Manshatande feminister som är pojkföräldrar

Igår så var det dags för ännu en bisarr diskussion på twitter, det finns ju många sådana. Den handlade om manshatande feminister som också är föräldrar och kanske till och med pojkföräldrar. Det var @Schmenus som ställde den här frågan rakt ut på twitter, vad jag kan se så är den inte adresserad till någon på något sätt utan bara en ack så viktig fråga. Ni kan se nästan alla tweetar i inlägget här. Tweetarna i inlägget kommer inte alltid i tidsordning, för mycket meck att försöka få ihop det!

pojkhatandeföräldrar

Den är väl inget konstig? Eller? Jag tycker att det är mycket berättigad undran med tanke på hur det ser ut bland en del feminister faktiskt…

pojkhatandeföräldrarA

Man kan ju notera att Karins Konstgrepp skriver ”manshat” hela tiden och inte manshat. Kanske kännetecknar det just en… manshatare? Jag tror hon mycket väl vet vad som avses…

pojkhatandeföräldrarB

Jag tycker att det Schmenus säger låter jättevettigt! HUR kan någon ens tycka något annorlunda än det och ändå kalla sig människa och vara empatisk?

Nåväl, det ovan är ju inte så mycket att säga om, ville bara visa själva början. Det finns massor med tweetar innan nästa som är den här

pojkhatandeföräldrar1

Tja, vad ska man säga? Det är ett svar på Schmenus första tweet alltså…

pojkhatandeföräldrar1A

Ja hur skuldbelägger och pekar man ut barn schysst? Ett av livets stora mysterier antar jag.

Men LD är snabb på att skriva tweetar, den nedan är också ett ”svar” på Schmenus första tweet

pojkhatandeföräldrar1B

Ett svar som alla 14 300 följarna ska kunna se är ju säkrast att göra också för vem vet, då kanske det finns några andra som vill vara med och leka om just det här? Några som tycker som LD gör alltså.

pojkhatandeföräldrar1D

Och genast dök de upp två stycken…

pojkhatandeföräldrar5

Nu var det ju inte alls det Schmenus sa som ni kan se men varför låta verkligheten stå i vägen?

pojkhatandeföräldrar6

Så andra bygger halmgubbar…

pojkhatandeföräldrar8

pojkhatandeföräldrar9

pojkhatandeföräldrar10

Återigen så ”svarar” LD på det sättet för att dra in andra.

pojkhatandeföräldrar11

Tweet här, det finns flera intressanta under den. SCUM är det bara en som har nämnt alls vad jag har sett och det är Lady Dahmer…

pojkhatandeföräldrar13

Titta vem som dyker upp, den balanserade juristen från Umeå universitet!

pojkhatandeföräldrar14

pojkhatandeföräldrar15

pojkhatandeföräldrar16

pojkhatandeföräldrar17

pojkhatandeföräldrar18

pojkhatandeföräldrar19

Det finns några fler tweetar i den lilla tråden.

pojkhatandeföräldrar20

Några fler finns här

pojkhatandeföräldrar21

Eller så kanske LD och hennes gelikar kan ta lite mer ansvar för vad de skriver och säger istället? För då skulle det ju inte finnas något för Sundholm och hans ”gelikar” att skriva om… Oh, wait, det skulle ju betyda att de själva skulle få ta lite ansvar och inte vara som små barn längre! Så dumt av mig att tänka på det viset!

pojkhatandeföräldrar22

Länken i Sundholms tweet går hit, läs gärna de tweetar som finns där också! Där finns också LD:s tweet ovan.

pojkhatandeföräldrar33

pojkhatandeföräldrar34

pojkhatandeföräldrar35

pojkhatandeföräldrar36

pojkhatandeföräldrar37

pojkhatandeföräldrar38

pojkhatandeföräldrar39

Lady Dahmer drar in sina barn i diskussioner på twitter och blir sen sur när någon nämner dem? Ett enkelt recept för att slippa det: DRA INTE IN FAMILJEN I DIN POLITISKA KAMP!

pojkhatandeföräldrar40

Här är twittertråden. Jag hoppas att Susannas man ger henne världens största kram för det är det minsta hon förtjänar! Det är modigt att ta ställning så som hon gör. Förbannat modigt!

pojkhatandeföräldrar42

pojkhatandeföräldrar43

Tweetar här

pojkhatandeföräldrar44

pojkhatandeföräldrar45

pojkhatandeföräldrar50

pojkhatandeföräldrar51

pojkhatandeföräldrar52

Fler tweetar här

pojkhatandeföräldrar53

Japp, återigen så visar feminismen upp sin kamratliga värme. Ett blogginlägg till Schmenus ära bara för att hon funderade över vad som händer med de pojkar som växer upp med manshatande feminister. Förra gången Schmenus var i onåd hos de toleranta feministerna var när hon höll med Sundholm i EN sakfråga. Och just det ja, hon skrev ett par kommentarer i kommentarsfältet på hans blogg också… Då skrev jag det här inlägget, ”Sekten”, och det är bara ännu mer aktuellt som vi kan se i det här inlägget. Jag skrev innan att det minsta Susanna förtjänade var en stor kram åtminstone, för att det krävs ett stort mått av mod att ta ställning som hon gör. Det gäller även Schmenus, särskilt eftersom hon har råkat ut för deras blodvittring förut!

pojkhatandeföräldrar56

pojkhatandeföräldrar57

pojkhatandeföräldrar58

Regler, regler och åter regler om vad man får göra. Om man inte följer varenda liten regel så utsätts man för drev direkt. En regel i sekten är tydligen att man inte får skriva  eller tycka något som någon utanför sekten tycker låter vettigt för då är den åsikten automatiskt ovettig. Det måste vara ett helvete att leva i den sekten med alla de konstiga reglerna, för hur kan man veta vad någon utanför tycker låter bra? Är det tvärtomprincipen som gäller?

”Va? Retweetade du en ”antifeminist” som tycker att cancer är ett jävla skit? Så får du inte göra begriper du väl? Du kan ju inte sitta där och mysa med fienden! Om fienden tycker att cancer är skit så måste vi tycka att det är något bra förstår du, för i vår sekt så låter vi logiken styra! Det är förbjudet att tycka likadant i någon enda fråga, gillar de kattungar så måste vi hata kattungar!”

Ungefär så verkar det vara att leva med sekten. Man får inte ens fråga en sån här sak

pojkhatandeföräldrar

Sådär ser den alltså ut, tweeten som orsakade allt ovan plus garanterat en hel del till som jag inte känner till eller har tagit med. Är det rimligt tycker ni? Det som ändå är lite roligt är att LD verkade känna sig träffad rätt hårt…

Och de har nog inte hört talas om Poes Lag heller verkar det som. För om de gjort det så hade de nog inte ens försökt ironisera över detta eftersom allt vad de sagt att de gör är vad man förväntar sig av dem, varken mer eller mindre…

Här finns lite mer om just Lady Dahmer.

Och visst är det härligt att de inte hatar sina egna söner! Inte de egna alltså utan bara andras…

MVH

MiT

Annons
Lämna en kommentar

56 kommentarer

 1. Blåval Rödval

   /  07/25/2014

  Känns det igen?

  Svara
 2. Pettersson är nominerad till årets tönt. Alternativt årets bäst genomförda konstinstallation.

  Svara
  • morpheus

    /  07/25/2014

   Hur menar du? Gillar henne skarpt.

   Svara
  • MiT

    /  07/25/2014

   Du menar Andreas ”Postmodernistsson” Pettersson va? För du KAN inte mena Susanna! Eller det får du inte… 😉

   Svara
   • Ja slarvigt skrivet, menar så klart Andreas ”Karlsson på taket Postmodernistsson” Pettersson

    Svara
 3. Anders

   /  07/25/2014

  Det intressanta här är att de vill skilja på män som individer och ”män som grupp”. De hatar och kritiserar gubevars inte alla män, men fenomenet/konceptet man. Som då ska vara skilt från männen som individer. De behöver inte känna sig personligt påhoppade om man kallar alla män förtryckare etc.
  Men när Schmenus pratar om manshatande feminister ”som grupp” tar LD50 det genast personligt. Då är det henne personligen som förälder som ifrågasätts, trots att hen inte nämnts ursprungligen känner hon sig träffad. Och hen tar oerhört illa upp. Hur var det om hen kunde använda den känslan i sin analys av hur andra kan tänkas uppfatta henoms uttalanden? Nej jag håller inte andan. LD50 har med all tydlighet visat att hen inte har förmågan att koppla ihop vad hen gör mot andra och vad andra gör mot henom. Vad hen tar illa upp av är helt ok för henom att säga, eftersom hen ”slår uppåt”. En liten människa, trots den skenbara motsatsen.

  Svara
  • morpheus

    /  07/25/2014

   Hennes känslor är alltid sanna/äkta/legitima, oavsett vad avsändaren egentligen menade.

   När andra tar illa vid sig av vad hon säger så har de missförstått henne.

   Slår man upp hycklare i ordboken så är där en bild på LD.

   Svara
 4. morpheus

   /  07/25/2014

  ”jag lipar för din dotter, dock av andra skäl än dig”

  ❤ cardiaca

  Svara
 5. MiT

   /  07/25/2014

  Här är en blogg ni kan besöka också
  http://www.befriamannen.nu/

  Svara
 6. MiT

   /  07/25/2014

  Helt otroligt, ännu en sån där ”debattartikel”… Det måste gå 20 på varje dussin av dem alltså.
  ”Nu bär jag stolt mitt svarta hår”
  http://www.aftonbladet.se/debatt/article19262891.ab

  Svara
  • Angela Larsson aka taggigt. Kvinnan som fortfarande inte vill förklara varför det är så obeskrivligt hemskt att en man ratar en kvinna för att hon har haft för många tidigare partners medan kvinnor ska ha full rätt att helt klanderfritt få rata en man av vilka skäl som helst.

   Svara
 7. MiT

   /  07/25/2014

  Tja, vad ska man säga? Lundberg säger att det begås 36 000 våldtäkter i Sverige varje år.
  ”Cirka 36 000 våldtäkter begås i Sverige varje år. Nackskotten på borgare och kungligheter är, som bekant, ­något färre.”

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/patriklundberg/article19264981.ab

  Svara
  • notsure

    /  07/25/2014

   Man får större förståelse om hur samhället fungerar genom att läsa Bamse än om man läser Aftonbladet.
   Vilken rumpa drog han ut våltäktsstatistiken från?

   Svara
   • morpheus

     /  07/25/2014

    Det är väl det grovt uppskattade mörkertalet i förhållande till anmälningar man avser, från BRÅs senaste rapport. Man kan dock inte utgå från antalet anmälningar då många av dessa läggs ner tidigt när det konstateras att det anmälda brottet *inte var en våldtäkt*. Gäller ju även friande domar, de var, per definition, inte heller en våldtäkt.

    Man kanske skulle kunna säga att det begås 36000 handlingar varje år i Sverige som någon uppfattar som våldtäkt på ett eller annat sätt.

    Sedan har jag faktiskt inget emot att Ebba Grön spelas i radion, det finns ju en jäkla massa låtar med tvivelaktiga texter om man vill vara petig.

    Skillnaden är väl att det väldigt sällan sitter en våldtäktsförespråkare som sommarpratare på P1…

    Svara
    • notsure

      /  07/25/2014

     ”Under 2013 anmäldes 17 700 sexualbrott, varav 6 000 rubricerades som våldtäkt”, enligt brå.

     Svara
 8. Casey Jones

   /  07/25/2014

  Feministerna som svarar verkar känna sig hyfsat träffade 😉 Reagerar man så starkt så är det kanske läge att tänka över vad det egentligen är man håller på med.

  Svara
 9. MiT

   /  07/25/2014

  https://twitter.com/Feminin_ja/status/492577806581501952

  https://twitter.com/Feminin_ja/status/492581801698013184

  https://twitter.com/Feminin_ja/status/492592631487422464

  Svara
  • notsure

    /  07/25/2014

   Särkilt farligt är det om man gör det och kallar sig forskare.
   För dem som inte förstår: Andreas Petterson har lösningen på ett problem han inte kan förklara och kallar sig forskare.

   Man börjar fundera på vilka andra forskare med intellekt som grönsaker som huserar på Umeå universitet, i synnerhet på juridiska institutionen.

   Svara
  • David

    /  07/25/2014

   Om dessa strukturer inte skapas och upprätthålls av enskilda individers handlingar och beslut så hänger de dessutom helt i luften. Argumentet att man tycker illa om strukturer men inte individer haltar således betänkligt. Samma argument skulle av denna anledning inte accepteras i något annat sammanhang, t ex: ”Jag tycker inte alls illa om romer utan bara romska samhällsstrukturer”.

   Svara
  • morpheus

    /  07/25/2014

   Well det kommer väl så småningom en ålder när sönerna faktiskt kan läsa vad mammorna skriver på sociala medier…

   Det sagt känns det som att alla drar på tok för stora växlar helt avsiktligt. Frågan är ju inte om mammor explicit kallar sina söner för förtryckare eller läser SCUM för dem när de är 4 år gamla, frågan är på vilket sätt deras negativa manssyn *indirekt* påverkar deras hur de bemöter och relaterar till söner i sitt föräldraskap.

   Svara
   • HL

     /  07/25/2014

    Det jag undrar, som genuint intresserad av barnpsykologi, är just den negativa aspekten i hur dessa barn tar till sig det deras föräldrar har som ideologi. Barn snappar upp mer än vad vi vill tro att de gör och en förälder kommer vara som mest genomskinlig mot sitt barn för det är den som det är absolut mest svårt att ”lura”, det är exempelvis så paradoxala känslor skapas, för att föräldrar säger en sak men visar med sina känslor/ageranden och liknande en helt annan sak än det munnen säger, vilket skapar förvirring hos barnet.
    LD pratar om att se saker ur barns perspektiv och barns behov, ja men upp till bevis då för fan. Det hon säger är inte förenligt ett jävla någe med hennes syn på barnpedagogik

    Svara
 10. Den som hatar en hel grupp, hatar varje enskild individ i den gruppen. Så deras undanflykter håller inte.

  Svara
  • David

    /  07/25/2014

   Feminister låter i detta avseende inte sällan som äldre rasister, vilka ofta säger sig hata alla invandrare, utom förstås Mohammed som har kiosken på hörnet och Fatima som kommer hem och städar hos dem, osv. Detta utan att se någon som helst motsägelse.

   Svara
 11. Jonte

   /  07/25/2014

  Hahaha 😀

  Svara
  • notsure

    /  07/25/2014

   Hahaha, fantastiskt!

   Svara
  • Chr Ewrk

    /  07/25/2014

   Vettefan om den artikeln verkligen finns, googlade efter den igår men hittar bara den där bilden.

   Svara
 12. notsure

   /  07/25/2014

  1000 virtuella kramar utdelas härmed till Susanna Pettersson! Önskar jag hade samma mod och styrka som henne!

  Svara
 13. Jonte

   /  07/25/2014

  Susanna Pettersson hör helt klart till Sveriges topp tio smartaste twittrare, det gör inte hennes namne Andreas däremot

  Svara
 14. HL

   /  07/25/2014

  Twitter är urholkade diskussioner/debatter på speed med dålig retorik till 99%
  Tyvärr tror jag att twitter speglar människans inre väsen ganska väl. På medeltiden hade vi högafflar och facklor, idag sker mobbmetodiken av den arten på Internet. Det är vämjeligt att se och jag önskade att fler kunde se sina egna feltramp gällande logik. Men å andra sidan är det väldigt många som anser att logik inte är det rimliga utan att känslor är det rimliga, exempelvis Fanny.
  Jag menar att känslor är ALLA berättigade att ha och känna men vi har ett ansvar i hur vi hanterar dessa känslor, men det är tydligen ett förtryck att säga detta.

  Svara
 15. MiT

   /  07/25/2014

  Ibland undrar man hur det står still i huvudet hos en del…

  ”Vänsterextrem är ett relativt uttryck”
  http://www.folkbladet.nu/827774/vansterextrem-ar-ett-relativt-uttryck

  Svara
  • Blåval Rödval

    /  07/25/2014

   Att ha vänstersympatier kräver tydligen ett stort mått av hyckleri och det levereras med spade och skottkärra i hennes fall.

   Säpo är av en annan bild när det gäller farligheten hos våldsvänstern. De anses vara högt organiserade och villiga att bruka våld i större utsträckning än högerextrema element.

   Så vilken ska vi tro på? Säpo vars syfte är att värna om demokratin i Sverige eller en propagandamegafon på en tidning? Jag satsar mina pengar på Säpo vilken dag som helst.

   Svara
 16. Modiga och kloka Susanna P gör förmodligen mer för kvinnor genom sitt goda föredöme än vad någon av dagens feminister kommer att göra någonsin. Även jag hoppas att hennes man ger både henne och bebismagen en bamsestor kram!

  Svara
 17. Härligt att se Susanna (och schmenus) sätta Lady Dahmer på plats!

  Nu har LD nog snart gjort slut på sina minuter i rampljuset, och hon och hennes extrema kollegor kommer förhoppningsvis snart att bli ihågkomna som en olycklig parentes i historien.

  Svara
  • Blåval Rödval

    /  07/25/2014

   Oroa dig inte. Ogräs förgås inte så lätt. Vi kommer att få njuta av galenskapen under många år framöver. Ännu bittrare och ännu elakare.

   Svara
 18. Dreadlock

   /  07/25/2014

  På Ledarsidan Göteborgs Tidning publicerades idag :

  http://www.gp.se/nyheter/ledare/1.2438253-ratt-ge-pojkar-pengar

  Observera att tidningen är liberal. Observera sedan tilltalet i artikeln om pojkbebisar och ordet ”förebygga” och sedan denna harang : (Om att passa in i ett socialt sammanhang) ” Närmast finns familjen och efter en tid kompisar. Gamla värderingar om att en riktig man tar till våld när han inte får som han vill,krockar med nyare normer om att en riktig man är en jämställd man som aldrig slår”

  ”Hela samhället bär ansvaret för att hjälpa pojkarna rätt. Der handlar om ett långsikigt arbete med att förändra attityder,och ett arbete som går hand i hand med jämställdheten”

  Fotnot : Maria Arnholm anslår 2 (Två) miljoner att dela ut bland kommunerna för att organisera kampen mot sexismen och väldsamt beteende bland pojkar och unga män.

  Hade det inte varit bättre att ge denna skitsumma till kommunerna för att hålla ungdomsgårdarna öppna under sommaren, som redan har erfarna proffs på plats ?

  Svara
  • notsure

    /  07/25/2014

   De kan ge mig de 2 miljonerna så kan jag säga: ”Titta 95% av männen slår inte alls.”

   Svara
  • Liten

    /  07/25/2014

   Det finns idag 290 kommuner i Sverige. Med 2 miljoner att dela ut blir det 6897 (avrundat till närmsta krona) kr per kommun. Med andra ord kan inte problemet vara speciellt stort om det räcker med cirka 7000 spänn per kommun (nu avrundade jag till närmsta tusental för att jag inte orkade skriva 6896,5517241379310344827586206897 vilket är så exakt som min miniräknare kan svara).

   Antingen står det fel i artikeln eller så är Maria Arnholm korkad. Sannolikheten är i alla fall fifty fifity eftersom svenska journalister inte är direkt kända för att vara noggranna och svenska politiker är mer eller mindre korkade.

   Tyvärr läste jag ledaren, den är ett nytt lågvattenmärke. Den är baserad på direkt okunnskap, ihoppflätat med de gammla vanliga floskerna om att alla män uppfostras att slåss, tillsammans med lite gullegull (citat :”Tänk en lite pojkbebis med mjuka kinder och en lite knopp till näsa.). Gullegullet är skrivet så ledaren inte ska se för elak ut, snyggt jobb där.

   Jag ska ge er som läser detta en utmaning: Föreslå mig ett parti jag kan rösta på i september. Jag har dock några kriterier:

   1. Partiet får inte baseras på någon religon och inte heller hänvisa till religon över huvudtaget.
   2. Partiet får inte vara ett vänsterparti. Här förstår jag att mitt ”vänster” kanske inte är läsarens ”vänster”.
   3. Partiet måste vara för mänskliga rättigheter. Här räcker FNs deklaration.
   4. Paritet får inte förespråka en ändring av det svenska politiska systemet som finns nu. Sverige är en konstitutionell monarki, jag ser ingen anledning att ändra på sånt som funkar, det finns viktigare saker att fixa.

   Min på röstbara partier är tom.

   Svara
   • Liten

     /  07/25/2014

    Min >lista< på röstbara partier är tom *edit*

    Svara
   • Dreadlock

     /  07/25/2014

    1. KD går bort
    2. (v) (s) (fi) (mp) går bort. (m) (fp) (c) ev.kandidat beroende på valutalande. (kd) är tillbaka på din lista. (sd) tänkbar kandidat. Småpartier som de klassiska liberalisterna borde egentligen passa bäst ?
    3. Alla partier ställer upp för FN:s deklaration för mänskliga rättigheter,förutom partier som inte läst FN:s paragrafer om kön och ras. Dåliga elever som ska röstas bort. Här är alla svenska partier ute i djupt vatten angående lika mänskliga rättigheter.
    4. Den var tuff. Monarki eller inte har egentligen ingen praktiskt betydelse i en demokrati. Här antar jag att alla utom (v) inte opponerar sig mot en monarki ? Rätta mig om jag har fel.

    Resultat : kd eller sd borde vara din kopp te. kd förutsatt att du kan och vill se bakom religion och se politikens innehåll. Liksom kungen kan gud göra väldigt lite åt en folkvald demokrati.

    Svara
    • Liten

      /  07/25/2014

     Tackar för svaret. Tyvärr går KD bort pga religon, där kommer jag inte vika mig en tum. Ditt andra förslag, SD, går bort pga att de är ett vänsterparti.

     Det finns inga krav på att de måste vara redan sittande partier (ja, jag såg att du tog med Fy).

     Svara
     • Dreadlock

       /  07/25/2014

      Om du är värdekonservativ höger, så är det väl endast (m) som kan komma på fråga ?

    • Lite till om 3:an
     Alla de etablerade partierna stödjer den svenska sexköpslagen som bryter mot FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna artikel 23§1.

     Svara
   • Du har ju förstås Liberala Partiet (http://www.liberalapartiet.se).

    Svara
    • Liten

      /  07/26/2014

     Jag ska läsa på om liberala partiet, det kan vara något jag kan tänka mig. För att svara Dreadlock så har jag jämt varit en Moderatröstare, men de har haft en hög med konstiga förslag och rent korkade uttalanden som gjort att jag tappat förtroende för dem.

     Svara
 19. Ett litet guldkorn upplockat i kommentarsfältet på folkbladet i ovanstående länk, kommunisten S-O S påtalar varför kommunismen hela tiden misslyckas:

  ”Politiken har hela tiden vridits sakta men säkert åt höger. Proletariatets dilemma, ger man folk välfärd så vänder sig folket mot den hand som föder dig, och det är exakt vad som sker i dag.”

  Sedär! Här har vi förklaringen till kommunistiska staters brist på välstånd!
  Välstånd är alltså icke förenligt med kommunismen, uttryckt av en kommunist.

  Svara
  • Blåval Rödval

    /  07/25/2014

   ”Communism doesn’t work because people like to own stuff.”
   – Frank Zappa

   Svara
 20. Filip

   /  07/26/2014

  Den här bloggen är fantastisk. Tack!

  Svara
 21. Sak

   /  07/26/2014

  Jag orkade faktiskt inte läsa vidare efter att du missförstod Lady Dahmers första tweet. Alltså, ‘”schysst” skuldbeläggande’ är riktat till schmenus för skuldbeläggandet av ”manshatande” mammor och schysst i sammanhanget är menat ironiskt (därav citationstecknen). Tips: Det blir lättare att inte uppröra sig över vad ”manshatande feminister” skriver om en inte anstränger sig för att missförstå dem.

  Svara
  • Liten

    /  07/26/2014

   Jaha, tycker du det?

   Svara
  • wigwag

    /  07/26/2014

   Grejen är ju den att hon, LD, ironiserar över nåt som hon hittat på att Schmenus gör istället för att svara rakt på sak vad hon tycker i sakfrågan. Den som skuldbelägger i detta fall är LD och inte Schmenus. Bara för att LD tycker frågeställningen är en halmgubbe behöver inte andra göra det. Lärdomen av detta är ju att det kanske är dags att börja tolka varann positivt så långt det går och inte förutsätta det finns en dold och illasinnad agenda jämt och ständigt. Men det är väl så det är för manshatande feminister med dåligt självförtroende och extremt defensiv och negativ attityd. Om LD:s barn påverkas negativt av nåt så beror det på det sistnämnda och inte det förstnämnda är min åsikt i sak.

   Svara
 1. Mer om manshatande feminister som är föräldrar | WTF?
 2. Feminism och kunskapssyn | Genusdebatten
 3. Äckliga vita cismän | WTF?
 4. Tweetar från 2014 del 4 | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: