg?

polis-som-ruttnat-pa-morkande1

Hans andra inlägg efter att det blev livat. Jag anser att han har rätt.

Det kommer att blåsa runt honom ordentligt för en sak tål inte Sverige och det är verklighet. Vilket bevisas av Nerikes Allehanda och Ströman.

Men en sak verkar vara helt säker, han har ruttnat ordentligt på allt mörkande…

JAG står i alla fall på Springares sida. Och det tror jag de flesta med lite sunt förnuft kvar i huvudet gör!

MVH

MiT

Lämna en kommentar

54 kommentarer

 1. Hypocrita

   /  02/04/2017

  Je suis Springare!

  Svara
  • Svenne

    /  02/05/2017

   Springare for president! Eller åtminstone inrikesminister…

   Svara
 2. Hypocrita

   /  02/04/2017

  #backaspringare

  Svara
 3. Kommunistiska Islamistsvin skall bara hålla käften och flytta till länder där sharialagar gäller och stanna där tills döden inträffar !!

  Svara
 4. Jan

   /  02/05/2017

  Det ska bli intressant att se om man kan åtalas och fällas i domstol för att man berättar sanningen om hur det går till på brottsroteln i Örebro. i så fall är ju hoppet ute för svenskt rättsväsende.

  Svara
 5. MiT

   /  02/05/2017

  Svara
  • Rebecca Goyette , ett Hen som får mig att hoppas att Sharia lagar kommer att införas så snabbt som möjligt i väst så vi slipper se dårar som denna individ .

   Svara
  • G

    /  02/05/2017

   Andrew Joyce = account suspended/avstängt konto. Varför? :/

   Svara
 6. Svenne

   /  02/05/2017

  ”Male Privilege” #WomensMarch

  Svara
 7. MiT

   /  02/05/2017

  Och här avslöjades en av mörkarna på ett tydligt sätt…

  Svara
  • Frida Gustavlin

    /  02/05/2017

   Undra sa flundra om det inte var Helena du Rées som tagit sig en allt för stark fredagsgrogg?

   Svara
  • Pelle2

    /  02/05/2017

   Springare sa inte ett ord om att det var allvarligare att gärningsmännen hade utländsk bakgrund utan ville visa på problemet med invandrarnas överrepresentation inom brottsligheten.
   Du Rées sysslar med att producera halmgubbar och med brunsmetning av Springare i sedvanlig stil för en godhetsapostel.
   Det är skrämmande att en sådan verklighetsförnekare jobbar med kriminologi.
   Fast hon är ju i gott sällskap med såna som Sarnecki…

   Svara
  • Grodan Boll

    /  02/05/2017

   Svara
 8. MiT

   /  02/05/2017

  Svara
 9. MiT

   /  02/05/2017

  Svara
  • Svenne

    /  02/05/2017

   ”Helena du Rées
   Juris doctor och kriminolog. Fristående på liberal grund.”

   Svara
  • Grodan Boll

    /  02/05/2017

   Det går tydligen bättre för henne att tala om PSpringare, än med honom. Så lägligt.

   Svara
 10. MiT

   /  02/05/2017

  Svara
 11. MiT

   /  02/05/2017

  Svara
 12. Svenne

   /  02/05/2017

  DailyMail:

  Svara
 13. Jan

   /  02/05/2017

  Vänsterbimbos som Helena verkar det tyvärr finnas gott om på nätet. Gott självförtroende verkar hon emellertid ha. Hon tycker sig ha en bättre ”samhällsanalys” än andra. Hon förolämpar och använder sig av härskartekniker (GBA bland andra) utan att skämmas. När hon får tillbaka med samma medel spelar hon förnärmad.

  Vad Helena, med sin överlägsna samhällsanalys, egentligen är är en nyttig idiot för massinvandringen från Mena. Hon står på de kriminella invandrarnas sida. Hon står upp för deras rätt att komma till Sverige och begå brott. Det är hennes ”samhällsanalys”.

  Svara
 14. MiT

   /  02/05/2017

  Svara
  • Jan

    /  02/05/2017

   Uppenbarligen finns det bara en analys som gäller för Helena. Hennes egen….

   Svara
 15. MiT

   /  02/05/2017

  Svara
  • Jan

    /  02/05/2017

   Guilt by association. Den som inte håller med är ”SD”. Jag måste hålla med om att kvinnor är bättre på härskartekniker än män.

   Lövins och regeringens feminism är självgod och självförhärligande. Ett slags karriärfeminism. Smartaste och bästaste tjejgänget liksom….

   Svara
  • G

    /  02/05/2017

   Alla vet att Ann är Pro Fakta. Pro Verkligheten. Vad är fel med det ?

   Ja, vad menar han….

   Vem exakt är de ohederliga här ? Ann, eller Ulrika och Viktor som försöker smygkleta SD på Ann ? Och varför kan han inte nämna de ”rena faktafelen” direkt på twitter….

   Lögner kopplat till SD, överdriven bild så att vi ska bli rädda att rösta på fascister, halleluja…

   Svara
  • G

    /  02/05/2017

   Vilken tråd. Alla säger att det är lögner och faktafel. Men alla som vill borde med lätthet kunna visa motsatsen till lögner, men ingen i tråden gör det, varför ?

   Välkänd Vänsterfigur påstår att Ann medvetet lobbar för SD när hon skriver om verkligheten….

   Ser sig som Libertarian men Alt-right kallar honom tydligen vänster, med all rätt verkar det som, för att kalla sig Libertarian är Strandh otroligt insnöad med att kräva källa på sunt förnuft….

   Men nämn något fel då!…

   Anna: ”Kyrkoherde i Hortlax församling”…

   Snurrat om har det minst sagt gjort för svenska kyrkan med deras ogenomtänkta politiserande som splittrar kyrkan, inte sant Anna ? 😉

   Svara
 16. MiT

   /  02/05/2017

  Svara
 17. MiT

   /  02/05/2017

  Apropå den där i Malmö som sägs ha tagit ut ca 600 000 från Swedbank
  https://www.flashback.org/sp19081054

  Svara
 18. G

   /  02/05/2017

  Fantastiskt bra inlägg av Peter om verkligheten, och tack MiT för att du uppmärksammar Peters båda fb-inlägg. Blir komiskt då vissa anser fel att skriva ut förnamn, men det är ju en Christoffer där i mitten, kriminella som har ”fel” förnamn ska alltså inte skrivas ut. De som säger att det här är ett ”hatiskt” inlägg kan inte ha sett ett riktigt hatiskt inlägg någon gång, det är bara för korkat påstå att det är hatiskt. Men att urvattna ords betydelse är ju tyvärr poppis i vissa kretsar.

  Svara
 19. Vis

   /  02/05/2017

  Samhällsbygget krackelerar. Även de mest lojala kan snart inte låtsas om den rosa elefanten i vardagsrummet. De närmaste åren kommer bli spännande, kommer båten kapseja helt…Örebro har förändrats väldigt mycket de senaste åren även de centrala delarna, Mellanöstern light än så länge.

  Svara
 20. Svenne

   /  02/05/2017

  #KvinnorKan…

  Svara
 21. G

   /  02/05/2017

  Lamotte har inget ansvar för vad andra säger eller gör, finns heller inget i hans inlägg som uppmanar andra att göra/skriva något till nån annan. Syftet med jagärhär verkar vara högst oklart, annat än att ställa otaliga motfrågor bara för att, och försöka starta ”godhetsdrev” mot andra. Sen bryr jag mig mindre om ”komikern” skulle känna sig kränkt, det skulle nog snarare vara nyttigt för honom, kanske han inser att det inte är han som ska ha cred för att det går bra för SD.

  Svara
  • Pelle2

    /  02/05/2017

   Schyffert sitter i Skavlan och vräker ur sig den ena dumheten efter den andra och producerar halmdockor om sina åsiktsmotståndare.
   Lamotte beskriver en annan sida av samhället som han upplever och ironiserar lite lätt om Schyfferts lyxliv och då är han elak och drevar mot den goda och fina Pizza- och Neflixekonomen Schyffert.

   Svara
 22. G

   /  02/05/2017

  Någon om vet när fascisten Sjunnesson har tänk gå ut på gatorna och tända eld på bilar och krossa fönsterrutor osv? Inte jag heller.

  ”Alltså, man måste ju bara älska Margareta Lundquists kommentar – my GOD. Ja Hanif är ju faktiskt MÖRK! Eftersom alla ”mörka” respektive ”vita” per automatik har samma åsikt och Hanif olydigt brutit sig ur det som förväntas av hans mörkhet? Snacka om avhumanisering och rasism på hög nivå!”

  Precis. V-logik: ”gör som jag säger(antirasism), inte som jag gör”.

  Svara
 23. G

   /  02/05/2017

  Lycka till Lövet, det kan du behöva 😀

  ”Misstroende folk möter Löfven

  När nu Stefan Löfven ger sig ut på en resa genom landet möter statsministern ett folk där 30 procent anser att de ledande politikerna ”absolut” gynnar Stockholm på bekostnad av mindre orter. Det framgår av en Sifo-undersökning som Svenska Dagbladet låtit göra inför Löfvens resa, vars syfte bland annat är att minska klyftan mellan politiker och väljare.

  Undersökningen visar att 41 procent tror att politikerna i huvudsak verkar för folkets bästa. Men en lika stor andel misstänker att de folkvalda snarare arbetar för sina egna intressen.

  49 procent instämmer i påståendet ”Invandring stärker Sveriges ekonomi”, men ännu fler, 50 procent, anser att invandring tar resurser från välfärden.”
  http://www.sydsvenskan.se/2017-02-04/misstroende-folk-moter-lofven

  Svara
 24. G

   /  02/05/2017

  Åhhhh yes! 😀

  Svara
 25. G

   /  02/05/2017

  Misshandel och våldtäktsförsök i Malmö, tre GM.

  ”En kvinna på väg hem från jobbet stöter vid Regementsgatan i höjd med Slottsparken på en kvinna som uppger att hon blivit misshandlad och utsatt för ett våldtäktsförsök.

  Polis skickas till platsen och kvinnan transporteras till sjukhus för kontroll.

  Händelsen tros ha skett i Slottsparken och polisen vill komma i kontakt med vittnen som sett eller hört något kring 04:30-tiden. De tre gärningsmännen beskrivs vara mellan 20-25 år gamla och mörkt klädda. En av dem ska ha varit 180-185 centimeter lång, den andre 175-180 och den tredje cirka 160.”
  https://polisen.se/Skane/Aktuellt/Handelser/Skane/2017-02-05-0438-Valdtakt-forsok-Malmo/

  Svara
 26. G

   /  02/05/2017

  Vill media ha folks förtroende kan man inte hålla på och lalla runt så här.

  ”Errors From The Press Are Piling Up In The Opening Weeks Of The Trump Administration”
  http://dailycaller.com/2017/02/04/errors-from-the-press-are-piling-up-in-the-opening-weeks-of-the-trump-administration/

  Svara
 27. Pelle2

   /  02/05/2017

  OT:
  Alex Schulman kritiserar Gustaf Fridolin för att han ville förbjuda separering av tjejer och killar i gymnastiken.
  Till en början argumenterar han att undersökningar visar att tjejer missgynnas betygsmässigt av blandade klasser inom gymnastiken och anger en forskare som källa
  för det.
  Men sedan landar han i det som väl är hans egentliga kritik att det i stort sett enbart är muslimska skolor som har ´könsuppdelade klasser i gymnastiken och att Fridolin egentligen
  är en islamofob.

  Han skriver bl.a följande:
  ”Han kunde av dumheterna tro att Fridolin bara är aningslös, men så generösa ska vi inte vara. För sanningen är att detta är farlig populism. Det finns endast ett litet antal skolor som separerar killar och tjejer i gympan och samtliga är muslimska. Fridolins beslut drabbar alltså bara dessa muslimska skolor. Följden blir ju att man därmed lätt får uppfattningen att regeringen nu sätter ner foten mot en islamistiskt kvinnoförtryckande ideologi. Det är som att regeringen vill säga att dessa muslimska kulturella avarter måste förbjudas, för de är inte en del av ”de svenska värderingarna.”
  Nej, muslimskt förtryck av kvinnor är inte en svensk tradition och en svensk värdering och skall förhoppningsvis aldrig bli det.Om det är populism att på alla sätt motarbeta det förtrycket så är jag väl en populistisk islamofob. Hellre det är att vara en identitetspolitiker och islamistapologet.
  http://archive.is/3VRV3

  Svara
  • G

    /  02/05/2017

   ”sanningen är att detta är farlig populism” Hahaha.
   Nej, sanningen är att detta är jävligt bra och viktigt, men borde gjorts långt tidigare!

   Svara
 28. G

   /  02/05/2017

  ”du kan ta och googla det där…” Kanske dags att sluta uppmana folk göra det…

  ”Google Redefines The Word ‘Fascism’ To Smear Conservatives, Protect Liberal Rioters”
  http://dailycaller.com/2017/02/04/google-redefines-the-word-fascism-to-smear-conservatives-protect-liberal-rioters/

  Svara
 29. G

   /  02/05/2017

  ”Ceding to demands, Pepperdine will remove Christopher Columbus statue

  Pepperdine University will remove a statue of Christopher Columbus from its main campus after students at the Southern California Christian school made multiple demands to take it down.

  Currently located above the university’s amphitheater, the statue will be relocated to Pepperdine’s campus in Florence, Italy, President Andrew Benton told the university’s liberal arts undergraduates in a Monday email.
  ..[..]..
  Pepperdine’s student newspaper, The Graphic, reported that around two dozen students took to the statue’s location on Columbus Day last semester and chanted “take it down.” A written statement from the protest group, “Waves Against Columbus,” claimed the statue is “a celebration of genocide and racial oppression.”
  ..[..]..
  It’s the second art-related victory in the past year for the school’s racial activists over the administration.
  ..[..]..
  In response to the news, one student tweeted “Pepperdine is getting rid of our Christopher Columbus statue! Progress!” Another student replied back “I am so excited about this!”
  http://www.thecollegefix.com/post/31002/

  Svara
 30. Magnus

   /  02/06/2017

  Apropå Helena Du Rees!

  Hon retweetar personer såsom Oisin Cantwell och Emma Frans det säger allt om denna persons lilla verklighet!

  Svara
 31. Affe

   /  02/10/2017

  Helena du Rees på birthday.se
  http://www.birthday.se/sok?who=helena+du+rees&searchmode=%23se%2c+%23se-who

  Kolla ”På samma adress” 🙂

  Svara
 1. Mörkningsindustrin rämnar och faktaförnekarna får panik | WTF?
 2. Förbjudna blommor i Sverige | WTF?
 3. Vems ärenden springer Kajjan? | WTF?
 4. Polisen som ruttnat rapporterar igen | WTF?
 5. Ideologiska nasare | WTF?
 6. Springare är som kattmynta för vänsterextremister | WTF?
 7. Vad hände 2017? Del 1 | WTF?
 8. Påminnelse inför valet: Del 2 | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: