Skribenter visar på ett skriande behov av lättfattlig statistik!

Så poppar de upp då, de där skribenterna som dyker upp lika pålitligt som en elräkning när något som går emot SAKEN, KAMPEN och TRON får lite uppmärksamhet. Då kämpar de på med en energi som skulle kunna driva en mindre stad för att försöka visa att deras ideologi och TRO trumfar fakta och verklighet.

Den här gången är det polisen i Örebro, Peter Springare, som lockat fram dem i ljuset och att återigen missionera genom sitt inlägg på facebook där han ville visa på ett enormt problem, ja ett gigantiskt problem, som man ideligen försöker sopa under mattan. Då störtar skribenterna fram och bevisar att han hade helt rätt när han menade att man försöker mörka sånt här. Ett synnerligen effektivt inlägg för att locka fram dem visade det sig.

I Nerikes Allehanda, där f ö Lars Ströman som är synnerligen motståndskraftig mot fakta huserar, kan man idag läsa en ledare av Evelyn Schreiber

schreiber-na

Först rubriken, det är ju det enda man skrikit ut i imbecilla ledare och krönikor de senaste 20 åren? Alla har också varit lika baserade på religion och TRO som denna. När man ska lösa problem så förstår de flesta normala att man letar efter minsta gemensamma nämnare och att 3,5 miljarder inte är en lämplig minsta gemensamma nämnare att använda. Tycker Evelyn verkligen att det är att snäva in så mycket som går? Hon kanske ändå tycker att ”kolbaserade livsformer” är lite för stor MGN? I så fall är ju 3,5 miljarder män ändå ett stort fall framåt om än lika infantilt. Inte ens om man tar Sveriges del av de 3,5 miljarderna, vilket är ca 5 miljoner, är det hanterbart på något enda litet sätt. De flesta förstår att det är totalt meningslöst. Tron på religionen som hon ger uttryck för avslöjar att hon är medlem i en sekt som inte klarar av att hantera någon fakta.

Hon försöker med lite fakta men det skiter sig rätt rejält om man uttrycker sig snällt

Den nötta och välkända bilden av ett Sverige i förfall stämmer inte. Sveriges statsskuld hör till Europas lägsta. Vi har högst sysselsättning i Europa och medellivslängden slår nya rekord för både män och kvinnor. På 60-talet gick det 1060 invånare på varje läkare. I dag är det 292. Två internationella mätningar har visat att skolans resultat är på väg att vända uppåt, efter år av omfattande reformer. Men pensionärerna då? Tja, enligt Swedbank ökade levnadsstandarden för ett par med inkomstpension med åtta procent mellan 2005 och 2015. Under samma period ökade levnadsstandarden för en garantipensionär med 16 procent.

Statsskuldens påverkan på det dagliga livet i Sverige vet jag inte något om men det vet nog inte Evelyn heller gissar jag. Sysselsättning är ett sätt att skriva för att dölja att det finns MASSOR som hålls under armarna med skattemedel i div ”projekt” och ”satsningar” som enbart är till för att få ner officiella siffror.

Medellivslängden är bra. Just nu. Men gissningsvis är ökningen över framåt i tiden när alla 30-åriga 15-åringar som ljugit om sin ålder börjar bli gamla. Antal läkare per invånare säger inte så mycket alls om de inte får vara just läkare utan byråkrater i stället. Det är alltså KAOS och närmast krigssjukvård på akuter i Sverige enligt sjuksköterskorna själva. Man vill skicka särskilt sjuka barn utomlands för vård eftersom man inte kan ta hand om dem här. Man lägger ner sjukhus och håller kurser i ”bilförlossning”. Osv.

Nåja, att säga att skolans resultat är på väg att vända uppåt är en ganska snäll tolkning. Det var en LITEN uppgång i senaste PISA. Från en enormt låg nivå… Om det upprepar sig i flera undersökningar på rad så kan man säga att det går uppåt. Men fortfarande från låga nivåer.

Vi har fler fattigpensionärer än någonsin och de får bo i containrar. Man vräkte 95-åringar för att få plats med sk ”ensamkommande”. Efter renovering såklart. Hög levnadsstandard var det sa Evelyn. Hög levnadsstandard sa Bull.

Samtidigt så har vi världens högsta skatter…

Varför påpekar Peter Springare inte det faktum att det är sex gånger högre risk att en socialbidragstagare misstänks för brott, jämfört med andra? Det är dessutom 3,5 gånger större risk att en man misstänks för brott, jämfört med en kvinna.

Därför att det inte är hans jobb att börja leta ursäkter? Därför att det är totalt meningslöst så länge man pumpar in folk som man VET hamnar i just socialbidragsberoende? Därför att det är totalt huvudlöst att ÖSA in unga män, som från början redan är överrepresenterade, så till den grad att det finns många fler män per 100 inv än kvinnor? Vilket man OCKSÅ VET är katastrofalt. Man lägger ihop många saker som i sig ökar överrepresentationen och ökningen av problem kopplat till detta totalt kommer inte att bli linjär utan snarare öka nästan exponentiellt! Man ökar så att säga medvetet på problemen och ledarskribenter och krönikörer hejar ivrigt på och försvarar det med imbecilla argument. Därför är det totalt meningslöst.

För när vi ändå är inne på statistik: Det stämmer att utrikesfödda har 2,5 gånger större risk att begå brott, jämfört med inrikes födda, enligt en studie gjord av Brå 2005. Men precis som kriminologen Jerzy Sarnecki påpekar, så handlar det snarare om socioekonomiska förhållanden som uppväxt, arbetslöshet, utbildning, kön och ålder. Varför påpekar Peter Springare inte det faktum att det är sex gånger högre risk att en socialbidragstagare misstänks för brott, jämfört med andra? Det är dessutom 3,5 gånger större risk att en man misstänks för brott, jämfört med en kvinna. Så varför reagerar inte Springare på den manliga överrepresentationen?

Som vi kan se så är Evelyns intresse för statistik och siffror inte jättestort för hon är inte så sugen på att presentera ordentliga siffror från Brå-rapporten. Överrisken, som bara är ett annat ord som låter mindre allvarligt än överrepresentation, på 2,5 gånger ska man komma ihåg gäller totalt för ALLA invandrare 1997-2001 (Brå 2005 sid 7). För man ska veta att det finns grupper bland invandrare som också är underrepresenterade och de drar NER totalsiffran. I gruppen finns också vissa områden/länder/kulturer som är enormt överrepresenterade. Och den invandring som skett sen dess har nästan uteslutande kommit från just de länderna som är kraftigt överrepresenterad och att det innebär att även hennes ändå utsmetade siffra på 2,5 högst troligtvis har ökat ordentligt. Varför påpekar inte Evelyn att det är på det viset?

Och apropå socioekonomiska faktorer, enligt Brå 2005 sid 40

Mot denna bakgrund har Brå gjort en så kallad standardisering av materialet med avseende på kön, ålder, utbildning och förvärvsinkomst. Detta är faktorer som vi från tidigare forskning vet samvarierar med risken för brottslighet. Standardiseringen innebär att vi genom en statistisk beräkning ”likställt” de olika grupperna när det gäller dessa faktorer. Alla grupper får med denna beräkning en lika stor andel män, de får samma andel yngre osv. När det gäller kön, ålder, utbildning och förvärvsinkomst har därmed övriga grupper fått en ”profil” som är jämförbar med den profil som gruppen svenskfödda med svenskfödda föräldrar har. Tabell 10 visar att de utrikes föddas
överrisk minskar från 2,5 till 2,1 när hänsyn tas till gruppens kön, ålder,
inkomst och utbildning. Även överrisken i gruppen som är född i Sverige av två utrikes födda föräldrar minskar påtagligt, från 2,0 till 1,5. Ett skäl till det är att dessa grupper har en större andel unga män med låg utbildning och inkomst jämfört med dem som är födda i Sverige av två svenskfödda föräldrar.

”Men precis som kriminologen Jerzy Sarnecki påpekar, så handlar det snarare om socioekonomiska förhållanden som uppväxt, arbetslöshet, utbildning, kön och ålder”. När man tar hänsyn till det så minskar alltså överrepresentationen från 2,5 till 2,1. En 16%-ig minskning talar vi om enligt Brå. Inte direkt en överväldigande minskning?  Och här ser vi skälet till att man MÅSTE sparka bort sådana som inte är intresserade av fakta från positioner där de enbart förstör, andra hänvisar till dem som om de är experter när de tvärtom enbart är ideologer totalt ointresserade av fakta…

Och hennes 3,5 gånger större risk beroende på ”män” är totalt ointressant av flera skäl. Det första är så klart att man inte kan välja vad man är född som och män ÄR kraftigt överrepresenterade i alla brott över hela världen både bland rika och fattiga. Så är det. Är nog mest biologiska drivkrafter som ligger i botten och pyr och det får lite olika utfall. Man kan inte åtgärda det på något svepande sätt helt enkelt utan det man kan göra är försöka komma åt genom punktinsatser där man tror man kan göra mest nytta för att minska. Och det görs också på olika sätt i bl a Sverige och det antar jag att Evelyn tycker är bra?

Men av någon anledning så vill sådana som Evelyn inte att man ska vara det minsta precis med insatser när det gäller invandrare trots bevisad enorm överrepresentation vid grövre brott? Beror den EXTRA överrepresentationen, om man tar bort faktorn ”man” och annat alltså, enbart på slump? Den utsmetade faktorn på 2,1, som är utsmetad förmodligen enbart för att dölja vissa länders ännu mer groteska överrepresentation, beror bara på slump enligt Evelyn?

Det finns också ett skäl till att man klumpar ihop till ”samtliga brott” och det är för att minska siffran för överrepresentation så den inte ser lika dramatisk ut. I de grövre brotten, de som har en direkt påverkan på människors vardag, är siffran inte 2,5 eller 2,1 utan mycket högre.

Finns en på DN som postat en insändare som är ungefär likadan som ledaren i NA

prata-om-valdtakt

Ni kan nog gissa ungefär hur den ser ut.

Det råder en oacceptabel dubbelmoral kring mäns respektive invandrares överrepresentation i brottsstatistiken. Vi borde prata mer om mäns våld mot kvinnor, och mindre om invandrares våld mot kvinnor.

Denna intensiva önskan att svenskar ska vara värst i hela världen när det inte är sant är fascinerande. För det är det enda skälet jag kan komma på att skriva som hon gör. Jag tror dock inte alls att hon innerst inne är intresserad av att prata mer om vilka det är som våldtar eftersom hon förmodligen vet hur det ser ut. Liksom hon förmodligen vet hur det ser ut när det gäller vilka som misshandlar allra mest. Och om vi pratar mindre om invandrares våld mot kvinnor så lämnar man dem i sticket. Hon är nog mer intresserad av att försöka signalera inom sekten att hon fortfarande är rättrogen.

Namnen som Peter Springare nämnde i sitt inlägg

Ali Mohamad, Mahmod , Mohammed, Mohammed Ali, igen , igen , igen Christoffer…va är det sant. Ja ett svenskt namn smög sig in i utkanten av ett narkotikabrott, Mohammed, Mahmod Ali, igen och igen.

Varför slumpar det sig inte så att namnen är Karl, Johan, Kalle, Kalle, Karl, Karl, Karl, Karl, Mohammed, Kalle, Kalle, Karl ,Karl, Karl? Varför ser inte namnen ut så om det är ”män” som är den minsta gemensamma nämnaren utan att man kan ana annat där också? Invandrare består av ca 20& av befolkningen men ÄNDÅ ser hans lista (med fiktiva namn som bara ska visa hur det ser ut) ut som den gör? Han räknar upp 15 namn som utreds för grova brott bara den senaste veckan och om det ska följa procentuell del av befolkningen så ska det vara 3 av dessa som kan heta nåt annat än ett svenskt namn. Men så är det ju inte? Det är 1, ETT alltså, som är svenskt! Det måste ju bero på något? Något som INTE är bara ”män”? Förstår man verkligen inte det?

Men vi känner igen det här, att man rycker ut på bred front och ska försöka få det till något som det inte är. Man gjorde EXAKT likadant när Köln och Stockholm blev känt. Då ryckte sektarmén ut i media och proklamerade att svenskarna, de är minsann de värsta i hela världen. Fast alla ändå vet att det inte är sant alls och trots att polisen i sin interna rapport bekräftade att SAMTLIGA som ertappades på WAS var utlänningar så fortsatte man maniskt att mata ut att det minsann är lika vanligt att svenskar håller på.

Så alla ni sektmedlemmar som bara måste rycka ut för att signalera att ni fortfarande är rättrogna, ni gör bara bort er ännu mer. Er tid är förbi. Framtiden tillhör fakta före tro. Verklighet före religion/sekt. Folk ser allt tydligare att ni bara är en sekt.

Kan inte tänka mig annat än att Springare är helnöjd över Evelyns ledare eftersom det hon gör är EXAKT det han sa att han är så jävla trött på. Hon bevisade exakt det han pekade på och menade är ett jätteproblem, nämligen den absurda önskan att hela tiden försöka försköna och dölja de enorma problem som finns med brottsligheten. Som på beställning levererar Nerikes Allehanda…

Alla sådana här texter som Evelyn skrev och som insändaren ger prov på bevisar bara det enormt skriande behovet av lättillgänglig, korrekt och lättfattlig statistik. Så till och med de begriper vilket strunt de pratar…

peter-springare-kampar

Om Evelyn m fl tror att deras hittepåtrams kommer att få folk att tystna så tror de fel…

Framtiden tillhör inte sekten, det är mer och mer tydligt!

konsstympningsfester

För medan sådana som Evelyn och hennes likar kämpar med att påstå det inte alls finns några skillnader beroende på var du kommer ifrån så anordnas ”könsstympningsfester” i Europa. Evelyn anser såklart att det lika gärna skulle kunnat drabba henne som någon i Somalia antar jag.

Mer om detta.

Finns bara ett sätt för sektmedlemmarna att bevisa att de har rätt, de får helt enkelt hjälpa till med att få all statistik offentlig och lättillgänglig. Offentlig lättillgänglig fakta och statistik borde ju vara deras främsta vapen eftersom sådan gynnar den som är ärlig och vill basera beslut på fakta men av någon underlig anledning kämpar sådana som Evelyn, kriminologer, skribenter osv med näbbar och klor på att den INTE ska vara det. Det gör ju att man undrar varför? Eller nä, klart jag inte undrar varför, jag vet varför de inte är intresserade av det…

MVH

MiT

Föregående inlägg
Lämna en kommentar

45 kommentarer

 1. anonym

   /  02/07/2017

  WATCH: Marion Maréchal-Le Pen Slams Feminists Over Banning of Pro Life Websites

  http://www.breitbart.com/london/2017/02/01/watch-marion-le-pen-slams-french-govt-banning-pro-life-websites/

  Essential Context about Trump’s Refugee Ban – Made in Israel

  https://israelpalestinenews.org/essential-context-trumps-refugee-ban/

  Wallenberg täljer guld på krig och flyktingkatastrof i krigens kölvatten
  http://newsvoice.se/2015/10/06/wallenberg-taljer-guld-pa-krig-och-flyktingkatastrof-i-krigens-kolvatten/

  Svara
  • Herpderp

    /  02/08/2017

   Newvoice? Sassersons foliehattsproduktion? Kan lika gärna citera en Ding Ding Värld…

   Svara
 2. MiT

   /  02/07/2017

  Här kan ni läsa lite om Jerzy ”bara anmälningsbenägenheten som ökar” Sarnecki

  ”Flyktingen som blev kriminologiprofessor”
  http://www.tidningencurie.se/nyheter/2016/05/03/flyktingen-som-blev-kriminologiprofessor/

  Svara
  • Kristian

    /  02/07/2017

   Har nästan bokstavligen doktorerat i ämnet ”fritidsgårdar.”
   Omöjligt att hitta på något på den nivån! Satiren är död etc.

   Svara
 3. Kristian

   /  02/07/2017

  Det mesta av detta har redan sagts ovan, men det är en av de zombie-idéer vi kommer att få ta död på gång på gång de närmsta tjugo åren. Tacksam för andra korta och kärnfulla argument.

  ”Varför påpekar Peter Springare inte det faktum att det är sex gånger högre risk att en socialbidragstagare misstänks för brott, jämfört med andra?”

  (Sanandaji tar som sagt upp detta i sin bok.)
  1) Vi vet inte att fattigdom/socioekonomiska problem leder till brottslighet. Korrelation är inte orsakssamband. (Detta är mycket intressant och den som hittar en otvetydig orsak som går att åtgärda har väl ekonomipriset som i en liten ask?)
  2) Om det vore så att fattigdom leder till brottslighet, och vi vet att vi sedan tjugo-trettio år importerar fattigdom, varför skall vi i så fall spä på problemet med fler personer?
  3) Vi har ingen trollstav som hanterar socioekonomiska problem.

  Svara
 4. Steffen

   /  02/07/2017

  Springare pekade ju faktiskt bara ut ”manligt kodade” namn…
  Han utelämnade kvinnor helt.

  Missade Evelyn det?

  Svara
 5. Jan

   /  02/07/2017

  Bla, bla, bla. Trots det här ”mörkret” vill många bo i de här länderna. Hur går det för Kurdistan? Varför flyr alla därifrån? Behöver Sverige flyktingar som inte bara kostar en jävla massa pengar utan dessutom läxar upp oss hur dåliga vi är väst. Till skillnad från Kurdistan då antar jag. Dit vill ju alla fly….
  http://www.expressen.se/kronikorer/ozz-nujen/inget-ar-roligare-an-nar-makten-tappar-det/

  Svara
  • Kristian

    /  02/07/2017

   Jag håller med om rubriken! Brexit, Trump, varje gång SD når nya rekordnivåer, MP nästan under 4%, kvällstidning tappar ”klick” och slutar ange antal som läser på webben … 🙂

   Svara
 6. Pelle2

   /  02/07/2017

  Ja,man blir verkligen less på alla kulturrelativister och apologeter som slår knut på sig själva för att bortförklara människor med invandrarbakgrunds konstaterade överrepresentation vad gäller brottslighet.
  Det blir ju extra lustigt när samma människor excellerar i att peka på att män är överrepresenterade vad gäller brottslighet.
  Det kommer säkert bli en framgångsfaktor
  för att bekämpa brottsligheten att mörka hur det verkligen ser ut..
  Det har vi ju sett tydligt i Sverige hur bra det har fungerat..

  Svara
  • Frida Gustavlin

    /  02/07/2017

   De har inte har kapacitet att begripa sina logiska tankevurpor. Jag tycker givetvis att det är helt okej att generalisera om män, kvinnor, bögar, flator, judar, samer, svenskar, skåningar, finnar, norrmän, somalier, irakier, afghaner, journalister och inte minst dödsknarkarnazister. Hur ska man komma framåt om man inte kan göra ett generellt antagande. När man tränar på att generalisera så blir man rimligtvis bättre och bättre, men om man envetet nöjer sig med den allra största gemensamma nämnare så lär man aldrig komma en millimeter närmare sanningen.

   ”Generalisering är inom vetenskap utökandet av en teori eller modell till att gälla under bredare villkor. En överförd betydelse i allmänt språk betecknar ett övergripande antagande, som kan ge missvisande information om enskilda fall.”

   Det vill säga, vad de flesta redan vet.

   – Du generaliserar!
   – Ja, och?
   – Du är rasist, islamofob, homofob, dödsknarkarnazistofob!
   – Nä, jag genraliserade, det är inte samma sak…
   – Du målar ju ut en hel grupp som…
   – Ja, och?

   /Frida

   Svara
 7. Pelle2

   /  02/07/2017

  Bloggaren i otakt tar upp de ryggradslösa journalister som drevar mot springare och kallar alla som stödjer Springare för rasister.
  http://iotakt.se/journalister-har-och-dar/

  Svara
 8. Kriminologin behöver sin egen Rosling-klon som förklarar hur det ligger till, med tillägg som:
  ‘Jag har rätt och du har fel’
  ‘Det här är inte forskning, det är basdata’

  Svara
 9. Klimathotet

   /  02/07/2017

  Det blir ingen lång sikt alls för den som hänger i en lyktstolpe.

  Svara
 10. Frida Gustavlin

   /  02/07/2017

  Det är lustigt att de som starkast anser att aktuell statistik inte behövs samtidigt är så otroligt rädda för just aktuell statistik. Om nu Jerzey, Ygeman och justiteminister Johansson så tvärsäkert vet att statistik från 2016 visar på exakt samma förhållanden som 1945, 1975, 1995 och 2005, så kan man ju undra varför den inte då kan offentliggöras.

  Vore det inte ett guldläge för dessa tvärsäkra opinionsbildare att kunna visa upp statistik som nu tydligt visar att de har rätt. Men istället ägnar de tiden åt att argumentera för att aktuell statistik riskerar att spä på fördommar och främligsfientlighet, hur det nu är möjligt, då de förväntar sig att den ska visa att allt är frid och fröjd.

  Jerzy är ju ett nummer för sig, hans argument att statistik inte behövs, eftersom vi redan vet att invandrare är överrepresenterade, och att vi istället måste fokusera kraft på att lista ut varför, och det ska givetvis göras utan färsk fakta, och trots att han ändå säger sig veta varför, alltså socioekonomiska skäl, men ändå så vet han inte.

  Som alla redan har förstått – det går verkligen inte ihop. Det osar som att en död elefant ligger begravd mitt i rummet.

  Svara
  • Motkraft

    /  02/07/2017

   Dels är de är oroliga att tendenserna som sågs innan förvärrats. Även om redan tidigare tidigare gick att se att utomeuropéer är överrepresenterade vad gäller sexualbrott så var det då färre utomeuropéer i Sverige. I absoluta tal har naturligtvis problemet ökat och det vill de inte att medborgarna ska veta. Och med ökade volymer så har integrationen blivit sämre, och då problemen ökat än mer.

   Det andra är att de vill ha tolkningsrätten av statistiken. Om vanligt folk har tillgång till statistiken så finns det en risk att vi själva tolkar den och då tolkar den ”fel”.

   Sedan är det ett problem att statistik må vara ”exakt” vad gäller siffrorna men de måste ändå tolkas på ett meningsfullt sätt. Ett exempel var när Researchgruppen scannade dokument från våldtäktsdomar och kom fram till att de vanligaste namnen på våldtäktsmän är Mikael, Daniel osv. De gjorde medvetet en tolkning som visade vad de ville visa. För om de vägt namnfrekvensen mot hur vanligt namnen är i Sverige så visade samma statistiska underlag istället att 9 av 10 av namnen som toppar listan var utomeuropéiska namn.

   Även om statistiken som redovisas i boken ”Massutmaning” är sann så tolkar Tino statistiken och gör sina slutsatser. De flesta av oss här delar de tolkningarna och vissa slutsatser kan kanske ifrågasättas. Men vissa av slutsatserna kan troligen inte ifrågasättas. Fast de kommer att ifrågasättas ändå, av ideologiska skäl.

   Svara
   • J.G

     /  02/08/2017

    Har för mig att de inte heller tog bort namnen på Domarna och advokaterna, så har för mig att Sara kom fram som ett vanligt våldtäktsnamn också.

    Svara
 11. MiT

   /  02/07/2017

  Svara
  • Kristian

    /  02/07/2017

   Jag borde ha varit försiktigare med min _förstaupplaga_!

   Svara
 12. MiT

   /  02/07/2017

  Svara
 13. MiT

   /  02/07/2017

  Svara
  • Kristian

    /  02/07/2017

   ”… invandrare är ju nästan lika överrepresenterade i läkarkåren som i brottstatistiken. ”
   Ber att få påminna Cantwell om att invandrare inte är en homogen grupp.

   Går man på statistik från 2010 var det av 1987 läkarlegitimationer 872 svenska, 940 EU/EES, och endast 175 ”Tredje land”. Skulle sätta en del på att minst hälften av dem kommer från Indien och Kina.

   För 2015 hade vi 2579 totalt, varav 1070 svenska, 1320 EU/EES, 189 Tredje land.

   Men, för all del, vi kan ta in flyktingar endast från de länder som skickar en massa läkare. Det var väl så Cantwell menade?

   (Källa: Socialstyrelsen och SLF.)

   Svara
  • Pelle2

    /  02/07/2017

   Cantwell jobbar på överväxel för att rentvå honom själv,den övriga journalistkåren och poitikerna.
   Aftonbladet har minsann redan för 17 år sedan berättat om människor med utländsk bakgrunds överrepresentation inom brottsligheten.
   Jaha, för 17 år sedan offentliggjordes sådan statistik. Nu tar man inte ens officiellt fram en sådan statistik. Det är det som Springare kritiserar och inte det som hände för 17 år sedan.
   Idag skulle Aftonbladets medarbetare hellre skjuta sig själva än att självmant ta fram ny statistik på området.
   Både Löfven och Springares chefer gick ju dessutom ut och mer eller mindre förtäckt hotade Springare för att han skulle hålla tyst och Löfven kände att det minsann inte var så farligt i Sverige i sann postmodern anda…

   Sedan räknar han desperat fram uppgifter som talar om hur bra det generellt är i Sverige och hur lite det är som har gått snett.
   Att poliserna går ut i media och berättar hur organisationen har havererat, många poliser slutar på grund av detta och Ygeman själv erkänner att polisen fungerar för dåligt är inte intressant.
   Att sjukhusen på många platser har gått in i så kallat stabsläge titt som tätt, något som görs vid kriser, är inte intressant och inget tecken på kris enligt Cantwell.
   Han drar in Sarneckis resonemang,som Sanandaji sågade, att ”invandrare är ju nästan lika överrepresenterade i läkarkåren som i brottstatistiken.”

   Cantwell säger också”Det är sant att en del pensionärer har det väldigt knapert”
   Detta dagen efter att regeringen går ut med att dom skall se över grundskyddet för pensionärerna.
   http://www.regeringen.se/pressmeddelanden/2017/02/i-dag-paborjas-oversynen-av-grundskyddet-for-pensionarerna/

   Naturligtvis menar Cantwell att Springare är en populist och smetar Trump på honom i sann
   vänsterpopulistisk anda.

   Sedan avslutar han med att anklaga Springare för att vara elak mot den stackars Du Rées
   när han sa att hon hade en överakademiserad hjärna.
   Att Du Rées försökte smeta rasist på Springare var ju inget problem…

   Vilken idiot och relativist Cantwell är…

   Svara
  • Jan

    /  02/07/2017

   Ojsan är en marginaliserad kulturmarxist. Han skriver om juridik trots noll högskolepoäng i ämnet. Han har ingen egentlig sakkunskap och är alltid förutägbar. Som en foglig löjtnant i kulturmarxistarmén. Någon särskilt duktig skribent är han heller inte.

   Svara
 14. MiT

   /  02/07/2017

  Svara
 15. MiT

   /  02/07/2017

  Svara
  • Jan

    /  02/07/2017

   Nyheter24: Sajten för dig som är vänster och gillar alternativa fakta. Vänsterns motsvarighet till Fox News.

   Svara
 16. MiT

   /  02/07/2017

  Svara
 17. MiT

   /  02/07/2017

  Svara
  • Olof

    /  02/08/2017

   Låter som föreningar bör se över och säkra att de har en klausul om föreningens rätt till utköp vid överlåtelse i stadgarna. Om kommunen agerar på det sättet bör föreningen kontra med att konvertera till lokal för en tid.

   Svara
 18. MiT

   /  02/07/2017

  Svara
  • Klimathotet

    /  02/07/2017

   Landet där ingen behöver jobba ihop till sin egen lön? Schlaraffenland, där lättjan är en dygd.

   Svara
  • Motkraft

    /  02/07/2017

   Ulla Andersson sprider myten att de som kommer hit flyr hals över huvud när kulorna viner runt dem. Löfven upprepade också den myten som en mantra. Visst finns det de som gör det, ett fåtal, och visst finns det bland flyktingarna de som gjort det tidigare.

   Men hon glömmer att 60% av de som kom förra året inte ens av Migrationsverket räknas som ”flyktingar”. Och av de 40% som räknas som flyktingar så har många levt en tid i flykt redan, har bott en tid i närområdet eller i annat land där det inte är krig. Men som vill ha ett ”bättre liv” i Sverige.

   Tyvärr så når de som flyr vinande kulor sällan vår gräns. De är isolerade eller saknar pengar att betala smugglare.

   Svara
  • Jan

    /  02/07/2017

   Det här bör hon rimligen prickas för. Eller KU-anmälas. Åtal blir nog svårt dessvärre. Moderaterna borde kontra och vissa en massgrav från Stalintiden med rubriken: VPK:s iskalla politik tar ingen hänsyn till människor som drabbas. Öga för öga, tand för tand.

   Svara
  • Pelle2

    /  02/08/2017

   Och Löfvens politik att strypa invandringen är ren och skär godhetspolitik enligt Ulla Andersson då ?
   Det är ju S och MP med stöd av V som regerar och som ströp inflödet så Ulla kanske skulle rannsaka sig själv när nu V stödjer en ”hjärtlös regeringen ” som inte ville fortsätta på den inslagna vägen från tidigare år…

   Svara
 19. Svenne

   /  02/08/2017

  @polisenuppsala har lagt ut resultat för ‘Särskilda gänginsatsen’:

  Svara
 20. Svenne

   /  02/08/2017

  ‘Vi måste tala om den strukturella kriminaliteten’ – hör man sällan…

  Svara
 21. Jerry

   /  02/08/2017

  Varför väljer feminister förebilder som Donna Hylton? Trodde de var emot våldtäkt och förtryck av homosexuella. Hm.. Kanske bara när syftet passar dem. Hylton är så bra på att föra deras talan att de gör undantag. Gött att vara feminist och ha en tortyrmördare på sin sida.

  Svara
 1. Attackerna fortsätter! | WTF?
 2. Vems ärenden springer Kajjan? | WTF?
 3. Polisen som ruttnat rapporterar igen | WTF?
 4. Ideologiska nasare | WTF?
 5. Springare är som kattmynta för vänsterextremister | WTF?
 6. Vad är Moderaternas problem? | WTF?
 7. Vad hände 2017? Del 1 | WTF?
 8. Påminnelse inför valet: Del 2 | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: