Ra(S)i(S)tiska Veronica Palm

Så kom hon då ut ur garderoben som en tvättäkta rasist, Veronica Palm. Den här gången vill hon ogenerat fiska röster hos feminismen som hon vet hatar vita män eftersom deras rasbiologer sagt att det är fint och bra. Veronica Palm är själv feminist som ni kan se

vpalm6

Vad kallar man en person som tillskriver andra personer vissa (sämre) egenskaper baserat på hudfärg i syfte att nedvärdera? Jo dem kallar man RASISTER för att det är RASISTER som gör på det viset. Veronica Palm är alltså en riktig rasist. Hur reagerar hon då när folk säger till henne?

vpalm8

Genom att kalla de som säger till henne att det hon säger är rasistiskt för rasister och sexister! Det finns säkert några sådana också men långtifrån alla är det. Hon förstår helt enkelt inte vad hon själv sagt innan. Men jag har för mig att det var Palm som till och med tyckte att man skulle ordna bokbål med Pär Ströms bok? Eller kommer jag ihåg fel?

Men det kanske inte är så konstigt om man lever i en rasistisk värld där det är ett ”figure of speech” att hata vita män

vpalm7

Vem är då Natalie Sial? Hon beskriver sig så här på twitter

sial

Det är alltså en som tycker att hata vita män är ett så kallat ”figure of speech”. Härligt! Och så var de plötsligt två rasister, som dessutom är sexister, som offentligt hatar vita män i Socialdemokraterna.

vpalm9

”Good work” tycker en glad och engagerad socialdemokrat från Stenungsund att det är att hata vita män. Tre stycken…

vpalm14

Och en till likasinnad dök upp och håller med om att det är helt i sin ordning att tillskriva en grupp människor egenskaper baserat på hudfärgen. Och vad kallar man sådana människor? Hon ska dessutom bli socionom säger hon. Och hon är också feminist som vi ser, hoppas att hon inte hamnar på någon familjerätt med den äckliga och rasistiska inställningen till framför allt vita män! Fyra stycken…

Finns säkert ett antal rasister till som tycker att det är fint att hata vita män men jag nöjer mig så här. MINST fyra stycken socialdemokratiska rasister och sexister bara under dessa två tweets från Veronica Palm alltså…

Och det Veronica Palm säger är ju 100% feminism, det ÄR feminism i Sverige idag att hata vita män, att tillskriva folk män med vit hudfärg mindre smickrande egenskaper i syfte att nedvärdera dem. Det finns ju en hel akademi som heter genus”vetenskap” som endast har det syftet.

vpalm10

Men ändå så finns de någon som vill försöka få det till att det inte är feminism. Jo, det ÄR feminism att göra som Veronica Palm gör. Det ÄR feminism att bete sig rasistiskt och försöka försvara det med att det är ett ”figure of speech”. Hela Palms tweet ÄR feministiskt. Och eftersom feminister gärna pratar om strukturer så kan man säga att det är en feministisk struktur att göra som Palm gör, att hata vita män. Det ingår i den feministiska strukturen att göra det. Det ingår i den feministiska strukturen att leka rasbiologer…

vpalm12

Men ändå intressant att till och med EN feminist inser att det är fullkomligt idiotiskt att säga sådana saker som Palm gör offentligt. En alltså och det är samma som försöker få det till att det inte är feminism att säga som Veronica Palm gör fast vi ALLA vet att det ÄR just feminism…

vpalm11

Nåja, det finns en till som faktiskt tyckte det var dumt. Och jag gissar att Marteus menar att det är maktpositionen det handlar om och inte om det är en kvinna eller man?

Det är ju inte första gången som Veronica Palm fiskar i feministiska avloppsvatten, kommer ni ihåg den här?

Eller varför inte när hon i november sa att hon jobbade gratis resten av året? Hur gick det med det egentligen? Är det någon som kollade om hon avsade sig lön i nästan två månader?

Eller hur var det nu med hennes feminister som blev attackerade? Har det inte varit väldigt tyst om det? Palm har ju större förtroende för autonoma våldsvänstergrupperingar än för polisen verkar det som…

Vad finns det mer för roligt förutom att hon är en rasist och sexist som hatar vita män?

vpalm1

Man häpnar över hennes briljans som hon tror att hon besitter.

Även Jämställdhetsfeministern har ju skrivit om Palm tidigare, ”Veronica Palms lidande” och ”Kvinnodagen: demonstrera för Veronica Palm (S) och andra lika förtryckta kvinnor

vpalm13

Och de som idag vill framstå som ”vitmanskritiska” skulle också varit ”judekritiska” på 30-talet. Och där fick de två S:en skrivna med versaler i rubriken sin lilla förklaring…

********************

Motpol: ”Feministpopulisterna

Susannas Crowbar: ”Jag tyar icke längre – i repris

MVH

MiT

Annons
Lämna en kommentar

49 kommentarer

 1. Pelle2

   /  06/18/2014

  Ja, Veronica Palm kan ju lika gärna byta parti till Fi. Hon omfamnar ju deras tankar om vita män som roten till allt ont så varför inte ta steget fullt ut och bli en manshatare på riktigt ?
  Spännande uttalande av Natalie Sial att vita medelålders män är ett figure of speech.
  Hon menar alltså att det är ok att skriva vad som helst om vita,medelålders män för att det bara är ett talesätt ?
  Snacka om att försöka normalisera den feministiska vanan att tala nedsättande om den delen av befolkningen.
  Vad skulle hon säga om jag skrev att muslimer är självmordsbombare och romer är tjuvar och kallade det för figure of speech ?
  Något säger mig att hon med all rätt skulle kalla mig för rasist men hon inser inte/bryr sig inte om att hon själv är en rasist fast i detta fall mot vita män.
  Sedan skulle väl den rasifierade henen börja prata om intersektionalitet och annat feministiskt skitsnack…

  Svara
 2. Peter

   /  06/18/2014

  Ekonombloggaren Cornucopia har skrivit mycket bra om detta:

  http://cornucopia.cornubot.se/2014/06/kom-ihag-extraordinara-pastaenden.html

  Ett par utdrag:

  Kom ihåg – vi är alla individer, det är bara nazister, rasister, kommunister och feminister som klumpar ihop grupper att kasta skit på. När man klumpar ihop grupper och kollektivt skuldbelägger dem, så slutar det så här. Ett enkelt test av feministernas retorik är att byta ut alla referenser till män mot ”judar” eller ”invandrare” och alla referenser till kön mot ”ras”. Kan ni fortfarande säga den ändrade meningen med gott samvete och utan att bli åtalade för hets mot folkgrupp? Kan ni säga den på en anställningsintervju? Kan ni säga den publikt i TV? Kom ihåg att Feministiskt initiativ enligt partiprogrammet vill omskola män, något som ligger vänsterextremister varmt om hjärtat.

  Jag ser ingen skillnad på feministisk hetsretorik och tillhörande lögner och folkhemsfundamentalistisk retorik och hets mot folkgrupp. Feminister och rasister är av samma skrot och korn, skillnaden är att feminister anser sig goda, och alltså tillhör de farligaste av människor då de kan rättfärdiga vilka vansinnigheter som helst utifrån sin självpåtagna godhet.

  Svara
  • Grodan Boll

    /  06/18/2014

   Han missar bara under ”D”, att transvestiter definieras av kläderna, och inget annat. De kan vara både cis-homo och cis-hetero i sina kvinnokläder. Transexuella var det ord han egentligen sökte, dvs folk som önskade att de hade kroppen som plaggen var skapta för.

   Tyvärr kräver hans kommentarsfält inloggning =/
   Oh well…

   Svara
 3. michael

   /  06/18/2014

  Det intressanta i hennes tweet är ordet (också) vilket betyder att enligt Veronica Palm så är vita medelålders män otrevliga överallt och hela tiden.

  Svara
 4. Måste. Påminna. Mig. Själv. Om. Att. Inte. Rösta. På. Socialdemokraterna!

  (Den här gången heller)

  Svara
  • robjoh

    /  06/18/2014

   Jag tycker vänstern i allmänhet gör sitt bästa för att övertyga mig om att inte rösta på dem.

   Svara
 5. Peter

   /  06/18/2014

  Hon glömde skriva ”vita, medelålders heterosexuella män”.

  Svara
  • The Perfect Man

    /  06/18/2014

   Nej ”vita, medelålders cismän” ska det vara. Då får hon med med dom där attans bögarna som inte bryr sig om kvinnor över huvudtaget också.

   Svara
 6. Anders

   /  06/18/2014

  Nä du får skaffa dig en intersektionell analys. Hennes rasism och sexism är inte strukturell och slår uppåt. En helt annan sak. En stark kvinna som fått nog av förtrycket och slår tillbaka. Hennes generaliseringar är för en god sak.

  Svara
 7. anonym

   /  06/18/2014

  Hennes kommentar om 3,6 miljoner är intressant. Betyder det att det kostar flera hundra miljoner att inte vara fotbollsproffs?

  Svara
 8. Undrar om Stefan Löfven kommit undan mediedrevet ifall han twittrat nedlåtande om de lättklädda kvinnorna som antastar honom när han går förbi på Malmskillnadsgatan och kommenterat att ‘det är typiskt unga mörkhåriga kvinnor’ att göra så.

  Domen mot Magnus Hedman visar ju för övrigt att unga lättklädda kvinnor med utländsk brytning ALLTID ska betraktas som horor, som det är straffbart att beblanda sig med.

  Svara
 9. lavazza1891

   /  06/18/2014

  En Twitterstorms dramaturgi:

  1) Bete dig illa eller arrogant.
  2) Få reaktioner.
  3) Utmåla dig som offer för hat/rasism/sexism.
  4) Kassera in ryggdunkningarna.

  Rinse and repeat.

  Svara
  • JustMe

    /  06/18/2014

   Den var bra! Enkelt, koncist och spot on. Vi kör en ”Låt Stå!” på den.

   Svara
 10. TrolletPlit

   /  06/18/2014

  Veronica Psalm är en helt inkompetent radikalfeminst. Hennes intellektuella förmåga är låg, allt från Hijabuppropet till 3,6 miljoner visar på tankeförmåga som i princip är att likställa med valfri radiakalfeminstiskt ungdomsbloggare.

  Att hon kan få en ministerpost är skrämmande.

  Svara
 11. lavazza1891

   /  06/18/2014

  En manshatare (Gunnar Bergdahl på HD) slutar, utan ersättare.

  http://blog.svd.se/kultur/2014/06/18/mediekrisen-forsvinner-inte-for-att-politiker-blundar/

  http://genusnytt.wordpress.com/2011/03/06/protestera-mot-hans-krav-pa-mansskatt/

  Gud vad skönt! Tyvärr hade han väl inte många år kvar, och Chukri kommer chefa för båda tidningarna, men man får vara glad för det lilla.

  Svara
 12. Tjo, en fråga bara. Finns det möjlighet att flytta länken som visar hur många kommentarer ett inlägg har, o som tar dig till början av kommentarena till toppen typ? Jag använder den för att skippa långa inlägg som jag redan läst för att komma till det nya gottiga längre ner. 😛
  Bättre vore om det fanns ett plugin som visade hur många nya kommentarer sedan senaste besöket?

  Pözz
  xoxo

  Svara
 13. Lite om Veronica Palm på PappaRättsGruppen
  http://www.dads-r-us.se/?s=veronica+palm&submit.x=0&submit.y=0

  Utdrag
  ”Att krossa patriarkatet görs också i detaljerna.
  Kärnfamiljsmyten puttas ett litet steg närmare ruinens brant
  när du inte skämms över att ungarna har udda kläder,
  tycker att micrad fryspytt är bra vardagsmiddag eller
  bjuder hem folk när det är stökigt hemma.”
  http://genusnytt.wordpress.com/2010/11/19/nya-s-ledaren-vill-krossa-patriarkatet/

  Gissa om jag blev glad för att hon fick ett uppdrag inom bostadspolitiken (socialdemokraternas bostadspolitiske talesperson )
  istället för att bli partiledare?

  Svara
  • MJ

    /  06/18/2014

   The typical feminist.
   Är det inte ungarna som ska slippa skämmas över sina kläder? Jag skämdes varannan dag över mina ungars kläder i vissa perioder, men hade jag bestämt vad de skulle ha på sig så skulle de ha skämts istället.
   Micrad fryspytt är inte bra mat någonsin. Att mata barnen med skräp är kanske feministiskt, men det är fan inte humant.

   Svara
 14. Patrik

   /  06/18/2014

  Reinfeldt vägrar omfamna feminismen:

  ”Det är inte heller så att alla våra samhällsproblem är centrerade till kvinnor som tycker sig komma till korta. Vi har också problem med unga grabbar som det inte går bra för i skolan, som har en svårare arbetsmarknad nu än för kanske ett par generationer tillbaka, som tenderar att bli arga män som känner sig vilsna i samhället. Det vill säga, det finns inte bara en genusfråga i svensk samhällsdebatt, och så behöver vi inte prata om männen. Jag tror på en hel samhällsanalys och att människor har lite olika utgångspunkter”.

  http://www.expressen.se/nyheter/val2014/fredrik-reinfeldt-stalld-mot-vaggen/

  Svara
  • Dreadlock

    /  06/18/2014

   Bättre sent än aldrig. Men nu är det 10 veckor kvar till valet. Sådags att vakna nu ?

   Svara
 15. trollan

   /  06/18/2014

  Ja man häpnar verkligen över enfalden som härskar…
  ”Figure of speech”…

  Fanns nog en massa figure of speech fördomar om judar på 30-talet och innan. Och man menade säkert inte alla, men det var ju trots allt ”figure of speech” och då var det ok.

  Svara
 16. Jan

   /  06/18/2014

  Om man ska vara krass: Veronica Palm är snygg för att vara sossekvinna (tänk Mona Sahlin och Carin Jämtin) och har ett vackert dekolletage. That’s it. Lite grann som Ella Bohlin, om någon kommer ihåg henne (ung, snygg KD-tjej som ville till Bryssel)? Sexism? Det bjuder jag på…

  Svara
  • Dreadlock

    /  06/18/2014

   Ebba Busch – annars var det rätt. 🙂

   Svara
   • Jan

     /  06/18/2014

    Nej, hon heter Ella Bohlin. Kallades ”Bryssel-Ella”. Blev utslagen av Alf Svensson som beslutade sig för att ställa upp i sluttampen – till Ellas förtret. Fast du kanske menade att Ebba Busch är snyggare? (Tycker inte jag, dock…).

    Svara
    • Dreadlock

      /  06/18/2014

     Kd var ju rätt. Och Ebba är ett stiligt frunntimmer OCH betraktas som Paria av klosterorden sisters of mercyful feminismen. Ett betyg som smäller högt – i min bok i.a.f.

     Svara
 17. MiT

   /  06/18/2014

  Det härliga systerskapet visar sin värme igen.

  Svara
  • Pelle2

    /  06/18/2014

   Det feministiska systerskapet i sin prydno.Om du kritiserar en twitterfeminist så skall du hängas ut och frysas ut från”gemenskapen”…

   Svara
  • MJ

    /  06/18/2014

   Så….om Wallin har för vana att ljuga om och falskanklaga människor som hon kommer på kant med, varför skulle man då lita på henne när hon anklagar FV för våldtäkt?

   Svara
  • anonym

    /  06/18/2014

   Så varken CIssi eller Hanna bör göra sig några förhoppningar om en framgångsrik karriär som producenter av engelsspråkig prosa. Vidare verkar Cissi ha väldigt lätt att bli ovän med folk. Nu vill väl varken LD eller Hanna veta av henne?

   Svara
  • Dreadlock

    /  06/18/2014

   Men vad betyder ” förgripit sig på mig” som Wallin hävdar? Av vem, närdå, och framförallt : hurdå ? Och varför känner hon sig så sviken av sitt gamla gäng ? Begriper ingenting …

   Svara
   • TrolletPlit

     /  06/18/2014

    Återigen tror jag hon kan bli åtalad för förtal på FV. Har hon anmält honom? Om inte; förtal. har hon anmält. Så bedriver hon även nu: förtal. Jag skulle om jag var FV, sätta dit henne.

    Svara
  • Grodan Boll

    /  06/18/2014

   Oläsligt pga fel medium för långa rants. #FATTAteckenbegränsningen

   Svara
 18. TrolletPlit

   /  06/18/2014

  Näthatet ökar.
  Kvinnor spyr galla på allt och alla som inte tycker likadant. Kvinnor, barn, män snart även homokillar och icke-vita.
  Dumheterna har inga gränser.
  Hatahatahatahata
  Allt hat åt alla.
  Näring sugs ut ur alla varelser som inte är exakt likadana.
  Feministhatparasiten.

  Långsamt inser jämnställdister, män, kvinnor att hatet kommer att förgöra sig själva. De korkar upp codan, tar fram chipsen och stänger av VMfotbllen för att se ÅRETS SJÄLVMÅL!

  Feminism dödar feminismen.

  Den sista sommaren för feminismen stundar.
  FeministApokalysm!!! Yehoooo

  Svara
  • Dreadlock

    /  06/18/2014

   Personligen tillhör jag inte dem som per automatik konsekvent avfärdar feminismen som enbart irrelevant. Dessvärre druknar välmodulerade röster , t.o.m. hotas, till underdånighet av en hel generation egotrippade wannabee-revolutionärer. Men dessa kräk har glömt bort att feminismen börjar med ett verkligt förtryck , istället för att höra halt vid akademiska tankekonstruktionet och tillverka rent heterofob och rasistisk plakatpolitik som ammunition för en sister of Mercy som Veronica Palm. Tongången har ju ändrats radikalt med Sd kvinnans uttalande om fängelse för vissa konstnärer. Grattis era jävla nötter. Nu är diskussionen imutad i nazihistoria. Vilka as till politiker vi har. Eh…. Nämnde jag att jag är fly förbannat ? :-@

   Svara
   • Dreadlock

     /  06/18/2014

    Mycket stavfel där. Skyller på iFånen

    Svara
 19. MiT

   /  06/18/2014

  Svara
  • Pelle2

    /  06/18/2014

   Välkommen till det extremfeministiska Sverige. När en extremist som Fanny säger något nedsättande om en meningsmotståndare så är det saklig kritik men om du har någon saklig kritik mot henne så är du en hatare,nazist och Breivikare.

   Svara
  • David8

    /  06/18/2014

   Konsekvent dåre möjligtvis. ”Saklig” måste vara en felstavning, menar hen kanske ”skrikig”. Skallig hade varit mer rätt än saklig.

   Svara
 20. Marta

   /  06/18/2014

  Ny stjärna på feministhimlen?

  Kajsa Dovstad @kajsadovstad
  SEKOs strejk visar att den svenska lönedebatten är brutalt snedvriden. Nej tack till mer förmåner för lågutbildade män. #svpol

  Oavsett vad man tycker om strejken. Var kom lågutbildade MÄN ifrån? Menar hon att det borde vara lönemässig skillnad på kvinnliga och manliga tågvärdar? Jag misstänker att hon tror att det är ett typiskt mansyrke men när jag åker tåg så är det oftast kvinnliga tågvärdar, och jag åker tåg ofta.
  Eller så kanske det bara var en ”figure of speech”.

  Svara
 1. Cissi Wallin under attack igen | WTF?
 2. Varför jag tycker det är viktigt att visa upp galenskap | WTF?
 3. Fi som inga valaffischer har | WTF?
 4. Åkessons spelande och fulspel | WTF?
 5. Vänsterpartiet visar varför! | WTF?
 6. Dags för genusbudgetering | WTF?
 7. Debilt | WTF?
 8. Tweetar från 2014 del 3 | WTF?
 9. Jag kan det här, jag är feminist! Förlåt oss Danmark | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: