Ledarskribenter

GP har ju anställt Alice Teodorescu som ny boss över ledarredaktionen och omedelbart sticker avundsjukans bittra ansikten upp ur marken. Att några av de anställda på GP:s ledarredaktion har synpunkter är bara lite förståeligt för hur otroligt sned bild av hur både verkligheten och arbetsmarknaden fungerar har man om man tror att man ska fråga de anställda om lov för vilken chef man ska anställa? Det jag har lite förståelse för är att det kom med ganska kort varsel vad jag förstår, man kan meddela om processen i god tid.

Gelotte, som är en av ledarskribenterna, har visst jobbat i den typen av skyddad verkstad på GP sen 1975…

Men det dyker även upp skribenter från andra tidningar som har synpunkter på GP och vilka de anställer. Vad de har med saken att göra alls vet jag faktiskt inte men de attackerar Teodorescu ändå vilket gör att det är personligt mot henne och inte mot GP.

gpstriden

Ledarredaktionen ”misshandlas”…

gpstriden1

Men vad har det med saken att göra alls? Observera att Thulin bara citerar Uppsala Nya Tidning här, vad hon själv tycker vet vi ju inte alls. Voronov från Eskilstuna Kuriren däremot länkar omedelbart till

gpstriden2

som har något positivt att säga om Toedorescu. Teodorescus skuld är tydligen därmed bevisad enligt Voronov.

gpstriden3

Det är en ganska berättigad fråga till Voronov som spelar dum och inte låtsas förstå alls. Om han inte alls förstår så är han nog den enda av alla som läser det som inte förstår frågan tror jag.

Det spelar ju ingen roll eftersom normala människor skiter i VEM som gillar det man skriver och tillskriver det NOLL betydelse och det säger absolut INGET om den som skriver. Men bara det faktum att man anser att Bjurwalds avundsjuka drapa överhuvudtaget kan används som om den var viktig på någon enda liten punkt säger däremot väldigt mycket om dem som anser det…

gpstriden4

Som om inte det ovan var illa nog så vet minsann en som lever på Zlatanskvaller hur det ska vara. Hon vet också att Teodorescu har en Veckorevyn-retorik och är olämplig på grund av det. Veckorevyn-retorikkortet kommer alltså från en som lever på skvaller om Zlatan. Oh the irony  😀  Undrar vad hon ska göra när Zlatan lägger skorna på hyllan?

Nä, det luktar mest missunnsamhet och avundsjuka från alla inblandade tycker jag! Och vaktande av åsiktskorridoren från grindvakterna.

Fnordspotting om detta ”Teodorescu och den schizofrena liberalismen

**********

Det här från Ekvalist får ni inte missa ”Järnvägsstationen som patriarkatets knutpunkt

järnvägsstationer

järnvägsstationer1

Det ovan är lite smakprov, läs resten och var glada över sättet som skattepengar används på…

Om det var menat att få folk att skrattgråta hysteriskt så var det synnerligen lyckat!

********************

Jämställdhetsfeministern: ”DN: kvotera bort Olof Palme, Napoleon, Hitler, Reagan, Gandhi och Einstein ur historieböckerna!

Josefin Utas: ”Miljöpartiet och mansfrågor

AVfM Sverige: ”Och så säger de att feminister inte har humor? Struntprat!

MVH

MiT

Nästa inlägg
Lämna en kommentar

19 kommentarer

 1. Om avundsjuka hade en fysisk form så skulle den vara vara formad som en bumerang.

  Svara
 2. MiT

   /  01/17/2015

  ”Jämställdhetselit”…

  Svara
  • Pelle2

    /  01/17/2015

   Bäst att Oskarshamns män låser in saxarna när kvinnolobbyn är på besök 😉

   Svara
  • Ojojoj, självaste Gertrud är på plats för att blåsa liv i Oskarshamns begåvningsreserv. Det lär bli ”insiktsfullt” och ”antirasistiskt”. *host, host*

   Svara
  • Pet

    /  01/17/2015

   Jag förstår inte. Jämställdhetselit hos Sveriges kvinnolobby? Jämställdhet.. Kvinnolobby. Kvinno… Lobby. Jämställdhet…. Lobby.

   Svara
  • Eliten är lite mer jämställda än andra djur

   Svara
 3. Pelle2

   /  01/17/2015

  Bra gjort av Paulina Neuding att försvara Alice Teodorescu genom att påpeka det orimliga i att hon skall ta ansvar för vilka som gillar hennes texter och att hennes åsikter skall förminskas av om någon av etablissemanget misshaglig person gillar någon av dom.
  Vorunov däremot är en dåre som inte tar ansvar för att han kör lite guilt by association
  utan spelar dum istället.
  Håller med om att det är extremt ironiskt att skvallerkrönikören Johanna Frände’n säger att Teodorescu skriver Veckorevyn-retorik.Teodorescu är 1000% gånger bättre än Frände’n .
  Fast det skaver förstås ordentligt hos radikalfeministerna och kulturmarxisterna att en icke feminist och icke vänstermänniska får bli ledarredaktör.De borde dock vara tillräckligt intelligenta att de förstår att en förment liberal tidning som GP inte anställer en vänstermänniska som chef för sin ledarredaktion lika lite som att en vänstertidning anställer en högermänniska.
  Fast de kanske försöker köra lite skademinimering genom att försöka tighta till åsiktskorridoren så att inte GP börjar skriva feminist och vänsterkritiska texter nu när Alice blir chef.
  Det är ju också intressant att om en kvinna är feministkritiker och icke vänster så går det utmärkt för radikalfeministerna och kulturmarxisterna att sticka kniven i ryggen på henne.Då gäller inte längre systerskapet och att man skall peppa kvinnor att ta plats.
  Hycklare är dom !

  Svara
 4. MiT

   /  01/17/2015

  Svara
  • Pelle2

    /  01/17/2015

   Om manshat inte skadar någon så kan ju inte kvinnohat göra det heller.
   Logik är inte dom korkade radikalfeministernas starka sida…
   Det är väl därför dom dras till till den antiintellektuella postmodernismen och genus”vetenskapen” där deras egna obildade och ointelligenta tankar är lika mycket värda som fakta.

   Svara
 5. MiT

   /  01/17/2015

  Svara
  • Pelle2

    /  01/17/2015

   Christian Möllerup måste ha gått på många genusutbildningar eftersom han är så ointelligent att han påstår att heterosexualitet inte är särskilt vanligt.Eller så har den gode RFSL människan missat alla undervisningstimmar om sexualitet i skolan och sedan kommit på den intelligenta tanken att söka jobb på en organisation som föreläser som sexualitet.

   Svara
 6. Rick

   /  01/17/2015

  Det där med att man inte i en endaste fråga får stå på samma sida som motståndarna har sina komiska konsekvenser. Antagligen har någon Sverigedemokrat någon gång sagt att 2 + 2 = 4, vilket innebär att alla godhetsapostlar måste få 2+ 2 att bli något annat. Med tanke på vad godhetsapostlarna presterar, så verkar det vara precis så: 2+2 = allt annat än 4.

  Svara
 7. MiT

   /  01/17/2015

  Svara
  • Pelle2

    /  01/17/2015

   Perlskog går från klarhet till klarhet.Skönt med en journalist som vågar kritisera radikalfeministernas och genus”vetenskaparnas” galenskaper.

   Svara
 8. MiT

   /  01/17/2015

  Svara
  • Pelle2

    /  01/17/2015

   Ja,det är ju verkligen många som anser att mord är en bra grej… Smart tjej den där Zara.

   Svara
 9. ”Likt en färgsprakande exotisk växt”, HAHAHA!

  Svara
 10. Jonte

   /  01/18/2015

  I Sverige 2015 måste man för att anses vara ”liberal” tycka följande:

  – Vara för kvotering
  – Förespråka tvångsdelad föräldraförsäkring
  – Ha en intersektionell maktanalys
  – Tro på könsmaktsordningen
  – Vara för obligatorisk genuspedagogik

  Värt att notera att Svend Dahl som kritiserade Teodorescu i Sundsvalls Tidning och som dessutom är chef för ”liberala nyhetsbyrån” inte tyckte man kunde genomföra kvoterad föräldraförsäkring inan valet eftersom allmänna opinionen var kraftigt emot för att sen komma med det här liberala uttalande:

  ”Men en månad efteråt går det bra, då har alla vant sig och gillar reformen lagom till nästa val”

  Dessutom ser han det som statens uppgift att tala om för män och kvinnor vad vi ska tända på:

  ”Vi måste få kvinnor att tycka det är sexigt med män som tar hand om barn och män att tycka det är sexigt med kvinnor som tjänar pengar”

  http://www.smp.se/ledare/utredning-pa-villovagar%283896304%29.gm

  Detta är alltså ”liberalism” i Sverige 2015

  Svara
 1. Med Lina Thomsgård bland fittkonsten på Café Femtopia | Jämställdhetsfeministerns blogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: