Feminismen säger: Klipp kuken!

En stilla undran upptäckte att Kvinnolobbyn twittrar ut att det är ”dags att klippa kuken”. En fördel med deras tweet är ju att de inte längre vill dölja vad de egentligen jobbar för. Nu får även de som inte riktigt trott på att feminismen absolut inte vill ha jämställdhet se hur det ligger till. Tänk på att Kvinnolobbyn även är en tung remissinstans… Så här ser det ut när Kvinnolobbyn arbetar för jämställdhet

sveriges_kvinnolobby_klippakuken_2013-09-14-134828

Intressant också att se några av namnen som följer Kvinnolobbyn, de följer INTE för att de tycker Kvinnolobbyn är galna (som friska människor tycker) utan för att de tycker EXAKT som kvinnolobbyn gör i dessa tweets. Så otroligt passande…

sveriges_kvinnolobby_klippakuken_02_2013-09-14-135203

Detta är alltså Kvinnolobbyn och vad de vill och tycker, en mäktig organisation som är remissinstans! Jag undrar också hur någon människa med minsta lilla innehåll i huvudet ens kan tänka sig att ställa upp på en sådan bild? Nu är detta ingen överraskning för mig direkt, den 4 juli spottade de ut korkade tweets med bilder. Fast deras tweets ovan slår nog alla rekord!

Bashflak skriver ett inlägg som heter ”Sprätta fittan”. Läs det och förklaringen till varför han skrivit det!

Ekvalist har också tagit upp det.

Kvinnolobbyn visar på ett mycket tydligt sätt vad feminism är för något och arbetar för, och det är MYCKET skattepengar i arbete! Visst känns det bra att betala skatt när man ser deras tweets och vad de egentligen vill?

Vad jag tycker är väl ingen hemlighet… Plan Sverige som tycker att fattiga pojkar ska stilla hungern med normkritik och Kvinnolobbyn som vill klippa kukar. Jag vill behålla kuken ett tag till så jag använder den på bästa sätt så länge. Bilden nedan är en bild på min son och vad han får lära sig att göra:

1013904_646090828752444_14446940_n

GLÖM INTE ATT BESÖKA EN STILLA UNDRANS INLÄGG DÅ OCH DÅ EFTERSOM HAN KANSKE UPPDATERAR DET NÄR DET DYKER UPP MER FRÅN kVINNOLOBBYN, HAN HAR NÄMLIGEN FRÅGAT DEM VAD DE HÅLLER PÅ MED!

MVH

MiT

Föregående inlägg
Lämna en kommentar

150 kommentarer

  1. Tack för länkningen! Ju fler som får upp ögonen för vad som händer på gräsrotsnivå i feministiska organisationer desto bättre.

    Så klart att SKL:s ledning tar avstånd från bilden och texten, det står ju miljoner kronor och politiskt kapital på spel, men det är ju tydligt att det finns mörkare element i rörelserna.

    Som en analogi kan man ju se hur mycket krav som ställs på politiska partier att ta egna medlemmar i öronen om de inte sköter sig eller säger något dumt. Behöver jag ge exempel?

    Och ja, jag uppdaterar både med nytt material från SKL och lite eget skrivande och funderande. Titta in lite då och då de närmaste dagarna.

    Svara
    • Fast SKL är ju inte gräsrötter, se tillhör gräddan

      Svara
      • Anledningen till att jag skrev så var att jag gissar(!) att SKL har upplåtit sitt Twitter-flöde åt en eller flera organisationer som är med under SKL:s paraply.

        Detta ger dock inte SKL ansvarsfrihet (det är ju trots allt deras konto), men det blir på ett sätt lättare för dem att ”roll with the punches” som de säger over-there. Lite som att kasta vatten på en gås, som vi säger här i söder.

        Svara
    • enstillaundran:
      Det är väldigt avslöjande tweets från dem. Och de kan inte skylla på ”rutiner”, någon har tänkt ut texten på bilden, skrivit texten på en skylt, letat upp någon som är dum nog att ställa upp på fotot hållandes i skylten, tagit fotot, skrivit tweeten, länkat med bilden och sen klickat på ”skicka”.

      Svara
      • Det är väl just den rutinen som du beskriver som de sett över och funnit otillräcklig.

        Jag skulle vilja vara en fluga på väggen under mötet där de tog upp detta. Gör de det ovilligt bara för att de blev påkomna? Säger de etill varandra: ”Nu går vi ut med en liiiten dementi och sen kör vi på som vanligt”?

        Svara
  2. Undrar vad han fått lära sig om just det?

    Svara
    • Kanske att unga män också kan vara utsatta för våld. Jag undrar vad statistiken säger om detta. Hmmm.

      Jo, just det:

      ”De vanligaste våldsoffren är unga män. Trots det handlar åtgärdsprogram om bemötande och omhändertagande nästan alltid om utsatta grupper som kvinnor och barn.” (länk

      Sen finns ju allt på SCB. Det är ju ingen patriarkal hemlighet.

      Svara
    • AV

       /  09/16/2013

      Pojken med tagelskjortan?
      Så här presenterar han sig, förutom att han försöker se så hård ut på sin profilbild: ”Enjoys vinyl, politics, electronic music, punk, DIY, feminism, wrestling, litterature, comics, SF & Fantasy, RPG, writing and much more.”

      Feminism och wrestling bredvid varandra? Hahaha. Om något handlar om förvrängda manliga stereotyper om våld är det väl wrestling. Muskelberg som ”spöar” på varandra och utskriker svordomar och djuriska läten. Det är klart om han får sin bild av manlighet genom det, kan man förstå hans förvirring och behov av en genusutbildning. Tror dock inte det hjälper honom att landa i sin manlighet. Dessutom brukar jag ha viss skeptisk inställning till människor som har raketgevär som topp 11 intresse.

      Svara
      • AV:
        🙂 Vi är nog väldigt många som är skeptiska till en som har raketgevär som intresse… 🙂

        Svara
      • Fugen

         /  09/16/2013

        Det skal nog vara Role Playing Games, är jag rädd för, med tanke på att han gillar SF och Fantasy. Fast det hade varit roligare med raketgevär.

        Svara
  3. Rätt skrämmande om det Discokatt säger stämmer, att hon aldrig sett det. För det betyder att hon förmodligen är lika blind som Stewie Wonder

    Hon beskriver sig som
    ”Jurist, feminist och socialist. Tycker om kaniner,disco, aktivism och lyftkranarna i hamnen.”

    https://twitter.com/DiscoKatt/status/379316172686393344

    Svara
  4. Glöm inte ”Mansslakt – Kvinnomakt”
    SSU:s hatiska attack
    http://www.aftonbladet.se/nyheter/article386946.ab

    som bortförklarades med ”Ett uttryck för den frustration som
    finns bland unga tjejer”.

    ”Sara Stridsberg (översatt SCUM-manifestet till svenska) var med
    och startade S.K.A.M (Skär kuken av männen), en sammanslutning
    av författare som vill bryta ner patriarkatets makt över litteraturen.”

    Skär kuken av männen, tycker uppburen författare

    Dags att kriminalisera feminismen och dess brott
    mot de mänskliga rättigheterna!

    Svara
    • Ulf Andersson:
      Just det ja, de hade jag ju nästan glömt bort! Det var ”olyckligt” att banderollen låg på hemsidan, att det finns personer inom org som faktiskt tycker så är tydligen inte så olyckligt…

      Svara
    • Pelle2

       /  09/16/2013

      Ja, det är så klart bättre med stenkastarvänsterns och extremfeminismens fina värderingar

      Svara
      • Jonte

         /  09/16/2013

        Att rasism överhuvudtaget skulle vara en liberal värdering…

        Svara
      • Pelle2

         /  09/16/2013

        Ett förtydligande : Självklart är jag inte för rasism och jag anser verkligen inte att det är en borgerlig värdering. Tycker bara att det är patetiskt när kommunister och extremfeminister påstår sig stå för en högre moral.

        Svara
    • Kalle

       /  09/17/2013

      Kan inte någon med twitter fråga det där hen-huvvet om det var borgare som överföll den där pappan och hans lille grabb för att de var svarta afrikaner.
      Om jag inte minns fel så knuffade de omkull grabben som bara var 1,5 år och misshandlade pappan framför hans ögon, försökte bland annat slänga honom från en bro.
      Det låter ju precis som borgare, särskilt det här med att ta av sig skorna och använda dem som tillhyggen, moderatfasoner!!

      Svara
  5. Jonte

     /  09/16/2013

    Det visar bara på hur normaliserat manshatet har blivit när något sådant passerar obemärkt. Ingen höjer på ögonbrynen längre

    Svara
    • Jonte:
      Sant, tänk om det som Bashflak skrivit skulle tweetas ut av en mäktig organisation?

      Svara
    • AV

       /  09/16/2013

      rasifiering? Det måste vara att dra slutsatser om en person utifrån ras. Dvs att offerförklara folk med en viss hudfärg och påstå att en person är privilegierad pga hudfärg utan att veta något om personen i övrigt.

      Leva som man lär, kanske?

      Vilka strukturer tänker hon ersätta de ”patriarkala” med?

      Svara
  6. Svara
  7. Torbjörn

     /  09/16/2013

    Vilka personer är det som står bakom SKL’s klipp kuken tweet? Hade vart bra med namn. Likaså på dom som retweetar skiten.

    Svara
    • Torbjörn:
      Som jag förstår det så försvann deras tweets fortare än en avlöning. Så det enda som finns kvar är nog bara bilderna.

      Sen kan retweets också vara ett sätt att visa hur korkade de är, behöver inte betyda att man håller med.

      Svara
  8. Att klippa kuken kanske är Kvinnolobbyns sätt att bli upphetsade inför Nordiskt Forum 2014?

    https://www.facebook.com/events/642233802466947/?ref=14

    Om man tittar tillbaka några månader

    Svara
  9. Kan kvinnan på Kvinnolobbyns foto möjligtvis vara lundensiska? http://motkraft.net/2013/08/11/lund-besok-till-vendels-restaurang-och-hotell-i-lund/

    Svara
    • Ekvalist:
      Vore väldigt intressant om det vore så! Och inte så otroligt heller…

      Någon måste ju känna igen henne tycker man?

      Svara
    • Det står ”klipp kuken” på så många byggnader i Lund och Malmö att det är ohemult. Sök på Flickr ”klipp kuken” så hittar du några exempel.

      Jag tar din länk och lägger i mitt nya inlägg.

      Svara
  10. ”Feministisk musikal sopar rent”

    http://www.goteborgsfria.se/artikel/112059

    Svara
    • Fugen

       /  09/16/2013

      ”Med grund i Hanna Peterssons serie med samma namn frågar sig Teater Tamauer hur Rut-avdraget kan ses som ett slag för jämställdheten när människor (läs: kvinnor) med sämre socioekonomiska möjligheter anlitas av välbärgade människor (läs: kvinnor) som köper sig kvalitetstid. Det är kvinnor som köper tjänsterna, kvinnor som köper sig fria. För hur Rut-avdraget än slingrar sig är hemmet fortfarande kvinnans territorium och kvinnans ansvar. ”

      Är inte det det hela går ut på? Att personer som har råd att köpa tjänster faktiskt gör det inom ramen för den VITA marknaden och då sätter andra människor i arbete, genom arbete, företagande och skatteintäkter vilket då skulle leda till ökad konsumtionsförmåga och då ökade skatteintäkter. Jag har köpt mig tjänster inom ROT, fast det är ju inte så farligt eftersom det är män, förmodligen. Saker som jag aldrig hunnit eller gjort annars, framförallt inte vitt. Nu vill då tydligen feministerna skuldbelägga kvinnor för att de INTE tar hand om hemmet, sitt TERRITORIUM OCH ansvarsområde. Grattis Kristin Ödlund.

      ”Det är pedagogiskt utan att för den sakens skull tumma på det konstnärliga uttrycket”

      Just därför ogillar jag politisk teater, förutom att det brukar vara dåligt, pedagogiskt.

      Svara
  11. Innan var det lågpannade män som skulle förknippas med SD, nu är det de lågpannade kvinnornas tur. Det går säkert lika bra med den metoden som det gått tidigare…

    http://www.lum.lu.se/marginaliserade-kvinnor-valjer-sd-for-att-hitta-sammanhang-i-vardagen/

    Svara
  12. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga faktiskt…

    https://twitter.com/talgboll/status/379593990909464577

    Svara
    • Fugen

       /  09/16/2013

      Han är en sån j*****a mupp, ledsen att jag använder uttrycket men så är det.

      Förövrigt: MALIN HOLM!!!! Har du svarat ännu?

      Svara
      • Fugen:
        Tänkte faktiskt på det i helgen, har varit en del annat sen i våras som tagit tid. Ska försöka hinna det i veckan.

        Svara
    • Jonte

       /  09/16/2013

      Hahaha, kolla in hans anmälan och hur han genomgående använder hen trots att könet är känt…

      https://twitter.com/talgboll/status/378071982715052032

      Svara
      • Chade

         /  09/16/2013

        Roligaste är ju frasen ”Hens flickvän…”. Borde man inte använda ett könsneutralt substantiv istället för flickvän om man nu använder ett könsneutralt pronomen om Birger?

        Svara
        • Törnrosa = våldtäktskultur… Ja, snart har de arbetat sig igenom hela barnboksskatten: Tintin, Pippi, Kamomilla stad – snart är det bara hen-böckerna kvar.

          Svara
        • notsure

           /  09/16/2013

          Possesiva pronomen känns också jävligt patriarkalt. Flick… borde också gå bort då det enligt genus”vetenskapen” inte finns några kön (i alla fall inte de socialt konstruerade han och hon). Vänner finns inte heller i kapitalistiska strukturer då alla relationer i en sådan kontext är maktbaserade. Så ”Hens flickvän” blir bara ”Hen”. Och med detta har jag problematiserat din text och kan skriva en D-uppsats i genusvetenskap.

          Svara
          • Pelle2

             /  09/16/2013

            Du kan förmodligen bli professor på genuslekskolan på Södertörn med sådana djupa insikter i genusvetenskap som du uppvisar ;-). Det enda felet är att du förmodligen är man vilket är en försvårande omständighet om man söker jobb på Södertörns folkhögskola.
            Fast något säger mig att du inte skulle vilja ha jobbet i alla fall.;-):

      • Jonte:
        På tiden att någon tar tag i det där otäcka patriarkala programmet som upprätthåller våldtäktskulturen… 😉

        Alltså, hur frisk är man om man resonerar som talgbollen?

        Svara
      • AV

         /  09/17/2013

        Ja, hur understår han sig att väcka prinsessan med en kyss. Låt henne sova!

        Svara
    • David8

       /  09/16/2013

      Riddaren väcker prinsessan med en kyss och då blir det våldtäktskultur? Vilken dåre han är. Riddaren skulle antagligen ha ringt jourhavande fittbyxa som kommer förbi med Samtyckskontrakt 2.C för manlig närvaro (+50m) i samband med uppvaknande. Undrar vad han har hittat på för att få sån ångest, något i stil med Kapten Klänning?

      Svara
  13. Sam Vimes

     /  09/16/2013

    Hmm, de kanske menar att vi borde omskära oss? Jag har stött på termen ”clipcocks” i romaner som utspelar sig under andra världskriget.

    Svara
    • Sam Vimes:
      Huh, Kvinnolobbyns version av omskärelse är onekligen lite mer radikal än den som konstigt nog är laglig…

      Svara
  14. notsure

     /  09/16/2013

    http://michaelurbina.com/101-everyday-ways-for-men-to-be-allies-to-women/
    Lättare för alla skulle väl vara om man tog livet av sig om man är man?

    Svara
    • Pelle2

       /  09/16/2013

      Så manginorna finns i andra länder också ? Trodde bara att det var i Sverige det fanns sådana höns som Talgbollen et al.

      Svara
    • notsure:
      Kära nån…

      Svara
    • Det där var intressant och skrämmande läsning. Varför finns det bara 101 regler för manliga feminister? Göra det så lätt för sig. Varför inte 100000001 regler när en ändå är i farten?

      Svara
  15. Svara
  16. Pelle2

     /  09/16/2013

    Så Medin tror att macho stavas machi ? Extremfeministerna visar sin enorma bildning igen :-).

    Svara
    • Pelle2:
      Fast de vill väl närma sig Kvinnolobbyn gradvis, de gör om ordet så det slutar med machete…

      Svara
  17. Tidningen Curie har jag länkat förut i kommentarsfältet. Nu är det dags igen

    http://www.tidningencurie.se/22/nyheter/nyheter/2013-09-16-kth-synar-sin-jamstalldhet.html

    Någon som läst den tidigare? Var den sån här innan också, för nu verkar var och varannan text handla om hur synd det är om kvinnor och om 50/50 mål… Eller det mer populära ju fler kvinnor desto mer jämställt.

    http://www.tidningencurie.se/22/nyheter/nyheter/2013-09-12-kvinnor-omedvetna–om-diskrimineringen.html

    http://www.tidningencurie.se/22/nyheter/nyheter/2013-09-06-varannan-ny-professor-ska-vara-kvinna.html

    Svara
  18. Bryssel minsann, och gjorde ingenting… Till skillnad mot?

    Svara
    • Jonte

       /  09/16/2013

      Frågan är om det inte vore bäst för alla om Fanny återgick till att göra ingenting? Dvs slutar att twittra, blogga och opionsbilda. Tvivlar på att hon är kapabel att göra något samhällsnyttigt.

      Svara
      • notsure

         /  09/16/2013

        Jag tycker absolut att hon och hennes gelikar skall fortsätta att säga precis vad de säger. Att föra en dialog med dem vet vi är omöjligt då de förnekar vetenskap och logik. Vad vi kan göra är att använda det de säger till våra vänner och bekanta som tror att feminism = jämställdism. Själv brukar jag hålla med och även peppa feminister då detta kan få slut på eländet fortare. Extremvänstern har aldrig haft kontakt med folket men de har alltid trott att de har det och därmed trampat i klaveret om och om igen, vilket gör att de aldrig haft mer än marginell betydelse. Att de har betydelse nu beror på en missuppfattning att folk tror att feminism = jämställdhet. Återstår för oss att rätta till detta genom att peppa dem och visa för normalt folk vad de vräker ur sig.

        Det tragiska för mig (som skulle kalla mig darwinistisk socialdemokrat) är att vänstern har anammat postmodernismen, vilket gör att jag inte har något parti att rösta på.
        Tror det blir gröna partiet (i jämställdhet beskriver de sig som ekvalister):
        http://www.grona-partiet.se

        Svara
        • Jag delar den våndan. Tror att det blir Piratpartiet för min del, om de kan hålla sin feministiska falang i schack.

          Apropå fröken Åström så kanske heltidssjukskrivning eller förtidspensionering kan vara ett framtida alternativ när studiemedlet tar slut. Det går ju utmärkt att kombinera med feministiskt bloggande, kolla t.ex. på Maria Engelwinge.

          Svara
        • Jonte

           /  09/17/2013

          Jepp, det kommer bli svårt att välja parti. Jag står mellan valet att rösta blankt, på piratpartiet eller personkryssa in en av de få vettiga allianspolitiker vi har, såsom exempelvis Adam Cwejman som länge kritiserat den postrukturalistiska idenditetspolitiken.

          Svara
    • AV

       /  09/17/2013

      Hahaha. Hennes självinsikt är bedårande. Vi gör det vi är bäst på.

      Svara
    • Kalle

       /  09/17/2013

      Kommunism i ett nötskal, staten ser till så att alla har ett ”arbete” även de som är helt odugliga är obegåvade. Vilket innebär att vissa får betalt för att göra ingenting.

      Svara
      • Kalle:
        Vad som är extremt svårbegripligt är ju att ”deras” system har testats så många gånger, vi har facit över hur lyckat det funkar i verkligheten. Varför vill de uppfinna hjulet igen liksom…

        Svara
  19. Jonte

     /  09/16/2013

    Talgboll är alltså lärare, hoppas han inte undervisar i ämnen som samhällskunskao och ekonomi.

    https://twitter.com/talgboll/status/379582561401307136

    Svara
    • Han får gärna betala för att arbeta om han hellre vill det, så spar vi skattebetalare dom pengarna

      Svara
    • AV

       /  09/17/2013

      Ska vi förstå det som att herr Talgboll inte är så fackligt engagerad. Kanske hellre står på arbetsgivarnas sida och vill att man ska jobba för så lite lön som möjligt? Eller är det ett allmänt uttryck för att han inte tänker göra ett arbete som ger hans skola mervärde. Synd om hans elever. Av flera skäl.

      Svara
    • Kalle

       /  09/17/2013

      Om det inte ska vara lönsamt så ska det vara vad då? Olönsamt kanske ja jävlar vad folk vi kommer sätta i arbete.

      Svara
    • Fugen

       /  09/16/2013

      Jag tar med popcorn och en sexpack till den här catfighten

      Svara
      • Fugen:
        Jag tror inte det blir så mycket mer, de kanske har förstått att det inte är så lämpligt att dra sånt här offentligt? Men så extremt könsstereotypt de beter sig…

        Svara
    • Jonte

       /  09/16/2013

      Talgbolls världsbild är alltså så svartvit att borgare och nassar är samma sak?

      Svara
    • Pelle2

       /  09/16/2013

      Just en snygg typ talgbollen. Gissar på att han är en lika djupröd kommunist som Fanny Åström.
      Undrar vad han skulle säga om jag la ut ett inlägg där jag skrev att man skall pissa på honom och hans feministpolare ?

      Svara
      • Pelle2:
        Det skulle talgbollen inte gilla, sådana privilegier ska enbart vara för dem själva…

        Svara
    • QED

       /  09/17/2013

      Talgboll heter tydligen Meisenknödel (”mesknödel”) på tyska. Intressant tycker jag.

      Svara
    • Kalle

       /  09/17/2013

      3. Sälj urinet på Södertörn som ”osynliga sturkturer”-borttagningsmedel

      Svara
      • Kalle:
        Det går ju inte, då blir de ju kapitalister som tjänar pengar på andras fantasier… 😉

        Svara
  20. Nu är Riddaren av Pelargonien hederskultur också

    https://twitter.com/talgboll/status/379647684556369920

    Svara
  21. CarlK

     /  09/16/2013

    Fastän är Fanny Åström på riktigt? Lurar på om hon är ngt sorts troll eller en konstinstallation.

    Svara
    • Jonte

       /  09/16/2013

      Det är det fler som har undrat, men det riktigt skrämmande är att det finns flera journalister och politiker som berömmer henne och tycker hon är klok. Visar vilket sjukt land vi bor i.

      Svara
    • CarlK:
      Haha, du är nog inte ensam som undrar det…

      Svara
  22. Jonte

     /  09/16/2013

    Ett tips om ni inte vill lönearbeta, bli hemmafruar.

    Svara
    • AV

       /  09/17/2013

      Hmm. Var har de tänkt att maten på bordet och kläderna på kroppen ska komma ifrån? Dags att starta ett självhushåll? Hus ja. Dags att lära sig timra ett hus av naturmaterial. Hen kan väl inte betala någon annan att göra det eller att andra för pengar tillverkar byggmaterial.

      Svara
    • Jonte:
      Beroende av den statliga mannen är tydligen något att eftersträva.

      Svara
    • Googla på parapsykologi kanske?

      Svara
    • AV

       /  09/17/2013

      Det finns en hel del om hur man försökte ”bota” homosexuella på 60-talet. Det innefattade elchocker och försök med betingning. Då trodde man att vissa sexualiteter var psykiska sjukdomar/anomalier som skulle kunna ändras socialt. (Bög=smärta) Är det sådant hon vill ha tillbaka? Eller vill hon försöka få heterosexuella att ändra preferenser?
      Det finns en hel del tvillingstudier som visar att sexualitet har ärftliga faktorer. Även om hur sexualitet hör ihop med hormonnivåer under fosterstadiet. Men sådant vill hon nog inte veta av.

      Kan nog tycka att så länge sexualiteten innefattar vuxna samtyckande människor är det den resandes ensak och inget omgivningen ska lägga sig i eller försöka konstruera om. Det är dessutom ganska svårt att bota folk med sexualitet som går ut över icke samtyckande. Man kan möjligen få dem att hantera sina drifter och inte låta det gå ut över andra.

      Vad jag har sett är det inte större risk/chans att barn till homosexuella blir det själva. De biologiska faktorerna är inte enkla och trots en, får man anta, positiv miljö till homosexualitet finns det liten påverkan. Misstänker att hon vill visa hur heteronormen konstrueras, men faktum är att andelen homosexuella är ungefär lika i länder/miljöer där förtrycket är stort. Det leder bara till att personerna får leva ut sina preferenser i det dolda (Ted Haggard http://sv.wikipedia.org/wiki/Ted_Haggard)

      Svara
      • AV:
        På något sätt så måste det ju vara så att antingen är sexualiteten, med alla tillbehör som beteende, hur man tänker mm mm, konstruerad. Och då går det att ändra på hela paketet. Dvs då måste man också tro att det går att bota t ex homosexualitet eller vilken sexualitet man nu vill råda bot på. Eller så tror man att sexualiteten med tillbehör är medfödd, dvs inte konstruerad, och då går det inte att råda bot på någon sexualitet. Det är ju extremt naivt att tro att saker inte hänger ihop med varandra.

        Svara
        • Fugenae

           /  09/17/2013

          Man kan ju hoppas, men med tanke på att det sverigestwitterelit så finns det en uppenbar risk att en del byk kommer att dras genom pissrännan och bloggar.

          Svara
        • Fugenae

           /  09/17/2013

          Jag minns det som igår när jag valde att vara heterosexuell, minns det som igår. Eller inte…..,

          Svara
          • Fugen

             /  09/17/2013

            Telefon är inte alltid lätt, jag ber om ursäkt för inläggens placering

          • Fugenae:
            ”I morgon är en annan dag” och vem vet? Då kanske du är något helt annat.

  23. Eddie Meduza var nog både feminist och före sin tid

    Svara
    • bashflak:
      Hahaha, man kanske ska kalla dem ”Meduzafeminister” i fortsättningen! 🙂

      Svara
  24. Se där ja. Och kvinnor som kräver att män ska erkänna något de inte är en del av får nog finna sig i att vara ensamma och bittra. Om de inte råkar på en mangina och gör avkall på kraven på mannen i övrigt. Fast då är det ju ingen man som man är ute efter…

    Svara
    • Pelle2

       /  09/17/2013

      Och Fanny är inget att ha oavsett vad hon erkänner ;-).

      Svara
    • Blåval Rödval

       /  09/17/2013

      Hon leker inte ”hard to get”, hon leker ”hard to want”. Jag måste säga att hon gör ett förträffligt jobb.

      Svara
      • Jonte

         /  09/17/2013

        Svårt att misslyckas när man har en medfödd talang för det

        Svara
        • Blåval Rödval

           /  09/17/2013

          Du ska nog se att hon lyckas med att misslyckas.

          Svara
      • Blåval Rödval:
        En mangina är vad som väntar runt hörnet.

        Svara
        • Blåval Rödval

           /  09/17/2013

          Vi måste ha fått olika spåkulor. Jag ser dansresor till Gambia med tillhörande black banana.

          Svara
          • Blåval Rödval:
            Ahhh, nu ser jag, det var några flugskitar som jag tolkade som manginor. Nytvättad och fin visar min spåkula också dansresor!

          • Blåval Rödval

             /  09/17/2013

            Händer oss alla ibland. 🙂

          • Jonte

             /  09/17/2013

            Kommer hon att diskutera penetrationsnormen därnere?

          • Jonte:
            Eller kanske den fasansfulla tvåsamheten?

          • Blåval Rödval

             /  09/17/2013

            Menar du ”praktisera”?

  25. Claes-Peter

     /  09/16/2013

    Lustigt att man nätet ibland får erbjudanden från kvinnor som vill bli kedjade och piskade… Är det månne någon ”sting operation” på gång, då? Och att ju grövre våldsdåd en fängslad kriminell har begått, ju fler friarbrev får han från kvinnor. Är det för att serie-sexmördare är guld värda som exempel på alla mäns våld? Eller vad?

    Och kallelse till upphetsningsmöte – ja,man får ju vissa nostalgiska vibbar från det bruna 30-talet. Även då ville man avskaffa objektivitet – ”Adolf Hitler ger i Mein Kampf sin egen syn på sin omvärld och dess historia och berättar med förvånansvärd tydlighet vad han vill göra åt de problem han ser. Han hyllar fanatism som ett kraftfullt verktyg för att nå politiska mål, tycker att objektivitet är för veklingar /…/”

    Svara
  26. Dreadlock

     /  09/16/2013

    Kors i taket – SKL är alltså finansierade genom skattemedel ?

    Det gör det hela extremt skruvat. Handsken är kastat. Det ÄR krig nu.

    Svara
  27. Fugen

     /  09/17/2013

    Bilden på henne får mig tänka på vår vän Pennywise, ser glad och käck ut, men inuti är fylld med ondska.

    Svara
  28. Pelle

     /  09/17/2013

    Sprang på den här artikeln idag. http://mobil.dn.se/nyheter/sverige/anmalde-valdtakt-blev-sjalv-atalad/

    Undrar om offret hade blivit utan skadestånd och förövaren fälld för sexuellt utnyttjande av barn om könen varit tvärtom? ”Tjejen hade sex med honom frivilligt”

    Svara
  29. Höhö….

    Skvaller-kärringen Andersson,
    skvallrade till amerikanerna:
    Sweden: Government to sponsor misandry at $688,000
    http://news.mensactivism.org/node/22460

    Kolla länkarna till de svenska bloggarna
    som bloggar om detta.
    Den andra länken går till detta inlägget…..

    Svara
    • Ulf Andersson:
      Allt skvaller är inte av ondo 😉 Bra gjort, fan Sverige måste ses som ett gigantiskt skämt runt om i världen…

      Svara
      • Tackar allra ödmjukast! Man gör så gott man kan.

        Jag skvallrade även till Tyskland,
        men tyskarna brukar inte göra
        internationella publiceringar – tyvärr.

        Svara
        • Ulf Andersson:
          Bara det sprids hur jävla galet det är så är det bra. Någon gång så når det ju höjdare där också som i sin tur kanske tycker att man kan ta ett samtal vid något lämpligt möte eller nåt.

          Svara
      • BTW, Men´s Activism har också ett Twitter-konto.
        Kolla i högermarginalen på sidan
        http://news.mensactivism.org/

        ”Follow Us on Twitter”

        Svara
  30. Claes-Peter

     /  09/17/2013

    Jaha, detta är ”kul”! Vad annat var att vänta sedan man gjort en pjäs med stöd av skattepengar av en förvirrad hatskrift av en psyksjuk prostituerad narkoman, som gjorde ett misslyckat försök irl att bli seriemördare pga hon 1. missförstått en förlagskontrakt, och 2. för att inte undergroundkonstnären Andy Warhol ville ha med henne i fler filmer. Jag kan i alla fall inte hitta någon sorts idealism eller politisk agenda i hennes våldsutövning. Med lite otur kunde minst 3 personer ha mördats – en var inte hemma när hon hälsade på, och Warhol skadades men överlevde och en besökare på kontoret missade hon på ca 1 meters håll.

    Ska vi då i proportionalitetens namn börja tycka detta är humoristiskt? –
    ”After a few days in hospital his minions bring him crutches. He uses them to look in on one of his pregnant victims, a woman Anton could not save, brought into the clinic just at the right moment. In doing so he utters the line the pushes Anton over the edge: ‘Little pussy; big knife.'”

    Filmen Hämnden, da: Hævnen, eng: In a Better World – Susanne Bier, 2010.

    Svara
  1. Sprätta fittan | Bashflak
  2. En feminism bortom förnuft och anständighet | Kimhza Bremers Bodega
  3. Sveriges Kvinnolobby utmärker sig | Susanna's Crowbar
  4. Om man inte får klippa av kuken på mig « Toklandet
  5. Vad får folk att ställa upp på sånt här? « Toklandet
  6. Dags att klippa kuken | En stilla undran
  7. Klipp kuken, mansskatt, förbud, indoktrinering, revolution! « Toklandet
  8. Sveriges Kvinnolobby om Nordiskt Forum 2014: Dags att klippa kuken | Aktivarum
  9. ”Jag ser inga som helst skäl att prata med en rättshaverist” | WTF?
  10. Män skriver på Wikipedia – Ett demokratiproblem | WTF?
  11. Nr 10 till nr 1 | WTF?
  12. Könsmaktsordningen | WTF?
  13. Äpplen & Päron: Special Edition dedicerad till Toklandet | Genusdebatten
  14. Näthat är allvarligt (men bara när kvinnor drabbas), och andra ideologiska låsningar | Jussi H. Lundell
  15. Kvinnor som offer | Frihetligt
  16. (S)lutet På En Politisk Epok II | Löjesguiden
  17. snickrandet i barns underliv prio – Hexanmexan "shake my hand?"

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.