SVT återupptar den rasbiologiska ”granskningen

För några dagar sedan så slog SVT på stort med att de hade gjort en rasbiologisk granskning av börsstyrelser, de fick rättmätigt mycket skit eftersom vad SVT gjorde är av exakt NOLL betydelse eftersom börsbolagens styrelser inte har ett enda dugg med någon sorts rättvis identitetspolitik att göra alls.

SVT pausade ”granskningen” eftersom det förväntade ryggdunkandet förbytts i kritik istället, inte ens nyheterna den kvällen tog upp deras ”scoop”.

Nu ska SVT ta upp ”granskningen” igen, de vill inte släppa idiotin, de verkar anse att de gör något viktigt av någon anledning. Det enda de gör är att göda galningar inom extremvänstern där identitetspolitik är det viktigaste som finns.

Men om de nu ska återuppta så är det bäst att de har rätt verktyg till sitt förfogande

färgkarta

Först det grova artilleriet där man ganska enkelt kan sålla ut vilka som är bra och vilka som är dåliga. Ett ganska praktiskt sållningsverktyg!

B-svOn8XAAI3miF

Om det första används så kanske man hamnar i gråzoner med jämna mellanrum och då plockar man fram ett av essen ur rockärmen, den mycket behändiga och förenklade färgkartan, inte lika många gråzoner där!

Head-Measurer_of_Tremearne_side_view

Om man mot all förmodan misslyckas med det två första verktygen så finns ett tredje som har en ohygglig precision! Det är framtaget av Nationella sekretariatet för genusforskning i Göteborg och kan med fördel användas för de riktigt svåra fallen!

Så om SVT bara använder verktygen ovan kan de med gott samvete återuppta granskningen. Att vi andra har fått bekräftat att det mest verkar finnas idioter på SVT var ju bara en bonus…

MVH

MiT

Lämna en kommentar

43 kommentarer

 1. MiT

   /  03/04/2015

  Svara
  • Pelle2

    /  03/04/2015

   Ja, det är konstigt det där att om man skapar aktiviteter enbart för kvinnor så är det något positivt enligt radikalfeministerna men om du gör desamma för män så handlar det om diskriminering,patriarkalt förtryck och det är ett tecken på något unket,gubbbigt och gammaldags.

   Svara
 2. Svenne

   /  03/04/2015

  @MiT

  Löfvnes = Löven + Fleksnes ?
  http://sv.wikipedia.org/wiki/Fleksnes_fataliteter
  🙂

  Svara
 3. Rick

   /  03/04/2015

  Vissa bedömer folk efter hudfärg, andra efter t.ex. stjärntecken. Hur många vädurar har svenska bolagsstyrelser?

  Allvarligt talat så tror jag att det globala företag som uppträder diskriminerande mot t.ex. kineser kommer att få ta sig en rejäl tugga av det sura äpplet. Nåja, nu är det knappast kineser eller andra östasiater man egentligen tänker på när man säger ”mångfald” även om det rimligtvis borde förhålla sig så. Då brukar frågan nämligen snabbt ändras till att handla om religion, men inte sådana religioner som t.ex. hinduism. Med tanke på hur många framgångsrika hinduer det finns i den globala affärsvärlden, så kommer dock det företag som diskriminerar dem eller bara struntar i dem snabbt att få räkna med trista återverkningar. Detsamma gäller nog mormoner. För att inte tala om judar. Kanske SVT skulle börja räkna antalet judar i bolagsstyrelserna? Det är ju dessutom en gammal ”tradition”. Hon den där reportern, vad hon nu hette, på Ekot har kanske intresse för frågan….

  Svara
 4. Pelle2

   /  03/04/2015

  OT:
  Tro det eller ej, Pascalidou stannar på ring P1:
  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article20411365.ab
  Vem är förvånad ????

  Svara
  • Svenne

    /  03/04/2015

   På den sjätte dagen återuppstod h*n:

   Svara
   • Anders Senior

     /  03/04/2015

    …..och den lögnen är redan avslöjad då hennes tillfälliga frånvaro varit känd och vikarie redan utsedd sedan tidigare. Man ljuger alltså (igen) och försöker alltså göra politiska poänger av en planerad ledighet…..

    Undrar just när botten är nådd, varje gång man tror det kommer alltid nya uppgifter fram…..

    Svara
  • Rick

    /  03/04/2015

   Det där caféet, de säger att männen alltid ligger med kvinnorna. Min stilla undran är om inte kvinnorna också ligger med männen. De borde rimligtvis inte kunna anställa kvinnor heller…

   Svara
   • Jonte

     /  03/04/2015

    Men det vet du väl att det alltid är våldtäkt när en man ligger med en kvinna, egentligen borde dom ju skrivit i rubriken att män alltid våldtar sina kollegor men dom är väl förtryckta av patriarkala strukturer

    Svara
   • David

     /  03/04/2015

    Lätt att tänka sig den mediala skandal som skulle följa om en ung kvinna nekades jobb med motiveringen att hon förmodligen inte kan avhålla sig från att ligga med sina manliga kollegor. Krönikörerna skulle tugga fradga 🙂

    Svara
   • Anders Senior

     /  03/04/2015

    It takes two to tango, och om detta upprepas trots att männen bytts ut torde problemet ligga någon annan stans.

    Är problemet att dessa kvinnor som legat med männen inte kan ta ett myndigt beslut att frivilligt gå i säng med sina manliga kollegor utan förvecklingar borde de i så fall ha förmyndare och fråntas sin rösträtt…. Eller själva få sparken om det nu är emot företagets policy…

    Svara
  • Så var det med den ”räkmackan”.

   Svara
  • Svenne

    /  03/04/2015

   Svara
 5. Intenso

   /  03/04/2015

  Har alltid tyckt att USA är dubbelmoralens och hyckleriets förlovade hemland men faan vet om det inte är Sverige i alla fall. Allt som kommer fran USA anammas med en glöd utan dess like.

  Tokland? I allra högsta grad.

  Svara
  • Kristian

    /  03/04/2015

   Inte riktigt allt: Stolthet över den egna kulturen, starkt försvar, flaggan och liknande nationella symboler används av alla och inte en misstänkt minoritet, etc.
   (Bor nog hellre i Sverige 1980 än USA idag. Sverige idag eller USA idag? Svårare att välja.)

   Svara
  • Vil hevde de nordiske land alltid har slått Usa ned i støvlene når det gjelder dobbeltmoral. Spesielt de siste 20-30 år.

   Svara
 6. MiT

   /  03/04/2015

  ”Rövballebandet till attack mot förbudsfeminist: “Tjejerna älskar ju oss””
  http://nyheteridag.se/rovballebandet-till-attack-mot-forbudsfeminist-tjejerna-alskar-ju-oss/

  Svara
  • Anders Senior

    /  03/04/2015

   Bra intervju!

   Dock är ju den inledande texten lite barock:
   ”Trots att en feministisk bloggare rasar över att Rövballebandet får lov att hålla publika spelningar tänker inte bandets frontfigur “Erik Röv” backa en millimeter.”

   Varför skulle någon backa ”trots” att EN person tycker annorlunda?
   Eller ens 1000?

   Ӏr ni ett feministiskt band?
   – Nej absolut inte. Vi tycker att alla människor, djur och plantor är lika mycket värda oavsett ursprung. Allt ska behandlas med respekt, säger Erik Röv till Nyheter Idag.”

   Katching!
   rövballe-feminismen, 1-0

   ”– Det kan ju likväl vara grabbar som står lättklädda och hjälper oss, men eftersom alla är lika mycket värda så måste ju tjejerna också få vara med i våra shower. Annars blir det alldeles för mansdominerande shower, det är bättre alla får vara med, det är mer jämställt. Oavsett läggning eller funktionalitet.”

   Katching!
   2-0

   Totalt åtminstone 5-0 plus stilpoäng! 🙂

   Svara
  • Aaaah. Østfolds stolthet 😀

   Svara
 7. Svenne

   /  03/04/2015

  ”Det är svenskar som dödar och våldtar i Mellanösterns blodiga inbördeskrig.

  Det är svenska föräldrar som oroligt sitter vid telefonen och väntar på ett livstecken från sina barn.

  Det är svenskar som drabbas av fanatikernas förtryck i sina bostadsområden.”

  Svenskar terrorister? Jo jävlar.

  Svara
  • Intenso

    /  03/05/2015

   Gör medlemskap eller aktivt deltagande i IS aktiviteter till ett brott med livstids fängelse och/eller livstids utvisning och frantagande av medborgarskaap. Da blev det nog annat ljud i skällan.

   Föreningsfrihet, My Ass!

   Svara
 8. Svenne

   /  03/04/2015

  Löfvén med guldbyxorna…

  Svara
 9. Svenne

   /  03/04/2015

  🙂

  Svara
  • Anders Senior

    /  03/04/2015

   Alice Teodorescu for president! 🙂

   Svara
  • Dreadlock

    /  03/04/2015

   Ja, Teodorescu är principfast som få. Hon kommer att få ett ganska enkelt jobb,gissar jag. Lite redig konservativa värderingar för att rensa ut det socialliberala förvirrade packet som snöat in i sin egen person och blivit p.k. riddare av det tryckta ordet.

   Nä, allvarligt talat så har GP gjort en rivstart redan med dagens ledare (Inte av teodorescu) . Ett upprop att Sverige skall delta i kampen mot IS med våra egna JAS-plan. :-O

   Svara
 10. MiT

   /  03/04/2015

  Svara
  • Pelle2

    /  03/05/2015

   Det är väl minst lika sjukt att tycka att MP är en gudagåva…

   Svara
 11. MiT

   /  03/04/2015

  Svara
  • Pelle2

    /  03/05/2015

   Kul att Ehrenberg erkänner att han är ett kräk och en brottsling.När skall han ta konsekvensen av den kunskapen och avgå som publicist ?Han borde också gå till en psykolog så att han slutar projicera sin egen personlighetsstörning på andra män.
   Vidare vore det bra om han gick till polisen och erkände sina brott.
   Eller kan det vara så att han,precis som alla andra radikalfeministiska män, egentligen menar att alla andra svenska män är kräk och brottslingar men inte just han ?

   Svara
 12. Jag skulle bara vilja uppdatera med den glädjande nyheten att bildbehandlingsprogrammet Photoshop numera också har anammat identitetspolitikens ädla lära:

  https://helpx.adobe.com/se/photoshop/using/whats-new.html

  Svara
 1. Vilka pissar de på? | WTF?
 2. Public Service tappar det mer och mer | WTF?
 3. Sveriges Radio står upp för rasismen. För kärlekens skull. | Jämställdhetsfeministerns blogg
 4. Public Service lanserar ÄNNU mer radikalfeminism | WTF?
 5. Kompetensregn och kebabtekniker | WTF?
 6. Lite blandat från 2015 | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: